Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 13:17

Hozzászólás a témához  [ 349 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Következő
K.A.P. 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
G3 = 3G? ;)

Ez egy jó húzás volt a T-től!

pén. szept. 29, 2006 16:32
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne aranykártyával kapcsolatosan.
Elképzelhető hogy rövidesen új előfizetést szeretnék venni a t-mobiltól.
G3-ra váltok, és vodánál nem találtam jó készüléket. :)
Szal kérdésem az lenne, ha anyukám aranykártyáját meglobogtatom,
akkor megkapom-e a készülékkedvezményt a kártyára, kaméleon
24 hó előfizetés vásárlása esetén? (telefon áránál K.A.P. kedvezmény
van jelölve)
Köszi!

pén. szept. 29, 2006 15:43
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Ez igen jól hangzik!

Gondolom a részletek majd megjelennek at-mobile.hu -n is.

Úgy látom, ez már meg is történt:

http://t-mobile.hu/egyeni/rolunk/sajtok ... 0929.shtml

pén. szept. 29, 2006 11:12
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sverige írta:
Az én se tudom, hogy hogyan számolják a K.A.P. pontokat (én vagyok az 5.) :D , de ezt találtam:

"A T-Mobile Kapcsolat Aranykártya Programja lakossági Aranykártyás ügyfeleinek 200, Platinakártyásoknak 600 díjmentes, hálózaton belül ez év végéig hétvégéken és munkaszüneti napokon felhasználható percet ad!

A 200 és 600 percnyi kedvezmény október 1- 31. közötti regisztráció ellenében vehető igénybe. Az ingyenes perceket a T-Mobile minden olyan lakossági előfizetéses és Domino kártyás ügyfele igényelheti, aki érvényes Arany- vagy Platinakártya jogosultsággal rendelkezik."
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=9&k=2&i=74261

Ez igen jól hangzik!

Gondolom a részletek majd megjelennek at-mobile.hu -n is.

pén. szept. 29, 2006 10:53
platina tag

Hozzászólás 
Az én se tudom, hogy hogyan számolják a K.A.P. pontokat (én vagyok az 5.) :D , de ezt találtam:

"A T-Mobile Kapcsolat Aranykártya Programja lakossági Aranykártyás ügyfeleinek 200, Platinakártyásoknak 600 díjmentes, hálózaton belül ez év végéig hétvégéken és munkaszüneti napokon felhasználható percet ad!

A 200 és 600 percnyi kedvezmény október 1- 31. közötti regisztráció ellenében vehető igénybe. Az ingyenes perceket a T-Mobile minden olyan lakossági előfizetéses és Domino kártyás ügyfele igényelheti, aki érvényes Arany- vagy Platinakártya jogosultsággal rendelkezik."
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=9&k=2&i=74261

pén. szept. 29, 2006 10:05
írásjog megvonva

Hozzászólás 
blueye írta:
mz írta:
Vizsla írta:
Na mi van emberek, egyedül maradtam havi díjas ügyfél :roll: ?

Amint látod, ketten vagytok. :lol:

Én már nem is számolok utána.
+ - 100 pont nekem tök mindegy. :lol:

Amúgy hárman vagyunk. :lol:

Na, ki lesz a ráadás?!

pén. szept. 29, 2006 8:36
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
blueye írta:
mz írta:
Vizsla írta:

4-en. Én csak annyit tudok, mennyi a pontegyenlegem. Mivel csak hívást fogadok vele, és megvan néhány éve, gyűlnek a pontok. Fölhasználni egyenlőre nincs mire, majd ha lesz valami értelmes. Domino csomagra nem lehet, mi?

pén. szept. 29, 2006 8:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:
Vizsla írta:

pén. szept. 29, 2006 8:12
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:

pén. szept. 29, 2006 7:38
arany tag

Hozzászólás 
Ja bocsánat, nálam nem KAP pontok vannak, hanem POP pontok, ami asszem 30%-a a KAP-nak (ha lenne t-mobilos elöfizum), vagy fordítva, de az biztos, hogy nemtudom.

csüt. szept. 28, 2006 21:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Köszi. Ezen jót nevettem :D.

csüt. szept. 28, 2006 20:52
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Nem, csak senki sem érti, hogyan müködik... :)
Én meg sem próbálom kinyomozni, hogy mi alapján kapok KAP pontokat a t-online meg a t-com számlámra, és hogy az miképpen csökkentik a t-com számlámat, és hogy hol tudom ezt levásárolni, mert ha rájönnék, holnapra elfelejteném, olyan bonyolult lehet.

csüt. szept. 28, 2006 20:21
a fórum lelke

Hozzászólás 

csüt. szept. 28, 2006 20:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
A kereső, és a fórumkereső.hu nem találta meg azt a topicot "k.a.p." keresőszóra...

Amiért írok: mióta kaméleonozom, képtelen vagyok megállaptani a számlából, miért annyi pontot kaptam forgalomra, mint amennyit.

Látom, hogy mennyit kaptam az adott hónapra. A 1430-on az ügyintéző beazonosítás után 5 mp.-en belül megmondja, hogy abban a hónapban összesen hány perc bejövőm volt. Ezt leoszotm kettővel, levonom az adott hónapra kapott pontokból, és megkapom, hány pontot kaptam a forgalomra. Ezt felszorzom 60-nal, így megkapom forintban, bruttó áron kifejezve, mekkora összegre járt az a pontszám. Igen ám, de azt az összeget sehogy sem tudom kihozni a számlából. Ebben nagy "segítség", hogy eléggé áttekinthetlen a kaméleonos számlakép.

Valaki tudna segíteni, hogy pontosan milyen tételek számítanak a forgalom után járó K.A.P.-pontok meghatározásához?

És még valami: a K.A.P.-pontok felhasználhatók számla befizetésre?

vas. szept. 24, 2006 17:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
joc_ írta:
Van olyan itt akinek sikerül domino kártyás telefonszámához tartozó pontegyenleget interneten lekérdeznie? Nekem több kártyámra is azt mondja, hogy ezzel a kártyával a funkció nem elérhető. (Márciusban még meg tudtam nézni.)
Nekem a netes műkdik, az IVR mond h*lyeséget, de a postoson is.
Ma történt meg a migráció, neten újra beregisztráltam, normálisan az a pontösszeg jelenik meg, immáron postosként, mint amit dominosként gyűjtöttem.

csüt. ápr. 20, 2006 21:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Van olyan itt akinek sikerül domino kártyás telefonszámához tartozó pontegyenleget interneten lekérdeznie? Nekem több kártyámra is azt mondja, hogy ezzel a kártyával a funkció nem elérhető. (Márciusban még meg tudtam nézni.)

csüt. ápr. 20, 2006 21:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
392MHz írta:
akkor persze nem höbörögnél, ha már meglenne a platinaszinted, aztán hirtelen leesne a forgalmad, mégis érvényes marad a platina 1 évig.
:o
nem veszik el a köv hónapban, ha keveset beszélsz akkor sem.
mint pl. most nekem.

viszont nem is kapsz érte szinte semmit.
ui a -2 óra csúcsidőkedvezmény meg a -3000 ft a készülékárakból túró..
A Platina szint megszűnéséhez, az a "hirtelen", nálam 6 hónapot jelent. Az nem hiszem, hogy olyan "hirtelen" lenne, nem? Hisz azt írtam, április 1-jei ellenőrzás során rögzülne, hogy elértem a platina szintet, s ekkor lép életbe a 6 hónap, miszerint 6 hónapig kell 2250 pontot generálnom, nem?

A Platina -2 óra, most tök jó lesz a Kaméleonhoz :).

csüt. ápr. 13, 2006 19:18
platina tag

Hozzászólás 
akkor persze nem höbörögnél, ha már meglenne a platinaszinted, aztán hirtelen leesne a forgalmad, mégis érvényes marad a platina 1 évig.
:o
nem veszik el a köv hónapban, ha keveset beszélsz akkor sem.
mint pl. most nekem.

viszont nem is kapsz érte szinte semmit.
ui a -2 óra csúcsidőkedvezmény meg a -3000 ft a készülékárakból túró..

csüt. ápr. 13, 2006 19:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
Most már csak az nem világos, hogy az első 6 hónapban miért nem ellenőriz, amikor a kártyához való jogosultság pontokban van megállapítva, s ha ezt a szintet eléred, akkor jön az időellenőrzés: maximum 6 hónapja van az embernek arra, hogy annyi pontot gyűjtsön össze, amennyi a fokozat megtartásához szükséges.

Tehát, ha én januárban veszek egy SIM-et, és márciusra elérem a 2250 pontot a februári forgalom alapján, akkor a következő hónap elsején meg kell, hogy kapjam a platina kártyát (fokozatot, methogy a legyártás időigényes). Ettől a naptól (április 1.) számítva 6 hónapom van arra, hogy a következő 2250 pontot is összegyűjtsem, hogy fél év múlva ne vonják meg tőlem a kedvezményt.

Így én is érthető voltam :D?

Csakhogy a rendszer nem így működik, ahogy kivettem a szavaidból.

Sőt, most épp sehogy se működik, mert falsh adatokat mond a 1230-as automata.

Talán nem kellett volna összeengedni a PoP-pal :D.

csüt. ápr. 13, 2006 18:37
arany tag

Hozzászólás 
[quote="Vizsla"][/quote]

6 hónap után kapsz Arany kártyát és 8 hónap után platinát és minden hó 1-én ellenőrzi a pontjaid és azt, hogy az eltelt időd megvan-e.

Azaz ha már csak az eltelt hónapok hiányoznak (azaz a pontjaid megvannak) és 6 hónappal ezelőtt kötötted másodikán akkor ugye elsején még nem lehetsz arany, csak másodikán, de akkor nem ellenőriz ezért csak következő hó elsején leszel arany:D

Remélem érthető;)

vas. ápr. 09, 2006 22:51
arany tag

Hozzászólás 
[quote="Vizsla"][/quote]

6 hónap után kapsz Arany kártyát és 8 hónap után platinát és minden hó 1-én ellenőrzi a pontjaid és azt, hogy az eltelt időd megvan-e.

Azaz ha már csak az eltelt hónapok hiányoznak (azaz a pontjaid megvannak) és 6 hónappal ezelőtt kötötted másodikán akkor ugye elsején még nem lehetsz arany, csak másodikán, de akkor nem ellenőriz ezért csak következő hó elsején leszel arany:D

Remélem érthető;)

vas. ápr. 09, 2006 22:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ááá, hát így ismersz Te Engem :D :twisted: ?

vas. ápr. 09, 2006 14:54
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Trabi TM írta:
Gondolom a 6. hónap végén ellenőrzik, hogy össze jött-e a kellő pontod, vagy sem... :)
De ne csak akkor ellenőrizzék, mert nem ez van a szabályzatban. Vagy segítsek nekik, hogy hahó!!! Már összejött, ideje lenne küldeni :)?

Valld be, hogy direkt erre hajtottál! 8)

vas. ápr. 09, 2006 14:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Gondolom a 6. hónap végén ellenőrzik, hogy össze jött-e a kellő pontod, vagy sem... :)
De ne csak akkor ellenőrizzék, mert nem ez van a szabályzatban. Vagy segítsek nekik, hogy hahó!!! Már összejött, ideje lenne küldeni :)?

vas. ápr. 09, 2006 14:43
platina tag

Hozzászólás 
12 hónap előfizetés után (és ha közben nincs számlatartozásod) kapsz aranykártyát.
Ezután 6 hónap múlva ha sokat beszélsz, platinát.

vas. ápr. 09, 2006 13:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
- Maximum 6 hónapom van arra, hogy összeszedjem a 420 pontot.

vas. ápr. 09, 2006 12:27
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az Aranykártya szinthez szükséges mennyiséget összegyűjöttem. Nem vagyok még 6 hónapos emberke.

A szabályzat sehol nem köti ki azt, hogy ha előbb elérem a szintet, nekem akkor is meg kell várnom a 6 hónapot a kártya, tarifakedvezmények igényléséhez. Ehhez képest hibára fut, ha a neten meg akarom rendelni.

A szabályzat az alábbiakat köti ki:
- Maximum 6 hónapom van arra, hogy összeszedjem a 420 pontot.
- Majd innentől számítva maximum 6 hónapom van arra, hogy összeszedjem a 2250 pontot.
- s a továbbiakban maximum 6 hónapom van arra, hogy a szintnek megfelelő kedvezmények megtartásához összegyűjtsem a szükséges pontmennyiséget

DE, ha valaki összeszedi mondjuk már a 3. hónapban a 2250 pontot, miután megvette a SIM-et, miért nem kapja meg a Platinakártyát, kedvezményt?

Mit olvastam félre :oops: ?

vas. ápr. 09, 2006 9:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha valaki használja az MKB hitel-kártyát keressen meg priviben....
Köszönöm.

vas. feb. 12, 2006 8:48
platina tag

Hozzászólás 
Szerintem nem számítanak bele! Csak a forgalomból kapsz pontokat 50Ft-onként 1 pontot! illetve hívásfogadásért 2 percenként egyet. Tehát szerinem ebből nem kaphatsz.

vas. feb. 12, 2006 7:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
A feltöltések után járó ajándék percek hogyan számítanak bele a pontokba, ha egyáltalán beleszámítanak?

szomb. feb. 11, 2006 11:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mobilio írta:
amúgy meg a fórum lényege csináljunk minden topicból bezzeg a vodánál bezzeg a pannonnál és bezzeg a tmobnál jobb vitát. nem is értem mire jó ez. akinek nem ok az majd választ de újra és újra ezt a vitát gerjeszteni szerintem elég unalmas.

Mennyire igaz...

hétf. jan. 09, 2006 13:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
392MHz írta:
1 év aláirásával: 43980
2 év aláírásával: 36990
platinakártyám van, havi forgalmam 8000 körül van.

akkor is nevetségesnek tartom, hogy a 3 db előfizetés, ami 8 éve változatlan, -3000 ft-ot ér.
Arra gondoltak, hogy Te is biztos az a lúzer vagy, akit meg lehet etetni azzal, hogy mondjuk lejár a hűséged, és van 6000 pontod, akkor örülsz majd, mint majom a farkának, hogy ingyen adnak Neked egy 6030-ast, 2 évre, Relax 500-zal :D.
Úgy néz ki, a Westelnél továbbra is az a módi, hogy az ügyfeleket szép marketinggel nyaljuk-faljuk, de ha nekünk kell lépni, szép köntösbe burkolva utasítjuk el őt: itt a K.A.P. Program, a nagy reklámozásból benned az marad meg, hogy mekkora hú da f*sza kedvezményt fogok kapni, amikor meg rá kerül a sor, akkor neked el kéne ájulnod a kedvezménytől. De sajnos te nem így tettél.
Tehát a 4 millió ügyfélnél erőteljesen építenek a balgákra. Mivel ezekből sok van, nem baj, ha lekopnak a megfontolt ügyfelek.

És most akár tetszik, akár nem, előhozom a voda hűségprogramját: ott vagy nem kapsz kedvezményt, de kárpótol a belépéskor olcsón vásárolt első készülék és a tarifa, vagy 3-8 féle telefonra kapsz jó ajánlatot, az alsótól a felsőkategóriásig minden lesz benne. Ennek a nagy kedvezménynek lehet, tudatos oka van: nagyobb %-ban rendelkezik a voda olyan emberekből, akiket nem lehet holmi K.A.P.-maszlaggal a hűségnél megetetni, illetve az 5 évvel későbbi indulás miatt a postpaid ügyfeleket igencsak meg kell tartani.

Ebből a K.A.P. programból eddgi csak 1 előnyt láttam: amit most január 1-jével bevezettek. De ezzel meg még jobban magukra haragítják azon postpaid ügyfeleiket, akik a nem balga táborhoz tartoznak.

vas. jan. 08, 2006 18:26
platina tag

Hozzászólás 
tigris írta:
Vizsla írta:
Nem hiszem, hogy egy platinakártyás, 8 éves elõfiztõ, 1 év aláírásakor mindössze csak 6e Ft kedvezményt érdeme. lDe ha megkérjük 392MHz-et, talán megnézi Nekünk 2 évre is, a tisztánlátás kedvéért.

Az a poén, hogy még nem is biztos, hogy megkapta volna 1 év hûséggel azt a telefont. Legalábbis én így jártam, hogy 7 éves elõfizetõként platinával,társkártyákkal, szerettem volna egy telefont 1 év hûséggel megvenni, de nem tehettem, csak 2 év hûséggel, mert nem volt elég forgalmam, viszont ha valaki bemegy az utcáról mint új elõfizetõ az megveheti 1 év hûséggel is... Erre mondtam, hogy akkor viszlát, számot hordoznék... ígyjártak...

1 év aláirásával: 43980
2 év aláírásával: 36990
platinakártyám van, havi forgalmam 8000 körül van.

akkor is nevetségesnek tartom, hogy a 3 db előfizetés, ami 8 éve változatlan, -3000 ft-ot ér.

vas. jan. 08, 2006 17:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Nem hiszem, hogy egy platinakártyás, 8 éves előfiztő, 1 év aláírásakor mindössze csak 6e Ft kedvezményt érdeme. lDe ha megkérjük 392MHz-et, talán megnézi Nekünk 2 évre is, a tisztánlátás kedvéért.

Az a poén, hogy még nem is biztos, hogy megkapta volna 1 év hűséggel azt a telefont. Legalábbis én így jártam, hogy 7 éves előfizetőként platinával,társkártyákkal, szerettem volna egy telefont 1 év hűséggel megvenni, de nem tehettem, csak 2 év hűséggel, mert nem volt elég forgalmam, viszont ha valaki bemegy az utcáról mint új előfizető az megveheti 1 év hűséggel is... Erre mondtam, hogy akkor viszlát, számot hordoznék... ígyjártak...

vas. jan. 08, 2006 11:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Keresztapám a vodánál 2 év utánmegkapta a 6230-at 19k-ért, havi 15-20k költés mellett, amikor még olyan 50k körül adták. Ez volt az első 2 éve.
Faternak annyi kedvezményt adott a T kb 2-3 éve, hogy egy Sie C55-t elhozhatott ingyen, 2év aláírásával (kb 8-10k lett volna). Mindezt úgy, hogy szinte kezdetektől fogva van westeles kártyája, arany majd platina kártyás, 3-4 évig volt mellette 1-2 társkártya is, havi költése min. 20k, de nyári időszakban gyakran 50+. Óriási kedvezmény :?

vas. jan. 08, 2006 10:42
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
New-man írta:
ma feltöltöttem egy aranykártyás Domino-t 5000 Ft-al ATM-en keresztül, és csak a 200 Ft bónuszt töltöttek rá :(

hívtam az üsz-ot, de ők ilyen későn már (ma 19:50-kor) nem tudnak mit csinálni...
holnap nyolctól hívhatom újból :(

"jól" működik a rendszer :shock:

van aki rendben megkapta a bónuszt???

e-mailben írtam nekik, jogosnak ítélték,
most néztem, 500 Ft-tal megnövelték az egyenleget :)

szomb. jan. 07, 2006 21:33
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Mobilio írta:
Vizsla írta:
Akkor úgy mondom, hogy a 40 ezres 6230-at elvihetné 20-25e-ért. Retentionbe korábban 3, újabban 8 féle telefont ajánlanak fel.

látom még mindig nem arról beszélsz amiről én. most a voda árain lovagolsz én meg arról írtam hogy ne az 1 éves árral hasonlítsuk össze a 2 éves árat. de újra nem írom le ha akarod érted ha akarod nem. erre írtál te a vodáról.

Én azon lovagolok, hogy 2 év után, ekkora forgalom mellett, 2 évre milyen kedvezményt adnak, akár alsó, közép, vagy felsőkategóriás készüléket szeretnél. Nem hiszem, hogy egy platinakártyás, 8 éves előfiztő, 1 év aláírásakor mindössze csak 6e Ft kedvezményt érdeme. lDe ha megkérjük 392MHz-et, talán megnézi Nekünk 2 évre is, a tisztánlátás kedvéért.

tőlem írhatsz a vodáról is csak ne nekem válaszolj akkor mert nem arról beszéltem amire aztán válaszoltál. ennyi. amúgy meg a fórum lényege csináljunk minden topicból bezzeg a vodánál bezzeg a pannonnál és bezzeg a tmobnál jobb vitát. nem is értem mire jó ez. akinek nem ok az majd választ de újra és újra ezt a vitát gerjeszteni szerintem elég unalmas.

hétf. jan. 02, 2006 23:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobilio írta:
Vizsla írta:
Akkor úgy mondom, hogy a 40 ezres 6230-at elvihetné 20-25e-ért. Retentionbe korábban 3, újabban 8 féle telefont ajánlanak fel.

látom még mindig nem arról beszélsz amiről én. most a voda árain lovagolsz én meg arról írtam hogy ne az 1 éves árral hasonlítsuk össze a 2 éves árat. de újra nem írom le ha akarod érted ha akarod nem. erre írtál te a vodáról.

Én azon lovagolok, hogy 2 év után, ekkora forgalom mellett, 2 évre milyen kedvezményt adnak, akár alsó, közép, vagy felsőkategóriás készüléket szeretnél. Nem hiszem, hogy egy platinakártyás, 8 éves előfiztő, 1 év aláírásakor mindössze csak 6e Ft kedvezményt érdeme. lDe ha megkérjük 392MHz-et, talán megnézi Nekünk 2 évre is, a tisztánlátás kedvéért.

hétf. jan. 02, 2006 23:17
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Mobilio írta:
már bocs de miért is? 1 évvel az a telefon 49990 forint. a 39990 2 éves előfizus nem kéne ahhoz viszonyítani.
Igen ám, de azzal, hogy 8 éve előfizető, és Platinakártyás, azzal a vodánál 70 Ft-rét kapná meg a 15-20 ezer Ft-os telókat, 2 évre.

Sajnos ez igy van.Régen megbecsülték a régi előfizetőket.Még emlékszem,hogy ha 2 társkártyát vettem akkor a második telo ingyen volt.És több mint 50 ezres telo volt.Ami abban az időben nagyon sok pénz volt.

hétf. jan. 02, 2006 23:13
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:

hétf. jan. 02, 2006 23:09
a fórum lelke

Hozzászólás 

hétf. jan. 02, 2006 23:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Mobilio írta:
már bocs de miért is? 1 évvel az a telefon 49990 forint. a 39990 2 éves előfizus nem kéne ahhoz viszonyítani.
Igen ám, de azzal, hogy 8 éve előfizető, és Platinakártyás, azzal a vodánál 70 Ft-rét kapná meg a 15-20 ezer Ft-os telókat, 2 évre.

Te is ferdítesz. Ez nem egy 15-20 ezer Ft-os telefon, de ettől függetlenül adhatná olcsóbban a t-mobile. Én is ennyiért kaptam meg, de jó fél éve és még levonták a meglevő pontjaimat is. Biztos többet beszélek.

hétf. jan. 02, 2006 23:03
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Mobilio írta:

de ez nem 15 ezres telefon. 6000 engedmény+5000 pont és akkor elvben kb 29 ezer lenne egy egész jó telefon 2 évre. szerintem ez sem olyan rossz. de a lényeg inkább az volt hogy ne az 1 éves árat hasonlítsa valaki a 2 éveshez mert az eredmény elég kétséges.

hétf. jan. 02, 2006 23:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobilio írta:

hétf. jan. 02, 2006 22:56
arany tag

Hozzászólás 
392MHz írta:
Na néztem magamnak egy személyreszabott árat.
Egy D750-est 39,900 helyett készülékváltással, 1 év hűségnyilatkozattal 43,900-ért megvehetem.
8 éve változatlan az előfizetésem, platinakártyám van.

K.A.P-ja be a t-mobile.

hétf. jan. 02, 2006 22:52
platina tag

Hozzászólás 
Na néztem magamnak egy személyreszabott árat.
Egy D750-est 39,900 helyett készülékváltással, 1 év hűségnyilatkozattal 43,900-ért megvehetem.
8 éve változatlan az előfizetésem, platinakártyám van.

K.A.P-ja be a t-mobile.

hétf. jan. 02, 2006 22:50
platina tag

Hozzászólás 
Szerintem halmozhatóak a kedvezmények! De a MM napi 10% az csak a helyszínen kifizetett összegre vonatkozik.

hétf. jan. 02, 2006 15:35
platina tag

Hozzászólás 
Helyes - köv gondolat menet?

telefon akciós ára : 100.000 Ft.
multimédia napon akkor: 90.000 Ft.
Ebből mivel plat kártyás vagyok, a forgalmam alapján elengednek mondjuk 6.000 FT-ot. (=84.000 fT)
+ levonom az 5000 AK pontomat, akkor 79000-ért kapom meg...

vagy ha igy jobban tetszik: plat kártyás készülékupgrade-nél is levonnak -e a kedvezményes személyreszabott árból MM napokon 10 %-ot?

hétf. jan. 02, 2006 15:18
platina tag

Hozzászólás 
392MHz írta:
Érdemes Multimédia napon venni a telefonokat az Enternetben, mert 10% engedmény van olyankor. (elvileg, szerintem)

Pontosan.

hétf. jan. 02, 2006 13:47
platina tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Bagyu írta:
Sziasztok,

valaki tud arról valamit, hogy a kedvezményes készülékváltásnál milyen kedvezmény van az akciósárlistához képest? Meg hogy 2 évet kell-e aláírni? Ismerõsöm kérdezte, de mivel még nem vettem ilyenben részt, nemtom.
Azért itt kérdem, mert a T-Mobile marketingmaszlag nem érdekel...

Köszi elõre is

Pedig érdemes telefonon megkérdezni. (1230) Mindenkinek egyénileg számolják ki, nekem legútóbb egy év aláírásánál 15.000 HUF-ot engedtek el az akciós árból.

Ha neten belépsz a netes üfsz-on, számmal, AK kóddal, személyreszabott árat is tudsz nézni.
Ebből még le tudod vonni az AK pontokat 1 pont = 1 Ft éréken.
Érdemes Multimédia napon venni a telefonokat az Enternetben, mert 10% engedmény van olyankor. (elvileg, szerintem)

hétf. jan. 02, 2006 10:39
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 349 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Következő