Szerző |
Üzenet |
stepper
vas-tag
Csatlakozott: szer. jan. 30, 2008 19:59 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Budapest
|
Tudtok valamit arrol hogy milyen szoftvert kell telepíteni egy PDA-ra hogy át küldje az információkat egy Motorola S9-re(zenére gondolok memória kártyárol). Előre is köszi
|
szer. jan. 30, 2008 20:57 |
|
|
stepper
vas-tag
Csatlakozott: szer. jan. 30, 2008 19:59 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok!
Tudja valaki hogyan tudnám halgatni a rádiót egy Motorola s9-en.
A nokia 6300 tökéletesen kezeli a beszélgetést és az mp3 lejátszást de a rádió nem akar elindulni.
|
szer. jan. 30, 2008 20:54 |
|
|
k_chris
platina tag
|
valakinek van HBH-DS9(7)80? én most tettem szert egy ilyenre.. A Nokia HS-12Wnél nagyságrendekkel nagyobb az érzékenysége, ez az egész lakásban megy reccenés nélkül, amaz volt hogy még az övemen lévő telefonnál (de ha a notebooktáskámban volt a kezemben) is meg-megreccent...
|
vas. jan. 27, 2008 17:32 |
|
|
h@mEd
arany tag
|
Na a laptopom visszakaptam es a netes hackel sikerult xp-s driverral kezelni a telot, geprol telora gyors es minden oke, visszafele viszont ami 200kbyte feletti file annal egyszeruen csak connection lost megint. Ez mér van? Tudja esetleg vlki?
|
szer. szept. 05, 2007 0:11 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Wagner ur írta: De nem csinálsz havi 180-200 óra adatforgalmat vele. Ennek a fele BT-on keresztül megy. Azért próbáld ki BT nélkül egyszer, hogy hány napig megy.
Hát adatforgalmat azt nem csinálok rajta, csak havi 1-2 percet, és azt is a beépített böngészőn keresztül, tehát BT nélkül , viszont a BT-t nem nagyon tudom kikapcsolni, mert BT headsetet használok, és az adatátvitelnél is azt szoktam használni, elég kényelmetlen naponta 5-10-szer ki/bekapcsolni .
1 nappal szinte biztosan többet tudna, de nekem megér ennyit az a kényelem, hogyha valami adatot le akarok róla szedni, vagy ha hívásom jön, ne kelljen már előszedni a telefont a zsebemből...
|
vas. szept. 02, 2007 14:03 |
|
|
Wagner ur
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 23, 2004 1:37 Hozzászólások: 481 Tartózkodási hely: Eger
|
Trabi TM írta: Wagner ur írta: Ezzel erősen vitatkoznék. Bekapcsolt és nem használt BT kb felére csökkenti a készenlétet/használatot. Ha használom is, akkor az egy nap kb 8 órára esik. Ez a töltés végétől a "Jajjj de le vagyok merülve" jelzésig értendő. Alapból majdnem naponta (24-36 óra) töltöm. SE K790 Hát, a K800-am minimum 3 napig megy, ha használom a telót, a BT mióta megvan, még nem volt rajta kikapcsolva... Mióta meg másod telónak használom, kb 6-7 napig megy, persze BT továbbra is megy. Nem hinném, hogyha kikapcsolom, akkor 12-14 napot tudna. De nem csinálsz havi 180-200 óra adatforgalmat vele. Ennek a fele BT-on keresztül megy. Azért próbáld ki BT nélkül egyszer, hogy hány napig megy.
|
vas. szept. 02, 2007 0:07 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1598 Tartózkodási hely: Budapest City
|
tominho írta: többi mondjuk inkább 30 felé konvergál
Azt hittem, hogy tudsz valami tutit!
|
szer. aug. 29, 2007 21:12 |
|
|
tominho
ezüst tag
|
köszi. a hf850 elektro world-ben 20e, többi mondjuk inkább 30 felé konvergál, de ha nagyon tré a motorola, akkor inkább kicsi plusz és nokia.
|
szer. aug. 29, 2007 21:03 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
tominho írta: Autóskészletben otthon vagytok? Nokia E50-hez szeretnék BT-s autósszettet használni. Nézegettem Nokia CK-7W, CK-20W és Motorola HF850 készleteket. Mind olyan 20e körül van. Ezek jók vagy ebben az árfekvésben inkább mást kéne nézni? Köszi...
Szvsz CK-7W és CK-20W jó választás, bár a Bluetooth az Bluetooth, mennie kell annak az E50-nek a Motorolával és SE-vel is...
|
szer. aug. 29, 2007 17:40 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1598 Tartózkodási hely: Budapest City
|
tominho írta: Autóskészletben otthon vagytok? Nokia E50-hez szeretnék BT-s autósszettet használni. Nézegettem Nokia CK-7W, CK-20W és Motorola HF850 készleteket. Mind olyan 20e körül van. Ezek jók vagy ebben az árfekvésben inkább mást kéne nézni? Köszi...
Nekem CK-7W van a kocsimban lassan három éve. Nagyon jól működik. Tökéletesen meg vagyok elégedve vele.
Egyébként ezeket a kihangosítókat hol láttad 20e körül?
|
szer. aug. 29, 2007 17:35 |
|
|
tominho
ezüst tag
|
Autóskészletben otthon vagytok?
Nokia E50-hez szeretnék BT-s autósszettet használni. Nézegettem Nokia CK-7W, CK-20W és Motorola HF850 készleteket. Mind olyan 20e körül van.
Ezek jók vagy ebben az árfekvésben inkább mást kéne nézni? Köszi...
|
kedd aug. 28, 2007 21:46 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=106674
"A Nokia által ma bejelentett mobil kiegészítő termékek közül a BH-903-as headsetet már bemutattuk Olvasóinknak, most pedig következzék ennek a terméknek a kistestvére, a BH-902. A két újdonság között a legfontosabb különbség, hogy míg a BH-903 egy sztereó fülhallgatós, vezetékes távirányítóval rendelkező headset, addig a BH-902 egy hagyományos monó headset.
Ebből kifolyólag a már szinte elmaradhatatlan kijelző ezúttal magába a headsetbe került. A display egyébként a legfejlettebb OLED technológiára építkezik, de egyelőre még nem színes, hanem ˝csak˝ monokróm. A kijelző egyébként többek közt arra is képes, hogy jelezze számunkra: új SMS/MMS üzenetünk érkezett a telefonunkra.
A 18,2 gramm tömegű és mintegy 8 órás beszélgetési idejű Nokia BH-902-be egy rendkívül fejlett DSP (Digital Signal Processor) mikrochip került, mely a gyártó szerint minden korábbinál kiválóbb hangminőséget és alacsony zajszintet eredményez.
A kereskedelmi forgalomban az idei esztendő utolsó negyedévében felbukkanó, sokkal inkább hagyományos telefonos beszélgetések lebonyolításához, semmint zenehallgatáshoz szánt Nokia BH-902 ára várhatóan 115 euró, vagyis mintegy 30 ezer forint körül fog alakulni."
|
hétf. aug. 27, 2007 21:17 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Wagner ur írta: Ezzel erősen vitatkoznék. Bekapcsolt és nem használt BT kb felére csökkenti a készenlétet/használatot. Ha használom is, akkor az egy nap kb 8 órára esik. Ez a töltés végétől a "Jajjj de le vagyok merülve" jelzésig értendő. Alapból majdnem naponta (24-36 óra) töltöm. SE K790
Hát, a K800-am minimum 3 napig megy, ha használom a telót, a BT mióta megvan, még nem volt rajta kikapcsolva...
Mióta meg másod telónak használom, kb 6-7 napig megy, persze BT továbbra is megy. Nem hinném, hogyha kikapcsolom, akkor 12-14 napot tudna.
|
hétf. aug. 20, 2007 15:29 |
|
|
Wagner ur
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 23, 2004 1:37 Hozzászólások: 481 Tartózkodási hely: Eger
|
vocsok írta: Az új SE telóknál alig van különbség. Ezzel erősen vitatkoznék. Bekapcsolt és nem használt BT kb felére csökkenti a készenlétet/használatot. Ha használom is, akkor az egy nap kb 8 órára esik. Ez a töltés végétől a "Jajjj de le vagyok merülve" jelzésig értendő. Alapból majdnem naponta (24-36 óra) töltöm. SE K790
|
vas. aug. 19, 2007 23:24 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
Az Sp2-es driver is nyújtja a jobbklikkes szolgáltatást. viszont sokkal bonyolultabb pl több file egyszerre küldése. meg kell szokni az tény. de a widkomm szoftvere az SP2-re húzva produkál érdekességeket.
|
vas. aug. 19, 2007 12:00 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
dolcse23 írta: sziasztok nekem kéne sagem my411v-hez fülhalgató Pesti vagyok lehetőleg stereo és két füles legyen ha valakinek van vagy tud valahol szoljon köszi e-mail. címem : digit2@freemail.hu
Az ADOK-VESZEK-ben figyelmeztettek már.
Erre most a topic címének elolvasása és szemernyi ész nélkül most folytatod.
Még szerencse, hogy a tag-eket továbbra sem tudod használni!
|
szomb. aug. 18, 2007 17:25 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Nálam mindkét gépen sp2 van xp mellé. Az asztalin csak az sp2 drivert használom, megy gond nélkül, de kicsit macerásabb (pl. file küldésnél jópár ablak feltűnik, amit jóvá kell hagyni, kiválasztani, etc.).
Míg notebookon az sp2 mellé a HP drivere van fenn (widcomm alapú) és ez is gyönyörűen hasít. De jóval kényelmesebben használható. Total commanderben csak jobb klikk a file-on -> BT küldés és már megy is, ha párosítva van a telefonnal.
|
szomb. aug. 18, 2007 14:15 |
|
|
h@mEd
arany tag
|
kuncsaku írta: h@mEd. Azt nem írod, hogy milyen oprendszerhez szeretnéd használni. Mivel mostanság az xp a legelterjedtebb, gondolom ahhoz. Ha fent van a gépeden a szervizpack 2, akkor az a hiba okozója. Onnantól kezdve csak az xp saját szoftverével hajlandó normálisan kommunikálni. Legalábbis az általam próbált vackok. Ráhúzható persze a cd-n lévő szoftver, de csak ideiglenesen fog menni.
jaja XP-m van sp2vel. most fogom visszakapni a saját laptopomat, ez most csere aztan meglatom. nem is gondoltam ra hogy sp2 lehet a hiba!
Thanks!
|
szomb. aug. 18, 2007 13:33 |
|
|
dolcse23
vas-tag
|
sziasztok nekem kéne sagem my411v-hez fülhalgató Pesti vagyok lehetőleg stereo és két füles legyen ha valakinek van vagy tud valahol szoljon köszi e-mail. címem : digit2@freemail.hu
|
szomb. aug. 18, 2007 11:45 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
h@mEd. Azt nem írod, hogy milyen oprendszerhez szeretnéd használni. Mivel mostanság az xp a legelterjedtebb, gondolom ahhoz. Ha fent van a gépeden a szervizpack 2, akkor az a hiba okozója. Onnantól kezdve csak az xp saját szoftverével hajlandó normálisan kommunikálni. Legalábbis az általam próbált vackok. Ráhúzható persze a cd-n lévő szoftver, de csak ideiglenesen fog menni.
|
szomb. aug. 18, 2007 5:30 |
|
|
h@mEd
arany tag
|
Wagner ur írta: h@mEd írta: Hali! Kéne egy segítség,remélem tud vlki vlmi okosságot mondani! Vettem egy BT dongle-t felraktam a Widcomm szoftvert ami a cd-jén volt. A gond hogy a file transfernel ha telóról másolnék a PC-re akkor Connection was lost Simán dugtad az PC-be vagy HUB-on keresztül. Ilyen élményem csak HUB használata esetén volt.
Simán a laptopba dugtam nem HUB-ba.
Most kipróbáltam pc suittal. Nagyon nehezen parositja a telot vele, küldeni 10bol 8xor kuld pcrol telora viszont vissza semmit!
|
szomb. aug. 18, 2007 4:52 |
|
|
Wagner ur
arany tag
|
h@mEd írta: Hali! Kéne egy segítség,remélem tud vlki vlmi okosságot mondani! Vettem egy BT dongle-t felraktam a Widcomm szoftvert ami a cd-jén volt. A gond hogy a file transfernel ha telóról másolnék a PC-re akkor Connection was lost Simán dugtad az PC-be vagy HUB-on keresztül. Ilyen élményem csak HUB használata esetén volt.
|
szomb. aug. 18, 2007 3:20 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
6233 es 3110 classic meg egy logitech freedom. Na ez igy egyutt nem mukodik, ezt mar tudom Visszaolvastam, es irtak tobben, hogy a nokia nem ereszt, nem fog menni kettovel. Vannak eselyeim, hogy valami massal megis? Gyorsboltban pl van olyan, aminel kulon kiemelik, hogy kettovel is megy /plantronics 510/, csak ez a remenyem (vagy ez sem), vagy vannak meg alternativak esetleg ezen kivul?
|
pén. aug. 17, 2007 20:30 |
|
|
h@mEd
arany tag
|
Hali!
Kéne egy segítség,remélem tud vlki vlmi okosságot mondani!
Vettem egy BT dongle-t felraktam a Widcomm szoftvert ami a cd-jén volt.
A gond hogy a file transfernel ha telóról másolnék a PC-re akkor Connection was lost problema van. Viszont ha pc-rol nyomatom a telora akkor néha megy, neha az 10ből 1xer. Minden egyes PC reboot után újra akarja csatlakoztatni a telót, ha csak kihúzom a dongle-t és visszadugom megint csak.
A teló amúgy egy Nokia 5200, legújabb szoftverrel.
Próbáltam frissíteni a dongle-t a broadcom oldalról de azt írta hogy nincs bedugva BT , nem érzékeli. Másik gépen is próbáltam már ott se ment.
Valamint kipróbáltam egy 6230ivel ugyanez volt.
Ha vlki tud vlmit írjon pls!
Thx!
|
hétf. aug. 06, 2007 15:41 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
|
2.0-ás bluetooth adaptert használ valaki adatátvitelre?
Milyen sebességre képesek ezek? Mármint arra gondolok, hogy amit mérni is tudok valójában.
Van amire 2,5 Mbit van írva, van amire 3. Most akkor mennyi az annyi? És mennyire számíthatok?
Telefon és gép között használnám hsdpa kapcsolathoz.
|
pén. aug. 03, 2007 10:42 |
|
|
PL
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. aug. 12, 2004 17:56 Hozzászólások: 44 Tartózkodási hely: Pécs
|
Üdv!
Meggondolatlanul vettem egy Iqua BHS-701-es stereo Bluetooth-os headset-et! Azóta 3x vettem ki a kukából, de nem adom fel!
Az MDA3-ommal csak normál headsetként tudom működtetni, a zene nem akar rajta megszólalni! A NOKIA 6233-ommal már megy a zene is, de csak monóban és szörnyű minőségben! Ha valakinek vannak tapasztalatai, esetleg ötletei v. tud olyan oldalt, fórumot ahol ezt vesézik, azt megkérem jelezze!!! THX!
|
szer. júl. 11, 2007 21:09 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
|
vocsok írta: Én már szétszedtem az enyémet, nincs benne semmi. Felhívtam az összes ismert Nokia szervizt, beszerelőműhelyt. Egy helyen mondták azt, hogy egy sorozat volt olyan, amelyiket nem lehet resetelni. Nekem egyszer mégis sikerült hosszú pepecselés után mégis. Most megint nem lehet. Asszem marad így. A tied is román összeszerelés?
Közben én is szétszedtem, ami nálam van, de tényleg nincs benne reset gomb! Persze ez is román. Már nem is tudom, hogy mi a baja. Itt hever hónapok óta. Lassan kikukázom!
|
kedd júl. 10, 2007 16:56 |
|
|
vocsok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 615 Tartózkodási hely: Budapest
|
thomas77 írta: Értem én! De más ötletem nincs! Pont itt hever nálam egy rossz ck-1w központ, de nincs rajta reset gomb. Lehet, hogy a panelen van... Szétszedjem?
Én már szétszedtem az enyémet, nincs benne semmi. Felhívtam az összes ismert Nokia szervizt, beszerelőműhelyt. Egy helyen mondták azt, hogy egy sorozat volt olyan, amelyiket nem lehet resetelni. Nekem egyszer mégis sikerült hosszú pepecselés után mégis. Most megint nem lehet. Asszem marad így.
A tied is román összeszerelés?
|
kedd júl. 10, 2007 16:42 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
|
Értem én!
De más ötletem nincs!
Pont itt hever nálam egy rossz ck-1w központ, de nincs rajta reset gomb. Lehet, hogy a panelen van...
Szétszedjem?
|
kedd júl. 10, 2007 16:38 |
|
|
vocsok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 615 Tartózkodási hely: Budapest
|
Ha visszaolvasol, pont erről írtam, hogy mégse működik
|
kedd júl. 10, 2007 16:20 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
|
vocsok írta: Ez nem megoldás, ugyanis nem felejti el a regisztrált telókat. Jól is nézne ki, ha ilyen hibát elkövetne. Amit írsz, az valóban a hülyéskedés ellen segít, hálistennek eddig amúgy kifogástalanul működik a ketyere.
Kikapcsolt állapotban 10 mp. nyomva tart. Elvileg ennek így működnie kéne!
Itt írja.
|
kedd júl. 10, 2007 14:47 |
|
|
csipuka
ezüst tag
|
vocsok írta: Nokia CK-1W kihangosítót hogyan lehet resetelni? Arról a verziórol van szó, amelyiket szoftver hiba miatt nem lehet a leírás szerinti módon. 1 évvel ezelött sikerült resetelnem, de most nem hagyja magát. Valakinek van ötlete? Köszönöm.
Nekem Ck-7W-m van, azon 10mp-ig kell nyomni a felvevo gombot, miutan a gyujtast raadtad.
Talan hasonlo a CK-1W-n is.
Csipu
|
kedd júl. 10, 2007 14:37 |
|
|
vocsok
platina tag
|
thomas77 írta: vocsok írta: Nokia CK-1W kihangosítót hogyan lehet resetelni? Arról a verziórol van szó, amelyiket szoftver hiba miatt nem lehet a leírás szerinti módon. 1 évvel ezelött sikerült resetelnem, de most nem hagyja magát. Valakinek van ötlete? Köszönöm. Saru levesz az akkuról? Egyik ismerősömnek is hülyéskedett a CK-1W. Így megoldódott!
Ez nem megoldás, ugyanis nem felejti el a regisztrált telókat. Jól is nézne ki, ha ilyen hibát elkövetne. Amit írsz, az valóban a hülyéskedés ellen segít, hálistennek eddig amúgy kifogástalanul működik a ketyere.
|
kedd júl. 10, 2007 13:40 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
|
vocsok írta: Nokia CK-1W kihangosítót hogyan lehet resetelni? Arról a verziórol van szó, amelyiket szoftver hiba miatt nem lehet a leírás szerinti módon. 1 évvel ezelött sikerült resetelnem, de most nem hagyja magát. Valakinek van ötlete? Köszönöm.
Saru levesz az akkuról?
Egyik ismerősömnek is hülyéskedett a CK-1W. Így megoldódott!
|
kedd júl. 10, 2007 9:48 |
|
|
Ismo
vas-tag
|
Sziasztok.
1. BT headset-et akarok venni, és az a kérdés, hogy a sima fülesekkel is lehet valamilyen szinten zenét hallgatni? SE W810i-m van, és valamilyen SE headsetet vennék.
A telefon alapból nem támogatja az A2DP-t, úgyhogy tök mindegy, hogy a headset stereo-e vagy nem.
A hangminőségnél elég a mono, mert a legtöbb anyag, amit hallgatok, hangfelvételek.
2. Két telóval használnám. Működik (az 1. kérdéstől függetlenül), hogy egyszerre két telefon használja, és amelyikről bejön a hívás, azt kapcsolja? Mi van olyankor, amikor egyszerre jön hívás mindkét telefonra? Illetve, hívás indításakor is automatikusan azt használja, amelyik hív? Hanghívás ilyenkor hogy működik?
Bocs, hogy láma vagyok, de nem találtam ezekre a kérdésekre még választ sehol.
|
hétf. júl. 09, 2007 21:32 |
|
|
vocsok
platina tag
|
Nokia CK-1W kihangosítót hogyan lehet resetelni?
Arról a verziórol van szó, amelyiket szoftver hiba miatt nem lehet a leírás szerinti módon.
1 évvel ezelött sikerült resetelnem, de most nem hagyja magát.
Valakinek van ötlete?
Köszönöm.
|
szomb. júl. 07, 2007 16:34 |
|
|
jodamester
vas-tag
|
Czumy írta: jodamester írta: Sziasztok! Sztereó bluetooth füleshez keresek bluet.adaptert. Olyan kéne ami winxp-vel együttműködik. Számítógépen keresztül zenehallgatásra és filmnézésre, skype-ra használnám (később telefonhoz is). Média-anyagok lejátszásához winamp-ot és mediaplayer classicot használok. Tudnátok-e olyan adaptert ajánlani, ami támogatja a felsorolt progikat. Nekem működött (mondjuk azt nem hiszem, hgy sztereóban): www.speedshop.hu - és keresd a Cellink termékeit.
Mármint xp-, winamp-, skype-, mpc-kal? Neked milyen adaptered van? Azt azért csak érzékeled, hogy megy sztereóban, vagy nem?
Én konkrétan egy Cellink BTA-3130 dongle-ra gondoltam, viszont valahol olvastam egy hsz-ben, hogy az illetőnek csak windows media playerben sikerült megszólaltatnia sztereóban.
|
hétf. júl. 02, 2007 23:27 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
jodamester írta: Sziasztok! Sztereó bluetooth füleshez keresek bluet.adaptert. Olyan kéne ami winxp-vel együttműködik. Számítógépen keresztül zenehallgatásra és filmnézésre, skype-ra használnám (később telefonhoz is). Média-anyagok lejátszásához winamp-ot és mediaplayer classicot használok. Tudnátok-e olyan adaptert ajánlani, ami támogatja a felsorolt progikat.
Nekem működött (mondjuk azt nem hiszem, hgy sztereóban): www.speedshop.hu - és keresd a Cellink termékeit.
|
hétf. júl. 02, 2007 22:29 |
|
|
jodamester
vas-tag
|
Sziasztok!
Sztereó bluetooth füleshez keresek bluet.adaptert. Olyan kéne ami winxp-vel együttműködik. Számítógépen keresztül zenehallgatásra és filmnézésre, skype-ra használnám (később telefonhoz is). Média-anyagok lejátszásához winamp-ot és mediaplayer classicot használok. Tudnátok-e olyan adaptert ajánlani, ami támogatja a felsorolt progikat.
|
hétf. júl. 02, 2007 22:06 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
|
Rozso írta: Fogyaszt érezhetően többet a telefon, ha csak úgy be van kapcsolva folyamatosan a BT, de nem használjuk vagy elhanyagolható úgy a fogyasztása?
Nokia 6230: Nem igazán érzek künbséget. Átlagos használat mellett 2 napig megy így is. úgy is.
Nem szoktam kikapcsolni a bt-t, mivel az autóban használom a kihangosítót, és a kollégáimmal is szoktunk küldözgetni egymásnak mindenféle okoságot napközben.
De szerintem ezt így is találták ki az okosok, hogy állandóan be van kapcsolva. Vagy nem?
|
hétf. jún. 25, 2007 8:22 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
Egy ismim a SE telefonjain mindig bekapcsolva hagyja az infrát is meg a bluet is, mert nincs kedve kapcsolgatni. Nem panaszkodott a töltések megszaporodása miatt.
|
hétf. jún. 25, 2007 7:26 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Amikor megvettem a nokia 6290-t BT-n pakolgattam rá a dolgokat és véletlenül bekapcsolva maradt a BT. Igaz, kicsit többet nyomogattam, mint átlag használattal, de estére meg is adta magát, szóval szerintem érezhetően jobban eszi az akkut.
|
vas. jún. 24, 2007 15:44 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Köszi vocsok!
|
szomb. jún. 23, 2007 21:03 |
|
|
vocsok
platina tag
|
Rozso írta: Aha. És lehet áltálánosítani vmi szerint? Pl. az új Nokiák? Nekem 6288 van.
Nokiját még nem teszteltem. Az új SE telóknál alig van különbség. Siemens S55-nél esik harmadára az idő. Motorola E398 20% csökkenés. Nincs több infóm.
|
szomb. jún. 23, 2007 20:57 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Aha.
És lehet áltálánosítani vmi szerint? Pl. az új Nokiák? Nekem 6288 van.
|
szomb. jún. 23, 2007 20:01 |
|
|
vocsok
platina tag
|
Rozso írta: Fogyaszt érezhetően többet a telefon, ha csak úgy be van kapcsolva folyamatosan a BT, de nem használjuk vagy elhanyagolható úgy a fogyasztása?
Telefonja válogatja. Van amelyiknél alig észrevehető a különbség. Van amelyiknél harmadára esik a készenléti idő.
|
szomb. jún. 23, 2007 19:19 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Fogyaszt érezhetően többet a telefon, ha csak úgy be van kapcsolva folyamatosan a BT, de nem használjuk vagy elhanyagolható úgy a fogyasztása?
|
szomb. jún. 23, 2007 18:48 |
|
|
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
Sziasztok!
Megvettem a SE HBH-PV702 headsettet. A hangminősége jó, de a hatótávolsága rosszabb mint a Logitech Freedom-nak. Olyan 4-5m távolságból már el kezd recsegni. 1 falon keresztül még működik, ha nem mozogsz akkor a hang is jó.
Először egy Moto H350-et vettem meg de az nagyon nem tetszett. Valahogy nagyon bunkó volt a formája.
|
kedd máj. 15, 2007 21:10 |
|
|
luser2000
arany tag
|
dzsoltike írta: Mondd már meg lécci, hogy hogyan van ez a töltéses dolog...
A leírásban készenléti üzemidőre 350 órát írnak. Ha figyelembe veszed, hogy a készülék 10 perc után automatikusan kikapcsol, ha nincs csatlakoztatott BT egység, akkor ez akár több hetet is jelenthet!
Ha lemerül és tölteni kell, akkor:
- vagy kiveszed az autóból és az irodában / lakásban feltöltöd*
- vagy ideiglenesen az autóban áthelyezed máshová és rányomod a szivargyújtóra.
(Nyilván nem kábelezünk a napellenzőig! )
* Jelenleg több helyen két kiszerelésben kapható. A különbség az, hogy a nagyobb dobozos csomagban van HÁLÓZATI TÖLTŐ IS, míg a kicsiben csak szivargyújtós csatlakozó. (Én Óbudán vettem a MM-ban, ott egyforma áron volt mind kettő).
|
hétf. máj. 14, 2007 11:03 |
|
|
dzsoltike
arany tag
|
luser2000 írta: luser2000 írta: Van valakinek gyakorlati tapasztlata a SonyEricsson HCB-100 kihangosítóról? Már mindegy is! Vettem egyet. Használható, nem tűnik halknak (igaz, elég jól hangszigetelt utastérben ülök).
Mondd már meg lécci, hogy hogyan van ez a töltéses dolog. Szóval felrakom a napellenzőre, de ha onnan viszek egy kábelt a szivargyújtóhoz, akkor az nagyon belezavar. Vagy azt estétől reggelig kell rajta hagyni, aztán no probléma?
|
vas. máj. 13, 2007 21:45 |
|
|