|
Szerző |
Üzenet |
Sir_Geoffrey
vas-tag
|
Rian: Bocs a késésért, szóval:
Nokia 6680, szoft 3.04.37, tökéletesen behozza a PGSM wap kezdőoldalt.
Tudok vele streaming videót is nézni. Az ingyenes hétvégéken elég sokat szoktam nyüstülni.
|
csüt. aug. 10, 2006 15:36 |
|
|
ricotech
ezüst tag
|
Sziasztok egy kis segitséget kérnék!
A 6680 teloról hogy tudom levadászni az üzeneteket-gépre kimenteni????
előre is köszi!!
|
pén. aug. 04, 2006 8:33 |
|
|
Rian
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. máj. 27, 2004 4:34 Hozzászólások: 2329 Tartózkodási hely: Budapest XVIII.
|
Könyörgöm egy Pannon -os 6680-as felmenne a kezdőlapra:)?
|
kedd júl. 04, 2006 16:37 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
Rian írta: Én tudom ezt az URL-t, de arra is csak visszadob erre a kék szutyokra. Minden oldalt ami wap.pannon vagy wap.djuice -val kezdődik. Na, ezért kéne megszorongatni a pannont, hogy mi alapján irányítanak át oldal-kérelmeket külsős (wapext) oldalra!
|
hétf. júl. 03, 2006 18:27 |
|
|
Rian
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. máj. 27, 2004 4:34 Hozzászólások: 2329 Tartózkodási hely: Budapest XVIII.
|
Macika írta: Rian írta: Én tudom ezt az URL-t, de arra is csak visszadob erre a kék szutyokra. Minden oldalt ami wap.pannon vagy wap.djuice -val kezdődik. Hehe, megpróbáltam bemenni a T-mobilos telómról (W810i) a Pannon oldalára. Ugyanazt kaptam, mint Rian a Pannonossal. Ebből következik számomra, hogy nem tudja beazonosítani a SIM-et. Akkor sem, ha az valódi Pannonos.
Hát volt egy számhordozásom, kettő is... nincs kizárva hogy valami megmagyarázhatatan dolog van a háttérben... de más telóban (6030) pedig jó, szal nem értem
|
hétf. júl. 03, 2006 18:12 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Rian írta: Én tudom ezt az URL-t, de arra is csak visszadob erre a kék szutyokra. Minden oldalt ami wap.pannon vagy wap.djuice -val kezdődik. Hehe, megpróbáltam bemenni a T-mobilos telómról (W810i) a Pannon oldalára. Ugyanazt kaptam, mint Rian a Pannonossal.
Ebből következik számomra, hogy nem tudja beazonosítani a SIM-et. Akkor sem, ha az valódi Pannonos.
|
hétf. júl. 03, 2006 18:02 |
|
|
Rian
gyémánt tag
|
Én tudom ezt az URL-t, de arra is csak visszadob erre a kék szutyokra. Minden oldalt ami wap.pannon vagy wap.djuice -val kezdődik.
|
hétf. júl. 03, 2006 17:55 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
gabriel401 írta: wap.pannon.hu 7650-en: A ti képeiteken látszik a közvetlen átirányítás egy másik oldalra, úgyhogy szerintem mégiscsak a Panni lesz a hunyó. Kéne tudni a pontos URL-t annak ,ami a Te készülékeden ezt eredményezi.
|
hétf. júl. 03, 2006 17:51 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
wap.pannon.hu 7650-en:
A ti képeiteken látszik a közvetlen átirányítás egy másik oldalra, úgyhogy szerintem mégiscsak a Panni lesz a hunyó.
|
hétf. júl. 03, 2006 17:48 |
|
|
Nargoth
arany tag
|
Tényleg nem ilyen a kezdőoldal a 6630-omon. Próbáltad másik pannonos SIM karival?
|
hétf. júl. 03, 2006 17:45 |
|
|
Rian
gyémánt tag
|
Hát ez elkeserítő :S
|
hétf. júl. 03, 2006 17:41 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Rian írta: ismertetem újra a hibát:P Nem jön be a wap.pannon.hu csak helyette egy gagyi oldal... ahonnan semmi sem érhető el, mert szegényes a menüje Na kérem, lefotóztam a HP 6340-esem képernyőjét, mit mutat a PGSM WAP-kezdőoldalának.
Íme:
|
hétf. júl. 03, 2006 17:17 |
|
|
Rian
gyémánt tag
|
|
hétf. júl. 03, 2006 16:02 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Rian írta: Macika írta: Rian írta: Tehát ezekszerint senkinek nem megy 6680-nnal a wap kezdőlap? :O ez olyan hihetetlen... Mondjuk nem tudom, miért síratod ennyire a kezdőlapot, ha tovább lehet lépni onnan és használható egyébként minden menüpont. Persze, ha nem használható rendesen, akkor nem szóltam... Sajna semmi nem használható... még ha kibányászok egy http://wap.pgsm.hu/......millió_betű.....php?=anyámtyúkja_streaming_video még ekkor is az a buta hasznavehetetlen kezdőlap jön be :\ nem tudok semmit sem behozni ami pannonos tartalmú Ez szomorú...
|
vas. júl. 02, 2006 23:25 |
|
|
Rian
gyémánt tag
|
Macika írta: Rian írta: Tehát ezekszerint senkinek nem megy 6680-nnal a wap kezdőlap? :O ez olyan hihetetlen... Mondjuk nem tudom, miért síratod ennyire a kezdőlapot, ha tovább lehet lépni onnan és használható egyébként minden menüpont. Persze, ha nem használható rendesen, akkor nem szóltam...
Sajna semmi nem használható... még ha kibányászok egy http://wap.pgsm.hu/......millió_betű.....php?=anyámtyúkja_streaming_video még ekkor is az a buta hasznavehetetlen kezdőlap jön be :\ nem tudok semmit sem behozni ami pannonos tartalmú
|
vas. júl. 02, 2006 23:11 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Rian írta: Tehát ezekszerint senkinek nem megy 6680-nnal a wap kezdőlap? :O ez olyan hihetetlen... Mondjuk nem tudom, miért síratod ennyire a kezdőlapot, ha tovább lehet lépni onnan és használható egyébként minden menüpont.
Persze, ha nem használható rendesen, akkor nem szóltam...
|
vas. júl. 02, 2006 23:02 |
|
|
Rian
gyémánt tag
|
Tehát ezekszerint senkinek nem megy 6680-nnal a wap kezdőlap? :O ez olyan hihetetlen...
|
vas. júl. 02, 2006 22:57 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Rian írta: nem, még soha sem volt jó. Soha az életben nem tudtam ezzel a telóval wapozni normálisan csak a 6630-asommal. valami tipp? 2 lehetőség.
1. Várás, míg a drágalátos Pannon hajlandó lesz bekonfigolni a wap-ot a 6680-hoz is.
2. Választani egy másik készüléket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika vas. júl. 02, 2006 23:01-kor.
|
vas. júl. 02, 2006 22:07 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
Macika írta: Mert akkor szokott nem normális kezdőlapot kiadni wap-on egy teló, ha a wap-központ nem ismeri fel a készüléket, nem tudja optimalizálni rá az oldalakat. Igen, példának akartam felhozni, hogy a pannon wap-oldala szerint az N80 nem támogatja a video-streaminget! :c)
|
vas. júl. 02, 2006 20:41 |
|
|
Rian
gyémánt tag
|
nem, még soha sem volt jó. Soha az életben nem tudtam ezzel a telóval wapozni normálisan csak a 6630-asommal. valami tipp?
|
vas. júl. 02, 2006 20:40 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Rian írta: Hát ma elég sok helyen voltam, és sem 3G alatt, sem pedig 2G alatt nem megy a wap. De szerintem ennek nincs jelentősége a kezdőoldal tartalmához. Be se jön nekem a Djuicés kezdőlap, ahol bármit is meg tudnék nézni (helyette a képen látható oldal jön be, ami elég silány(tartalmilag)). Minden más bejön... (szoft: 4.04) És volt már jó?
Mert akkor szokott nem normális kezdőlapot kiadni wap-on egy teló, ha a wap-központ nem ismeri fel a készüléket, nem tudja optimalizálni rá az oldalakat.
A HP6340-esemet vagy fél évig nem ismerte fel a Pannon WAP (pedig náluk vettem )
|
vas. júl. 02, 2006 20:38 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
Rian írta: Sőt, mivel ma vettem egy 6030-ast, ezért bele is tettem a kártyám, és az minden gond nélkül felmegy a wap kezdőoldalára (aminek tartalma is van)... de a 6680-asom csak erre a gagyi oldalra dob állandóan.
Gabriel: "Van ennek a szegény telónak anélkül is elég baja, hogy ezt is a nyakába varrnátok, PC-n Operával ugyanez az oldal jön be"
Az miért nyakába varrás, hogy nem lehet vele wapozni? Mellesleg a teló szerintem ezen kívül hibátlan. Szerintem ez nem a teló hibája, hanem a Pannon wap-oldaláé, mert az Operát (amivel ugye wapozni is lehet) is átirányítja az általad is említett oldalra. a "szegény teló" figyelmetlenség volt részemről, előtte a 6280 topikot olvastam, azt hittem, még mindig ott vagyok. :c)
|
vas. júl. 02, 2006 20:36 |
|
|
Rian
gyémánt tag
|
Sőt, mivel ma vettem egy 6030-ast, ezért bele is tettem a kártyám, és az minden gond nélkül felmegy a wap kezdőoldalára (aminek tartalma is van)... de a 6680-asom csak erre a gagyi oldalra dob állandóan.
Gabriel:
"Van ennek a szegény telónak anélkül is elég baja, hogy ezt is a nyakába varrnátok, PC-n Operával ugyanez az oldal jön be"
Az miért nyakába varrás, hogy nem lehet vele wapozni?
Mellesleg a teló szerintem ezen kívül hibátlan.
|
vas. júl. 02, 2006 20:12 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
Rian írta: Van ez a Pannon WAP hétvége. Hétvégén ingyen wap, és ingyen streaming video. Képtelen vagyok a 6680-asommal felmenni a pannon kezdőoldalára. Kezdőoldal ( http://wap.pannon.hu/index.wml ill. http://wap.djuice.hu/index.wml) helyett bejön egy sima kék fejléces pannon oldal... ahonnan semmi sem érhető el. Voltam ma az ügyf. szolg. ban, és azt mondták hogy **** a 6680-as böngészője, használjak NetFrontot. De Azzal, Operával, Opera minivel is ugyan ez jön be - wap os apn-nel természetesen. Segítsetek! Ha esetleg tudtok közvetlen linket adni ahonnan az ingyen TV-nézős cuccokat lehet megnyitni azt megköszönném. Van ennek a szegény telónak anélkül is elég baja, hogy ezt is a nyakába varrnátok, PC-n Operával ugyanez az oldal jön be.
|
vas. júl. 02, 2006 20:11 |
|
|
Rian
gyémánt tag
|
Macika írta: Rian írta: Van ez a Pannon WAP hétvége. Hétvégén ingyen wap, és ingyen streaming video. Képtelen vagyok a 6680-asommal felmenni a pannon kezdőoldalára. Kezdőoldal ( http://wap.pannon.hu/index.wml ill. http://wap.djuice.hu/index.wml) helyett bejön egy sima kék fejléces pannon oldal... ahonnan semmi sem érhető el. Voltam ma az ügyf. szolg. ban, és azt mondták hogy **** a 6680-as böngészője, használjak NetFrontot. De Azzal, Operával, Opera minivel is ugyan ez jön be - wap os apn-nel természetesen. Segítsetek! Ha esetleg tudtok közvetlen linket adni ahonnan az ingyen TV-nézős cuccokat lehet megnyitni azt megköszönném. Biztos, hogy kielégítő minőségű 3G-s lefedettség mellett próbálkozol?
Hát ma elég sok helyen voltam, és sem 3G alatt, sem pedig 2G alatt nem megy a wap. De szerintem ennek nincs jelentősége a kezdőoldal tartalmához. Be se jön nekem a Djuicés kezdőlap, ahol bármit is meg tudnék nézni (helyette a képen látható oldal jön be, ami elég silány(tartalmilag)). Minden más bejön... (szoft: 4.04)
|
vas. júl. 02, 2006 19:28 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Rian írta: Van ez a Pannon WAP hétvége. Hétvégén ingyen wap, és ingyen streaming video. Képtelen vagyok a 6680-asommal felmenni a pannon kezdőoldalára. Kezdőoldal ( http://wap.pannon.hu/index.wml ill. http://wap.djuice.hu/index.wml) helyett bejön egy sima kék fejléces pannon oldal... ahonnan semmi sem érhető el. Voltam ma az ügyf. szolg. ban, és azt mondták hogy **** a 6680-as böngészője, használjak NetFrontot. De Azzal, Operával, Opera minivel is ugyan ez jön be - wap os apn-nel természetesen. Segítsetek! Ha esetleg tudtok közvetlen linket adni ahonnan az ingyen TV-nézős cuccokat lehet megnyitni azt megköszönném. Biztos, hogy kielégítő minőségű 3G-s lefedettség mellett próbálkozol?
|
vas. júl. 02, 2006 19:19 |
|
|
Rian
gyémánt tag
|
Van ez a Pannon WAP hétvége. Hétvégén ingyen wap, és ingyen streaming video.
Képtelen vagyok a 6680-asommal felmenni a pannon kezdőoldalára. Kezdőoldal ( http://wap.pannon.hu/index.wml ill. http://wap.djuice.hu/index.wml) helyett bejön egy sima kék fejléces pannon oldal... ahonnan semmi sem érhető el.
Voltam ma az ügyf. szolg. ban, és azt mondták hogy **** a 6680-as böngészője, használjak NetFrontot. De Azzal, Operával, Opera minivel is ugyan ez jön be - wap os apn-nel természetesen.
Segítsetek! Ha esetleg tudtok közvetlen linket adni ahonnan az ingyen TV-nézős cuccokat lehet megnyitni azt megköszönném.
|
vas. júl. 02, 2006 18:59 |
|
|
Macika
Moderátor
|
mpc írta: Ja és akit esetleg ezzel megbántottam attol bocsi. És tutti hogy van valaki mert eladtam mind a kettöt 60e-be ma vitték el pedig figyelmeztettem hogy itt nem tudják elmeséltem a terminálos sztorim és csak mosolygot hogy ö nem venné meg ha nem tudná megoldani valahol infót pedig nem ad róla. Na mindegy ennyire nem is jó ez a telefon és sorry macikától is. Nézd, engem nem érdekel, hogy mások mit mondanak fenemód jólértesült állapotukban a bajszuk alatt mosolyogva.
Egyetlen ember volt itt a fórumon, aki azt mondta, hogy ki fogja küldetni Szerbiába 80€ társaságában a készüléket, megtörtént, visszaérkezett és UTÁNA beírta ide, hogy igen, megoldódott, független lett, a szoftfrisstől pedig óvakodni fog.
Az ilyet tisztelem és hiszek is neki (amellett, hogy tudom, hogy az egyetlen ma müködő - köztudott - BB5 unlocker Dejan Kaljevic).
Akik úgy kezdenek el náluknál jobban informált emberekkel vitatkozni, hogy semmit nem tudnak a dologról, csak annyit, hogy egy ember megvette tőlük a raktárkészletüket lábon, azokkal mit kezdjek???
Naponta 2-3 ember hív fel, hogy olcsón, 10-15e Ft-ért vett osztrák, holland, új-zélandi meg tudjafene még milyen lockos készüléket, ki tudom-e nyitni?
Merthogy azt mondták nekik az eladók, hogy minden második sarkon működik már BB5 nyitó műhely, bombaüzlet, csak azért adják ilyen olcsón (a valós értékének negyedéért), mert szeretik az embereket.
Sajnos az információhiányban szenvedő emberek könnyen esnek áldozatul a saját kapzsiságuknak, bíznak benne, hogy meglelték a nagy bizniszt.
Aztán ha beütött a gáz, kiderül, hogy még sem üzlet, sőt, ráfizetés, mert áll benne a pénz, aztán vagy visszajön a befektett lé, vagy nem, akkor két lehetőség van.
1. Belátják, hogy hiszékenyek és tudatlanok voltak a témában, röstellik, hogy elnyerészkedték a pénzüket és fogadkoznak, hogy soha többet nem engedik, hogy a kisördög kísértésbe vigye őket.
2. Mindenkivel hadban állnak, aki rájuk akarja bizonyítani, hogy megszívták és még saját maguknak sem vallják be, hogy mekkora marhaságot csináltak. Helyette inkább kitalálnak mindent, csak belátni ne kelljen.
Alapvető embertípus, ilyenek vagyunk, nincs semmi különös benne.
Hogy ez miért a Te esetedről jutott eszembe?
Szerintem inkább csak a véletlen műve lehet...
Tagja vagyok elég sok PROFI fórumnak, ahol azok tagok, akik az ország szürke mobilszervizeinek szakemberei. Ha a BB5 kerül szóba, akkor MINDIG az a vélemény, álláspont, hogy valaki talán, lehet, hogy csinálja az országban, de eddig még senki nem találkozott nyitott BB5-tel.
Számomra ez a legjobb bizonyíték arról, hogy nekem van igazam.
Abban a pillanatban, ha kezembe kapom az első T-s vagy Pannonos vagy Vodás BB5-öst, aminek a Product Code szerint nem szabadna elfogadnia más cég kártyáját és mégis megteszi, akkor hívő emberré fogok válni.
Addig azonban azt mondom, amit legjobb tudásom ÉS TAPASZTALATOM szerint tehetek:
Egyelőre itthon kizárólag hivatalos úton-módon lehet BB5-öt nyittatni.
(mellesleg árban kb. ugyanott van a dolog, mint Dejannál, szerintem 23e Ft-ért majd mindegyik szolgáltató kinyitja hivatalosan a telót)
|
vas. júl. 02, 2006 0:07 |
|
|
mpc
vas-tag
|
Ja és akit esetleg ezzel megbántottam attol bocsi.
És tutti hogy van valaki mert eladtam mind a kettöt 60e-be ma vitték el pedig figyelmeztettem hogy itt nem tudják elmeséltem a terminálos sztorim és csak mosolygot hogy ö nem venné meg ha nem tudná megoldani valahol infót pedig nem ad róla. Na mindegy ennyire nem is jó ez a telefon és sorry macikától is.
Akoska írta: Ugyan, fijúg. Itt fokozottan nagyon igaz: aki tudja csinálja, aki nem tudja, tanítja - csak senki nem tudja, ki tudja Senki nem vitatja, hogy van 1-2 ember, aki hozzáférhet SX5 sm.cardos géphez (ebből Mo-n talán 1 van), ezzel gond nélkül megoldható az unlock. Azt sem kétli senki, hogy volt, aki látott már függetlenített BB5 telefont. A "lehetőség", mint fogalom esetünkben a szélesebb publikum számára elérhető (standalone, de minimum logos) módszer megléte, ilyet viszont MPC sem tud, illetve egész pontosan SENKI. Vagy ha tud, akkor okosabb mindnyájunknál és nem tudom, miért kérdezi itt. A pár kiváltságos számára elérhető módszerek itt, most, nekünk NEM jelentenek létező megoldást.
|
szomb. júl. 01, 2006 18:20 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Ugyan, fijúg.
Itt fokozottan nagyon igaz: aki tudja csinálja, aki nem tudja, tanítja - csak senki nem tudja, ki tudja
Senki nem vitatja, hogy van 1-2 ember, aki hozzáférhet SX5 sm.cardos géphez (ebből Mo-n talán 1 van), ezzel gond nélkül megoldható az unlock.
Azt sem kétli senki, hogy volt, aki látott már függetlenített BB5 telefont.
A "lehetőség", mint fogalom esetünkben a szélesebb publikum számára elérhető (standalone, de minimum logos) módszer megléte, ilyet viszont MPC sem tud, illetve egész pontosan SENKI. Vagy ha tud, akkor okosabb mindnyájunknál és nem tudom, miért kérdezi itt.
A pár kiváltságos számára elérhető módszerek itt, most, nekünk NEM jelentenek létező megoldást.
|
szer. jún. 28, 2006 21:49 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Re: 6680 unlock
mpc írta: szerintem nem én nem adtam meg a tiszteletet hanem te mégegy ilyen fórumot nem láttam ahol ilyen lekezelően bánnak el az emberekkel ,sőt te gondolod ugy hogy ellenségek ülnek veled szemben ha végigolvasod a válaszaidat amit felém címeztél.Amúgy te is le vagy maradva mert nem csak ő tudja függetleníteni ezt a tipust ti szidtok minden ujjoncot aki beregel (olvasás/keresés) eredményeképp szűrtem le ,jó hogy mondtad. Na látod ez Magyarország ezért tartunk itt ahol tartunk.Fájó és szomorú. Üdv nektek és kicsit gondolkodjatok el a dolgokon. MPC Szerintem sincs erről értelme tovább tárgyalni, viszlát.
Légy sikeres azokon a fórumokon.
|
szer. jún. 28, 2006 18:28 |
|
|
mpc
vas-tag
|
Macika írta: mpc írta: Nem értem a magyar embereket pl.:Szlovéniába tudom hogy meg tudják oldani a dolgot csak nem akartam utazgatni. lehet ha esetleg valaki meg tudta volna oldani kereshetett volna 10000ft-ot de mindegy nem fontos nekem ez a teló vagyis telók 2db 10000ft-omba került 1db kijelző ára de ha lett volna lehetőségem valakivel függetleníteni akkor az egyiket megtartottam volna igy vagy eladom darabokba vagy irány szlovénia.Nem tudom miért kell így hozzáálni a dolgokhoz valaki ehhez ért valaki máshoz szerintem az itt forumozó emberek közt sokatoknak ez a munka hoz plusz jövedelmet nem kellene felháborodni mert kérdezek vagy érdeklődök ,én szerintem meg nem csináltam rossz üzletet hogy megvettem ezeket a telokat ha gondolod 20000-ért megveheted Szerintem most és gyortsan hagyd abba ezt a nyegle stílust! Iszonyatosan gyér a tudásod ahhoz, hogy BÁRKIT itt a fórumban minősíthess. Gyorsan húzzál SZERBIÁBA, Belgrádba, aholis Dejan Kaljevic megpartialozza Neked (IGEN, HA OLVASTÁL VOLNA OKOSKODÁS HELYETT, AKKOR TUDNÁD, HOGY Ő MEG TUDJA CSINÁLNI, a világon - úgy néz ki - egyedül). Na mondjuk nem 10e Ft-ért, hanem 80 Euróért, ami sacc/kb. a 2,5-szerese. Plusz az útiköltség ugyebár. Ráadásul ha esetleg utána kap egy szoftfrissítést, akkor visszazáródik a fránya BB5. Szerintem kicsit vegyél vissza és felejtsd el, hogy itt ellenségek ülnek Veled szemben. Aki eddig normálisan viselkedett és hajlandó volt keresni/olvasni, annak mindig segítettünk, HA az olvasás/keresés után még maradt megválaszolatlan kérdése. És ne feledd, egy fórumban egy grammal sem számíthatsz több tiszteletre, mint amit Te megadsz a többieknek!
szerintem nem én nem adtam meg a tiszteletet hanem te mégegy ilyen fórumot nem láttam ahol ilyen lekezelően bánnak el az emberekkel ,sőt te gondolod ugy hogy ellenségek ülnek veled szemben ha végigolvasod a válaszaidat amit felém címeztél.Amúgy te is le vagy maradva mert nem csak ő tudja függetleníteni ezt a tipust ti szidtok minden ujjoncot aki beregel (olvasás/keresés) eredményeképp szűrtem le ,jó hogy mondtad.
Na látod ez Magyarország ezért tartunk itt ahol tartunk.Fájó és szomorú.
Üdv nektek és kicsit gondolkodjatok el a dolgokon.
MPC
|
szer. jún. 28, 2006 15:18 |
|
|
kory23
ezüst tag
|
6680 sw update
Sikerült a frissítés!
A phoenix 2006-al (ezelött az volta a baj valóban hogy a 2004 túl régi verzió volt)
Köszönöm szépen a segitséget mindenkinek!
|
szer. jún. 28, 2006 13:38 |
|
|
Macika
Moderátor
|
mpc írta: Nem értem a magyar embereket pl.:Szlovéniába tudom hogy meg tudják oldani a dolgot csak nem akartam utazgatni. lehet ha esetleg valaki meg tudta volna oldani kereshetett volna 10000ft-ot de mindegy nem fontos nekem ez a teló vagyis telók 2db 10000ft-omba került 1db kijelző ára de ha lett volna lehetőségem valakivel függetleníteni akkor az egyiket megtartottam volna igy vagy eladom darabokba vagy irány szlovénia.Nem tudom miért kell így hozzáálni a dolgokhoz valaki ehhez ért valaki máshoz szerintem az itt forumozó emberek közt sokatoknak ez a munka hoz plusz jövedelmet nem kellene felháborodni mert kérdezek vagy érdeklődök ,én szerintem meg nem csináltam rossz üzletet hogy megvettem ezeket a telokat ha gondolod 20000-ért megveheted Szerintem most és gyortsan hagyd abba ezt a nyegle stílust!
Iszonyatosan gyér a tudásod ahhoz, hogy BÁRKIT itt a fórumban minősíthess.
Gyorsan húzzál SZERBIÁBA, Belgrádba, aholis Dejan Kaljevic megpartialozza Neked (IGEN, HA OLVASTÁL VOLNA OKOSKODÁS HELYETT, AKKOR TUDNÁD, HOGY Ő MEG TUDJA CSINÁLNI, a világon - úgy néz ki - egyedül).
Na mondjuk nem 10e Ft-ért, hanem 80 Euróért, ami sacc/kb. a 2,5-szerese. Plusz az útiköltség ugyebár.
Ráadásul ha esetleg utána kap egy szoftfrissítést, akkor visszazáródik a fránya BB5.
Szerintem kicsit vegyél vissza és felejtsd el, hogy itt ellenségek ülnek Veled szemben. Aki eddig normálisan viselkedett és hajlandó volt keresni/olvasni, annak mindig segítettünk, HA az olvasás/keresés után még maradt megválaszolatlan kérdése.
És ne feledd, egy fórumban egy grammal sem számíthatsz több tiszteletre, mint amit Te megadsz a többieknek!
|
szer. jún. 28, 2006 13:26 |
|
|
kory23
ezüst tag
|
Akoska írta: Ha megtalálod és felrakod az EMEA pakkot, installálás közben ki fogja írni egy információs ablakban, hogy minimum melyik Phoenix kell ahhoz, hogy fel tudd tenni a telefonra.
Szia!
Találtam euro packot.
ezt írja:
Requirements:
- Phoenix Service Software 2005.44.4.120 (or newer) and flash update 3.35.002 (or newer)
- Prommer (FPS-10) Or USB cable (DKU-2) for usb flashing
Akkor ugye megfelel a 2006-os is?
Valamint:
- Variant packages for following variants:
* ALPS BLACK
* ALPS LT BRONZE
* ALPS SILVER BLUE
* ARABIC LT BRONZE
* ARABIC SILVER BLUE
* ARABIC/LEB LT BRONZE
* ARABIC/LEB SILVER BLUE
* BENELUX1 BLACK
* BENELUX1 LT BRONZE
* BENELUX1 SILVER BLUE
........................
* HUNGARY LT BRONZE
* HUNGARY SILVER BLUE
ez ugye atzt jelenti hogy van benne magyar nyelv is?
|
szer. jún. 28, 2006 3:57 |
|
|
mpc
vas-tag
|
Nem értem a magyar embereket pl.:Szlovéniába tudom hogy meg tudják oldani a dolgot csak nem akartam utazgatni. lehet ha esetleg valaki meg tudta volna oldani kereshetett volna 10000ft-ot de mindegy nem fontos nekem ez a teló vagyis telók 2db 10000ft-omba került 1db kijelző ára de ha lett volna lehetőségem valakivel függetleníteni akkor az egyiket megtartottam volna igy vagy eladom darabokba vagy irány szlovénia.Nem tudom miért kell így hozzáálni a dolgokhoz valaki ehhez ért valaki máshoz szerintem az itt forumozó emberek közt sokatoknak ez a munka hoz plusz jövedelmet nem kellene felháborodni mert kérdezek vagy érdeklődök ,én szerintem meg nem csináltam rossz üzletet hogy megvettem ezeket a telokat ha gondolod 20000-ért megveheted
Macika írta: mpc írta: sziasztok
Ezt a tipust tudják magyarországon függetleníteni? Eddig mindenhol azt olvastam hogy nem lehet? köszi válaszotokat. És akkor itt miért nem olvasgattál, miért kellett egyből írni??? Nincs mód nyitni, jól tudod. Mostanában különösen felbolydult a tájékoztalan emberek lelkivilága, forgalomba került tizenezer forintokért itthon vagy 2-3 tucatnyi külföldi BB5-ös készülék. Persze mind függő, emberünk meg azt hiszi, jó vásárt csinált vele. Sebaj, az ilyeneket nem tudom sajnálni.
|
szer. jún. 28, 2006 1:26 |
|
|
Macika
Moderátor
|
mpc írta: sziasztok
Ezt a tipust tudják magyarországon függetleníteni? Eddig mindenhol azt olvastam hogy nem lehet? köszi válaszotokat. És akkor itt miért nem olvasgattál, miért kellett egyből írni???
Nincs mód nyitni, jól tudod.
Mostanában különösen felbolydult a tájékoztalan emberek lelkivilága, forgalomba került tizenezer forintokért itthon vagy 2-3 tucatnyi külföldi BB5-ös készülék.
Persze mind függő, emberünk meg azt hiszi, jó vásárt csinált vele.
Sebaj, az ilyeneket nem tudom sajnálni.
|
szer. jún. 28, 2006 1:08 |
|
|
mpc
vas-tag
|
6680 unlock
sziasztok
Ezt a tipust tudják magyarországon függetleníteni?
Eddig mindenhol azt olvastam hogy nem lehet?
köszi válaszotokat.
|
szer. jún. 28, 2006 1:03 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Sehogy. Még csak annyit: BB5ökön tilos a jelenleginél kisebb verziót ráflashelni, mert a telefon nem fog bekapcsolni.
|
kedd jún. 27, 2006 20:10 |
|
|
kory23
ezüst tag
|
Értem. És még azt kérdezném hogy úgy hallottam hogy lehet a jelenlegi sw-ről mentést csinálni hogy később vissza állítsam ha valami balul sül el.... Pl hülye nyelvek lesznek... A kérdésem hogy hogy lehet ilyen biztonsági mentést készíteni?
|
kedd jún. 27, 2006 20:07 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Ha megtalálod és felrakod az EMEA pakkot, installálás közben ki fogja írni egy információs ablakban, hogy minimum melyik Phoenix kell ahhoz, hogy fel tudd tenni a telefonra.
|
kedd jún. 27, 2006 19:53 |
|
|
kory23
ezüst tag
|
6680
Köszönöm! Az 1.pont stimmel. Akkor leszedem a 2006-os phoenix-et. Az biztos ismeri, igaz? Firmwaret sajnos nem olyan egyszerű találni (
|
kedd jún. 27, 2006 18:54 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
1, A telefonnak SIM nélkül, offline módban DKU2-vel kell a PCre kötve lennie (vagy FBus kábellel, de szerintem Neked olyan nincs)
2, Az sem árt, ha a Phoenix maga felismeri a terméket - nem biztos, hogy a 2004-es Phoenixben benne van a 6680. Megoldás: újabb verzióra upgradélni
3, Az sem árt, ha egy 6680 flash pack fent van a gépen, ha flashelni akarod (az APAC az Asia-Pacific rövidítése, EMEA-t keress, ha magyart akarsz belerakni)
|
kedd jún. 27, 2006 18:25 |
|
|
kory23
ezüst tag
|
6680 sw update
Ja ez kimaradt hogy ezt tettem fel: RM-36_dp_v_8.00_MCUSW5.050407_APAC.exe
|
kedd jún. 27, 2006 18:22 |
|
|
kory23
ezüst tag
|
6680 sw update
Sziasztok!
Phoenix 2004 van fent és ha a File - Scan Product-ra megyek akkor ez a hiba jön..
Mi lehet a baj?
|
kedd jún. 27, 2006 18:20 |
|
|
arnd
gyémánt tag
|
VAStagok
Kissé több tiszteletet, türelmet.
Ha valamit nem tudsz használni azért az még lehet jó eszköz csak nem neked, valószínűleg nem erre van szükséged. Ja egyébként a "Képmegjelenítő" üzemmód teljesen jól használható.
Idézet: Nincs sok időm hozzászólások ezreit átnyálazni..... Ha ennyi energiát is sajnálsz a projectre akkor megérdemled, hogy elq*d a telefonodat.
|
pén. jún. 23, 2006 19:05 |
|
|
jokers5
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 671 Tartózkodási hely: M. Service
|
Fancy-boy írta: jokers5 írta: Meg kellene akkor lesni. Nem tudod vagy tudjátok hogy kb mennyibe kerülhet megcsináltatni ha végfokos? Aztán már csak kéne találnom egy megbízható helyet ahol megnéznék. mint fentebb is írtam meg kellene nézni csak utána tudok/tudnak árat mondani a javítás költségre.
Hülyeséget nem akarok írni.
Nemcsak VF hanem UEM is lehet.
|
pén. jún. 23, 2006 9:31 |
|
|
Fancy-boy
ezüst tag
Csatlakozott: pén. jún. 23, 2006 7:56 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Budapest
|
jokers5 írta: Meg kellene akkor lesni.
Nem tudod vagy tudjátok hogy kb mennyibe kerülhet megcsináltatni ha végfokos? Aztán már csak kéne találnom egy megbízható helyet ahol megnéznék.
|
pén. jún. 23, 2006 9:07 |
|
|
jokers5
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 671 Tartózkodási hely: M. Service
|
Meg kellene akkor lesni.
|
pén. jún. 23, 2006 8:55 |
|
|
Fancy-boy
ezüst tag
Csatlakozott: pén. jún. 23, 2006 7:56 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Budapest
|
jokers5 írta: Fancy-boy írta: Sziasztok! Nemrég vettem használtan egy 6680 at és mostanában azt csinálja hogy hol fennt van a hálózaton hol pedig nincsen! Szerintetek mitől van?Lehet hogy végfokos? Válaszaitokat előre is köszönöm. Hát igen erre nagy esélyed van. Gari van még rá vagy külföldi?
Sajnos már nincsen rá garancia. Amúgy magyarországi
|
pén. jún. 23, 2006 8:31 |
|
|