Szerző |
Üzenet |
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
6230 írta: és mindenki mehet mozizni aki jelentkezeik?
Persze. Már meg is van a jegy, ott lehet átvenni a tagsági kártyával. Nem tudom, hogy mindenkinek jár-e, vagy csak annak, akinek pl. felső kategóriás telefonja van. Gondolom, a terem befogadóképességéig lehet jelentkezni.
|
hétf. nov. 28, 2005 16:01 |
|
|
6230
platina tag
|
és mindenki mehet mozizni aki jelentkezeik?
vagy jelentkezés után van még 3 sorsolás?
nem mindegy...
|
hétf. nov. 28, 2005 15:53 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Nekem küldözgethetnek nyugodtan akár napi 10 spam-et is, ha néha ilyet is kapok:
"ClubNokiasoknak! Jelentkezz a 0640 505505 szamon és nezd meg partnereddel dec 2-an a miskolci SzinvaParkban a Harry Potter és a Tuz serlege c. filmet. Varunk!"
Pénteken már majdnem 2000 forintba kerül beülni egy moziba két személynek, a kedves Nokia meg most fizeti helyettem. (Amúgy is elmentem volna rá, mert már egy éve nem voltam moziban.)
Na, az Ericcson, vagy a Samsung mikor csinál ilyet? Igen, most lehet fikázódni, hogy engem ilyennel le lehet kenyerezni.
|
hétf. nov. 28, 2005 15:48 |
|
|
6230
platina tag
|
na most kaptam egy reklám smst a club nokiától
kicsit unom már hogy spam smseket küldenek úgyhogy töröltem a tagságom
ha ezek után is jönnek a spam smsek akkor dádá lesz
(hozzáteszem hogy amikor csatlakoztam csak azt jelöltem be hogy emailben küldjenek anyagok nem pedig smsben)
és nagyon érdekes smst küldenek... a feladó számát kitakarják tehát nem lehet megállapítani hogy ki a küldő és mi a száma...
ez szabályos/jogszerű?
az sms center amin küldték +3548900100
ja és ezt küldték válaszban:
Ön lemondott Club Nokia tagságáról, így a jövőben nem kapja kézhez a Club Nokia (e-mail) értesítéseit. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az adatok feldolgozása 14 napot vehet igénybe. Szíves megértését és elnézését kérjük, ha ebben az átmeneti időszakban esetleg még kéretlen e-mailek érkeznek Önnek a Nokiától.
Ezenkívül felhívjuk figyelmét, hogy esetleges egyéb jelentkezései a Nokia különböző hírleveleire nem kerültek automatikusan törlésre. Minden esetben az adott anyagban talál tájékoztatást a lemondásról.
Ön továbbra is bármikor csatlakozhat a Club Nokiához!
Köszönettel és üdvözlettel: a Club Nokia csapata
tehát az hogy töröltem magam még nem jelenti azt hogy nem fogok kapni újabb spam smseket hát ez valami csodás
|
hétf. nov. 28, 2005 13:22 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Szabolcs írta: Hello! Nem akartam új topikot nyitni, talán ide is beírható az én kis "észrevételem"! Tehát! Kicsit érdekesnek találom, hogy a nokia egyre -másra jelenti be a telefonokat csak a bejelentés után mintha kicsit sok idő menne el, míg végre tényleg megvásárolhatóak lesznek. Pedig én komolyan befizetnék egy 6270 vagy 6280-ra de ahogy látom lassan már bejelentik az utódot is ((( Mégis mi az oka ennek????? Előre dolgoznak. Így megy ez náluk. De előre is gyártanak.
Van itt topictárs, aki a pécsi gyárban dolgozik, tudna mesélni róla, hány hónappal előre gyártják a készülékeket.
|
csüt. nov. 03, 2005 4:20 |
|
|
Szabolcs
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 347 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Hello!
Nem akartam új topikot nyitni, talán ide is beírható az én kis "észrevételem"!
Tehát! Kicsit érdekesnek találom, hogy a nokia egyre -másra jelenti be a telefonokat csak a bejelentés után mintha kicsit sok idő menne el, míg végre tényleg megvásárolhatóak lesznek.
Pedig én komolyan befizetnék egy 6270 vagy 6280-ra de ahogy látom lassan már bejelentik az utódot is (((
Mégis mi az oka ennek?????
|
szer. nov. 02, 2005 21:19 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Szerintem mivel a tagsag sokkal nagyobb, mint a ahany hely van, szepen ki erre, ki arra mehet. Nekem pl kuldtek sportszigetes levelet, h veluk bemehetek ingyen. Igaz, egy szombati rendezvenyre szolt a cucc, es penteken 5-kor adtak fel a levelet . Meg amugyis, trackid-s az osszes link a clubnokia mailben, gondolom ez alapjan is csemegeznek, hogy ki az, aki csak a levelet olvassa el, es ki az aki szetkattintgatja magat a sok csodas uj termeken, meg akcion
|
pén. jún. 24, 2005 20:52 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
thomas77 írta: Szabolcs írta: ...Az elmúlt héten kaptam egy sms-t a Club Nokiától, hogy a tagok számára rendeznek egy vetítést a Galaxis utikalauz stopposoknak filmbõl...
Tegnap este én is megnéztem a Lurdy-ban, szintén tagságival... Síma ügy volt! De a film... hihetetlen!!! Azt hinné az ember, hogy már nem tudnak újat kitalálni, de mégis! Nekem nagyon teccett! Érdekes, hogy nem volt tele a mozi! Kb 80%-os, de legalább elfértünk! Lehetne gyakrabban is ilyen "esemény"!
többszörös tagként nem szóltak....
|
pén. jún. 24, 2005 17:49 |
|
|
levike7
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 558 Tartózkodási hely: Szeged
|
pampika írta: Én is láttam,igaz nekem nem a nokia adta a jegyet,hanem a szobatársaim szülinapomra,de vmi hihetetlenül tetszett.Nagyon szép a grafikája,főleg akkor,amikor kimmenek az épülő bolygók közé... Mi sem voltunk sokan itt a szegedi plazában,kb 10-12 emberke
Szintén szegedi Plaza, szintén 10-12 emberke. Szintén nagyon teccett a film! Jó is, sézp is, ötletes is!
|
pén. jún. 24, 2005 17:29 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Akkor a Club Nokia féle szervezés mindenhol gagyi volt.
|
csüt. jún. 23, 2005 10:47 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1598 Tartózkodási hely: Budapest City
|
Én is a pénztárban kezdtem!
Mondta a péztáros, hogy menjek föl az emeletre, és álljak be a sorba!
Innen meg már nem lehetett eltéveszteni!
Nokia zászló? Embléma? Lehet, hogy volt, de nem igazán tünt fel...
|
csüt. jún. 23, 2005 10:39 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Club Nokia féle szervezés:
Elküldtek nekünk egy Club Nokia zászlót, majd jött két civil hostess.
Minden Club Nokiás vetítésre jövő, már egy órával a kezdés előtt is a pénztárakat rohamozták, azt hitték ott kell átvenni a jegyet. A hostessek ekkor még sehol.
A terem fölé mi raktuk ki a zászlót, mert ők ezt sem tudták megoldani. A nézők meg kereshették a két civil csajt.
Namost ha más cégtől jönnek hozzánk, mert különelőadás lesz, akkor mindig van saját céges póló, egy kis asztal, mögötte a cég emblémája. Így mindenki aki jön a meghívásra, nyeremény vetítésre stb, tudja hogy kihez, hova menjen a jegyért.
A Club Nokia szervezés egy NULLA volt mifelénk.
|
csüt. jún. 23, 2005 10:16 |
|
|
sirchris
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 132 Tartózkodási hely: Budapest
|
thomas77 írta: A filmben azért elég látványosan mutogatták Arthur Dent telefonját! Talán egy Nokia 7610-es volt?
Igen, az egy 7610 volt.
|
csüt. jún. 23, 2005 9:59 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Én is láttam,igaz nekem nem a nokia adta a jegyet,hanem a szobatársaim szülinapomra,de vmi hihetetlenül tetszett.Nagyon szép a grafikája,főleg akkor,amikor kimmenek az épülő bolygók közé... Mi sem voltunk sokan itt a szegedi plazában,kb 10-12 emberke
|
csüt. jún. 23, 2005 9:23 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1598 Tartózkodási hely: Budapest City
|
A filmben azért elég látványosan mutogatták Arthur Dent telefonját!
Talán egy Nokia 7610-es volt?
|
csüt. jún. 23, 2005 9:07 |
|
|
sirchris
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 132 Tartózkodási hely: Budapest
|
thomas77 írta: Szabolcs írta: ...Az elmúlt héten kaptam egy sms-t a Club Nokiától, hogy a tagok számára rendeznek egy vetítést a Galaxis utikalauz stopposoknak filmből...
Tegnap este én is megnéztem a Lurdy-ban, szintén tagságival... Síma ügy volt! De a film... hihetetlen!!! Azt hinné az ember, hogy már nem tudnak újat kitalálni, de mégis! Nekem nagyon teccett! Érdekes, hogy nem volt tele a mozi! Kb 80%-os, de legalább elfértünk! Lehetne gyakrabban is ilyen "esemény"!
Igen Én is ott voltam. A legcikibb: a Sony Ericsson k750i reklámmal indult a film vetítés és sehol egy nokia reklám
|
csüt. jún. 23, 2005 7:39 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
|
Szabolcs írta: ...Az elmúlt héten kaptam egy sms-t a Club Nokiától, hogy a tagok számára rendeznek egy vetítést a Galaxis utikalauz stopposoknak filmből...
Tegnap este én is megnéztem a Lurdy-ban, szintén tagságival...
Síma ügy volt!
De a film... hihetetlen!!! Azt hinné az ember, hogy már nem tudnak újat kitalálni, de mégis! Nekem nagyon teccett!
Érdekes, hogy nem volt tele a mozi! Kb 80%-os, de legalább elfértünk!
Lehetne gyakrabban is ilyen "esemény"!
|
csüt. jún. 23, 2005 6:46 |
|
|
Palko
ezüst tag
|
Ciao!
Az egyik multkori mail-jükben felhívták a figyelmet egy kérdőív kitöltésére. Ott meg lehetett a kritikákat fogalmazni. Töltsétek ki minél többen, hátha javulna a helyzet!
|
csüt. jún. 23, 2005 1:52 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Hát az egyik SIM-em be van regisztrálva a Club Nokiához, küldenek is Karácsonykor, meg Húsvétkor MMS-eket, de ilyen meghívást nem kaptam...
|
szer. jún. 22, 2005 23:28 |
|
|
Szabolcs
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 347 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Eddig nem találtam sehol megemlítve és talán érdekes lehet!
Az elmúlt héten kaptam egy sms-t a Club Nokiától, hogy a tagok számára rendeznek egy vetítést a Galaxis utikalauz stopposoknak filmből. Ha érdekelnek a részletek hívjak fel egy számot (sms-ben benne volt) és ott megtudhatom a részleteket.
Szám felhívva és időpont egyeztetve. Választhattam mozit: Miskolc Nyíregyháza, stb
Ma este 8-kor a tagokkal megnézhettük a filmet. Semmi reklám csak a film és csendes elvonulás.
Nekem tetszett az ötlet remélem máskor is megcsinálják! Legalább már ennyit megért a tagság!
De erről senki más nem hallott? Érdekes is volt, hogy visszatérve semmit nem találni erről a fórumban!?
|
szer. jún. 22, 2005 23:24 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
akkor mindjart regisztralok sokadszor ujra es jon a sokadik uj kartyam es kapok szep sms-eket mms eket:-)
tenyleg megy meg ez a logo csengohang letoltes arany arban?
|
vas. dec. 26, 2004 11:45 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
MMS-t azt Én is kapok! V.melyik nap, a 3 új csili-vili Nokiájukról küldtek. Előtte meg kellemes ünnepeket kívántak.
|
vas. dec. 26, 2004 7:27 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
gabiataxis írta: Illetve nagyon szép mms-eket kapok tölük, csak ritkán
Évszakonként egyet
|
szomb. dec. 25, 2004 23:29 |
|
|
gabiataxis
ezüst tag
|
Én is elég kiábrándítonak tartom a Nokiától ezt a dolgot. Tényleg minden drága, körülményes és elavult. A 48ó-s szerviz meg bárkinek elérhető ha időben viszed be a telefont, ahogy már fentebb is írták.
Eddig egyszer látam hasznát, amikor a 6210-emre kültek egy "Gabi a Taxis" felíratú müanyag izét oda alulra ( ) Illetve nagyon szép mms-eket kapok tölük, csak ritkán
|
szomb. dec. 25, 2004 23:22 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
6600hazo nem kell mas csak jo kezugyesseg es egy simkartya keret...
pampika írta: Igen,a swup-ot megoldják helyben,de bármilyen komolyabb dolog már megy pestre. Bár egy érdekesség: a 6600-hoz van egy szétszedő keret,ami egy pöttyet drága.Emiatt a 6600-t minden szerviz küldi pestre.De a t-mob. megengedheti magának,hogy minden nagyobb szervizében tartson ilyen keretet,így ők szó nélkül szétkapják. (a mobil ask-s srác mondta )
|
szomb. dec. 25, 2004 21:34 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Igen,a swup-ot megoldják helyben,de bármilyen komolyabb dolog már megy pestre.
Bár egy érdekesség: a 6600-hoz van egy szétszedő keret,ami egy pöttyet drága.Emiatt a 6600-t minden szerviz küldi pestre.De a t-mob. megengedheti magának,hogy minden nagyobb szervizében tartson ilyen keretet,így ők szó nélkül szétkapják. (a mobil ask-s srác mondta )
|
szomb. dec. 25, 2004 21:24 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
|
((( az gaz... sw update helyben megoldhato meg par dolog. a nagyobb javitas megy kozponti szervizbe. beveasarlo kozpontokban 10kor nyitnak. akkor kell oda vinni es ugy jo
|
szomb. dec. 25, 2004 20:51 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Akkor lehet,hogy máshgy számolják,de ha vidéken adod le,akkor így műxik.Csak akkor voltam ideges,amikor vittem szervizbe a telcsim 10:10-kor,a szállítás 10 körül van,és a boltból pont velem szemben lépett ki a futár a Mobil Ask-s dobozzal a kezében..és akkor már nem várt annyit,hogy az enyém is elmenjen az aznapi körrel
|
szomb. dec. 25, 2004 17:59 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
K.Zolee írta: de a 48oras garis szervizre igen.
Csak az a poén,hogy amikor leadod a telcsid,nem is kérik a klub tagságit,sőt meg se kérdezik,tag vagy-e.
Valamint akkor érvényes a 48 óra,ha leadod időben.Mert minden nap adott időben gyűjtik be és viszik a pesti központi szervizbe.És ha a begyűjtés után adod be,akkor csak másnap lesz újra szállítás.
|
szomb. dec. 25, 2004 17:31 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
|
de a 48oras garis szervizre igen.
|
szomb. dec. 25, 2004 16:52 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Mindennel egyetértek, semmire sem jó.
|
szomb. dec. 25, 2004 16:48 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
|
club nokia az egy gyenge probalkozas volt.
arra jo hogyha van karty 48 oran belul javitsak a telcsid masra nem igazan.
|
szomb. dec. 25, 2004 15:35 |
|
|
Vendég
|
Nekem már vagy 3 éve nem küldik a Nokia Magazint. Nem mintha hiányolnám, csak feltűnt. A bátyám kb egy évvel tovább kapta mint én.
Most próbáltam ki, megpróbáltam belépni. Kissé furcsának találom, hogy a belépés majdnem úgy néz ki mint egy regisztráció, bizonyos kiírások úgy is tűnnek. Na, mindegy, belépni végülis nem tudtam, mert valami műszaki hibás üzenetet emlegettek és próbáljam meg később.
Annak idején mikor regisztráltam magam, azt hittem van némi értelme, de így utólag rájöttem, nincs. Szinte semmit nem nyújtanak. Még csengőhangot vagy logót is pénzért, kreditért lehetett letölteni anno. Most nem tudom hogy van, mint írtam, régen nem jártam ott. Egyetlen egy 5110-esem van, mint ereklye.
Hírlevelet még küldözgetnek. Legutóbb november 4-én jött.
|
vas. dec. 12, 2004 17:23 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Hosszú idő után megint kaptam egy Club Nokia magazint.
Kölün kis füzetecskével. Ezt elteszem, mert lassan követni sem tudom már a Nokiákat.
|
vas. dec. 12, 2004 17:03 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Én nem emlékszem mikor mivel regisztráltam, csak annyit tudok, hogy azóta a 4. kártya van nálam de ez is le fog járni anélkül, hogy használtam volna. Ha ez a club nokia dolog normális partneri v. kiemelt viszonyt jelentene, akkor még érteném is, de amikor club nokia akcióban 20%-kal drágábban kapok meg egy készüléket, mint más hivatalos forrásból akción kívül, már csökken az értéke. A másik a 48 órás szerviz: bevittem eddig Mammut v. Westend Mobilask-ba és kártya nélkül is megvolt két nap alatt. A kivétel a hétvége, akkor kedden kaptam tehát 4 nap. De mivel ezt tudtam már előre, nem pénteken adom le készüléket.
|
vas. dec. 12, 2004 11:34 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1330 Tartózkodási hely: Itt vagyok
|
K.Zolee írta: yaaaay... legalabb helyesen irnad le... Club Nokia igy... mer igy teljesen mas ertelmet nyert a topic... regisztralj ujra es kesz... semmi se valtozik...
Nos meg szertném tartani a régi felhasználói nevemet is, ha egy mód van rá.
|
vas. dec. 12, 2004 10:55 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
|
yaaaay... legalabb helyesen irnad le... Club Nokia igy... mer igy teljesen mas ertelmet nyert a topic...
regisztralj ujra es kesz... semmi se valtozik...
|
vas. dec. 12, 2004 10:41 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1330 Tartózkodási hely: Itt vagyok
|
Club Nokia
Sziasztok!
Rákeresés után nem találtam ilyen című topicot, tehát bátorkodtam nyitni.
Azzal nyitnék, hogy mostanában nem működik a már legalább hároméves regisztrációm, és nem akarnék újra regelni a klubba való belépéshez. Másnak sem, vagy csak eseti dolog lenne? Jeleztem a Klub Nokiának, foglalkoznak a kérdéssel, hogy csak a jelszót kelljen cserélni. Nem hinném, hogy regisztrációt töröltek, rendszergazdakén én sem teszem fölöslegesen.
Egyébként, ha már létrehoztama topicot, akkor ide gyűjthetnénk a klubbal , esetleg általánosan magával a Noikával kapcsolatos híreket, érdekességeket, gyakorlati tapasztalatokat. Ha pedig már mégis létezik ilyen jellegű topic, akkor megkérnék egy modot, hogy egyesítse azzal, ha lehet , vagy vonja össze.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zoli62 vas. dec. 12, 2004 10:56-kor.
|
vas. dec. 12, 2004 9:20 |
|
|