Szerző |
Üzenet |
cAby00
ezüst tag
Csatlakozott: vas. feb. 19, 2006 22:16 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Bp. III.ker
|
Re: USB
Shenky írta: törpöTZi írta: És ezzel mit lehet tenni, ha már telepítve van a hardver és működik, és a telfon is be van dugva?
Szia! Bocsi, hogy nem reagáltam, de érdemben nem tudtam mit mondani, amit Te is próbáltál azzal nekem sem ment, van a Siemens Mobile Controller (SiMoCo) azzal megy USB -n keresztül.
Jaja. A SiMoCo nekem is müxik, pedig nekem infrám van, és még a rejtett fájlokba is bele lehet piszkálni.
|
hétf. okt. 30, 2006 11:29 |
|
|
törpöTZi
ezüst tag
Csatlakozott: vas. okt. 01, 2006 16:10 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: Szeged
|
Shenky írta: Szia!
Bocsi, hogy nem reagáltam, de érdemben nem tudtam mit mondani, amit Te is próbáltál azzal nekem sem ment, van a Siemens Mobile Controller (SiMoCo) azzal megy USB -n keresztül.
Szia!
Köszi, nekem is működik!
|
szer. okt. 25, 2006 16:23 |
|
|
Shenky
ezüst tag
|
törpöTZi írta: És ezzel mit lehet tenni, ha már telepítve van a hardver és működik, és a telfon is be van dugva?
Szia!
Bocsi, hogy nem reagáltam, de érdemben nem tudtam mit mondani, amit Te is próbáltál azzal nekem sem ment, van a Siemens Mobile Controller (SiMoCo) azzal megy USB -n keresztül.
|
szer. okt. 25, 2006 14:38 |
|
|
Kiddy
vas-tag
Csatlakozott: szomb. okt. 21, 2006 13:23 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Sziasztok!
Nekem is segítségre volna szükségem.
Áprilisban kaptam a C75-ösömet. Kb. két héttel ezelőtt ki kellett belőle szednem a SIM-kártyát, mert a telefon lemerült, töltőm pedig nem volt. Ezért egy másik pannonos telefonba próbáltam átrakni a kártyát, ami csak igen nehezen sikerült. Ugyanis sejtéseim szerint a telefon gyári hibás volt, mert a kártyát egyszerűen nem lehetett kiszedni belőle, csak foggal-körömmel, igen nehéz küzdelem után. Ennek meg is lett az eredménye: a SIMkártya-olvasóm tönkrement.
Még volt rajta garancia, visszavittük. Cseretelefon, szervizelés, miegymás után ma kaptam vissza. Először is minden, de minden adat eltűnt róla (archív sms-ek, képek, hangok stb.), bár erre fel voltam készülve. Ez a kisebbik gond, mert a dolgaim nagy része el van mentve a számítógépemen (infraportot használtam, akkor még a barátom számítógépén, és semmi gond nem volt).
Első lépésként feltelepítettem az USB drivert. Ez sikerült is. Aztán előkerestem a telepítőfájljaim közül a Siemens Data Suite nevű progit, amelyet a régi telefonommal, egy Siemens C62-vel és egy kölcsönkért adatkábellel használtam. Annak a programnak a neve (mármint ami a parancsikon alatt megjelent) szimplán Mobil volt. A program felajánlott egy frissítést, így van most már lehetőségem arra is, hogy archív sms-eket, címjegyzék-bejegyzéseket és hasonlókat tároljak a számítógépen. Ekkor elindítottam a Mobilt, a kapcsolat létrejött, és szépen elkezdtem átmásolgatni a file-okat. Ez sikerült is.
Úgy egy órával később újracsatlakoztattam a telefont, hogy visszamásoljam a játékaimat. Ez is sikerült. És ekkor ért a meglepetés: a kapcsolat többször is megszakadt, holott a telefont nem mozdítottam el. A játékok igaz, átmentek, de a kapcsolatot már nem tudtam újra létrehozni, sőt, ami a legjobban kiakasztott, az az, hogy a telefon NEM ENGED BE A FÁJLRENDSZERBE. Csak kidob egy hibaüzenetet, hogy a leíró file hibás, és ezzel elintézettnek tekinti a dolgot. Úgyhogy szépen újra leültem a gép elé. Újabb meglepetés ért: a gép nem ismerte fel az infraportot, így leszedtem, majd újratelepítettem. És még mindig nem működik, arról nem is szólva, hogy a telefont nem észleli (mint C75 nevű közeli számítógép).
Mit tehetnék? Megint vigyem vissza?
Válaszokat előre is köszönöm!
|
szomb. okt. 21, 2006 17:56 |
|
|
törpöTZi
ezüst tag
Csatlakozott: vas. okt. 01, 2006 16:10 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: Szeged
|
Köszi!
És ezzel mit lehet tenni, ha már telepítve van a hardver és működik, és a telfon is be van dugva?
|
kedd okt. 10, 2006 13:55 |
|
|
Shenky
ezüst tag
|
|
kedd okt. 10, 2006 8:49 |
|
|
törpöTZi
ezüst tag
|
|
hétf. okt. 09, 2006 13:46 |
|
|
Shenky
ezüst tag
|
USB
Amit nem mondtam el: először a drivert telepítsd és csak utánna csatlakoztasd a kábelt. Sok sikert!
|
hétf. okt. 09, 2006 10:55 |
|
|
Shenky
ezüst tag
|
törpöTZi írta: the-godfather írta: törpöTZi írta: a., Van rá megoldás:.........
"Telepítés folytatása" Sok drivert még nem tettél fel a gépedre ugye? Hát még nem! Csak hogyha a telepítés folytatására megyek, akkor meg telepítés után azt írja ki, hogy nem lett telepítve, mert hibás. A CD-n lévő telepítőről meg ne is beszéljünk, mert arra meg egyből rávágja, hogy hibás! Na most mit csináljak?
Hali. én a Benq -tól töltöttem le USB drivert és hibátlanul megy. Próbáld ki, hátha.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shenky hétf. okt. 09, 2006 11:01-kor.
|
hétf. okt. 09, 2006 10:40 |
|
|
the-godfather
ezüst tag
|
Akkor passz.
Usb-s kábellel én is szenvedtem egy haveromnál ott sem ment (mondjuk net nem volt a közelben, hogy több féle drivet megpróbáljunk.
Javasoltam neki a soros porti kábelt (én csak olyat veszek) azzal még soha nem volt bajom. Tudom ez neked nem vígasz.
|
hétf. okt. 09, 2006 6:47 |
|
|
törpöTZi
ezüst tag
|
the-godfather írta: törpöTZi írta: a., Van rá megoldás:.........
"Telepítés folytatása" Sok drivert még nem tettél fel a gépedre ugye?
Hát még nem!
Csak hogyha a telepítés folytatására megyek, akkor meg telepítés után azt írja ki, hogy nem lett telepítve, mert hibás. A CD-n lévő telepítőről meg ne is beszéljünk, mert arra meg egyből rávágja, hogy hibás!
Na most mit csináljak?
|
pén. okt. 06, 2006 14:29 |
|
|
the-godfather
ezüst tag
|
törpöTZi írta: a., Van rá megoldás:.........
"Telepítés folytatása"
Sok drivert még nem tettél fel a gépedre ugye?
|
pén. okt. 06, 2006 6:12 |
|
|
törpöTZi
ezüst tag
|
Sziasztok!
Nos megvan a kábel, csak az a gondom, hogy mikor a hardvert telepíti, a következőt írja ki:
HIBAÜZENET
Most szerintetek mit csináljak?
a., Van rá megoldás:.........
b., Vigyem vissza
c., Jó kérdés!
|
csüt. okt. 05, 2006 17:56 |
|
|
norek
ezüst tag
|
Sziasztok!
Tapasztalt már Valamelyikötök olyat, hogy a c75 (pannon) magátol szinte egyidőbe kiküld rengeteg üres sms-t egy bizonyos számra??? Barátnőm telefonja csinálta már másodszorra. Az első eset (36db!) után tettem rá legfrissebb sw-t, de ma reggel újra megcsinálta, szerencsére csak 6 db-ot tudott küldeni, mert gyorsan kikapcsoltuk. Amikor magától küldi az sms-eket semmi nem jelenik meg a telefonján, se a kimenők között az elküldés után... jövőhéten mindenképpen szervizbe visszük...
|
csüt. okt. 05, 2006 16:35 |
|
|
törpöTZi
ezüst tag
|
|
kedd okt. 03, 2006 16:02 |
|
|
Pet1k3
vas-tag
|
törpöTZi írta: Sziasztok!
Szerintetek C75-höz hol és mennyiért tudnék venni USB-kábelt, mondjuk Pesten, vagy a Dél-Alföldön?
http://www.mobiltelefonok.hu/uj/tomb.php?iid=dca510&print=true
|
kedd okt. 03, 2006 14:54 |
|
|
törpöTZi
ezüst tag
|
Sziasztok!
Szerintetek C75-höz hol és mennyiért tudnék venni USB-kábelt, mondjuk Pesten, vagy a Dél-Alföldön?
|
hétf. okt. 02, 2006 18:52 |
|
|
Shenky
ezüst tag
|
DCA-510
Szia Mindenki!
Trabi, a DCA-510 -es kábel tényleg jó, lehet ügyesen patch -elni a telefont vele. Nem tudtok olyan címet ahol jó patch -ek vannak ME75 -re, és nem csak a Smelter által generált alap patch -ek vannak felrakva?
Shenky
|
pén. szept. 29, 2006 7:52 |
|
|
Shenky
ezüst tag
|
Voda
Sziasztok!
Tudna valaki küldeni nekem egy Vodás C75/ME75 telefon mentést? Igazából a flexmem és a default könyvtár is elég lenne.
A cím: l.tibi@citromail.hu előre is köszönöm.
Shenky
|
kedd szept. 26, 2006 9:01 |
|
|
Laccus
vas-tag
|
Probléma
néha ha fel ha mászkálok a menüben egyszerüen elsötétül a kijelző és lassan elmegy a kép is miért van ez?
|
csüt. szept. 21, 2006 21:39 |
|
|
Laccus
vas-tag
|
Sziasztok
Nekem is c75öm van honnan tudnék alkalmazásokat és játékokat letölteni netröl (Sz gépre)
Minden érdekel
Van valakinek komolyab kezelö vagy függetlenitö progija hozzá
|
csüt. szept. 21, 2006 21:37 |
|
|
atis917
vas-tag
|
Sziasztok!
Nekem a telefonkönyvben beállított születésnap riasztást egy idő után elfelejti a naptárból.
Ha újra bekapcsolom, egy idő után megint eltűnik.
Ez másnál is így van?
Vagy valohol lehet állítani?
Az elején működött, azóta nem.
Szoftvert is frissítettem.
Ez számomra az egyik fontos funkció, mert mindig elfelejtem a szülinapokat.
Még a végén le kell cserélnem a telefont, pedig amúgy semmi bajom vele.
atis917
|
csüt. szept. 21, 2006 8:46 |
|
|
Shenky
ezüst tag
|
sw
Idézet: Hát a régi siemenseknél úgy volt, hogy az első 2 szám a SW verzió (itt A4), a harmadik szám a nyelvcsomagon belüli T9 kiosztás (itt 0, vagy 1), az utolsó szám pedig a nyelvcsomag száma (itt 2).
Tehát, ha megmaradt a számozás lényege, akkor itt is ezt jelenti, a régieknél a 0-ás csomagban volt a magyar T9 általában, az 1-esben pedig nem...
Nem tudom, ezt a kódot a telóban lehet megnézni variant címszó alatt, nekem a402. Amit fájlt letöltök annak a neve követei a régi "szabványt"
verzió, nyelv, t9 Az a legjobb az egészben hogy az a402 és a412 höz is ugyanazt a fájlt tölti le.
|
csüt. szept. 21, 2006 6:39 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Shenky írta: A siemens hivatalos frissítéseinél miben különböznek az eltérő számú frissítések pl.: a402 és a412?
Hát a régi siemenseknél úgy volt, hogy az első 2 szám a SW verzió (itt A4), a harmadik szám a nyelvcsomagon belüli T9 kiosztás (itt 0, vagy 1), az utolsó szám pedig a nyelvcsomag száma (itt 2).
Tehát, ha megmaradt a számozás lényege, akkor itt is ezt jelenti, a régieknél a 0-ás csomagban volt a magyar T9 általában, az 1-esben pedig nem...
|
kedd szept. 19, 2006 17:58 |
|
|
Shenky
ezüst tag
|
DCA-510
Szia mindenki!
Bocsi Trabi, hogy eddig nem jelentkeztem, de még mindig nem sikerült kábelt kölcsönkérni, hogy kipróbáljam, tényleg műxik-e DCA-510 val.
Ellenben volna egy másik idétlen kérdésem:
A siemens hivatalos frissítéseinél miben különböznek az eltérő számú frissítések pl.: a402 és a412?
Ami pl. t-mobile az márkajellemzőkkel ellátott alapbeállítást tartalmazza? stb.
Aki tud érdemben kiokosítani az kérem tegye meg.
Köszi.
|
kedd szept. 19, 2006 15:01 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Pet1k3 írta: Hmm kar, esetleg pesti vagy?
Nem, onnan jó 150 km-re lakom...
|
pén. szept. 15, 2006 23:53 |
|
|
Pet1k3
vas-tag
|
Gezza írta: Pet1k3 írta: Trabi TM írta: Az 500-as nem is jó, de az 510 igen. Viszont tényleg rosszat írtam, mert nem DCU, hanem DCA-510... Nálam eddig mindenhez jó volt, nyitásra, flash-re, patch-re... Hmm kar, esetleg pesti vagy? Most nem akarok meg egy kabelbe beruhazni egy unlock miatt. Nem olyan nagy beruházás és még később is jól jöhet.
Megvennem ha biztos lennek benne, hogy megy vele szerviz mod anelkul nem.
|
pén. szept. 15, 2006 10:12 |
|
|
Gezza
arany tag
Csatlakozott: szomb. ápr. 24, 2004 7:55 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Győr
|
Pet1k3 írta: Trabi TM írta: Az 500-as nem is jó, de az 510 igen. Viszont tényleg rosszat írtam, mert nem DCU, hanem DCA-510... Nálam eddig mindenhez jó volt, nyitásra, flash-re, patch-re... Hmm kar, esetleg pesti vagy? Most nem akarok meg egy kabelbe beruhazni egy unlock miatt.
Nem olyan nagy beruházás és még később is jól jöhet.
|
pén. szept. 15, 2006 7:02 |
|
|
Pet1k3
vas-tag
|
Trabi TM írta: Az 500-as nem is jó, de az 510 igen. Viszont tényleg rosszat írtam, mert nem DCU, hanem DCA-510... Nálam eddig mindenhez jó volt, nyitásra, flash-re, patch-re...
Hmm kar, esetleg pesti vagy? Most nem akarok meg egy kabelbe beruhazni egy unlock miatt.
|
pén. szept. 15, 2006 6:43 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Pet1k3 írta: Biztos? Nekem van DCA-500 eredeti es utangyartott szerviz de egyikkel se megy service mod v22 es me75 el.
Az 500-as nem is jó, de az 510 igen.
Viszont tényleg rosszat írtam, mert nem DCU, hanem DCA-510...
Nálam eddig mindenhez jó volt, nyitásra, flash-re, patch-re...
|
csüt. szept. 14, 2006 14:51 |
|
|
Pet1k3
vas-tag
|
Trabi TM írta: Gyári DCU-510-es kábel jó mindenhez...
Biztos? Nekem van DCA-500 eredeti es utangyartott szerviz de egyikkel se megy service mod v22 es me75 el.
|
csüt. szept. 14, 2006 13:58 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Shenky írta: Üdv mindenkinek! Valakinek nincs véletlen tudomása arról, hogy honnan lehetne x75 -höz való szervízkábelt venni? A Speedshop-os nem kapcsolja szervízmódba a telefont Aki tud biztosan működő kábelt kérem jelezze, minden segítséget köszönök. S.
Gyári DCU-510-es kábel jó mindenhez...
|
csüt. szept. 14, 2006 11:39 |
|
|
Shenky
ezüst tag
|
Szervízkábel
Üdv mindenkinek!
Valakinek nincs véletlen tudomása arról, hogy honnan lehetne x75 -höz való szervízkábelt venni? A Speedshop-os nem kapcsolja szervízmódba a telefont
Aki tud biztosan működő kábelt kérem jelezze, minden segítséget köszönök.
S.
|
csüt. szept. 14, 2006 10:54 |
|
|
kaboca
vas-tag
|
Sziasztok!
Az én problémám az, hogy a smartsync nem ismeri fel a telefonomat, így nem tudom szinkronizálni az Outlook-al. A telefon T-mobilos. A soft 22. A kábel RS232 Siemens. Ha az MPM-re az M65 öt csatolom akkor a menüben megjelenik a smatrsync ha a ME75 öt akkor nem. Egyébként az MPM kommunikál a telefonnal. A T. oldalán a telefon ismertetőnél :
"Szinkronizálható PC-vel ........ X"
Ami azért elég fura.
Nektek megy a szinkron? Ha igen mit tegyek, hogy nekem is menjen?
|
hétf. szept. 11, 2006 18:54 |
|
|
zuzmara
vas-tag
|
BQ-S ME75 SWUP és FUBU
Helló Fórumjárók
Szükségem lenne, egy teljesen "szűz" TéMob-os ME75 v22. FUBU-ra és (rosszabb esetben vagy) egy u.ilyen SWUP-ra.
Ha valaki tudna segiteni, kérem (a méretek miatt) privát mailben keressen meg.
Ugyancsak privát mailben szívesen megosztom pozitív tapasztalataimat ME75 témában
Az Erő legyen Veletek!
ZuZmaRA
PS: Guni a digitális óra sreensaver alatti lógóval kapcsolatos 5leted remekül bevált...köszi szépen
|
hétf. szept. 11, 2006 16:33 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Hát nem hiszem hogy az ilyen helyeken vállanának patchelést. Inkább vegyél egy megfeleő kábelt és csináld meg magad.
Guni
|
szer. szept. 06, 2006 18:14 |
|
|
CS@
vas-tag
|
Üdv!
Sikerült beszereznem egy ME75 –öt, nagyon frankó, szinte mindennel teljesen elégedett vagyok, mindössze egy kis problémám van vele: Ha többször(KB3-5) egymásután belépek a Java menübe és ezután megpróbálok belépni az Intéző –be, akkor a következő hibaüzenetet kapom: „Hiba a leíró fájlban”. Ilyenkor a MyMedia részbe még be tudok jutni, de ha ott megpróbálok bármit(Kép, hangSTB) kiválasztani, akkor is ugyanez a hibaüzenet jön. Ha a készüléket ki és bekapcsolom, akkor néhány Java menübelépegetésig megint jól működik. Először azt hittem ez valami egyedi készülékhiba, de egy ismerősöm mondta, hogy az övé is ugyanezt csinálja, úgyhogy gondolom valami soft hiba lehet. Olyan nagyon nem zavar a dolog, mert felraktam „X65FileManager” –t ami bőven helyettesíti(talán még jobban is tetszik) az eredeti Intéző –t. Ezzel mindössze ez aprócska kérdésem lenne: hogy tudnám elkerülni, hogy ne kelljen minden indításnál rányomnom a időszakosan –ra(olyan opció sajnos nincs, hogy bármkor)?
Még egy kérdésem lenne: Nem tud valaki valami megbízható helyet, ahol elfogadható összegért cserébe eltűntetnék a „Bekapcsoláshoz kérem nyugtázza” –t a telcsiből?
Nagyon kedvelem a TheElderScrolls játékokat, úgyhogy hátha mást is érdekel összedobtam néhány ikont.
letöltésért klikk a képre
|
szer. szept. 06, 2006 13:30 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Hát igazándiból nekem a 75-ös sorozat teljesen kimaradt, uh ebben nem nagyon tudok segíteni. Annyit tudok mondani, hogy a 65-ösknél valamiért csak akkor működött, ha egy az egyben a könyvtárat másoltad fel. Nem tudom mi a különbség, de ha csak a .jar-t másoltad, vagy akár a telefonon hozatd létra a könyvtárat, akkor egy csomó esetben nem volt hajlandó működni.
Guni
|
kedd szept. 05, 2006 13:05 |
|
|
cAby00
ezüst tag
Csatlakozott: vas. feb. 19, 2006 22:16 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Bp. III.ker
|
Nekem is ezt az incorrect-es dolgot írja ki, szal én is várnék segítséget. Előre is köszi.
|
kedd szept. 05, 2006 12:35 |
|
|
zuzmara
vas-tag
|
px75v1
Helló Fórum járók
Guni, köszi címeket....nagyon bejöttek
Az ázsia/kinai témák alatt taoista szimbólumokat (pl. yin-yang, sárkány, főnix), a kínai horoszkóp jegyeit, kaligráfiákat, stb. értettem. Ide tartoznak még a harcművészetekel kapcsolatos szimbólumok/kaligráfiák (pl. a Tai-Chi-Chuan leírása kínai jelekkel) is.
Újabb kérdés:
Normális dolog, hogy elinditva a px75v1-t tövid idő után a következő kírás jelenik meg:
Please wait....
java lang. Exception: Incorrect installation
Az első futtatási kisérletek során még megjelent egy magyar kiirás is kérdezve, hogy akarok e file-rendszer változtatni, mikor és hogyan (választhatóan: most nem, időnként, most egyszer....stb.). Ez után nem sokkal ujra a fenti rendszer üzenet jött!
Most ujra elinditom (ki/be kapcsolás után)...már csak a korábban jelzett rendszerüzenet jelenik meg....20 perc után semmi...várok..
Ha vki tudna segiteni megérteni/orvosolni mi történt/történik nagyon hálás lennék.
Előre is köszi minden segitséget.
ZuZmaRA
|
csüt. aug. 31, 2006 19:26 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Mi az hogy Ázsia/Kínai themes?
Egyébként pl:
www.zedge.no
www.siemensinfo.de
www.club-siemens.net
www.beinsipred.cz
www.siemensmania.cz
De ha beírod google-ba egy csomó más találat is lesz.
Guni
|
szer. aug. 30, 2006 22:20 |
|
|
zuzmara
vas-tag
|
ME75 modding
Üdv Siemens X75 loverek
Guni, köszi szépen a logot...remekül müxik
Újabb kérés/kérdés;
Ázsia/Kínai themes, skins, screensavers, wallpappers....holl találhatok ilyeneket? Persze ingyenesen letölthető formában
Előre is köszi a segitséget,
ZuZmaRA
|
szer. aug. 30, 2006 21:05 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Küldj egy e-mailt és elküldöm az 1*1-es átlátszó logót. Azzal a főképernyő megoldódik. Az óra alattihoz vagy patchelni kell, ami már bonyolultabb, vagy ha még működik ez a lehetőség a preferált hálózatoknál felveszel egy új hálózatot a szolgáltatód kódjával, névnek pedig egy szöveget, amit szeretnél ha kiírni az óra alá.
Guni
|
hétf. aug. 28, 2006 21:22 |
|
|
zuzmara
vas-tag
|
Digitális-óra screensaver alatt (ME75) SP-logo
Hali Mindenkinek
Szereném vadiúj ME75-ömet kedvere alakitani (ki nem )
E pilanatban abban keresek segitséget, hogyan lehet eltüntetni a digitális-óra screesawer alól, valamint a fő képernyő (egyenlőre nincs még wallpaper) tetejéről a SP logoját (T-Mobile-H )?
Lentebb láttam, hogy egy 1x1 pixeles lgoval valamelyik probléma megoldható, de sajnos az a link már halott ((((((
Kérem aki tud adjon 5letet.
Előre is köszi, ZuZmaRA
|
hétf. aug. 28, 2006 21:10 |
|
|
the-godfather
ezüst tag
|
Upgrade-elj.
Itt találsz megoldást mindkét problémára.
http://patches.kibab.com/patches/
|
hétf. aug. 28, 2006 8:27 |
|
|
cAby00
ezüst tag
|
Hali!
Azt szeretném megkrédezni, hogy tudja-e vki, hogy a C75 esetén, hogy kell átállítani vmit, hogy ne csak 30mp-et tudjak felvenni egyszerre. Jah, 11-es SW-m van.
A másik, a videó "klikk" hangja melyik fájl? (Nem a fényképezője, hanem amikor a videót elindítom, és hallatszik egy kis sípolás.)
Remélem tud vki segíteni.
Előre is köszi.
|
pén. aug. 25, 2006 13:06 |
|
|
Milu
vas-tag
|
Sziasztok!
Ha tud valaki segíteni, lécci írjon! A problémám a következő:Nem tudok MMS-t fogadni a Siemens ME75-ömmel, küldeni viszont tudok...a beállításokat eddig 3 szor ellenőrizték le szolgáltatónál...persze telón keresztül. Aki tud, segítsen plíz.
Köfi:Milu
|
hétf. aug. 21, 2006 13:10 |
|
|
kalmanb
vas-tag
|
me75 címjegyzéke
Sziasztok! Sok oldalt végignéztem a fúrumban, de nem találtam ehhez hasonló gondot. Tudtok-e segíteni?
Siemens ME75-ös egyáltalán nem enged semmit felvenni a címjegyzékbe. Aszongya, hogy "Hiba lépett fel!" Tök üres a címjegyzék, a sim-kártyára lehet számot felvenni. Mivel érdemes próbálkozni?
Köszi
Kálmán
|
szomb. aug. 19, 2006 2:33 |
|
|
Pet1k3
vas-tag
|
Eltudna nekem kuldeni valaki a delfin temat c75 bol?
|
csüt. aug. 17, 2006 13:27 |
|
|
netferry_
arany tag
|
YLi írta: Szerinted ennél olcsóbban kapsz ilyen telót
Természetesen nem ugyanilyen mobilra gondoltam.
|
hétf. aug. 14, 2006 8:23 |
|
|