Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 3:34

Hozzászólás a témához  [ 279 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Távozik Sugár András, a T-Mobile vezérgigazgatója 
Szerző Üzenet
Hozzászólás 
Úgy látszik túl fiatal vagyok én hozzájuk :)
Egyébként gondoltam hogy kifélék, mifélék. De inkább jobb így hogy jótékony homély födi nevüket :)

hétf. okt. 10, 2005 17:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
@ írta:
AH; JVSZ; RM:

Ezek kik?
Ha a többi megvan, akkor hasonló "mezsgyén" járva visszafelé az időben ;) (...szobafestő, kolhozparaszt, jómunkásember...)

hétf. okt. 10, 2005 16:37
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Hozzászólás 
AH; JVSZ; RM:

Ezek kik?

hétf. okt. 10, 2005 16:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Lehet, hogy tálcán kapott lehetőség volt sugárbandinak a vesztel vezetői széke (mint ahogy billgécnek az ájbiem felkérése), de élni is tudni kell ezzel!
Hát persze! Mint ahogy élt vele AH; JVSZ; RM; MP; OV; GYF; és a többi kismókus... ;)

hétf. okt. 10, 2005 16:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
spf írta:
A semmibõl eléréshez annyit: emlékezz vissza arra az idõkre, amikor még a fogadott hívásokért is fizetni kellett. Egy szûz, de óriási fejlõdési potenciált kínáló piacra vásárolták be magukat a tulajdonosok - igen nehéz lett volna elb...ni :)

Igen? Mondjak rá példát? Pannon.

Lehet, hogy tálcán kapott lehetőség volt sugárbandinak a vesztel vezetői széke (mint ahogy billgécnek az ájbiem felkérése), de élni is tudni kell ezzel!

Ő kihasználta és ezzel pénzt hozott cégének, elismerést magának.

hétf. okt. 10, 2005 15:58
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Mobilio írta:
ez az egész csak ott sántít hogy ha ennyire egyszerű lett volna akkor a másik kettő is vehetett volna címeket annyi pénzük lett volna. mégsem ment. azt sem értem hogy ha ennyire könnyű volt ekkora nyereséget termelni akkor a pannon aki tök ugyanazon a piacon van miért nem volt soha olyan nyereséges? még ma sem megy neki annyira az üzlet.

Hát, ott volt a kiépített 450-es hálózat, kiépített ügyfélszolgálattal, sales-el, marketinggel, mindennel. És a bejáratott névvel...

hétf. okt. 10, 2005 10:05
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobilio írta:
a pannon aki tök ugyanazon a piacon van miért nem volt soha olyan nyereséges? még ma sem megy neki annyira az üzlet.
Nem...és nem is lesz soha. Ha jön új szolgáltató(Tele2 vagy bármely más), rövid időn belül beférkőzik a pannon elé.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Árpy hétf. okt. 10, 2005 11:20-kor.

hétf. okt. 10, 2005 8:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Mobilio:
ez az egész csak ott sántít hogy ha ennyire egyszerű lett volna akkor a másik kettő is vehetett volna címeket annyi pénzük lett volna. mégsem ment. azt sem értem hogy ha ennyire könnyű volt ekkora nyereséget termelni akkor a pannon aki tök ugyanazon a piacon van miért nem volt soha olyan nyereséges? még ma sem megy neki annyira az üzlet.

Hi!

Jogosnak tűnik a kérdés, de:
Ez már ezerszer ki lett tárgyalva: A Westel 900 felpakolhatta az adóit a már meglevő Westel 450 es tornyaira, és innentől kezdve nem kérdés a helyzeti előny...

Más:

Mindig nagyon jókat nevetek azon (és kicsit sajnálom az illetőt) amikor valaki "minőségi" szolgáltatást emleget a telefóniában... :D

A Pannon és a Voda talán félrekapcsol? :wink: Ha hallod a másikat a telefonban akkor mi lehet itt minőségi???
Most nem az extrém helyzetekre gondolok amikor az egységsugarú júzer letakarja az antennát, vagy 100-szor leesett a telefonja és azért recseg-ropog a vonal...

hétf. okt. 10, 2005 8:10
arany tag

Hozzászólás 
spf írta:
Lipi írta:
Az elején leszögezem, hogy nem vagyok T-Mobile dolgozó sem fan csak egy előfizetője a több mint 4 milliónak, 1997 óta.
Ezeket az elismeréseket úgy gondolom, hogy nem adják csak úgy oda akárkinek. A legjelentősebbeket említve: Sugár András megkapta a Magyar Köztársaság Érdemrend Középkeresztje kitüntetést, a Business Central Europe Magyarország legjobb üzleti vezetőjévé választotta, a Budapesti Corvinus Egyetem díszpolgárává választotta, valamint elnyerte a Közlekedési Hírközlési és Vízügyi Minisztérium Baross Gábor díját, a Deutsche Telekom Üzleti Kiválóság díját és a Dale Carnegie Vezetői Minőségi díjat.
Arról vitatkozni, hogy azt amit a cég elért a semmiből, - első mobilszolgáltatóként magyarországon - hogy tette vagy, hogy nem szerintem nincs értelme, mert az igazságot úgy sem tudjuk, hiszen nem vagyunk a tűz közelében.

Utolsó mondatoddal fején találtad a szöget, pedig éppen jót nevettem a különféle vezetési verziókon pár hozzászólással előbb.

A rengeteg díj fantasztikus, különösen értékes belőle a Dale Carnegie, melynek sok-sok pénzt kifizettek előtte tréningekre... hát nem belefért egy minőségi díj? :)

A semmiből eléréshez annyit: emlékezz vissza arra az időkre, amikor még a fogadott hívásokért is fizetni kellett. Egy szűz, de óriási fejlődési potenciált kínáló piacra vásárolták be magukat a tulajdonosok - igen nehéz lett volna elb...ni :)

A spontán búcsúzásról nekem mindig a tavalyi céges karácsonyi party jut eszembe...oda is olyan spontán ment a többség :))))))

hétf. okt. 10, 2005 0:12
Moderátor

Hozzászólás 
És most örülsz? :)

vas. okt. 09, 2005 23:17
arany tag

Hozzászólás 
"Amúgy tényleg kiváncsi lennék arra, hogy milyen hatalmi harcok voltak a háttérbe, ami aztán Bandi távozásához vezetet."

Maradjunk annyiban, hogy sokminden nem volt az újságokban :) Egyébként érdekes volt Sugár gyors süllyedését látni, hiába próbált lobbizni, hogy az állam képviselői megakadályozzák a fúziót. Senkit nem érdekelt már a véleménye.

vas. okt. 09, 2005 23:16
arany tag

Hozzászólás 
Lipi írta:
Az elején leszögezem, hogy nem vagyok T-Mobile dolgozó sem fan csak egy előfizetője a több mint 4 milliónak, 1997 óta.
Ezeket az elismeréseket úgy gondolom, hogy nem adják csak úgy oda akárkinek. A legjelentősebbeket említve: Sugár András megkapta a Magyar Köztársaság Érdemrend Középkeresztje kitüntetést, a Business Central Europe Magyarország legjobb üzleti vezetőjévé választotta, a Budapesti Corvinus Egyetem díszpolgárává választotta, valamint elnyerte a Közlekedési Hírközlési és Vízügyi Minisztérium Baross Gábor díját, a Deutsche Telekom Üzleti Kiválóság díját és a Dale Carnegie Vezetői Minőségi díjat.
Arról vitatkozni, hogy azt amit a cég elért a semmiből, - első mobilszolgáltatóként magyarországon - hogy tette vagy, hogy nem szerintem nincs értelme, mert az igazságot úgy sem tudjuk, hiszen nem vagyunk a tűz közelében.

Utolsó mondatoddal fején találtad a szöget, pedig éppen jót nevettem a különféle vezetési verziókon pár hozzászólással előbb.

A rengeteg díj fantasztikus, különösen értékes belőle a Dale Carnegie, melynek sok-sok pénzt kifizettek előtte tréningekre... hát nem belefért egy minőségi díj? :)

A semmiből eléréshez annyit: emlékezz vissza arra az időkre, amikor még a fogadott hívásokért is fizetni kellett. Egy szűz, de óriási fejlődési potenciált kínáló piacra vásárolták be magukat a tulajdonosok - igen nehéz lett volna elb...ni :)

A spontán búcsúzásról nekem mindig a tavalyi céges karácsonyi party jut eszembe...oda is olyan spontán ment a többség :))))))

vas. okt. 09, 2005 23:13
arany tag

Hozzászólás 
Lipi írta:
dynax5 írta:

Ez már szőrszálhasogatás....

Kinek mi a jó, ízlés dolga.
De mondom én, hogy "jó" volt Bandi bácsi! Jól szolgálta gazdáját.
Az már nézőpont kérdése, kinek mi a jó...

Szervezett koncertet, a költségeit valahogy leírta az adóból.
A Westel fanok meg örültek, hogy van ingyenkoncert. (lehetett is a magas havidíjból)

Igazából amit leírtál nem mond ellent arra, amit dynax5 (nem tudom, hogy akartál-e).
Dynax5 szerintem nagyon jól megfogalmazta a lényeget.
- Bandi gazdaságilag úgy vezette a céget ami a T-mobilnak nagyon jó volt.
- Bandi gondoskodott egy olyan markatingről is, hogy a 4 millió előfizető meglegyen gyöződve arról, hogy neki is jó az ami a T-nek. :twisted:
A sok "adakozás", koncert, támogatás, szponzor is ebbe a második kategóriába tartozik, ugyanis leírták az adóból az utolsó fillérig (volt miből).
De most nincs is ezzel baj. A nagy cégek ezt csinálják.
A Westel legalább többnyire magyarokat támogatott nem külföldi foci csapatot, mint a MOL. :roll:

Amúgy tényleg kiváncsi lennék arra, hogy milyen hatalmi harcok voltak a háttérbe, ami aztán Bandi távozásához vezetet.

-----------
Most nézve a két kijelentés kicsit sarkos itt.
Szóval az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy a T-szolgáltatásban felülmúlta a másik két céget, csak véleményemszerint ez a különbség nem ért annyit mint amit kért.

pén. okt. 07, 2005 18:37
arany tag

Hozzászólás 
dynax5 írta:

Ez már szőrszálhasogatás....

Kinek mi a jó, ízlés dolga.
De mondom én, hogy "jó" volt Bandi bácsi! Jól szolgálta gazdáját.
Az már nézőpont kérdése, kinek mi a jó...

Szervezett koncertet, a költségeit valahogy leírta az adóból.
A Westel fanok meg örültek, hogy van ingyenkoncert. (lehetett is a magas havidíjból)

pén. okt. 07, 2005 11:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez a húzás szép "lassan" Elek hattyúdala lesz. A német anyacég, minden eggidinél több "felsővezetőt" paterol át kis hazánkba, úgyhogy a vezető "menedzsment" is elveszti magyar "jellegét"...

pén. okt. 07, 2005 8:11
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Bekövetkezett.

http://index.hu/tech/mobil/egyesul1006/
Egyesül a Magyar Telekom és a T-Mobile

"A Magyar Telekom igazgatósága csütörtökön javaslatot tett a cég, illetve a T-Mobile Magyarország egyesülésére - közölte a társaság az MTI-vel. Az igazgatóság javaslatát mindkét társaság közgyűlésének jóvá kell hagynia. Az egyesülési folyamat a cégbírósági bejegyzéssel zárul. A cégbírósági bejegyzést követően a T-Mobile önálló márkaként és önálló üzletágként működik tovább a Magyar Telekom Rt-n belül.

A közlemény szerint a javaslat összhangban van a 2004-ben közzétett középtávú stratégiával, aminek egyik alappillére a csoportszintű szinergiák kiaknázása. Az egyesülés a vállalatcsoport várakozásai szerint kézzelfogható előnyöket hoz az ügyfeleknek, valamint pozitív hatást gyakorol a piacra és a versenyre. Véleményük szerint ezzel néhány éven belül a Magyar Telekom Csoport pénzügyi teljesítménye jelentősen, akár évi több tízmilliárd forinttal is javulhat.

Szerintük nem egyedülálló
A közlemény szerint a vezetékes és mobil területek egyesítésének ötlete nem egyedülálló, mára számos, vezetékes és mobil üzletággal egyaránt rendelkező európai nemzeti szolgáltató, így például a British Telecom, a France Telecom, a Telekom Italia ismerte fel a konvergenciából eredő stratégiai előnyöket, lehetőségeket.

A Magyar Telekom és a T-Mobile egyesülése - a vezetékes-mobil közös értékajánlatok révén - tovább élénkíti a versenyt mind a vezetékes, mind a mobil piacon. Ezen túl az egyesülés hozzájárul a hosszú távú szolgáltatásalapú verseny kereteinek megteremtéséhez is - áll a közleményben.

Az ügyfeleknek is jó lesz?
A Magyar Telekom szerint a két társaság összeolvadása az ügyfelek számára is kézzelfogható előnyökkel jár. Az egységes ügyfélkiszolgálás egyszerűbbé teszi az ügyfelek számára az ügyintézést, a vásárlást, a számlakezelést, a műszaki segítségkérést. Továbbá a vezetékes és mobil tevékenység harmonizációja új, integrált szolgáltatások bevezetését teszi lehetővé.

A közlemény szerint az egyesülés jogi akadályokba nem ütközik, a hatályos nemzeti és nemzetközi jogszabályoknak megfelel. Mivel a T-Mobile Magyarország jelenleg is a Magyar Telekom 100 százalékos tulajdona, a tervezett lépéshez nincs szükség a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyására."

Csak azt a sz*ros Emitelt nem akarják az Istenért sem beolvasztani a T-Comba, így a 77-es, 78-as, 79-es körzetben élők továbbra is szívnak, mint a torkos borz. :twisted: :twisted:

csüt. okt. 06, 2005 13:49
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
igazad van. mert hát azt a pénzt hol spórolhatnák meg, hát az ügyfeleken.

szer. okt. 05, 2005 20:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Ha jol emlekszem egy ma de-i hirre,akkor holnap dontenek a T-Mobile sorsarol.
Az anyaceg Deutsche Telekom tovabbra is tamogatja az otletet,hogy a T-Mobile beleolvadjon a T-Comba,ami altal elvileg megsporolhatnak jo par milliardot.

elvileg. Gyakorlatilag pedig a elek barátunk több fizetést és nagyobb hatalmat kap.

szer. okt. 05, 2005 18:44
Profil Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Ha jol emlekszem egy ma de-i hirre,akkor holnap dontenek a T-Mobile sorsarol.
Az anyaceg Deutsche Telekom tovabbra is tamogatja az otletet,hogy a T-Mobile beleolvadjon a T-Comba,ami altal elvileg megsporolhatnak jo par milliardot.

szer. okt. 05, 2005 18:38
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
pgsm írta:
Mi a közös az ORBIT-ban és a T-MOBILEban?

Mindkettő SUGAR FREE

Ott vagy a szeren!!! :twisted: :wink:

kedd szept. 20, 2005 19:27
arany tag

Hozzászólás 
Mi a közös az ORBIT-ban és a T-MOBILEban?

Mindkettő SUGAR FREE

kedd szept. 20, 2005 17:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Na jó, úgy tűnik ezt a spontán-nem spontán témát kicsit túlbeszéltük. Mindenki azt hisz, amit akar, én úgy értem, többségben vannak azok, akik elhiszik, hogy az volt...

Sokkal izgalmasabb kérdés:
Honnan szednek új vezetőt, és mi az egyes forgatókönyveknek a következménye? Változatok:
1. Marad Mekkelek
2. Nem marad Elek, de valami ejtőernyőst odaraknak a T-Mobile élére, akit könnyen lehet dróton rángatni
3. A németek "delegálnak" valakit a cég élére
4. Egy teljesen új vezetőt kerítenek a "piacról", aki nem kötődik sem a Deutsche Telecomhoz, sem a Magyar Telecom csoporthoz
5. Valakit (mondjuk a vezérhelyettest) feljebb tolják a T-Mobilnál vezéri pozícióba
Szerintetek melyiknek mekkora a realitása?
pop

kedd szept. 13, 2005 12:15
platina tag

Hozzászólás 
Bagyu írta:
A fórum azért van, hogy írjunk bele... !-P

olvasni manapság nem szokás. :?

SAJNOS! :cry:

kedd szept. 13, 2005 7:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
jokers5 írta:
Azért jó látni, h nem nagyon olvassák emberek a hozzászólásokat :lol:

A fórum azért van, hogy írjunk bele... !-P

olvasni manapság nem szokás. :?

kedd szept. 13, 2005 7:13
platina tag

Hozzászólás 
pgsm írta:
BrOnZ írta:
Attól tartok, hogy az ottani "nép" nem parancsszóra gyűlt össze, mint a régi szép május elsejéken. Viszont, ha spontán "eksön" volt, akkor ez a **** nagyon tudott valamit... Komolyan kíváncsi lennék a menesztésének valódi okaira.

utánanéztem és kiderült, hogy nem előre megrendezett színjáték volt. a dolgozók értesültek róla hogy délután kettőkor lesz vége az utolsó sugár-cég egyeztetésnek és spontán szerveződve várták a kijáratnál.

by pgsm

Mintha nem ezt a tényt írtam volna egy pár hozzászólással ezelőtt!

Azért jó látni, h nem nagyon olvassák emberek a hozzászólásokat :lol:

hétf. szept. 12, 2005 21:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
popikacsa írta:
Jó, legyen igazad, fontosak a részletek is. Azért ne vessz el bennük... :)
Ok! Rendben, egyébként sem szoktam ;)

hétf. szept. 12, 2005 16:01
ezüst tag

Hozzászólás 
:lol: :lol: :lol:
Igen. Bizonyos körülmények között mindig igazad van, és Nekem is.
:lol: :lol: :lol:

hétf. szept. 12, 2005 13:57
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Attól tartok, hogy az ottani "nép" nem parancsszóra gyűlt össze, mint a régi szép május elsejéken. Viszont, ha spontán "eksön" volt, akkor ez a **** nagyon tudott valamit... Komolyan kíváncsi lennék a menesztésének valódi okaira.

utánanéztem és kiderült, hogy nem előre megrendezett színjáték volt. a dolgozók értesültek róla hogy délután kettőkor lesz vége az utolsó sugár-cég egyeztetésnek és spontán szerveződve várták a kijáratnál.

by pgsm

hétf. szept. 12, 2005 13:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
popikacsa írta:
A feljelentéshez nem kell semmilyen szervezet, akár maga is feljelentheti. A lényeg: ha nagyon akarja, akkor igencsak megkeserítheti ez életét. Az más kérdés, hogy mivel mostmár nagy a médiavisszhangja, nem éri meg. De hagyjuk ezt a témát, nem ide tartozik, ahogy a Moderátor úr meg is jegyezte...

nagyon off...
Nem az átkosban élünk már,hogy mindenképp besarazzanak.Ha kimegy hozzád a rendőr és a gépeden van egy szabad linux meg pár film,akkor ha a fejetetejére áll,akkor sem tud mit rádhúzni,hisz letöltés legális,nem osztod meg,legális programjaid vannak,szal így járt :wink:

hétf. szept. 12, 2005 13:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Jó, legyen igazad, fontosak a részletek is. Azért ne vessz el bennük... :)

hétf. szept. 12, 2005 13:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
popikacsa írta:
:lol: Látom sikerült elkapni a lényeget...
Nem kellene elficcenni a "nem lényeg" felett sem. Ezért aztán tele van a világ, jól (félre)informált emberekkel. A lényeg mindig a részletekben (is) lakozik... A te hsz-nak természetesen nem ez volt a lényege. Képzeld el, bármilyen furcsa: észrevettem ;) Azonban ez sem jogosít fel senkit arra, hogy a nem éppen a "lényeghez" tartozó dolgokban félreinformáljon... Bocs! Én kérek elnézést. :)

hétf. szept. 12, 2005 13:35
ezüst tag

Hozzászólás 
:lol: Látom sikerült elkapni a lényeget... A feljelentéshez nem kell semmilyen szervezet, akár maga is feljelentheti. A lényeg: ha nagyon akarja, akkor igencsak megkeserítheti ez életét. Az más kérdés, hogy mivel mostmár nagy a médiavisszhangja, nem éri meg. De hagyjuk ezt a témát, nem ide tartozik, ahogy a Moderátor úr meg is jegyezte...

hétf. szept. 12, 2005 13:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
popikacsa írta:
Letöltés téma: ehhez azért gondolom a letöltött filmek forgalmazóinak is lenne egy-két szava. Esetleg a szoftverrendőrségnek...
Jajjjajjjajjj... Ne essünk már át a nyiha másik oldalára. A "szoftverrendőrségnek" ehhez semmi köze. Már csak azért sem, mert olyan nincs is. Amit -hibásan- annak titulálnak, az a BSA (Bussines Software Alliance) egy "magán" egyesülés, amit néhány kereskedelmi szoftvert gyártó és forgalmazó cég alakított. (M$; Adobe; stb.) Nem rendőrség, hanem "érdekvédelmi szervezet". Mindezek ellenére nem kalózfilmekkel foglalkoznak, hanem kereskedelmben kapható SW-ek illegális másolataival. Amiről Te beszélsz, azt legfeljebb a Szerzői Jogvédő Hivatal (Artisjus) firtathatná, de ők sem mint hatóság, hanem mint be/feljelentők.

hétf. szept. 12, 2005 12:34
ezüst tag

Hozzászólás 
pampika: úgy tűnik nem vagyunk egy hullámhosszon. Már megint ugyanazt mondod, amire célozni akartam. Szerintem is spontán akció volt, attól függetlenül, hogy állítólag körbeírták. Ez valószínűleg tájékoztatás volt, vagy maximum felhívás, de biztosan nem utasítás, ergo aki ott volt az magától = spontán volt ott.

Letöltés téma: ehhez azért gondolom a letöltött filmek forgalmazóinak is lenne egy-két szava. Esetleg a szoftverrendőrségnek... Lehet, hogy erre hivtkozva sem mondhat fel, de meg tudja úgy keseríteni az ember életét, hogy többé ne akarjon számítógép elé ülni. (És kinézem belőle, hogy ezt meg is teszi). És mindezt azért mert az illető ragaszkodik ahhoz a szolgáltatóhoz, amelyik kirúgta? :)

Ez a qrvás téma nem világos. Minek a főnöke ajánlotta kinek a miss hungary lányokat? A miss hungary lányok qrvák, vagy mi van? Ez eléggé off, de azért érdekel. :)

Az autó témának utánaérdeklődtem: T-Mobile-nál főleg Peugeot, Opel, Golf a menő. Audival csak a nagyfőnökök járnak, és a speckó rendszámokat is csak ők kapják.

hétf. szept. 12, 2005 12:02
platina tag

Hozzászólás 
spf írta:
csab2 írta:
Ha feltételezzük azt - és miért ne tételeznénk - hogy a videón látott megmozdulás spontán volt, akkor ez a **** igenis jó vezető, jó főnök lehet. Ez olyan elképzelhetetlen?

Hát..a T-Mobilenál nem sok minden spontán....ennyit segítek.

:lol:

Az indexes cikk egyébként gusztustalan, de vannak benne igazságok - bár nem így kellett volna megírni.

Ehhez csak annyit tennék hozzá, h körlevélven 13.52-kor ment mindenkinek a hír, h a távozó vezér a parkolóban lesz pontban 14 órakkor és ezt a távozó sem hitte, h ennyien lesznek.

A spontán dolgokról meg csak ennyit.

A végén persze jól esett nmeki, h ennyien kint voltak.

hétf. szept. 12, 2005 8:08
platina tag

Hozzászólás 
Teljesen egyetértek! És legalább Audit vettek! Ezzel is a magyar gazdaságot támogatták. (Na jó ez az utolsó mondat csak vicc volt :D )

vas. szept. 11, 2005 17:44
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Ha egy kis senki ócska politikus állampénzből A8-cassal jár, akkor egy évi 50 milliárd adózott nyereséget termelő cég vezetője miért ne járhatna?

vas. szept. 11, 2005 16:07
arany tag

Hozzászólás 
én már csak azt nem értem, hogy miért ne járhatna S80-al a CEO, S.A-tól meg miért sajnáljátok az A8-at. mivel kéne járnia? egy Matizzal??

vas. szept. 11, 2005 8:42
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
Hozzászólás 
Nos, valaki kérdezte milyen céges flotta van Pannonnál és Vodánál:
Pannonnál az alábbi:
Citroen szgkocsik vannak, Xsara, Saxo, Berlingo, Jumpy. Újonnan C4-esek vannak még.
Ezen kívül vannak Pajero terepjárók, meg egy-két máshonnan szerzett autók
A CEO az viszont Volvo S80-nal jár!

Jah, és nincs fix rendszám. Ahogy lejön a sorról...

Matávnál egyébként már az őskorban is úgy volt hogy HT és ugye bordó kocsi!
Most meg ugye ezeket átfestették, vagy mit csináltak velük fehérre...

szomb. szept. 10, 2005 21:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
nyuszítól előre is bocsi :)

off:
@popikacsa:
sztem egy ilyen kinyilatkoztatást nem lehet összeszínészkedni.Valaki vagy szerette,vagy nem.Aki ott megtapsolta,sztem volt rá oka és nem betanított munkás volt ;)
Én voltam t-s,megkopasztott,átmentem vodához,de attól még elismerem Sugár Bandi munkáját és személyiségét.
A letöltésről meg annyit hogy tottálisan semmi köze nincs a t-nek ahhoz,hogy mit töltesz le,mivel ha nem osztasz meg,csak letöltesz magán célra,akkor az legális.Ez törvénybe van leírva,szal erre hivatkozva nem mondhat fel :wink:
Hogy ki mivel viszi a qvákat a hegyre,arról én is tudnék mesélni (fater munkatársának ajánlgatta a főfőnök a miss hungary lányokat...nem nehéz kitalálni,ki az.És mivel ő nem kért belőlük felesége révén,az első kérdés az volt,hogy nem tetszenek?Hozassak másik lányokat?...ehhh...)

szomb. szept. 10, 2005 19:36
Moderátor

Hozzászólás 
Na, most jött el az idő :)
Egy bizonyos szintig belefért a T-online-os téma, hiszen egy cégcsoportról volt szó. Mostanra azonban annyira eltértünk a tárgytól, hogy egy kicsit sem vág már témába, így kéretik a T-online témát befejezni!
Ha nem történik meg, akkor törölgetni fogok és/vagy bezárul a topic.
Köszönöm a megértést.

szomb. szept. 10, 2005 13:08
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:
Ma már talán nehezen hihető, de Sugár András, aki Magyarország legnagyobb mobilszolgáltatóját felépítette és sikerre vitte, nem volt mindig olyan határozott, keménykezű és tekintélyelvű, mint amilyennek cégvezetőként tartották. Sőt, a kitűnően tanuló diákot inkább csendes, visszahúzódó, a balhékat lehetőleg elkerülő fiúnak ismerték. Végül is ez volt a családi példa. Történelemtanár nagyapjától és külkereskedő nagybátyjától azt tanulta, néha jobb csendben maradni. Utóbbit teszi mostanában. A korábban sokat nyilatkozó Sugár hallgat, pedig bőven lenne mondanivalója. Legfőképp arról, mi vezetett odáig, hogy egyik napról a másikra távozott cége, a T-Mobile éléről.

Bővebben: Bontott kapcsolat

szomb. szept. 10, 2005 12:27
arany tag

Hozzászólás 
Most, hogy nincs több felvetés megyek.

Bocs a sok OFF-ért.

Most már garantáltan távol maradok mivel holnap kezdődik a késői nyaralásom, utazok és véletlenül se leszek net közelbe két hétig. 8)

Mindenkinek továbbbi jó fórumozást kívánok.

szomb. szept. 10, 2005 1:20
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Igen, de most szó sem volt olyan módosításról, ami ezt az ügyet érintené.

Az meg előfordulhat, hogy az e-mail szövege más volt. Egyébként érdekes, hogy nem adott meg címet.

Én ezt valahogy máshonan is hallotam, hogy az ügy érdekébe hozott módosításokat, de nem emlékszem honnan....

Az pedig, hogy az általános levélbe (mégha apróbetű is) belefogalmazták az egyéb lehetőséget, azt mutatja nem egyedi eset, hogy egyéb úton kénytelenek valaki értesíteni.

szomb. szept. 10, 2005 0:56
Moderátor

Hozzászólás 
Igen, de most szó sem volt olyan módosításról, ami ezt az ügyet érintené.

Az meg előfordulhat, hogy az e-mail szövege más volt. Egyébként érdekes, hogy nem adott meg címet.

szomb. szept. 10, 2005 0:46
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Mindenki ezt kapta elvileg. Meg nem értem, hogy milyen ÁSZF változásról beszélsz.

Hát akkor gyakorlatilag nem ezt kapta mindenki 8)

Az Axeleról időktől kezdve jó pár plusz módosítást berögzitett a T.
De lévén, hogy én nem rendelkezem az akkori és a mostani ÁSZF-el így nem tudok pontos passzusokat idézni.

szomb. szept. 10, 2005 0:34
Moderátor

Hozzászólás 
Mindenki ezt kapta elvileg. Meg nem értem, hogy milyen ÁSZF változásról beszélsz.

szomb. szept. 10, 2005 0:28
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Itt van a levél, nincs itt semmilyen keretről szó.

http://yikess.fw.hu/tonline_sux.jpg

Hmm.
Szerintem a srácra akkor alul az apróbetű vonatkozik (ami a képen látszik), mert Ő e-mailban kapott felmondó levelet.

Amúgy biztos vagyok benne, hogy a srác nem linkel, miért is tenné.

--
Azt mondja Ő jóval hosszab levelet kapot :?:

szomb. szept. 10, 2005 0:17
Moderátor

Hozzászólás 
Itt van a levél, nincs itt semmilyen keretről szó.

http://yikess.fw.hu/tonline_sux.jpg

szomb. szept. 10, 2005 0:13
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
glad írta:
...
A panasz alapja az volt, hogy bár más indokkal felmondhat neki, de ezzel (korlátlan esetén) pont nem és ezt hajlandóak perre vinni is.
Az ügyvédhez nem rég érkezett meg a levél amiben elnézést kértek, és természetesen ez esetben visszavonják a felmondást. :twisted:

A felmondásban nem ez volt indokként, hanem gazdasági okokra hivatkoztak. Itt vmi nem stimmel...

Na most beszéltem a gyerekkel.
Nem egyszerű, de megpróbálom összefoglalni.
Ugye kiküldték a levelet, hogyilyen meg olyan paragrafusra hívtkozva túl lépte a keretet ezért pá-pá.
Az ügyvéd a következőkbe kapaszkodott:
1, Srácnak a régi szerződés volt. Ha változás van értesítési köteleztsége van a T-nek (amúgy az e-mail értesítő a gyakorlat, de ez támadható.)
2, A felmondás kicsivel elöbb küldték mint ahogy a változtatás történt így máris érvénytelen "az" a felmondás.
3, Ráadásul ez utóbbiról (szerződés módosítás) a szolgáltató hibája miatt nem jött meg az értesítés :) így ezt a kötelezetségét a cég nem teljesítette.

Szóval gyakorlatilag (jogilag) a srácra a régi szerződés vonatkozott még.

Remélem szabatos voltam és pontos mert most ezt az ő elbeszélése után én jegyzem le és így lehet, hogy torzult valamiben az infó.

szomb. szept. 10, 2005 0:01
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 279 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő