|
Szerző |
Üzenet |
TZsolt
ezüst tag
Csatlakozott: kedd máj. 11, 2004 12:07 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Kaposvár
|
joc: (sajna nem tudok idézetet beszúrni, mint feljebb látszik...)
A másik szolg kártyáját meg fogom próbálni, de csak hétvégén lesz lehetőségem rá...az sok mindent elmond majd.
Éjjel küldi az smst, ami biztos, éjfél és reggel 5 között. Ha erre az időszakra ki van kapcsolva, akkor abban a 24 órában nem megy sms. De mivel a gyerekemé a teló, nem bírom energiával, mivel 3 is van, mármint gyerkőc, hogy minden nap este az alsó szobából felhozassam a telóját, és kikapcsoljam.
Köszönöm a kérdéseid, legalább érdemben volt.... ))
|
csüt. jan. 19, 2006 19:27 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
TZsolt írta: Tehát a szolgáltatónál, vagy a SIM kártyánál van a gond, és csak az sms küldésnél.
Olyat nem próbáltál még, hogy egy másik szolgáltató kártyáját teszed be, mi történik? Be tudod határolni, mikor küldi azt az SMS-t? (Monduk félóránként lekéred az egyenleget, T-mobnál azt egyszerű.) Ugyanabban az időpontban küldi minden nap?
|
csüt. jan. 19, 2006 17:50 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Nem véletlenül szajkózzuk a megfelelő (ezexerint szolgáltatóhoz tartozó) topik megtalálását, mert ott abban a topikban nagyobb a valószínűsége annak, hogy tudnak érdemben válaszolni.
Én a topikok 60%-át meg sem nézem, mert úgyse tudnék érdemben hozzáírni. Ide is csak azért néztem be, mert mellékattintottam...
|
csüt. jan. 19, 2006 17:08 |
|
|
TZsolt
ezüst tag
Csatlakozott: kedd máj. 11, 2004 12:07 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Kaposvár
|
skynet írta: TZsolt írta: Figyu: kerestem!! De nyilván nem a teló típusra, hanem az sms küldésre, ahoz meg nem volt ilyen jellegű! Vagy csak én nem szedek béres cseppet? szerintem eléggé egyértelmű, hogy ez nem általánosan az sms-küldéssel kapcsolatos probléma, hanem csak ez a $24R telefon csinál ilyeneket (erre te is rájöttél, amikor elvitted frissíteni a szoftvert). akkor viszont logikus, hogy a telefon saját topicjában kérdezhetsz olyanoktól, akiknek szintén ez a F05 van a tulajdonában.
Ha figyelmesen elolvasod a hozzászólásomat, mármint az elsőt, akkor rá fogsz jönni, hogy a softver frissítés után SIM kártyát cseréltem, tehát a softverrel, azaz a telóval nincs, vagy nem valószínű, hogy gond van. Tehát a szolgáltatónál, vagy a SIM kártyánál van a gond, és csak az sms küldésnél.
Inkább az írjon aki segíteni tud, vagy legalábbis szeretne, mert nem biztos a hsz-ek számán múlik a dolog, hogy ki ért többet hozzá. Igaz én se értem...
Bírom, hogy aki alig alig írogat, azt mindjárt lámának nézitek. Ajánlok egy két embernek tükröt.
Kinek inge....
A többinek aki meg segít, annak köszi. (Megjegyzem eddig SENKI nem tudott érdemben hozzászólni...)
|
csüt. jan. 19, 2006 17:02 |
|
|
Peti93
bugvadász
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 13:32 Hozzászólások: 4349 Tartózkodási hely: Bp
|
TZsolt írta: Figyu: kerestem!! De nyilván nem a teló típusra, hanem az sms küldésre, ahoz meg nem volt ilyen jellegű! Vagy csak én nem szedek béres cseppet?
Hmm... Akkor kerestél volna a telefonra... De inkább nem mondok semmit!
Amúgy én szedek.
|
csüt. jan. 19, 2006 15:40 |
|
|
TZsolt
ezüst tag
|
Figyu: kerestem!! De nyilván nem a teló típusra, hanem az sms küldésre, ahoz meg nem volt ilyen jellegű!
Vagy csak én nem szedek béres cseppet?
|
csüt. jan. 19, 2006 15:39 |
|
|
Peti93
bugvadász
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 13:32 Hozzászólások: 4349 Tartózkodási hely: Bp
|
Jó, bocsi, csak tudod, először itt keresni kell(ene)... A moderátorok munkáját segíteni...
|
csüt. jan. 19, 2006 15:35 |
|
|
TZsolt
ezüst tag
|
Ennél többet is segíthetnél, ha meg nem tudsz, hát....
|
csüt. jan. 19, 2006 15:32 |
|
|
Peti93
bugvadász
|
|
csüt. jan. 19, 2006 14:06 |
|
|
TZsolt
ezüst tag
|
SE K300i, titkos sms
Sziasztok, érdekes problémával találkoztam egy K300i-nél:
Független telefonról van szó, t-mobilos dominó kártyával, szól a lányom, hogy smst küld a telója, õ pedig nem küldött senkinek se. És ezt mindennap megteszi egyszer a teló. Telefont eltettem, nulláztam a számlálót elõtte, 2 nap múlva kivettem a zárt szekrénybõl, gyerek egyébként 1 hétig nem volt itthon, láss csodát, 2 db küldött sms benne a számlálóban, de az elküldött sms-ek között semmi. Egyenleget lekérdeztem, és kevesebb volt 2 sms árával.Eddig még nem bonyolult, leszedtem róla 2 db java game-t és 5 db témát, hátha azok...csak a gyáriak maradtak fent. Újabb megfigyelés, ismét van küldött sms, csökkent az egyenleg.
Ezután irány egy szoftver frissítés, meg is volt jó pénzért, próba, ismét megy az sms....
Ezután kidobtam a kukába a dominó kártyát, vettem egy teljesen új, 30 percet tarlamazó kártyát. Ez olyan ugyebár, ha nem töltessz rá, akkor csak 30 percig lehet beszélni vagy 30 db MMS-t küldhetsz, de smst nem lehet elküldeni.
Na most nem volt titkos sms.
Na de elfogyott a 30 perc, tegnap töltöttem rá 2500-at, szekrénybe be a teló, ma reggel ott virít az 1 db elküldött sms, egyenleg csökkent.
Tehát új a szoftver,(a telefon is)új a kártya, nincs azóta rajta semmi plusz feltöltés, mármint java vagy téma.
Erre mondjatok valami okosat lécci!!!
|
csüt. jan. 19, 2006 14:00 |
|
|