Szerző |
Üzenet |
sanyi1979
ezüst tag
|
Nekem nem látja a szgép a headsetet, SE HBH600-as. SZámítógéppel párosítva lehet Skype-os telefonálásra használni? Próbálta már valaki?
|
csüt. márc. 31, 2005 17:35 |
|
|
mazzi
vas-tag
|
hello
Jabra BT-110-ről kinek mi a véleménye?
tetszik, nem tetszik, tapasztalat, stb.....
M*t*o-ban 10k lesz áprilisban!
|
pén. márc. 25, 2005 20:24 |
|
|
ObGa
ezüst tag
|
P.ter írta: ...(nem a bugos vodás széria, hanem normál kereskedelmi forgalomban kapható Sony Ericsson HBH 600)...
Mi is volt a hibája?
|
pén. márc. 25, 2005 13:44 |
|
|
P.ter
ezüst tag
|
Ja és még valami...
Szintén az aproneten találtam 6500Ft-ért HS801-es Motorola headsetet. Meg is vettem, vadi új, eredeti motorola töltővel, magyar nyelvű használatival. Szerintem remek darab, nekem ez az első bluetooth headsetem, féltem tőle, hogy gyenge lesz a hangminőség, de kellemesen csalódtam. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
|
pén. márc. 25, 2005 12:26 |
|
|
P.ter
ezüst tag
|
Sziasztok! Az aproneten találtam egy hirdetést. Én nem értek hozzá, ez tényleg igaz lehet, mármint, hogy a Voda bugos headsetek ad el?
"Eladó HBH- 600 Bluetooth headset, vadonatúj dobozában, töltővel, leírással és minden tartozékával. (nem a bugos vodás széria, hanem normál kereskedelmi forgalomban kapható Sony Ericsson HBH 600)"
|
pén. márc. 25, 2005 12:23 |
|
|
sikoly
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 91 Tartózkodási hely: Győr - Budapest
|
simico írta: Megnézheted a feleségem T28-as telefonjában. 2 éves elmúlt az akksi (a teló már 4 is ) és még nem csökkent számottevően a kapacitása. Pedig azt tényleg majdnem minden nap tölti (velem ellentétben szeret telefonálgatni).
off
hát a nők már csak ienek
on
Kicsit mások a tapasztalataim.
pl. 2001-ben vásárolt t39-em állapot jelzője szerint teljes töltés után új korában 270-280 óra készenléti időt írt ki. mikor fiókba került (2004 nyara) jó esetben 190-210-et
más.
t68 - 1 év után nagyot esett a készenléti ideje. vettem új aksit ezzel megint mint új korában...
valsz mást jelent Neked ill. nekem a kapacitás esés...
de abban igazad lehet, vissza térve a Cellink BT füleshez, hogy 9 ezerért ne akarjak már olyat, amiben esetleg aksit is lehet cserélni, meg ki tudja, hogy 1-2 év múlva mi is lesz ezen a téren...
ÜDV
Gyuri
|
csüt. márc. 24, 2005 12:30 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
sikoly írta: részben tukép jogos amit írsz, de megnézném a több százszor töltött lipol aksit... biztos hogy még 90%-os... hát persze... ÜDV
Megnézheted a feleségem T28-as telefonjában. 2 éves elmúlt az akksi (a teló már 4 is ) és még nem csökkent számottevően a kapacitása. Pedig azt tényleg majdnem minden nap tölti (velem ellentétben szeret telefonálgatni).
|
csüt. márc. 24, 2005 11:23 |
|
|
sikoly
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 91 Tartózkodási hely: Győr - Budapest
|
simico írta: és nem egy másik fülest, mi? Hát persze...
ha én veszek egy valamit, pl műszaki cikket akkor jogosan várom el, hogy minimum 2-3 évig az használható legyen...
részben tukép jogos amit írsz, de megnézném a több százszor töltött lipol aksit...
biztos hogy még 90%-os... hát persze...
ÜDV
|
csüt. márc. 24, 2005 9:32 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
sikoly írta: akkor ez felejtős??? kár... pedig a 9 gramm, az 9gramm (vagy 9 mm)
Azért egy kicsit gondolkozzunk már... Egy Li-Pol akksi kb 5-600-szor tölthető fel. Ha minden nap fel kell töltened, ez akkor is majdnem két év. Két év múlva majd biztosan új akkut akarsz majd venni 9eFt-ért (azaz ugyanannyiért, amennyibe a füles kerül) és nem egy másik fülest, mi? Hát persze...
|
szer. márc. 23, 2005 19:55 |
|
|
Xboy
arany tag
|
Hi!
Az megoldható, hogy BT-vel a számítógépet a hangkártyán keresztül ihangosítónak használjam?
|
szer. márc. 23, 2005 18:38 |
|
|
sikoly
ezüst tag
|
BrTH írta: madarasz írta: Probalta mar valaki a Speedshopos Cellink headsetet? 9900 Ft, pici, aranyos, Li poli akku stb. ezt én is néztem mindent elmondott róla a srác, és meg találtam kérdezni hogy mi van akkor mikor már az akku kezdi megadni magát hol lehet cseréltetni. Erre mondja hogy nálunk. És mennyiért? Megkérdi a másik eladót, válasz: KUKA ezen kicsit elgondolkoztam
akkor ez felejtős???
kár... pedig a 9 gramm, az 9gramm (vagy 9 mm)
|
szer. márc. 23, 2005 14:31 |
|
|
simico
gyémánt tag
|
Halihó!
Kolléga venne BT fülest 6230-hoz, Nokia HS-4W-t nézte ki. Itt olvasgattam nagyon pozitív véleményeket a Motorola HS-820-asról. Most mindkettő kb. azonos árban kapható, melyiket ajánljam inkább neki? HS-4W-ről nem igazán láttam véleményt...
|
csüt. márc. 17, 2005 20:04 |
|
|
KBalage
arany tag
|
Steve_Hun írta: Én a képeket nézegetve még ara sem jöttem rá, hogy pontosan hogy is fog ez mozogni????
Bár nemlátszik sok, de vhogy így
http://www.sonyericsson.com/rob1/
Gondolom a két nagy keréken gurul, a hátsó kicsi stabilizál, a kanyarodás meg szintén a két kerék külön szabályozásával. Az a fura hogy itt azt írják, hogy csak a P900/910i-vel kompatibilis...
|
csüt. márc. 10, 2005 10:50 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
Én a képeket nézegetve még ara sem jöttem rá, hogy pontosan hogy is fog ez mozogni????
|
csüt. márc. 10, 2005 10:28 |
|
|
KBalage
arany tag
|
|
csüt. márc. 10, 2005 10:16 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
Introducing a new Bluetooth™ controlled camera - A camera on wheels which roves about and captures images
Hanover, Germany
March 10, 2005
Taking pictures with your mobile phone is no longer confined to what is visible through the view finder on the phone. Sony Ericsson's new Bluetooth™ controlled camera, ROB-1, can move around freely, steered wirelessly by the joy-stick or keypad on your mobile phone or as for P900/P910 with the touch screen, enabling you to see on your phone screen exactly what ROB-1 is looking at. You can then capture these images using your phone just as you would a normal photo. Visitors to Sony Ericsson's stand (Hall 26, Stand D32) at CeBIT can be first to try the Bluetooth™ Motion Cam ROB-1 when it makes its debut at the exhibition.
|
csüt. márc. 10, 2005 9:57 |
|
|
BrTH
arany tag
|
madarasz írta: Probalta mar valaki a Speedshopos Cellink headsetet? 9900 Ft, pici, aranyos, Li poli akku stb.
ezt én is néztem mindent elmondott róla a srác, és meg találtam kérdezni hogy mi van akkor mikor már az akku kezdi megadni magát hol lehet cseréltetni. Erre mondja hogy nálunk. És mennyiért? Megkérdi a másik eladót, válasz: KUKA
ezen kicsit elgondolkoztam
|
szer. márc. 09, 2005 11:59 |
|
|
csendes
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 374 Tartózkodási hely: Csillag-sötétzárka, irány HAWAII :)
|
Re: SE T630 + Logitech Freedom
vizsla1 írta: Milyen jó, hogy a BT egy szabvány, mi? Vajon miért nincs egyetlen BT-headset ajánlat se a speedshop honlapján GX15-höz? Lehet, nemcsak nekem vannak vele gondjaim BT-headset terén? A topicjába meg hiába írok, senki sem szól, hogy mit használ vele, vagy tapasztal-e valamit. Ide is hába írtam. Viszont ha elmész személyesen hozzájuk tuti, hogy a készleten lévő cuccokat ki tudod próbálni náluk, nagyon és készségesek és türelmesek.
|
szer. márc. 09, 2005 0:07 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Trabi TM írta: bgyula írta: Állítólag T610-essel nem megy rendesen. Esélyes, hogy T630-cal sem fog? Hát ha 610-el nem megy, akkor 630-al sem fog Ugyanaz a BT van mindkettőben...
Milyen jó, hogy a BT egy szabvány, mi? Vajon miért nincs egyetlen BT-headset ajánlat se a speedshop honlapján GX15-höz? Lehet, nemcsak nekem vannak vele gondjaim BT-headset terén? A topicjába meg hiába írok, senki sem szól, hogy mit használ vele, vagy tapasztal-e valamit. Ide is hába írtam.
|
kedd márc. 08, 2005 23:28 |
|
|
petikeke
ezüst tag
|
len:
Szerintem próbáld meg feltenni a kékfogat és utána a telóhoz adott progit.
Nekem ez Nokiáknál bevált, ha elöször a teló cd és utána a kékfog cd, akkor nekem sem működött.
próba szerencse...
üdv:
petikeke
ui: nem vagyok profi a témában, más ötletem nincs.
|
kedd márc. 08, 2005 21:46 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
bgyula írta: Állítólag T610-essel nem megy rendesen. Esélyes, hogy T630-cal sem fog?
Hát ha 610-el nem megy, akkor 630-al sem fog
Ugyanaz a BT van mindkettőben...
|
kedd márc. 08, 2005 17:08 |
|
|
bgyula
vas-tag
|
SE T630 + Logitech Freedom
Hi,
Logitech Freedom BT headset vásálását tervezem. Ha van valakinek tapasztalata vele, legyen olyan jó és ossza meg velem.
SE T630-assal szeretném használni. Állítólag T610-essel nem megy rendesen. Esélyes, hogy T630-cal sem fog?
|
kedd márc. 08, 2005 13:55 |
|
|
EG0
arany tag
|
Ez nekem nagyon tetszik
|
hétf. márc. 07, 2005 0:11 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
http://pcforum.hu/hirek/?qnid=9407
[Motorola] A Motorola és az Oakley bemutatták új, Bluetooth vezetéknélküli technológiával felszerelt, prémium szemüveg-családjukat. A RAZRWire-nak elnevezett újítás megszabadítja viselőjét a tekeredő zsinóroktól, és így gyorsan, egyetlen gombnyomással kezdeményezhet vagy fogadhat hívásokat a felhasználó, úgy, hogy a fülhallgató egység a napszemüvegében beépítve található. A RAZRWire a világklasszis Oakley optikai és a Motorola iparág-vezető Bluetooth technológiáját egyesíti.
Motorola RAZRWire
Motorola RAZRWire
A három különböző színű kerettel kapható RAZRWire a kommunikációt divatos és kényelmes formában jeleníti meg. A termék fejlesztése során szem előtt tartották az aktív életet élő felhasználók határtalan mobilkapcsolat iránti igényét; ezt integrált, praktikus formatervezéssel párosították. Kerékpárosok, snowboard-osok, skateboard-osok, hegymászók, golfozók - tehát gyakorlatilag minden, aktív szabadtéri tevékenységet űző felhasználó - számára ez az innovatív szemüveg menet közben is folyamatos kihangosított telefonálást tesz lehetővé.
A RAZRWire egyéni ismérve az Oakley kényelmes, könnyű, O-Luminum anyagú szemüvegkerete. Ennek a tartós fémötvözetnek a súlya 40 százalékkal kisebb, mint a titániumé. A RAZRWire jellegzetessége a védett XYZ Optics, egy olyan technikai újdonság, amely minden látószögben kristálytiszta képet biztosít. A termék előreláthatóan 2005 második félévében kerül forgalomba.
"A Motorolának a Bluetooth vezetéknélküli technológia területén kivívott vezető szerepe utat nyitott az olyan iparág vezető cégek felé, mint az Oakley, akiket megbízhatóságuk és szaktudásuk tesz alkalmassá az áttörést hozó termékek fejlesztésében való együttműködésre," jelentette ki Bruce Hawver, a Motorola Kiegészítők csoportjának alelnöke és ügyvezető igazgatója.
"A jövő divatját a technika alakítja," nyilatkozta Cos Lykos, az Oakley Business Development alelnöke. - "A RAZRWire olyan, egyedi pozícionálású termék, amely a tudomány segítségével újítja meg divatot, hogy összhangba hozhassa a formát és funkciót."
|
pén. márc. 04, 2005 13:15 |
|
|
len
vas-tag
|
bluetooth-al vodanetezni hogyan lehet?
motorola e398 am van adatkábellel megy a vodanet
bluetoothon keresztül nem kapcsolódik pedig fel van installálva modemként arra aportra ahol az adapter van bedugva
vki tud segíteni?eléggé fontos lenne thx
|
szer. márc. 02, 2005 23:31 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
aronpapa írta: Hi All Most szeretnék venni az autómba egy hordozható Bluetooth kihangosítót. 2 fajtát néztem ki, mind a kettő 15e lenne. Az 1ik SBS gyártmány V630: ...... A másik Btech v. más néven Supertooth: ...... Használta már valaki ezek közül valamelyiket? Szerintetek melyik lenne jobb választás??? HELP ME Üdv:
Na, mivel ezek szerint senki nem használ(t) ilyen kütyüket, leírom a tapasztalatomat az általam megvásárolt SBS V630 tipusról.
1. Olasz nyelvű, különböző telefonok menübeállításaival kapcsolatos, fényképekkel gazdagon illusztrált leíráson kívül semmilyen más nyelvű tájékoztató a használatáról
2. Rövid "szenvedés" után (miután magamtól rájöttem a beállításokra) baromi egyszerű beüzemelés és használat.
3. Könnyen eltávolítható (lopás megelőzésére).
4. Fokozatmentesen állítható hangerősség.
5. Nagyon jó minőségű és erősségű hang mind2 félnél.
6. Nem kell töltögetéssel vesződni / kivéve az autó akkut
7. Jó minőségű és szépen összerakott kivitel (megvilágított gombok, kék Bluetooth jelzőfény).
Igaz, ez itt nem a reklám helye, de mindent összevetve megérte az árát, tekintve a többi konkurens cég hasonló készülékeinek árait is.
Bátran ajánlom bárkinek, aki nem akar a fülére Bluetooth kütyüt tenni, és nem akar 3-4 naponta kihangosító akkut töltögetni
http://www.sbs-mobil.hu/shop/store/catalog/v630.jpg
|
szer. márc. 02, 2005 13:48 |
|
|
Xboy
arany tag
|
Idézet: XP SP2 = Windows XP-re Service Pack 2, azaz 2. számú javítócsomag... De ezt tényleg nem tudtad?
Szégyenlem de tényleg nem tudtam (nem használok XP).
Nincs valmilyen progi ehez a BT -hez mert a gyári nem igazán tökéletese?
|
hétf. feb. 28, 2005 9:42 |
|
|
sxt
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 29 Tartózkodási hely: alvilág
|
Xboy írta: Idézet: 3. - XP (már ha ezt használod) SP2 felrakása, és akkor nem kell semmilyen driver a dongle-hoz, mert elvileg már a Ringyóz fel fogja ismerni a BT dongle-t.
Ez az SP2 mi? Win 98 alatt nem megy?
XP SP2 = Windows XP-re Service Pack 2, azaz 2. számú javítócsomag... De ezt tényleg nem tudtad?
|
vas. feb. 27, 2005 23:48 |
|
|
Xboy
arany tag
|
Idézet: 3. - XP (már ha ezt használod) SP2 felrakása, és akkor nem kell semmilyen driver a dongle-hoz, mert elvileg már a Ringyóz fel fogja ismerni a BT dongle-t.
Ez az SP2 mi?
Win 98 alatt nem megy?
|
vas. feb. 27, 2005 17:56 |
|
|
csendes
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 374 Tartózkodási hely: Csillag-sötétzárka, irány HAWAII :)
|
Jó lenne tudni, hogy a hívó számát kijelzi-e ez a készülék? Nem találtam a leirásásban erre vonatkozóan eligazítást, habár hívás kezdeményezés és visszahívás lehetősége szóba kerül a leírásban.
|
vas. feb. 27, 2005 14:18 |
|
|
sxt
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 29 Tartózkodási hely: alvilág
|
Xboy írta: Hi! Vettem, egy MSI BT -ot és van egy pér probléma vele: Amikor csatlakozni akarok a voda netre akkor megkérdezi a telefon, hogy csatlakozok e a számítógéphez mondom neki, hogy igen utánna pár másodperc múlva bontja a kapcsolatot magától. Pár másodperc megint eltelik miután megint megkerdezi, hogy csatlakozzon e a géphez megint igen és utánna már megy.
Miért csinálja ezt? Miért bontja először a kapcsolatot magától?
A másik pedig, hogy a gép rendesen látja a telefont viszont a telefon nem játja a gépet. Miért nem látja a telefon a gépet?
A telefon rgx 6310.
Szia!
Én N6310i-t használok Billionton BT dongle-val. Amit javasolni tudok, az az alábbiak közül vmelyik, vagy mindegyik egyidejüleg:
1. - telefonban a BT menün belül "párosított eszközök"-nél kapcs. engedély kérése - kikapcs, azaz nem. ( csak aztán odafigyelj, nehogy az utcán a bekapcsolva felejtett BT-vel bárki rákapcsolódjon a telefonodra )) )
2. - telefon szoftverének frissítése - enyém 5.51-es, és néha csak úgy hajlandó kapcsolódni (összeakadni a szgéppel), ha újraindítom a telót
3. - XP (már ha ezt használod) SP2 felrakása, és akkor nem kell semmilyen driver a dongle-hoz, mert elvileg már a Ringyóz fel fogja ismerni a BT dongle-t.
üdv: sxt
|
vas. feb. 27, 2005 14:06 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
|
vas. feb. 27, 2005 13:20 |
|
|
Xboy
arany tag
|
Hi! Vettem, egy MSI BT -ot és van egy pér probléma vele: Amikor csatlakozni akarok a voda netre akkor megkérdezi a telefon, hogy csatlakozok e a számítógéphez mondom neki, hogy igen utánna pár másodperc múlva bontja a kapcsolatot magától.
Pár másodperc megint eltelik miután megint megkerdezi, hogy csatlakozzon e a géphez megint igen és utánna már megy.
Miért csinálja ezt? Miért bontja először a kapcsolatot magától?
A másik pedig, hogy a gép rendesen látja a telefont viszont a telefon nem játja a gépet. Miért nem látja a telefon a gépet?
A telefon rgx 6310.
|
szomb. feb. 26, 2005 20:30 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1598 Tartózkodási hely: Budapest City
|
Macika írta: K.Zolee írta: hogy ne lenne mar az osszes headsetben cserelheto az akksi? sonyericsson szervizben cserelendo azt tom. nokia hazilag is. motorola ra is van megoldas. tuti. majd rakerdezek megis hogy. Weller pákával bármelyik...
Olyan "hőlégfúvossal"?
|
csüt. feb. 24, 2005 14:30 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
K.Zolee írta: hogy ne lenne mar az osszes headsetben cserelheto az akksi? sonyericsson szervizben cserelendo azt tom. nokia hazilag is. motorola ra is van megoldas. tuti. majd rakerdezek megis hogy.
Weller pákával bármelyik...
|
csüt. feb. 24, 2005 8:43 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
hogy ne lenne mar az osszes headsetben cserelheto az akksi? sonyericsson szervizben cserelendo azt tom. nokia hazilag is. motorola ra is van megoldas. tuti. majd rakerdezek megis hogy.
|
csüt. feb. 24, 2005 8:26 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
Hi All
Most szeretnék venni az autómba egy hordozható Bluetooth kihangosítót.
2 fajtát néztem ki, mind a kettő 15e lenne.
Az 1ik SBS gyártmány V630:
Sajna olaszul nem tudok, pedig ez írja le a legbővebben a tudnivalókat, angolul meg b...tak lefordítani a teljes szöveget, magyarul meg aztán nagyon bőbeszédű a forgalmazó leírása a készülékről.
Italiano:
http://www.sbs-power.it/prod_vivavoce_auto.htm#
Angol:
http://www.sbs-power.com/handsfree.htm
Magyar:
http://www.sbs-mobil.hu/shop/store/sbs_ ... roduct=847
vagy
http://webshop.eurogsm.hu/product_info. ... cts_id=519
A másik Btech v. más néven Supertooth:
http://www.mobiltelefonok.hu/aa/3172.html
Használta már valaki ezek közül valamelyiket?
Szerintetek melyik lenne jobb választás???
HELP ME
Üdv:
|
szer. feb. 23, 2005 11:09 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Nem tudom. Kérdezd meg a teló topikjában.
A Nokiákhoz adott PC suite is tudja. De ez a nokia.hu-ról is letölthető.
|
kedd feb. 22, 2005 20:12 |
|
|
Xboy
arany tag
|
Oxigen Phone Managgerrel is megy?
|
kedd feb. 22, 2005 19:58 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Xboy írta: Hi!
Bluetooth -on keresztül le lehettölteni a Nokiák telefonkönyvét?
Le. Sőt, az sms-eket is, sőt mindent. Csak progi kérdése az egész.
|
kedd feb. 22, 2005 19:24 |
|
|
Xboy
arany tag
|
Hi!
Bluetooth -on keresztül le lehettölteni a Nokiák telefonkönyvét?
|
kedd feb. 22, 2005 19:07 |
|
|
MrEmil
arany tag
|
Sziasztok
Egy Nokia 6630-am van, hozzá egy HS-4W kékfogú.
Érdekes, hogy összepárosításkor minden a fülesben szól, kivéve, ha hívásom érkezik, mert akkor a telefononn is szól a csengőhan, csak nem tudom, hogy miért, mert amikor meglett a füles, és összepárosítottam, akkor ha jól emlékszem nem így volt.
Nem tudja esetleg valaki, lehet ezt különállítani valamelyik menüben?
Egyébként szól benne az mp3 is.
|
hétf. feb. 07, 2005 0:27 |
|
|
csendes
arany tag
|
Igen, már az MM-ban is csak 25kHUF.
|
vas. feb. 06, 2005 9:03 |
|
|
SilentKiller
platina tag
|
|
vas. feb. 06, 2005 8:59 |
|
|
vocsok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 615 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nem is eredeti gyári a tápegység hozzá.
Talán gariban cseréltek és javítottak.
|
vas. feb. 06, 2005 8:47 |
|
|
platina tag
vas-tag
|
CineDOG írta: Hogy lehet a Speedshopnak egy halom használt moto blue headsetje? Valahol biztos elfeküdtek....
|
szomb. feb. 05, 2005 22:12 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Hogy lehet a Speedshopnak egy halom használt moto blue headsetje?
http://www.mobiltelefonok.hu/uj/termekn ... 14&resfr=2
|
szomb. feb. 05, 2005 21:57 |
|
|
rage.
arany tag
|
van valakinek motorola autos bluetooth kihangositója?
Az a bajom,hogy átraktam egy másik kocsiba és nem tudom rávenni,hogy párosodjon a telommal.tud valaki segitségetí?
köszi
|
szomb. feb. 05, 2005 20:45 |
|
|
Stargate
vas-tag
|
Jenci S írta: Stargate írta: Hi All! Én nekem abba kellene segitség, hogyan tudom összehozni a BT fülest a számotogéppel hogy a messengerrel is tudjam használni!A BT füles egy Moto Hs820-as,dongle X-micro,win Xp Sp2. Páran már irták hogy használják igy is a fülest és konkrétan hogy hogyan is hozták össze engem az érdekelne.Párositani tudom,de tovább mi a teendő?
Előre is köszönöm az info(ka)t!
Off, Stargate Először: ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbbs/mo ... hwxp1o.exeMásodszor:http://www.habmem1804.de/patch_v4.exe Harmadszor olvas, kísérletez (minden korábbi BT kiirtása) és kész: http://board.gulli.com/thread/334961Nem mondom, hogy azonnal sikerült összehozni, de most működik a HS805, mind pc-s fülhallgató és mikrofon mindennel. Pl. mp3 is azon jön ki.
Köszönöm!
Próbálkozom.....
|
szomb. feb. 05, 2005 0:05 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1598 Tartózkodási hely: Budapest City
|
Jenci S írta: ...de most működik a HS805, mind pc-s fülhallgató és mikrofon mindennel. Pl. mp3 is azon jön ki.
Az az igazi feeling!
|
pén. feb. 04, 2005 9:29 |
|
|