Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd jan. 14, 2025 11:40

Hozzászólás a témához  [ 4648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 93  Következő
SonyEricsson K750/D750 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem is kellene egy ilyen kékfog! Azt meg lehet vele tenni, hogy a pc hátuljába az (alaplapira) dugom rá és az ott is marad örökre?? :shock: Nekem egy bútorban van a gép, onnan is tudna kommunikálni? :?Az előlapi csatikat gyakran használom, de nem szeretek benne hagyni semmit mert igen könnyen lelehet rúgni a cuccost! :oops: :P
Köszi!

szomb. dec. 02, 2006 1:00
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
kapocsi írta:
Hali!

Szeretnék BT adaptert a k750i-mhez. Ezt néztem ki magamnak. Csak azt nem tudom, hogy ez BT v2.0 -ás. SZóval ez lefelé kompatibilis az 1.2 -esel. Vagy úgy is kérdezhetném müködik ez a telóval?

http://www.msi.com.tw/program/products/ ... hp?UID=618

Előre is köszi!
Igen, lefelé kompatibilis.

szomb. dec. 02, 2006 0:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!

Szeretnék BT adaptert a k750i-mhez. Ezt néztem ki magamnak. Csak azt nem tudom, hogy ez BT v2.0 -ás. SZóval ez lefelé kompatibilis az 1.2 -esel. Vagy úgy is kérdezhetném müködik ez a telóval?

http://www.msi.com.tw/program/products/ ... hp?UID=618

Előre is köszi!

szomb. dec. 02, 2006 0:21
Moderátor

Hozzászólás 
Angmar írta:
Macika írta:
Angmar írta:
Közben megoldottam . Pedig tegnap este 1 órát szorakoztam vele.
Tetszik az ilyen:
Megoldottam.
Hogy hogyan, az kit érdekel???
Elvégre nem azért írtam be, hogy mások is profitáljanak belőle.

DE AKKOR MINEK IS? ;)

Igazad van, csak annyira megörültem, hogy elfelejtettem leírni a megoldást :)

Jobbgomb a tálca Bluetooth iconján, majd \Quick Connect\Bluetooth Serial Port\Find Devices...
Köszönjük! :)

kedd nov. 28, 2006 23:31
vas-tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Angmar írta:
Tetszik az ilyen:
Megoldottam.

DE AKKOR MINEK IS? ;)

Igazad van, csak annyira megörültem, hogy elfelejtettem leírni a megoldást :)

Jobbgomb a tálca Bluetooth iconján, majd \Quick Connect\Bluetooth Serial Port\Find Devices...

kedd nov. 28, 2006 20:02
Moderátor

Hozzászólás 
Angmar írta:
Tetszik az ilyen:
Megoldottam.

DE AKKOR MINEK IS? ;)

kedd nov. 28, 2006 18:43
vas-tag

Hozzászólás 

kedd nov. 28, 2006 18:02
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Vettem a k750i telefonomhoz egy Trust Bluetooth USB adaptert, ami a CD-n lévő szoftverével (WIDCOMM 4.0.1.2900) tökéletesen kommunikál a telefonnal, de sem a MyPhoneExplorer, sem a Sony Ericsson PC Suite nem ismeri fel. A MyPhoneExplorer a z alábbi üzenetet írja ki:
• 2 percre vegye ki az akkumulátort a telefonból
• Indítsa újra a számítógépet
• Ha Bluetooth-t használ, ellenőrizze, hogy a Bluetooth aktiválva van-e a telefonján és a soros port aktiválva van-e a Bluetooth Software-ben.
• If you use the USB-cable: If a new menu appears when you connect your phone, then select ''Phonemode'' and NOT ''Filetransfer''!

A soros port látszik az eszközkezelőben, meg a MyPhoneExplorer Beállítások\Kapcsolatoknál is, mégsem ismeri fel.(A telefonon is be van kapcsolva a Bluetooth)

Ha lenne valami ötletetek szívesen fogadnám, nekem már nem jut eszembe semmi

kedd nov. 28, 2006 17:46
Moderátor

Hozzászólás 
Polarbear írta:
A soft gyári oldalról van, hivatalosan internetes frissítés által.
Nem ÚGY gyári, hanem hogy nem Vodás...

hétf. nov. 27, 2006 22:15
ezüst tag

Hozzászólás 
A soft gyári oldalról van, hivatalosan internetes frissítés által.

hétf. nov. 27, 2006 22:13
platina tag

Hozzászólás 
lehet hogy egy gyári szoft jót tenne neki!

hétf. nov. 27, 2006 22:07
ezüst tag

Hozzászólás 
A kikapcsolást övtáskában, de asztalra letéve is tudja produkálni. Én esetleg újonnan feltöltött témával próbáltam magyarázni, mert más változás nem volt a telefonon az elmúlt hetekben. MP3, és fotó sem. Nem tudom lehet-e ez a gond? A telo Vodás szoftja R1CA021. Amúgy szűz, csak hivatalos szoftverfrissités volt rajta. Bár kicsit örjítő, hogy hiába vigyázok rá a melós 6060-as Nokiám (többször gipszet is kapott) ráadásul 8 hónappal öregebb, százszor jobban néz ki mint ez a féltett kincs. övtáskában tarva is olyan kopott mint apam 4 éves gépe. :?:

hétf. nov. 27, 2006 21:07
platina tag

Hozzászólás 
Polarbear írta:
Rendszeresen olvasva a topicot többen írtatok a rossz ill koszos joyról. Nekem az a bajom vele, hogy rapszódikus. Ha van kedve, már szinte ránézésre működik, máskor pedig napokig nem reagál valamelyik irányra. Kicsit kiakasztó, hogy olyankorra mindig megjavul mikor elhatározom, hogy indulok a szervizbe. Kosz vagy érintkezési hiba? A másik gondom, hogy újabban a telefon a legváratlanabb pillanatban kikapcsol (ez azért baj, mert ügyeletben elérhetőnek kell lennem), ezt követően a bekapcsolás gombot megnyomva nem kér pin kódot, hanem 1-2 másodpercet követően billentyűzár mellett látható az alap képernyő. :cry: ?????????????

milyen sw van a telódon? szerintem nem ártana neki egy frissítés, azzal szvsz megoldódna a dolog 8)

hétf. nov. 27, 2006 19:39
arany tag

Hozzászólás 
Polarbear írta:
Rendszeresen olvasva a topicot többen írtatok a rossz ill koszos joyról. Nekem az a bajom vele, hogy rapszódikus. Ha van kedve, már szinte ránézésre működik, máskor pedig napokig nem reagál valamelyik irányra. Kicsit kiakasztó, hogy olyankorra mindig megjavul mikor elhatározom, hogy indulok a szervizbe. Kosz vagy érintkezési hiba? A másik gondom, hogy újabban a telefon a legváratlanabb pillanatban kikapcsol (ez azért baj, mert ügyeletben elérhetőnek kell lennem), ezt követően a bekapcsolás gombot megnyomva nem kér pin kódot, hanem 1-2 másodpercet követően billentyűzár mellett látható az alap képernyő. :cry: ?????????????

Szia,
Valaki okosabb talán megerősít, de lehet valami a kütyüvel... a joy felfelé irányát nekem is szoknom kellett, ráadásul idővel bjáratódott. A BT volt, hogy lefagyott és akkor csinált hasonló rebootot a telefon. Szóval esetemben volt oka...
Gabesz

Ui.: Viszont, barátnőm Nokiáihoz hasonlóan kezdett működni a vasam. Azaz éjjel kikapcsolás után kiviláglik a kijelzője, majd el. Ötlet, hogyan lehetséges ez? Nem naptárbejegyzés vagy bármiféle riasztás miatt...

hétf. nov. 27, 2006 19:36
ezüst tag

Hozzászólás 

hétf. nov. 27, 2006 10:06
platina tag

Hozzászólás 
motorola hs801-eel, nokia hsw-11(asszem :) ), nokia hdw-2-vel tökéletesen megy!

vas. nov. 26, 2006 19:17
arany tag

Hozzászólás 
BiriBum írta:
Lehet, hogy volt már szó róla, de érdekelne, hogy mennyire finnyás a teló a BT headsetekkel. Érdemes gyárit venni vagy más márkát is megeszik? :D

Nekem nem ajánlották az AAA-s Motorola fülest (bocsi, típusjelzést nem tudok), viszont a Logitech-ekkel megy! ;-)

vas. nov. 26, 2006 18:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Plantronics-szel pl. semmi baja...

vas. nov. 26, 2006 12:07
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
Lehet, hogy volt már szó róla, de érdekelne, hogy mennyire finnyás a teló a BT headsetekkel. Érdemes gyárit venni vagy más márkát is megeszik? :D

vas. nov. 26, 2006 9:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát az eléggé kiesik... :-( Bepróbálkozom a győri vodával. Aztán ha elhajtanak, akkor kitalálom mi legyen.

Guni

szomb. nov. 25, 2006 15:40
platina tag

Hozzászólás 
garival kicserélik, vidd a westendi SE márkaboltba!

szomb. nov. 25, 2006 15:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Van egy olyan problémám, hogy a fülhalgatóm bal oldala egyre jobban torzít, mitha elpattant volna benne valami, pedig nem ejtettem le. :-( Érdemes bepróbálkoznom a garis javítással /leginkább a vodához tudnám vinni/, vagy akár már mehetek is speedshop-ba?

Guni

szomb. nov. 25, 2006 11:50
vas-tag

Hozzászólás 
Mission Complete :)

szer. nov. 22, 2006 13:02
vas-tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Hát ha nem is feltétlenül erre gondoltál a seria.hu-n a mod kategóriában van egy viedó a K750 széteszedéséről és /w800-kénti/ összerakásáról.

Guni

Köszönöm, megnéztem, csak nagyön rövid ideig látszik és nem lehet sokat kivenni belőle.

hanky : Írtam privit. Köszi a segítséget. :)

szer. nov. 22, 2006 11:24
platina tag

Hozzászólás 
Manitou írta:
Macika írta:
Trabi TM írta:
Az első 2 (vagy lehet 3) ilyen telót úgy raktam össze, hogy nem tudtam, hogy nyitva kellene lennie a takaró lemeznek, és mindhárom működik azóta is. :shock: (ebből az egyik a sajátom :) ).
Vagy nekem volt malacom, vagy a régebbieken még stabilabb kapcsoló volt. :)

Természetesen azóta már én is olvastam, hogy nyitva kell összerakni, de akkoriban még semmi leírás nem volt erről...
Tuti, hogy mákod volt!!!
Elképzelhető, hogy kcisit összecsúsztatva raktad össze, nem teljesen merőlegesen.
Nálam már legalább 4-5 ilyen 'nem működik a kamera' K/D750 járt.
A végén mindegyikről kiderült, hogy saját gazdáik b..ták el, mert - torxuk nem lévén - csak ezt tudták leszedni a telóról... :)

Egy kis segítségre lenne szükségem. Azért regisztráltam a fórumra, mert itt találtam rá a fentebb idézett hozzászólásra.
Az a helyzet, hogy leesett a telefonom ( K750-es) és a kameratakaró kis ajtóval lett valami, csak úgy lötyögött, és ha mondjuk nem ragasztom le az ajtaját valmi ragasztószallaggal, akkor simán kinyílik és egyből kamera funkcióba vált. Leszedtem a hátlapot, mert, gondoltam, hogy vagy letört valami, vagy valami rugó akadhatott ki a helyéről ami rásegít az ajtó behúzására. Jól gondoltam. Leszedve a hátlapot elszbadulva ott volt egy kis rugószerűség. Próbáltam rájönni, hogy lehetett ez eredetileg, meg hagy működik az egész, de valami nem kóser. Próbáltam Service manualt keresni K750-eshez a neten, de nem találtam csak amolyan D750/K750/W800-as univerzálisat, ahol a W800-ast szedik szét, így az nekem nem segített.

Úgy látom itt van egy két ember aki ismeri ennek a szétszedését, összerakását. Valaki valami képet nem tudna mutatni erről a hátlapról belülről, hogy hogy is néz ki leszedett állapotban?
Annyi világos már most,hogy ha visszateszem majd, akkor nyitott ajtóval kell visszatenni.

dobj egy pü-t az email címeddel és elküldök rá egy fotót!

szer. nov. 22, 2006 11:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát ha nem is feltétlenül erre gondoltál a seria.hu-n a mod kategóriában van egy viedó a K750 széteszedéséről és /w800-kénti/ összerakásáról.

Guni

szer. nov. 22, 2006 10:57
vas-tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Trabi TM írta:
Az első 2 (vagy lehet 3) ilyen telót úgy raktam össze, hogy nem tudtam, hogy nyitva kellene lennie a takaró lemeznek, és mindhárom működik azóta is. :shock: (ebből az egyik a sajátom :) ).
Vagy nekem volt malacom, vagy a régebbieken még stabilabb kapcsoló volt. :)

Természetesen azóta már én is olvastam, hogy nyitva kell összerakni, de akkoriban még semmi leírás nem volt erről...
Tuti, hogy mákod volt!!!
Elképzelhető, hogy kcisit összecsúsztatva raktad össze, nem teljesen merőlegesen.
Nálam már legalább 4-5 ilyen 'nem működik a kamera' K/D750 járt.
A végén mindegyikről kiderült, hogy saját gazdáik b..ták el, mert - torxuk nem lévén - csak ezt tudták leszedni a telóról... :)

Egy kis segítségre lenne szükségem. Azért regisztráltam a fórumra, mert itt találtam rá a fentebb idézett hozzászólásra.
Az a helyzet, hogy leesett a telefonom ( K750-es) és a kameratakaró kis ajtóval lett valami, csak úgy lötyögött, és ha mondjuk nem ragasztom le az ajtaját valmi ragasztószallaggal, akkor simán kinyílik és egyből kamera funkcióba vált. Leszedtem a hátlapot, mert, gondoltam, hogy vagy letört valami, vagy valami rugó akadhatott ki a helyéről ami rásegít az ajtó behúzására. Jól gondoltam. Leszedve a hátlapot elszbadulva ott volt egy kis rugószerűség. Próbáltam rájönni, hogy lehetett ez eredetileg, meg hagy működik az egész, de valami nem kóser. Próbáltam Service manualt keresni K750-eshez a neten, de nem találtam csak amolyan D750/K750/W800-as univerzálisat, ahol a W800-ast szedik szét, így az nekem nem segített.

Úgy látom itt van egy két ember aki ismeri ennek a szétszedését, összerakását. Valaki valami képet nem tudna mutatni erről a hátlapról belülről, hogy hogy is néz ki leszedett állapotban?
Annyi világos már most,hogy ha visszateszem majd, akkor nyitott ajtóval kell visszatenni.

szer. nov. 22, 2006 10:28
platina tag

Hozzászólás 
kb 40...50 kbyte / sec.

kedd nov. 21, 2006 21:03
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Bluetooth USB adapterrel a gyakorlatban milyen sebességgel lehet másolni a telefonra? Egyáltalán milyen bluetooth ban benne 1.2, v. 2.0 a kézikönyvben, és a honlapon sem írnak semmit erről.

kedd nov. 21, 2006 18:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Így igaz, minden kinyitásnál villognia kell, ha nem mindig villog, akkor érintkezési hiba van...

hétf. nov. 20, 2006 1:45
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás Re: Villigó/Nem villogó exponáló gomb...?
Szabolcs76 írta:
Sziasztok!

Futtában végignézve nem láttam ilyen hozzászólást, ezért meg merészelem kérdezni:

- ma vettem a K750i-met, egy Nok 6230i-t cseréltem el rá. Eddig feltűnt, hogy amikor elhúzom az objektív takaróját, néha elkezd villogni a fény az exponáló gomb alatt, néha meg nem...Nem tudom mire vélni:(

Tapasztaltok hasonlót?

Köszi: Szabolcs
Mindig villog az, mégpedig először egy hosszabbat, aztán négy rövidet.

hétf. nov. 20, 2006 1:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem mindig villog...

Guni

hétf. nov. 20, 2006 0:11
arany tag

Hozzászólás Villigó/Nem villogó exponáló gomb...?
Sziasztok!

Futtában végignézve nem láttam ilyen hozzászólást, ezért meg merészelem kérdezni:

- ma vettem a K750i-met, egy Nok 6230i-t cseréltem el rá. Eddig feltűnt, hogy amikor elhúzom az objektív takaróját, néha elkezd villogni a fény az exponáló gomb alatt, néha meg nem...Nem tudom mire vélni:(

Tapasztaltok hasonlót?

Köszi: Szabolcs

vas. nov. 19, 2006 22:00
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát az probléma! Nekem az elkészült kép /legalábbis sötétben/ mindig világosabb mint a keresőn. Lehet hogy kameramodul csere kell... :-(

Guni

szomb. nov. 18, 2006 13:04
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Nekem alapból kameragondom lenne, de lehet, hogy csak szokatlan még a műszer. :D
Fókuszálok a shutterrel, beáll és miután megnyomom sötétebb, alulexponált kép lesz az eredmény.
A fehéregyensúly automatikus, mindenféle expozíciós beállítással próbáltam, de mindig sötétebb a kép, mint ahogyan a kijelzőn eredetileg volt.
Mi lehet a gond? :x
Köszi a hozzászólásokat!

szomb. nov. 18, 2006 7:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
guni. írta:
de akkor mire való az a kis pötty a villanó alatt, amire a használati utasítás sensor/fényérzékelő néven hivatkozik?

Hát ezt nem tudom, de a fényt nem az érzékeli... :)
Egyébként a K800 is ilyen, a teló dönti el, hogy használja-e a vakut, vagy sem, max kikapcsolni lehet, és akkor sötétben sem villan...

szer. nov. 15, 2006 20:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én is erre következtettem, de akkor mire való az a kis pötty a villanó alatt, amire a használati utasítás sensor/fényérzékelő néven hivatkozik?

Guni

szer. nov. 15, 2006 18:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
guni. írta:
Trabi, ki tudnád próbálni, hogy ha letakart vakuszenzorral próbálsz fényképeni egy villanykörtét, akkor neked villan?

Nem a vaku-n van a szenzor, a telefon optikáján keresztül érzékeli a fényt...

szer. nov. 15, 2006 17:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Letakartam, de nem érdekli. Amíg az optika kap /szerinte/ elég fényt addig nem villan. Ha az optikát letakarom, akkor meg akkor is villanik, ha a napba tartom. Lehet hogy a vaku szenzora csak a fényerősséget szabályozza, de ki-bekapcsolni nem tudja a vakut. Vagy lehet hogy rossz a szenzor. Trabi, ki tudnád próbálni, hogy ha letakart vakuszenzorral próbálsz fényképeni egy villanykörtét, akkor neked villan?

Guni

szer. nov. 15, 2006 14:46
platina tag

Hozzászólás 
hát akkor takard le a szenzort(mert gondolom van rajta) :D

szer. nov. 15, 2006 14:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na megvettem a vakut, jól fel is húztam magam rajta. Ugyanis, kizárólag kikapcsolt és automata módja van, állandóra bekapcsolni nem lehet. Ez még nem is lenne akkora baj, ha rendesen belövik hogy mikor kell működnie és mikor nem. De nem. Egy olvasólámpával megvilágitott asztalnál már simán nem hajlandó vakuzni. Meg akkor se, ha a háttér fényes. Az nem érdekli, hogy a téma meg tök sötét... :twisted: :twisted: :twisted: Áhh, idióták...

Guni

szer. nov. 15, 2006 13:06
Moderátor

Hozzászólás 
Moz írta:
Sziasztok!

Nos SE szervizből megjött a diagnózis: alaplap csere, 80ezer forint. Nem kértem. :(. Most azon filózok, hogy veszek egy szintén pannonfüggő használtat, és lecserélem az elő+hátlapját az enyémre. Vagy megéri venni egy újat? Az aproneten láttam újat 44 ezer körüli összegért. Ez reális, vagy esetleg átverés van benne? Esetleg tud valaki szervízt, ahol olcsóbban meg lehetne oldani? Köszi!

Mozo
Az alaplapi panel cseréje maga a készülék ára, ezen nincs mit szépíteni. Mellesleg ha nem házilag akartad volna kiszárítani, hanem mondjuk elhoztad volna hozzám, hogy én szárítsam ki (még mielőtt LEGELŐSZÖR bekapcsoltad volna), akkor 99%-os biztonsággal meg lehetett volna menteni.
Mivel azzal tetted tönkre, amikor a nem kellőképpen kiszáradt telefont bekapcsoltad.

pén. nov. 10, 2006 19:06
Moderátor

Hozzászólás 
Heavy_D írta:
Macika írta:
Ugye tudod, mit jelent az első - általam kiemelt - mondat?

Tudom, hogy mit jelent csak nem tudom, hogy ez rám nézve mit jelent, ezért is kérdeztem. Ha rendes gprs internetre előfizetek akkor működni fog szerinted?
Igen, erre akartam célozni :)

pén. nov. 10, 2006 18:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát 80ezernél mindenképp csak olcsóbb szervizek vannak... :-) 44-ért lehet új, de azon nem lesz garancia.

Guni

pén. nov. 10, 2006 17:59
platina tag

Hozzászólás 
áááá! köszi! :oops:

pén. nov. 10, 2006 17:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
hanky írta:
talán oszd meg velünk, milyen problémával vitted be az SE márkaszervízbe, s akkor lehet hogy tudunk segíteni.

Moz írta:
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Ugyanis elszúrtam, nem kicsit. Nagyon.
Sajnos a tüzijátékon eláztam. Amint beértünk egy picit szélvédettebb helyre kikapcsoltam az addig tokban tartott telefont, otthon megszárítgattam (nem szedtem szét csak az akku fedelet szedtem le). Másnap bekapcsolás után vettem észre, hogy bár a telefon működik, a háttérvilágítás azonban sötét. Visszavittem a Pannonhoz ahol vettem, mondom mi a hiba. Egyből azt kérdezték, hogy tűzijátékon voltam-e. Mondtam igen. Az ügyfélszolgás mondta, hogy neki ugyanez a telefonja van, ugyaezzel a hibával neki meg tudták csinálni (valami meghajtó IC-t emlegetett, ami persze nem biztos, hogy igaz, hiszen nem szerelő), ezért elküldött a S-E szervizbe. Ott megállapították, hogy elázott (van benne egy kis víz hatására elszíneződő papír), és nem nyúlnak hozzá pénzért sem. Ezt kicsit furcsállottam, hiszen azt megértem, hogy az elázás nem garanciális probléma, de hogy fizetség ellenében sem javítanak az fura. Elvittem a "nagy" pannonhoz ahol elküldték egy szervizbe, ahol szétszedték, megállapították, hogy elázott és visszaküldték. Ezután elvittem egy másik szervizbe, ahol közölték, hogy fődarab cserével meg tudják oldani a dolgot. Ültek rajta 3 hétig, majd ma közölték, hogy a cseredarab soká jönne meg, ezért mégse javítják.

És most a kérés/kérdés: tudtok egy szervízt ajánlani, ahol meg tudják javítani? Egyáltalán javítható, vagy kuka? (Ja a telefon még nincs fél éves sem, és persze hülye módon 2 év rablánccal vettem a pannontól)

Mozo

:wink:

pén. nov. 10, 2006 16:37
platina tag

Hozzászólás 
talán oszd meg velünk, milyen problémával vitted be az SE márkaszervízbe, s akkor lehet hogy tudunk segíteni.

pén. nov. 10, 2006 15:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nos SE szervizből megjött a diagnózis: alaplap csere, 80ezer forint. Nem kértem. :(. Most azon filózok, hogy veszek egy szintén pannonfüggő használtat, és lecserélem az elő+hátlapját az enyémre. Vagy megéri venni egy újat? Az aproneten láttam újat 44 ezer körüli összegért. Ez reális, vagy esetleg átverés van benne? Esetleg tud valaki szervízt, ahol olcsóbban meg lehetne oldani? Köszi!

Mozo

pén. nov. 10, 2006 14:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha a voda nem vállalja, akkor vidd SE márkaszervizbe, a készülékre tudtommal teljes körű a 2 év gari... :?

hétf. nov. 06, 2006 23:02
arany tag

Hozzászólás 
Kircsi írta:
Bungee írta:
Kircsi írta:
Sziasztok!
Ki tudna nekem segiteni menyi lenne egy K750i joy cseréje? már nagyon **** és a gari lejárt.
THX

Miért járt volna le? Tudtommal 2 év van rá, és 2 éves még nem nagyon lehet a telód.

én is úgy tudtam de a voda azt mondta csak a fö alkatrészekre van 2 év és a joy nem tartozik bele :((((

Hmm! Ez érdekes! Eddig itt az az infó keringett, hogy a joyra is vonatkozik a 2 év. Na majd Trabi TM megmondja a frankót, ő itt a főilletékes vodás k750 témában! Viszont ha tényleg így van, akkor siethetek a vodához, mert az 1 év hamarosan nekem is letelik. Köszi az infót :)

hétf. nov. 06, 2006 22:25
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 93  Következő