Szerző |
Üzenet |
Vizsla
a fórum lelke
|
Szentendrén meg bővült a lefedettség, de nincs olyan jó, mint a Westelé, mindig eltűnik (nem csodálom, itt van tőlem 100 m-re az adó ). GSM-ben nincs változás, akadozik full térerő mellett.
|
szomb. ápr. 14, 2007 19:29 |
|
|
Bournie
arany tag
|
Ma Győrben több helyen is talált vodás 3G hálót a telefonom, de fel sajnos nem engedett...
|
szomb. ápr. 14, 2007 18:26 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
OFF befejezve, többi PÜ-ben
|
vas. ápr. 01, 2007 22:45 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd aug. 15, 2006 17:50 Hozzászólások: 2060 Tartózkodási hely: tartózkodom tehát vagyok
|
kerelyfe írta: Nem téged akarlak/talak idézni, hanem a kecskeméti/hetényi srácot akkor ezt most nem értem.ha őt akarod/tad idézni,ahhoz az én hsz-nek mi köze van egyszerüen őt idézed oszt annyi. Idézet: És az zavart, hogy te egyéni stílusban idézel,
mért egyéni?léci áruld el.ja és tényleg nem ittunk pertut,de ha még nem hallotad azt senkitől hogy pl: "mi van öcsém" pedig nem is a bátyád,akkor nem tudok ebben neked segíteni.talán vegyél szleng nyelvtan leckét
de most már tényleg hagyjuk ezt a vitát abba mert nem ide való
részemről ennyi!
|
vas. ápr. 01, 2007 22:39 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
rittinger zoltán írta: öcsém.heh? rittinger zoltán írta: remélem semmit nem hagytam ki és nyugodjál le
Ha már kérdezed? Ez kimaradt. Bocs, de még mindig nem emlékszem, hogy mikor ittuk meg a pertut.
|
vas. ápr. 01, 2007 22:28 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
rittinger zoltán írta: kerelyfe írta: Fikázás helyett én csak kérdeztem. Ugyanis rohadtul idegesítő, ha valaki téged akar idézni, akkor véleményem szerint fölöslegesen szerkesztgetni kell a hozzászólást. nem kötelező engem idézni és mit kell feleslegesen szerkeszteni?sajnállak ha nehezedre esik kerelyfe írta: miért nem használsz írásjeleket??? ....heh?, ...végülis?, ..fordítva? ezek közűl melyiknél nem volt írásjel????
1. Írásjelet benéztem.! Bocs!
2. Nem téged akarlak/talak idézni, hanem a kecskeméti/hetényi srácot. És az zavart, hogy te egyéni stílusban idézel, aminek -még mindig tartva a véleményemet- semmi értelme nincsen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MVD vas. ápr. 01, 2007 22:29-kor.
|
vas. ápr. 01, 2007 22:26 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd aug. 15, 2006 17:50 Hozzászólások: 2060 Tartózkodási hely: tartózkodom tehát vagyok
|
@kerelyfe:óóó,most kemény voltál mint a vidia.akkor tessék.
azért nem kezdek NAGY betüvel,mert csak.ha úgy akarom akkor majd úgy teszek.ha nem tetszik jelented Grétsy Lászlónak,hogy vétettem a helyesírási szabályok ellen.
kerelyfe írta: Fikázás helyett én csak kérdeztem. Ugyanis rohadtul idegesítő, ha valaki téged akar idézni, akkor véleményem szerint fölöslegesen szerkesztgetni kell a hozzászólást. nem kötelező engem idézni és mit kell feleslegesen szerkeszteni?sajnállak ha nehezedre esik kerelyfe írta: miért nem használsz írásjeleket??? ....heh?, ...végülis?, ..fordítva? ezek közűl melyiknél nem volt írásjel???? kerelyfe írta: c) semmi szüksége nincs a fórumnak (különösen a moderátoroknak) a fölösleges flame-re.
ez igaz!akkor ne helyezz el fölösleges flame-ket
és végül itt egyedül CSAK TE arcoskodtál
remélem semmit nem hagytam ki és nyugodjál le
|
vas. ápr. 01, 2007 21:51 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
rittinger zoltán írta: kerelyfe írta: Ui.: Miért nem tanulsz meg rendesen idézni? és te miért nem tanulsz meg fikázás helyett kijavítani normlálisan.öcsém.heh?
1. Nem tudok arról, hogy édesanyám élet adott volna, ill. édesapám nemzett volna egy Rittinger Zoltán nevezetű gyermeknek/et.
2. Fikázás helyett én csak kérdeztem. Ugyanis rohadtul idegesítő, ha valaki téged akar idézni, akkor véleményem szerint fölöslegesen szerkesztgetni kell a hozzászólást. Egyedül te csinálod.
A fikázás az lenne, ha megkérdezném, hogy miért nem kezded a mondatot nagy betűvel, miért nem használsz írásjeleket???
3. Nem kell arcoskodni, mert:
a) az én apukám úgyis erősebb!
b) nem igazán érdekel
c) semmi szüksége nincs a fórumnak (különösen a moderátoroknak) a fölösleges flame-re.
|
vas. ápr. 01, 2007 20:24 |
|
|
login9k
ezüst tag
|
re
Kecskeméten van hetény....
|
vas. ápr. 01, 2007 15:02 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
kerlyfe írta: én is budapesti vagyok... ...én ugye józsefvárosban lakom mért hetény kecskeméten van?vagy fordítva? kerelyfe írta: Ui.: Miért nem tanulsz meg rendesen idézni?
és te miért nem tanulsz meg fikázás helyett kijavítani normlálisan.öcsém.heh?
|
szomb. márc. 31, 2007 21:39 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
rittinger zoltán írta: Idézet: én is kecskeméti vagyok... ...én ugye hetényben lakom most akkor hol lax végülis?
én is budapesti vagyok... ...én ugye józsefvárosban lakom
Ui.: Miért nem tanulsz meg rendesen idézni?
|
szomb. márc. 31, 2007 21:11 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
Rájöttem a titok nyitjára!
A 3G tender alapján a forgalom után is kell fizetnie a Vodának. Arra játszanak, hogy ne legyen akkora a forgalom, ami miatt akár egy fillért is fizetniük kellene!
|
szomb. márc. 31, 2007 18:25 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
login9k írta:
Idézet: én is kecskeméti vagyok... ...én ugye hetényben lakom most akkor hol lax végülis? Idézet: és nekem semmi gondom sincs a gsm hálózatával sem
az lenne ám csak tré,ha még azzal is gond lenne nemhogy a 3G-vel.mert itt arról szól a téma
|
szomb. márc. 31, 2007 18:21 |
|
|
login9k
ezüst tag
|
3g
Nos, én csak azért regeltem, hogy ide hozzászólást írjak. Akárhogy is nézzk, én is kecskeméti vagyok, de a belvárosban teszteltem a 3g-t. Hát nekem elég rendesen ment, pedig a sulimból teszteltem(Refi:-). Nos csak annyit szeretnék mondani hogy én ugye hetényben lakom, és nekem semmi gondom sincs a gsm hálózatával sem, szóval nekem nincs okom leszólni. A véleményem tehát az, hogy nem a legtutibb szolgáltató, de nekem bejön.
|
szomb. márc. 31, 2007 17:44 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
...aztán egyszer csak (a T-t és a Pannont megelőzve), mint derült égből a villámcsapás, bejelentik nagy hírverés közepette, hogy a Vodafone 3G-s hálózata az ország 9x%-án elérhető...
Legalább is, amikor a budapesti 3G-t bejelentették, azt mondták, nem kellnek versenyre (újabb városban..., 3 újabb városban..., további 5 településen...) a másik kettővel, de időben készen lesz. Meglátjuk.
|
kedd feb. 27, 2007 19:26 |
|
|
And_Or
arany tag
|
|
hétf. feb. 26, 2007 23:22 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
|
hétf. feb. 26, 2007 18:37 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
bár nem adok-veszek, de akinek vodafonos option globetrotter kell pcimcia-val, az ne írjon alá két évet, inkább keressen meg engem!
|
csüt. jan. 04, 2007 16:54 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Addigra a másik kettő olyan országos lefesettséget épít ki, hogy akinek kell a 3G, azonnal vált.
|
csüt. jan. 04, 2007 12:37 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
simico írta: Nem tudom írtam-e már (vagy valaki más), de a Voda 2008 március végéig tervezi a Budapesti agglomeráció (városhatár utáni második településig) 3G-vel történő lefedését a jelenlegi hivatalos tervek szerint. Nem kapkodják el a 3G kiépítését...
Tök mindegy, addigra úgy is elmegy tőlük mindenki (ha folytatják az előző bő fél év "ügyfélbarát" hozzáállását), akinek van esze és tud számolni.
|
csüt. jan. 04, 2007 10:00 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Nem tudom írtam-e már (vagy valaki más), de a Voda 2008 március végéig tervezi a Budapesti agglomeráció (városhatár utáni második településig) 3G-vel történő lefedését a jelenlegi hivatalos tervek szerint. Nem kapkodják el a 3G kiépítését...
|
csüt. jan. 04, 2007 9:33 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
T68m írta: AlBandy: egyébként egyetértek, csak egy gondom van: a csodálatos GCS-d nem tudja a hsdpa-t? Na mind1, legalább a kvék1 fut rajta...
Nem, nem tudja. Bár a Q1-et többet is használom, mint a HSPDA-t. De majd az N95 tudni fogja, kapásból a 3,6-ost, szeretném, ha mutatnál a kedvenc gyártóid közül akár egy évvel előre bejelentett készüléket is (a Moto V3xx lapos vackon kívül), ami ezt tudja...
|
kedd jan. 02, 2007 16:53 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
AlBandy: egyébként egyetértek, csak egy gondom van: a csodálatos GCS-d nem tudja a hsdpa-t? Na mind1, legalább a kvék1 fut rajta...
a voda 3g egy nulla, nem is értem mit akarnak!
|
kedd jan. 02, 2007 15:32 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Nem tudom mit csinálnak, de ez így nagyon brutális...
Én a T-nél szoktam használni a GPRS-t, az EDGE, és az UMTS-t is (sokat vonatozok), és amíg volt netkártyám a HSDPA-hoz is volt szerencsém. A HSDPA-t leszámítva mindegyik az esetek 98%-ban hozta a maximális adatletöltési sebességet, volt hogy (gondolom a tömörítésből adódóan) többet is. A GPRS 50 körül mozgott, az EDGE 200-220, az UMTS pedig 400 körül, úgy, ahogy a nagykönyvben meg van írva. A HSPDA is többször felugrott az ígért 1,5 Mbps-ig, de átlagosan 1,2 Mbps-el simán jött, mobil Internettől hihetetlenül jó ping idővel. A 3,6-os netkártyát még nem láttam működés közben, de egyik ismerősöm szerint a legtöbb esetben hozza a reklámozott 3 Mb-et. (És persze mindegyik érték beltérre és kültérre is egyaránt értendő.) Na, ez a különbség a FAPAD és a minőségi szolgáltatás között...
|
kedd jan. 02, 2007 12:35 |
|
|
e70man
vas-tag
|
újabb adalék ahhoz , hogy a Voda 3g milyen használhatatlan
Szabadtéren vagyok, teljes térerő!
Elhelyezkedtem, hogy végre legyen 3g (mert mint emlitettem, a lakásban 3g nem létező fogalom)
500k-s file letöltésével tettem próbát. 40 másodpercet vett igénybe! Ez 12,5 Kbyte/sec sebesség, az elvárható 50 kybte/seccel szemben.
Miért kérem ezt számon?
Ugyanis a Vodafone 3g 384 kbit/secet igér, ami pontosan 50 kbyte/sec lenne!
Most mi is van? Még az EDGE sebességét se nyújtja a Voda 3g hálózat??
|
kedd jan. 02, 2007 12:21 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Kecskeméten meg teljes gsm lefedettség van. Szerintük.
|
hétf. jan. 01, 2007 19:25 |
|
|
e70man
vas-tag
|
azt várom el, amit igérnek a 3g lefedettségi térképen, miszerint szinte egész budapesten teljes 3g lefedettség van, mégpedig beltéri! Akkor most hogy is van ez?
|
hétf. jan. 01, 2007 19:17 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Ez a Vodafone. Város, lakótelep, és TELEFONÁLNI is csak ablak mellől tudsz! Ha bentebb mész, egyszercsak megszakad. Akkor mit is vársz el 3G-nél?
|
hétf. jan. 01, 2007 19:11 |
|
|
e70man
vas-tag
|
egy valamiröl senki sem ir a fórumon. Ez csak az én problémám lenne?
Vodafone 3g egy nagy kalap sz*r.
Beltéri lefedettséget egyszerűen képtelen vagyok találni a városban. Gyerekek, ilyen nincs, hogy sétálok az utcán, gyönyörüen megy a 3g, bejövök a lakásba, eltünik. Probáltam már újpesten is az ismerősömnél, angyalföldön is, Zuglóban is, a munkahelyemen is. Egyszerűen nincs beltéri 3G-s lefedettség. Talán a szerencsésebb sarkokban el lehet csipni, de ritkaság.
Tescoba is bemegyek, a bejárat közelében még van, de bent az áruházban már el-el megy. Most kéremszépen milyen szolgáltatásról is beszélünk, amikor egyáltalán nincs elérhető szolgáltatás lakásokban??????? sétáljak a fagyban kinn az utcán, hogy tudjam használni a 3g t ?:)
Másnak is van ilyen problémája? Gondolom igen!
|
hétf. jan. 01, 2007 19:03 |
|
|
szabo
ezüst tag
|
mz : 2.
|
csüt. dec. 07, 2006 19:11 |
|
|
BNM
arany tag
|
http://mapinfo.vodafone.hu/mapxtreme/
A 3G lefedettségi térkép üres
Ezzel a Vodafone ki is vonult a 3G piacról!
|
csüt. dec. 07, 2006 17:31 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
kerelyfe írta: T68m írta: ez olyan, mint hogy már lefeküdtem Gwen Stefanival, Paris Hiltonnal, Nelly Furtadoval, Shania Twainel, stb., csak a rájuk való tekintettel nem terítjük nyilvánosság elé a dolgot. Ezt tessék elhinni! Nem Paris volt az első?!?!
Én még nem voltam Paris-ban...
|
szomb. nov. 18, 2006 14:05 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
T68m írta: mz írta: Valóban 2 esélyes a dolog. 1. Titokban építgetik ki a 3G-t és majd egy szép napon hirtelen bekapcsolják és szinte az egész ország le lesz fedve. 2. Csak annyit fejlesztenek, amennyit muszáj. Valamiért olyan érzésem van, hogy a 2. a realitás. ez olyan, mint hogy már lefeküdtem Gwen Stefanival, Paris Hiltonnal, Nelly Furtadoval, Shania Twainel, stb., csak a rájuk való tekintettel nem terítjük nyilvánosság elé a dolgot. Ezt tessék elhinni!
Nem Paris volt az első?!?!
|
szomb. nov. 18, 2006 13:15 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
mz írta: Valóban 2 esélyes a dolog. 1. Titokban építgetik ki a 3G-t és majd egy szép napon hirtelen bekapcsolják és szinte az egész ország le lesz fedve. 2. Csak annyit fejlesztenek, amennyit muszáj. Valamiért olyan érzésem van, hogy a 2. a realitás.
ez olyan, mint hogy már lefeküdtem Gwen Stefanival, Paris Hiltonnal, Nelly Furtadoval, Shania Twainel, stb., csak a rájuk való tekintettel nem terítjük nyilvánosság elé a dolgot. Ezt tessék elhinni!
|
szomb. nov. 18, 2006 10:35 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Valóban 2 esélyes a dolog.
1. Titokban építgetik ki a 3G-t és majd egy szép napon hirtelen bekapcsolják és szinte az egész ország le lesz fedve.
2. Csak annyit fejlesztenek, amennyit muszáj.
Valamiért olyan érzésem van, hogy a 2. a realitás.
|
szomb. nov. 18, 2006 7:40 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Al Bundy írta: Mobilio írta: "a Vodafone lesz a 3G-s piac vezetője hazánkban." Nagyot mondani én is tudok!
Aztán majd nézünk karácsonykor, amikor a Voda majd bejelenti, hogy tessék, 95%-ban lefedve az ország atomstabil Vodafone3G-vel!
(Igaz, bekapcsolva majd csak a tavasszal lesz, de azért már le van fedve...)
|
szomb. nov. 18, 2006 6:57 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
Mobilio írta: "a Vodafone lesz a 3G-s piac vezetője hazánkban."
Nagyot mondani én is tudok!
|
szomb. nov. 18, 2006 1:37 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
úgy emlékeztem hogy a vitai még régen valamit mondott arról mit akarnak rákerestem és érdekes bemásolni mert vicces egy kicsit.
A Vodafone piacvezető akar lenni 3G-ben
05.1.19 11:14
"A Vodafone Magyarország várhatóan 4-6 héten belül választja ki, hogy mely cég szállítja majd a harmadik generációs (3G) mobilszolgáltatáshoz szükséges technológiát - közölte Vitai Attila, a cég vezérigazgatója.
Bár a konkurens cégek már kiválasztották a partnert, a Vodafone piacra lépését ez a késés nem befolyásolja, az új szolgáltatás bevezetésének előkészületei javában folynak - fűzte hozzá a cégvezető, aki kijelentette: a Vodafone lesz a 3G-s piac vezetője hazánkban."
|
szomb. nov. 18, 2006 1:01 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Al Bundy írta: Ráadásul, ha MOST kétszer annyi EDGE képes bázisállomásuk lenne, mint a másik kettőnek együttvéve, akkor már a határon túl is szolgáltathatnának...
Beleszámolták az anyacég tornyait is, így máris igaz a dolog...
|
szomb. nov. 18, 2006 0:34 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
mz írta: "A piros szolgáltató munkatársai kitértek többek közt arra is, hogy a Vodafone több EDGE (2,75G) képes bázisállomással rendelkezik, mint a másik két szolgáltató együttvéve, azonban a kereskedelmi EDGE szolgáltatás mindaddig nem indul be, amíg kevés a kompatibilis készülékek, és amíg az előfizetők részéről nem mutatkozik kellő igény."
Tehát, elméletileg nem kellene nekik annyit tökölni vele.
Ez akkora kamu duma volt, hogy az valami hihetetlen... (És egy hónapról hónapra egyre jobban beigazolódik.)
Ráadásul, ha MOST kétszer annyi EDGE képes bázisállomásuk lenne, mint a másik kettőnek együttvéve, akkor már a határon túl is szolgáltathatnának...
|
szomb. nov. 18, 2006 0:10 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
mz írta: CineDOG írta: Biztos marha bonyolult bakapcsolni, ha van, azt a szolgáltatást... +G mellé úgysem kell edge. 3G mellé valóban nem kellene, ha lenne. De mivel a fõváros kivételével sehol sincs, így ha nem nagy fáradtság tõlük, igazán bekapcsolhatnák addig is a cuccost.
de, nagy fáradtság (vagy, hogy a francba írják ezt a szót), mert nincsen! Ez kb. olyan, mint a korakamaszkori barátnő, csak képzeletben létezik, de azért szívesen beszélünk róla.
és azért azt sem árt feledni, hogy a vodának a http://www.saunalahti.fi/~hajni/index/rock%20351.jpg a beszállítója, tehát simán lehet, hogy fagynak a tornyok, mint anno a pannonnál gprs kapcsolat esetén!
|
szomb. nov. 18, 2006 0:10 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
CineDOG írta: Biztos marha bonyolult bakapcsolni, ha van, azt a szolgáltatást... +G mellé úgysem kell edge.
3G mellé valóban nem kellene, ha lenne. De mivel a főváros kivételével sehol sincs, így ha nem nagy fáradtság tőlük, igazán bekapcsolhatnák addig is a cuccost.
|
pén. nov. 17, 2006 23:38 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Biztos marha bonyolult bakapcsolni, ha van, azt a szolgáltatást... +G mellé úgysem kell edge.
|
pén. nov. 17, 2006 23:30 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Czumy írta: Szerintem majd akkor lesz az előfizetők számára is elérhető a Voda 3G-je, amikor már az ország 90-95%-át lefedték.
http://www.telefonguru.hu/hirek/hirek.asp?n=1233
"A piros szolgáltató munkatársai kitértek többek közt arra is, hogy a Vodafone több EDGE (2,75G) képes bázisállomással rendelkezik, mint a másik két szolgáltató együttvéve, azonban a kereskedelmi EDGE szolgáltatás mindaddig nem indul be, amíg kevés a kompatibilis készülékek, és amíg az előfizetők részéről nem mutatkozik kellő igény."
Tehát, elméletileg nem kellene nekik annyit tökölni vele.
|
pén. nov. 17, 2006 23:07 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
mz írta: De legalább elmondhatják magukról, hogy egy újabb dologban lesznek tök utolsók. Legalább azt a kibszott EDGE-t építették volna ki, mert hogy ugye ez sincs.
Ha még a 3G elött (nem ám egyszerre) elkezdi kiépíteni az EDGE-t, akkor a büdős életbe nem lesznek készen a 3G-s lefedéssel...
Szerintem majd akkor lesz az előfizetők számára is elérhető a Voda 3G-je, amikor már az ország 90-95%-át lefedték.
|
pén. nov. 17, 2006 22:51 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
De legalább elmondhatják magukról, hogy egy újabb dologban lesznek tök utolsók.
Legalább azt a kibszott EDGE-t építették volna ki, mert hogy ugye ez sincs.
|
pén. nov. 17, 2006 22:42 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
T68m írta: magyarországon a felelőtlen hazudozás nem csak a párt kiváltsága.
Nem kívánnak időben versenyezni.
És ezt be is tartják.
A minőségen pedig lehet vitatkozni...
|
pén. nov. 17, 2006 22:34 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
magyarországon a felelőtlen hazudozás nem csak a párt kiváltsága.
|
pén. nov. 17, 2006 20:57 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
CineDOG írta: Ilyen tempóval még 2év.
És még lehet optimista is voltál.
|
pén. nov. 17, 2006 20:33 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Ilyen tempóval még 2év.
|
pén. nov. 17, 2006 20:18 |
|
|