Szerző |
Üzenet |
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
skynet írta: joc_ írta: madarasz írta: A mindennapi frissítésrõl már hallottam A régi neptun is backupolt éjjel? Azt nem tudom. Nyiván idõnként az is. Csahogy az újnak sokkal nagyobb (és bonyolultabb) az adatbázisa, vszínûleg tovább tart a backup is. azért ahhoz már baromira-iszonyatosan-istentelenül sok diák kell (milliós nagyságrendû), hogy a mentés tovább tartson, mint fél óra. feltéve, hogy normális (sybase, oracle, stb.) adatbázison futtatják
lemértem, öt másodperc alatt mentettem le 30ezres AB-t. Mivel a mentés lineáris, ezért milliós nagyságrendet 2-3 perc alatt le lehet menteni.
Ja, ráadásul meghajtón belül mentettem, ami jelentősen lassít, két meghajtó között feleenyi idő (se) kell.
Várom a magyarázatokat, hogy másnál mi tart fél óráig? Lyukszalagra ír?
|
kedd szept. 05, 2006 11:07 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Londelmor írta: te jó ég milyen színű lett a mobilport...
Csinos.
|
kedd szept. 05, 2006 8:07 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
te jó ég milyen színű lett a mobilport...
ha ez így marad, akkor asszem keresek magamnak másik online mobilos újságot, mert ez szörnyű... a design eddig is pocsék volt, meg az oldal technikai felépítés, de mostmár a színvilág is az lett...
|
kedd szept. 05, 2006 7:47 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Központi zene megy, nem film zenék, mert a dolgozók halálba unnák magukat rajtuk. Így a mai zene a sláger. Filmhez illő zene meg nem lehet, mert ugye központi a zene, mindenhol ugyanaz.
|
kedd szept. 05, 2006 6:32 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Dannyboy írta: A Távkapcs azon túlt, hogy Adam Sandler megint jót hülyéskedik bizony nagyon is elgondolkodtató, ez meg emiatt tetszett.
Mi evvel kezdtük pénteken (szintúgy tetszett, kellőképpen aktuális a mondanivalója & Kate Beckinsale nagggyon szexi topban és rövidnaciban), aztán vasárnap beültünk a Túl a sövényre (kellemes kis animációs-mese, poénokkal, jó szinkronnal, némi tanulsággal a végén), aztán jött a Ház a tónál (kedves romantikus történet, Sandra Bullock még mindig tuti, nagyon jó a dramaturg, izgalmas a sztori - srácoknak barátnővel kötelező darab!!) és este a Testőr (pörgős, itt-ott szerelmetes, tipikus "amcsi jó fiúk" - "ex-komenista rossz fiúk" párharc).
A United93 engem is érdekel. Majd a hétvégén, ha már menni fog CineDog-éknál.
Kérdeznék is:
- Palace-os szokás, hogy a terem bejáratánál is vannak mozis alkalmazottak? Pólusban/Duna Plaza-ban így volt a hétvégén, úgy rémlik, HMPLX-es időkben csak a jegyszedős pultnál voltak ketten, hárman.
- ki dönti el, hogy a film, ill. a reklámok vetítése elött milyen zene szóljon? Miért nem a filmhez illőt játszanak??
|
hétf. szept. 04, 2006 22:51 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
madarasz írta: A mindennapi frissítésről már hallottam A régi neptun is backupolt éjjel? Azt nem tudom. Nyiván időnként az is. Csahogy az újnak sokkal nagyobb (és bonyolultabb) az adatbázisa, vszínűleg tovább tart a backup is. madarasz írta: Firefox alatta barátságos "Az URL túllépte az átirányítási korlátot" üzenetet dob. Azt hiszem ez meg akkor szokott lenni ha cookie gondja van. Nézd meg hogy nincs-e letiltva.
|
hétf. szept. 04, 2006 22:27 |
|
|
madarasz
ezüst tag
|
joc_ írta: Nem akarom dicsérni az új neptunt (mert nem is igen kell, sőt az sem biztos hogy egyáltalán lehetséges), de speciel éjfél után 2 perccel nem megdöglik, hanem elindul az adat backup. Így lesz ez ma éjfél után is, nézd majd meg. (Sőt, körülbelül ugyanekkor ma éjjel verziót is fognak frissíteni. Nézd meg ma a címlapon a kiírt pontos verziószámot, és nézd meg holnap is.)
A mindennapi frissítésről már hallottam A régi neptun is backupolt éjjel?
Firefox alatta barátságos "Az URL túllépte az átirányítási korlátot" üzenetet dob.
|
hétf. szept. 04, 2006 21:13 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
CineDOG írta: Kénytelen voltam bevezetni, mert untuk már hogy szinte senki sem szól hozzá, pedig már 80 látogató is volt egy topikban. Így egy kis életet leheltünk bele... Amúgy Skynet a fórum motor tuningolója.
Hát olyan témát kell találni.
A Pappfer-en is felmerült néha, hogy regisztrációhoz kellene kötni néhány dolgot, én mindig elleneztem, így maradt minden, mégis "döcög" a forum... Szinte biztos, hogy többször ennyi regisztrált tagunk lenne, de úgy vagyok vele, hogy a 0 HSZ-es tagok nem igazán kellenek, neg azok sem, akik 1-1 vigyorgó fejet belöknek néha, hogy legyen valami hozzászólásuk, de a forum ettől nem halad előre...
Na mindegy, ettől még be fogok nézni, ha ráérek , letöltögetni meg úgysem szoktam, tehát ez sem fog zavarni...
|
hétf. szept. 04, 2006 20:46 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
Végre régi kinézet
|
hétf. szept. 04, 2006 20:25 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Kénytelen voltam bevezetni, mert untuk már hogy szinte senki sem szól hozzá, pedig már 80 látogató is volt egy topikban. Így egy kis életet leheltünk bele...
Amúgy Skynet a fórum motor tuningolója.
|
hétf. szept. 04, 2006 17:44 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
CineDOG írta: Van amiben azt hiszem egyedülálló a fórumom.
Igen, most megnéztem (meg regeltem is ), de nekem valahogy nem jön be a reg-hez, és a HSZ-hez kötött letöltés...
Egyébként maga a forum jó.
|
hétf. szept. 04, 2006 17:40 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
A BME-s neptun most sem megy... A levlistákon megy is az anyázás rendesen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Raven_ hétf. szept. 04, 2006 17:41-kor.
|
hétf. szept. 04, 2006 17:38 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
madarasz írta: BME-n már az új van. Éjfél után 2 percel meg is döglött Még jó, hogy előzetesben felvettem mindent. Sokkal lassabbnak tűnik még terheletlenül, mint a régi. Nem akarom dicsérni az új neptunt (mert nem is igen kell, sőt az sem biztos hogy egyáltalán lehetséges), de speciel éjfél után 2 perccel nem megdöglik, hanem elindul az adat backup. Így lesz ez ma éjfél után is, nézd majd meg. (Sőt, körülbelül ugyanekkor ma éjjel verziót is fognak frissíteni. Nézd meg ma a címlapon a kiírt pontos verziószámot, és nézd meg holnap is.)
|
hétf. szept. 04, 2006 17:22 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Trabi TM írta: CineDOG írta: Napközben is sokat ráérő moderátort keresek a fórumomra! Tőzsgyökeres terminálosok előnyben! Van forumod? Mik nem vannak...
Jaja.
Fejlődök.
Van amiben azt hiszem egyedülálló a fórumom.
|
hétf. szept. 04, 2006 17:20 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Dannyboy írta: CineDOG írta: Napközben is sokat ráérő moderátort keresek a fórumomra! Tőzsgyökeres terminálosok előnyben! Általános moderátort keresel, vagy konkrét témához értőt? (netán mobilost? ) Egészen véletlenül sokat ülök a gép előtt...
Általánost....
|
hétf. szept. 04, 2006 17:19 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Valaki hozzáértő segítsen nekem, könyörgöm!
Egész délelőtt híradástechnikai boltokat jártam, hogy szerezzek még egy példányt ebből a szűrőből, mindenhonnan elhajtottak, hogy ilyet nem lehet kapni, mert ezeket a UPC hozza Amerikából. De nekem mindenképpen szükségem lenne egy ilyenre: http://albundytarolo.uw.hu/egyeb/a1.jpg, vagy egy ilyenre: http://albundytarolo.uw.hu/egyeb/a2.jpg. Ezek nélkül egyszerűen nem tudom megoldani az új albérletünk TV, és Internet elosztását, és én fogok kapni a fejemre.
Az első képen levő szűrőnek az a funkciója, hogy a tévéből visszaszűrődő jelek ne zavarják a adatforgalmat, magyarul legyen Internet. Sejtésem szerint a második képen levő splitter is betölti ezt a funkciót, ráadásul az egybe is van építve egy elosztóval, az a kérdésem lenne még a szakikhoz, hogy ez valóban így van-e?
Aki egy kicsit is ért a kábel TV-hez, és az előbbi cuccokhoz, az legyen szíves írni nekem, de azt is nagyon megköszönném, ha valakinek lenne ismerőse a UPC-nél, és kapnék egy telefonszámot, ahol választ tudnának arra adni, hogy hol lehet hozzájutni egy ilyen szűrőhöz, vagy splitterhez. Előre is köszönöm a segítséget!
|
hétf. szept. 04, 2006 16:38 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Al Bundy írta: Állítólag nem kell majd 2 órát előtte ülni a tantárgyfelvételi, és vizsgaidőszak kezdetén, hogy be tudjunk lépni. Ezt miből gondolod?
Üdv!
|
hétf. szept. 04, 2006 16:35 |
|
|
madarasz
ezüst tag
|
Al Bundy írta: Nektek új van? Nekünk 2 éve folyamatosan ígérgetik az átállást a távoli asztalos csodáról a web alapú, neptun.net-nek nevezett valamire. Állítólag nem kell majd 2 órát előtte ülni a tantárgyfelvételi, és vizsgaidőszak kezdetén, hogy be tudjunk lépni.
BME-n már az új van. Éjfél után 2 percel meg is döglött Még jó, hogy előzetesben felvettem mindent. Sokkal lassabbnak tűnik még terheletlenül, mint a régi.
|
hétf. szept. 04, 2006 12:39 |
|
|
treasure
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. feb. 06, 2006 15:00 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Balatonpart
|
Hát a Pannon Egyetemnél ( Veszprémi Egyetem) nem sokat változott a helyzet. Pedig egész augusztusban elérhetetlen volt az újítás miatt, de most is csak a véletlen szerencsének köszönhető, ha be tudsz lépni.
|
hétf. szept. 04, 2006 12:31 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Al Bundy írta: Állítólag nem kell majd 2 órát előtte ülni a tantárgyfelvételi, és vizsgaidőszak kezdetén, hogy be tudjunk lépni.
Persze, persze...
|
hétf. szept. 04, 2006 11:33 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
CineDOG írta: Napközben is sokat ráérő moderátort keresek a fórumomra! Tőzsgyökeres terminálosok előnyben!
Van forumod?
Mik nem vannak...
|
hétf. szept. 04, 2006 11:20 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
GazVezir írta: mz: Melyik disztribúciót?
Macromedia ügyben pedig sourceforge.net és szinte biztos, hogy találsz magadnak tetsző web szerkesztő programot. Mondjuk én a Dreamweaver-t kizárólag azért használom, mert szépen külön színekkel jelöli a kódot, ami a notepadról nem mondható el.
UHU Linux 2.0 3. teszt változat, egyelőre...
Nekem valami olyan progi kellene, ami hasonlóan működik, mint a Dreamweaver, azaz látom, hogy mit is csinálok éppen.
|
hétf. szept. 04, 2006 11:03 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
CineDOG írta: Napközben is sokat ráérő moderátort keresek a fórumomra! Tőzsgyökeres terminálosok előnyben!
Általános moderátort keresel, vagy konkrét témához értőt? (netán mobilost? ) Egészen véletlenül sokat ülök a gép előtt...
|
hétf. szept. 04, 2006 10:50 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Napközben is sokat ráérő moderátort keresek a fórumomra!
Tőzsgyökeres terminálosok előnyben!
|
hétf. szept. 04, 2006 10:46 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Nektek új van? Nekünk 2 éve folyamatosan ígérgetik az átállást a távoli asztalos csodáról a web alapú, neptun.net-nek nevezett valamire. Állítólag nem kell majd 2 órát előtte ülni a tantárgyfelvételi, és vizsgaidőszak kezdetén, hogy be tudjunk lépni.
|
hétf. szept. 04, 2006 10:11 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
|
hétf. szept. 04, 2006 8:04 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Zoltanfi írta: Ha a régi jó silver témát választom, akkor miért esik a hó? Nincs még tél!! Mert a SnowSilvert kapcsoltad be a SubSilver helyett...
|
hétf. szept. 04, 2006 4:58 |
|
|
Zoltanfi
gyémánt tag
|
Ha a régi jó silver témát választom, akkor miért esik a hó?
Nincs még tél!!
Miért nem csak azok a borítékok villognak, ahol új hozzászólás van, miért az összes?
De legalább villognak, mint régen,, Tök jó..
|
hétf. szept. 04, 2006 4:17 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
mz: Melyik disztribúciót?
Macromedia ügyben pedig sourceforge.net és szinte biztos, hogy találsz magadnak tetsző web szerkesztő programot. Mondjuk én a Dreamweaver-t kizárólag azért használom, mert szépen külön színekkel jelöli a kódot, ami a notepadról nem mondható el.
pampika: Ilyen esetben a legjobb, hogyha az összes lehetséges variációval leteszteled a masinériát.
|
hétf. szept. 04, 2006 1:45 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Nekem is lenne gondom:
hugomnak kéne összeheggeszteni egy kolis gépet. Egy régebbi ibm gép az alany, amibe vmi nagy okos szerelő belezsúfolt 2db 5GB-s vinyót. A rendszervinyó masternek van állítva, másik gépbe téve fel van rá telepítve egy xp, ami a másik gépben remekül be is bootol és működik. De az ibm-be rakva közli, hogy ntldr not found, indítsd újra. Vagy valami ilyesmi
Az számíthat, hogy egy kábelen van mindkettő vinyó és hogy a master nem a kábel végén, hanem a közbenső csatlakozóra van dugva?
|
vas. szept. 03, 2006 22:35 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Megnéztem a United 93-as filmet: Sokkoló. Brutális. Valóságos. True story.
|
vas. szept. 03, 2006 22:05 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
skynet írta: most formáztam le, rámásoltam az ntdetect.com-ot, az ntdlr-t meg a boot.ini-t. aktívra állítottam a "disk management"-tel. és semmi haladás. Ha csak ennyi van rajta, akkor ezért nem bootol. Parancssorba akarod bootoltatni?
Üdv!
|
vas. szept. 03, 2006 21:59 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
kerelyfe írta: Nem Léderer. A hangja hasonló. Ő van most is. Talán Szabó Gábor.
Pedig állatira hasonlít rá. Nem is értettem tegnap késő este, hogy hogyan is került oda az a szerencsétlen. De ha nem Léderer az, akkor örülök, mert nem fog zuhanni a színvonal az Eurosporton a zertéeles "tehetségek" miatt.
|
vas. szept. 03, 2006 21:23 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Felpakoltam a jó öreg Linuxot a gépemre.
Van ehhez olyan webszerkesztő progi, ami nagyjából ugyanazt tudja, mint a Macromedia Dreamweaver? (Nem ártana, ha ingyenes lenne... )
|
vas. szept. 03, 2006 21:19 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Rozso írta: Azért jött Magyarországra, mert itt gyönyörűek a nők és imádják a szexet.
Volt nem olyan rég a Hostel c. film, annak is ez az alapötlete, hogy az amcsi ifjak azért járják végig Európa országait, mert itt aztán minden nő arra izgul, hogy ők amcsik.
Mi haverokkal a moziünnep keretében a Thank you for smoking filmet néztük meg. Előtte semmit nem tudtunk róla, de nagyon kellemes csalódás volt.
Egy dohányipari szóvivő és lobbista a főszereplője, félelmetes dumával Ajánlanám T68m figyelmébe, mert ez a hapsi tényleg olyan, hogy mindent megmagyaráz
|
vas. szept. 03, 2006 20:40 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Aaaaaa...mily nyugtató szemeimnek a régi-új skin
|
vas. szept. 03, 2006 18:58 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
mz írta: Az a fsz Léderer Ákos mióta kommentár az Eurosporton?! (Vagy csak eddig volt szerencsém, hogy nem hallottam?!) Tegnap késő este, amikor néztem Agassi tenisz meccsét, ez az IQ fighter volt az aláfestés.
Nem Léderer. A hangja hasonló. Ő van most is. Talán Szabó Gábor.
|
vas. szept. 03, 2006 17:40 |
|
|
Peti93
bugvadász
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 13:32 Hozzászólások: 4349 Tartózkodási hely: Bp
|
mz írta: Sy írta: mz, Peti, így van Máris jobban érzem magam.
-||-
|
vas. szept. 03, 2006 16:59 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Sy írta: mz, Peti, így van
Máris jobban érzem magam.
|
vas. szept. 03, 2006 16:49 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Árpy írta: Azért írtam, hogy TÖBB mint a fele
Való igaz, mea culpa
mz, Peti, így van
|
vas. szept. 03, 2006 16:30 |
|
|
Peti93
bugvadász
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 13:32 Hozzászólások: 4349 Tartózkodási hely: Bp
|
Bizony! (Nálam bluetabs )
|
vas. szept. 03, 2006 16:26 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Hurrá! Visszatért ebben a pillanatban a subSilver stílus!
|
vas. szept. 03, 2006 16:16 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Az a fsz Léderer Ákos mióta kommentár az Eurosporton?! (Vagy csak eddig volt szerencsém, hogy nem hallottam?!)
Tegnap késő este, amikor néztem Agassi tenisz meccsét, ez az IQ fighter volt az aláfestés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz vas. szept. 03, 2006 16:17-kor.
|
vas. szept. 03, 2006 16:14 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Üres német O2 prepaid SIM-kártya használható valamire?
Free SMSC-zni lehet vele vagy ingyen SMS-küldőre regelni?
|
vas. szept. 03, 2006 15:44 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Dannyboy írta: Most már csak 1 film érdekel, nevezetesen a United 93-as járat. Látta esetleg valaki? CineDOG?
Ez engem is érdekelne. Ugyanakkor kíváncsi vagyok, ill. leszek (mert ez még nem lett bemutatva itthon) a Deja Vu c. filmre is, a főszerepben Denzel Washingtonnal.
|
vas. szept. 03, 2006 15:28 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
McLaca írta: Árpy írta: Vannak bunda sorsolások, de van amivel valóban nyerhet egy átlag, 7köznapi, szürke emberke is Erre itt a fórumban is volt több példa (CineDOG, én).
Vagy én. Volt közötte voda játék is.
|
vas. szept. 03, 2006 15:20 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Árpy írta: Al Bundy írta: skynet írta: a miskolctapolcai barlangfürdő Na, azt egyszer mindenképpen érdemes megnézni... Nekem nem jött be annyira, bár akkor még felújították és bővítették a kinti részt. 1x tényleg megéri, de 3 óra bőven elég (bent). 10 éve bővítik folyamatosan (bent). A külső felújítás miatt tényleg nem volt valami kedvező a kinti helyzet. De gondolj úgy rá, hogy Európában összesen kettő ilyen van, de a másik nem ekkora. Egyébként elsősorban a wellness és gyógyszolgáltatások a lényegesebbek, a fürdő csak a plusz a végére. Árpy írta: Vannak bunda sorsolások, de van amivel valóban nyerhet egy átlag, 7köznapi, szürke emberke is Erre itt a fórumban is volt több példa (CineDOG, én).
Üdv!
|
vas. szept. 03, 2006 13:33 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Ide nem jött el az a film.
|
vas. szept. 03, 2006 13:08 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
|
Megnéztem a Távkapcsot és a Superman-t is a moziünnep alkalmával. Kedvezményes a második volt, de ez nem probléma. A kritikák ellenére a Superman nekem nagyon tetszett, ugyanis tele volt humorral, amihez nem voltam hozzászokva a Christopher Reeve fémjelezte régebbi részekben.
A Távkapcs azon túlt, hogy Adam Sandler megint jót hülyéskedik bizony nagyon is elgondolkodtató, ez meg emiatt tetszett.
Most már csak 1 film érdekel, nevezetesen a United 93-as járat. Látta esetleg valaki? CineDOG?
|
vas. szept. 03, 2006 12:59 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Lelépett természetesen.....
|
vas. szept. 03, 2006 10:36 |
|
|