Szerző |
Üzenet |
Blake
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
pampika írta: eléggé meg van kopva már egy ideje.
Hát igen... Gondolom azért a HSZ-ből látszik, hogy ettől a malőrtől még azért Vodás maradtam. Ez köszönhető annak, hogy marha türelmes ember vagyok, meg aztán nem kell minden nap ilyen bonyolult feladatot adni az ÜSZI-nek. Az a véleményem, hogy a percdíjak kárára ne is legyen jobb a Voda ÜSZI, pláne ne legyen fizetős...
Ez a viszonteladó srác mesélte, hogy járt egyszer a Voda ÜSZI-jén. Állítólag egy kis szobában van eldugva néhány ember. Az ügyfélszolgák kevés száma magyarázza a nagy várakozási időt. Ha van esze a Vodának akkor profira megcsinálja a NETES/WAPOS/TELEFONOS AUTOMATA ügyfélszolgálatát, mert ha a kiszolgáló személyzetet növelnék, az ugyebár költségnövekedés, amit előbb-utóbb rajtunk vernének le. Ehelyett inkább rakjanak tornyokat, meg fejlesszék a szolgáltatásokat, na és járjanak továbbra is az élen a percdíjakban.
Viszont az a kevés ember nem ártana, ha magasan képzett lenne, hogy a hosszú várakozás után ne kelljen szenvedni az ügyfélszolgák tudatlansága miatt.
Én 99 óta az ügyfelük vagyok, a tendencia mindenképpen pozitív. Maradjon is így!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Blake vas. aug. 29, 2004 16:46-kor.
|
vas. aug. 29, 2004 16:45 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
MeX írta: kezd helyreállni a percdíjakban
Pl. üszi 20huf/min?
Te is tudod,hogy nem minden a percdíj.És sajnos a pannon renoméja eléggé meg van kopva már egy ideje.
|
vas. aug. 29, 2004 16:21 |
|
|
MeX
ezüst tag
Csatlakozott: vas. aug. 29, 2004 10:58 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: CyberSpace
|
Nagyon sok negatívuma van igen!
Nem is szeretem egyáltalán. Pannonos vagyok már vagy 7éve.Voltak nem igazán jó időszakai a Pannonak is de most kezd helyreállni a percdíjakban
|
vas. aug. 29, 2004 16:18 |
|
|
Blake
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Nos...
A céges Vodás előfizumat és a hozzá tartozó duett kártyát akartam átvinni a tulajdonomba. Szimpla tulajdonosváltás, ugye? Én informatikus fejjel azt hittem, hogy egy adatbázisban simán át kell írni a tulajdonos nevét és a számlázási címet. De nem így történt. Először is a művelethez SIM kártya csere kell. Ez nem értettem. A másik, hogy délután háromkor estem be a viszonteladóhoz és este kilencre sikerült a művelet. Olyan blődségeket követtek el, hogy az már a vicc kategóriát súrolja. Nótoriusan a Duett kártyát bírálták el és annak az ajánlatát küldték vissza először, kétszer is. Ez már csak azért hülyeség, mert ha elfogadom a duett ajánlatát, de visszautasítom a főkártyát (mert mondjuk 80 ropi kauciót rávernek), akkor ugye van egy duett kártyám önmagában, ami lehetetlen, hiszen nem áll meg a fő kártya nélkül! Aztán ugye kértem, hogy minden szolgáltatást maradéktalanul vigyenek át az új tulajdonoshoz. Az eredmény. A GPRS WAP nem működött, a VODAFONEMAIL beállításokra és levelekre keresztet vethettem, bár a FAX számom nagy nehezen vissza kaptam. A hangpostát is resetelték. Viszont a nemzetközi ROAMINGot engedélyezték, holott új előfizetőnek minősülök és le kellett volna, hogy tiltsák és ami a legfontosabb, hogy ez egy régi Duett előfizu volt, amelynél hetközben este 9-től is lehet ingyen dumálni és ezt a konstrukciót sikerült átmenteni! Szóval a viszonteladó srác 3 órát túlórázott miattam, pontosabban a Voda miatt, de legalább egy jót söröztünk, meg pizzáztunk közben!
Örülök azért, hogy nem kell naponta tulajdonosváltással bíbelődnöm!
|
vas. aug. 29, 2004 14:53 |
|
|
zoz
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. ápr. 26, 2004 17:39 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Miskolc
|
A tegnapi Nepszabadsagban volt a kozlemeny. A GPRS roaming meresi egysegeit (wap 100Kb, net 0.5Mb) pontositottak az ASZF-ben. Megjegyzem a roaming szot veletlen sem irtak bele,igy pedig enyhen szolva is felreertheto a kozlemeny ...
|
szomb. aug. 28, 2004 14:41 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
|
szomb. aug. 28, 2004 9:28 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Éertem. Köszi.
A live.vodafone.hu/signin.jsp másnak sem jön be? Pedig Expresslinkezem...
|
szomb. aug. 28, 2004 9:17 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
vizsla1 írta: 26-ától megváltozott az ÁSZF és a díjszabás. Tudja már valaki, hogy miben? Trabi ?
Nem kaptam róla leírást, de gondolom az lehet benne, hogy már SIM-only-t sem vásárolhat korlátozott számban egy magánszemély, csak évente X db-ot...
Lassan remélem küldik nekem is, hogy mi változott
Bár ha figyelembe veszem, hogy még a 26-ai árlistát sem kaptam meg a mai napig sem, tehát hivatalosan még nem árulom a 65-ös siemenseket, és a 810-es samsungot, nem valami bíztató a dolog
|
szomb. aug. 28, 2004 8:44 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
26-ától megváltozott az ÁSZF és a díjszabás. Tudja már valaki, hogy miben? Trabi ?
|
szomb. aug. 28, 2004 0:31 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
krisztianxxx, Macika: köszönöm válaszotok. Én is bíztam benne, hogy ez már "alap" dolog a mai világban. Már csak ki kell fognom, hogy a kiszemelt áldozat legyen készleten
|
pén. aug. 27, 2004 20:51 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
simico írta: Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a vodafone márkaüzleteiben (például a westendben levőben) lehet-e kártyával fizetni? Arra gondolok, hogy vennék egy elég drága telefont vitamax csomagban és kártyával fizetném ki, ha lehet.
Szerencsére ez már alap mindhárom szolgáltatónál. Sőt már láttam több viszonteladónál is!
|
pén. aug. 27, 2004 17:59 |
|
|
krisztianxxx
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 147 Tartózkodási hely: Budapest
|
simico:
AZ összes budapesti Vodafone márkaboltban lehet kártyával fizetni, igaz nem mindegyik pultnál,de lehet! Bármelyi pulthoz kerulhetsz,mert max más pultnál huzzák le a kártyádat!
|
pén. aug. 27, 2004 17:43 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a vodafone márkaüzleteiben (például a westendben levőben) lehet-e kártyával fizetni? Arra gondolok, hogy vennék egy elég drága telefont vitamax csomagban és kártyával fizetném ki, ha lehet.
|
pén. aug. 27, 2004 16:00 |
|
|
simico
gyémánt tag
|
Nem lehet, hogy ott eddig is max a térkép szerint volt beltéri lefedettség és most kijavították a térképet?
|
pén. aug. 27, 2004 9:54 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Szegény németkériek: a voda decemberre a környéken jócskán visszavesz a beltéri lefedettségéből. Hogy ez miért jó neki ?(forrás: http://mapinfo.vodafone.hu/mapxtreme/)
|
csüt. aug. 26, 2004 19:36 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
Szerencsére az olasz Vodánál nem volt semmiféle GPRS hiba és nyugodtan & szorgalmasan tudtam hazaküldözgetni az MMS-eket 25 Ft/db áron ! Köszönöm Vodafone!!!!!!
Steve
|
csüt. aug. 26, 2004 19:05 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Biztos azért nem vettem észre az mms küldés hiányát, meg hogy mit mond a 1270, mert ritkán használom őket.
|
csüt. aug. 26, 2004 8:17 |
|
|
exidee
ezüst tag
|
sznorbi írta: Meggylé írta: Biztos én lakom jó helyen, de én ide is, és az indexre is csak azt tudom írni, hogy nekem már régóta minden oké. Folyamatosan oké. Momentán 2000. febr.óta vagyok a vodánál és én sem tudok hibát felhozni amellett,hogy 3 vitamax és 2 előfizu van a családomnak,bár egy kicsit felhúztak a depo kérésükkel,de 0 ft-os csekknél meg örülök mint hülye gyerek a fagyinak.Lehet én is tuti helyen lakom!
Na ez érdekes, mert pl. idén tavasszal amikor egy-két hétig nem tudtam MMS üzit kapni se küldeni, akkor még 1270-es is úgy kezdte, hogy elnézést kérnek amiért a gprs rendszerben hiba van... és csak ezután jött a főmenü. Tehát tutti hogy hálózati vagy központi hiba volt, különben nem mondta volna be az ügyfélsz minden egyes vodásnak aki felhívta a 1270-et. vagy nem?
|
csüt. aug. 26, 2004 7:36 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
T68m írta: kerelyfe írta: Bocs, muszáj volt! BMeg! már te se tudod rendesen leírni, hogy "muszáj"!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!
Igenis muszá ly volt, mert egy gó ja a fe lyemhez nyomott egy piszto jt!
|
szer. aug. 25, 2004 22:21 |
|
|
sznorbi
ezüst tag
Csatlakozott: vas. júl. 11, 2004 12:11 Hozzászólások: 28 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Meggylé írta: Biztos én lakom jó helyen, de én ide is, és az indexre is csak azt tudom írni, hogy nekem már régóta minden oké. Folyamatosan oké. Momentán 2000. febr.óta vagyok a vodánál és én sem tudok hibát felhozni amellett,hogy 3 vitamax és 2 előfizu van a családomnak,bár egy kicsit felhúztak a depo kérésükkel,de 0 ft-os csekknél meg örülök mint hülye gyerek a fagyinak.Lehet én is tuti helyen lakom!
|
szer. aug. 25, 2004 19:23 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
kerelyfe írta: Bocs, muszáj volt!
BMeg! már te se tudod rendesen leírni, hogy "muszáj"!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!
|
szer. aug. 25, 2004 11:09 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
kerelyfe írta: Bocs, muszáj volt!
muszáj :c)
|
szer. aug. 25, 2004 10:39 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
|
szer. aug. 25, 2004 8:54 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
vizsla1 írta: NHH = Nemzeti Hírközlési Hatóság FVF = Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
E 2-nél tehetsz panaszt.
Vigyázz mert az E 2 nem vmi szervnek a rövidítése, csak azt jelenti, hogy ennél a két szervnél thetsz panaszt!
Bocs, muszáj volt!
|
szer. aug. 25, 2004 8:50 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
NHH = Nemzeti Hírközlési Hatóság
FVF = Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
E 2-nél tehetsz panaszt.
|
szer. aug. 25, 2004 8:40 |
|
|
exidee
ezüst tag
|
Izé, hát szóval.......
MI AZ A NHH???
Ha a voda nem reagál a panaszomra, akkor milyen intézménynél, hatóságnál lehet még siránkozni? És érdemes egyáltalán?
|
szer. aug. 25, 2004 8:38 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
exidee írta: Amúgy szerinted mi értelme van a panaszkodásnak? Írok nekik egy levelet, amire nem válaszolnak. Akkor minek fárasszam magam? Asszed hogy ha egy ügyfél panaszt tesz, akkor azonnal neki állnak és javítanak a szolgáltatásokon? A fenét, jót röhögnek rajtad és kész.
Sőt! Külön kérem, hogyha megint az a sablonválasz jön 15 nap után, hogy levele megválaszolása a szokásosnaál több időt vesz igénybe, s az újab határidő a panasz beérkezte utáni 30. nap, akkor írok az NHH-nak, ők ezt le se s*rják, és tényleg megjött a válasz: még 15 napot kérnek. Aztán jön majd egy 2-3 soros levél, aminek szinte köze sincs ahhoz, amiért problémáztam, és nem tudnak épkézláb magyarázattal szolgálni. És kedvenc szavajárásuk, hogy szíves megértését köszönjük.
Úgy néz ki, a lefedettségi, cellahatáros gondjaim lehet, hogy megoldódnak, mert az NHH igazat adott nekem, s a vodának 30 napja van felülvizsgálni a panaszomat.
Csak az a baj, hogy az NHH határozata tartalmaz 1-2 dolgot, ami nem is igaz. Elképzelhető, rosszul jegyzetelték le, amit mondtam.
Na sebaj, majd átnézem, aztán küldök egy levelt, hogy egy-két dolgot félrenéztek.
Lényeg, hogy ne szagasson ez a rohadt vonal, ha szinte fullon van a térerő.
|
szer. aug. 25, 2004 8:23 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Engem péntek óta folyamatosan "visszahívnak", mert nem tudnak infót adni arról, hogy mégis mikor küldik ki a részletes számlát, amit több mint egy hónapja kértem,mivel tudni akarom a roaming dolgokat.
Valszeg úgy vannak vele, mint Bendegúz a bakterházban: Mert hát hol van még karácsony!
Így aztán nem hívnak, nem küldenek.
|
szer. aug. 25, 2004 8:18 |
|
|
exidee
ezüst tag
|
T68m írta: exidee írta: A vodafone sz*r de viszont olcsó. Szinte minden hónapban van valami hálózati probléma. Kiesik a térerő totál nullára, nem lehet MMSt küldeni hetekig, nem lehet SMSt küldeni órákig és hasonlók.
kérdezem: honnan tudod? Ha onnan, hogy előfizetője vagy, akkor tettél panaszt a megfelelő fórumokon? (Voda ügyfélszolgálat, NHH) És ha nem történt semmi, akkor mégis miért támogatod még mindig ezt a sz*r céget???? Ha nem vagy előfizetője, akkor a Mari néni mondta neked, aki az onokájától hallotta, akinek dominyó kártyája van?
Onnan tudom hogy volt 3 db vitamax joker kártyám.
Írásos panaszt tettem a vodafone-nál, ajánlott és tértivevényes levelet küldtem. 22 napja nem jön rá semmiféle válasz. Most már csak 1 db vitamax joker kártyám van, mert kettőt kivágtam a szemétbe!
Azért támogatom még mindig ezt a sz.r céget, mert a másik kettő még sz.rabb! A pgsm-nél fizetős az ügyfélszolgálat (menjenek a p....ba), a t-mobile pedig marha drága.
Amúgy szerinted mi értelme van a panaszkodásnak? Írok nekik egy levelet, amire nem válaszolnak. Akkor minek fárasszam magam? Asszed hogy ha egy ügyfél panaszt tesz, akkor azonnal neki állnak és javítanak a szolgáltatásokon? A fenét, jót röhögnek rajtad és kész.
|
szer. aug. 25, 2004 8:11 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Valóban az, nekem is rengeteg bajom van a postával. Elsőbbségi leveleim is szépen odaérnek talán egy hét alatt...
|
kedd aug. 24, 2004 19:32 |
|
|
VFHU
ezüst tag
|
viktorio írta: KaRFiol írta: Megkaptam ma a vodaszámlámat, és a címzés alá a voda odabiggyesztette, hogy "Postai feladás dátuma: 2004.08.18".
--> Egyszerűen a Posta katasztrofális. Alig rendelek pár havilapot, azok elkóborolnak, minden 5. eltéved.
A bankomtól már nem is kérek folyószámlakivonatot havonta, hanem e-mail-ben, mert ilyet a postára már nem merek ezután bízni. (a postás egyébként tudja az utcában mindenkiről, hogy kinek melyik banktól jön levele...)
Pedig a postának szinte mindenhol van spec előfizetési lehetősége, úgyhogy egy kicsit odafigyelhetnének. De sajna az új logisztikai központ óta még katasztrófálisabb a helyzet.
|
kedd aug. 24, 2004 19:28 |
|
|
viktorio
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: RétesFehérVár
|
KaRFiol írta: Megkaptam ma a vodaszámlámat, és a címzés alá a voda odabiggyesztette, hogy "Postai feladás dátuma: 2004.08.18". :D
Nekem is ma jött meg a Gáz számlám (DDGÁZ) és ott is a postai feladás dátuma 08.18. Szerintem egyszerre számláznak.
De a hiba nem náluk van. SE a Vodafonnál, se a Gáznál.
--> Egyszerűen a Posta katasztrofális. Alig rendelek pár havilapot, azok elkóborolnak, minden 5. eltéved.
A bankomtól már nem is kérek folyószámlakivonatot havonta, hanem e-mail-ben, mert ilyet a postára már nem merek ezután bízni. (a postás egyébként tudja az utcában mindenkiről, hogy kinek melyik banktól jön levele...)
Kellene a királyi postának egy kis konkurencia! :)
egyébként ne felejtsd el, hogy hosszú volt a hétvége!
|
kedd aug. 24, 2004 19:24 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Megkaptam ma a vodaszámlámat, és a címzés alá a voda odabiggyesztette, hogy "Postai feladás dátuma: 2004.08.18".
|
hétf. aug. 23, 2004 21:20 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
A voda GPRS-sel a SOTE kornyeken sem stimmel valami. Kb. egy hete alig-alig van,a nap nagy reszeben nem kekul a telomon a haromszog. Mashol semmi gond nincs vele.
|
hétf. aug. 23, 2004 21:07 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Vitamaxos ként 1-2* volt gond a GPRS-sel, de máshol próbálva ment. Mióta előfizus vagyok még a csatlakozás is gyorsabb. De haverom állandóan szidja, hogy neki nem jó. Azért persze használja!
|
hétf. aug. 23, 2004 20:14 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Biztos én lakom jó helyen, de én ide is, és az indexre is csak azt tudom írni, hogy nekem már régóta minden oké. Folyamatosan oké.
|
hétf. aug. 23, 2004 19:58 |
|
|
reaxol
arany tag
|
3 napja megrendeltem a Vitamax kártyámra a GPRS Internetet. Első nap mág működött. Tegnap és ma viszont nem megy, mert állandóan szürke a GPRS jel a telefonomon. Felhivtam ezt a hires neves 1270-et, három ügyintézővel beszéltem, akik állítólag egyeztettek a technikussal, és mind kisütötte, hogy leterhelt a hálózat vagy a telefonom rossz.
Mondtam, akkor reggel miért működött?
Nem tudja, de most leterhelt a hálózat.
Mondom ÉS?
Ezzel ők nem tudnak mit csinálni, egyébként meg erről ennyit, miben segíthet még? Mondom annyiban,hogy működjön és kifogásokat én is tudok mondani.
Ez benne van a szerződésben, hogy nincs garancia arra, hogy a szolgáltatás működjön. Meg mit képzelek én, hogy így beszélek vele, hogy ő kifogásokat keres.
Mondom érdekes a T-Mobilenál és a Pannonnál ilyen még nem volt.
De ott is van higgyem el!
De mindezt olyan piszok szemét hangnemben, hogy kinyílt a bicska a zsebemben! Inkább letettem, mielőtt ordítoztam volna.
Ennyit a Vodafoneról...
Kérdésem hozzátok, hogy tényleg ennyi, vagy HIFnél, egyéb szervnél ezzel kapcsolatban lehet érdeklődni, panaszt tenni? Még jó, hogy meghagytam az eklőfizetésemet a T-nél és itt csak Vitamaxot vettem, az is biztos, hogy lefogy az egyenleg és többet nem töltöm fel!!!
|
hétf. aug. 23, 2004 19:34 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
mobilegames írta: Csak tudnám mi azon a fanatizmus, hogy azt mondom, hogy jó a voda.
És azon mi hogy beírom a T-Mobile árlistákat?
|
hétf. aug. 23, 2004 19:00 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
mobilegames írta: Csak tudnám mi azon a fanatizmus, hogy azt mondom, hogy jó a voda.
elmondom: az, hogy nem azt mondtad, hogy "sz*r"!
az mindjárt megalapozott, tényekre támaszkodó, komoly vélemény lenne!
ui.: mindhárom sz*r! )))))
|
hétf. aug. 23, 2004 18:56 |
|
|
mobilegames
arany tag
|
Csak tudnám mi azon a fanatizmus, hogy azt mondom, hogy jó a voda.
|
hétf. aug. 23, 2004 18:22 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Odo írta: mobilegames írta: Szerintem jó a Voda. Ez már tényleg fanatizmus.
Ez is...
|
hétf. aug. 23, 2004 18:20 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
|
hétf. aug. 23, 2004 18:19 |
|
|
Odo
Moderátor
|
mobilegames írta: Szerintem jó a Voda.
Ez már tényleg fanatizmus.
|
hétf. aug. 23, 2004 18:12 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
exidee írta: A vodafone sz*r de viszont olcsó. Szinte minden hónapban van valami hálózati probléma. Kiesik a térerõ totál nullára, nem lehet MMSt küldeni hetekig, nem lehet SMSt küldeni órákig és hasonlók.
kérdezem: honnan tudod? Ha onnan, hogy elõfizetõje vagy, akkor tettél panaszt a megfelelõ fórumokon? (Voda ügyfélszolgálat, NHH) És ha nem történt semmi, akkor mégis miért támogatod még mindig ezt a sz*r céget????
Ha nem vagy elõfizetõje, akkor a Mari néni mondta neked, aki az onokájától hallotta, akinek dominyó kártyája van?
|
hétf. aug. 23, 2004 15:46 |
|
|
mobilegames
arany tag
|
Szerintem jó a Voda.
|
hétf. aug. 23, 2004 15:11 |
|
|
exidee
ezüst tag
|
A vodafone sz*r de viszont olcsó.
Szinte minden hónapban van valami hálózati probléma.
Kiesik a térerő totál nullára, nem lehet MMSt küldeni hetekig, nem lehet SMSt küldeni órákig és hasonlók.
Viszont a Vitamax Joker szerintem a legjobb kártyás csomag.
Tényleg, miért nincs olyan előfizetéses tarifacsomag hazánkban, ahol a havidíj teljesen lebeszélhető, de nem csak hanggal, hanem sms vagy mms üzenettel is??!?!?!?
|
hétf. aug. 23, 2004 14:26 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
mobilegames írta: Mostmár nekem is. Hmmm, ki élt még ilyet...
Most megy nálam.
|
hétf. aug. 23, 2004 14:19 |
|
|
mobilegames
arany tag
|
Mostmár nekem is.
Hmmm, ki élt még ilyet...
|
hétf. aug. 23, 2004 14:01 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
...nekem megy rendesen!
|
hétf. aug. 23, 2004 13:59 |
|
|
mobilegames
arany tag
|
Hááát igen, ez is bekerül a történelem könyvekbe. Én beírtam ebbe a topicba!!! Na de mindegy. Amiért írok az nem más, mint hogy nem jön be a Voda honlapja? Da vajon miért, most fordul először elő ilyen, amióta eszemet tudom. Miért? Nektek?
|
hétf. aug. 23, 2004 13:54 |
|
|