Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. dec. 27, 2024 14:22

Hozzászólás a témához  [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 40  Következő
Vodafone dicsérő 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Vizsla írta:
Fellépő: kb. 9 db plusz 2 amit más használ a nevemen.
Nem fellépő: kb. 16 db. Ezek közt persze lehet, hogy valamelyik csere-SIM.

Minek neked 9 db SIM? :D
Háát, jöttek a telefonok, meg mentek a telefonok, meg kaptam ajándékként is :D.

kedd nov. 07, 2006 11:28
Profil Privát üzenet küldése
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:

Minek neked 9 db SIM? :D

kedd nov. 07, 2006 11:08
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Vizsla írta:
Amúgy a Net-Rendelő nevet váltott, Online ügyfélszolgálat lett.

És új névvel már működik is? :)

Ne aggódj, csak a nevét cserélték le. A felület maradt a "jól bevált" régi... ;)

kedd nov. 07, 2006 9:02
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
Azonban az mégis a fogyik megtévesztése, hogy nem lehet kapni azt a vacakot.

Az lenne, ha tényleg nem lehetne kapni, de jelenleg is tudok több üzletről, ahol van még készleten (legalábbis délután még volt), köztük néhány vidéki márkaüzlet is.
Nálam sajnos már nincs, és a héten valószínüleg nem is lesz, mert nem rendelhető ismét, de 1 héten keresztül volt. A fogyasztó megtévesztése, ahogy Vizsla is írta, ha érkezik 1 db, és azt is az üvegvisszaváltós kapja :) , de itt erről szó nem volt, minden boltba érkezett több darab, ahol rendeltek.

Vizsla írta:

És új névvel már működik is? :)

hétf. nov. 06, 2006 22:55
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Teljes adattartalmú részletezés esetén már nem kötelező a papír kitöltése és elküldése, lehet a neten is nyilatkozni. Amint bepöttyözöd a teljes formátumút, előjön egy ablak, a nyilatkozat szövegével, és azt le kell okézni.

De jóóó!

hétf. nov. 06, 2006 18:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi:

loyalitásod határtartalan, ehhez nem fér kétség. Azonban az mégis a fogyik megtévesztése, hogy nem lehet kapni azt a vacakot. (nem mintha hiányzna, mert én már rászoktam a clamshell-re)

hétf. nov. 06, 2006 9:54
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Az első dologban tévedsz, hogy nem a marketingesee meg a logisztikusok a hibásak. Ha tudom, hogy valamiből nincs készleten, nem viszem le 30 ezerrel az árát. pláne akkor, ha nem kifutó termékről van szó. Ha a kínai rizsből csak egy zacskó van a Tescoban, és azt az üvegvisszaváltósnak teszik félre, akkor megb.sszák érte a Tescot. Hát a vodafone se legyen kivétel!
A 1270 alapján, és nem személyesen érdeklődtem. A 1270 meg nem tudja, hogy én ismerős vagyok-e egy adott márkaboltban vagy sem. Ha ott azt mondják, egyikben sincs, akkor egyikben sincs.
Ha lett volna, odamegyek, és nem adnak, akkor a Te eseted állna fenn.
Utálom a "csókos" dolgokat. Neked adok, mert kékszemű vagyok, neked meg nem...

Mint egyszer már írtam, ez nem loyality program volt (szokott lenni olyan is, de ez NEM AZ VOLT), így a viszonteladók kaptak több telót (ez az eset egyébként kb 100-ból 1-szer fordul csak elő, így én kifejezetten örültem neki, hogy végre egyszer mi kapjuk a telókat, és nem a márkaüzlet).
Panaszkodni akkor lehetne, ha a telefont nem lehetett volna kapni egyik üzletben sem, de ez nem igaz, ugyanis szinte minden viszonteladónál volt készleten, nem is kis mennyiségben.
Értem én, hogy Neked ez nem tetszik, de valamivel az új ügyfeleket is be kell csábítani, nem mindig a meglévő ügyfél az első.

Vizsla írta:
Meg mi az, hogy viszonteladónál visszatérő ügyfél? Az már fraud gyanús. Visszatérő ügyfélről loyalty program esetén beszélhetnénk, ami csak márkaboltban van... Ritka az olyan ember, aki ha kell ha nem, előfizukat kötöget. Azért mert mindig ott veszi meg a feltöltőkártyát, mitől másabb, mint egy olyan személy, aki most lenne először vodafone-os. Így később lehet, hogy ő is ott vette volna meg a feltöltőjét.
Tehát: van mondjuk 200 fős ügyfélköröd. Csak nekik adsz telefont. Mellette betér még 150, nekik nem, mert még nem jártak nálad. Buktál 150 ember. Lett volna 350, aki nálad veszi meg a feltöltőt, Te meg 200-on stagnálsz.

Fraud-ról postpaid esetén nem beszélhetünk, de nem is ez a lényeg. Feltöltőkártya vásárlás meg szintén nem érdekel, az nálam nem számít törzsvásárlónak, legszívesebben annak örülnék, ha nem is árulnánk feltöltést, csak a gond van vele, feltartják a potenciális vásárlókat, és jutalék meg nincs utánuk. Ez sajnos csak a szükséges rossz.
Az előfizu kötögetés, meg ha hiszed, ha nem, nem ritka, indulj csak ki magadból, hány előfizud is volt már az elmúlt néhány évben...
Ráadásul több ismerősöm nálam "hosszabbítja" meg a lejárt előfizuját, mert itt a környéken sincs márkabolt, így ha az előzőt is nálunk vette, akkor Ő is visszatérőnek számít. És még hosszasan sorolhatnám, ezzel együtt még jutott a telókból több, általam ismeretlen embernek is.

Vizsla írta:
Egybként én nem vagyok híve annak, hogy mindig egy adott üzletbe járjak (kivéve MOM :D). Mindegyik viszonteladónál ugyanazt megkapom. Csak az változtat a dolgon, ha aki ott ül az ismerősöm. De ekkor is csak akkor megyek oda, ha ilyen "csókos" dologról van szó: amikor egy adott termékben diszkriminálnának.

Hát pesten ha mindig oda járnál, sem biztos, hogy megismernének (bár Téged igen :P , de alapvetően ott változik folyamatosan a vásárlói kör, itt meg szinte állandó), mert túl sok bolt van, és túl sok ember, ez itt meg egy néhány ezres városka, összesen 2 bolttal 20-30 km-es körzetben, tehát itt azért nem sok lehetőség van, hogy melyik boltba is mész be. :wink:

Mellesleg én sem vagyok híve az ilyen korlátozott akcióknak, de miután ez 100% hogy veszteséges akció volt, így nem várható el, a több 10000-es darabszám, szerintem örülni kellene annak, hogy 35-ért kaptál egy 60e-es telót, amiből 25-öt ráadásul 2 éves részletben fizethetsz ki...

vas. nov. 05, 2006 21:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Ennek semmi köze nem volt a marketinghez, és a logisztikához sem, egész egyszerűen nem volt ismerősöd az adott márkabolt(ok)ban. :wink:
Miután korlátozott darabszám volt a telóból, elsősorban én is azoknak adtam el, akik már régóta nálam vásárolnak, és nem azoknak, akik éppen "beesnek az utcáról", mert éppen van egy akció a vodánál...
Az első dologban tévedsz, hogy nem a marketingesee meg a logisztikusok a hibásak. Ha tudom, hogy valamiből nincs készleten, nem viszem le 30 ezerrel az árát. pláne akkor, ha nem kifutó termékről van szó. Ha a kínai rizsből csak egy zacskó van a Tescoban, és azt az üvegvisszaváltósnak teszik félre, akkor megb.sszák érte a Tescot. Hát a vodafone se legyen kivétel!
A 1270 alapján, és nem személyesen érdeklődtem. A 1270 meg nem tudja, hogy én ismerős vagyok-e egy adott márkaboltban vagy sem. Ha ott azt mondják, egyikben sincs, akkor egyikben sincs.
Ha lett volna, odamegyek, és nem adnak, akkor a Te eseted állna fenn.
Utálom a "csókos" dolgokat. Neked adok, mert kékszemű vagyok, neked meg nem... Meg mi az, hogy viszonteladónál visszatérő ügyfél? Az már fraud gyanús. Visszatérő ügyfélről loyalty program esetén beszélhetnénk, ami csak márkaboltban van... Ritka az olyan ember, aki ha kell ha nem, előfizukat kötöget. Azért mert mindig ott veszi meg a feltöltőkártyát, mitől másabb, mint egy olyan személy, aki most lenne először vodafone-os. Így később lehet, hogy ő is ott vette volna meg a feltöltőjét.
Tehát: van mondjuk 200 fős ügyfélköröd. Csak nekik adsz telefont. Mellette betér még 150, nekik nem, mert még nem jártak nálad. Buktál 150 ember. Lett volna 350, aki nálad veszi meg a feltöltőt, Te meg 200-on stagnálsz.
Egybként én nem vagyok híve annak, hogy mindig egy adott üzletbe járjak (kivéve MOM :D). Mindegyik viszonteladónál ugyanazt megkapom. Csak az változtat a dolgon, ha aki ott ül az ismerősöm. De ekkor is csak akkor megyek oda, ha ilyen "csókos" dologról van szó: amikor egy adott termékben diszkriminálnának.

vas. nov. 05, 2006 18:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Alles zusammen, de ha már így nézzük, legyen szétbontva. 8)
Fellépő és nem fellépő.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vizsla vas. nov. 05, 2006 18:44-kor.

vas. nov. 05, 2006 18:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Amúgy ekkora hülyeséget... Csak a teló miatt megvenni egy előfizut 2 évre...

Hát azért, ha kiszámolod, nem akkora hülyeség, mert így 34e Ft-ot fizet a 60e helyett, amennyi kártyásan, ezt a részét még meg is értem, de hogy ezért panaszkodni miért kell, inkább örülni kellene, hogy kapott...

vas. nov. 05, 2006 9:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
A marketingesek és a logisztika hozzánemértése miatt most bele kellett vágnom még egy előfizetésbe.

Ennek semmi köze nem volt a marketinghez, és a logisztikához sem, egész egyszerűen nem volt ismerősöd az adott márkabolt(ok)ban. :wink:
Miután korlátozott darabszám volt a telóból, elsősorban én is azoknak adtam el, akik már régóta nálam vásárolnak, és nem azoknak, akik éppen "beesnek az utcáról", mert éppen van egy akció a vodánál...

vas. nov. 05, 2006 9:44
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Samsung D500 írta:
És miért, ha szabad kérdezni? :shock: Nem volt eddig előfizetésed?
Szabad, csak azt nem tudom mi a kérdés :D?
Hosszabbítani szerettem volna, de csak viszonteladóknál volt. A marketingesek és a logisztika hozzánemértése miatt most bele kellett vágnom még egy előfizetésbe.

24 ezer Ft "károd" lett? Ki kért arra, hogy vedd meg egy újabb előfizetéssel 24 hónapra? Megvetted, mert nem bírtál várni, akkor viseld a következményeit.
Amúgy ekkora hülyeséget... Csak a teló miatt megvenni egy előfizut 2 évre...

vas. nov. 05, 2006 1:20
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
A hálózatra fel nem lépőkkel együtt :D?

Alles zusammen, de ha már így nézzük, legyen szétbontva. 8)
Fellépő és nem fellépő.

vas. nov. 05, 2006 0:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
A hálózatra fel nem lépőkkel együtt :D?

vas. nov. 05, 2006 0:20
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
A marketingesek és a logisztika hozzánemértése miatt most bele kellett vágnom még egy előfizetésbe.

Akkor most hogy is néz ki a paletta? Hány SIM-ed van összesen? :)

vas. nov. 05, 2006 0:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
Samsung D500 írta:
Szabad, csak azt nem tudom mi a kérdés :D?
Hosszabbítani szerettem volna, de csak viszonteladóknál volt. A marketingesek és a logisztika hozzánemértése miatt most bele kellett vágnom még egy előfizetésbe.

szomb. nov. 04, 2006 23:55
platina tag

Hozzászólás 
Samsung D500 írta:
Azt ugye tudod, hogy 3 hónappal a lejárat előtt meghosszabíthatod? :wink:

Igen tudom, éppen ezért kell kb két hetet várnom. Mert egyébként csak február elején jár le a hűség.

szomb. nov. 04, 2006 23:19
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Zsombe írta:
Ez nagyon örömteli hír! Akkor azt hiszem ha két hétig nem változik a helyzet, akkor én is ilyen cselt fogok alkalmazni (ugyanis nov. 13-tól tudom a hűséget hosszabbítani újabb két évvel - így szeretném megvenni a V630i-t).

Azt ugye tudod, hogy 3 hónappal a lejárat előtt meghosszabíthatod? :wink:

szomb. nov. 04, 2006 20:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
KrE írta:
Csak nem 24 havi Select havidíj?
Talált, süllyedt..

szomb. nov. 04, 2006 20:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
KrE írta:
Talált, süllyedt..

szomb. nov. 04, 2006 16:19
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
Nekem azt mondták kedden érdeklődjem az SE V630i készletről, most állítólag nincs (pontosabban 2 hete :evil: ) remélem addig nem emelik fel az árát, amíg egy szállítmány nem érkezik (és nekem jut belőle egy db).
De ha így lesz egy-két e-mail fog menni az tuti... :?

szomb. nov. 04, 2006 16:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:
Vizsla írta:
nekem 24 ezer Ft károm keletkezett azzal, hogy nem kapható a készülék - új szerződést kellet kötnöm.

Bocs, de ezt nem értem. Hogy jött ki a 24?

szomb. nov. 04, 2006 15:37
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
nekem 24 ezer Ft károm keletkezett azzal, hogy nem kapható a készülék - új szerződést kellet kötnöm.

Bocs, de ezt nem értem. Hogy jött ki a 24?

szomb. nov. 04, 2006 12:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Zsombe írta:
Ó akkor ezek szerint megemelik? Na ne már! :evil: Nem lesz akkoriban valami hasonló nagy akció?

Nem tudom, ez majd akkor kiderül, emelni fogják, de azt nem tudom mikor...

Vizsla írta:
Hiába van V630i-m, nekem 24 ezer Ft károm keletkezett azzal, hogy nem kapható a készülék - új szerződést kellet kötnöm.

Örülj neki, hogy kaptál egyáltalán... :wink:

szomb. nov. 04, 2006 10:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
No emberek, most kéne elgondolkodni azon, hogy ideje lenne megkeresni a GVH-t. Ne csak a tescos rizs okozzon tíz milliós bírságot...

Hiába van V630i-m, nekem 24 ezer Ft károm keletkezett azzal, hogy nem kapható a készülék - új szerződést kellet kötnöm.

pén. nov. 03, 2006 23:27
platina tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Addigra már nem 10e lesz az ára... :(

Ó akkor ezek szerint megemelik? Na ne már! :evil: Nem lesz akkoriban valami hasonló nagy akció?

pén. nov. 03, 2006 23:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Zsombe írta:
ugyanis nov. 13-tól tudom a hűséget hosszabbítani újabb két évvel

Addigra már nem 10e lesz az ára... :(

pén. nov. 03, 2006 22:32
platina tag

Hozzászólás 
And_Or írta:
Elöfizuhosszábbítással SE V630i-re vadásztam két hétig, mire közölték, hogy ezen az áron (10e forint) nem fogok kapni, mivel ök sem kapnak. Felháborodásomra azzal mentegetöztek, hogy a SE nem szállít nekik... Ez történt most hétfön. Hazaértem akkor, nyomban írtam nekik egy panasz-emilt, amire válaszoltak, de semmi konkrétumot nem írtak.
És csodák csodájára tegnap felhívtak a 1270-töl, hogy mehetek a telefonért, ha kell még, mivel szereztek egyet, és félrerakták nekem a györi márkaképviseletben. Úgyhogy ma már a kezemben tartom a telefont... :)

Ez nagyon örömteli hír! Akkor azt hiszem ha két hétig nem változik a helyzet, akkor én is ilyen cselt fogok alkalmazni (ugyanis nov. 13-tól tudom a hűséget hosszabbítani újabb két évvel - így szeretném megvenni a V630i-t).

pén. nov. 03, 2006 16:45
arany tag

Hozzászólás 
Elöfizuhosszábbítással SE V630i-re vadásztam két hétig, mire közölték, hogy ezen az áron (10e forint) nem fogok kapni, mivel ök sem kapnak. Felháborodásomra azzal mentegetöztek, hogy a SE nem szállít nekik... Ez történt most hétfön. Hazaértem akkor, nyomban írtam nekik egy panasz-emilt, amire válaszoltak, de semmi konkrétumot nem írtak.
És csodák csodájára tegnap felhívtak a 1270-töl, hogy mehetek a telefonért, ha kell még, mivel szereztek egyet, és félrerakták nekem a györi márkaképviseletben. Úgyhogy ma már a kezemben tartom a telefont... :)

pén. nov. 03, 2006 15:09
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Bizony! Úgy fest, volt egy nagy gatyarázás és kezdenek egyenesbe jönni.
(Húha! Ezt lehet másképp is érteni. :lol: )

Pozitívum még, hogy úgy tűnik, kevesebb IQ light ember dolgozik a netes ügyfélszolgálaton. Ez is nagy dolog! :D

kedd okt. 31, 2006 23:37
arany tag

Hozzászólás 
1 nap alatt válaszoltak az emilemre.. :)

kedd okt. 31, 2006 21:09
arany tag

Hozzászólás 
Valaki valamit tud hogy milyan uj készülékek várhatoak a voda kinálatában? :?:

szer. okt. 25, 2006 19:14
ezüst tag

Hozzászólás 
mz írta:
Olyan dolog történt ma, amire emlékeim szerint utoljára kb. 2-3 éve nem volt példa. Nem egész 1,5 nap alatt válaszolt a mailemre a voda internetes ügyfélszolgálata. Mi történt?! Végre elkezdték gatyába rázni őket, már épp ideje volt.

Továbbá a válaszuk az "online számlainfo mezei előfizusoknak" c. szösszenetre:

"Elektronikus levelére válaszolva tájékoztatjuk, hogy a havidíjas Ügyfelek számára elérhető online egyenleglekérdezés lehetőségét számos Ügyfelünk felvetette az elmúlt évek során. A kérdés a Vodafone megelelő fórumain van, és nem elképzelhetetlen, hogy a későbbiekben bevezetésre kerül. Ennek időpontjáról azonban nincs jelenleg információnk."

Tehát, nem reménytelen. Tessék őket bszogatni ez ügyben! 8)

A b...ogatás nem vezet eredményhez... Nem b...gatni kell őket, hanem kérdezgetni :pislog: :lol:

hétf. okt. 09, 2006 10:26
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz pén. jan. 01, 2010 11:05-kor.

pén. okt. 06, 2006 16:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
CineDOG írta:
Most erre az sms akcióra nem él az önköltségi ár alatt adás?
Mert ugye minden hazai hálóba, és az nem ilyen olcsó a szolgáltatónak.

Jó kérdés. Aki van olyan elvetemült, hogy megír 1000 db SMS-t pl. Pannonra, azon szépen bukik a voda a végzõdtetési díj miatt.

pannon helyében összes dolgozómmal vetetnék egy voda zsugát és gépre kötve mind az ezret elküldeném magamnak... :D

csüt. szept. 28, 2006 12:09
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Úgy gondolkodnak, hogy az 1000db sms 60-70%-át el sem fogod küldeni. Amit meg elküldesz abból meg nehogymár ne küldjél hálózaton belül.

csüt. szept. 28, 2006 10:16
írásjog megvonva

Hozzászólás 
CineDOG írta:

Jó kérdés. Aki van olyan elvetemült, hogy megír 1000 db SMS-t pl. Pannonra, azon szépen bukik a voda a végződtetési díj miatt.

csüt. szept. 28, 2006 6:36
a fórum lelke

Hozzászólás 

szer. szept. 27, 2006 22:13
a fórum lelke

Hozzászólás Re: Küldj SMS-t ezerrel!
Al Bundy írta:
T68m írta:

ez már majdnem olyan, mint amikor a fatáv egyes bp-i számokra közölte, hogy azokra nem él az ingyenduma, mert azok mögött net van.

Kérdés, ezt honnan szedte? :roll:

Felhitták, oszt' sipolt! :D

oké, és ez hol bizonyító erejű a többi hívásra vonatkozóan? :roll:

szer. szept. 27, 2006 21:48
Profil Honlap
gyémánt tag

T68m írta:

ez már majdnem olyan, mint amikor a fatáv egyes bp-i számokra közölte, hogy azokra nem él az ingyenduma, mert azok mögött net van.

Felhitták, oszt' sipolt! :D

szer. szept. 27, 2006 19:18
a fórum lelke

hhh3 írta:
Az apróbetûs részben szerepel: "...a belföldi normál díjas szolgáltatásokra küldött sms-ek bruttó dija 24 Ft." erre azt válaszolták, hogy ha nem magánszemélynek küldöm az sms-t.hanem valami játékra, vagy szolgáltatásra, az nem számít bele az 1000-be, de akkor meg azt nem értem, hogy ez hogyan viszonyul a dijszabásban szereplõ sms árakhoz, azaz ha 18 Ft lenne az sms, akkor is 24 lesz, és ha 30 lenne, akkor is? nem lenne jó ha elküldenék 1000 sms-t és 24000Ft-tal többet költenék emiatt. van valami tapasztalat? Gondolom a sportszeletes játékra vonatkozhat (70-es a szám),
de a voda honnan tudja, vagy egyáltalán tudhatja-e, hogy egy T-s szám mit takar?

szer. szept. 27, 2006 11:22
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás Küldj SMS-t ezerrel!
Az apróbetűs részben szerepel: "...a belföldi normál díjas szolgáltatásokra küldött sms-ek bruttó dija 24 Ft." erre azt válaszolták, hogy ha nem magánszemélynek küldöm az sms-t.hanem valami játékra, vagy szolgáltatásra, az nem számít bele az 1000-be, de akkor meg azt nem értem, hogy ez hogyan viszonyul a dijszabásban szereplő sms árakhoz, azaz ha 18 Ft lenne az sms, akkor is 24 lesz, és ha 30 lenne, akkor is? nem lenne jó ha elküldenék 1000 sms-t és 24000Ft-tal többet költenék emiatt. van valami tapasztalat? Gondolom a sportszeletes játékra vonatkozhat (70-es a szám),
de a voda honnan tudja, vagy egyáltalán tudhatja-e, hogy egy T-s szám mit takar?

szer. szept. 27, 2006 0:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
nagylacza írta:
elismerték, a választ postázták.
Nekem kétszer is postázták :D.

Egy júliusban jóváhagyott reklamációról júliusban megjött a helyesbítő számla. Tegnap küldtek egy újabb helyesbítő számlát, ugyanerről.

De bizonyára csak a levél lett kétszer kiküldve, az összeget csak nem írták már jóvá mégegyszer...

kedd szept. 26, 2006 22:52
arany tag

Hozzászólás 
+1 dícséret a vodának.

A számla pontosan érkezett, volt idő a befizetésre.
A reklamációmat /össz. 1 hét alatt kivizsgálták/, elismerték, a választ postázták.

Csak így tovább.

kedd szept. 26, 2006 21:34
arany tag

Hozzászólás 
Le a kalappal a Vodafone előtt!

Múlt hét pénteken bejelentettem 2 hálozati lefedettséggel kapcsolatos problémát. Egyik a hősők terén leszállva felmenve a lépcsőn szakadt a hívás,másik a nyugatinala westendbol kijőve a legalso szintena metrohoz menet- ahol 3 mozgolepcso van, ott is szakadt a hivás.
Nos ma hivtak fel a vodatol, hogy állítottak valamit a technikusaik, s mivel pont ott voltam leteszteltük épp a Vodafone-os kollégával, és láss csodát, nem szakadt meg a hívás, tökéletes volt...! Ez a hősők terére vonatkozó panaszom és teszt volt. A nyugatis problémával kapcsolatbannem hivtak még, de kiváncsi lettem ezáltal,s elmentem oda, és ott is láss csodát, ott sem szakad meg már többet a hívás.....! Szova Le a kalappal a gyors intézkedésért, és még fel is hívtak....!
A számlák és a levelek is időben érkeznek...
Ugy látszik sokat nyomott a latba,hogy a váci útról a Lechner Ödön sétányra költöztek....! Penteken adtak fel 1 levelet onnan, kedden már a postaládában virított...!
Szoval...

Csak így tovább Vodafone!!!

szer. szept. 20, 2006 18:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha regisztráltál bármilyen játékra interneten, sms-ben akkor ott automatikusan hozzájárulsz ahoz, hogy az adataidat marketing célra felhasználják.

szer. szept. 20, 2006 6:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
tudtommal igen (mert ez a "mániám"). ez egyébként nálam marad egy példányban, utána tudok nézni?

Hát attól függ mikor csináltattad.
Csak pár hónapja működik az, hogy ez választható, előtte nem lehetett ilyet bejelölni, és akkor gondolom automatikusan nem arra tették,hogy Neked jó legyen... :)

kedd szept. 19, 2006 17:24
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Ebben a pillanatban megjött az SMS1000-es SMS a Bónuszomra is.

A domain.hu-ról:

johnny-tuut.hu
tuut-mobile.hu
tuut.hu
tuutmobile.hu

Igénylő: D2 vodafone Gmbh

Mire készül a (német) voda?! :roll:

kedd szept. 19, 2006 13:29
arany tag

Hozzászólás 
Nálam ez azért nagyon érdekes, mert a pannonos számmal regisztráltam a Bónusz-ajánlatra, de utána a vitamaxos számom vált Bónusszá, a pannonos maradt pannonos.

kedd szept. 19, 2006 12:06
írásjog megvonva

Hozzászólás 
bebar írta:
Én titkosítottam mindent!

Akkor úgy már más. Ez esetben passz.

kedd szept. 19, 2006 11:09
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 40  Következő