|
Szerző |
Üzenet |
justincase
vas-tag
|
fel és letöltés
szevasztok
meg tudná mondani valaki hoy hol lehet letölteni pc-re, cxt65-ös mobilhoz olyan szoftvet hogy működne az infra port.
vettem egy infraportot de nem jön össze a kapcsolat. mit lehet ezzel kezdeni?
|
pén. ápr. 22, 2005 15:46 |
|
|
Jozso
vas-tag
|
guni. írta: Valószínüleg sehogy, mivel nem támogatja az Unicode sms-t. Ha elő is tudnád bányászni, a fogoadó telefonján akkor is rövid ékezetekkel jelenne meg. Guni
Alapvetően nem azon volt a hangsúly, hogy miért nem ékezetes a T9 az SMS-ben, hanem hogy vajon hogyan lehet egyáltalán előszedni az "ő", "ű" betűket. Illetve ezek után felmerült bennem, hogy lehet, hogy vannak egyéb "rejtett" karakterek is. Azért az SMS-en kívül is van egy csomó dolog a telefonban, ahol hasznos lehet (jegyzetek, találkozó, nevek stb.)
|
pén. ápr. 22, 2005 15:05 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Jelentem, hogy tegnap sikerült végigjátszanom a játékot. Azonban, hogy a vége mi, azt nem árulom el, nem bocsátkozom illúziórombolásba, s majd meglátjátok. Ez volt az eddigi legnehezebb Java-s játék, amivel játszottam, de a legjobb is .
|
pén. ápr. 22, 2005 14:51 |
|
|
Dabsol
gyémánt tag
|
guni. írta: Valószínüleg sehogy, mivel nem támogatja az Unicode sms-t. Ha elő is tudnád bányászni, a fogoadó telefonján akkor is rövid ékezetekkel jelenne meg.
Guni
Én örülök is, hogy nem támogatja, nem kell figyelni arra, hogy 7? vagy 160 karaktert írhatok. Viszont nálam nem lehet 160 karaktert írni, 3-4 karakterrel előtte már azt írja hogy 2 smsben fogja elküldeni. Nálatok is?
|
pén. ápr. 22, 2005 14:27 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Valószínüleg sehogy, mivel nem támogatja az Unicode sms-t. Ha elő is tudnád bányászni, a fogoadó telefonján akkor is rövid ékezetekkel jelenne meg.
Guni
|
pén. ápr. 22, 2005 12:42 |
|
|
Jozso
vas-tag
|
Hali,
Tegnap azt vettem észre, hogy csak az SMS-ben ékezet nélküli a T9, a jegyzetekben pl. nem (SMS-ben: "orank", jegyzetekben "óránk"). Ez mondjuk ok. Ami viszont komolyabb, hogy a jegyzetekben azt írja pl., hogy "főleg", így hibátlan hosszú "ő"-vel. Namármost tudja vki, hogy egyébként hogy lehet ezt a betűt előbányászni? Én nem találtam egyik gombon sem. (hasonló a problémám a hosszú "ű"-vel is).
|
pén. ápr. 22, 2005 8:23 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Akciós előlap a speedben, csak ebben az egy színben:
http://www.speedshop.hu/termeknew.php?t ... neraz=9999
Ennyiért korrekt.
Guni
|
szer. ápr. 20, 2005 22:47 |
|
|
jazzkifli
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 714 Tartózkodási hely: Székesfehérvár Telefon:Nokia E50
|
GazVezir írta: Na, ma estére sikerült átvergődnöm magam az utolsó előtti pályán is, a Training Day-en. Hű, denagyonörültemneki! Lehet, hogy ezért ez a neve, legalább egy napba tellik, mire átszenveded magad az utolsó pályára.
|
szer. ápr. 20, 2005 20:57 |
|
|
jazzkifli
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 714 Tartózkodási hely: Székesfehérvár Telefon:Nokia E50
|
laciband írta: Köszi Guni a segítséget! Még egy iszonyat láma kérdésem lenne a a telefon helyes csatlakoztatásal kapcsolatban soros porton keresztül DCA500-as kábellel. 1. Telefon, számítógép kikapcs 2. Telefon, számítógép összekötése a kábellel 3. Számítógép bekapcsolása 4. Megfelelő program indítása Bocs,de sehol sem találtam meg, sem a telefon, sem a MPM doksijában.
1. Kábel rádugása a PC-re; 2. Telefon (bekapcsolva) és a kábel összepárosítása; 3. Megfelelő program indítása.
|
szer. ápr. 20, 2005 20:56 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Na, ma estére sikerült átvergődnöm magam az utolsó előtti pályán is, a Training Day-en. Hű, denagyonörültemneki!
Lehet, hogy ezért ez a neve, legalább egy napba tellik, mire átszenveded magad az utolsó pályára.
|
szer. ápr. 20, 2005 20:40 |
|
|
laciband
ezüst tag
|
Köszi Guni a segítséget!
Még egy iszonyat láma kérdésem lenne a a telefon helyes csatlakoztatásal kapcsolatban soros porton keresztül DCA500-as kábellel.
1. Telefon, számítógép kikapcs
2. Telefon, számítógép összekötése a kábellel
3. Számítógép bekapcsolása
4. Megfelelő program indítása
Bocs,de sehol sem találtam meg, sem a telefon, sem a MPM doksijában.
|
szer. ápr. 20, 2005 20:34 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Data Suite a Nokiánál van, csak gondolom annyira megszokták, hogy a Siemens-nél is így utalnak az adatkommunikációs progira. Nem kell vele törödni, mint ahogy azzal sem, hogy kifelejtették a CX65-öt. /egyébként az S65, meg a C65 sincs ott/
Igen, ezzel a két kábellel mindent meg tudsz csinálni, amit Siemens-el jelen pillanatban meg lehet.
Guni
|
szer. ápr. 20, 2005 2:27 |
|
|
laciband
ezüst tag
|
Helló Mindenki!
Utánna néztem a Speedshop-on is a DCA500 és a 1979 kábeleknek. A 1979-nél sajna, nem írja a CXT65-t csak a CXT70-t. Ez most baj vagy nem baj?
A DCA500 csomagolás nélküli változatát néztem ki én is.
Mi az a Data Suite szoftver? A DCA500 leírásában szerepel.
Ezek a kábelekkel akkor lehet netezni, a telefonra,-ról fájlokat fel, letölteni, patch-elni, szoftvert frissíteni, és ha egyszer meg lesz a tudásom hozzá akkor függetleníteni is a telefont?
Segítségeteket előre is köszönöm!
|
szer. ápr. 20, 2005 1:47 |
|
|
jazzkifli
platina tag
|
Akkor valószínüleg DCA-500-asom van, mert ezek a "szerviz" progik nem működnek vele
|
szer. ápr. 20, 2005 0:34 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Nem, direkt ki is próbáltam DCA-500-al meg se találják a telefont, az utángyártott házilag átalakított kábelemmel, meg az első pirosgomb nyomásra megtalálja a v-klay is, meg az X65flasher is. Egyébként az enyémet egy C55-höz adták.
Guni
|
kedd ápr. 19, 2005 23:18 |
|
|
jazzkifli
platina tag
|
freelive írta: jazzkifli írta: - A DCA-500-as sztem nem jó winswup-ra. Nem tudom megindokolni, csak mégérzés;
Megérzés rossz!! A mai napig ezt használom. Még anno a pannis C55-höz kaptam. Megy vele minden. Gyári friss., winswup, és más is. Tesztelve: C65, CV65, CX65, CX70, M65.
V-klay és tsai is kommunikálnak a kábellel? Vagyis látják a telót? A C55-höz kaptad? Akkor lehet, hogy nekem is ilyenem van? Én az S55-höz (vodás) kaptam egy soros gyári mazzagot, aminek a COM portos csatiján az RS323 (ha jól emlékszem) felirat van.
|
kedd ápr. 19, 2005 22:43 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Kétféleképpenh lehet sw-t frissíteni: amit a Siemenstől lehet letölteni az update-net hívjuk. A másik progi, amit a szervízekben használnak frissítésre, az a winswup.
4500Ft ért már kapsz csomagolás nélküli gyári DCA-500-at a speedshopban!
A winswup meg szerintem is működik a gyári kábellel, márcsak azért is, mert a szervízekben is gondolom azzal csinálják és nem utángyártottal.
Guni
|
kedd ápr. 19, 2005 22:21 |
|
|
freelive
arany tag
|
jazzkifli írta: - A DCA-500-as sztem nem jó winswup-ra. Nem tudom megindokolni, csak mégérzés;
Megérzés rossz!! A mai napig ezt használom. Még anno a pannis C55-höz kaptam. Megy vele minden. Gyári friss., winswup, és más is. Tesztelve: C65, CV65, CX65, CX70, M65.
|
kedd ápr. 19, 2005 20:17 |
|
|
laciband
ezüst tag
|
jazzkifli írta: - A DCA-500-as sztem nem jó winswup-ra. Nem tudom megindokolni, csak mégérzés; - A DCA-510-es állítólag (több helyen is olvastam) hogy jó mindenre; - DCA-540 erről semmit nem tudok; - DCA-600 SyncStation erről sem tudok nyilatkozni. Valószínüleg a gyári programok mennek vele; - A 1979-es kábel valóban csak szervízfunciókra jó, modemesre nem a speedshop szerint; - utángyártott DCA-510 féleség: egy ismerősöm valószínüleg ilyet vehetett (USB-s 2500 HUF-ért), mert nem akart működni az MPM-mel. Lehet, hogy szervízfunkciókra jó lenne? Majd elkérem és kipróbálom
Nos, bementem T-Mobile üzletbe, kérdeztem van -e adatkábelük. Most éppen nincs, kb 4-5 ezer az ára, és utángyártott. Irány a helyi mobilos mindenes bolt. Kérdem van -e adatkábelük. Van, csak most nincs, soros, utángyártott, 4500 pénz. Van hozzá két CD! Egyiken meghajtóprogram másikon pedig egy olyan program amivel egy mappaként látszik a csengőhangjaim mappája, illetve egy másik amelyik a GPRS modomet állítja be. Kérdem:Mobile Phone Manager? Kis gondolkodás után a válasz: Igen
Állítólag kipróbálhatom mielőtt elhozom!!!!
Elsődlegesen az általam készített képeket, videókat szeretném leszedni a telefonról, de már akkor olyan kábellel ami kategóriájában mindent tud!
És a linux alatti kompatibilitás sem utolsó.Sőt!
Kifejezések értelmezése:
Adatcsere:Csengőhangok, háttérképek és egyéb ilyen fájlok fel, letöltése.
Upgrade:A telefon szoftverének frissítése.
winswup:?????????
Jól értelmeztem őket?
Segítségeteket előre is utólag is köszönöm!
|
kedd ápr. 19, 2005 19:36 |
|
|
laciband
ezüst tag
|
jazzkifli írta: - A DCA-500-as sztem nem jó winswup-ra. Nem tudom megindokolni, csak mégérzés; - A DCA-510-es állítólag (több helyen is olvastam) hogy jó mindenre; - DCA-540 erről semmit nem tudok; - DCA-600 SyncStation erről sem tudok nyilatkozni. Valószínüleg a gyári programok mennek vele; - A 1979-es kábel valóban csak szervízfunciókra jó, modemesre nem a speedshop szerint; - utángyártott DCA-510 féleség: egy ismerősöm valószínüleg ilyet vehetett (USB-s 2500 HUF-ért), mert nem akart működni az MPM-mel. Lehet, hogy szervízfunkciókra jó lenne? Majd elkérem és kipróbálom
Nos, bementem T-Mobile üzletbe, kérdeztem van -e adatkábelük. Most éppen nincs, kb 4-5 ezer az ára, és utángyártott. Irány a helyi mobilos mindenes bolt. Kérdem van -e adatkábelük. Van, csak most nincs, soros, utángyártott, 4500 pénz. Van hozzá két CD! Egyiken meghajtóprogram másikon pedig egy olyan program amivel egy mappaként látszik a csengőhangjaim mappája, illetve egy másik amelyik a GPRS modomet állítja be. Kérdem:Mobile Phone Manager? Kis gondolkodás után a válasz: Igen
Állítólag kipróbálhatom mielőtt elhozom!!!!
Elsődlegesen az általam készített képeket, videókat szeretném leszedni a telefonról, de már akkor olyan kábellel ami kategóriájában mindent tud!
És a linux alatti kompatibilitás sem utolsó.Sőt!
Kifejezések értelmezése:
Adatcsere:Csengőhangok, háttérképek és egyéb ilyen fájlok fel, letöltése.
Upgrade:A telefon szoftverének frissítése.
winswup:?????????
Jól értelmeztem őket?
Segítségeteket előre is utólag is köszönöm!
|
kedd ápr. 19, 2005 19:35 |
|
|
jazzkifli
platina tag
|
GazVezir írta: Ha valakinek sikerült megcsinálnia a Gravity Defied-ben a Training Day nevü pályát, azt kérem, hogy feltétlenűl árulja el nekem, hogy hogyan sikerült. Köszönöm!
Én még mindig az indoor-ral küszködök Már haladok, mert volt olyan hogy majdnem megcsináltam, csak fél méterrel a cél előtt buktam fel Nem voltam ám ideges...
ui:nem adom fel
|
kedd ápr. 19, 2005 16:39 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
|
Ha valakinek sikerült megcsinálnia a Gravity Defied-ben a Training Day nevü pályát, azt kérem, hogy feltétlenűl árulja el nekem, hogy hogyan sikerült. Köszönöm!
|
kedd ápr. 19, 2005 16:23 |
|
|
jazzkifli
platina tag
|
guni. írta: Tehát akkor most foglaljuk össze, jól értem-e:
-A DCA-500 jó adatcserére, meg upgradre /gondolom winswup-ra is/ -A DCA-510 az usb kábel, adat mód, de nem tud upgrade-elni -A DCA-540 elvileg ez is usb, de mi a különbség a kettő között? -A DCA-600 a sync-station -Az 1979-es csak szerviz módban működik a 65-ös szériával, de a speed oldala szerint ez pont egy adatkábel modem funkcióval -Az 1579-es jelű csak a 65-ös sorozathoz van írva. Akkor ez lenne ténylegesen az adtkábel? De akkor régebbi modellekkel miért nem kompatibilis. -Meg van még utángyártott usb, gondolom ez ugyanazt tudja, mint a DCA-510
Bakker azért ez elég kusza...
Guni
- A DCA-500-as sztem nem jó winswup-ra. Nem tudom megindokolni, csak mégérzés; - A DCA-510-es állítólag (több helyen is olvastam) hogy jó mindenre; - DCA-540 erről semmit nem tudok; - DCA-600 SyncStation erről sem tudok nyilatkozni. Valószínüleg a gyári programok mennek vele; - A 1979-es kábel valóban csak szervízfunciókra jó, modemesre nem a speedshop szerint; - utángyártott DCA-510 féleség: egy ismerősöm valószínüleg ilyet vehetett (USB-s 2500 HUF-ért), mert nem akart működni az MPM-mel. Lehet, hogy szervízfunkciókra jó lenne? Majd elkérem és kipróbálom
|
kedd ápr. 19, 2005 15:51 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Na ja, de nekem már egyre inkább kezd tele lenni a tököm azzal, hogy ilyen kib. lassú az adatátvitel, már egyre inkább kezdem felhúzni magam, amikor a Phone explorert használom, mert nem igaz, hogy kb 5 másodpercig tart belépni egy mappába, meg mondjuk 2 percig, mire letöltök róla 200-300KB-nyi cuccot, apám k500i-je, meg meg úgy hasít a 3k-s gyorsboltos usb kábellel, meg a Float's Mobile Agent-el mint az állat.
Bár volt nálam valaki /már nem is tudom ki/ innen a fóruról, hogy összedörrentsük az usb kábelét a géppel, de az nem volt annyira gyors mint az, viszont utángyártott kábel létére működött adat módban.
Tehát akkor most foglaljuk össze, jól értem-e:
-A DCA-500 jó adatcserére, meg upgradre /gondolom winswup-ra is/
-A DCA-510 az usb kábel, adat mód, de nem tud upgrade-elni
-A DCA-540 elvileg ez is usb, de mi a különbség a kettő között?
-A DCA-600 a sync-station
-Az 1979-es csak szerviz módban működik a 65-ös szériával, de a speed oldala szerint ez pont egy adatkábel modem funkcióval
-Az 1579-es jelű csak a 65-ös sorozathoz van írva. Akkor ez lenne ténylegesen az adtkábel? De akkor régebbi modellekkel miért nem kompatibilis.
-Meg van még utángyártott usb, gondolom ez ugyanazt tudja, mint a DCA-510
Bakker azért ez elég kusza...
Guni
|
kedd ápr. 19, 2005 15:34 |
|
|
Dabsol
gyémánt tag
|
guni. írta: Majdnem, ez a Phone Explorer, ami az MPM egyik alprogramja, de lényeg a lényeg, akkor valóban tök fölösleges a cd. Viszont gondom ennyiért nem gyári kábelt adnak, tehát ha soros, akkor meg lehet hogy menni fog szerviz módban is, de már tényleg nem tudom, olyan zavaros minden ezekkel a kábelekkel mióta kijött a 65-ös széria... Guni
Nekem nem zavaros, van egy 1979es szervízkábel meg egy dca-500as adatkábel és kész. Másféle kábelt usbst infrásat nem kell használni
|
kedd ápr. 19, 2005 11:31 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Majdnem, ez a Phone Explorer, ami az MPM egyik alprogramja, de lényeg a lényeg, akkor valóban tök fölösleges a cd. Viszont gondom ennyiért nem gyári kábelt adnak, tehát ha soros, akkor meg lehet hogy menni fog szerviz módban is, de már tényleg nem tudom, olyan zavaros minden ezekkel a kábelekkel mióta kijött a 65-ös széria...
Guni
|
kedd ápr. 19, 2005 1:18 |
|
|
laciband
ezüst tag
|
Guni, jazzkifli köszi a segítséget!
A helyi T-Mobile üzletben azt mondták, hogy a kábelhez a CD-n egy olyan program van amivel egy meghajtóként láthatom a telefonomat a Windows-ban. Hát ha jól tudom a Mobile Phone Manager pont ezt hivatott ellátni. Ezt meg már leszedtem a Siemens oldaláról?
A soros adatkábel nem szűk sávszélességű(115000bit/s)a GPRS modemnek?
Segítségeteket előre és utólg is köszönöm!
|
hétf. ápr. 18, 2005 23:28 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
jazzkifli írta: A 1979-es speedshop-os kábel (amit guni. is említett) winswup-os up/downgrade-re, peccselére, unlockolásra, szervízfunkciókra jó. Nekem nem sikerült vele képet/hangot fel/le tölteni. A DCA-xxx sorozat pedig minden hivatalos dologra jó (SW upgrade, kép/hang fel/le töltés, szinkronizáció). Nekem van egy 1979-es és egy gyári soros Sie kábelem (amit még az S55-höz adtak). Ezekkel mindnet meg tudok csinálni amire szükségem lehet
Nekem ia ez a kombináció van, bár valaki egyszer belinkelt egy rajzot, miszerint, ha az utángyártott kábelbe még bekötünk 1-2 ellenállást, akkor működik adatmódban is, de arra már nem emlékszeb biztosan, hogy működött is-e.
Guni
|
hétf. ápr. 18, 2005 13:58 |
|
|
Dabsol
gyémánt tag
|
GazVezir írta: Elképzelhető, hogy emulatorral, a háttérben pedig a fraps futott...... Őszíntén szólva nem tudom, csak sejtésem van.
Én is erre gondoltam. Hát igen, az elma-ban is valami ilyesmik voltak
|
hétf. ápr. 18, 2005 12:28 |
|
|
jazzkifli
platina tag
|
guni. írta: Szervízkábelt vehetsz speedshop-ban kétezerért...
Ha pontosak akarunk lenni akkor 2490 HUF az ára a szervízkábelnek.
|
hétf. ápr. 18, 2005 11:07 |
|
|
jazzkifli
platina tag
|
A 1979-es speedshop-os kábel (amit guni. is említett) winswup-os up/downgrade-re, peccselére, unlockolásra, szervízfunkciókra jó. Nekem nem sikerült vele képet/hangot fel/le tölteni. A DCA-xxx sorozat pedig minden hivatalos dologra jó (SW upgrade, kép/hang fel/le töltés, szinkronizáció). Nekem van egy 1979-es és egy gyári soros Sie kábelem (amit még az S55-höz adtak). Ezekkel mindnet meg tudok csinálni amire szükségem lehet
|
hétf. ápr. 18, 2005 10:56 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
A DCA-xxx kábelek a gyáriak. A soros gyárival fel lehet rakni a sw upgrade-eket, az usb-sel nem tudom, mindenesetre a soros az baromi lassú, főleg hogy lassanként már több 10 mega lesz a telefonok memóriája, ahhoz már nagyon kevés a soros.
Szervízkábelt vehetsz speedshop-ban kétezerért, az modemet nem tud, de asszem a képfeltöltésre meg ilyenkre alkamas. De ezt a többiek tudják, valaki legyen szíves javítson ki ha tévednék. A legideálisabb persze az lenne ha vennél egy usb-s meg egy soros kábelt is, ezek elég jól kiegészítik egymást, de persze ez meg így nem valami olcsó.
Guni
|
hétf. ápr. 18, 2005 0:07 |
|
|
laciband
ezüst tag
|
guni. írta: Hát a ki tudja, hogy mi vana cd-n. A drivereket és a gyári progikat a Siemens-től is le tudod tölteni ingyen. Mondjuk nem hinném, hogy ebben az árban esetleg benne lenne valamilyen fizetős progi is. Szal szerintem vedd az olcsóbbat.
Adatkábel az amivel tudsz pl. képeket, játékokat felrakni, és tudsz internetezni. Szervízkábellel, meg tudod irogatni a telcsi flash memóriáját, pl patch-eket felrakni. Bár a két kategória között van némi átjárás.
Guni
Köszi Guni a segítséget!
A DCA-500, DCA-510, DCA-512 ez adatkábel, ha jól tudom. Ezzekel lehet firmware update-t csinálni, de lehet -e patch-et felrakni? Melyiket kérjem? Miben különböznek? Soros vagy USB-s kábelt ajánlotok? A topik olvasgatása után inkább a sorosra hajlok, de azért megkérdezem. Szervizkábelt hol lehet kapni és mennyiért? Forduljak ezzel is a T-Mobile-hoz?
|
vas. ápr. 17, 2005 23:33 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
|
Elképzelhető, hogy emulatorral, a háttérben pedig a fraps futott......
Őszíntén szólva nem tudom, csak sejtésem van.
|
vas. ápr. 17, 2005 21:17 |
|
|
Dabsol
gyémánt tag
|
Hogy a fenébe mentették el így
|
vas. ápr. 17, 2005 20:58 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
|
Íme egy animáció, hogy miként kell végigszáguldani az Indoor nevü pályán.
Épp az imént bukkantam rá a játék weboldalán .
http://www.codebrew.se/gdtr/images/gdtr_indoor.gif
|
vas. ápr. 17, 2005 19:16 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
|
Nekem is nagyon elnyerte a tetszésemet ez a játék. Ahogy megláttam, hevesen dobogott a szívem, tudtam, hogy ez jó játékkal állok szemben. Egyébként nehéz egy játék és ez a jó benne. Egy pályaszerkesztőt hiányolok belőle, valamint egy olyan lehetőséget, hogy a játékosok cserélgethessék egymás között a készített pályákat. Én 220cc-s motorral ügyeskedek az utolsó előtti, Training day nevü pályán.
|
vas. ápr. 17, 2005 19:11 |
|
|
jazzkifli
platina tag
|
GazVezir írta: Meddig jutottatok a motoros játékban?
Kilockoltam a 175ccm-es kategóriát, de már az első (indoor) pályán nem tudok továbbjutni. Egyszerűen túl érzékeny a moci minden parancsra és a legkisebb emelkedőn is fejre állok ha kövérebb gázt adok. Egyébként nagyon tuti játék, igazán jól el lehet vele szórakozni
|
vas. ápr. 17, 2005 18:45 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
|
guni.: Ez talán segít, bár nem konkrétan a problémádra gyógyír.
http://oziris.nyme.hu/~kusicsk/mc60filemanager/hu.html
Jó az x65-ös szériára is.
Meddig jutottatok a motoros játékban?
|
vas. ápr. 17, 2005 18:29 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Segítsetek! A telcsimen /A402-es variáns/ nincs intéző, és sehogy nem tudom odavarázsolni. Próbáltam azt, hogy egy olyan tel extras.fs-ét próbáltam felrakni, amiben van, de nem jelent meg. Aztáb próbáltam az fs creatorral csinálni egyet, de abban meg nem találtam meg ezt a funkciót, legvígül a key definier-rel próbáltam berakni a saját menübe, ill gyorsgombra, de miután belőttem a telcsi úgy csinált, mintha definiálatlan lenne a gomb. Egyéb ötlet?
THX: Guni
|
vas. ápr. 17, 2005 18:24 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Hát a ki tudja, hogy mi vana cd-n. A drivereket és a gyári progikat a Siemens-től is le tudod tölteni ingyen. Mondjuk nem hinném, hogy ebben az árban esetleg benne lenne valamilyen fizetős progi is. Szal szerintem vedd az olcsóbbat.
Adatkábel az amivel tudsz pl. képeket, játékokat felrakni, és tudsz internetezni. Szervízkábellel, meg tudod irogatni a telcsi flash memóriáját, pl patch-eket felrakni. Bár a két kategória között van némi átjárás.
Guni
|
vas. ápr. 17, 2005 12:50 |
|
|
laciband
ezüst tag
|
Helló Mindenki!
Elnézést a láma kérdésekért!
Érdemes a T-Mobile-nál a Siemens CXT 65 adatkábelét telepítő CD-vel venni?
Adatkábel 3500 Ft
Adatkábel + CD 4500 Ft
Mi a különbség az adatkábel és a szervizkábel között?
|
vas. ápr. 17, 2005 2:33 |
|
|
Dabsol
gyémánt tag
|
Trabi TM írta: Dabsol írta: Nem fake. Csak a 43as fw-be van rakva langpack es átnevezték 56-ra. De jó lenne lefordítani mit írnak még, mintha mást is változtattak volna benne, Hát pedig a telefonnal nem kommunikált a program, miközben végigment a csík, tehát semmit sem csinál
Túl jóra sikerült
|
szomb. ápr. 16, 2005 11:36 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Dabsol írta: Nem fake. Csak a 43as fw-be van rakva langpack es átnevezték 56-ra. De jó lenne lefordítani mit írnak még, mintha mást is változtattak volna benne,
Hát pedig a telefonnal nem kommunikált a program, miközben végigment a csík, tehát semmit sem csinál
|
szomb. ápr. 16, 2005 9:25 |
|
|
Dabsol
gyémánt tag
|
Trabi TM írta: LoL! Látom még vannak akik az április 1 hatása alatt vannak Mind a 4 swup FAKE !
Nem fake. Csak a 43as fw-be van rakva langpack es átnevezték 56-ra. De jó lenne lefordítani mit írnak még, mintha mást is változtattak volna benne,
|
pén. ápr. 15, 2005 22:43 |
|
|
Dabsol
gyémánt tag
|
Jó kis játék, majdnem mint az elastomania Szépen fut.
|
pén. ápr. 15, 2005 21:30 |
|
|
Dabsol
gyémánt tag
|
Közben lejött, ötödszörre sikerült letölteni...
|
pén. ápr. 15, 2005 17:50 |
|
|
Dabsol
gyémánt tag
|
|
pén. ápr. 15, 2005 17:30 |
|
|
amed
arany tag
|
Rájöttem hogyan működik ez a patch:
Idézet: ;Password protected Disk selection menu * © SiNgle ;In CardExplorer press "1" or enter password - disk selection menu 092C248: 0900000A 000055E3 092C2A4: 3534 2000 ;092C2A4: 20003631 "1234" ;Password 1234
Bele kell lépni a fájlrendszerbe (Letöltések) és megnyomni az 1-es billentyüt, erre feljön egy menü amiből ha kiválasszuk a Show All-t megjelenik menden rejtett könyvtár.
|
pén. ápr. 15, 2005 17:18 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
|
Próbáljátok ki, hátha működik a x65-ös szérián eme fantasztikus Elmás hangulatot idéző játék.
Letöltés: http://mobilmuvi.atw.hu/GravityDefied.zip
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GazVezir pén. ápr. 15, 2005 17:19-kor.
|
pén. ápr. 15, 2005 15:39 |
|
|