Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 7:07

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
siofok00 írta:
Ez a mentalítás igaz pl a szlovén vodafone-ra is.
Ott is szívás a vodafone internet. A másik szolgáltatónak az autópályán végig, az összes városban, sőt, még az Alpokban is 7.2-es valós sebességű hsdpa hálózata van.

Szlovéniában nincsen Vodafone tulajdonú szolgáltató, így vajmi kevés technikai közösség lehet a magyar, vagy más Vodafone hálózatokkal.
http://en.wikipedia.org/wiki/Vodafone#V ... _in_Europe

szomb. nov. 01, 2008 15:09
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
Megint félretájékoztatott a voda (1270). Azt mondta a dalolólány, hogy a Vitamax net 200 fordulónapján megszünik és regiznem kell másikra. Ezzel szemben meghosszabították. Ezek tájékoztatásban semmit nem fejlődtek... :-(

szomb. nov. 01, 2008 11:48
arany tag

Hozzászólás 
Ez a mentalítás igaz pl a szlovén vodafone-ra is.
Ott is szívás a vodafone internet. A másik szolgáltatónak az autópályán végig, az összes városban, sőt, még az Alpokban is 7.2-es valós sebességű hsdpa hálózata van.
A vodafone-nak meg csak a városokban úgy ahogy, de az ottani voda még mindig fényévekkel jobb mint a magyar.

Olaszban is a közvetlen tengerparti szállodában vodafone nulla, Tim maximális a térerő.

A Vodafone olyan mint egy makrancos csaj, vannak jó periódusok, majd jön a hiszti.

Egyébként amikor a vodafone gyönyörű működése miatt megvettem a magentás net-et, ott is volt sebesség probléma. Felhívtam az üfsz-ot, beismerték, hogy kevés a szerverük, de két héten belül már minden okés, és érdekes módon így is lett. Azóta még a legnagyobb csúcsban sem mértem 2800 kbs alatti értéket.

pén. okt. 24, 2008 21:21
vas-tag

Hozzászólás 
Lehet így kéne hirdetni a vodanetet: Netezz hajnalban, akkor van sávszélesség:)))

Sajnos még akkor sincs!Hajnal 2-t, 4-et is próbáltam,mert lassan már aludni sem tudok miatta.Nincs,nincs és nincs semmi! :(

pén. okt. 24, 2008 18:36
ezüst tag

Hozzászólás 
siofok00 írta:
Azért érdekes arány, hogy az ismeröseim nagy része régebben vodás volt, most meg alig néhány az.
Kipróbálják a t vagy a p szolgáltatási minőségét, gyakorlatilag hasonló áron és többet már nem akarnak szívni a vodafonenal, pl. mobilinternet sebesség.

Nálam is hasonló a trend. Az augusztusi pre-paid áremelésük (eltekintve a néhány jelentéktelen árcsökkentéstől) több ismerősöm körében kiverte a biztosítékot, így sokan átmentek a T-hez pl. Domino Aktívra.
De sebaj, mert november 1-én jön a nagy promoval hirdetett jutalom, amiről senki nem tudja még, hogy micsoda.

pén. okt. 24, 2008 18:21
arany tag

Hozzászólás 
Vagyunk szerintem jópáran, akik prepaid konstrúkció ellenére elég sok pénzt hagyunk ott a szolgáltatóknál és tényleg kihasználjuk a szolgáltatásokat (pl 5 vagy 10g internet). Gondolom a voda is próbál úgymond néhány "prémium" prepaidest elcsábítani vagy valami módon megtartani.

Azért érdekes arány, hogy az ismeröseim nagy része régebben vodás volt, most meg alig néhány az.
Kipróbálják a t vagy a p szolgáltatási minőségét, gyakorlatilag hasonló áron és többet már nem akarnak szívni a vodafonenal, pl. mobilinternet sebesség.

Lehet így kéne hirdetni a vodanetet: Netezz hajnalban, akkor van sávszélesség:)))

Itt lenne az idő a profitéhség helyett a szolgáltatásminőségre is figyelni végre valahára.

pén. okt. 24, 2008 16:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
kolink írta:
Helló!
Kösz Vizsla a PÜ-t.Sajnos ,ahol lakom semmi más netezési lehetőségem nincs.Az összes mobil szolgáltatót kipróbáltam,de csak ennek volt 3G-je.Az 1270 -nel minimum 20 x beszéltem,ők elvileg ügyitézők,de senki felelőst vagy felettest ,esetleg műszakist nem hajlandók kapcsolni.Állandóan a beállításokkal vacakolnának, de abból már elegem van ,többször végigcsináltam,amit mondtak.Épp már csak windowst nem telepítettünk.
Kérd az ügyfélmegtartó csoportot a 1270-en! Nem írom le még1x :).

pén. okt. 24, 2008 12:16
ezüst tag

Hozzászólás 
siofok00 írta:
Október 23 14.20h Siófok HSDPA:

Vodafone:

letöltés: 234 kbs feltöltes: 184 kbs

T-Mobile:

letöltés: 4465 kbs feltöltes: 1334 kbs

A Vodafone értékeit nem elgépeltem.

Egyszerűen botrányosan lassú és használhatatlan.

Csak nem ez lenne a november 1-re meghirdetett jutalom? :lol:

pén. okt. 24, 2008 11:46
vas-tag

Hozzászólás 
Helló!
Kösz Vizsla a PÜ-t.Sajnos ,ahol lakom semmi más netezési lehetőségem nincs.Az összes mobil szolgáltatót kipróbáltam,de csak ennek volt 3G-je.Az 1270 -nel minimum 20 x beszéltem,ők elvileg ügyitézők,de senki felelőst vagy felettest ,esetleg műszakist nem hajlandók kapcsolni.Állandóan a beállításokkal vacakolnának, de abból már elegem van ,többször végigcsináltam,amit mondtak.Épp már csak windowst nem telepítettünk.

pén. okt. 24, 2008 11:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
kolink írta:
Helló!
Voltam ma a márkaboltban ,de "ügyfélmegtartóval" nem találkoztam::))!
Ha bejelented, hogy fel akarod mondani, talán eszébe jut az márkaboltosnak, hogy telefonon átnyújtsa neked. Vagy 1270-en kérd őket.
Küldtem PÜ-t!

pén. okt. 24, 2008 10:42
vas-tag

Hozzászólás 
Helló!
Voltam ma a márkaboltban ,de "ügyfélmegtartóval" nem találkoztam::))
vagy inkább sírjak::(((Már dühömben azt sem tudok.
Hárman voltak,nulla forgalom.Az ő laptopjukba modem be, tökéletesen működik a net.(Ott az enyémben is).Kértem, jöjjön velem a laptopjával,autózzunk ahhoz a toronyhoz,ahol lakom, max 15 perc.Hozom -viszem ,próbálja ki,hátha neki hisz a tisztelt ügyfélszolgálat.A válasz,nekik erre nincs lehetőségük.
Itt tartok ,senkihez nincs fordulnom,mert onnan a telefon mellől senki nem emeli fel a fenekét,hogy meggyőződene az igazamról.A torony működik és kész,ezzel lezárva.Túlterheltség??Nincs olyan időpont amikor ne próbáltam volna már,gyakorlatilag két hete , 0-tól 24óráig!

pén. okt. 24, 2008 10:33
arany tag

Hozzászólás 
Felhívtam az ügyfélszolgálatot.

Szerintük túlterhelt a rendszer, mert sokan használják. Ez már a röhej kategória!!!!
Az embereket meg bolondítják a 14.4-es hsdpa meg a többi maszlaggal.

Ez a cég amióta megalakult egy "átmeneti hálózati probléma".

pén. okt. 24, 2008 9:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kérd az ügyfélmegtartókat egy üzletben.

csüt. okt. 23, 2008 21:43
vas-tag

Hozzászólás 
Helló!
Legkomolyabban mondom,ilyet is mondtak:
-megváltoztak az időjárási viszonyok
-elfújta a szél
-lehullottak a falevelek,nincs visszavert jel
windows,tűzfal,vírusirtó,modem hiba minden ügyfélszolgálatos kedvenc kifogása, csak azt nem hallja meg ,hogy a másik torony hatótávolságában tudok netezni.Költözzek oda???

Teljesen kilátástalannak látom most a helyzetem.

csüt. okt. 23, 2008 20:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
kolink írta:
Helló T68m!
Megpróbálom az ügyfélszolgálatot,ha ugyanaz , következik a Fogyasztóvédelem.Csak sajnos ettől még nem lesz netem.

Oda folosleges, mert semmi kozuk hozza. A Nemzeti Hirkozlesi Hatosag az illetekes.

csüt. okt. 23, 2008 20:50
platina tag

Hozzászólás 
Teljesen igazad van,az égvilágon semmivel nem tudom bizonyítani.Tökéletes hülyének néznek.Megkérdeztem a vodafone boltban adtak-e el másnak is el ilyen modemet arra a környékre?? Vagy csak én reklamálok?

Ebben már a Voadának óriási a rutinja, lásd Ericsson R600-as internet korszakot. Hetekig nem mûködött a kib@@szott szolgáltatásuk, reklamációnál az alábbi válaszok jöttek:
- csak nálam nem megy
- ôk ilyet nem tapasztalnak
- rossz a számítógépem
- ha angol a vindóz az a baj, ha magyar akkor az, ha német, akkor az....
- rossz a kábelem (mert arra nincs garancia)
- valaki túlterheli a cellát, keressem meg
- most kalibrálják a rendszert
- nézzem meg, a szomszédban nem vett valaki mostanában mikrohullámú sütôt
- sûrû a köd
- rossz a cella, de már kimentek a kollégák
- az amerikai!!! szerver a ludas
- vigyem be a telefont a gyôri szervizbe, hátha rossz (95 km...)
- megy a net, csak a böngészôm lassú
- az alaplap chip-készlete a hibás
- kevés a memória a gépemben (2001-ben 512 mega...)
- honnan vezem én, hogy egyáltalán van net szolgáltatás a településünkön

csüt. okt. 23, 2008 20:40
platina tag

Hozzászólás 
Javaslom a hibabejelentest tertivevenyes elsobbsegi levelben, elore jelezve, hogy miota all fenn a porblema,

---és amit simán letagadnak, pontosabban közlik, hogy a levélben nem volt benne, amire hivatkozol. Leglábbis velem ez történt anno...

csüt. okt. 23, 2008 20:28
vas-tag

Hozzászólás 
Helló T68m!
Teljesen igazad van,az égvilágon semmivel nem tudom bizonyítani.Tökéletes hülyének néznek.Megkérdeztem a vodafone boltban adtak-e el másnak is el ilyen modemet arra a környékre?? Vagy csak én reklamálok??Neem,nem tud róla.Más szolgáltató által teljesen kiépített terület (UPC,Invitel),így totál nem érdekli őket egy reklamáló!Holnap még egy utolsó próba a laptoppal .Újból eulatózom a két tornyhoz.Megpróbálom az ügyfélszolgálatot,ha ugyanaz , következik a Fogyasztóvédelem.Csak sajnos ettől még nem lesz netem.

csüt. okt. 23, 2008 19:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
asdf_ írta:
kolink írta:
Helló!

Két hete nem mûködik a 3g-s netem ,ami már elõtte másfél hónapon keresztül ragyogóan mûködött!

Javaslom a hibabejelentest tertivevenyes elsobbsegi levelben, elore jelezve, hogy miota all fenn a porblema, te mikor jelezted ezt szamukra, es mivel az aszf-ben foglalt hibaelharitasi hataridobol (velhetoen 72 ora) kiestek, rogton kered havidijat a kerdeses idoszakra vonatkozo jovairasat. Bar ha jol remlik, ennel tobb is jarna...

persze, kötbér is. Azonban hogy állunk a bizonyítással? Fogja tudni ezt kolink hatóság előtt, hitelt érdemlően bizonyítani? Alig hiszem.

csüt. okt. 23, 2008 18:51
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
kolink írta:
Helló!

Két hete nem működik a 3g-s netem ,ami már előtte másfél hónapon keresztül ragyogóan működött!

Javaslom a hibabejelentest tertivevenyes elsobbsegi levelben, elore jelezve, hogy miota all fenn a porblema, te mikor jelezted ezt szamukra, es mivel az aszf-ben foglalt hibaelharitasi hataridobol (velhetoen 72 ora) kiestek, rogton kered havidijat a kerdeses idoszakra vonatkozo jovairasat. Bar ha jol remlik, ennel tobb is jarna...

csüt. okt. 23, 2008 16:04
arany tag

Hozzászólás 
Október 23 14.20h Siófok HSDPA:

Vodafone:

letöltés: 234 kbs feltöltes: 184 kbs

T-Mobile:

letöltés: 4465 kbs feltöltes: 1334 kbs

A Vodafone értékeit nem elgépeltem.

Egyszerűen botrányosan lassú és használhatatlan. Még egy vacak youtube is megakad a Vodafone féle huawei "szuper" nettel.

csüt. okt. 23, 2008 13:25
vas-tag

Hozzászólás 
Helló!

Két hete nem működik a 3g-s netem ,ami már előtte másfél hónapon keresztül ragyogóan működött!
Egy kis mese ,hogy megértsétek.Két torony között lakom ,de nevezzük "A"torony által lefedett területen!
Ügyfélszolgálat,hibabejelentés ,válasz .Vigyem vissza a modemet ,ahol vettem ,kicserélik.Modem vissza ,ott ragyogóan működött.Itthon továbbra is semmi.Ügyfélszolgálat ismét,válasz:rosszak a beállításaim,nem jó tűzfal,vírusirtó stb.(hülyeség) Boltba vissza most a laptoppal,ott működött ismét.Itthon semmi.Ekkor már gyanús volt ,hogy a "B" toronnyal működik,az "A"-val ,ahol lakom,nem.Beautóztam a várost a laptopommal,amikor kiléptem az "B" torony hatósugarából,net megszűnt!
Telefon ,ügyfélszolgálat.Kapásból hülyének néztek .Szélén lakom ,azért nincs 3g.Autóba laptop, "A" torony-hoz közel 100 méterre,net nincs!
Telefon , toronynál vagyok,de nincs net.(Jaa,bocs ,kifelejtettem a 3g térerőt fullosnak jelzi, de netre nem enged fellépni.)A hölgy 3 utcába is elküldött telefonon keresztül ,de sehol nem csatlakozott.Állítólag ő látta is ,hogy csatlakoznék,nem érti ,de kivizsgálják.
3 nap után telefon,hülye vagyok és kész,mert a torony működik.Kérdezem?Kijöttek,megnézték???NEEM ,arra nincs emberük ,de vegyem tudomásul,hogy jó!!
Azóta kölcsönkértem egy 3g-s telefont is,ha 3g-re állítom nem lehet felhívni az "A"toronynál azt sem.
Most itt tartok ,fizetek a semmiért,fogalmam sincs kihez fordulhatnék még .Az ügyfélszolgálatos nem hajlandó kapcsolni egy műszaki felelőst,egy felettest,senkit,Szórja az észt a beállítósokkal kapcsolatban.Nem érti,ugyanaz a gép ,ugyanazzal a beállításokkal a város más területén "b" toronynál működik!

Helló!!

csüt. okt. 23, 2008 13:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
3. ezzel kapcsolatban pedig elmondta, hogy azért nem vette fel hibára, mert hiányosak voltak az adatok és így amúgy sem tudták volna kivizsgálni. Az, hogy abban "nem megy az smtp.vodafone.hu" mi a hiányos adat, nem részletezte.

Szerintem igaza volt, hiszen nem mondtad nekik, hogy hova nem megy az smtp szerver. Így nem tudhatták, hogy most a Kálvin térre nem megy vagy a Lechner Ödön fasorra nem megy a szerver (nem mindegy!). :lol:

csüt. okt. 23, 2008 11:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
vodafone hozza a régi formáját:

1. tegnap azt HAZUDTA/mondta a hölgy, hogy felvette hibára a bejelentésem.

2. a mai nap azt hazudta/mondta egy pasi, hogy nem vette fel tegnap hibára a bejelentésem (a hölgy).

3. a mai pasi NEM HAJLANDÓ hibára felvenni a bejelentésem, hogy nem megy az SMTP szerver, azzal a kifogással, hogy használjam webes felületen. (és ezt 10x elmondta)

1-2 felhívott a 1270 és azt mondta (hazudta?), hogy a második nap azért nem látt a pasi a hibabejelentést, mert előző napi hölgy azt olyan rendszeren (e-mail-en) keresztül továbbította a munkatársainak, amit másnap az ügyintéző nem láthatott.

na, most már értem, hogy miért piros a színe a vodának. :lol:

3. ezzel kapcsolatban pedig elmondta, hogy azért nem vette fel hibára, mert hiányosak voltak az adatok és így amúgy sem tudták volna kivizsgálni. Az, hogy abban "nem megy az smtp.vodafone.hu" mi a hiányos adat, nem részletezte.

szer. okt. 22, 2008 16:25
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
QNKORI írta:
A Voda is így állapította meg a mennyiség/forint korlátokat, hogy az elôfizetô meggyôzze magát, mennyivel jobban jár az 5000 Ft-os csomaggal. Persze önként....

csak átmegy a tréhez és megkapja 4ropiért a 3GB-ot. (vagy hűséggel 3ropiért)

szer. okt. 22, 2008 10:31
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 

Azt hiszem kapisgálok valamit. Ez lehet azért van, mert közgazdász végzettségem van, ráadásul marketing szakirányon.

Az ilyen típusú ráerôszakolás tipikus példája az autógyártók "felszereltségi csomagjai".
Meghirdetnek egy autót 2 misiért, amiben kb. hokedli és botkormány van, s mivel minden ember normálisan szeretne utazni, ezért akar egy kis extrát: elektromos ablakemelô, ford.számmérô, rádió, oldalzsebek...).
Igen, ám de akkor jön a kereskedô azzal, hogy miért nem veszed meg csomagban, mert az olcsóbb. A csomagban viszont van még öt hat felesleges baromság is, amiért csak 100 ropi a felár, ami szinte ingyen van a kereskedô szerint. De a vevô ráharap, és meg van róla gyôzôdve, hogy mekkora optimumot választott, és 2,5 misit hagy ott szépen.
A Voda is így állapította meg a mennyiség/forint korlátokat, hogy az elôfizetô meggyôzze magát, mennyivel jobban jár az 5000 Ft-os csomaggal. Persze önként....

szer. okt. 22, 2008 8:11
platina tag

Hozzászólás 
QNKORI írta:
Részben azért, mert most akciósan fél évig az 1 gigás csomag is ugyanannyiba kerül. Másrészt pedig akción kívül az 5 gigás csomag 5000 Ft. Tehát valahogy nincs arányban szerintem a két díjcsomag.

Ezt úgy hívják marketingesül, hogy nyereségoptimalizált optimumra kényszerítés... teccik érteni?

Azt hiszem kapisgálok valamit. Ez lehet azért van, mert közgazdász végzettségem van, ráadásul marketing szakirányon. :)

kedd okt. 21, 2008 23:28
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Zsombe írta:
Macika írta:
A Pannonnál ugyanaz 1990 Ft.
Miért legyenek annyival olcsóbbak, mint a konkurencia???

Részben azért, mert most akciósan fél évig az 1 gigás csomag is ugyanannyiba kerül. Másrészt pedig akción kívül az 5 gigás csomag 5000 Ft. Tehát valahogy nincs arányban szerintem a két díjcsomag.
Igen, de a 100 MB 1990-ért semmiféle hűséget nem igényel, akár egyetlen hónapra is megrendelhető.

kedd okt. 21, 2008 19:19
platina tag

Hozzászólás 

Ezt úgy hívják marketingesül, hogy nyereségoptimalizált optimumra kényszerítés... teccik érteni?

kedd okt. 21, 2008 18:49
platina tag

Hozzászólás 
Macika írta:

kedd okt. 21, 2008 14:04
Moderátor

Hozzászólás 
Zsombe írta:
New-man írta:
Csak most láttam:

okt. 1-től net 200 megszünt,

helyette net 100 van 1500 Ft-ért.

Mondjuk ha 500-1000 Ft között lenne, akkor azt mondanám oké, sőt még elő is fizetnék rá. De 1500-ért szerintem sok.

kedd okt. 21, 2008 0:37
platina tag

Hozzászólás 
New-man írta:
Csak most láttam:

Mondjuk ha 500-1000 Ft között lenne, akkor azt mondanám oké, sőt még elő is fizetnék rá. De 1500-ért szerintem sok.

hétf. okt. 20, 2008 22:21
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
Csak most láttam:

hétf. okt. 20, 2008 20:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
And_Or írta:
T68m írta:

2. a mai nap azt hazudta/mondta egy pasi, hogy nem vette fel tegnap hibára a bejelentésem (a hölgy).

3. a mai pasi NEM HAJLANDÓ hibára felvenni a bejelentésem, hogy nem megy az SMTP szerver, azzal a kifogással, hogy használjam webes felületen. (és ezt 10x elmondta)
Nálam, nekem MOST megy szépen.

fejlődünk, fejlődünk. Most már a postafiókot és az előfizetést is letiltották. Csak úgy. Természetesen a 1270 tagadja.

kedd okt. 14, 2008 12:50
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:

Nálam, nekem MOST megy szépen.

szomb. okt. 11, 2008 21:09
a fórum lelke

Hozzászólás 

pén. okt. 10, 2008 10:11
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
A Vodafone-nak sikerült ismét alkotnia. Meglévő előfizetéseim mellé vettem egy újat, a vásárláskor nyomatékosan kértem, hogy figyeljenek oda, ugyanarra az ügyfélszámra kerüljön, mert Bónuszban vagyok, szeretnék a csoporton belül tényleg ingyen beszélni.
Pénteken jött a szokásos üdvözlő levél, benne a számlazárási dátum, amely eltér a többitől. Telefon, elmondom az ügyintézőnek a bánatom - mint kiderül, természetesen bejött, amitől féltem, teljesen más ügyfélszámra került az előfizu, a közel két heti beszélgetés fizetős volt...

vas. szept. 21, 2008 7:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Korai volt az öröm a roaming számlázási egység módosítása kapcsán.
http://www.vodafone.hu/egyeni/segithetu ... _09_17.pdf

"A Szolgáltató továbbá ezúton tájékoztatja Tisztelt Elıfizetıit, hogy a 2008. szeptember hó 1. napján közzétett közleményében a Díjszabás A. Fejezet 8.1. és B. fejezet 11.b. pontjait érintı, a Vodafone World illetve VitaMax Roaming szolgáltatások számlázási egységére vonatkozó módosítások nem kerülnek bevezetésre 2008. október 1 hatállyal."

Más.
Azért az nem kis teljesítmény, hogy annak ellenére, hogy az ügyfél már Bónusz Szimplában van, a 1751 idióta adatokat közöl. Tök mindegy, mikor kérdezitek le, mennyi SMS-t küldtök, az SMS opció fixen 20 marad, holott a Szimplában nincs is 20 ingyen SMS immár.
Gratulálok ehhez a magas színvonalú, csodálatos számlainformációs rendszerhez és ahhoz, hogy 9 év töketlenkedés után máig nem tették elérhetővé az online ingyenes számlainfót egyéni előfizetőknek, akik így csak 43 Ft-ért kaphatnak tájékoztató adatot az aktuális egyenlegről, aminek a fele úgy hülyeség, ahogy van a fentebb említett ok miatt.

csüt. szept. 18, 2008 7:39
platina tag

Hozzászólás 
nagyakos írta:
Hello mindenkinek!

Azt szeretném megkérdezni hogy a vodafone-nal van e hűség kedvezmény mint pl pannon vagy t-mobile ha egy x ideje előfizető vagy és új telefont akarsz venni akkor x Ft kedvezményt kapsz.
Most gondolkodok azon hogy szolgáltatót váltok. Ha még ez sincs a vodafone-nál akkor tényleg lépek.

Válaszotokat előre is köszönöm

Vodafone-nál annyira nem számít, hogy mióta vagy előfizető. Inkább azt nézik, hogy az elmúlt X hónapban mennyi volt a havi számlád és aszerint ajánlanak fel kedvezményt.

szer. szept. 17, 2008 12:55
vas-tag

Hozzászólás 
Hello mindenkinek!

Azt szeretném megkérdezni hogy a vodafone-nal van e hűség kedvezmény mint pl pannon vagy t-mobile ha egy x ideje előfizető vagy és új telefont akarsz venni akkor x Ft kedvezményt kapsz.
Most gondolkodok azon hogy szolgáltatót váltok. Ha még ez sincs a vodafone-nál akkor tényleg lépek.

Válaszotokat előre is köszönöm

szer. szept. 17, 2008 11:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
De amugy egyszeru e tortenet, akinek van vodas prepaidje innen, ket honap mulva kerjen az EHT-ra hivatkozva dijmentes reszletezot, amennyiben nincs rajta az osszeg, mar mehet is masolatban az nhh-nak, hogy lam, meg mindig nincs rajta osszeg ;)

szer. szept. 17, 2008 10:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kár, hogy ez az összeg kb 15 percen belül befolyik bevételként, így röhögve kifizethetik és továbbra is sz*rhatnak az egészre. 200 milla már inkább elgondolkodtatná őket, következő alkalommal kiszabandó 2 milliárd pedig biztosan gyors megoldást szülne a "technikai problémáikra".

szer. szept. 17, 2008 9:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Hmm
mz pajtas harca szepen, es nemkicsit lassan némi eredmennyel szolgalt ;)

Húszmilliós bírságot kapott a Vodafone
Nem ertem, miert ekkora k***a nagy kaland a hivas soraban feltuntetni a forintot, amit levontak erte, a kiadott reszletezon meg az adott idotartamra vonatkozo kezdo- es zaroegyenleget. De ugy nez ki most 20 millaval tobbe kerul majd leprogramozni, hogy D5=B5*C5 es ezt ranyomtatni a reszletezore. Megerdemeltek :P

ekkora f*pók a szolgáltatók, mindenben elmennek minden határon túl.

kedd szept. 16, 2008 22:57
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hmm
mz pajtas harca szepen, es nemkicsit lassan némi eredmennyel szolgalt ;)

Húszmilliós bírságot kapott a Vodafone
Nem ertem, miert ekkora k***a nagy kaland a hivas soraban feltuntetni a forintot, amit levontak erte, a kiadott reszletezon meg az adott idotartamra vonatkozo kezdo- es zaroegyenleget. De ugy nez ki most 20 millaval tobbe kerul majd leprogramozni, hogy D5=B5*C5 es ezt ranyomtatni a reszletezore. Megerdemeltek :P

kedd szept. 16, 2008 22:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én már átváltottam arra. Amennyit én telefonáltam lassan csak sms-re fogom használni így a telefont :)

szer. szept. 03, 2008 20:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
club írta:
zoli62 írta:
A Vodafone augusztus 20-tól csendben emelte az Uno, Uno plusz percdíjakat. Korábban 35 Ft volt, nem?

Ha itt visszaolvasol, akkor láthatod, hogy július 21.-e óta volt néhány hozzászólás ezzel kapcsolatban.

Igen. Akkor talán most még a Joker Plusz a legjobb. Tök véletlenül pont augusztus elején váltottam Uno Pluszról.

kedd szept. 02, 2008 20:34
platina tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
A Vodafone augusztus 20-tól csendben emelte az Uno, Uno plusz percdíjakat. Korábban 35 Ft volt, nem?

Ha itt visszaolvasol, akkor láthatod, hogy július 21.-e óta volt néhány hozzászólás ezzel kapcsolatban.

kedd szept. 02, 2008 16:47
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd szept. 02, 2008 12:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://www.hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=1049&oldal=1

Kérdés. A UPC-hez hasonlóan a Vodafone a következő hónap elején automatikusan visszaállítja a normális sebességet, vagy külön kérni kell?
Egyébként meg szerintem ez egy újabb technikai túlvállalás a cég részéről.

hétf. aug. 18, 2008 13:26
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
Macika írta:
Ha idejében szóltak előre, akkor igen. Sajnos.

Igazából nem támadható mert a közleményben (még akkor is ha amúgy rengeteg hibát tartalmazott) 19 HUF volt feltüntetve és az 30 nappal aug. 20 elött már hozzáférhető volt. De a díjszabásban történő változtatásnál nem adták meg a 30 napot. (tuti, mert az első hozzászólásom a témában július 24-én íródott és akkor még tuti nem volt változtatva, de már nem volt 30 nap augusztus 20-ig)

hétf. aug. 18, 2008 12:42
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 152  Következő