|
Pannon E-mail Studio (ex-MobilPosta)
Szerző |
Üzenet |
EricssonRulez
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: PDA előtt...
|
ma beszéltem az ügyfélszolgákkal és ecseteltem ezt a spam-es dolgot, mire a csaj nagy nehezen kinyögte, hogy még nagyon képlékeny a dolog, sokban változhat a szolgáltatás. elég nagy a gazdasági károkozás lehetősége, ha mondjuk poénból a konkurens cég küld 10000 db árajánlatkérő emilt neked... ha ez így lesz, akkor köszi szépen.
|
pén. máj. 28, 2004 19:00 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
VonBraun írta: A spam-re biztosan van megoldás, biztosan lehet szűrni, hogy miről kapjunk sms-t.
Jelenleg van erre lehetőség?
Másik megoldás, hogy egy meglévő mailcímedről automatikus továbbítással másolod a fontos leveleket (szűréssel) a pgsm.hu-s címre és így csak azokról kapsz értesítést.
Én így csináltam anno, mikor még a német temail-es SMSértesítő free volt mindenkinek. (Ó hol vannak már azok a szépidők... )
|
pén. máj. 28, 2004 18:23 |
|
|
VonBraun
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 337 Tartózkodási hely: Észak-Magyarország
|
Arra gondoltam, el lehet valamit csípni "véletlenül", mint más dolgokról... De nem.
|
pén. máj. 28, 2004 15:40 |
|
|
Bournie
arany tag
|
VonBraun írta: A másik ablakban fut a PannOnline, hát, nem lehet megrendelni ezt a szolgáltatást, legalábbis most nem lehet.
Szerintem sajna csak június 28-tól lehet majd megrendelni.
|
pén. máj. 28, 2004 15:33 |
|
|
VonBraun
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 337 Tartózkodási hely: Észak-Magyarország
|
Szerintem ez egy jó dolog, végre valami megmozdult a langyos pocsolyában. Én őselőfizető vagyok, de eddig azért nem használtam az internet mailt, mert minek, egy sima primpostás fiók többet tudott tőle. Most majd megnézem belülről, ha van egy kis eszük, akkor összekeverték a westel meg a vodafone hasonló szolgáltatását, és adtak hozzá valami pannonost, még a régi szeretnivalóból.
A spam-re biztosan van megoldás, biztosan lehet szűrni, hogy miről kapjunk sms-t. Ha meg lehet szűrni, akkor kordában lehet tartani a költségeket, bár 300 e-mail-nél már egy plusz "opciós díj", ez igaz.
A másik ablakban fut a PannOnline, hát, nem lehet megrendelni ezt a szolgáltatást, legalábbis most nem lehet.
|
pén. máj. 28, 2004 15:23 |
|
|
Vendég
|
Bazzz. A mobil posta volt az egyetlen dolog ami miatt feltétlenűl előfizus akartam lenni (nem írtam alá hűséget), és ezért váltottam prepaidről. Erre most ennek is vége és majd fizethetnék a **** hülye sms-ekért. Meg még mit nem. Kapja be csövestől az egész banda. Sorszámot lehet tépni kukacwap@pgsm.hu -n!
|
pén. máj. 28, 2004 13:10 |
|
|
Maci119
ezüst tag
|
Személy szerint nem örülök a változásnak. Nem tudom miért kell a szolgáltatásokat mindig kedvezőtlenebbé tenni az előfizetők számára.
Ezzel a hozzáállással ne csodálkozzon a "kedves" pannon, hogy alig mennek hozzá új előfizetők a konkurens szolgáltatókhoz képest!
Pénz beszél...
|
pén. máj. 28, 2004 11:59 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Érdekes, hogy csak ennyi volt a hozzászólás!
Az már senkit se zavar, hogy a pannon megint jól lehúzza az elõfizetõit? Az eddig havi bruttó 375Ft helyett, most már /vesztel módra/, lehet fizetni minden **** spamért 6Ft-ot.
/ami mondjuk nem hülyeség, de talán a spam feladójával kéne ezt kifizetettni, nem pedig velünk!/
|
pén. máj. 28, 2004 11:36 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
maxpayne írta: Remélem egy-két pszihológus is benéz ide.
Már bocs, de mi az a pszihológus?
|
pén. máj. 28, 2004 9:47 |
|
|
Sverige
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 616 Tartózkodási hely: Budapest
|
Bournie írta: Ha jól értem félre a dolgot, akkor végre prepaid-re is kérhető a mobil posta? Nah, szuper. Bár a fizetős sms értesítő nem hiányzott, de azért némi haladás.
Igen, és is úgy értelmezem, hogy már prepaid-esek is használhatják majd.
|
pén. máj. 28, 2004 9:02 |
|
|
Bournie
arany tag
|
Ha jól értem félre a dolgot, akkor végre prepaid-re is kérhető a mobil posta? Nah, szuper. Bár a fizetős sms értesítő nem hiányzott, de azért némi haladás.
|
pén. máj. 28, 2004 8:52 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Hmmm.
Jöhet a trükközés.
6,5Ftért SMS értesítő.
Tehát trükközve 6,5Ftért lehet SMSt fogadni.
Csak annyi a szépséghiba, hogy én fizetek a fogadott SMSért
De legalább megmozdult az állóvíz
|
pén. máj. 28, 2004 8:41 |
|
|
Sverige
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 616 Tartózkodási hely: Budapest
|
Na MOST talán tényleg érdemes ide benézni!
2004. június 28-tól változnak a Pannon Internet mail és Mobil Posta szolgáltatások:
A Pannon GSM Rt. tájékoztatja tisztelt Elôfizetôit, hogy az Igénybevételi díjat utólag fizetô (számlás) szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerzôdési Feltételek 2.2. pontjában foglalt rendelkezésekre tekintettel, valamint az Igénybevételi díjat elôre fizetô (kártyás) szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerzôdési Feltételek I.3.3. pontjában foglalt rendelkezésekre tekintettel az Igénybevételi díjat utólag fizetô (számlás), valamint az Igénybevételi díjat elôre fizetô (kártyás) szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerzôdési Feltételek 2004. június 28-tól az alábbiak szerint módosulnak.
Internet Mail-cím és Pannon Mobil Posta szolgáltatás Az Internet Mail-cím, illetve a Pannon Mobil Posta szolgáltatásaink Mobil Posta néven összevonásra kerülnek. Az Internet Mail-cím, illetve a Pannon Mobil Posta szolgáltatásainkat igénybe vevô Elôfizetôink számára a továbbiakban az elôzôek helyett automatikusan a Mobil Posta szolgáltatás kerül aktiválásra.
Mobil Posta Aszolgáltatás lehetôvé teszi a Szolgáltató mindenkori hirdetményeiben meghatározott feltételeknek megfelelôen szöveges üzenetek fogadását, illetve elektronikus levelezés folytatását az interneten keresztül. Elôfizetôink választhatják a korábbi Pannon Mobil Posta szolgáltatásunknak megfelelô funkciók használatát is. A Mobil Posta szolgáltatás az összevonásra került szolgáltatások funkciói mellett teljes körű levelezô és naptári rendszert kínál SMS-értesítési lehetôséggel. Az Elôfizetô SMS-értesítést kérhet új levél érkezésérôl, naptári bejegyzéseirôl, egy adott idô alatt érkezett levelek számáról, vagy SMS-ben fogadhatja az üzenetet is. A Mobil Posta szolgáltatás elérhetô internetes honlapon (www.pannongsm.hu), WAP-on, SMS alapon és kliens szoftver segítségével. Az igénybevétel feltétele: A Szolgáltatás használatának feltétele az SMS szolgáltatás megrendelése, illetve a Szolgáltató mindenkor érvényes Díjszabásában szereplô - ezen szolgáltatásra vonatkozó - használati díj megfizetése. Aszolgáltatás csak regisztráció - internetes honlapon (www.pannongsm.hu), a 173-as Információs vonalon ügyintézô segítségével, illetve PannOnline-on keresztül történt megrendelés) - után vehetô igénybe. A szolgáltatáshoz kapcsolt regisztráció díjmentes. A szolgáltatás csak a Pannon GSM Rt. hálózatából vehetô igénybe. Az elektronikus levelezés folytatásához az Elôfizetô részérôl szükséges egy számítógép vagy egyéb berendezés, amely az interneten keresztül képes kapcsolódni a Szolgáltató levelezôszerveréhez. A PannonW@P szolgáltatással bármely WAP- képes mobiltelefon-készülék ilyen berendezésnek tekinthetô. Az igénybevétel egyéb feltételeirôl a Szolgáltató mindenkori hirdetményei adnak tájékoztatást. Az igénybevétel korlátja: Ha a mobiltelefon nem alkalmas szöveges üzenetek küldésére és fogadására. Az SMTP-szerveren keresztül történô levélküldés csak a Pannon GSM Rt. hálózatából vehetô igénybe.
Havi elôfizetési díj nem kerül felszámításra.
A Szolgáltatás igénybevétele során minden számlázási idôszakban, tarifacsomagtól függetlenül a telefonra érkezô értesítô SMS-ek után díj - nettó 5,20 (bruttó 6,50) Ft/ fogadott üzenet - fizetendô.
http://www.pgsm.hu/kozlemenyek/mpost.pdf
|
pén. máj. 28, 2004 8:21 |
|
|
trackball
ezüst tag
|
És is pont arra gondoltam, amire Te. Ezért is kaptam fel a
vizet.
|
hétf. máj. 19, 2003 13:46 |
|
|
cLoNe
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: azéndolgom
|
Nem lehetne csinálni egy olyat, hogy tetszőleges topicot, melyet 3-nál több írásjellel nyitnak a végén, és hasonlóan tetszőleges hozzászólást, melyben az írásjelek száma meghaladja a már üvöltésnek vagy kivagyiságnak számító n.írásjel >= n.betű x 0.2 számot, azt kiradírozásra kéne ítélni, a tartalmától mondhatni függetlenül? Elég idegesítő ez a topic a többi közt (már bocs), arról nem is beszélve, hogy nekem a cím azt sugallja, valami érdekes újítás, hír jön (le ne maradjak, azért a kb. 20 felkiáltójel), erre ... Grrr
Bocs a felvetésért
|
hétf. máj. 19, 2003 6:48 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
{i}Remélem egy-két pszihológus is benéz ide.{/i}
Miért is?
|
hétf. máj. 19, 2003 0:19 |
|
|
maxpayne
|
Remélem egy-két pszihológus is benéz ide.
|
szomb. máj. 17, 2003 18:49 |
|
|
.BrOnZ.
|
Most kuldom el harmadszor, de egyszer sem jelent meg... Ha
megis, akkor boccs...
Nem tudom, hogy segit-e, de nekem most oldodott meg ez a
nyugom... Pannonos vagyok, es S55-el ugyanez volt a
problema. Ugyfelszolgalattal napi kapcsolatban voltam (sic!)
Minden beallitast vegig probaltunk, es csak arra jutottunk,
hogy GPRS-en bongeszni tudtam, de E-Mail-ezni, letolteni
nem. Illetve felkinalta a CSD-t.
Mint kesobb kiderult: A szolgaltatonal volt gubanc, mert
akivel beszeltem, eloszor azt mondta, hogy ilyen nincs, neki
megy. Mondtam, hogy probalja ki SIEMENS-el is. Erre szegeny
besapadt, hogy azzal neki sem megy ))
Ergo: Sikerult olyan hibat talalnom, amit meg nem vett eszre
senki. ) Megoldas: A szolgaltatonal el volt turva a
szerver beallitasa, es domain nev beallitassal (pl.:
smtp.pannongsm.hu) nem mukodott, csak akkor, ha a megfelelo
szerver beallitasoknal IP cimet adtak meg!
A hibat kijavitottak, (mint kiderult, bizonyos telefonoknal
csinalta csak ezt!!!) es azota kivaloan mukodik a dolog.
Sot! Visszahivott a Pannonos ugyfelszolgalat, es suru
elnezest kerve tajekoztatott korrekten a megoldasrol es a
hibarol.
Summa: Le a sapkaval elottuk... Kapott a Pannon egy nagy
piros pontot! (nem a hibaert, hanem az elintezes modjaert)
Uff:
------------------------------------------------[BrOnZ]-----
|
szomb. máj. 17, 2003 18:48 |
|
|
trackball
ezüst tag
|
Azért kell benézni mindenképpen, mert neked problémád van?
|
szomb. máj. 17, 2003 18:45 |
|
|
mAiLeR-dAeMoN
vas-tag
|
Pannon E-mail Studio (ex-MobilPosta)
Na szóval...........
Nekem baromira nem megy a Pannomail-om POP3-as elérése Sem GPRS-ben SEM CSD-ben a 14-i kutyulás óta.
Küldtem a kedves pannonnak péntek reggel 50 mailt mert csötörtökön hét azaz 7-es ügyfélszolga nézett hülyének a problémámmal csütörtökön mintegy 45x20huf-ért.
Nekem a fejlécek lejönnek aztán "Message serverver has close" hibaüzi aztán ennyi.....
|
szomb. máj. 17, 2003 17:36 |
|
|