Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. jan. 04, 2025 10:43

Hozzászólás a témához  [ 1056 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22  Következő
Samsung SGH-S100 
Szerző Üzenet

Hozzászólás 
Na nekem 16 karakter lehet a telefonkönyvben egy név.
Az volna a kérdésem hogy hogyan érdemes az aksit eltenni hogy ne károsodjon? Feltöltve, vagy lemerítve, vagy ne nyúljak hozzá hagyjam ahogy van???

szomb. dec. 14, 2002 18:16
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
az hogy rezges az igen.DE NINCS EGYSZERRE REZGES ES HANG!!!mellesleg s1.6 rev a softwarem.
a t9-et meg ki lehet kapcsolni a jobb gombbal?de mindig ki kell kapscolni nem csak egyszeR!!

szomb. dec. 14, 2002 18:05

Hozzászólás 
Halihó... Na végre megvan a kicsike. A Voda-nál vettem előfizuval. Egyenlőre sötétben tapogatózok a telóval kapcsolatban de amint kiismertem igyekszek segíteni a már felmerült kérdésekben. A software verziószámát viszont megnéztem már:
Rev S1.6h
S10XXVK2

szomb. dec. 14, 2002 17:18
arany tag

Hozzászólás 
Javitsatok ki ha tevedek, de ez nem azt jelenti, hogy normalban beallitod a rezgest, akkor rezeg sms-nel, de hangot akkor nem ad. Nekem pl (es ezzel gondolom nem vagyok egyedul) pont az kene, hogy normal modban(es ezert baj hogy nincsenek profilok) hangot adjon, ha viszont leveszem a hangot, akkor rezegjen.
Kulonben en is most gondolkozom egyen, pannonnal partnerben 90-ert, de nem tudom hogy lecsereljem-e a T68i-met. (Hatalmas a dilemma:)Foleg igy vizsgaidoszakban ezzel foglalkozom:(( )

szomb. dec. 14, 2002 15:57
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Mint írtam, nem nekem van ilyen telcsim, de ezt (SMS) speciel kipróbáltuk csoporttársammal.
A lényeg, hogy mint fentebb is írták, van benne egy beégetett néma profil, ami abszolúte nem figyeli te mit állítottál be az sms-re. Ilyenkor csak villog a LEDecske. Amikor viszont normális hangon megy a dolog, akkor meg a te beállításaid vannak érvényben. Az ő készülékén én láttam VIBRA lehetőséget. Pont olyan sorrendben voltak az sms jelzési lehetőségek, mint már fentebb felsorolták.

A szoftot, majd megnézetem vele! :)

Üdv: Gabesz

szomb. dec. 14, 2002 15:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Azt biztos tudja mert olvastam 1 tesztben és ott mpeg-be mutatták!
Éa akkor az sms-s dologgal mi van? Tényleg nem lehet vibrával?

szomb. dec. 14, 2002 10:48
arany tag

Hozzászólás 
Hi HOOLIGANS!

A gépkönyvben benne van, hogy a saját memóriában tárolható nevek hosszát a SIM kártyán tárolható hossz határozza meg.

Egy csoporttársamnak van ilyen telefonja, tetszik a kicsike, de valahogy érezni rajta, hogy nem európai. :) A t68-asommal sajnos nem kommunikál infrán. :((( A kijelző nem összemérhető, nem egy súlycsoport, de az adakommunikáció terén veri az Ericssonom! :)))

A Samsungon "egy" dolgot nem találok, amit már R210 is tudott. Mégpedig azt, hogy bejövő hívás esetén a LED színét személyre lehet állítani. Tudja ezt? mert nem találtam sehol. :(

Üdv: Gabesz

szomb. dec. 14, 2002 10:38

Hozzászólás 
Mint mondtam SMS-nél én nem találok rajta rezgést.
A csengőhangok gyári számát nem tom megmondani,mert mikor
vettem nem számoltam meg,és azóta sokat rátöltöttem.

szomb. dec. 14, 2002 9:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Igen ez itt a kérdés!? Most lehet hogy rezgéssel jelezze az sms érkezését vagy nem? És akinek van mondja már + legyen oly szíves hány csengőhang van a telcsiben? És hogy mi értelme a telefon memoriának, ha abba nem lehet 10 karakternél hosszabbat irni? Valaki itt azt irta hogy ő 16 karaktert tud! Hogy is van ez? Akinek ilyen telcsije vamn az irja már + a válaszokat, hogy elejét vegyük a találgatásoknak és a szidalmaknak!

Köszönöm!

pén. dec. 13, 2002 23:17

Hozzászólás 
NOKIA
Megnéztem a vodanál,ott sem volt rajta az SMS hangoknál a rezgő üzemmód:)Van itt olyan aki megtalálta????
És egyáltalán van akinek van ilyen telefonja??

pén. dec. 13, 2002 22:15

Hozzászólás 
Látom már teljes a káosz,mindenki mást mond,
és mást tapasztal:(

pén. dec. 13, 2002 22:11

Hozzászólás 
Míg el nem felejtem egy FONTOS dolog!!
Gyárilag hány csengőhang van rajta, és hányat lehet még "felpréselni" a telefonra??? Eddig olvastam, hogy 20 van rajta gyárilag, a Telecom nyílt napon az ottani csávó 32 gyári+32 egyedit mondott, a Telecom magazinban 45 gyárit írnak és olyat is olvastam, hogy 50 lehet összesen!
SZÓVAL AKKOR MOST MI VAN????

pén. dec. 13, 2002 20:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Jelentem a gépkönyvet igenis átolvastam! :-) nem is 1x! Kíváncsi vagyok már! Szóval ha nekem a Simem 10 karaktert tud akkor ha azt a telcsi memojába mentem is csak 10 marad? Ha ez igy van akkor mi értelme a telefon memojába menteni a számokat?
Végülis az sms hangal való dolog már +oldodott? Ugy müködik ahogy Nokia7110 barátunk irta?
És még valami kinek mennyit bír az akksi: És ha már leirjátok akkor már légyszi azt is, hogy mennyit beszéltek vele és mennyit "áll"?

pén. dec. 13, 2002 19:34

Hozzászólás 
Én arra gondoltam hogy ha rá van dugva a mobil a gépre és
úgy hozod be az oldalt akkor lehetne.
Megpróbálnád gépre csatlakoztatott mobillal is??? Kiváncsi
vagyok. Hátha...

pén. dec. 13, 2002 18:52

Hozzászólás 
LePadre:
Az általad belinkelt oldalról ELMÉLETILEG lehetne letölteni telefon szoftvert, de (jelenleg legalábbis) nincs rá (még) lehetőség!!
Ott van a szöveg között, hogy: "There are no phones to upgrade.", vagyis jelenleg semelyik telefonhoz nem lehet letölteni szoftvert, pedig ez nekem is tetszene, ez olyan lehetne, mint a Siemens-nél!

pén. dec. 13, 2002 18:09

Hozzászólás 
beeep:
Akkor tisztázzuk!!!
A NÉMA üzemmódban a telefon MEGVÁLTOZTATHATATLANUL (szép szó!) beálítja magának a következőket:
Hívásjelzés: rezgéssel
SMS jelzés: fényjellel
Egyéb hangok: mind kikapcsolva

AZONBAN HA NINCS NÉMA ÜZEMMÓDBAN a telefon, akkor TETSZŐLEGESEN lehet beáálítani a telefon minden hangjelzését, és így az SMS-t is rezgésre lehet tenni! NÉMA üzemmódban NEM ENGEDI a beállítást a Hangjelzések menüben és ki írja, hogy előbb kapcsold ki a NÉMA üzemmódot!! Ezt én a saját kezemmel próbáltam ki a Telecom nyílt napján, mivel megpróbáltam minél tovább magamnál tartani az S100-at (azért más is megnézte)!!

pén. dec. 13, 2002 17:20

Hozzászólás 
Szóval próbálta valaki innen frissíteni a teló szoftverét?????
http://www.samsungelectronics.com/mobil ... index.html
Mert ha jól értem akkor lehetne....
Kábel a telóba, oldalt betölteni, szoftver le, és kész....na??? Vélemény????

pén. dec. 13, 2002 17:03
vas-tag

Hozzászólás 
Na ezt most már tényleg ki kellene deríteni egész pontosan!!

Nokia7110!

Amit írtál, a gépkönyv azon az oldalán az úgy is van, de a
29. oldalon van a néma üzemmódról írás, és ott az áll, hogy
a néma üzemmód, az alábbiak szerint módosítja a
hangbeállításokat:
....
sms hang: fényjel
....

Na, most ez be van vajon betonozva beállításként, vagy
változtatható? Ez a lényeg szvsz.

pén. dec. 13, 2002 15:54

Hozzászólás 
SREV 1.5
S10AKVF4
PASQ_3_1_0_B
Hát ennyi:))

pén. dec. 13, 2002 15:30

Hozzászólás 
Írd be, hogy *#9999#, majd a megjelenő infót írd be ide!!
Ezt egyszerűen nem hiszem el, hogy nem tudja rezgéssel jelezni az SMS-t, mert a Telecom nyílt napon általam kipróbált darab is tudta ezt!!!

pén. dec. 13, 2002 15:24

Hozzászólás 
Tipikus női válasz lesz:))
Mitom én.

pén. dec. 13, 2002 15:16

Hozzászólás 
xtazi:
Mikori a szoftvere a telefonodnak???

pén. dec. 13, 2002 15:13

Hozzászólás 
Nincs olyan hogy rezgőőőőőő.
Lehet hogy én vagyok a hüle,de nincs olyan választási lehetőség hogy rezgő:))

pén. dec. 13, 2002 15:10

Hozzászólás 
dr:
Na, először is ezt töltsd le:
http://www.tar.hu/kovacsg/others/S100.pdf

Aztán keresd meg a 74. oldalt, majd ott van benne, hogy:

SMS-hang
Ezzel az opcióval meghatározható, hogy a készülék
hogyan adjon tájékoztatást új SMS üzenet érkezéséről.
Az alábbi opciók állnak rendelkezésre.
Ki: a készülék nem használ SMS-hangot.
Csak fényjel: a telefon tetején található működésjelző
fény villog.
<b>REZGÉS: A TELEFON REZEG.</b>
Egy sípolás: a telefon egyszer sípol.
Üzenethang 1~10.: a készülék SMS-hanggal jelez. Tíz
SMS-hang áll rendelkezésre.

A lényeg, hogy NE NÉMA ÜZEMMÓDBAN legyen a telefon, mert ilyenkor nem lehet változtatni semmin, hanem normálra legyen álítva, és így lépjél be és állítsd át!!!!
A T9-et meg a jobb funkcógombbal ki lehet kapcsolni!!!!

pén. dec. 13, 2002 15:03

Hozzászólás 
Nem is fogod megtalálni,mert nincs.Csak fényjel van.
A hívólistát csak egyesével lehet törölni,de nekem is sok van benne,és egyáltalán nem lassul le:)))
Előadáson ne a telefonodra figyelj,hanem az előadóra:)))
Üdv mindenkinek:)

pén. dec. 13, 2002 14:49
vas-tag

Hozzászólás 
nokia7110!lecci mond mar wel hogy hol kell bekapcsolni az smst rezgessel jjelzest m,ert az enyemben nem talalom!
engenm igenis zavar a kibekapcs zene mert pl eloadason ulok vagy ahol csondbe kene lenni de rajovok h be kene kapcs?
mas!
a hivaslistat nem lehet torolni csak egyesevel!!!!!es ha sok a bejegyzes benn ugy belassul hogy egy ev mire 5 nevevel lejjebb gorgeted!

pén. dec. 13, 2002 13:58

Hozzászólás 
Skacok! Találtam a Samsung.com-on egy ilyen dolgot:
http://www.samsungelectronics.com/mobil ... index.html
Szerintetek működne a telefon software upgrade-je innen???

pén. dec. 13, 2002 12:19
vas-tag

Hozzászólás 
HOOLIGANS!

Ha vetted volna a fáradtságot, és rendesen végigolvasod a
hsz-emet, kikeresed a linket, letöltöd a gépkönyvet akkor
nem mondanád, hogy hülyeség.
De segítek:
1. Kikeresed a linket
2. letöltöd a gépkönyvet *.pdf formátumban
3. Ellapozol a 33. oldalra, a telefonkönyv bejegyzésekhez.
4. 1 oldalt továbblapozol és ott a 4. pont, idézem:

"...A név hosszának felső határa a SIM kártyától függ..."

5. továbbolvasva kiderül, hogy ezután mented ahova akarod,
telefon és kártyamemória.

Egyébként nem hiszem el, hogy ez a legnagyobb gondod a
telefonnal, hogy mennyi karakter használható név beíráshoz.
Be akarod írni, az összes nőismerősödet a leánykori
nevükkel, vagy a kutyád nevét törszkönyvi névvel, vagy mi?
Na hi
beeep

pén. dec. 13, 2002 12:14

Hozzászólás 
Nekem egy kicsit oldalra mozog a flipp, de csak akkor, ha be van csukva. De lehet, hogy csak én vagyok maximalista, és az összes ilyen.
Szerintem összességében véve egy klassz telefon, bár én még a cd-n lévőkön kívül nem tudtam letölteni anyagokat rá. biztosan én vagyok hozzá béna.

pén. dec. 13, 2002 12:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Ezt motmár végképp nem értem! A Simtől függ, hogy hány karakteres nevet menthetsz el a telefon memoriájába??? Szerintem ez hülyeség! Akkor mi értelme a telefon memoriának???
A T9-es dologgla kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy mindig ki kell kapőcsolni a T9-et ha belépsz az sms irás menüpontba?

pén. dec. 13, 2002 11:27
vas-tag

Hozzászólás 
Szevasztok!

Úgy néz, ki, hogy szombaton meglesz nekem is a telefon. Nagyon tetszett eddig is, de meggondolatlan módon egy 7650-be invesztáltam a lóvémat. :-(((
2 hét alatt kiderült, hogy 1 napot se bír az akksija, és ez nagyon gáz, így akitől vettem, megbeszéltük, hogy csere.
A tel.könyv bejegyzésről annyit, hogy aki a Nokia7110 által belinkelt gépkönyvet elolvasta, abban benne van, hogy a név hossza a SIM-től függ, tehát ez tény nem rémhír.
A lötyögésről annyit, hogy egy cimbim régóta 1-1.5 hónapja, használja, kinn Némethonban, tegnap értekeztünk, és elmondása szerint semmi gond vele.
remélem nekem se lesz. Ha meglesz, elmondom a véleményem.
beeep

pén. dec. 13, 2002 9:48

Hozzászólás 
A T9-et egy gombnyomással le tudod váltani,nagy ill kis betűre.Nem hiszem hogy ez annyira zavaró lenne:))
A hangot is egyszerűen ki lehet kapcsolni:)# hosszan nyomni,mint a többi samsungnál:))
Dr nekem a hangszóróval semmi bajom,tökéletessen müxik:)
Az tényleg nem jó hogy az SMS ha nem nyúlsz hozzá eltünik,de előtte el lehet menteni:))És akkor no problemo.
Hooligans:Nem csak hogy mozog,de még lötyög is.Sőt,még néha le is esik beszéd közben:)))
LePadrenak igaza volt,ne vegyél ilyen telefont:))

pén. dec. 13, 2002 9:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nos velem korrektek voltak a Pannonnál. Csütörtök délutánra ígérték a telefont. Állítólag az üzletvezető szerdán átugrott Debrecenbe és onnan hozott. Ma délelőtt bementem egy barátommal, mert vett egy LG-t. Én csak elkísértem, délután akartam menni a telóért, úgy volt megbeszélve. A srác azonban megismert, odajött és mondta, hogy van teló és ha várok negyed órát át is hozzák a másik épületből. Nyugodtan menjek a barátom után, ne húzzak új sorszámot, hogy ne kelljen még tovább várnom. Ez így korrekt szerintem.

SZÓVAL MEGVAN A KICSIKE!

Nem sokat tudok róla írni, hiszen még épphogy csak ismerkedem vele. Azonban néhány dolgot megosztok a nagyérdeművel.

Először is a telefon kézbevétele egy élmény! A 65K szín és az ezt maximálisan kihasználó kezelői felület elképesztő! A hangok is nagyn állatok! Az összeszerelés elsőrangúnak tűnik: semmi recsegés, ropogás, lötyögés. A mikrofonos fülhallgató ugyanolyan színű mint a teló, igényes.

Hangsúlyozom, még nagyon keveset tudtam a telót nyomkodni, ezért csak néhány észrevételt írok le, ill. reagálok a fentebbiekre.

Lehet, hogy én vagyok a béna, de a CD-n nem találtam a beígért rengeteg csengőhangot és képet. Kb. 6-8 képet és 15 dallamot találtam csak. Az EasyGPRS telepítése baromi egyszerű, Win 98 alatt telepítette automatikusan a modemet is. Infrával remekül működött a telefonkönyv-szerkesztés, mást még nem próbáltam.

Ami viszont dühítő - figyelj HOOLIGANS! - a telefonkönyvbe nekem csak 10 (!!!) karaktert enged beírni! Itt kavarás volt, mert alapból töröltem a SIM-et, és az EasyGPRS-szel töltöttem fel a telefonkönyvet. Nos a programban is volt ahol engedett több karaktert, volt ahol csak tizet. Érdekes, hogy utána a telefonban megnéztem, és ahová több karaktert engedett beírni a program, ott hülyeséget írt ki a teló: pl. hogy még 254 karakter bevihető (ahol ugyanis bármilyen szöveget kell bevinni, alul mindig mutatja, hogy még hány karakter írható be). Viszont a kézikönyvvel ellentétben szerencsére a gyorstárcsázás nem csak SIM-ről megy (nekem a SIM most tök üres és megy a gyorstárcsázás).

Idegesítő - ahogy már dr is említette - hogy a T9-et külön nem lehet kikapcsolni, ezért mindig felajánlja, és mindig váltogatni kell. Ez köcsögség, mivel magyarul nem tud.

witch: nekem meg sem mozdul a flip. Nagyon stabil.

dr: én sem találtam még meg, hol lehet kikapcsolni a bekapcs-kikapcs hangeffektet. Szerintem sehol. Ez nem zavaró szerintem. A többi általad említett problémát még nem volt alkalmam tapasztalni.

Összefoglalva: vannak hiányosságok, bosszantó hibák. De kérdem én: melyik telefonnak nincsenek? Ezek ellenére is azt mondom király teló ez! Ha találok még hibákat vagy pozitívumokat , majd leírom kedden.

Bocs, hogy ilyen hosszú lett!
Jó hétvégét mindenkinek!

pén. dec. 13, 2002 2:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Igen csatlakozom! Már végképp eédöntöttem S100 erre tessék!
Különben én ilyen vagyok. Nálam 1 telefon max 3-4 hónapot bír ki. (Yo esetben:) Már nagyon kiváncsi vagyok! De Kérlek nézzétek + a kérdéseket a túloldalon és válaszoljatok!

csüt. dec. 12, 2002 21:12

Hozzászólás 
Ne hülyéskedjetek már!!!!!
A Samsung S100-ban van egy megváltoztathatatlan NÉMA üzemmód, amikor is a hívásokat rezgéssel, az SMS-t a LED-del jelzi és minden más hang le van kapcsolva! DEE!!! Be lehet állítani egyedien is a dolgokat, és ott van az SMS-nél is hogy REZGÉS!!!!
És mi az, hogy a T9-et nem lehet kikapcsolni, ez tutira baromság!!!
Ne kezdjétek el szidni, mert felhúzom magam!!

csüt. dec. 12, 2002 17:47

Hozzászólás 
Hooligans: te tényleg ne vegyél telót :)))
Tökéletes telefon nincs és nem is lesz!!! Ezt vagy elfogadjátok vagy nem telefonáltok. Ez a személyes véleményem...
Mindegyikre rá lehet fogni valamit, sőt hibás illetve kevésbé jól összerakott darabok is akadnak. Ez minden dologgal így van. TV, számítógép, kocsi, telefon.

csüt. dec. 12, 2002 16:32
ezüst tag

Hozzászólás 
NE!!! Komolyan mozog??? Az kib*szottul gyülölöm! És amiket dr is ír... hát nem is tudom. A másik értelmes telefon a 6610 lenne, de annak állítólag halk a csengése és csak 1-2 lehet +hallani zajos helyen és ráadásul a vibra is gyenge. +már ugyis váltani akartam erre tessék! Dr neked akksi mennyit bír? És mellette kb. mennyit beszélsz és mennyit van készenlétben?

Witch: Lötyög vagy mozog? És hogyhogy oldalra és nem föl-le? Nagyon zavaró?

csüt. dec. 12, 2002 16:28

Hozzászólás 
Nekem is S100-asom van. Az érdekelne, hogy másoknak is
mozog e egy kicsit jobbra-balra a telefon flippje?

csüt. dec. 12, 2002 15:44
vas-tag

Hozzászólás 
amit leirtam az elozo hozzaszolasomban az mind nagyon
negativ ami erosen beflyasolja a velemenyemet.egyebkent nem
rossz, de ha ki kelett volna fizetnem erte 99ezret most
nagyon duhos lennek...de 9ezeret boven megerte:)))

csüt. dec. 12, 2002 14:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát ez tényleg gáz! Más negatívum? Azért neked bejön a telefon?

csüt. dec. 12, 2002 14:41
vas-tag

Hozzászólás 
odateszed a fuledhez, hallod akivel beszelsz, de ordit a
fuledbe.lejjebb nyomod egyel a hangerot erre meg alig
hallod mit mond.ezt ertem alatta.
ha nema modba van akkor amikor smst kapsz egyszercsak
megjon villanik a lampacskaja egyet de semmi rezges...
irod az smst, mittomen fel percig nem nyulsz hozza, es mire
felperc mulva ranezel mar alapallapotban van a kijelzo es a
postazandoban sicsen benne!!!

csüt. dec. 12, 2002 14:30

Hozzászólás 
:))

csüt. dec. 12, 2002 14:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Mi az, hogy ahangszórója 1x hangos 1x + halk? Ezt nem vágom!
Smst nem tud rezgéssel jelezni? Ez modjuk durva! De hanem jelzi rezgéssel és némán van akkor, hogy jelzi?
És mi az, hogy elveszik az sms? Ha irod és nem nyulsz hozzá x percig akkor törli?

csüt. dec. 12, 2002 14:14

Hozzászólás 
Még meggondolom. Mindenesetre már lefoglaltam a Vodánál....
Olyan ismerős vagy...:)

csüt. dec. 12, 2002 14:08

Hozzászólás 
Nem tudom de engem nagyon felhúztak. Nem hiszem el hogy nem lehet szerezni egy darab telefont. Ha meg nem, akkor legalább ne szivassanak meg és ne hazudjanak folyton. Mondják hogy nincs és nem is lesz. De ők kínálják, reklámozzák a nagy semmit.

csüt. dec. 12, 2002 14:06
vas-tag

Hozzászólás 
LePadre: Azt javaslom, hogy menj be a Pannon ajtajáig, és sétálj vissza 2 bejáratot! Ott a Vodafone, és ott van s100-as!Vagy vedd meg az én tutti telómat... az s100-as áráért biztos eladnám neked!De csak neked!!! :)))

csüt. dec. 12, 2002 14:05

Hozzászólás 
A Pannot én is megkérdeztem újfent, mert tegnap azt mondtál telefonáljak ma. (Érdekességképpen 6610 ugyancsak nincs nekik)
Ma telefonáltam.
Ma azt mondták holnap.
Holnap -gondolom- azt mondják majd, holnapután..

Mi a gond a Panonnál?

csüt. dec. 12, 2002 14:02

Hozzászólás 
Hát a PGSM-nél semmiképpen se.Költsd el a pénzed ott ahol nem **** a fejedre és nem hazudnak az arcodba....

csüt. dec. 12, 2002 13:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Én most már csak arra lennék kíváncsi, hogy miért reklámozzák a készülékeket, ha egyszer nincs Nekik?
Nekem január-február elejére ígérték a Nokia 6610-est. Akkor ezek szerint S100-ra se fenjem a fogamat... :(

csüt. dec. 12, 2002 13:23

Hozzászólás 
Most érdeklődött egy cimbim a helyi PGSM-nél az S100-asok ügyében. Múlt szombaton bementem de nem volt nekik raktáron. Gyorsan megrendeltem, szombatra mondták hogy jön.
Erre ma: nem rendelték meg ha megrendelem mégegyszer akkor csütörtökön megy el a rendelés és nem is biztos hogy lesz, de ha igen akkor is legelöbb jövő kedden. Tiszta vicc!!!! A PGSM bekaphatja!! Megyek máshova!

csüt. dec. 12, 2002 13:13
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1056 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22  Következő