Szerző |
Üzenet |
JOEPAPA
arany tag
|
MIOTA 40 AZ EWBEN?
nekem mar megvan sajna a vodka live-os:(
|
csüt. jún. 24, 2004 7:43 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
Persze kérdés, hogy van-e még nekik!
Steve
|
szer. jún. 23, 2004 23:26 |
|
|
agabee
ezüst tag
|
Csak jelzem, hogy hétfõ óta electrow***d-ben 39900 Ft a telcsi függetlenül, szal vodkánál nem érdemes nagyon venni vitamax-ban.
|
szer. jún. 23, 2004 23:00 |
|
|
seqvence
ezüst tag
|
thundermix írta: pappfer.uw.hu
Roger That!de ezeket én hogy tudom wapra varázsolni ?
|
szer. jún. 23, 2004 21:41 |
|
|
thundermix
ezüst tag
|
pappfer.uw.hu
|
szer. jún. 23, 2004 21:17 |
|
|
seqvence
ezüst tag
|
Steve_Hun írta: seqvence írta: Re all! Ma megvettem sok nézelődés és fórum olvasás után aí T610. Minden nagyon szép minden nagyon jo de szeretnék rá játékokat tenni (pl.: XII, Splintel Cell:Pandora tomorrow) de nem nagyon akarok Vodafone Liveon letölteni játékokat.Azt szeretném kérdezni hogy a Vodafonnál hogyan lehet elérni a GPRSt és meik wapoldalakrol lehet letölteni T610 Játékokat és ha veszek egy Bluetotot akkor azzal áttudok e tölteni játékokat és persze meik oldalrol lehet letölteni mophun és JAVA játékokat ? Segitségeteket előre is köszönöm (visszaolvastam egy ideig de elfáradtam sorry ) Naszóval! A t610-re Bluetooth-on keresztül teljesen egyszerűen tudsz játékokat feltölteni! Természetesen a Vodánál sincsen lekorlátozva a wap használata a Vodafone Live!-ra, tehát egészen nyugodtan tölthetsz le játékokat képeket más wapoldalakról! A gprs pedig ha "csomagban" van a Vodánál! Előfizus 2 mb-t, kártyás 1 mb-t kap 375-ért, a többiért már plusz kell fizetni, de azt most nem tudom, hogy mennyit! Steve
Akkor ha kérhetnék valakit segitsen voda GPRS ügyben amugy kártyás vagyok.azért nem akarok letölteni Liveon keresztül játékot mert 800Ftba kerül egy inkább wapoldalrol de nemtudom honnan. Holnap beszerzek egy Bluetoothot a mistralbol(hál istennek sulinetre kaphato ) szoval azon keresztül de inkább waprol töltögetnék
|
szer. jún. 23, 2004 19:58 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
seqvence írta: Re all! Ma megvettem sok nézelődés és fórum olvasás után aí T610. Minden nagyon szép minden nagyon jo de szeretnék rá játékokat tenni (pl.: XII, Splintel Cell:Pandora tomorrow) de nem nagyon akarok Vodafone Liveon letölteni játékokat.Azt szeretném kérdezni hogy a Vodafonnál hogyan lehet elérni a GPRSt és meik wapoldalakrol lehet letölteni T610 Játékokat és ha veszek egy Bluetotot akkor azzal áttudok e tölteni játékokat és persze meik oldalrol lehet letölteni mophun és JAVA játékokat ? Segitségeteket előre is köszönöm (visszaolvastam egy ideig de elfáradtam sorry )
Naszóval! A t610-re Bluetooth-on keresztül teljesen egyszerűen tudsz játékokat feltölteni! Természetesen a Vodánál sincsen lekorlátozva a wap használata a Vodafone Live!-ra, tehát egészen nyugodtan tölthetsz le játékokat képeket más wapoldalakról! A gprs pedig ha "csomagban" van a Vodánál! Előfizus 2 mb-t, kártyás 1 mb-t kap 375-ért, a többiért már plusz kell fizetni, de azt most nem tudom, hogy mennyit!
Steve
|
szer. jún. 23, 2004 18:58 |
|
|
seqvence
ezüst tag
|
Re all!
Ma megvettem sok nézelődés és fórum olvasás után aí T610. Minden nagyon szép minden nagyon jo de szeretnék rá játékokat tenni (pl.: XII, Splintel Cell:Pandora tomorrow) de nem nagyon akarok Vodafone Liveon letölteni játékokat.Azt szeretném kérdezni hogy a Vodafonnál hogyan lehet elérni a GPRSt és meik wapoldalakrol lehet letölteni T610 Játékokat és ha veszek egy Bluetotot akkor azzal áttudok e tölteni játékokat és persze meik oldalrol lehet letölteni mophun és JAVA játékokat ?
Segitségeteket előre is köszönöm (visszaolvastam egy ideig de elfáradtam sorry )
|
szer. jún. 23, 2004 18:43 |
|
|
RatSon
ezüst tag
|
NightLord írta: RatSon írta: érdekes nekem egy kép se jön le nem mintha annyira bánnám... illetve java progikat se tudok letölteni így az neked megy??
R
t68-cal nyomom, szal a java nálam nem játszi, viszont a képekkel is rájöttem mi lehet, ugyanis csak kicsi képeket enged át a GW úgy nézem, tehát pl. a T-zones oldalán letölti az összes ki csicsát az oldalhoz, meg az esato oldalán is a háttérképek preview-it, de a rendes 101*80-as háttérképek már nem jönnek át. Szal ez lehet. De ha már ennyit társalogtol légyszives mondd már meg h lehet -e GW nélkül használni a böngészőt a t610-ben:))
még ha tudnám.. . nekem nem sikerált még eddig, de nem vagyok egy über-user
R
|
szer. jún. 23, 2004 14:17 |
|
|
NightLord
ezüst tag
|
RatSon írta: érdekes nekem egy kép se jön le nem mintha annyira bánnám... illetve java progikat se tudok letölteni így az neked megy??
R
t68-cal nyomom, szal a java nálam nem játszi, viszont a képekkel is rájöttem mi lehet, ugyanis csak kicsi képeket enged át a GW úgy nézem, tehát pl. a T-zones oldalán letölti az összes ki csicsát az oldalhoz, meg az esato oldalán is a háttérképek preview-it, de a rendes 101*80-as háttérképek már nem jönnek át. Szal ez lehet.
De ha már ennyit társalogtol légyszives mondd már meg h lehet -e GW nélkül használni a böngészõt a t610-ben:))
|
szer. jún. 23, 2004 14:03 |
|
|
RatSon
ezüst tag
|
NightLord írta: Nekem lejönnek a képek is az említett GW-vel. Viszont továbbra is érdekelnek, hogy T610-zel lehet GW megadás nélkül böngészni? (értelemszerűen ez csak netes APN-nél működhet).
érdekes nekem egy kép se jön le nem mintha annyira bánnám... illetve java progikat se tudok letölteni így az neked megy??
Más: WebViewer-hez kéne serial, vagy valami tört install ha van valakinek tegye közzé ha lehet.
R
|
szer. jún. 23, 2004 13:48 |
|
|
NightLord
ezüst tag
|
Nekem lejönnek a képek is az említett GW-vel.
Viszont továbbra is érdekelnek, hogy T610-zel lehet GW megadás nélkül böngészni? (értelemszerûen ez csak netes APN-nél mûködhet).
|
szer. jún. 23, 2004 11:21 |
|
|
RatSon
ezüst tag
|
JOEPAPA írta: THX! SZOVAL A WAP GATEWAYT? nem csak az apn-t allitod el vitamax.internet.vodafone.net-re?? hanem az ip-t is ami a wapnal :010.009.008.007-es ezt atirtad? mire?
hogyhogy van wapod? jar a nethez? szoval ha van gprs vitamax netem,tudok siman wapolni? azaz mukszik a wapos apn is: vitamax.wap.vodafone.net. ??
az a gw. ja. nekem az előfizumhoz jár a wap de ez nincs a mostani előfizukkal így. ha van vitamax neted akkor is tudsz wapolni a fenti gw segítségével, de tudjál róla hogy csak szöveg megy ilyenkor se kép, se wapról letöltés(de ha van neted akkor ugyis le tudsz tolteni mindent). nekem van mint irtam sima vodawapom is, de egy kalap sz+r az egész énis ezt a netes gw-t használom.
http://cmessenger.cleverlance.com/
http://www.ngms.hu
ez a 2 amiről szó volt, nézzétek meg, próbáljátok ki(nekem sima vodawappal nem ment egyik se)
R
|
szer. jún. 23, 2004 10:35 |
|
|
JOEPAPA
arany tag
|
LASSAN FONTOLGATOM AVODKANETET,MERT IGY A WAP LETAKARVA:),
es menne a java+gprs,menne az email kliens... meghat 100 mega az 20x annyi 2x annyiert:)
|
szer. jún. 23, 2004 7:11 |
|
|
JOEPAPA
arany tag
|
koszi NightLord!
|
szer. jún. 23, 2004 7:07 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
MitoGábor írta: blueeye: Az a 6610 megvan még?
Megvan.
Sőt eladó lesz a jó is.
|
kedd jún. 22, 2004 12:45 |
|
|
NightLord
ezüst tag
|
JOEPAPA írta: THX! SZOVAL A WAP GATEWAYT? nem csak az apn-t allitod el vitamax.internet.vodafone.net-re?? hanem az ip-t is ami a wapnal :010.009.008.007-es ezt atirtad? mire?
hogyhogy van wapod? jar a nethez? szoval ha van gprs vitamax netem,tudok siman wapolni? azaz mukszik a wapos apn is: vitamax.wap.vodafone.net. ??
160.92.122.122
ezen a GW-en keresztül netes APN -nel is tudsz wapolni.
Ugyanis a 10.9.8.7 -es voda GW-t csak wapos APN-rõl lehet elérni.
BTW, nincs a t610-ben lehetõség GW nélkül böngészni?
Mondjuk mint a Nokia 6230-ban.
|
kedd jún. 22, 2004 12:44 |
|
|
MitoGábor
arany tag
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 1:38 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Itt ülök a gép elött...... :c)
|
blueeye:
Az a 6610 megvan még?
|
kedd jún. 22, 2004 12:26 |
|
|
rohamcsiga
ezüst tag
|
istenem mennyit szenvedtem ezzel! ... köszi!
|
kedd jún. 22, 2004 12:22 |
|
|
gasztonmartini
arany tag
|
|
kedd jún. 22, 2004 9:42 |
|
|
rohamcsiga
ezüst tag
|
Igaz, hogy nekem 630-asom van de van egy 6610-esem is ezért bátorkodom beleszólni.
A 6610est 1 éve a 630-ast 1 hónapja nyúzom.
Napsütésben mindegyiket "jól meg kell nézni" habár az ericssoné egy kicsit élesebbnek tünik.
A menürendszere minkettönek logikus, könnyenkezelhető.
A naptár és mindenféle jegyzet az Ericssonban jobb, ezt is használom a gyakran használt jegyzetek és kódok (kódmemória) tárolására.
Ami egy kicsit az ericsson malmára hajtja a vizet és szerintem minden ericssonnál ... még a Samsung E700assal is összehasonlítva ... az a WAP.
Sokkal jobb olvasni az oldalakat vele, a Nokiánál nagyon zavaró, hogy ha kijelölsz egy linket akkor "Windows-osan" még 1x jóvá kell hagyatni. Mondjuk ha csak ezt használod WAPra nem gond de nekem a 2 telefon között mindig zavaró az át állás mert vagy többet vagy kevesebbet kattintok.
A 6610 most 1 éves mint irtam. kicsit már betegeskedik (a világitás el el megy) a képernyö idönként csikos lesz de szerintem ez mind kontakt hiba mert egy jól elhelyezett papirlap segitségével minden megoldódott.
Mit válassz.... Teljesen szubjektiv alapon az Ericssont mondanám mert van egy T68-am amivel 1,5 éve nincs semmi baj.
|
kedd jún. 22, 2004 9:31 |
|
|
celozz
vas-tag
|
Köszi
Eddig egy siemens c55-öm volt, csak sajna már nem az én tulajdonomat képezi a telefon most egy régi cápa-ericssonnal járkálok
Azért örülnék neki ha legalább 4 napot kibirna (kikapcsolás nélkül)...
|
kedd jún. 22, 2004 8:09 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
celozz írta: Hello !
Mostanában tervezek új telefon beszerzését, két jelöltem van : SE t610 illetve Nokia 6610. A tudásukkal tisztában vagyok, csupán néhány tapasztalati kérdése lennék kiváncsi :
- Az elméleti készenléti idejük ugye több mint 1 hét, de ez gyakorlatban mennyit jelent ? - A két kijelző közül melyik olvasható jobban szabadtéren-napsütésben ?
köszi
A gyakorlati készenlét 2-3 nap max, használattól függően. A 6610 jobban olvasható (vmivel) napfényben, DE szvsz t610-et vegyél (mid volt eddig?).
Kollegámmal együtt vettünk 1 ilyen, 1 olyan telót (ő 2-t, mert vett a feleségének is) azóta mérges magára, hogy tanácsom ellenére 6610-t vett. A felesége telója már nem működik (képernyő megadta magát, garanciában nem javították).
De ez hangsúlyozom szubjektív, próbáld ki mindkettőt.
|
kedd jún. 22, 2004 7:16 |
|
|
lacam
arany tag
|
celozz írta: Hello !
Mostanában tervezek új telefon beszerzését, két jelöltem van : SE t610 illetve Nokia 6610. A tudásukkal tisztában vagyok, csupán néhány tapasztalati kérdése lennék kiváncsi :
- Az elméleti készenléti idejük ugye több mint 1 hét, de ez gyakorlatban mennyit jelent ? - A két kijelző közül melyik olvasható jobban szabadtéren-napsütésben ?
köszi
Helo
Mivel 6610-em nem volt, ezért csak az első kérdésedre reagálnék.
Én kb 5 (ha nem "nyomkodom" 6 ) naponta töltöm (bár nem sokat beszélek(!). Van mikor 1-2 napig nem is használom, ezért a hsz-om lehet hogy nem tükrözni teljesen a valóságot).
Jaa, és este nem kapcsolom ki. Non-stop megy készenlétben.
Üdv.
|
kedd jún. 22, 2004 7:15 |
|
|
celozz
vas-tag
|
Hello !
Mostanában tervezek új telefon beszerzését, két jelöltem van :
SE t610 illetve Nokia 6610.
A tudásukkal tisztában vagyok, csupán néhány tapasztalati kérdése lennék kiváncsi :
- Az elméleti készenléti idejük ugye több mint 1 hét, de ez gyakorlatban mennyit jelent ?
- A két kijelző közül melyik olvasható jobban szabadtéren-napsütésben ?
köszi
|
kedd jún. 22, 2004 6:53 |
|
|
lacam
arany tag
|
nutellamoly írta: lacam írta: Create midi-t nyomok, ott nincs lehetőségem a vibra hozzáadására. Az összes többit végigzongoráztam (feelsound, imelody stb) de nem Ezt találtam, talán t610-hez is jó: TIPS: Code to enable Vibrate and LED : (Samsung) Start PSM Player. At the top menu bar, click 'Help' then click 'About'. Key in '186'. Now when you 'Create SMAF 16 or 40 chord', there will be options to enable Vibrate and LED coupling. The rest is up to you! Personaly I didn't test if work, bacause I have a Nokia phone... http://www.novagorica.com/m4dj/spmidihelp.htm
Köszi, sajna ez ugytom .mmf-t kreál, amit a Samsung telók "szeretnek".
De mér' nem lehet???
Olyasmi nem fordulhat elő (Alcatel-ék házatáján van így??? [de most lehet hogy ökörséget mondtam]), hogy a fájlba (adott esetben mid) be kéne csempészni valamit? pl.: egy bizonyos csatornába, bizonyos hangszín vagy hang, lejátszásakor vagy ahelyett rezeg vagy villog?
Bár ez elég hülyén hangzik...
(Ha lehetne akkor előkaparnám a Cubase-t és tonnaszám gyártanám őket. Gondolom mások is így vannak ezzel, ezért sajnos a kérdésem már meg is választoltam. De hátha tévedek. )
Üdv
|
hétf. jún. 21, 2004 19:32 |
|
|
nutellamoly
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Sopron
|
lacam írta: Create midi-t nyomok, ott nincs lehetőségem a vibra hozzáadására. Az összes többit végigzongoráztam (feelsound, imelody stb) de nem
Ezt találtam, talán t610-hez is jó:
TIPS:
Code to enable Vibrate and LED : (Samsung)
Start PSM Player. At the top menu bar, click 'Help' then click 'About'. Key in '186'. Now when you 'Create SMAF 16 or 40 chord', there will be options to enable Vibrate and LED coupling. The rest is up to you!
Personaly I didn't test if work, bacause I have a Nokia phone...
http://www.novagorica.com/m4dj/spmidihelp.htm
|
hétf. jún. 21, 2004 19:15 |
|
|
thundermix
ezüst tag
|
Ez a cmessenger mit tud? AOL/ICQ/Yahoo/Jabber/MSN? Vagy egyik sem?
|
hétf. jún. 21, 2004 15:44 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Grass írta: A teljesség kedvéért ne feledjük a *.emy-t se. Az aztán tényleg csak csipog.
Na igen, de ezt a formátumot csak kevesen használják...
Meg tudom érteni
|
hétf. jún. 21, 2004 15:40 |
|
|
Grass
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Budapest
|
Trabi TM írta: A T610 "csak" 2 féle hangformátumot ismer, tehát választhatsz: vagy poli (midi), vagy ütemre rezeg, villog, de mono (Imelody)...
A teljesség kedvéért ne feledjük a *.emy-t se. Az aztán tényleg csak csipog.
|
hétf. jún. 21, 2004 15:28 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
lacam írta: OK, akkor midi-t nem. Nincs más olyan polifónikus cshang formátum amibe szerkeszhető vibra és kezeli is a T610? (ez a .imy marhára tetszik, csak nem polifón)
Üdv.
A T610 "csak" 2 féle hangformátumot ismer, tehát választhatsz: vagy poli (midi), vagy ütemre rezeg, villog, de mono (Imelody)...
|
hétf. jún. 21, 2004 14:52 |
|
|
lacam
arany tag
|
Trabi TM írta: lacam írta: Helo
Az ok, de mikor átszerkeszteném (pl 4. csatornához vibráljon) utána mit kell választani? Create midi-t nyomok, ott nincs lehetőségem a vibra hozzáadására. Az összes többit végigzongoráztam (feelsound, imelody stb) de nem akadtam olyan formátumra amit lejátszik. (Én vagyok a balfék?) Melyiket kellene választanom (imelody, feelsound stb)? (PSMPLayer 3.80)
Köszi
Üdv. Midihez NEM tudsz speciális rezgést rendelni. A midit eredetileg szintetizátorhoz tervezték, és nem telefonhoz, ezért nincs ilyen funkciója...
OK, akkor midi-t nem.
Nincs más olyan polifónikus cshang formátum amibe szerkeszhető vibra és kezeli is a T610? (ez a .imy marhára tetszik, csak nem polifón)
Üdv.
|
hétf. jún. 21, 2004 14:38 |
|
|
JOEPAPA
arany tag
|
THX!
SZOVAL A WAP GATEWAYT?
nem csak az apn-t allitod el vitamax.internet.vodafone.net-re??
hanem az ip-t is ami a wapnal :010.009.008.007-es ezt atirtad? mire?
|
hétf. jún. 21, 2004 14:35 |
|
|
RatSon
ezüst tag
|
NGMS
Na szal: N:G:M:S
VodaNetem van, jár hozzá a wap is. Wapon keresztül nem megy (mint ahogy egy wapot használni akaró java midlet se ) viszont ha netes gatewayre állítom a wapelérést (egy másik fórumba utána lehet nézni a címnek) akkor megy ugyanugy a cmessenger is(ami most épp nem megy mert a cheh serverrel van valami zizi) az NGMS-sel meg az a gond hogy az en telommal (R4C) fagyogat: van amikor fél oran keresztuil semmi gaz, van amikor 5 sec után szevasz van neki. írkálni kell NGMS fejlesztoknek hibajelentest es hatha a kov. verzioba mar kijavitjak a bugokat... egyébként még az 1.0as NGMS el se indult, az 1.1es ami megy.
R.
|
hétf. jún. 21, 2004 10:20 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
lacam írta: Helo
Az ok, de mikor átszerkeszteném (pl 4. csatornához vibráljon) utána mit kell választani? Create midi-t nyomok, ott nincs lehetőségem a vibra hozzáadására. Az összes többit végigzongoráztam (feelsound, imelody stb) de nem akadtam olyan formátumra amit lejátszik. (Én vagyok a balfék?) Melyiket kellene választanom (imelody, feelsound stb)? (PSMPLayer 3.80)
Köszi
Üdv.
Midihez NEM tudsz speciális rezgést rendelni.
A midit eredetileg szintetizátorhoz tervezték, és nem telefonhoz, ezért nincs ilyen funkciója...
|
hétf. jún. 21, 2004 9:37 |
|
|
JOEPAPA
arany tag
|
Es ha megrendelem a vitamax (100 MB)netet a webviewerrel tok a telon weboldalakat nezni,de mi van a wapoldalakkal? azokra mi a megoldas,mert a 3125 ft melle nem akarok meg 1500 ft ert wapot is rendelni,szoval van valamilyen http alapu java+gprs wapbongeszö?
bar nagyon tartok a java+gprs-tol,de kezdem kapizsgalni mi a gaz eddig csak ezt nem probaltam es axem ez lesz a megoldas:
a java+gprs progik azt a wap profilt hasznaljak a mi aktiv,es azon a fiokon keresztul ami ki van valasztva... szval az aktiv jol mukodo wap profilnak a kapcsolodassi fiokjat at kell allitani egy netes apn-u adatfiokra es ha van net megrendelve akkor mukszik a dolog. valaki megprobalna az ngms-csevereszo cuccot? (marakinek ven netje a telon)
|
hétf. jún. 21, 2004 7:23 |
|
|
JOEPAPA
arany tag
|
hat akkor nem en vagyok luzer,es a biztonsag kedveert megkerdenem CELOFANK-ot melyik szolgaltatonal vagy?
ez az ngms meg meg elofizus netes karival es masik t610 el sem ment (bementem a vodahoz probalgatni)
MEG AZ LEHET HOGY A VODAS SW MIATT?!
|
hétf. jún. 21, 2004 7:16 |
|
|
lacam
arany tag
|
xterm7 írta: A psmplayer midiket kezel, vagyis ehhez is jo
Helo
Az ok, de mikor átszerkeszteném (pl 4. csatornához vibráljon) utána mit kell választani?
Create midi-t nyomok, ott nincs lehetőségem a vibra hozzáadására. Az összes többit végigzongoráztam (feelsound, imelody stb) de nem akadtam olyan formátumra amit lejátszik. (Én vagyok a balfék?)
Melyiket kellene választanom (imelody, feelsound stb)? (PSMPLayer 3.80)
Köszi
Üdv.
|
hétf. jún. 21, 2004 6:57 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
A psmplayer midiket kezel, vagyis ehhez is jo
|
vas. jún. 20, 2004 21:13 |
|
|
lacam
arany tag
|
Sziasztok
Ehhez nincs valamilyen PSMPlayer szerű program? (midit kicsit átgyúrni, és visszatöltve basszusra rezeg stb. ) Ma ismerkedtem meg az .imy kiterjesztésű hangfile-lal, amitől dobtam egy hátast. (Basszusra rezeg, ki/bekapcsolja a (háttér)világítást, és a joy piros ledje is kontrollálva villog. Sajnos ez csak egyszólamú)
Ilyet nem lehetne valahogy midibe átültetni? (vagy valamilyen más Polifónikus formátumba?)
Köszönöm
Üdv.
|
vas. jún. 20, 2004 21:07 |
|
|
Grass
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Budapest
|
Gyalogkakukk írta: köszi a tippet! Nagyon szimpatikusnak tűnik, sztem hétfőn meg is rendelem...
Nemrégen nyitottam hasonló HPR-20 témában topicot, szerintem nézz vissza kicsit...
Én szintén mindkét típust tapasztaltam.
Gabesz
|
vas. jún. 20, 2004 1:47 |
|
|
Gyalogkakukk
vas-tag
|
köszi a tippet!
Nagyon szimpatikusnak tűnik, sztem hétfőn meg is rendelem...
|
szomb. jún. 19, 2004 15:53 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
|
Gyalogkakukk írta: Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Venni szeretnék a T610-emhez egy rádiós headsetet. Nemtom van-e ilyen, ha van, és esetleg valakinek van tapasztalata, azt is szivesen látnám.
Előre is kösz.
Létezik! SonyEricsson HPR-20! Kapható pl: www.speedshop.hu . A headset fülhallgatóihoz a Sony Phantom fülhallgatóit használták, nagyon jól szól. Sztereó. Van egy kis LCD, ahol látod a frekvenciát, amit éppen hallgatsz! 9 rádióállomás eltárolható a memóriájában. AZ LCD-nek kék!!! háttérvilágítása van (nagyon jól néz ki). Viszont arra készülj fel, hogy antennának a kábelt használja, tehát nembiztos, hogy mindenhol tudsz vele tökéletesen, tisztán rádiót hallgatni! Ja, egyébként a csatlakozója nagyságrendekkel jobb, mint a HPR-11-é volt! Nem mozdul ki, nem contact hibás a drága!
Steve
|
szomb. jún. 19, 2004 14:28 |
|
|
Gyalogkakukk
vas-tag
|
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Venni szeretnék a T610-emhez egy rádiós headsetet. Nemtom van-e ilyen, ha van, és esetleg valakinek van tapasztalata, azt is szivesen látnám.
Előre is kösz.
|
szomb. jún. 19, 2004 14:22 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
|
Bizony! A Vodafone-nál a Webviewer nem működik a GPRS WAP-al, sajnos a GPRS NET kell hozzá! Már mindent kipróbáltam, de WAP-al sehogyan sem tudtam működésre bírni!
Steve
|
szomb. jún. 19, 2004 9:41 |
|
|
Istvan_
ezüst tag
|
celofank írta: Webviewer-hez nem kell NET előfizetés.
A vodafone-nál kell. Más szolgáltatóknál még nem próbáltam.
|
szomb. jún. 19, 2004 9:31 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Norbi27 írta: Sziasztok! Tudna nekem valaki t610hez egy sms-küldő progit ajánlani amivel pc-n megírom az sms-t és Buletooth-tal átküldöm a telefonra? Most a Microsoft SMS-Sender-t használom de azzal az a gond hogyha ékezetes betű is van benne akkor csak 70 karakter hosszú lehet az sms.
Az ekezetre nem fogsz talalni megoldast, mert egyszeruen igy mukodik. Amugy probald ki az FMA-t. Ahhoz meg van a link a topikban.
|
pén. jún. 18, 2004 19:39 |
|
|
Norbi27
vas-tag
|
Sziasztok!
Tudna nekem valaki t610hez egy sms-küldő progit ajánlani amivel pc-n megírom az sms-t és Buletooth-tal átküldöm a telefonra? Most a Microsoft SMS-Sender-t használom de azzal az a gond hogyha ékezetes betű is van benne akkor csak 70 karakter hosszú lehet az sms.
|
pén. jún. 18, 2004 18:02 |
|
|
celofank
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 211 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Nekem a sima, telefonba előre beállított wap beállításokkal működik.Működött 3650-esen is és most T610-en is működik.
http://www.reqwireless.com/webviewer.html
|
pén. jún. 18, 2004 13:06 |
|
|
JOEPAPA
arany tag
|
CALOFANK ES AKKOR MILYEN BEALLITASOKKAL MUKSZIK SZERINTED WAPPAL?
nekem nem mukszik,sot se a winwap,se a klondike a klondike raadasul el sem indul...
|
pén. jún. 18, 2004 12:55 |
|
|