Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 6:40

Hozzászólás a témához  [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 40  Következő
Vodafone dicsérő 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Az olcsosms.hu tünik a legkobb megoldásnak...

pén. aug. 18, 2006 13:40
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Tedd azt, amit majd én fogok! Pont emiatt átviszem a Pannonhoz, ott szépen el lesz 1 évig 3600Ft-tal.
Mióta Bónuszom van, már nem nagyon használom ki a Vitamaxomat, így amit lemegy róla minden lóvé, megy a Pannonhoz pihenni.

Ez a rész szvsz tiszta Neki is, a rajtalévő pénzt kérdezte, hogy mit csinálhat vele...

pén. aug. 18, 2006 13:11
Profil Privát üzenet küldése Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
savaria írta:
Szerintetek mit csináljak vele...

Tedd azt, amit majd én fogok! Pont emiatt átviszem a Pannonhoz, ott szépen el lesz 1 évig 3600Ft-tal.
Mióta Bónuszom van, már nem nagyon használom ki a Vitamaxomat, így amit lemegy róla minden lóvé, megy a Pannonhoz pihenni.

pén. aug. 18, 2006 7:27
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
savaria írta:
Szerintetek mit csináljak vele vagy hogyan tudnám a legtöbb pénzt leszedni róla pl valami emeltdíjas smses befüzetéssel vagy stb...

Hát sajnos sehogy nem tudsz pénzt "leszedni" róla. :cry:
Még autópálya matricát sem enged a voda fizetni, gyanítom pont emiatt van a dolog.
Én egyébként az ilyen kártyáimat az olcsosms.hu-ra szoktam feltölteni, egyrészt, akkor tudok SMS-t küldeni, ha így töltögeted, akkor kb 18 Ft 1 SMS, tehát nem olcsóbb, mintha telóról küldenéd, de nem veszik el a pénzed feleslegesen, másrészt telóval nagyon utálok SMS-t írni, így nekem megéri a dolog.

Hogy Neked mi éri meg, azt nem tudom. Regelhetsz pl warez oldalakra filmet/zenét letölteni, tölthetsz le szexfilmet :D , stb...

csüt. aug. 17, 2006 21:44
arany tag

Hozzászólás 
savaria írta:
Sziasztok, lenne egy fontos kérdésem, főleg tetőled Trabi!

Adott anyámék vitamax kártyája (amit most megkaptam), amiröl szinte nem is beszéltek, ezért full lejárt -még a 60 napos rendelkezésre állási idő (igy hívják?) is- a kártya kb 6800 ft egyenleggel most aug 13.-án. Felhívtan a vodát és kaptam még haladékot aug 30-ig feltölteni, akkor nem veszik el a kártya.
Az a gond ha csak egy 2500ös vagy 3000es töltést raknék rá, ami 90 napig él, akkor az a 60 nap levonódna, plusz még az aug 13-tol eltelt idő is, tehát egy kicsi feltöltéssel max szept 13-ig lenne jó a kártya vagy nagyobbat kellene rá raknom. REMÉLEM ÉRTHETŐ VOLTAM! :D

Szerintetek mit csináljak vele vagy hogyan tudnám a legtöbb pénzt leszedni róla pl valami emeltdíjas smses befüzetéssel vagy stb...

Köszi előre is!!
Emelt díjas SMS-el max 50%-ot kapsz vissza.
(6800+2500)/2-2500=2150
Tehát 2150 forintot tudnál kiszedni belöle így maximálisan. És ebböl még le kellene adóznod, vagyis kb 1000 forint...

csüt. aug. 17, 2006 21:33
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok, lenne egy fontos kérdésem, főleg tetőled Trabi!

Adott anyámék vitamax kártyája (amit most megkaptam), amiröl szinte nem is beszéltek, ezért full lejárt -még a 60 napos rendelkezésre állási idő (igy hívják?) is- a kártya kb 6800 ft egyenleggel most aug 13.-án. Felhívtan a vodát és kaptam még haladékot aug 30-ig feltölteni, akkor nem veszik el a kártya.
Az a gond ha csak egy 2500ös vagy 3000es töltést raknék rá, ami 90 napig él, akkor az a 60 nap levonódna, plusz még az aug 13-tol eltelt idő is, tehát egy kicsi feltöltéssel max szept 13-ig lenne jó a kártya vagy nagyobbat kellene rá raknom. REMÉLEM ÉRTHETŐ VOLTAM! :D

Köszi előre is!!

csüt. aug. 17, 2006 21:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Én már 3 évvel ez előtt is tudtam PIN kódot cserélni az automatánál, igaz az csak utóbb derült ki, hogy ezért a rohadékok 500 forintot felszámoltak... (Nehéz lenne kiírni az automatának, hogy ez fizetős?)

Én is, sőt én már 3 éve tudom, hogy fizetős. :)
De az új CHIP kártyásakat 3 éve biztos nem cserélted, mert kb 1,5 éve van forgalomba az OTP-nél, és azóta nem cserélhető a PIN.
A régieknél természetesen továbbra is cserélhető, csak az újaknál nem... :wink:

csüt. aug. 17, 2006 11:48
platina tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Én már 3 évvel ez előtt is tudtam PIN kódot cserélni az automatánál, igaz az csak utóbb derült ki, hogy ezért a rohadékok 500 forintot felszámoltak... (Nehéz lenne kiírni az automatának, hogy ez fizetős?)

A CSAK magnescsikkal rendelkezo kartyak eseteben nem problema a PIN csere, viszont a chipkartyak PIN kodjat nem lehet megvaltoztatni - legalabbis a jelenlegi ATM-ekkel, aztan hogy ez fog-e valtozni....

Steve

csüt. aug. 17, 2006 10:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Hát nekem csak annyit mondtak, hogy technikailag nem megoldható a PIN csere, azt nem mondták, hogy később az lesz... :?
De akkor van remény, hogy ebben az évtizedben még használni is fogom azt a kártyát... :D

csüt. aug. 17, 2006 10:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
Ez edesanyamat is "idegesiti" es neki az OTP azt mondta, hogy majd cserelik az ATM-eket es az ujakkal majd lehet cserelni a PIN kodot, de ezek szerint meg mindig nincs "Chip-ready" ATM az OTP halozataban... (Azt gondoltam, hogy csak Kecskemetre nem jutott, de ugy tunik, hogy mas sem latott meg beloluk)

Steve

Hát nekem csak annyit mondtak, hogy technikailag nem megoldható a PIN csere, azt nem mondták, hogy később az lesz... :?
De akkor van remény, hogy ebben az évtizedben még használni is fogom azt a kártyát... :D

csüt. aug. 17, 2006 9:32
platina tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
No!Kia? írta:
Mire jó az a csip? Mivel tud többet?...

Ha másra nem, arra biztosan, hogy felidegesítsed magad, ugyanis a chip-es kártyák PIN kódját már nem lehet változtatni... :?

Ez edesanyamat is "idegesiti" es neki az OTP azt mondta, hogy majd cserelik az ATM-eket es az ujakkal majd lehet cserelni a PIN kodot, de ezek szerint meg mindig nincs "Chip-ready" ATM az OTP halozataban... (Azt gondoltam, hogy csak Kecskemetre nem jutott, de ugy tunik, hogy mas sem latott meg beloluk)

Steve

csüt. aug. 17, 2006 8:49
platina tag

Hozzászólás 
No!Kia? írta:
Mire jó az a csip? Mivel tud többet?

Visa Europe írta:
The benefits of chip and PIN

Banks across Europe, and worldwide are migrating their payment card programmes towards chip and PIN technology.

A transaction using a Visa chip card with a PIN is very simple. Cardholders enter a PIN into a card terminal to verify their identity, rather than by signing a receipt.

Here are some of the benefits for European cardholders, merchants and banks:

Safer
With a chip, Visa cards are more secure than ever – it is exceptionally difficult to copy the information stored on it. The PIN uniquely identifies the owner of the card and prevents a lost or stolen card being used by someone else.

Faster
Chip and PIN results in faster transaction times and shorter queues, because it will remove the need to sign and verify the receipt. Information stored on a chip card means that some transactions can be authorised safely off-line, using the security parameters on the chip.

Use anywhere
Visa’s chip cards are based on global industry standards called EMV*, so customers can shop with confidence wherever they travel.

Flexibility
Chip technology opens a world of payment options, including: multiple payment, and potentially non-payment applications, on a single chip card; and more self-service card acceptance terminals and portable acceptance devices.

* International chip card standards developed by Europay, MasterCard and Visa

No!Kia? írta:
És Magyarországon hol, van csipes elfogadóhely az utcai telefonfülkéken kívül???? Marhára nem kellene Finnországot Mo-gal hasonlítgatni, azt a szinvonalat mi az életben nem fogjuk beérni!!!

Erről a kártyáról meg annyit, hogy amit az OTP ad, főként amit a Vodafone ad ismerve a szinvonalat az nekem soha nem kellene...

Azt hogy Magyarorszagon hol van chipkartya elfogadohely, azt nem tudom neked megmondani, de remelem, hogy a telefonfulkes peldat, csak poennak szantad....

Nem kellene Magyarorszagot Finnorszaggal hasonlitgatni? Bocs, en itt elek, nem tudom osszehasonlitani Franciaorszaggal, vagy Olaszorszaggal, etc.. Bar esetleg a te kedvedert osszehasonlithatjuk Ukrajnaval is, ha az jobban tetszik neked.

Steve

csüt. aug. 17, 2006 8:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
No!Kia? írta:
Mire jó az a csip? Mivel tud többet?...

Ha másra nem, arra biztosan, hogy felidegesítsed magad, ugyanis a chip-es kártyák PIN kódját már nem lehet változtatni... :?

csüt. aug. 17, 2006 8:41
arany tag

Hozzászólás 
No!Kia? írta:
Mire jó az a csip? Mivel tud többet? És Magyarországon hol, van csipes elfogadóhely az utcai telefonfülkéken kívül???? Marhára nem kellene Finnországot Mo-gal hasonlítgatni, azt a szinvonalat mi az életben nem fogjuk beérni!!!

Erről a kártyáról meg annyit, hogy amit az OTP ad, főként amit a Vodafone ad ismerve a szinvonalat az nekem soha nem kellene...

A jelenlegi bankkártyák többsége mágnescsíkos (hátoldalán az a vastag barnás-feketés csík), ez tárolja az adatokat.
Hátránya:
- könnyen olvasható és így másolható
- mágneses, tehát minden egyéb mágneses dolgotól óvni kell
- sérülékeny

Gyakorlatilag nem sokkal tartósabb egy floppy-nál.

A chipkártyás megoldásban egy zárt áramkör tárolja az adatokat, azt már jóval nehezebb lesz feltörni (és így másolni), több adat tárolását teszi majd lehetővé és kevésbé lesz érzékeny.

De addig is tessék az SMS figyelést bekapcsolni, nekem még a 9 Ft-os jóváírásról is érkezik. :wink:

De vissza a Vodához...
ON

csüt. aug. 17, 2006 8:41
platina tag

Hozzászólás 
Soockit írta:

Úgy tudom, hogy az OTP-nek már van olyan kártyája amin van Chip ...

Mikor legutobb otthon rakerdeztem az egyik bankfiokban, akkor mondtak, hogy a chipes kartyak bevezetese folyamatosan tortenik, es hogy az uj/cserekartyakat mar MIND ellatjak vele. Az en OTP-tol **** Visa Electronomon meg nincsen, de lattam mar tobb chipes OTP-s kartyat en is.

Soockit írta:
...és van olyan hely ahol lehet már hasznáni. (Utóbi nekem egy szórólapból derült ki ami reklámozta a chip előnyeit!)

Ezt viszont jo hallani, hogy vegre elkezdtek lecserelni a terminalokat. Mi a helyzet egyebkent az ATM-ekkel, azokon van mar "slot" a chipkartyaknak?

Steve

csüt. aug. 17, 2006 8:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Mire jó az a csip? Mivel tud többet? És Magyarországon hol, van csipes elfogadóhely az utcai telefonfülkéken kívül???? Marhára nem kellene Finnországot Mo-gal hasonlítgatni, azt a szinvonalat mi az életben nem fogjuk beérni!!!

csüt. aug. 17, 2006 8:33
platina tag

Hozzászólás 
joc_ írta:
Ez egy dombornyomott kártya. Nem néztem utána, de nem lehet, hogy azokra máshol sem raknak csipet? Nem hinném hogy Mo-n dőlne el hogy egy ECMC kártyán kell-e csipnek lennie vagy sem, ezt egészen biztos megszabja a Mastercard.

Hidd el, nalunk raknak ra... Nem fugg a chip "rapakolasa" attol, hogy elektronikus, vagy dombornyomott-e a kartya. Ez egyszeruen biztonsagosabba, gyorsabba (a fizetest) es sokoldalubba TENNE a kartyat, ha hasznalnak!

Steve

csüt. aug. 17, 2006 8:29
arany tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
CineDOG írta:

Hihetetlen, hogy nem raktak ra chipet.... (legalabbis a "sajtofotok" alapjan) Nemigaz, hogy csak erre kepesek ezek ketten. Itt Finnorszagban egyre inkabb atterunk a "chipes" fizetesre, otthon meg meg ra sem rakjak a kartyara, arrol nem is beszelve, hogy persze hasznalni sem lehet sehol....

Steve

Úgy tudom, hogy az OTP-nek már van olyan kártyája amin van Chip és van olyan hely ahol lehet már hasznáni. (Utóbi nekem egy szórólapból derült ki ami reklámozta a chip előnyeit!)

csüt. aug. 17, 2006 8:22
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
CineDOG írta:

Hihetetlen, hogy nem raktak ra chipet.... (legalabbis a "sajtofotok" alapjan) Nemigaz, hogy csak erre kepesek ezek ketten. Itt Finnorszagban egyre inkabb atterunk a "chipes" fizetesre, otthon meg meg ra sem rakjak a kartyara, arrol nem is beszelve, hogy persze hasznalni sem lehet sehol....

Steve
Ez egy dombornyomott kártya. Nem néztem utána, de nem lehet, hogy azokra máshol sem raknak csipet? Nem hinném hogy Mo-n dőlne el hogy egy ECMC kártyán kell-e csipnek lennie vagy sem, ezt egészen biztos megszabja a Mastercard.

szer. aug. 16, 2006 20:26
platina tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:

Steve

szer. aug. 16, 2006 14:09
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
reaxol írta:
...
Jééé, Te élsz még? 1 hónapja küldtem 3 mailt. Azóta is választ várva...

OFF
Azért nem válaszoltam, mert nem kaptam tőled mailt, de ha elküldöd ismételten, akkor fogok válaszolni.
ON

kedd aug. 15, 2006 11:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Akkor Peter eddig "kivalo" munkat vegzett,bebiztositotta a tovabbi minuszokat.
Ez a Peter veletlenul nem a Telenortol jott at,anno a Pannon is igy kezdte,aztan eveken keresztul szpattak mindenkit, aremelesekkel, szamlazasi egyseg novelesekkel es egyeb dolgokkal.

ez így van! a wap áremelés után jön a mail áremelés, ami nem is tudom hány tízezer%-nál is nagyobb! Köszönöm, abból nem kérek, és az előfizuból is egypár megy még idén a levesbe.

kedd aug. 15, 2006 10:20
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Soockit írta:
CineDOG írta:

Milyen szép amikor két a szakmájában legszemetebb cég egymásra talál. Ajánlom minden rosszakarómnak e kártyát vagy még azoknak sem...

akkor a pannon párosulna az otp-vel...

Abszolúlt nem, szerintem a Pannon sokat vesztett a minőségből, de hát rákényszerült a költségek csökkentéséhez. Azért a Vodafone-t nem sikerült utolérni, hála istennek, nincs még közel sem olyan rossz!

kedd aug. 15, 2006 7:36
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Akkor Peter eddig "kivalo" munkat vegzett,bebiztositotta a tovabbi minuszokat.
Ez a Peter veletlenul nem a Telenortol jott at,anno a Pannon is igy kezdte,aztan eveken keresztul szpattak mindenkit, aremelesekkel, szamlazasi egyseg novelesekkel es egyeb dolgokkal.

kedd aug. 15, 2006 5:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
reaxol írta:
...
Jééé, Te élsz még? 1 hónapja küldtem 3 mailt. Azóta is választ várva...

hétf. aug. 14, 2006 20:33
arany tag

Hozzászólás 
Nem, tévedtek, a Hölgy, Szabolcsi Vera nem marketingigazgató, hanem marketingkommunikációs vezető.

A marketingigazgató Peter Boucher, neki köszönhetjük a Voda új, ügyfélellenes húzásait.

Kép

Szép álmokat! :)

hétf. aug. 14, 2006 19:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Soockit írta:
CineDOG írta:

Milyen szép amikor két a szakmájában legszemetebb cég egymásra talál. Ajánlom minden rosszakarómnak e kártyát vagy még azoknak sem...

akkor a pannon párosulna az otp-vel...

hétf. aug. 14, 2006 18:07
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
kerelyfe írta:

Nem magát kell eladnia.

aha, de szerintem egy aláírás/név szebb lenne a hírlevél elején az õ esetében (igaz, manapság nagy divat az emberrõl fényképet kitenni, van olyan ADSL reklám is, ahol az ügyvezetõ fényképe is szerepel)

egyszer azért te is megkefélnéd!

egyébként Dórika sem szebb, sőt, az kifejezetten egy ocsmány nő.

hétf. aug. 14, 2006 18:05
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
azért elég durva, hogy a marketingigazgató így néz ki, de az még durvább, hogy még mutogatják is...

http://www.vodafone.hu/images/extrak/hirlevel/20060708/1.jpg
Szerintem aranyos...

hétf. aug. 14, 2006 9:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
azért elég durva, hogy a marketingigazgató így néz ki, de az még durvább, hogy még mutogatják is...

http://www.vodafone.hu/images/extrak/hirlevel/20060708/1.jpg

Nem magát kell eladnia.

hétf. aug. 14, 2006 9:47
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:

hétf. aug. 14, 2006 9:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
És miért jó ez a közös kártya az OTP-nek és a Vodának?

Üdv!

Ugyanazért, amiért jó a Citibank-Westel (illetve most már T-Mobile) párosnak. A bank újabb (megbízható) ügyfeleket (és bevételt) kap, a mobilszolgáltató meg nyomhatja az előfizetőknek a rizsát a megbecsülésükről egy ilyen lehetőséggel.

pén. aug. 11, 2006 8:30
írásjog megvonva

Hozzászólás 
CineDOG írta:
mz írta:
Lemondtam a WAP-ot, az SMS elküldése után cirka fél perc múlva már jött is az SMS, hogy kikapcsolták. Nocsak! Nocsak! Már nem feltétlenül kell 8 napig várni?!

Gondolom mert nem a megrendeléstől számított 8napon belül mondtad le.

Valóban nem 8, hanem kb. 10.

pén. aug. 11, 2006 7:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mondjuk ha a fizu rámegy, az 45 napon belül egyszer meg szokott történni, szóval lehet sima bankkártyaként használni. Az éves díja vajon mennyi? És miért jó ez a közös kártya az OTP-nek és a Vodának?

Üdv!

csüt. aug. 10, 2006 18:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
CineDOG írta:

Hitelkártya - annak minden hátrányával.

Üdv!

Nem is mondtam hogy igényelném... :)

csüt. aug. 10, 2006 18:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:

Hitelkártya - annak minden hátrányával.

Üdv!

csüt. aug. 10, 2006 17:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Lemondtam a WAP-ot, az SMS elküldése után cirka fél perc múlva már jött is az SMS, hogy kikapcsolták. Nocsak! Nocsak! Már nem feltétlenül kell 8 napig várni?!

Gondolom mert nem a megrendeléstől számított 8napon belül mondtad le.

csüt. aug. 10, 2006 17:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem is tudtam, hogy van ilyen:
http://www.vodafone.hu/sajtoszoba/hirle ... _08.html#4

csüt. aug. 10, 2006 17:50
írásjog megvonva

Hozzászólás 

szer. aug. 09, 2006 13:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ezzel a számmal nem kereshetem az NHH-t, mert még a végén harmadjára is R.F.-néhez kerül, és legközelebb 32-es, félkövér, aláhúzott betűvel fogja megírni, hogy egyéni kérésre nem indítanak piacfelügyeleti eljárást, azt mindig az NHH, az azévi tervezete alapján dönti el, kit mikor felügyel.
Csak akkor jön ilyen stílusú levél, ha R.F.-né az ügyintéző.

kedd aug. 08, 2006 18:58
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
2 hónapja faxoltam egy forgalmi kimutatási kérelmet. Azóta is jön... És még mindig ugyanaz a VitaMAX-szám.

Tégy panaszt és ha 15 napon belül nincs reakció, akkor NHH. 8)

kedd aug. 08, 2006 10:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
2 hónapja faxoltam egy forgalmi kimutatási kérelmet. Azóta is jön... És még mindig ugyanaz a VitaMAX-szám.

kedd aug. 08, 2006 9:15
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
1 évig visszamenőlegesen számlázhatnak, addig kötelesek a hívásadatokat megőrizni.

Így van. Tehát, még jöhet a Jézuska egy nagy számlával. :)

kedd aug. 08, 2006 8:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
1 évig visszamenőlegesen számlázhatnak, addig kötelesek a hívásadatokat megőrizni.

kedd aug. 08, 2006 7:10
arany tag

Hozzászólás 
And_Or írta:
IDay írta:
Szerintem nem fogják kérni.
Nekem több honapig nem számlázták ki a wap-ot, pedig használtam rendesen. :lol:
Semmit nem hajtottak be rajtam utolag. :)
Irogassál csak ide ilyeneket, aztán majd meglepődsz a következő számlán... :)

Ez az ami kizárt dolog.
Mivel nem most történt hanem tavaly. :)

kedd aug. 08, 2006 6:50
arany tag

Hozzászólás 
IDay írta:
Irogassál csak ide ilyeneket, aztán majd meglepődsz a következő számlán... :)

kedd aug. 08, 2006 6:10
arany tag

Hozzászólás 
Dicséret a vodának.

Az új letölthető Connect Now szoft. meglepöen jól működik. :)
Szépen benne van a Sharp 550SH, felismeri és kapcsolódni is tud.
Számolja az adatforgalmat, időt stb. Úgy néz ki, használható.
Dunakeszin a melóhelyemen csak kültéri lefedetség van 3G-n, a térképük
szerint, de az ablakhoz rakott telefon szépen csatlakozott a hálóra.
Igaz manuálisan kellett kiválasztani a 3G-s hálózatot.
A letöltési sebbesség 260-280 Kbit/s volt a tesztek szerint. Így már használható a mobil Net. :)
A kapcsolat Bluetooth-on keresztül zajlott a noti és a telefon között.

Üdv.:Lacza

hétf. aug. 07, 2006 23:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha esett az eső (marha erősen), akkor csak a torony közelségétől és adóteljesítményétől függ, hogy fogsz-e tudni telefonálni. 8)

Üdv!

szer. aug. 02, 2006 10:00
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
pampika írta:
Most igen. De később nem mondhatják azt, hogy kérik visszamenőlegesen is a különbséget??

De igen, sőt kérni is fogják, de addig is Te használod a pénzükezt, és nem fordítva... :wink:

Tegnapi esöért egy piros pont a vodának.
Se a Taho mobile, se az életlen vonal nem müködött. :lol: (térerö 0-a aza nulla volt)
Voda meg a plafont verdeste térerövel. :D

szer. aug. 02, 2006 9:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
pampika írta:
Most igen. De később nem mondhatják azt, hogy kérik visszamenőlegesen is a különbséget??

De igen, sőt kérni is fogják, de addig is Te használod a pénzükezt, és nem fordítva... :wink:

kedd júl. 25, 2006 8:30
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 40  Következő