Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd jan. 14, 2025 8:46

Hozzászólás a témához  [ 1903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 39  Következő
Nokia 6233 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Egy teszt azt írja hogy a 6234 esetében lehet állítani a kijelző fényerejét. Ez igaz? Ha igen, akkor a 6233 esetében miért nem találom sehol ezt a lehetőséget?

csüt. jan. 25, 2007 9:34
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszi, gondoltam hogy valami ilyesmi, csak nem voltam biztos benne :)

csüt. jan. 25, 2007 0:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Láma kérdés:
Mik ezek a 3rd party dolgok? :roll:

szer. jan. 24, 2007 13:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tegnap este megvolt az első újraindulás. Beállítottam az ébresztőt és utána választani akartam hozzá egy csengőhangot. Amikor rámentem a memóriakártyára, rányomtam a kívánt csengőhangra (mp3) és erre fehér képernyő és indult újra. :(

Szoft. 4.52 Ha utána csináltam, nem indult újra. Frissítés?

szer. jan. 24, 2007 13:16
Moderátor

Hozzászólás 
atub írta:
Akoska írta:
Vagy nagyon hazug banda vagy nagyon amatőr. Egy hivatalos Nokia szervizben a WinPhoenix programmal mentenek, ami az esetek 99,9%-ában hibátlanul ment/ír vissza. És ott külön-külön kijelölhető, mit mentsen, persze defaultban mindent.

Én sem akartam elhinni, ezért többször is rákerdeztem, de a srác mindig azt mondta, hogy sajnos nem tud segíteni. Még azt is megkérdeztem, hogy máshol sem tudnak e mentést készíteni, de ő a nemleges válasz után azt javasolta, hogy próbájam meg az Oxygent (amiről már teljesen letettem)...
Jóól seggberúgnák, ha kiderülne, hogy egy 3rd party szoftvert ajánl.

Marad az, hogy rohadtul nem értenek hozzá.

Mármint ahhoz, ami a munkájuk lenne...

szer. jan. 24, 2007 2:23
arany tag

Hozzászólás 
Úgy döntöttem, hogy mégis megcsinálom az update-et, ami sikeresen össze is jött. Meglepetésemre minden adat megmaradt és a mentés is megy végre a 4.91-el. Köszi mindenkinek a tippeket, megoldódott a probléma :)

szer. jan. 24, 2007 0:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Dannyboy: tudtommal igen. De ha nem magyarországi származású a teló, akkor lehet, hogy számlát is kérnek, illetve csak honos ország szerinti (és nyelvű) szoftot fognak rátenni.

Üdv!

EW-s, tehát itthoni. Szerintem nem lesz gond.

szer. jan. 24, 2007 0:40
arany tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Vagy nagyon hazug banda vagy nagyon amatőr. Egy hivatalos Nokia szervizben a WinPhoenix programmal mentenek, ami az esetek 99,9%-ában hibátlanul ment/ír vissza. És ott külön-külön kijelölhető, mit mentsen, persze defaultban mindent.

Én sem akartam elhinni, ezért többször is rákerdeztem, de a srác mindig azt mondta, hogy sajnos nem tud segíteni. Még azt is megkérdeztem, hogy máshol sem tudnak e mentést készíteni, de ő a nemleges válasz után azt javasolta, hogy próbájam meg az Oxygent (amiről már teljesen letettem)...

kedd jan. 23, 2007 23:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
atub írta:
Bevittem a győri Nokia szervizbe a telefont, azt mondták, hogy ők is PC Suite-tel mentenek és náluk is megszakadt a kapcsolat. Nem tudnak vele mit csinálni, ergo buktam az sms-eket.

kedd jan. 23, 2007 22:44
Profil ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha csak az SMS-eket akarod lementeni, azokat Content Copier nélkül is le tudod - mint mondtam.
Sőt, a beállításokon kívül minden menthető manuálisan is, csak kicsit sziszifuszi meló.

Dannyboy: tudtommal igen. De ha nem magyarországi származású a teló, akkor lehet, hogy számlát is kérnek, illetve csak honos ország szerinti (és nyelvű) szoftot fognak rátenni.

Üdv!

kedd jan. 23, 2007 21:01
arany tag

Hozzászólás 
Bevittem a győri Nokia szervizbe a telefont, azt mondták, hogy ők is PC Suite-tel mentenek és náluk is megszakadt a kapcsolat. Nem tudnak vele mit csinálni, ergo buktam az sms-eket.

kedd jan. 23, 2007 15:39
arany tag

Hozzászólás 
Gyorsan törlõdött...

kedd jan. 23, 2007 15:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Hát ez eléggé eláll a telefontól...
Lehet, elég egy csavar meghúzása. Nekem fix, mint a beton, lehet, érdemes rákérdezni a szervizben, és ha tényleg elég egy csavar megszorítása, azt meg is csinálják gondolom azonnal.

Üdv!

Akkor holnap meg is nézetem. Gondolom a garijegy elég a művelethez...?

kedd jan. 23, 2007 13:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hát ez eléggé eláll a telefontól...
Lehet, elég egy csavar meghúzása. Nekem fix, mint a beton, lehet, érdemes rákérdezni a szervizben, és ha tényleg elég egy csavar megszorítása, azt meg is csinálják gondolom azonnal.

Üdv!

kedd jan. 23, 2007 13:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Halihó,

nektek is mozog a teló alsó része? Az enyém eléggé, ez kicsit bosszant egy 2 hetes telónál, le is videóztam, talán látszik:

http://www.dunakanyar.net/~daniceg/MOV00001.3gp

Vigyem vissza gariba, hogy csinálják meg?

kedd jan. 23, 2007 13:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

A legújabb amit találtam at a 6.82.22.0 a www.nokia.com ról a www.nokia.hu n is már ez érhető el, de nem volt ez mindig így... Igaz ami igaz nálam sem működik rendesen pl.: az SMS kezelés Nokia6230 on... Lenne még mit finomítani a PCSuite on.

Üdv

kedd jan. 23, 2007 12:22
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
No csak azért kérdeztem, mert az utolsó (novemberi) előtti verzióval nekem is mindig megállt 20 % környékén a telefonkönyvnél.
Aztán letöltöttem az újat, és ment!
Egész biztos vagyok benne, hogy valami fura adatnál akad ki.

Köszi a segítséget, akkor sajnos nem marad más hátra, mint a Nokia szerviz. Kíváncsi vagyok, hogy a mentésért ilyenkor is elkérnek e valamit...

kedd jan. 23, 2007 11:23
Moderátor

Hozzászólás 
atub írta:
Macika írta:
Nézd, erre csak azt tudom mondani, hogy a LEGÚJABB magyar nyelvű PC-Suite-tel az én 6233-asom simán csinál mentést is és visszatöltést is.
Biztos, hogy a legújabb van lent Nálad?

Igen, 2 napja töltöttem le a Nokia honlapjáról (magyar és angol verziót). De megpróbáltam az eredeti CD-vel is. Mostanában mindig a "Beállítások" mentésénél áll meg. Előfordulhat olyan, hogy valami beállítás, ami a gyári visszaállításnál nem állítódik vissza, hibás (pl. GPRS vagy E-Mail)?
No csak azért kérdeztem, mert az utolsó (novemberi) előtti verzióval nekem is mindig megállt 20 % környékén a telefonkönyvnél.
Aztán letöltöttem az újat, és ment!
Egész biztos vagyok benne, hogy valami fura adatnál akad ki.

kedd jan. 23, 2007 1:18
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Nézd, erre csak azt tudom mondani, hogy a LEGÚJABB magyar nyelvű PC-Suite-tel az én 6233-asom simán csinál mentést is és visszatöltést is.

Igen, 2 napja töltöttem le a Nokia honlapjáról (magyar és angol verziót). De megpróbáltam az eredeti CD-vel is. Mostanában mindig a "Beállítások" mentésénél áll meg. Előfordulhat olyan, hogy valami beállítás, ami a gyári visszaállításnál nem állítódik vissza, hibás (pl. GPRS vagy E-Mail)?

hétf. jan. 22, 2007 23:47
Moderátor

Hozzászólás 
atub írta:
A lényeg nem is az Oxygen, mert nem azzal szertném megoldani a problémát. Örülnék, ha valakinek lenne még tippje, hogy mi lehet a baja a PC Suite-nek ill. a telefonnak, mert sajnos én kifogytam az ötletekből...

hétf. jan. 22, 2007 23:20
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Olvass vissza, Ákoska megjegyzésére (amelyben kifejtette, hogy az Oxygen vajh miért járna ingyen, miért járna törött példány mindenkinek) az volt a válaszod, hogy Te a készüléked vásárlásával kifizetted a szoftverfejlesztést.

Nem hiszem, hogy nem érthető, amit írtam...

A lényeg nem is az Oxygen, mert nem azzal szertném megoldani a problémát. Örülnék, ha valakinek lenne még tippje, hogy mi lehet a baja a PC Suite-nek ill. a telefonnak, mert sajnos én kifogytam az ötletekből...

hétf. jan. 22, 2007 22:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Soockit írta:
Soockit írta:

A kompatibilis Nokia telefon a következő személyes információkezelő (PIM) alkalmazásokkal szinkronizálható a számítógépen:
• Microsoft Outlook 2000, 2002 és 2003
• Microsoft Outlook Express / Windows címjegyzék
• Lotus Notes 5.x, 6.x és 7.0
• Lotus Organizer 5.x és 6.x

Tudom ez a hivatalos szöveg, de ez mennyire kell komolyan venni!
Szerintem eléggé, ha a PC Suite-tal járó szinkronizáló alkalmazással szinkronizálsz, mivel az csak az említett alkalmazásokkal tud kommunikálni.
Természetesen harmadik fél szoftvere, amely felismeri a telefont és képes az adatokat leszedni róla, minden bizonnyal használható a PC Suite nélkül (annak megkerülésével) is, de nem igazán tudok ilyen termékről.

Üdv!

hétf. jan. 22, 2007 22:15
Moderátor

Hozzászólás 
atub írta:
Már bocs, de itt senki nem rinyál, feltettem egy kérdést, mert reméltem, hogy valaki talákozott már ezzel a problémával. Azt hittem, ezért van a fórum. Az Oxygen-es verzió csak esetleges 2. megoldásként jött szóba, de én a Nokiáért fizettem és tökéletesen megfelelne, ha a PC Suite működne. Nem igazán értem, hogy miért rinyálás, ha nem működik valami és szeretném (esetleg a Ti segítségetekkel) megoldani...
Olvass vissza, Ákoska megjegyzésére (amelyben kifejtette, hogy az Oxygen vajh miért járna ingyen, miért járna törött példány mindenkinek) az volt a válaszod, hogy Te a készüléked vásárlásával kifizetted a szoftverfejlesztést.

Nem hiszem, hogy nem érthető, amit írtam...

hétf. jan. 22, 2007 21:57
arany tag

Hozzászólás 
Soockit írta:

A kompatibilis Nokia telefon a következő személyes információkezelő (PIM) alkalmazásokkal szinkronizálható a számítógépen:

Tudom ez a hivatalos szöveg, de ez mennyire kell komolyan venni!

hétf. jan. 22, 2007 20:56
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
A Nokiánál igen.

No de ugye ha veszel egy VW Bora-t, akkor ugye ahhoz nem jár ingyen egy Passat is...

Miért lennél jogosult a kifizetett Nokia fejlesztéseddel az Oxygen Phone Manager egy példányára?

Marad a rinya...

Már bocs, de itt senki nem rinyál, feltettem egy kérdést, mert reméltem, hogy valaki talákozott már ezzel a problémával. Azt hittem, ezért van a fórum. Az Oxygen-es verzió csak esetleges 2. megoldásként jött szóba, de én a Nokiáért fizettem és tökéletesen megfelelne, ha a PC Suite működne. Nem igazán értem, hogy miért rinyálás, ha nem működik valami és szeretném (esetleg a Ti segítségetekkel) megoldani...

hétf. jan. 22, 2007 20:16
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a naptár, kontaktok, feladok stb szinkronizálása, csak az Outlok-kal lehetségesvagy mondjuk más alternatív programokkal is rá lehet bírni a szinkronizálásra!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Soockit hétf. jan. 22, 2007 20:46-kor.

hétf. jan. 22, 2007 20:03
Moderátor

Hozzászólás 
atub írta:
A telefonnal szerintem a fejlesztést is kifizettem...
A Nokiánál igen.

No de ugye ha veszel egy VW Bora-t, akkor ugye ahhoz nem jár ingyen egy Passat is...

Miért lennél jogosult a kifizetett Nokia fejlesztéseddel az Oxygen Phone Manager egy példányára?

Marad a rinya...

hétf. jan. 22, 2007 18:19
Moderátor

Hozzászólás 
atub írta:
Akoska írta:
Itt a pont.

A sopánkodás csodálatosan megy, a fizetési morál meg zéró.
De azért a sw fejlesztők lesznek szívesek dolgozni...

Remélem is, hogy dolgoznak, hogy megoldják a PC Suite problémáját. Ha az menne, akkor nem kéne az Oxygen. A telefonnal szerintem a fejlesztést is kifizettem...
Szerencsétlen programozók...

Mindig kétféle progit kell írjanak.
Az egyik, ami hozzám kerül és működik.
A másik meg ami másokhoz és változatosabbnál változatosabb hibaüzeneteket generál. :(

hétf. jan. 22, 2007 18:17
arany tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Itt a pont.

Remélem is, hogy dolgoznak, hogy megoldják a PC Suite problémáját. Ha az menne, akkor nem kéne az Oxygen. A telefonnal szerintem a fejlesztést is kifizettem...

hétf. jan. 22, 2007 15:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Itt a pont.

hétf. jan. 22, 2007 13:44
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
atub írta:
A következõ gond, hogy Oxygen-bõl csak olyan verzió van, amivel kiolvasni lehet, de visszaírni már nem... El sem hiszem, hogy másnak nincs ilyen gondja...

Hát igen, az utolsó Loader-es verzió megállt kb 2.8.5.x körül, ha jól tévedek...
Azóta se semmi :( .
Bár biztos lehet kapni a boltokban mûködõ verziót :D !

hétf. jan. 22, 2007 13:27
ezüst tag

Hozzászólás 
atub írta:
Czumy írta:
Bocsi, akkor a Oxygen Phone Manager for Nokia Phone II.-t próbáld meg, megtalálható CineDOG oldalán. (Keresni, keresni, keresni... :) )

A következő gond, hogy Oxygen-ből csak olyan verzió van, amivel kiolvasni lehet, de visszaírni már nem... El sem hiszem, hogy másnak nincs ilyen gondja...

Én csináltam a PC Suitetal teljes mentés bt-n, kábelen keresztül is, oda-vissza. Az összes eddig szoftververzióval, ami fent volt a telón (3.70, 4.52, 4.91). Ment teljesen korrektül.

hétf. jan. 22, 2007 11:51
arany tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
Bocsi, akkor a Oxygen Phone Manager for Nokia Phone II.-t próbáld meg, megtalálható CineDOG oldalán. (Keresni, keresni, keresni... :) )

A következő gond, hogy Oxygen-ből csak olyan verzió van, amivel kiolvasni lehet, de visszaírni már nem... El sem hiszem, hogy másnak nincs ilyen gondja...

hétf. jan. 22, 2007 9:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
atub írta:
Czumy írta:
Esetleg próbáld meg az Oxygen Phone Manager for Symbian programmal.

Oxygen-nel próbáltam, de mivel nincs törésem a programhoz, így majd nem tudom visszaírni a mentést a FW-update után (de nem a Symbian-os verziót használtam, mert a telefon S40-es).

vas. jan. 21, 2007 22:00
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Kézzel azt jelenti: kézzel. :)
Tehát a fájlkezelőn keresztül a mozdítható fájlokat, ill. szinkronizációval a névjegyzéket, naptárbejegyzéseket (mondjuk Outlook), vagy esetleg mind kijelöl, másol/beilleszt.

Üdv!

Tartottam tőle, hogy ezt fogod mondani :( Nem igazán bízom az Outlook-ban (volt már gondom), így még inkább kicsit keresem a hiba okát... De köszi!

vas. jan. 21, 2007 20:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kézzel azt jelenti: kézzel. :)
Tehát a fájlkezelőn keresztül a mozdítható fájlokat, ill. szinkronizációval a névjegyzéket, naptárbejegyzéseket (mondjuk Outlook), vagy esetleg mind kijelöl, másol/beilleszt.

Üdv!

vas. jan. 21, 2007 19:47
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Más is írt már ilyen problémáról, nem egyedi az eseted. Szerintem kézzel ments le mindent, mást nem tudsz tenni (az SMS-eket, a névjegyzéket, a fájlokat, rátelepített progikat, csengőhangokat, képeket, stb.).

Mit jelent az, hogy "kézzel"? Ha nem megy a Content Copier, akkor hogy lehet azt megoldani? A névjegyzéket be tudom olvasni, de mentésre sehol nem találok utalást...

Czumy írta:

Oxygen-nel próbáltam, de mivel nincs törésem a programhoz, így majd nem tudom visszaírni a mentést a FW-update után (de nem a Symbian-os verziót használtam, mert a telefon S40-es).

vas. jan. 21, 2007 18:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
atub írta:
Olyan problémám van, hogy a Nokia PC Suite a mentés készítése közben mindig megáll azzal a hibaüzenettel, hogy megszakadt a kapcsolat a telefon és a számítógép között (különböző helyeken). [...]
Más is írt már ilyen problémáról, nem egyedi az eseted. Szerintem kézzel ments le mindent, mást nem tudsz tenni (az SMS-eket, a névjegyzéket, a fájlokat, rátelepített progikat, csengőhangokat, képeket, stb.).

vas. jan. 21, 2007 18:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
maszattodor írta:
Hibaüzenetet küld a telcsi, hogy " nem lehet megnyitni, a téma megsérült "
Küldj egy ilyen sérült témát, megnézem, mi van vele.

vas. jan. 21, 2007 17:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
atub írta:
Olyan problémám van, hogy a Nokia PC Suite a mentés készítése közben mindig megáll azzal a hibaüzenettel, hogy megszakadt a kapcsolat a telefon és a számítógép között (különböző helyeken). [...]

maszattodor: ha időm engedi, kipróbálom egy témával, csak az a kérdés, hogy egy meglévőt gyúrtál át, vagy egy teljesen újat készítettél?

Üdv!

vas. jan. 21, 2007 17:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Végre bekerült az NSU listájába... Hogy mi tartott eddig? :roll:

vas. jan. 21, 2007 13:50
arany tag

Hozzászólás 
Olyan problémám van, hogy a Nokia PC Suite a mentés készítése közben mindig megáll azzal a hibaüzenettel, hogy megszakadt a kapcsolat a telefon és a számítógép között (különböző helyeken). Próbáltam 2 különböző gépen, XP és Vista alatt, telefon- és számítógép-újraindítással, régebbi PC Suite-tel, a telefon gyári beállításainak visszaállításával, eredeti DKU-2-tes kábellel valamint bluetooth-al, de sajnos a jelenség továbbra is fennáll.

A telefonon jelenleg v03.70-es SW van, szeretném frissíteni, de előtte kéne a biztonsági mentés.
Valakinek van tippje, hogy még mit próbálhatnék ki?

Előre is köszönöm!

vas. jan. 21, 2007 12:23
ezüst tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Hogy érted, hogy sérültként?
Nem tölti be, vagy hibaüzenetet küld?

Üdv!

Hibaüzenetet küld a telcsi, hogy " nem lehet megnyitni, a téma megsérült "

szer. jan. 17, 2007 11:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hogy érted, hogy sérültként?
Nem tölti be, vagy hibaüzenetet küld?

Üdv!

szer. jan. 17, 2007 10:19
ezüst tag

Hozzászólás Témaszerkesttő
Szeretnék saját témát készíteni. Megvan a Theme Studio 2.1 és a 2.2 is. Mindkettőt kipróbáltam. Az elkészült témát utána a telcsi sérültként kezeli, holott a progin hibátlan. Mitől lehet ez?

szer. jan. 17, 2007 10:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Igen, mert a POP port és a töltőcsatlakozó távolsága mindegyiken ugyanakkora, a többi meg ezesetben nem számít.

Üdv!

kedd jan. 16, 2007 21:57
gyémánt tag

Hozzászólás Re: DCV-14
Landor írta:
Sziasztok!

A DCV-14esbe vajon bele lehet állítani a 6233at?
Azt nem értem hogyha egy 6680 fel van sorolva a kompatibilis készülékek listáján, akkor egy kis átalakítással (a kis tőltőcsatlakozó miatt a töltőrögzítőt az állványon) megoldható lenne-e a belehelyezése?

Nincs itt valami tévedés?
Pl. a 3100/6610i/6680 nem egyazon méret és mégis jó mindegyikhez?? :shock:

kedd jan. 16, 2007 18:48
arany tag

Tartózkodási hely: Flare>CMD200>C25>7110 >SL45>6510>T68 >6230>3230>W800>W810
Hozzászólás DCV-14
Sziasztok!

A DCV-14esbe vajon bele lehet állítani a 6233at?
Azt nem értem hogyha egy 6680 fel van sorolva a kompatibilis készülékek listáján, akkor egy kis átalakítással (a kis tőltőcsatlakozó miatt a töltőrögzítőt az állványon) megoldható lenne-e a belehelyezése?

kedd jan. 16, 2007 11:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hmm... :hm: :evil:
Ezt nem is jutott eszembe kipróbálni, de már nem is fogom tudni, mert leszedtem minden gyári tartalmat a kártyáról (azt hiszem), amikor átraktam egy másikra.

Üdv!

hétf. jan. 15, 2007 9:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sikerült megoldanom a memkártyás problémát sokkal prózaibb módon, mint ahogy gondoltam: simán bt-n át lehet küldeni gépre az összes memkártyán lévő adatot, szóval ennyit a fene nagy védelemről. :)

vas. jan. 14, 2007 23:31
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 39  Következő