Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 12, 2025 22:43

Hozzászólás a témához  [ 933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Következő
Apple Iphone 3G(S) és 4 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
simico írta:
viraxo írta:
"-kulso meghajtokent/pendrivekent nem latja a gep. pedig ezt egy 2000 Ft-os mp3 lejatszo tudja..." - ez nem igaz: iTunes: disk use - enable - és kész!

És az itunes telepítőjét pedig mindig viszed magaddal floppyn/cd-n/pendrive-on :D , hogy bármilyen géppel használhasd az ájfónt, ugye? :lol: És mindenhol meg is engedik, hogy felrakd a gépre. Na ne vicceljünk már...

Figyi... nagyon halkan súgom, hogy ne gyere zavarba: elég csak egyszer megcsinálni, aztán megy mindenhol, nem kell iTunes... csak próbáld ki... :-)

szomb. aug. 30, 2008 8:25
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
viraxo írta:
"-kulso meghajtokent/pendrivekent nem latja a gep. pedig ezt egy 2000 Ft-os mp3 lejatszo tudja..." - ez nem igaz: iTunes: disk use - enable - és kész!

És az itunes telepítőjét pedig mindig viszed magaddal floppyn/cd-n/pendrive-on :D , hogy bármilyen géppel használhasd az ájfónt, ugye? :lol: És mindenhol meg is engedik, hogy felrakd a gépre. Na ne vicceljünk már...

szomb. aug. 30, 2008 7:56
Moderátor

Hozzászólás 
epyc írta:
Macika: miért lenne belterjes az iPhone-ra fejleszteni? Vannak magyar fejlesztők is már... A baj inkább az Apple felől van (nyűgös jóváhagyatni, feltölteni az AppStore-ba, stb.). Ha lehet hinni egy magyar fejlesztői blognak, akkor borzalom, ami jelenleg az Apple-nél van.

Ezt pedig érdemes átnyálazni és elgondolkodni a leírtakon:
http://developers.iphonehungary.hu/?p=26
Kedves vagy, előbb megkérdezed, miért, aztán meg válaszolsz rá. ;)

Hát ezért! :D

Egyébként meg tudod mondani, hogy min fut még ugyanilyen oprendszer, mint az ájfón 3G-n?

pén. aug. 29, 2008 18:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kíváncsi lennék az első hét eladási statisztikájára.

pén. aug. 29, 2008 18:13
arany tag

Hozzászólás 
Macika: miért lenne belterjes az iPhone-ra fejleszteni? Vannak magyar fejlesztők is már... A baj inkább az Apple felől van (nyűgös jóváhagyatni, feltölteni az AppStore-ba, stb.). Ha lehet hinni egy magyar fejlesztői blognak, akkor borzalom, ami jelenleg az Apple-nél van.

Ezt pedig érdemes átnyálazni és elgondolkodni a leírtakon:
http://developers.iphonehungary.hu/?p=26

pén. aug. 29, 2008 17:22
Moderátor

Hozzászólás 
viraxo írta:
pl. én soha nem vennék, mert nekem MOST van szükségem arra, amit az iPhone még messze nem tud!
De hát nyilván másnak más kell!
Végülis ugyanazt mondjuk. Engem szintén az NEM csábít vásárlásra, hogy MAJD, 3-4-5 év múlva mit fog tudni.

pén. aug. 29, 2008 16:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
szerintem senki nem verte a nyalat. csak pro es kontra velemenyek lettek leirva. en mint olyan aki vett egyet kiprobalta ugy irtam le, hogy nekem nem jon be, mert az en igenyeimnek nem felel meg. :? ebben szerintem semmi nem volt. ezert szerintem senki nem kell megszexualnom...

pén. aug. 29, 2008 16:44
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Nos az Iphone az Ipodokhoz hasonlóan rendelkezik egy ún. alvó móddal, ilyenkor a kijelző ki van kapcsolva, ebben az állapotban ébreszt. Teljesen kikapcsolt állapotból nem ébreszt a telefon. Ha valaki ki szeretné kapcsolni a telefont éjjelre, és szeretne ébresztést, annak a Flight módot javasolnám.

Jailbreak: A telefonra alapból alkalmazásokat csak az apple application store-ján keresztül lehet feltenni. Ezt megkerülendő a telefont jailbreakelni kell. Ez Windows alól legegyszerűbben a QuickPwn programmal lehet megoldani. A program felteszi az Installert, és az installer újabb változatát a cydiát, melyeken keresztül a telefonra alkalmazásokat lehet telepíteni. A QuickPwn a jailbreak közben kérni fog egy Firware file-t. ezt - ha már futtattad az Itunes alatt a szoftverfrissítés funkciót - megtalálod a C:\Documents and Settings\"Felhasználó"\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates mappában, ahol a "Felhasználó" a Te windows login neved. Amennyiben még nem csináltál Itunesban szoftver upgradet letöltheted szerte az Internetről, de személy szerint biztonságosabbnak tartom ezt, mint a warez, ki tudja mit tartalmazó firwareket. A jailbreak a garanciát csak akkor érinti, ha vagy olyan hülye, hogy a garanciális szervizt nem úgy ejted meg, hogy előtte az Itunesben nem állítod vissza az eredeti állapotot a "restore" menüponttal. Minden egyéb esetben maradéktalanul el lehet tüntetni. A Jailbreak nem egyenlő a függetlenítéssel!

Csengőhang: A Telefonra legegyszerűbben az Efiko Ringtone managerrel lehet mindenféle - akár Nokia aac-s - csengőhangot feltenni, A törés aprogramhoz 2 perc alatt megvolt a Google-ben.

Magam részéről befejezettnek tekintem ebben a fórumban az Iphone-ról való bármilyen értekezést, mert úgy látom a kultúrátok addig ér el, hogy egymásnak essenek azok akik fikázni akarnak csak, és azok akik meg nem. Basssszátok meg! Aki ismer tudja, hogy hányféle telefon fordult meg a kezem között. A Nokia 1610-től az Iphoneig. Nem azt mondom, hogy ez lesz az utolsó telefonom, de az biztos hogy ennyi telefont használva és megismerve nem mernék fröcsögő szájjal egyik mellé sem úgy kiállni, mint ahogy megteszik egyesek itt, de más fórumokon is.

további kellemes nyálverést - lehetőleg egymásra -

pén. aug. 29, 2008 16:17
arany tag

Hozzászólás 
epyc írta:
Az N95 megjelenésekor még nem volt Garmin Mobile XT. Az egy viszonylag új stuff a piacon. Mondhatjuk tehát, hogy amikor az N95 is megjelent, gyakorlatilag használhatatlan volt a GPS.
(Bevallom, nem néztem utána, hogy a TomTom használható e a belső antennával. Én N73-at használok külső antennával és Mobile XT-vel.)
...

OFF
az N és E sorozatú belső GPS-es Nokiák is tudják használni a TomTom-ot csak telepíteni kell egy GPSport emulátort (External_GPS_Emulator)..
ON
Babar

pén. aug. 29, 2008 15:57
arany tag

Hozzászólás 
Azért lehet, hogy pár dolgot érdemes lenne megbeszélni, mert itt le lett írva pár állítás, ami nem teljesen úgy van ahogy a való életben!
De előtte: A legalább 2 gigás internet csomag akkor kell, ha rendszeresen mobilhálózaton szeretnéd használni iPhone internetböngészőjét, e-mail kliensét, ill. a GPS funkción belül a Google Maps-et! Ugyanis a weblapok közel azonos adatmennyiséget generálnak, mint egy számítógépen, nincs meg az Opera Mini mögött álló tömörítő server park, és a Google Maps is "zabál" rendesen! Én megkockáztatom azt is, hogy egy igazi heavy user-nek még kicsi is az a 2 giga...
Na de: "nincs hasznalhato bluetooth" - mihez képest? Ha csak dumálni szeretnél, vagy zenét hallgatni, nincs vele semmi baj! Tudom, próbáltam!
"-telefonkent hasznalhatatlan" - szintén cáfolom! Hangminőségre is jó és használati szempontból is jó! De az tény, hogy nem "egykezes" készülék, főleg ha kisebb kezed van!
Az az 1-2 milliós eladási szám is egy jó régi adat már... :-)
Nem kell egyébként félteni az Apple-t! Ennyi eladáshoz már megéri gőzerővel fejleszteni, és ebben a koncepcióban nagyon nagy lehetőségek vannak! Nem baj az, hogy önálló platform, idővel valós alternatívát fog tudni kínálni, lesz erre is minden, ami most a symbian-os telefonokban van! Lehet, hogy majd csak az iPhone 4-ben, vagy 5-ben fogja tudni hardware, de biztosan tudni fogja!
Tehát nem kell szerintem elitélni azt, aki erre pénzt ad, mert az eladott darabszámok viszik majd szépen előre a fejlesztést is, más kérdés, hogy pl. én soha nem vennék, mert nekem MOST van szükségem arra, amit az iPhone még messze nem tud!
De hát nyilván másnak más kell!

pén. aug. 29, 2008 15:54
arany tag

Hozzászólás 
Csatlakoznék a véleményezők táborához.

Kipróbáltam én is. Nem vagyok egyik márkának sem az elkötelezett híve, pár "kisebb" márkát leszámítva (pl. LG, Alcatel, Philips) mindenféle készülékem volt már. Használtam többféle rendszert, wm-mpx200, s40- pl. 6233,8800SE, s60- pl. N70, N95.

Az iPhone-nak a kijelzője szép és az éritőképernyős rendszere jóra sikerült. És ennyi a pozitívum véleményem szerint. És ez elég kevés... :cry:
A negatívumokról nem írok, megtették előttem sokan.

Úgy vagyok vele, hogy: szép, szép, de tartós használatra nem kéne.

De ez az én szerény véleményem.

pén. aug. 29, 2008 15:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
vettem kiprobaltam. 2,5 ora utan azt mondtam ezt ne.
miert?
-nincs mms
-nincs hasznalhato bluetooth
-telefonkent hasznalhatatlan
-sms-t irni egy kezzel lehetetlen
-fenykepezoje siralmas
-nincs videohivas
-kulso meghajtokent/pendrivekent nem latja a gep. pedig ezt egy 2000 Ft-os mp3 lejatszo tudja...
amig a nokia 8600 es 8800arte kepes mms-t kuldeni, tudok bluetoothon oda vissza rakni konnyen dolgokat, 1 kezzel 1sms-t irni, 1 kezzel telefonalni addig erre az iphone keptelen. mint telefon abszolut hasznalhatatlan a szememben. sok jo dolgot tud de az parasztvakitas. arra amire egy telefon kell ez nem jo.

pén. aug. 29, 2008 14:55
Moderátor

Hozzászólás 
epyc írta:
Macika: annak idején az N95-ben se volt túlzottan használható a navi és ha jól emlékszem, ott is le kellett tölteni a térképeket, amihez szintén kellett a net (abban az időben volt már TomTom, de az számomra a "na, hagyjuk inkább" kategória). És tegyük hozzá, hogy a mai napig használhatatlan...

Valamiért nagyon ellenszenvezel ezzel a telefonnal :) Az N95 is horribilis áron indult, meg az E90 is, meg lehetne sorolni. Lesz olcsóbb is, lesz kiforrott szoftware hozzá, lesznek hozzá warez cuccok is, csak nem értem miért kell már az elején ennyire lehurrogni. Új platform, új készülék, jóhogy nincs még hozzá jóformán semmi használható (bár a ma reggeli Apple Store látogatásom után azért meg voltam elégedve az ott látottakkal).

(halkan azért hozzátenném, hogy amúgy igazad van, mert jelenleg tényleg nincs semmi alkalmazás, amivel használni lehetne a beépített GPS vevőt ;) látom magam a google map-en, háthurrá.)
Nézd, azt hagyod ki, hogy most NEM ANNAKIDEJÉN van!
Most jelen van MINDEN olyan formátumban a Garmin XT (vagy 1 éve már), amibe érdemes belefektetni (és engedték a gyártók, hogy legyen rá!)
TOM-TOM-ot először még az N80-as megjelenésekor láttam működni (assemavolt!), a maga nemében használható volt (igaz belejátszott a "nincs jobb" érzés is).

Itt az a gond, hogy S60 v3-as telókból többtízmilliós darabszám van forgalomban. WMxxxx-ből többtízmillió db PDA van forgalomban.

Ezekre mind-mind érdemes fejleszteni. Mert ezek egyforma oprendszerek.

Az ájfóné meg önálló oprendszer, belterjes, és forgalomba került belőle talán ha 1-2 millió db ÖSSZESEN eddig (szerintem az EU-ban, ahová kellene az EU-s térkép) alig párszázezer.
Erre fejleszteni külső cég - szerintem - elég soká fog. Látva az Apple célját, nem is igazán várható - szerintem - ebben hamarosan változás.

Igen, nagy az ellenszenvem, mert egyes - szerintem - a témában alulművelt emberek istenítik a készüléket, holott az nem nyújt semmiféle olyan jellegű pluszt, amire nagyarccal lehetne villogni.
Így voltam/vagyok a Luna/8800/vertu (stb.) típusokkal is. Pedig azok Nokiák!!!! ;)

Az egész hype egy idiotizmuson alapuló társadalomban elmenne, nálunk meglehetősen újkeletű, sajna...

pén. aug. 29, 2008 14:43
arany tag

Hozzászólás 
Az N95 megjelenésekor még nem volt Garmin Mobile XT. Az egy viszonylag új stuff a piacon. Mondhatjuk tehát, hogy amikor az N95 is megjelent, gyakorlatilag használhatatlan volt a GPS.
(Bevallom, nem néztem utána, hogy a TomTom használható e a belső antennával. Én N73-at használok külső antennával és Mobile XT-vel.)

Az, hogy az iPhone falárazott lenne, nem is tudom... Végülis 120-140e-ért tudsz szerezni egyet mindenféle hűség nélkül (Olaszország, Szlovákia). Szerintem ez az ár korrekt egy újdonságért. Más készülékek se voltak olcsóbbak. (még pár éve, karácsony előtt kaptam egy nagyobb prémiumot és beruháztam egy, akkor még újdonságnak számító, D600-as Samsungba. 110e körüli összeget perkáltam le érte)

Egyébiránt igazad van az Apple felárazott üzletpolitikájában. Drágák a cuccaik, az a helyzet. Akár a számítástechnikát, akár az mp3 lejátszóikat nézzük. Viszont az is biztos, hogy a design és a felhasznált anyagok minősége nagyon rendben van. Nincs ez másként az iPhone-nál is. A belső értékei egyelőre halványak (progik hiánya, kihasználatlan hardware), de nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen mennyiségben eladott telefonra ne jönnének minden igényt kielégítő programok. Ha mégis így lenne, akkor halálra lenne ítélve. Attól meg okosabb az Apple.

pén. aug. 29, 2008 13:38
arany tag

Hozzászólás 
Remélem senki nem haragszik meg azért, hogy bár nem nekem voltak címezve az alábbiak, reagálok rájuk:

epyc írta:
Macika: annak idején az N95-ben se volt túlzottan használható a navi és ha jól emlékszem, ott is le kellett tölteni a térképeket, amihez szintén kellett a net (abban az időben volt már TomTom, de az számomra a "na, hagyjuk inkább" kategória). És tegyük hozzá, hogy a mai napig használhatatlan...

Az N95 belső GPS vevőjét nem tudta a TomTom kezelni, amit a mai napig sem oldottak meg.
Nem is akarják, mert akkor már rég megtették volna. Szerintem ez hiba volt részükről, de ez most nem lényeges.
Ennek ellenére a GARMIN XT tökéletesen használható rajta, megfelelő részletességű és frissített térkép támogatással együtt.

epyc írta:
Valamiért nagyon ellenszenvezel ezzel a telefonnal :) Az N95 is horribilis áron indult, meg az E90 is, meg lehetne sorolni. Lesz olcsóbb is, lesz kiforrott szoftware hozzá, lesznek hozzá warez cuccok is, csak nem értem miért kell már az elején ennyire lehurrogni. Új platform, új készülék, jóhogy nincs még hozzá jóformán semmi használható (bár a ma reggeli Apple Store látogatásom után azért meg voltam elégedve az ott látottakkal).

Véleményem szerint az a cég, aki nem tudja a legmagasabb árat elkérni azoktól, akiket az újdonság varázsa megcsap, és van is rávalójuk, nagyon gyér árpolitikát folytat.
Azért mennek lejjebb az árak (lásd N95 1 évvel ezelőtt még 120-140e, most meg 65-75e), mert egy idő után telítődik a piac, jön az újabb, „többet tudok modell”, és az alkatrészárak is esnek elég rendesen, valamint oda az újdonság érzése, és a „legtöbb fuxosnak is az van már”, ezért inkább aki teheti, bevállalja az újabb modellt, jó drágán.

Sajnos nem mondhatom, hogy a NOKIA tökéletes softtal adja ki a telóit, mert az tényleg elszomorító, hogy egy (átlag magyar embernek) igen drága telcsit a legkülönfélébb, rendkívül zavaró soft hiányosságokkal dobnak piacra. De ilyet pl. a SAMUnál (leszámítva a D880-t, de az tudtommal hardveres gond) nem tesznek meg. És erre az APPLE-nak sem lenne szabad rákapnia.

Abban viszont igazat adok, hogy az APPLE is minél több hasznot szeretne húzni azokból a mezei userekből, akiknek van pénzük, de eszük és igényük nincs arra, hogy komolyabban, illetve behatóbban foglalkozzanak bizonyos dolgokkal (pl. progi telepítés symbis telcsire, stb.).
Aki hülye, fizesse meg az árát, és ez Amerikában (és lassan az EU-ban is) egyre több embert érint. Ezek emberek fogják még jó darabig eltartani az általuk megvásárolt, és folyamatosan használt IPHONE mellék költségeivel az APPLE-t (pl. soft meg zene vásárlás).
Fentiek miatt egy nagyon átgondolt üzletpolitikát látok náluk, amire nagyon sokan rá is harapnak/tak, és ez a hagyományos „parasztvakításos” technológiától teljesen eltérő, de ugyanazt az emberi kíváncsiságot és egyszerű kezelhetőséget kihasználó telefonjukkal együtt hatalmas pénzt fog nekik hozni.

pén. aug. 29, 2008 13:06
arany tag

Hozzászólás 

(halkan azért hozzátenném, hogy amúgy igazad van, mert jelenleg tényleg nincs semmi alkalmazás, amivel használni lehetne a beépített GPS vevőt ;) látom magam a google map-en, háthurrá.)

pén. aug. 29, 2008 12:26
arany tag

Hozzászólás 
Köszi a válaszokat, türelmet!
Most hívott haverom, vett pontokra! Úgyhogy megyek szekírozni hétvégén a cuccost! :P

pén. aug. 29, 2008 12:08
Moderátor

Hozzászólás 
epyc írta:
Tényleg úgy gondolod, hogy CSAK EMIATT kell a több GB adatcsomag és CSAK EMIATT csináltak ilyen díjcsomagot? ;)
Nem azt írtam, hogy CSAK EMIATT, hanem hogy EMIATT IS (de FŐLEG emiatt)!

Gondolj bele, mit szólnának a (l)userek, ha megkapják nagy csinnadrattával a hőn áhított ájfónjukat, és van benne GPS, de a használatához KÜLÖN kell net-előfizetés még.
Merthogy a Google Maps-en kívül nincs SEMMILYEN progi rá, ami tudná kezelni a beépített műholdvevőt...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika pén. aug. 29, 2008 12:08-kor.

pén. aug. 29, 2008 12:07
arany tag

Hozzászólás 
Tényleg úgy gondolod, hogy CSAK EMIATT kell a több GB adatcsomag és CSAK EMIATT csináltak ilyen díjcsomagot? ;)

Komolyra fordítva, a mostani "navi" megoldás tényleg nevetséges, de ha lehet hinni a pletykáknak, akkor a fejlesztők rá fognak cuppanni erre a platformra. Üzleti szempontból is hülyék lennének nem kihasználni egy olyan telefont, amiből _nem keveset_ adtak el az utóbbi időkben :) Csak várni kell. Nokiára se volt egyből minden, ugye? :)

Winston: kérdés: kikapcsolva ébreszt? :)

pén. aug. 29, 2008 10:31
Moderátor

Hozzászólás 
Sámánbácsi írta:
Elolvastam az összes hsz.-t anno de erre - nem emlékeztem. :roll: :)
A fentebb linkelt (pdf) leírásában pedig Maps címszó alatt említenek GPS-t de nem írják, hogy belső. Folyamatosan az adatforgalomra és az akksi lemerülésére figyelmeztetnek... ezért kérdeztem rá.
Kissé szorongva de még kérdeznék :oops: :) : milyen térképeket használ?
Bocs, nem a szorongásod előidézése volt a cél... :)

Emiatt is KELL hozzá a több GB-os netcsomag.

pén. aug. 29, 2008 9:54
arany tag

Hozzászólás 
Sámánbácsi írta:

Googlemaps-ot használ a telefon.
Kép
A térképek mindig online jönnek a netről...
Bár nekem nincs ilyen telóm, csak a neten található anyagokból tudom.

pén. aug. 29, 2008 8:58
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Sámánbácsi írta:
Hali!
Van benne hardweres GPS?
Bocsánat, de azért mielőtt beleírsz egy topicba, legalább tisztázni kellene, mit tud a HW. :)

Legalább mondjuk az első hsz-t elolvasni a topicban.

Elolvastam az összes hsz.-t anno de erre - nem emlékeztem. :roll: :)
A fentebb linkelt (pdf) leírásában pedig Maps címszó alatt említenek GPS-t de nem írják, hogy belső. Folyamatosan az adatforgalomra és az akksi lemerülésére figyelmeztetnek... ezért kérdeztem rá.

pén. aug. 29, 2008 7:41
Moderátor

Hozzászólás 
Na, kezdődik... :)

csüt. aug. 28, 2008 20:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://hup.hu/cikkek/20080828/a_lezart_iphone-ok_bizonyos_fokig_kinyithatok_a_feloldo_jelszo_ismerete_nelkul

csüt. aug. 28, 2008 20:06
Moderátor

Hozzászólás 
Sámánbácsi írta:
Hali!
Van benne hardweres GPS?
Bocsánat, de azért mielőtt beleírsz egy topicba, legalább tisztázni kellene, mit tud a HW. :)

Legalább mondjuk az első hsz-t elolvasni a topicban.

csüt. aug. 28, 2008 17:00
arany tag

Hozzászólás 
Hali!
Van benne hardweres GPS?

csüt. aug. 28, 2008 16:49
arany tag

Hozzászólás 
Nem tudom mennyire INternetfüggő a telefon, nekem egy Corporate 5 Gb-os netcsomagom van... Ez eddig is bőségesen elég volt, de szerintem ez után is az lesz:)

csüt. aug. 28, 2008 14:09
arany tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Várom a kérdéseket, és este jelentkezem a továbbiakkal! :)

Köszi, várom a fejleményeket!

csüt. aug. 28, 2008 12:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
W_W: köszönöm a leírást, nagyjából erre számítottam. :)

Azért csak van egy kérdésem: mennyire internetfüggő a telefon? Tényleg kell neki a havi 2GB-os csomag? (ikon400)

csüt. aug. 28, 2008 9:42
arany tag

Hozzászólás 
No.

A legfontosabb, hogy a Touch-hoz képest azon kívül, hogy lehet vele telefonálni, és nem vagy Wlan hálózathoz kötve a netezéssel semmi újdonságot nem hozott. A böngészője ugyanolyan - jó -, a hangminősége, és a videólejátszás eddigi tapasztalataim szerint ugyanaz. A Wlan érzékenységéről nyilatkozni nem tudok, érzésre valóban gyengébbnek tűnik, de nem tudom, hogy ez annak köszönhető-e, hogy mindenhonnan azt olvasom, hogy gyengébb és ez pszichikailag hatott rám:).

A telefon a 3G hálózatról a 2.02-es firmware mellett egyszer nem szakadt le, beszélgetés nem szakadt meg. A Hangminőség telefonálás közben átlagos. Az átlag alatt azt értem, hogy nem egy SonyEricsson P990, de nem is egy dobozhangú ****. furcsa mód, ha a fülessel beszélek (JBL) akkor nagyságrendekkel jobb a hang.

A telefonkönyv. Na igen ez az , ami nekem etalon szokott lenni. Az első olyan telefon ez, amelyre azt mondom a telefonkönyv Nokia minőségű! Annyi, és olyan mezőt teszel hozzá amennyit csak akarsz. Lehet akár 5-6 mobilszám is, lehet bármilyen kombináció. A lényeg, hogy a szinkronizációt ne az Outlook-al, hanem a Google Contacts-al csináld meg, (ha nincs ilyened akkor regisztrálj a gmail.re!) mert ott nem vesznek el azok a többes mezők, amiket az outlook képtelen lekezelni. Tehát ha valakinél van egynél több ugyanolyan jellegű telefonszám, akkor az itt nem veszik el. Jó hír, hogy a Gcontacts-ban szerkeszteni is lehet, és minden magyar ékezethelyesen megy.

Ma egy nehéz napom lesz. De este nekiálok Jailbreakelni, csengőhangot feltenni meg ilyenek:))) Szóval jönnek az újabb tapasztalatok, leírások:)

Ákoska: Azért b--a-szkikám tedd a szívedre a kezecskédet... 25 pénzért, plusz egy évig havi 6000-ért nem próbáltad volna ki??? Annak biztos tudatában, hogy ha nem jön be akkor felrakod az aprónetre 140-ért, Te leszel még mindig a legolcsóbb, és így is nyersz rajta egy kis pénzt???

Amúgy nekem pont az volt a szempont, hogy az Ipodom legyen a telefonommal összekötve... Meglátjuk hogy jön be!

Viszont mindenkinek, aki megveszi a telefont ajánlom, hogy ne dőljön be annak, hogy nem karcolódik a kijelző, és tegyen rá fóliát. Én Brando UC-t tetettem rá, bárki megnézheti olyan, mintha semmi nem lenne rajta! Ez köszönhető a Speedshop Mammut-ban dolgozó ügyeskezű eladójának, és annak, hogy nem vettem le addig a gyári fóliát, míg ez rá nem került.

Viszont érdemes a telefont jó alaposan megnyomkodni előtte, mert ha valami baja van és 72 órán belül cserélni kell... Akkor kidobtál egy valag pénzt az ablakon, mivel visszarakni újra nem lehet...

Várom a kérdéseket, és este jelentkezem a továbbiakkal! :)

csüt. aug. 28, 2008 9:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Winston W: tapasztalsz valami lényegi különbséget az ipod touch és az iPhone között? (most a telefonos részt érintő dolgokat leszámítva)

Hát azt leszámítva pont nem sok lehet.

A Touch-ot magam egy zseniális kütyünek tartom és ha nem szólna ilyen marha jól a Sony MP3 játszóm, már szereztem is volna egyet.

De hogy ez telefonálni is tudjon, azt inkább ne.

Amitől a szerkezet igazán jó, azt az alap iPod Touch is tudja töredék áron és már nagyobb (32 gb) memóriával is, hűséget pedig csak a készüléknek kell (lehet) fogadni :)

Csodálattal figyelem és veszem tudomásul a Sztivi által keltett és gerjesztett hype-ot az iPhone körül, ugyanakkor nem teljesen világos, mitől SOKKAL vonzóbb egy átlag user számára a telefonos változat.

A Touchból is szépen fogyott, nyilván, de az őrületbe hajló, boltelőttéjszakázós, örömteli-önkéntes rabigába vonulás a GSM-mel dúsított változatnak járt csak, a telefon rész sokat emlegetett és a 3Gs változattal sem sokat javult gyengeségei/butaságai ellenére.

Szóval akármilyen kütyü-fan vagyok, ezt akik ismernek, tudják, ez az iPhone-őrület nem tudott rabul ejteni.

Nem látom a többletértéket, amit ez a készülék pl. a Touch-hoz képest nyújt a cserébe elvárt összegért/hűségért/kizárólagosságért/stevejobs-féle-'énmondommegmitcsinálhatszvele'-erőpolitikáért.

De Ti, a tulajok/vágyakozók ezt biztosan tudjátok :)

szer. aug. 27, 2008 23:25
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Gyerekek ez nem vicc. Kártyaszámot adtam meg, azt a MasterCard szervere vissza tudja nekik igazolni, hogy jó-e vagy sem. Amikor vásárolni akarok akkor ellenőrizzék a fedezetet... Ez így nem korrekt!!!
Necsináldmá'!!!

Még annyit sem fog kibírni Nálad, mint amennyit gondoltam??? ;)

szer. aug. 27, 2008 22:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Visszanéztem és várjál egy kicsit, nekem is visszautaltak több ilyen "levonunk" helyről kb. 1 hét után.

szer. aug. 27, 2008 21:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Winston W: tapasztalsz valami lényegi különbséget az ipod touch és az iPhone között? (most a telefonos részt érintő dolgokat leszámítva)

szer. aug. 27, 2008 21:50
arany tag

Hozzászólás 
Gyerekek ez nem vicc. Kártyaszámot adtam meg, azt a MasterCard szervere vissza tudja nekik igazolni, hogy jó-e vagy sem. Amikor vásárolni akarok akkor ellenőrizzék a fedezetet... Ez így nem korrekt!!!

A gyári fülest ki sem csomagoltam. JBL reference 220-am van:)

szer. aug. 27, 2008 19:48
arany tag

Hozzászólás 
463 huf-os kis ellenőrzés :D

Winston: A füles minősége milyen? Eddig sok jót nem hallottam róla...

szer. aug. 27, 2008 19:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ellenőrzik, hogy valós számla-e. Mint Vatera és Bwin ésatöbbi.

szer. aug. 27, 2008 19:17
arany tag

Hozzászólás 
Nabasszátokmeg!

Beregisztráltam az Itunesra. Semmit nem vásároltam, ennek ellenére az Apple úgy lekapott 463 forintot a számlámról mint a picsa... Most nyomozom, hogy mire is... Futok a pénzem után...

Már értem miért nagy biznisz ezt Stevenek...

szer. aug. 27, 2008 18:42
Moderátor

Hozzászólás 
Gregory írta:
Macika írta:
Erre én is kíváncsi vagyok, hogy egy vérbeli Nokiás hogyan fog viszonyulni.
Lehet fogadásokat kötni, hány hétig (napig) lesz meg a teló Neki...

Dokira gondoltál? :)

Egyékbént minap benéztem a pdamania-n a régi p800-as topicba és mindenki az iphone-ról beszélt és a régi csapatnak a nagy része már a kezében szorongatta... :)
Javítottam, bocsi.

Azért szorongatják, mert újdonság.

Aztán pár hét és jön a kiábrándulás...

szer. aug. 27, 2008 17:33
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:

Dokira gondoltál? :)

Egyékbént minap benéztem a pdamania-n a régi p800-as topicba és mindenki az iphone-ról beszélt és a régi csapatnak a nagy része már a kezében szorongatta... :)

szer. aug. 27, 2008 17:25
Moderátor

Hozzászólás 
Gregory írta:
Winston_Wolf írta:
Na itt is van a kicsike a kezemben...

Elsőként vásárolva ilyen konstrukcióban élvezhettem a

- Fogalmamsincs hogy kell ezt csinálni
- Mindenfelé telefonálok de senki nem tudja
- Itt van az üzletvezető is, de őse
- MIndenki jöjjön ide és nézze meg, hogy így kell csinálni

pillanatokat. Nehéz szülés volt, 3/4 óra, de megérte:)

Mesélj Mesterem!
Milyenek az első tapasztalatok?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika szer. aug. 27, 2008 17:30-kor.

szer. aug. 27, 2008 17:20
arany tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:

Mesélj Mesterem!
Milyenek az első tapasztalatok?

szer. aug. 27, 2008 16:00
arany tag

Hozzászólás 

szer. aug. 27, 2008 15:56
arany tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Ott nehezebb is az élet magyarként... Az élet mindig kompenzál

Igen, ez igaz, de mint iphone beszerzési forrás, közelebb van mint az olasz.

szer. aug. 27, 2008 8:10
arany tag

Hozzászólás 
Ott nehezebb is az élet magyarként... Az élet mindig kompenzál

kedd aug. 26, 2008 23:26
arany tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Gondolkoztam a két év hűségen is, de annyival nem jobb, a készülékre meg ugye egy év a gari... :)

Olvastátok, hogy szlovákiában és romániában is független iphone-ok vannak?

kedd aug. 26, 2008 22:53
arany tag

Hozzászólás 
Így néz ki az árképzés:

Kép

Gondolkoztam a két év hűségen is, de annyival nem jobb, a készülékre meg ugye egy év a gari... :)

kedd aug. 26, 2008 22:02
arany tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Van egy olyan sejtésem, hogy akik nekiugrottak az Iphone vásárlásnak elsők között nemsokára verni fogják a fejüket a falba... Persze csak ha volt meglévő T-mobile előfizetésük...

Holnaptól él az upgrade lehetőség. Én például 1 év hűséggel a 16 Gb-os Iphone-t 25 200 induló részlettel és egy évig havi 6500 forintos részlettel fogom megvenni... Ja. És emelett "csak" egy havi 4800 Ft-os díjcsomagom van/volt amiben 5 Gb corporate net csomag volt.

Szóval úgy érzem... páran ha türelmesebbek lettek volna... Jobban jártak volna. Két hónap múlva meg nem fog számítani, hogy 22-én vette valaki vagy 27-én...

1 évre és részletre? Ezt elég nehéz elhinni, de remélem sikerül!

kedd aug. 26, 2008 20:24
arany tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Van egy olyan sejtésem, hogy...

Ez egy egyedi ajánlat?

kedd aug. 26, 2008 19:21
arany tag

Hozzászólás 
Van egy olyan sejtésem, hogy akik nekiugrottak az Iphone vásárlásnak elsők között nemsokára verni fogják a fejüket a falba... Persze csak ha volt meglévő T-mobile előfizetésük...

Holnaptól él az upgrade lehetőség. Én például 1 év hűséggel a 16 Gb-os Iphone-t 25 200 induló részlettel és egy évig havi 6500 forintos részlettel fogom megvenni... Ja. És emelett "csak" egy havi 4800 Ft-os díjcsomagom van/volt amiben 5 Gb corporate net csomag volt.

Szóval úgy érzem... páran ha türelmesebbek lettek volna... Jobban jártak volna. Két hónap múlva meg nem fog számítani, hogy 22-én vette valaki vagy 27-én...

kedd aug. 26, 2008 17:47
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Következő