Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 8:08

Hozzászólás a témához  [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 73  Következő
Nokia N70 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
V460T írta:
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy hova kell másolnom a kártyán az mp3-akat,ha a gyári lejátszót akarom használni?
Előre is köszi.
Alapértelmezett az E:\MyMusic könyvtár.

pén. júl. 21, 2006 14:35
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy hova kell másolnom a kártyán az mp3-akat,ha a gyári lejátszót akarom használni?
Előre is köszi.

pén. júl. 21, 2006 14:22
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
N70-re megvan a flash fényt használó zseblámpa progi!

http://www.fullmaza.com/forum/showthrea ... t=n70torch
Regisztráció után leszedhető, Flashlight.sis a neve. Az "n70torch" ot guglival keresve szintén találhatunk egy másikat, de 6 USD az ára. Megy az még lejjebb is :P

Használata (saját teszt):
1. A lencsevédőt lehúzzuk, kamerából kilépünk.
2. A progi indítása után begépeljük a 150001 kódot, erre kigyullad a fény, és égve is marad kilépés után is.
3. A kikapcsoláshoz lépjünk be újra a progiba vagy indítsuk el a kamerát. Mindkét módszer megszakítja a fényt.

Kamerával együtt sajnos nem megy, ha jól láttam.
És óvatosan vele, nem tudni, árt é a LED-nek ha túl hosszan nyösztetik.

Imádom ezt a telefont! Pittyenés nélküli hívásfelvétel és flash light egy héten belül... gyorsan rendberakják a srácok :D :D

csüt. júl. 20, 2006 14:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Ismét tévedések vannak.

A WayFinder nem havi 2-3-4e Ft-os progi, hanem éves előfizetési díja van, 99 € a lelkem most. Erre jön még kb. ugyanennyi, ha külföldön is használni akarod.
És erre még a GPRS-használat díja belföldön/külföldön.

Továbbra is tartom, hogy korrekt összehasonlítást akkor tudsz csak tenni, ha a TOM-TOM-ból nem a lopott, törött verziót hasonlítod össze egy jogtiszta progival.

Tessék megnézni, mennyi egy tiszta TOM-TOM és úgy hasonlítgatni.

A lopott szoft mindig, mindennél olcsóbb, ezt akár törvénybe lehet foglalni.

Amikor megvettem az iGO-t, akkor nem azért tettem, mert ne tudtam volna a lopottat megszerezni.

Hanem úgy gondoltam, hogy az a pénz jár az alkotóknak. Mert jó minőségű progit hoztak össze, ami sokat tud segíteni.

Amit viszont egy helyi adatbázisból dolgozó program sohasem fog tudni túlszárnyalni, az a naprakészség.
A központi adatbázisos programok (pl. WayFinder) akár pár hetes változásokat is tudnak követni, akár csak egy hosszabb útfelújítást is, mivel a központban, egyetlen példányon kell csak megcsinálni a frissítést.

Mellesleg, ha élelmesek lennének a szolgáltatók, akkor kihoznának egy félárú GPRS-csomagot, ami csak a Wayfinder oldalának igénybe vételére lenne jogosult egy külön APN-nel.

Ez nem a wayfinder díjszabás akkor?!

A térképhozzáférések díja
Magyarország Magyarország + Európa 1 napos csomag 380 Ft 520 Ft
1 hetes csomag 950 Ft 1 910 Ft
1 hónapos csomag 1 910 Ft 3 830 Ft

http://www.pannon.hu/uzleti/uzleti_mego ... navigator/

kedd júl. 18, 2006 19:51
arany tag

Hozzászólás 
Na jó, elönye van még pár, hiszen nem hiába nyert teszteket. Föleg az ára miatt. A szisztémája hót egyszerü, hiszen a kijelzön csak azt látod ami per pillanat kell:
az utcán amin haladsz + hová kell fordulni.

Mivel Activepilot, állandóan mondja, hogy mikor merre kell fordulni. Ez benne az egyszerüség. Ezért célnak megfelel. Az ember csak vezet, és folyamatosan hallod, hogy hol kell fordulni.

kedd júl. 18, 2006 13:48
arany tag

Hozzászólás 
Na ez az, valami ilyesmi van a Jentro-nál.

Ez a Falk Activepilot egy java-n futo gps progi. A Falk/Jentro adja a GPS vevöt & az ő szerverét lehet használni. En amikor ezt nézegettem, annyit irtak (reklám) "a telefon a gprs kapcsolaton kommunikál szerverünkkel, aminek adatforgalma nálunk nagyon kevés." Egy példát is hoztak:

Route für München-City - Nürnberg-City ca.1:40 óra., 165 km, ca 25KB.(!)

T-Mobile: 36 Cent
Vodafone: 76 Cent
E-Plus 15 Cent
O2: 37 Cent

http://www.activepilot.de/falk/index.php?id=51&L=0
Elönye: bármelyik telefonon fut, hátránya: java-program, elég szegényes kidolgozással, külföldön fizetni kell a roamingot, mert csak havi elöfizuval müködik.

Bemutató:
http://www.activepilot.de/falk/index.php?id=78&L=0

A Routing 1 euroba kerül. Egy út=1Euro +adatforgalom.

Nem néztem még át rendesen a szolgáltatók adat-csomag-kínálatát, rengeteg van.

kedd júl. 18, 2006 13:41
Moderátor

Hozzászólás 
Ismét tévedések vannak.

A WayFinder nem havi 2-3-4e Ft-os progi, hanem éves előfizetési díja van, 99 € a lelkem most. Erre jön még kb. ugyanennyi, ha külföldön is használni akarod.
És erre még a GPRS-használat díja belföldön/külföldön.

Továbbra is tartom, hogy korrekt összehasonlítást akkor tudsz csak tenni, ha a TOM-TOM-ból nem a lopott, törött verziót hasonlítod össze egy jogtiszta progival.

Tessék megnézni, mennyi egy tiszta TOM-TOM és úgy hasonlítgatni.

A lopott szoft mindig, mindennél olcsóbb, ezt akár törvénybe lehet foglalni.

Amikor megvettem az iGO-t, akkor nem azért tettem, mert ne tudtam volna a lopottat megszerezni.

Hanem úgy gondoltam, hogy az a pénz jár az alkotóknak. Mert jó minőségű progit hoztak össze, ami sokat tud segíteni.

Amit viszont egy helyi adatbázisból dolgozó program sohasem fog tudni túlszárnyalni, az a naprakészség.
A központi adatbázisos programok (pl. WayFinder) akár pár hetes változásokat is tudnak követni, akár csak egy hosszabb útfelújítást is, mivel a központban, egyetlen példányon kell csak megcsinálni a frissítést.

Mellesleg, ha élelmesek lennének a szolgáltatók, akkor kihoznának egy félárú GPRS-csomagot, ami csak a Wayfinder oldalának igénybe vételére lenne jogosult egy külön APN-nel.

kedd júl. 18, 2006 13:03
ezüst tag

Hozzászólás 
aha,

szóval a Eu szintű előfizetés havi 3000Ft. Arra rájön egy nyaralás ami alsóhangon 2MB. 3600Ft.
+ itthon használod, annak van egy itthoni díja. Cirka 6-7 ből kijössz.

Fél-3/4 év, és megvan a legális tomtomnak az ára. Szerintem úgy meg fog bukni mint a szél.

Már mondtam a Pannonos kapcsolattartómnak, hogy ez így elég meleg, mondta is, hogy felveti valami céges ülésen. Ja kérem, ha így születnek döntések. :lol:

kedd júl. 18, 2006 11:54
platina tag

Hozzászólás 
cápasrácéslávalány írta:
Al Bundy,

és vajon milyen gyorsan jönne össze az egy MB, ha használnánk a wayfindert?

(milyen kicseszés ez már, amúgy)

Illetve az is kérdés, hogy folyamatosan aktív közben a GPRS-kapcsolat, vagy mindig megszakad, és újracsatlakozik... Mert ha mindig újracsatlakozik, akkor roamingnál csatlakozásonként mindig "felkerekíti" 100kB-ra. :?

kedd júl. 18, 2006 11:49
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Al Bundy,

és vajon milyen gyorsan jönne össze az egy MB, ha használnánk a wayfindert?

(milyen kicseszés ez már, amúgy)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cápasrácéslávalány kedd júl. 18, 2006 11:48-kor.

kedd júl. 18, 2006 11:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
cápasrácéslávalány írta:
Ennek költségét nem ismerem külföldön

Szerintem jobb volt, amíg nem tudtad. JOBB ESETBEN (partnerhálózatoknál) 1800 Ft/MB.

kedd júl. 18, 2006 11:21
arany tag

Hozzászólás 
Hoppá. Ezt télleg megkevertem. Az N70+GPS+Tomtom párosításnál nincs GPRS forgalom, hiszen a Tomtomon van térkép. Jól beégtem.

kedd júl. 18, 2006 9:46
ezüst tag

Hozzászólás 
enhetvenes,

várjál, mintha te kicsit kevernéd a fogalmakat. A GPS vevő folyamatosan kapja a jeleket/határozza meg a pozíciód, de ez nem kerül pénzbe.

Amiért leszakítják a nagy lóvét, az a térkép, amit feltöltesz a telefonodra. Az IGO, tomtom és társainak vagy egy relatíve magas költsége, mert megvásárolod a térképet kezdés gyanánt. Viszont innentől kezdve "ingyen" használod a rendszert, hiszen a GPS kapcsolatnak nincs költsége.

A Wayfinderben meg az a buli, hogy a havi használatért fizetsz 1,2,3 ezer forintot. A program mindig az a térképrészletet tölti le, amerre éppen jársz. És itten már van adatforgalom is, hiszen a térképrészleteket GPRS kapcsolaton szippantja le. Ennek költségét nem ismerem külföldön, de az biztos, hogy egy idő múlva azon fogon kapni magad, hogy már rég kifizetted egy legális tomtomnak az árát. Persze ez a mobilszolgáltatóknak jó, de másnak ne nagyon.

És, hogy on is legyen Macika kivételével majd' mindenki úgy gondolja, hogy a tomtom+n70 egy egészen jó kis párosítás a navigációra. Úgyhogy bármelyik utat választod is (PDA v n70) rosszul nem fogsz járni :)

kedd júl. 18, 2006 8:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
enhetvenes írta:
Hogyaza.. Most néztem a vodafone.de, o2.de-t, tényleg 100kb. Az o2-nál láttam viszont 10kb-os egységet.

Ezek váratlanul érintettek, meg kell mondjam. Annyit közöltek, h a 100kb-os egységet kapcsolatonként nézik. Ez vajon az Opera Mini/Web'n'Walk elterjedésére fogható? Egy 6-7kb-os email olvasásért (plusz be/kijelentkezés, tehát 3x6-7kb) 100kb-ot csapnak le? ?rület. Akkor Mo-ra is ez vár... A simyo-nál 2.9 cent/Kb. Egy terminálos oldal (képek megjelenitésével) 16-24kb=0.46?-0.70?/oldal!
Sorry az OFF-ért...

Úgy értettem, hogy roamingolva 100...

kedd júl. 18, 2006 1:25
arany tag

Hozzászólás 
Hogyaza.. Most néztem a vodafone.de, o2.de-t, tényleg 100kb. Az o2-nál láttam viszont 10kb-os egységet.

Ezek váratlanul érintettek, meg kell mondjam. Annyit közöltek, h a 100kb-os egységet kapcsolatonként nézik. Ez vajon az Opera Mini/Web'n'Walk elterjedésére fogható? Egy 6-7kb-os email olvasásért (plusz be/kijelentkezés, tehát 3x6-7kb) 100kb-ot csapnak le? ?rület. Akkor Mo-ra is ez vár... A simyo-nál 2.9 cent/Kb. Egy terminálos oldal (képek megjelenitésével) 16-24kb=0.46?-0.70?/oldal!
Sorry az OFF-ért...

kedd júl. 18, 2006 1:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
enhetvenes írta:
Plusz ne felejtsük, hogy a mobilszolgáltatók aljas módon 10kbyte-os egységekben mérnek...

Külföldön 100... :(

hétf. júl. 17, 2006 21:59
arany tag

Hozzászólás 
Plusz ne felejtsük, hogy a mobilszolgáltatók aljas módon 10kbyte-os egységekben mérnek...

(a "lényegtelen h N70/PDA"-t úgy értettem, hogy Eltekintve attól h N70 v PDA-n navigál az ember, magát ha a GPS-t, mint elérhetö segitséget nézzük)

hétf. júl. 17, 2006 20:06
arany tag

Hozzászólás 
Köszike az infot. Reméltem h Te is válaszolsz. Ez az adatforgalom még mindig kérdés számomra. Nem igazán értem, mert a szisztémáját sem értem. A gps modul csak hébe-hóba küld egy jelet, v folyamatos (nagy)adatátvitel van? Mert akkor az autókban lévö gps is igy müködik? Vagy hogyan van ez? Föleg igy látnám értelmét a GPS-nek, h ha külföldön vagyok. Ott nagyobb szükségem van rá, mint itthon. Pestre már nem járok,de biztos használnám ott is (most lényegtelen h N70/PDA). De ha külföld, akkor roaming? Inkább használom az atlaszt/várostérképet külhonban, ha a Routingért v sima helymeghatározásért fizetnem kell a rengeteg gprs után...

hétf. júl. 17, 2006 19:54
ezüst tag

Hozzászólás 
enhetvenes.

Wayfinder-t semmiképp, mert a gatyádat ráfizeted!

Viszont jó hír, hogy TOMTOM-ból van Nyugat-európa térkép. Azért a biztonság kedvéért nézd meg pontosan, de én úgy emlékszem találkoztam vele.

Ennek a megoldásnak (n70+kékfog GPS+tört tomtom) bekerülési költsége a legalacsonyabb.

hétf. júl. 17, 2006 12:44
arany tag

Hozzászólás 
Pár napja felkerült a BeepOff nevű progi a nokiaprogramokra, ajánlom mindenkinek szeretettel, akit eddig zavart az 5 másodpercenkénti pittyenés a hívásfelvétel közben. Kipróbáltam, tökéletesen működik, no more pitty. :D
BeepOff v2.00

Uff!

hétf. júl. 17, 2006 12:07
Moderátor

Hozzászólás 
enhetvenes írta:
Hülyeséget irtam az elöbb a gprs-röl? Van egyátalán gprs forgalom?
Nem írtál hülyeséget.

Csak annyit pontosítanék, hogy a WayFindert nem lehet megtörni, a használatához mindenképpen jogtiszta progi kell ÉS GPRS kapcsolat (itthon is).
Ez éves szinten kb. 24e Ft-os költséget eredményez a program ára mellett, külföldi használatról nem is beszélve.
Van rá lehetőség itthon PC-ről 'ingyen' letölteni a szükséges térképoldalakat a kütyü memóriájában, de ez mobilnál eléggé korlátolt tárolóhely, másrészt ha bármiért letérsz a pontosan megjelölt útról, akkor azonnal csatlakozik GPRS-en.

TOM-TOM-ból van törött, használható, de távolról sem fogható egy PDA-s iGO-hoz...

hétf. júl. 17, 2006 0:44
arany tag

Hozzászólás 
Hülyeséget irtam az elöbb a gprs-röl? Van egyátalán gprs forgalom?

vas. júl. 16, 2006 23:32
arany tag

Hozzászólás 
Szevasztok. Készülök kimenni külföldre és szeretnék pár infot a GPS-röl Töletek. Még nincs vevöm, ugyhogy azzal kéne kezdeni gondolom. Továbbá Tomtom vagy Wayfinder? Csak Ny.Eu térkép kellene, pontosabban DE,CH,F. Ezeket lehet külön rátölteni, vagy csak vmi komplett térkép van, vagy városonként megy, vagy hogy? Azt lehet tudni, h kb mennyi az adatforgalom? Nekem is csak szükség esetén kellene, de már elöre ódzkodok a gprs költségtöl. Ha jól tudom az elöfizunak sokkal kedvezöbb a gprs díja mint a prepaidnek Németo-ban. És ha átmegyek CH-ba, F-ba, a roaming majd szépen felszorozza az adatokat... Természetesen papirtérképpel is eljutok akárhová, de ha ki lehet hozni párezerböl, nem lenne rossz.

vas. júl. 16, 2006 23:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Qka írta:
gabriel401 írta:
Qka írta:
Sziasztok!
Rajtam kívül senkit sem zavar ez a hiba? Nálam is megjelent a csengőhang torzulás.
Mindenkit zavar, aki olyan helyen jár, ahol gyenge a 3G térerő, csak a Nokiát nem. Én is írtam, nekem sem válaszoltak, sőt, egy családtagom ismerősét elhajtották a szervízből az N80-asával, szerintük a hibajelenség (csengőhang-torzulás) nem tapasztalható.
Győr egész területe gyakorlatilag ilyen. Amióta megjelent a 3G, 10-ből 7-8 alkalommal előjön a hiba. Nem volt mit tennem, kikapcsoltam a dual módot. Szerintetek nem lehetne bemószerolni a Nokia-t pl. a Fogyasztóvédelemnél?
Szerintem amennyiben bizonyítható (korábbi számlákkal), hogy szükséged van a 3G lefedettségre (3G-s hívások, adathívások), akkor rá lehet húzni a Nokiára a vizes lepedőt. Amennyiben nincs bizonyíték, hogy szükséges a 3G, akkor azt fogják mondani, hogy kikapcsolással elkerülehető ez a hiba. Ami nem igazán etikus, de megtámadhatatlan.

Hát nem tudom! Az igazságérzetem azt mondja, hogy vagy a gyártó, vagy a viszonteladó/forgalmazó felel a termékért. Vettem egy drága telefont, T-Mobile garancia van még rajta, és nem úgy működik, ahogy elvárható lenne. Az meg szerintem nem megoldás, hogy ha valami nem működik, akkor kapcsoljam ki, deaktiváljam stb. Használom pl. a Net 50-es csomagot, és ha már van 3G, meg 3G-s telefonom is, akkor ki is szeretném használni.

vas. júl. 16, 2006 16:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Amennyiben nincs bizonyíték, hogy szükséges a 3G, akkor azt fogják mondani, hogy kikapcsolással elkerülehető ez a hiba. Ami nem igazán etikus, de megtámadhatatlan.
Ez egy kicsit sántít, mert ha kikapcsolod a 3G-t - ha soha nem is használtad -, kizárod, hogy valaki videohívást kezdeményezzen feléd, holott a 3G-nek ez is egy szolgáltatása.

szomb. júl. 15, 2006 18:59
Moderátor

Hozzászólás 
Qka írta:
gabriel401 írta:
Qka írta:
Sziasztok!
Rajtam kívül senkit sem zavar ez a hiba? Nálam is megjelent a csengőhang torzulás.
Mindenkit zavar, aki olyan helyen jár, ahol gyenge a 3G térerő, csak a Nokiát nem. Én is írtam, nekem sem válaszoltak, sőt, egy családtagom ismerősét elhajtották a szervízből az N80-asával, szerintük a hibajelenség (csengőhang-torzulás) nem tapasztalható.
Győr egész területe gyakorlatilag ilyen. Amióta megjelent a 3G, 10-ből 7-8 alkalommal előjön a hiba. Nem volt mit tennem, kikapcsoltam a dual módot. Szerintetek nem lehetne bemószerolni a Nokia-t pl. a Fogyasztóvédelemnél?
Szerintem amennyiben bizonyítható (korábbi számlákkal), hogy szükséged van a 3G lefedettségre (3G-s hívások, adathívások), akkor rá lehet húzni a Nokiára a vizes lepedőt. Amennyiben nincs bizonyíték, hogy szükséges a 3G, akkor azt fogják mondani, hogy kikapcsolással elkerülehető ez a hiba. Ami nem igazán etikus, de megtámadhatatlan.

szomb. júl. 15, 2006 18:47
ezüst tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Qka írta:
Sziasztok!

szomb. júl. 15, 2006 15:53
ezüst tag

Hozzászólás 
silco írta:
Nektek a hálózati töltővel nem volt még bajotok? Én már a másodikat viszem vissza garanciában kábeltörés miatt. A villásdugó felőli részen megtörik a kábel úgy, hogy látszik a fémszál. :-) Mondjuk minden töltés után összetekerem a kábelt, szóval igénybe van véve, de azért ilyen hamar nem kellene megtörnie. Kb. fél évet bírt ki, míg a régi töltők még 5 év után is működnek.

Nahát. Ezek szerint nem vagyok egyedül. Nekem sem működik a töltőm.
A BT headset-emhez kapott régi töltő(ACP-12E) + adapter pedig hibátlanul működik. Pedig azt is mindig összetekerem.
Gyanús, hogy ott a törés, ahol mondod.

pén. júl. 14, 2006 15:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Qka írta:
Sziasztok!

csüt. júl. 13, 2006 16:09
ezüst tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
horizsoo írta:
Köszi Macika!

A probléma nem állandó jellegű,van amikor egymás után többször is csinálja,utána meg minden ok.!Visszaolvastam írta itt v.ki a csengőhangtorzulást mint sw.-problémát nem lehet, hogy nekem is ez a baja!?
Próbáld megfigyelni, hogy ha hívják a telót, átvált-e 3G-ról GSM-re! Én ezt a jelenséget többször reprodukáltam, úgyhogy meg vagyok győződve róla, hogy olyankor van csengőhang-torzulás.

Sziasztok!
Rajtam kívül senkit sem zavar ez a hiba? Nálam is megjelent a csengőhang torzulás. Biztos, hogy a 3G-GSM váltással van kapcsolatban. Kb. másfél hete jelentkezett először a hiba, pont akkor indult be Győrben is a 3G. Írtam a Nokia szervíznek is, de eddig le sem sz..tak. Kipróbáltam többféle csengőhang formátumot (mp3, midi stb), mindegyikkel ua. a helyzet. Bosszantó és egyben dühítő is, hogy egy ilyen drága cuccban ilyen bug van.

csüt. júl. 13, 2006 13:05
Moderátor

Hozzászólás 
silco írta:
Nektek a hálózati töltővel nem volt még bajotok? Én már a másodikat viszem vissza garanciában kábeltörés miatt. A villásdugó felőli részen megtörik a kábel úgy, hogy látszik a fémszál. :-) Mondjuk minden töltés után összetekerem a kábelt, szóval igénybe van véve, de azért ilyen hamar nem kellene megtörnie. Kb. fél évet bírt ki, míg a régi töltők még 5 év után is működnek.
Muszáj mindig le- majd visszatekerni?
Egészen biztos vagy benne, hogy ha a régi töltőket is 2-3 naponta oda-vissza tekergetnéd, akkor is kibírnának 5 évet?

:)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika csüt. júl. 13, 2006 14:40-kor.

szer. júl. 12, 2006 19:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
silco írta:
Nektek a hálózati töltővel nem volt még bajotok? Én már a másodikat viszem vissza garanciában kábeltörés miatt.
Csodálom, hogy egyszer is kicserélték. Nem lehet, hogy kicsit szorosra tekered? :c)

szer. júl. 12, 2006 17:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Szeretnék csinálni,egy pár témát a kedvencünkre.Tud valaki valami jól használható témaszerkesztőt ajánlani?

szer. júl. 12, 2006 17:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
enhetvenes írta:
Hálás köszönet. Hogy még egy hülye kérdésem legyen, a formázáskor nem törlödnek a gyári programok, csak amit én, utólag tettem rá, ugye?
Formázás után pontosan abba az állapotba kerül a teló, mint amikor kivetted a dobozból. Persze a karcok nem tűnnek el róla. :c)
Szerk: Mindez csak a teló memóriájára vonatkozik, a memóriakártyára semmi hatással nincs, tehát érdemes a MMC eredeti tartalmát is elmenteni PC-re, így állítható vissza tökéletesen az eredeti állapot.

szer. júl. 12, 2006 16:33
ezüst tag

Hozzászólás 

szer. júl. 12, 2006 16:08
arany tag

Hozzászólás 
Hálás köszönet. Hogy még egy hülye kérdésem legyen, a formázáskor nem törlödnek a gyári programok, csak amit én, utólag tettem rá, ugye?

szer. júl. 12, 2006 12:35
Moderátor

Hozzászólás 
enhetvenes írta:
Biztonsági mentést az MMC-re tegyek a menüböl, vagy a Pc-Suite-tal a gépre? Ha formázom a telefont és utána visszaállitom a gépröl, ugyanolyan lesz mint a format elött? A telkönyvet ha az MMC-re mentem, vegyem ki formázáskor? A sim kártyát? Elég ha csak lementem az MMC-re a tel.könyvet+biztonsági mentés, és úgy a format, azután vissza? A válaszokat elöre is köszönöm.
Mire vigyázz?
Hogy le ne essen az asztalról a teló, ahogy próbálod nyomkodni a 4 gombot egyszerre 3 kézzel. :)

A formázásnak KIZÁRÓLAG akkor van értelme, ha NEM rakod vissza a - bárhová - készített mentést.
Symbiannál ugyanis az utolsó bájtig mindent ment (a belassulást/instabilitást okozó program-maradékokat is). Íg ya formázás után pontugyanazt az állapotot tudod visszahozni, mint ami volt előtte. Értelme tehát semmi.

Akkor van csak értelme, ha kizárólag a telefonkönyvet és (amennyiben szükséges) az üzeneteket mented le/rakod vissza, az összes többit pedig újraépíted.

A formázás sem a SIM-re, sem az MMC-re nincs hatással.

Egy dologra figyelj!!!
Ha van megadva biztonsági jelszavad az MMC hozzáféréséhez, akkor azt feltétlenül vésd az eszedbe, mert anélkül használhatatlan lesz a formázás után az MMC kártya BÁRMILYEN periférián.

szer. júl. 12, 2006 12:16
arany tag

Hozzászólás 
Biztonsági mentést az MMC-re tegyek a menüböl, vagy a Pc-Suite-tal a gépre? Ha formázom a telefont és utána visszaállitom a gépröl, ugyanolyan lesz mint a format elött? A telkönyvet ha az MMC-re mentem, vegyem ki formázáskor? A sim kártyát? Elég ha csak lementem az MMC-re a tel.könyvet+biztonsági mentés, és úgy a format, azután vissza? A válaszokat elöre is köszönöm.

szer. júl. 12, 2006 11:05
arany tag

Hozzászólás 
Helló. Egy kis segitséget szeretnék kérni a formázással kapcsolatban. Visszaolvasgattam a forumban, de mivel csak Opera Mini van kéznél, ez eléggé türelmet igénylö megoldás.. Elöször is, a *#7370# kód végül is csak egy gyári beállítás visszaállitása vagy annál több? A 3gombos+bekapcs lenne a format, nem? Meg tudjátok irni mire vigyázzak? Egyátalán ajánljátok a formázást v ne eröltessem?

szer. júl. 12, 2006 10:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
dzsozefo írta:
Turbo Msn -el kapcsolatba még! :o Pannonos vagyok! olvastam valahol hogy akció lesz " valameddig ingyen lehet robotolni a neten és a wapon? " ha valaki tud valamit linkelje be! köszönöm!

Ez most kérdés?! www.pannon.hu
picit pontosabban a kedvedért: http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltata ... p_hetvege/

dzsozefo írta:
off: pannonos előfizüs n70 van... beviszem rakják rá a legújabb soft megcsinálják vagy kell indok is?! :?:

Vidd a garanciajegyet és ennyi, más nem kell!

kedd júl. 11, 2006 21:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Én már várom, mikor kezd neki mindenki otthon Nokiát Flashelni, előre dörzsölöm a tenyerem... ;)

Eleinte a Siemensnél is sok gond volt, pedig az már jó pár éves történet.

kedd júl. 11, 2006 17:39
arany tag

Hozzászólás 
dzsozefo írta:
http://nokiafwfrissites.try.hu egy LINK, magyar leirással persze..

Nargoth kicsit bővebben mesélnél :) pl. engem az érdekel, hogy mennyire lehet a telefont " megölni " ilyen dologgal ha nem sikerülne a frissités, persze garancia szól ! hát ez nekem is nyélbe kéne ütnöm mert 3.054 softom van van a telon 10 kép az mmc-n 3db mp3 és be van lassúlva... de nagyon :roll:

te melyik softot raktad fel :?: illetve melyik a legújabb soft?

Ajánlom a nokiaprogramok.hu-n az ehhez kapcsolodó topicot - általában kint van főképernyőn, mert népszerű. Eddig két fajta eredményt olvastam ott: vagy nem sikerült megtörnie a flashelö programot és el se indult a flash, vagy sikerült a sw frissités.

kedd júl. 11, 2006 13:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Turbo Msn -el kapcsolatba még! :o Pannonos vagyok! olvastam valahol hogy akció lesz " valameddig ingyen lehet robotolni a neten és a wapon? " ha valaki tud valamit linkelje be! köszönöm!

Macika, hehe ez igy van! neked ez már csak buisness lesz! :P

off: pannonos előfizüs n70 van... beviszem rakják rá a legújabb soft megcsinálják vagy kell indok is?! :?:

kedd júl. 11, 2006 12:20
Moderátor

Hozzászólás 
dzsozefo írta:

Nargoth kicsit bővebben mesélnél :) pl. engem az érdekel, hogy mennyire lehet a telefont " megölni " ilyen dologgal ha nem sikerülne a frissités, persze garancia szól ! hát ez nekem is nyélbe kéne ütnöm mert 3.054 softom van van a telon 10 kép az mmc-n 3db mp3 és be van lassúlva... de nagyon :roll:

A garancia mindenképpen ugrik házilagos FW-zés esetén. Akár TE csinálod otthon, akár én Phoenix Black Box2-vel, mivel házilagos szoftfrissítés csak a mostantól megjelenő egyes modelleknél lesz hivatalosan.

Ha sikerül megölni, ami (ismerve a Phoenix progi hisztisségét) még teljes jogtisztaság (HW+SW) esetén sem nagy kunszt, akkor helyre tudom hozni.

Én már várom, mikor kezd neki mindenki otthon Nokiát Flashelni, előre dörzsölöm a tenyerem... ;)

kedd júl. 11, 2006 10:15
ezüst tag

Hozzászólás 
ebben a percben tesztelgettem egy pár progit n70en, és rátaláltam egy ilyen progira " MSN for Symbian s60 - Turbo msn " ismerem a progit régebről még a nokia 6260 probálkoztam is vele, de nem akart menni " gprs-el sem! " most viszont proba cseresznye... felraktam n70 re gprs és lássunk csodát itt se ment! de viszont kiválasztottam egy másik kapcsolatot Pannon Internet és felment vele az msn cimemre... :shock: és gyönyörűen muzsikál! nah most ez nekem igy mennyit eszik havonta? Ft, illetve Kilobájt ba :?

Pannon Internet - csomagkapcsolt - hozzáférési pont : net

Kép

kedd júl. 11, 2006 9:23
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd júl. 11, 2006 7:35
arany tag

Hozzászólás 
dzsozefo írta:
FW frissités OS8-tól felfelé házilag!! igen jól látjátok! otthon USB kábelel FW frissités! valaki megcsinálta már? illetve az itteni szakértőket kérdem, mi is erről a véleményük! "Feltörték volna a phoenix black boxot?" :P bővebben reggel....

Igen, meg csináltam, bár nem vagyok szakértő.

kedd júl. 11, 2006 7:07
ezüst tag

Hozzászólás 
FW frissités OS8-tól felfelé házilag!! igen jól látjátok! otthon USB kábelel FW frissités! valaki megcsinálta már? illetve az itteni szakértőket kérdem, mi is erről a véleményük! "Feltörték volna a phoenix black boxot?" :P bővebben reggel....

kedd júl. 11, 2006 4:09
arany tag

Hozzászólás 
A típust (AD-15), amit ajánlottál szerencsére az egyik közismert üzletben 3190Ft-ért is meg lehet vásárolni. :)

kedd júl. 11, 2006 0:38
arany tag

Hozzászólás 
Köszi a válaszodat! Biztosan nem lesz sztereó az utángyártott? Nekem jelenleg Siemens SX1-esem van, ahhoz vettem utángyártottat, lévén, hogy ahhoz nincs gyári. Viszont sztereóban szól.

kedd júl. 11, 2006 0:36
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 73  Következő