Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. dec. 27, 2024 13:29

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

az MPX200-hoz nincs valahol olyan -akár fizetős is- program, ami alkalmassá teszi faxok fogadására???

előre is köszi a választ!

kedd jan. 11, 2005 20:04
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
"Apropó: Sprite Backup megoldásra írjon már valaki valamit! Megy valakinél a 10 napos trial után is?"

Ha formazas utani visszaallitasra akarod hasznalni, akkor nincs gond, mert miutan formazod a rendszert es a kartyarol elinditod az elozoleg mar felinstallalt Sprite Backup-ot, akkor ujrakezdodik a 15 nap es szepen visszatolti a lementett adatokat..

kedd jan. 11, 2005 19:04
ezüst tag

Hozzászólás 
john30 írta:
...ja,és még:
hiába tettem bele a voda vitamax city-s sim kártyámat,amin akitiv a gprs wap,nem jelenik meg a képernyőn a "g" betű...a gprs wap az mpx200-al nem működik?(ha előtte beállitom a voda wap-profilját)

Azért, mert nem wap.vodafone.net, hanem vitamax.wap.vodafone.net az access point, ha vitamaxos vagy. Nekem 2003-as soft van, és kb 3 nap szopás árán már működik is a GPRS wap. Úgyhogy megoldható.

Apropó: Sprite Backup megoldásra írjon már valaki valamit! Megy valakinél a 10 napos trial után is? Akinél megy, melyik verzió és milyen kóddal? Nálam az Alexander... nevű kódot visszadobja. Valakinek van működő megoldása?

sz.

kedd jan. 11, 2005 18:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Infra nincs bekapcsolva?

kedd jan. 11, 2005 18:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Nektek mennyit bír az aksi?

Nekem egy napot is sikítva, pedig nem használom sokat.

Tud vki böngészőt az exploreren kívül (wap böngésző érdekel, az Opera wap olldalakat nem ismeri fel).

kedd jan. 11, 2005 18:08
ezüst tag

Hozzászólás 
A pÉcsi MM-ben is van vagy 12db 39e.

kedd jan. 11, 2005 15:54
ezüst tag

Hozzászólás 
zsééééé írta:
Wolfeinsteit akarok és "hüppaho!!!"-kat akarok irtani (remélem emlékszik még vki :lol: )
Vkinek megvan, HELP... :shock: :shock: :shock:

Wolfenstein
Doom
Quake

kedd jan. 11, 2005 15:46
arany tag

Hozzászólás 
Wolfeinsteit akarok és "hüppaho!!!"-kat akarok irtani (remélem emlékszik még vki :lol: )
Vkinek megvan, HELP... :shock: :shock: :shock:

kedd jan. 11, 2005 15:27
arany tag

Hozzászólás 
Kano írta:
Kbalage: Ha egy pár oldalt (X db) visszaolvasol akkor ott van egy link erre a progira és ott beszéltek is róla. Azt hiszem Dredd

Jah, sajnos jól emlékeztem...
"A Homescreen designer nagyon jo volna, de "Smartphone 2002 is not yet supported" :?

luser2000 írta:
Hogy próbálod csalogatni?
A Programs menübõl?
Vagy úgy, hogy a "böszmenagykékgombot" nyomvatartod míg be nem ugrik a program felülete. (Kb. 0,75 mp).

A programs menüben nincs, ha a méretes kék gombot nyomom akkor pedig az a funkció indul amin épp alapesetben áll (alap homescreennél utolsó használt prog, másiknál meg smsek)

kedd jan. 11, 2005 14:59
arany tag

Hozzászólás 
KBalage írta:
Jah és az xbar bármelyik verziója hogyan manifesztálódik a telefonban? Mert ez az egyetlen prog amit telepítettem de sehogy sem tudom előcsalogatni

Hogy próbálod csalogatni?
A Programs menüből?
Vagy úgy, hogy a "böszmenagykékgombot" nyomvatartod míg be nem ugrik a program felülete. (Kb. 0,75 mp).

???

kedd jan. 11, 2005 14:59
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Kbalage: Ha egy pár oldalt (X db) visszaolvasol akkor ott van egy link erre a progira és ott beszéltek is róla. Azt hiszem Dredd

kedd jan. 11, 2005 14:36
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
szaki74 írta:
Úgy van fiúk, forgassátok meg a kést...!!! :P De azért köszönöm a kimerítő válaszokat... :wink:

Jól van na! Van mindenkinek rossz napja! Nekem tegnap volt!

kedd jan. 11, 2005 14:34
arany tag

Hozzászólás 
szaki74 írta:
Addig nem lesz "G" betûd amíg nem próbálsz csatlakozni a WAP-ra... utána kikapcsolásig lesz...

Na ez az ami engem zavar kissé, nem lehet vhogy eltüntetni (hogy ne csak a kikapcsolás segítsen)?
Más, a homescreen designer csak 2003 kompatiblis? (vagy ezen kívül másik is létezik?)
Jah és az xbar bármelyik verziója hogyan manifesztálódik a telefonban? Mert ez az egyetlen prog amit telepítettem de sehogy sem tudom elõcsalogatni :D

kedd jan. 11, 2005 14:33
platina tag

Hozzászólás 
a2d2-2 írta:
Én "sajnos" pécsi vagyok, itt még 40, de megvárom mindenképp amíg 30 lesz. Eladom e héten a palmomat is valószínű, úgyhogy nem akarok "PDA" nélkül maradni :)

Mi az, hogy sajnos!!!! Nagyon király hely az a Pécs! Én is pécsi vagyok ill. lánycsóki(Mohács mellett), de Pécsre jártam szakközépbe meg egyetemre is.
a2d2-2: Mikor állunk oda a MM elé??? 19-én lesz szerinted 29.9-ért?
Találkozunk a sorban! :lol:

kedd jan. 11, 2005 14:31
platina tag

Hozzászólás 
Úgy van fiúk, forgassátok meg a kést...!!! :P De azért köszönöm a kimerítő válaszokat... :wink:

kedd jan. 11, 2005 14:17
arany tag

Hozzászólás 
szaki74 írta:
luser2000: Köszönöm, jogos a 2 pont neked! :lol:

Más. A tel. könyv bejegyzéseknél a születésnapnak mindig az aktuális napot ajánlja fel... ez így elég ramaty, most várjam meg mindenkinél az adott napot?

Ejjj szaki... ez így lámaságos volt :):):)

Ha bepipálod a birthdayt, utána engedi módosítani a dátumot a számgombokkal :):)

Üdv

kedd jan. 11, 2005 14:11
arany tag

Hozzászólás 
szaki74 írta:
...várjam meg mindenkinél az adott napot?

Igen. :wink:
(Mert az azt jelenti, hogy van időgéped és az visszavisz az illető születésének napjára!!!!)

De van egy alternatíva, bár kell hozzá nyomkodni.
:arrow: Jelöld be a dátum mellett a checkbox-ot, majd a "jobbrakurzor" nyomogatásával állj a dátum adott részeire és ird be a valós születési dátumot.

Nem is értem a kérdésedet.
A te telefonod nem működik vagy csak nem mersz hozzáérni olyan szép?
(Na jó, ez már gúnyos megjegyzés. Elnézést! Ismeretlenül is!!!) :twisted:

Balázs

kedd jan. 11, 2005 14:04
platina tag

Hozzászólás 
john30 írta:
...ja,és még:
hiába tettem bele a voda vitamax city-s sim kártyámat,amin akitiv a gprs wap,nem jelenik meg a képernyőn a "g" betű...a gprs wap az mpx200-al nem működik?(ha előtte beállitom a voda wap-profilját)

Addig nem lesz "G" betűd amíg nem próbálsz csatlakozni a WAP-ra... utána kikapcsolásig lesz...

kedd jan. 11, 2005 13:58
arany tag

Hozzászólás 
...ja,és még:

kedd jan. 11, 2005 13:54
platina tag

Hozzászólás 
luser2000: Köszönöm, jogos a 2 pont neked! :lol:

Más. A tel. könyv bejegyzéseknél a születésnapnak mindig az aktuális napot ajánlja fel... ez így elég ramaty, most várjam meg mindenkinél az adott napot?

kedd jan. 11, 2005 13:50
arany tag

Hozzászólás 
szaki74 írta:
Nyomtam egy master reset-et, ennek örömére eltűnt a programok közül a File Manager és a Photos menüpont... valakinek tippje? Hol lehet a program? :?

Erre szoktuk azt válaszolni, hogy: "olvass vissza"? :wink:
Azt hiszem: igen!

De segítek azzal, hogy:
vedd elő a telefonhoz adott CD lemezt, kezdj el rajta valami fájlkezelővel tallózni és keresd elő a két alkalmazás installját.

Szerintem.

Balázs

kedd jan. 11, 2005 13:41
arany tag

Hozzászólás 
...újabb kérdés:

-ha előttem beletettek 1 sim kártyát, a telefon lementette-e a szoftverére alapból a memójába az idegen sim-en levő telefonszámokat vagy sem?
mielőtt elkezdem beiírosgatni a saját telefonkönyvemet,előtte tisztáznám,hogy nem maradt-e véletlenül az idegen sim-en levő számok közül a telefonon véletlenül.hol tudom ezt ellenőrizni???

thanx előre is... :D

kedd jan. 11, 2005 13:36
arany tag

Hozzászólás 
pampika írta:
a2d2-2 írta:
Ha jól látom Pampika Debreceni, jó esély van rá, hogy ő 30-ért vette.
Én is vizsgázom péntekig. Szombaton veszek egyet.

Igen,30-ért,debrecenben.Remélem,jut még neked is :wink:
Kicsit dumáltunk az eladóval és mondta,hogy sokan csak azért viszik,mert 'óccsssóóóó'.És a tudását nem is ismerik (és sokakat nem is érdekel),vagyis nem is tudják felmérni,hogy miért is járnak igazán jól ezzel az ár/tudású kütyüvel.

Én "sajnos" pécsi vagyok, itt még 40, de megvárom mindenképp amíg 30 lesz. Eladom e héten a palmomat is valószínű, úgyhogy nem akarok "PDA" nélkül maradni :)

kedd jan. 11, 2005 13:03
platina tag

Hozzászólás 
Nyomtam egy master reset-et, ennek örömére eltűnt a programok közül a File Manager és a Photos menüpont... valakinek tippje? Hol lehet a program? :?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szaki74 kedd jan. 11, 2005 13:04-kor.

kedd jan. 11, 2005 12:57
platina tag

Hozzászólás 
Itt Pécsen nem nagyon kapkodnak utána. Igaz itt még 39.9!De itt is lesz 29.9! :lol: Talán Jan 19-től!!!!! Akkor azthiszem, hogy reggel 9-kor már ott fogok állni a bejáratnál!

kedd jan. 11, 2005 12:20
arany tag

Hozzászólás 
A debreceni MM-ben a telcsi elfogyott!!!
Kb 50 db érkezett, és úgy vitték, mint a román cukrot a hétvégi piacon.
A héten, tehát az akció ideje alatt már nem jön belőle, csak majd a jövő héten, "hasonló" áron.
Akinek sikerült venni, annak gratula! :shock:

kedd jan. 11, 2005 12:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
a2d2-2 írta:
Ha jól látom Pampika Debreceni, jó esély van rá, hogy ő 30-ért vette.
Én is vizsgázom péntekig. Szombaton veszek egyet.

Igen,30-ért,debrecenben.Remélem,jut még neked is :wink:
Kicsit dumáltunk az eladóval és mondta,hogy sokan csak azért viszik,mert 'óccsssóóóó'.És a tudását nem is ismerik (és sokakat nem is érdekel),vagyis nem is tudják felmérni,hogy miért is járnak igazán jól ezzel az ár/tudású kütyüvel.

kedd jan. 11, 2005 12:00
arany tag

Hozzászólás 
djnice írta:
Na, én is vettem egyet.

Két óriási hibát találtam:
- Kikapcsolva nem ébreszt. Ez vicc manapság.
- Vagy rezeg vagy cseng. Olyan nincs, hogy először rezeg aztán cseng, mint a többi motorolánál. Ez nagyon idegesítő.

Amúgy nagyon jó kis teló, nem hittem el hogy ilyen gyors a procija. 25 fps-el simán megy rajta a divx, mp3 hanggal. Hozzáteszem, amit a PocketDivxEncoder csinál, az egy nagy **** minőség és szaggat is, sokkal jobb manuálisan tömöríteni pl. VirtualDub-bal.
A Wolfenstein3D is nagyon jól fut rajta, a Doom-ot és Quake-t még nem tudtam kipróbálni nagyobb sd kártya hiánya miatt.

Wolfeinstein, doom, quaqe?
Volna rá mód, hogy emilben elküld nekem ezeket? Megköszönném.
Nekem a Warbirds és a slurp szépen szalad, de a quake hibásan van meg.

kedd jan. 11, 2005 11:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Akinek wap beállítás kérdése volt, megadom a vodás beállításaimat 2003-as op rendszerre(ami szerintem megfelelően módosítva minden beállításra jó, csak a portot és az ip címet kell megváltoztatni):

GPRS Connection (settings, data connection, GPRS connections)

Connects to: WORK
Access point: wap.vodafone.net
User name: vodawap
Password: vodawap
(a többi mezőhöz nem kell hozzányúlni)

Létre kell hozni egy PROXY beállítást is (settings, data connection, PROXY connections)

PROXY Connection:

Connects from: WORK
Connects to: WAP NETWORK
Proxy (name, port): 10.9.8.7:9201
Type: WAP
User name: vodawap
Password: vodawap

A DATA Connections beállításai (settings, data connections)

Internet Connection: AUTOMATIC
Work connection: a létrehozott gprs kapcsolat neve, pl: vodawap (lsd fent)
Wap connection: a létrehozott gprs kapcsolat neve, pl: vodawap (lsd fent)
Secure wap connection: AUTOMATIC

Az explorer beállításai (explorer, menu, options, connections)

Automatically detect network: pipát kivenni
Select network: WAP NETWORK

Ezek vodás beállítások. Más szolgáltatók megfelelő beállításait (proxy (name, port), username, password) a pgsm, t-mobile, vagy a motorola magyar honlapján megtalálhatóak.

Nekem is van kérdésem: tud vki az exploreren kívül más wap böngészőt (csak wap, nem internet), az Opera nem ismeri fel a wap formátumot. XML kiterjesztésű fájlokat (home screen) mivel lehet szerkeszteni? XBAr 2.5-höz tudtok-e serialt?

Továbbra sem tudom megváltoztatni az általam, bárhol (a telefon memóriájában és a kártyán) létrehozott mappák nevét.A registry szerint a felhasználói identitásom (jogosultságom??) GUEST. Ez lehet a baj?A telóm nem lockolt, az xbar fut rajta. Utolsó kérdésem: a proxy beállításaimnal megjelent két, az általam létrehozotton kívül két beállítás, mindkettő az internet kapcsolatra jött létre, automatikusan. :shock: Miért????

kedd jan. 11, 2005 11:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Homescreen Designer 1.1.4 -hez van valakinek megoldasa?

kedd jan. 11, 2005 11:43
arany tag

Hozzászólás 
Na,tegnap este óta vagyok boldog(?) mpx200as tulajdonos,lecseréltem az SE Z600asomat.

Első kérdéseim:(végigolvastam az előző 20oldat ám! :D )

1.voda vitamaxos vagyok,nem előfizus.tudok-e igy gprs wapolni?az se-val simán lement a havi 5mb wapolásom.az mpx200 gyárilag független,de hiába tettem be a vodás kártyát, a gprs-jel nem jelent meg (persze, tudom,be kell állitatanom először a wap-profilt voda live vitamax-ra).de akkor ez menni fog,vagy csak előfizetéssel működik a wap (internet?)

2.ha veszek egy djuice kártyát (nem előfizust),akkor tudok wapolni ha beállitom a pgsm adatokat?

Szumma=tudok-e előfizetés nélkül,csupán feltöltőkártyával gprs wapozni?

kedd jan. 11, 2005 10:35
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Kösz, ez így működik, de te 400 valahány számon keresztül végigcsináltad ezt? Nem lehet "automatizálni"?

Én azzal próbálkoznék, hogy az Outlook-ból a címjegyzéket kitenném valamilyen Excel-ben szerkeszthető formába, ott egy mozdulattal hozzá rendelném a "+" karaktert (vigyázat: szöveges cellaformátum kell legyen és a "+" karakter elé egy " ' " (felsővessző) karaktert kell tenni).
Ezek után a kész fájlt berántanám a címjegyzékbe, persze előtte kitörölni az egészet, ne legyenek duplikátumok.

Ja, és az egész varázslat előtt egy biztonsági másolat a személyes mappafájlról!

Szerintem.

Balázs

---

Senki nem wapozik Pannonnal?
Valaki könyörüljön már meg rajtam és írja be a böngészőjéből a Pannon WAP kezdő oldalának tényleges URL-jét! Annyira csak nem lehet megerőltető bakfitty! :cry:

Köszi!

kedd jan. 11, 2005 10:25
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
bodab írta:
blueye írta:
A contactsban nekem a számok +36-al lennének eltárolva, de az outlook a +-t levette minden szám elöl és így a telóban "bután" 36-al kezdődőek lettek a számok és így nem tudok hívni a tel. könyvből. Megoldás?

Nekem nem csonkitotta meg a szamokaz az Outlook. Nezd meg, hogy az Outlook szerint milyen formaban vannak a szamaid. En az osszes szamot ugy legoztam ossze, hogy duplan kattintottam a telefon mezore es ott kivalasztottam az orszaghivot, a korzetszamot es beirtam a telefonszamot. Ilyenkor valami efelet kene latnod: +36 (1) 1234567 Ezeket tokeletesen atviszi a telefonra.

Kösz, ez így működik, de te 400 valahány számon keresztül végigcsináltad ezt?
Nem lehet "automatizálni"?

Sajnos nem tudok olyan modszert, amivel automatizalni lehetne, en mar az elejetol fogva igy tettem a szamokat az Outlookba. Talan - csak egy otlet - search and replace-el a +361 elotagokat le lehetne cserelni +36 (1) -re, de most nincs elottem Outlook, nem tudom tesztelni.

kedd jan. 11, 2005 10:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
bodab írta:
blueye írta:
A contactsban nekem a számok +36-al lennének eltárolva, de az outlook a +-t levette minden szám elöl és így a telóban "bután" 36-al kezdődőek lettek a számok és így nem tudok hívni a tel. könyvből. Megoldás?

Nekem nem csonkitotta meg a szamokaz az Outlook. Nezd meg, hogy az Outlook szerint milyen formaban vannak a szamaid. En az osszes szamot ugy legoztam ossze, hogy duplan kattintottam a telefon mezore es ott kivalasztottam az orszaghivot, a korzetszamot es beirtam a telefonszamot. Ilyenkor valami efelet kene latnod: +36 (1) 1234567 Ezeket tokeletesen atviszi a telefonra.

Kösz, ez így működik, de te 400 valahány számon keresztül végigcsináltad ezt?
Nem lehet "automatizálni"?

kedd jan. 11, 2005 10:07
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:

kedd jan. 11, 2005 9:58
ezüst tag

Hozzászólás 
bodab írta:
djnice írta:
Nekem is 2003-as soft van, hol tudom ezt beállítani?
A Sounds-nál csak sima vibrate van a többi az csengés.

Hali!

Settings, Profiles, jobb gomb, Edit. Itt mar a Ring Type-nal ki fogod tudni valasztani a "Vibrate then ring" opciot.

Köszi! Sokat segítettél!

kedd jan. 11, 2005 9:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ismét egy gond (szeretném már "belakni" az Mpx-et):

kedd jan. 11, 2005 9:49
arany tag

Hozzászólás 
djnice írta:

Hali!

Settings, Profiles, jobb gomb, Edit. Itt mar a Ring Type-nal ki fogod tudni valasztani a "Vibrate then ring" opciot.

kedd jan. 11, 2005 9:40
ezüst tag

Hozzászólás 
bodab írta:
djnice írta:
Vagy rezeg vagy cseng. Olyan nincs, hogy először rezeg aztán cseng, mint a többi motorolánál. Ez nagyon idegesítő.

Nemtom hogy van a 2002-es szoftverrel, de nekem 2003-on ugy van beallitva, hogy eloszor rezeg aztan csenget.

Szia!

kedd jan. 11, 2005 9:35
arany tag

Hozzászólás 
Kano írta:
Szia Bodab!
Érdekelne, hogy Te tudtál mp3-at hozzárendelni csengőhangnak? Tudom, hogy elméletileg nem lehet, de akkor a leírások tömkelege miért írja????
Igaz azt is írja, hogy nem kihangosítható. :lol:

Szervusz!

En mp3-at nem tudtam, viszont wma-t sikerult, termeszetesen ez is 2003-as szoftver egyik tulajdonsaga. Gondolom azert irjak mindenhol, hogy mp3 csengohang, mert csak ilyen kategoria van az adatbazisukban.

kedd jan. 11, 2005 9:34
platina tag

Hozzászólás 
Szia Bodab!
Érdekelne, hogy Te tudtál mp3-at hozzárendelni csengőhangnak? Tudom, hogy elméletileg nem lehet, de akkor a leírások tömkelege miért írja????
Igaz azt is írja, hogy nem kihangosítható. :lol:

kedd jan. 11, 2005 9:27
platina tag

Hozzászólás 
Djnice:Szerintem vásárlás előtt érdemes lett volna utánanézni, hogy milyen tul.-kal rendelkezik a készülék. :P Ha Airplane üzemmódba kapcsolod akkor ébreszteni fog de a tel része nem "aktív".

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kano kedd jan. 11, 2005 9:47-kor.

kedd jan. 11, 2005 9:24
arany tag

Hozzászólás 
djnice írta:
Vagy rezeg vagy cseng. Olyan nincs, hogy először rezeg aztán cseng, mint a többi motorolánál. Ez nagyon idegesítő.

Nemtom hogy van a 2002-es szoftverrel, de nekem 2003-on ugy van beallitva, hogy eloszor rezeg aztan csenget.

kedd jan. 11, 2005 9:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Na, én is vettem egyet.

Két óriási hibát találtam:
- Kikapcsolva nem ébreszt. Ez vicc manapság.
- Vagy rezeg vagy cseng. Olyan nincs, hogy először rezeg aztán cseng, mint a többi motorolánál. Ez nagyon idegesítő.

Amúgy nagyon jó kis teló, nem hittem el hogy ilyen gyors a procija. 25 fps-el simán megy rajta a divx, mp3 hanggal. Hozzáteszem, amit a PocketDivxEncoder csinál, az egy nagy **** minőség és szaggat is, sokkal jobb manuálisan tömöríteni pl. VirtualDub-bal.
A Wolfenstein3D is nagyon jól fut rajta, a Doom-ot és Quake-t még nem tudtam kipróbálni nagyobb sd kártya hiánya miatt.

kedd jan. 11, 2005 8:55
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Tegnap láttam a kedvenc telónkat egy T-Mobil-os készülékismertetőben és ott az volt írva, hogy mp3 csengőhang. Vajon tényleg be lehet mp3-t is állítani valahogy vagy csak a Trémobil beszél hülyeségeket.(Tudom, hogy 2003-ban wma-t be lehet állítani, átolvastam a fórumot. :-) )

kedd jan. 11, 2005 8:30
arany tag

Hozzászólás 
Nem tudtok véletlenül valami jó freeware képnézegetőt, ami benne van az nem jön be?
Köszi.

kedd jan. 11, 2005 0:12
arany tag

Hozzászólás 
Én is ma vettem az MM-ben 29990 Ft-ért.
Ha jól tudom 50 darab érkezett és kábé 1 óra alatt elvitték a felét. Természetesen ezek is az előre feliratkozottak voltak és a másik fele is már le volt foglalva.
Azoknak akiknek nem jutott azt mondták kb 2 hét múlva lesz még egy szállítmány talán ugyanennyiért, de lehet, hogy 5ezerrel több lesz.
A teló nagyon tetszik és a fórumotok is, sok hasznos dolog van itt, csak így tovább.

kedd jan. 11, 2005 0:04
ezüst tag

Hozzászólás Teló
Én 16 vagyok és szerdán vettem 1et a pécsi MM-ben mert nagyon megteccet a teló.A kamera nem létfontosságú hiszen a T610-ben sem használtam.

hétf. jan. 10, 2005 23:24
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Az a helyzet hogy feltettem a ClearVue Suite-t ami szep es jo de ig ya "gyari" kepnezegeto helyett ez a fo-sadek nyitja meg a kepeket. File associate vagy ilyesmit hol lehet allitani? Es egyaltalan mi a gyari kepnezo eleresi utja?

koszi

hétf. jan. 10, 2005 23:10
arany tag

Hozzászólás 
Bár nem hiszem hogy a 15-éveseknek pont ez a telefon kellene mert NINCS BENNE KAMERA! Úgy veszem észre hogy az nekik a minden. nem számít ki a gyártó csak KAMERA legyen benn. :D
Az Alkatel Max után nem gondoltam volna hogy valaha kamera is lesz a telefonokban ( annak idején az 5110 volt a király teló :D )

hétf. jan. 10, 2005 22:40
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 188  Következő