|
Szerző |
Üzenet |
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
A jad fajlokrol hallottal? Waprol siman nem lehet letolteni a jar fajlokat.
|
szer. jún. 02, 2004 16:22 |
|
|
gabt610
ezüst tag
|
Hi all!
Remélem tud vki segíteni?!
Problémám:
- Sok java alkalmazast letöltöttem (full játékokat "ami nem demo") .jar kiterjesztésben.
mivel nincs infra portom, kénytelen vagyok úgy megoldani hogy wapon keresztûl le tudjam
tölteni a telora.
1. de ez nemsikerül
2. regeltem a www.tagtag.com -ra
- ott szerkezgettem a wapos felületet (csináltam linkeket és hozzárendeltem azt a cimet
ahová már feltöltöttem ftp-n keresztül ezeket a jar fileokat)
- eddig rendben is van... megjelenik a wapos felületen a link, de mikor le akarom tölteni
felajánlja a szokásos dolgot (Letoltes, Info, Memoriaállapot)
- ha a letolteset választom: elkezdi tölteni... (mint más esetben) viszont nem sikerül a
letöltés és ezt irja ki: "A tétel nem támogatott, nem lehet letölteni"
3. próbáltam úgy is hogy ingyenes tárhelyre (fw.hu-ra) simán ftp-vel feltöltöttem a pl: fifa2004.jar -t
pl: www.gabt610.fw.hu/fifa2004.jar ha igy irom be a könyvjelzõ cimét akkor kérdezi hogy
letöltés és szintén ezt irja ki: "A tétel nem támogatott, nem lehet letölteni"
a www.myt610.net -et is próbáltam de ott se jártam sikerrel
Szóval ha vki járatos ebben a dologban hogy hogy tudnám felrakni ezeket a jar fileokat olyan helyre
hogy le tudjam tölteni akkor jó lenne ha segítene.
vagy legalább egy két cimet mondjon ahol lehet okosodni...
esetleg egy emailt dobjon: gabt610@vipmail.hu
Elõre is köszi!
|
szer. jún. 02, 2004 16:16 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Szaki74 írta: Hát igen, kábellel nem megy fel játék, max. képek, csengőhangok, témák?, ez utóbbiban nem vagyok biztos...
Dehogynem!! Minden fölmegy vele!! Ugyanúgy float's Mobile Agent kell hozzá és minden megy vele! Leszed felrak semmi gond nincs vele!!
|
szer. jún. 02, 2004 3:46 |
|
|
Sigma
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Máshol
|
Ma vettem észre az EVIC számlaszerűségén, hogy a pár órásan leadott T610-esmbe, T68-as kapcsolót tettek a joy alá.
Nem bánom mert azóta abszolút jó, de nem tudtam, hogy kompatibilis.
|
kedd jún. 01, 2004 23:27 |
|
|
Sigma
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Máshol
|
Trabi TM írta: Sigma írta: Idézek egy klasszikustól, mivel úgy tünik, hogy páran nem olvasták... Sigma írta: Viszont van egy fontos, friss hírem; Azt mondták az EVIC-ben, hogyha csak a szoft van kicserélve a rendes SE-re és nincs kiütve, akkor az őket nem zavarja és megmarad a gari! Csak ők nem cserélhetik le. Erre reagáltam azt, hogy a DIV először függetlenít, és csak utána áll neki a többi dolognak
Persze megkérdeztem Macikát privátban és csak utána tettem be mégegyszer...
|
kedd jún. 01, 2004 23:07 |
|
|
szaki74
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 506 Tartózkodási hely: Győr-Tatabánya
|
Hát igen, kábellel nem megy fel játék, max. képek, csengőhangok, témák?, ez utóbbiban nem vagyok biztos...
|
kedd jún. 01, 2004 18:43 |
|
|
Nahar
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Szeged
|
Szaki74 írta: Mi ez a vigyor? Csak szivattál??
Dehogy! Csak kézenfekvő volt a megoldás (mármint a Wap oldalról való letöltés, mert bluetoothom csak holnap lesz, kábellel pedig nem ment a dolog).
|
kedd jún. 01, 2004 18:39 |
|
|
szaki74
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 506 Tartózkodási hely: Győr-Tatabánya
|
Mi ez a vigyor? Csak szivattál??
|
kedd jún. 01, 2004 18:01 |
|
|
Nahar
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Szeged
|
Köszi Szaki!
|
kedd jún. 01, 2004 18:00 |
|
|
szaki74
platina tag
|
PC -> T-610 : infra, BT bármelyik jó!
WAP -> T-610 : letöltöd az adott oldalról... a telefon mindkét esetben tudja hova kell tennie a programot...
PC -> T-610 esetén jobb gomb a küldendő file-on : Küldés parancs és ott lesz a megfelelő lehetőség azaz Bt vagy Infravörös kapcsolat...
|
kedd jún. 01, 2004 17:56 |
|
|
Nahar
ezüst tag
|
pappfer írta: A JAVAs alkalmazásokat nem lehet letölteni (ahogy a Mophun játékokat sem), csak feltölteni lehet a telefonra (tehát ez nem oda-vissza működő dolog, ahogy a képek, hangok esetében, sajna..)
Ez az! Hogyan, mivel, s hová kell/lehet feltölteni?
Tehát mi módon juttathatok egy Java alkalmazást a telefonba?
|
kedd jún. 01, 2004 17:51 |
|
|
pappfer
arany tag
|
Nahar írta: Meg van a T610-esem Képek, hangok oda/vissza küldözgetése rendben, viszont nem tudom, hogy Javas alkalmazásokat hová, melyik programmal lehet tölteni?
A JAVAs alkalmazásokat nem lehet letölteni (ahogy a Mophun játékokat sem), csak feltölteni lehet a telefonra (tehát ez nem oda-vissza működő dolog, ahogy a képek, hangok esetében, sajna..)
|
kedd jún. 01, 2004 17:43 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Trabi TM írta: Macika írta: A Twister nem függetlenít automatikusan, csak ha szépen megkérem rá. A GDFS-kérdést teljesen külön kezeli. Ez komoly ? Akkor kell vegyek egy Twistert. OFF Akinek van Twistere nálam lehet jelentkezni ON
OFF
Griffint nem akarsz inkább venni? Vagy valaki? Nem kell senkinek. 1,5 hónapos és nekem sem kell már.
ON
|
kedd jún. 01, 2004 17:12 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Nahar írta: Meg van a T610-esem Képek, hangok oda/vissza küldözgetése rendben, viszont nem tudom, hogy Javas alkalmazásokat hová, melyik programmal lehet tölteni?
Ugyanugy. Kuld at BT-n vagy infran.
|
kedd jún. 01, 2004 17:09 |
|
|
Nahar
ezüst tag
|
Meg van a T610-esem
Képek, hangok oda/vissza küldözgetése rendben, viszont nem tudom, hogy Javas alkalmazásokat hová, melyik programmal lehet tölteni?
|
kedd jún. 01, 2004 14:05 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Macika írta: A Twister nem függetlenít automatikusan, csak ha szépen megkérem rá. A GDFS-kérdést teljesen külön kezeli.
Ez komoly ? Akkor kell vegyek egy Twistert.
OFF
Akinek van Twistere nálam lehet jelentkezni
ON
|
kedd jún. 01, 2004 10:13 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Sigma írta: Idézek egy klasszikustól, mivel úgy tünik, hogy páran nem olvasták... Sigma írta: Viszont van egy fontos, friss hírem; Azt mondták az EVIC-ben, hogyha csak a szoft van kicserélve a rendes SE-re és nincs kiütve, akkor az őket nem zavarja és megmarad a gari! Csak ők nem cserélhetik le.
Erre reagáltam azt, hogy a DIV először függetlenít, és csak utána áll neki a többi dolognak
|
kedd jún. 01, 2004 10:06 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Nahar írta: Gabesz, köszönöm a választ! Grass írta: - scrollozni sajnos nem lehet, nagyításra sincs lehetőségünk, mint pl. a 6230-as esetében. A nagyobb képeket a konvertálja, hogy egyik irányban teljesen kitöltsék a kijelzőt. Ezt az egyik irányú átméretezést nme értem. Akkor a másik irányba levágja ha az is nagy?
Én ezt úgy értelmezem, hogy a nagyobbik oldalát állítja be koppanásig, a másik meg arányosan, amekkora kell legyen.
|
kedd jún. 01, 2004 7:27 |
|
|
Grass
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nahar írta: Gabesz, köszönöm a választ! Grass írta: - scrollozni sajnos nem lehet, nagyításra sincs lehetőségünk, mint pl. a 6230-as esetében. A nagyobb képeket a konvertálja, hogy egyik irányban teljesen kitöltsék a kijelzőt. Ezt az egyik irányú átméretezést nme értem. Akkor a másik irányba levágja ha az is nagy?
kihagytam a legalább szót. a lényeg, hogy nem vág le belőle, és úgy tölti ki a kijelzőt a kép arányainak megtartásával.
Gabesz
|
kedd jún. 01, 2004 7:24 |
|
|
Nahar
ezüst tag
|
Gabesz, köszönöm a választ!
Grass írta: - scrollozni sajnos nem lehet, nagyításra sincs lehetőségünk, mint pl. a 6230-as esetében. A nagyobb képeket a konvertálja, hogy egyik irányban teljesen kitöltsék a kijelzőt.
Ezt az egyik irányú átméretezést nme értem. Akkor a másik irányba levágja ha az is nagy?
|
kedd jún. 01, 2004 7:17 |
|
|
Grass
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nahar írta: Két kérdésem lenne a T610-el kapcsolatban a hozzá értőkhöz: - jpg és gif képeket is megjelenít a teló? - 128x128-nál nagyobb méretű képekkel mit csinál? Nem jeleníti meg, konvertálja, esetleg scrollozni lehet?
- kezeli a fenti két formátumot, sőőőt... még többet is.
- scrollozni sajnos nem lehet, nagyításra sincs lehetőségünk, mint pl. a 6230-as esetében. A nagyobb képeket a konvertálja, hogy egyik irányban teljesen kitöltsék a kijelzőt.
Gabesz
|
kedd jún. 01, 2004 7:08 |
|
|
Macika
Moderátor
|
kerelyfe írta: Sigma írta: Idézek egy klasszikustól, mivel úgy tünik, hogy páran nem olvasták... Sigma írta: Viszont van egy fontos, friss hírem; Azt mondták az EVIC-ben, hogyha csak a szoft van kicserélve a rendes SE-re és nincs kiütve, akkor az őket nem zavarja és megmarad a gari! Csak ők nem cserélhetik le. de a lényeg a HOW TO MErt ahogy Trabi leírta, a DIV "alapból" függetleníti, és módosul az NCK.
A Twister nem függetlenít automatikusan, csak ha szépen megkérem rá. A GDFS-kérdést teljesen külön kezeli.
|
kedd jún. 01, 2004 1:36 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Sigma írta: Idézek egy klasszikustól, mivel úgy tünik, hogy páran nem olvasták... Sigma írta: Viszont van egy fontos, friss hírem; Azt mondták az EVIC-ben, hogyha csak a szoft van kicserélve a rendes SE-re és nincs kiütve, akkor az őket nem zavarja és megmarad a gari! Csak ők nem cserélhetik le.
de a lényeg a HOW TO
MErt ahogy Trabi leírta, a DIV "alapból" függetleníti, és módosul az NCK.
|
kedd jún. 01, 2004 0:19 |
|
|
Nahar
ezüst tag
|
Két kérdésem lenne a T610-el kapcsolatban a hozzá értőkhöz:
- jpg és gif képeket is megjelenít a teló?
- 128x128-nál nagyobb méretű képekkel mit csinál? Nem jeleníti meg, konvertálja, esetleg scrollozni lehet?
|
hétf. máj. 31, 2004 23:51 |
|
|
Sigma
arany tag
|
Idézek egy klasszikustól, mivel úgy tünik, hogy páran nem olvasták...
Sigma írta: Viszont van egy fontos, friss hírem; Azt mondták az EVIC-ben, hogyha csak a szoft van kicserélve a rendes SE-re és nincs kiütve, akkor az őket nem zavarja és megmarad a gari! Csak ők nem cserélhetik le.
|
hétf. máj. 31, 2004 23:36 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Macika írta: Na de GDFS nélkül nem lehet leszedni a Live!-t róla! Próbáld ki már párat csináltam, eltünik a Live! gomb, és a menü is visszaáll a régire, viszont megmarad minden vodás kép, hang, de lehet őket törölni . Macika írta: És mi van, ha megvan az EU7-es GDFS-em is, és problémás esetben visszatolom azt rá? Egyébként nem DIV-vel, hanem Twisterrel csinálnám, ha...
A twistert nem ismerem, de a prodigy-hez jelenleg nincs EU7-es, tehát ha leszeded, akkor vissz már nem lehet rakni.
De ki tudod próbálni Te is, hogy sikerült-e teljesen visszaállítani: visszazárod a telót, visszarakod az erededti soft-ot, és ha nem nyílik NCK-val (82110220) akkor nem veszik észre a szervizben sem...
Ez az amit div-vel nem lehet megcsinálni sajnos, megmarad a tört NCK, és nem áll vissza a gyárira .
|
hétf. máj. 31, 2004 16:18 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
xterm7 írta: NeoXon írta: xterm7 írta: Nem probaltad FMA nelkul bongeszni a telefont? Nem probaltam, miert, lehet nelkule is? Igen.
Ennel azert bovebb valaszt vartam volna, bar igaz, hogy eldontendo volt a kerdes, amit feltettem
Szoval FMA nelkul hogy tudok a telefonrol torolni / modositani file-okat? Infrahoz ha odateszem a telot, akkor winXP-ben megjelenik egy ikon, hogy send files to t610. Na most ezzel csak kuldeni tudok file-okat, ez viszont teljesen elfedi a telo filerendszeret, mert magatol a megfelelo konyvtarba rendezi (ha .mpn file-t toltok fel, a mophun jatekok koze, ha .mid file-t, akkor a csengohangokhoz, stb.). Lehet valamivel a telo filerendszeret direktbe latni, ahogy at tudjak nevezni file-okat, le tudjak torolni, stb?
|
hétf. máj. 31, 2004 15:45 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Trabi TM írta: Macika írta: Na igen, viszont aki meg tudja csinálni a Live! leszedését, az vissza is tudja tenni, ha gáz van. Persze feltéve, hogy annyira még nincs nagy gáz, hogy a teló nem flashelhető. Ha meg már azt sem lehet, akkor ők sem fogják meglátni, hogy nem Live!-os a menü benne. A gáz csak annyi, hogy minden beállítás, telkönyv, üzenetek, egyebek elvész a telóból ilyenkor. Ha a vodás GDFS-t rajtahagyod akkor nem veszik el semmi róla , ha viszont lecseréled eredetire, biztos, hogy észreveszi a szerviz... Bár ha akarják akkor észreveszik akármit csinálsz, amint DIV-vel hozzányúlsz megváltozik az NCK, és visszaállítani nem lehet .
Na de GDFS nélkül nem lehet leszedni a Live!-t róla!
És mi van, ha megvan az EU7-es GDFS-em is, és problémás esetben visszatolom azt rá?
Egyébként nem DIV-vel, hanem Twisterrel csinálnám, ha...
|
hétf. máj. 31, 2004 14:54 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Macika írta: Na igen, viszont aki meg tudja csinálni a Live! leszedését, az vissza is tudja tenni, ha gáz van. Persze feltéve, hogy annyira még nincs nagy gáz, hogy a teló nem flashelhető. Ha meg már azt sem lehet, akkor ők sem fogják meglátni, hogy nem Live!-os a menü benne. A gáz csak annyi, hogy minden beállítás, telkönyv, üzenetek, egyebek elvész a telóból ilyenkor.
Ha a vodás GDFS-t rajtahagyod akkor nem veszik el semmi róla , ha viszont lecseréled eredetire, biztos, hogy észreveszi a szerviz...
Bár ha akarják akkor észreveszik akármit csinálsz, amint DIV-vel hozzányúlsz megváltozik az NCK, és visszaállítani nem lehet .
|
hétf. máj. 31, 2004 14:17 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Trabi TM írta: egolist írta: Tényleg annyira gáz a LIVE menü? Akkor most vissza lehet tetetni az eredetit, vagy sem? Persze gari maradjon!
Most akarok venni telót és lehet hogy ezt vennék a Vodánál. Kártyásat vennék (nem előfizusat). Abban is LIVE menü van? Lehet, hogy ez láma kérdés volt, de nem vagyok jó voda területen, mindigis westeles voltam.
Az a baj, hogy ha nem ez, akkor Nokia 3100. A kettő mge ugye ég és föld, úgyhogy jobban örülnék ennek. De ha olyan rossz a menüje, akkor meggondolandó lehet a dolog. Hi. Live! menü a prepaid-esbe is van, és gari vesztés nélkül ki sem lehet szedetni. Szerintem T610-nél nem annyira gáz, mert korlátozva nincs semmilyen menü, tehát használhatod rendeesen az infrát is, és a BT-t is, a kinézete pedig, hogy tetszik-e az mindenkinek a saját ízlése...
Na igen, viszont aki meg tudja csinálni a Live! leszedését, az vissza is tudja tenni, ha gáz van. Persze feltéve, hogy annyira még nincs nagy gáz, hogy a teló nem flashelhető. Ha meg már azt sem lehet, akkor ők sem fogják meglátni, hogy nem Live!-os a menü benne.
A gáz csak annyi, hogy minden beállítás, telkönyv, üzenetek, egyebek elvész a telóból ilyenkor.
|
hétf. máj. 31, 2004 13:37 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
egolist írta: Tényleg annyira gáz a LIVE menü? Akkor most vissza lehet tetetni az eredetit, vagy sem? Persze gari maradjon!
Most akarok venni telót és lehet hogy ezt vennék a Vodánál. Kártyásat vennék (nem előfizusat). Abban is LIVE menü van? Lehet, hogy ez láma kérdés volt, de nem vagyok jó voda területen, mindigis westeles voltam.
Az a baj, hogy ha nem ez, akkor Nokia 3100. A kettő mge ugye ég és föld, úgyhogy jobban örülnék ennek. De ha olyan rossz a menüje, akkor meggondolandó lehet a dolog.
Hi.
Live! menü a prepaid-esbe is van, és gari vesztés nélkül ki sem lehet szedetni. Szerintem T610-nél nem annyira gáz, mert korlátozva nincs semmilyen menü, tehát használhatod rendeesen az infrát is, és a BT-t is, a kinézete pedig, hogy tetszik-e az mindenkinek a saját ízlése...
|
hétf. máj. 31, 2004 13:11 |
|
|
egolist
ezüst tag
|
Tényleg annyira gáz a LIVE menü?
Akkor most vissza lehet tetetni az eredetit, vagy sem? Persze gari maradjon!
Most akarok venni telót és lehet hogy ezt vennék a Vodánál.
Kártyásat vennék (nem elõfizusat). Abban is LIVE menü van?
Lehet, hogy ez láma kérdés volt, de nem vagyok jó voda területen, mindigis westeles voltam.
Az a baj, hogy ha nem ez, akkor Nokia 3100. A kettõ mge ugye ég és föld, úgyhogy jobban örülnék ennek. De ha olyan rossz a menüje, akkor meggondolandó lehet a dolog.
|
hétf. máj. 31, 2004 12:05 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Tim_ írta: Grass írta: Addig legalább ne szövegelj! Kérdezz, és ne ítélkezz tudatlanul! Bocsass meg mindent tudo, hogy komolyan vettem a hivatalos oldalon levo telefon tesztet, es ez alapjan irtam le a velemenyemet ezzel kapcsolatban! Tobbszor nem fordul elo! Errol az enternetrol hol lehet olvasni bovebben? Egyelore csak net szolgaltatokent hallottam rola.
Ez a Westel bemutatóterme!! Egyébként most a T-mobile-á alakítás miatt szerintem még Június 5 ig zárva, de nem biztos. Azt tudom hogy legalább egy hónapra bezárták!
|
hétf. máj. 31, 2004 4:35 |
|
|
Tim_
platina tag
|
Azert tettem meg en is itt a forumon!
Gondolhatod mennyi sikerrel...
Kosz!
|
hétf. máj. 31, 2004 2:49 |
|
|
skinner
ezüst tag
|
Tim_ írta: Grass írta: Addig legalább ne szövegelj! Kérdezz, és ne ítélkezz tudatlanul! Bocsass meg mindent tudo, hogy komolyan vettem a hivatalos oldalon levo telefon tesztet, es ez alapjan irtam le a velemenyemet ezzel kapcsolatban! Tobbszor nem fordul elo! Errol az enternetrol hol lehet olvasni bovebben? Egyelore csak net szolgaltatokent hallottam rola.
Keresnikeresnikeresni még mindig nem szégyen!!!
http://www.westel.hu/kapcsolat/enternet/
|
hétf. máj. 31, 2004 0:37 |
|
|
Tim_
platina tag
|
Grass írta: Addig legalább ne szövegelj! Kérdezz, és ne ítélkezz tudatlanul!
Bocsass meg mindent tudo, hogy komolyan vettem a hivatalos oldalon levo telefon tesztet, es ez alapjan irtam le a velemenyemet ezzel kapcsolatban! Tobbszor nem fordul elo!
Errol az enternetrol hol lehet olvasni bovebben?
Egyelore csak net szolgaltatokent hallottam rola.
|
hétf. máj. 31, 2004 0:35 |
|
|
Sigma
arany tag
|
Már írták.
Enternet.
|
vas. máj. 30, 2004 23:31 |
|
|
Tim_
platina tag
|
Hat valahogy nem erzem tul kenyelmesnek, ha az illeto ertekesito turelmetlenul es feszulten gyanakvo tekintetevel szemben kell ismerkednem a keszulekkel
Szerintem eddig 1 keszuleket sem teszteltem le elotte sajat kezben mielott megvettem volna
Halistennek csak 1X faztam ra meg regen, a siemens c 45-el amit ra par napra el is adtam
Eleg gaz, hogy nincs 1 nyugis hely ahol kicsit behatobban meglehet nezni 1 keszuleket mint 3-4 perc.
|
vas. máj. 30, 2004 23:25 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
|
NeoXon írta: xterm7 írta: Nem probaltad FMA nelkul bongeszni a telefont? Nem probaltam, miert, lehet nelkule is?
Igen.
|
szomb. máj. 29, 2004 11:19 |
|
|
Grass
arany tag
|
kerelyfe írta: Tim_ írta: Nem probaltam ki eloben, elobb neten nezek korbe. Te hol szoktak kiprobalni kenyelmesen? Mert en nemtok ilyen helyet. Arra van a terminaltali. De komolyan. A voda márkaboltjainak vannak bemutató telefonjaik amiket el lehet kérni és ott a helyszínen nyomogathatsz (nekem nyáron a MAmmutban pl. felajánlották). Kb. három éve Pannon bemutatóteremben is kihoztak nekem egy Pana Gd92t (akkor volt 50k előfizuval ) és átnézhettem, (biztos lehet a T-Mobilnál is) de a legegszerűbb módja, ha bemész bármilyen GSM (adok-veszek-cserélek) boltba és eljátszod a következő szitut: -Szia, megnézhetem azt a telefont? -Igen. (Valszeg ezt mondja) -Kártyát lehet bele tenni? -Igen. (Valszeg ebbe is belemegy) Innetől kezdve van 3-4 perc tesztidőd.
A Vodánál a teszt lehetősége szinte biztos, nekem is kihoztak egyet még a télen! A Pannonnál meg ottvannak ugye ezek a próbafalak, azt hiszem a T-Mobile-nál is, bár már nem mai darab. Z600 még volt legutóbb, ami végülis T610.
Megoldás lehet majd az Enternet, vagy a továbbiakban hogy fogják hívni a belvárosban, vagy a nyugati végen az Ad@tbázis.
De mivel a vodánál még van 70 forintos akcióban, tesztkészülék is lesz biztosan, én elsősorban azt ajánlanám.
Gabesz
|
szomb. máj. 29, 2004 10:39 |
|
|
Grass
arany tag
|
Tim_ írta: kerelyfe írta: Kipróbáltad élőben is a telefont, vagy csak a sonyericsson.com-on játszottál? Természetesen a 140-ik karaktertól számol vissza, ha kikapcsoltad a hosszúsms funkciót. És már a A2618-asok is kiírták listában, hogy milyen betűk jönnek! Nem probaltam ki eloben, elobb neten nezek korbe. Te hol szoktak kiprobalni kenyelmesen? Mert en nemtok ilyen helyet.
Szia!
Addig legalább ne szövegelj! Kérdezz, és ne ítélkezz tudatlanul!
Kiegészíteném továbbá tanult kollégámat. Összefűzött sms-nél is visszaszámol! Csak ott úgy, hogy minden sms végénél és amikor 0 után áttérsz a következőre figyelmeztet, hogy ez már egy újabb sms lesz! Jobb is mint a Nokia megoldása. Ott ugye, ha be van kapcsolva az összefűzési mód játszhatsz kivonósdit, ha egy sms-nyi szöveget szeretnél írni!
Azzal egyetértek, hogy lehetnének nagyobbak a szövegdobozok, de azért a felettük megjelenő informatív logó hasznos. De végülis kisebb ikonokkal is jelezhetné, hogy épp milyen típusú szövegbevitel aktív (Abc, T9, www).
Üdv: Gabesz
|
szomb. máj. 29, 2004 10:30 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Tim_ írta: Nem probaltam ki eloben, elobb neten nezek korbe. Te hol szoktak kiprobalni kenyelmesen? Mert en nemtok ilyen helyet.
Arra van a terminaltali.
De komolyan. A voda márkaboltjainak vannak bemutató telefonjaik amiket el lehet kérni és ott a helyszínen nyomogathatsz (nekem nyáron a MAmmutban pl. felajánlották). Kb. három éve Pannon bemutatóteremben is kihoztak nekem egy Pana Gd92t (akkor volt 50k előfizuval ) és átnézhettem, (biztos lehet a T-Mobilnál is) de a legegszerűbb módja, ha bemész bármilyen GSM (adok-veszek-cserélek) boltba és eljátszod a következő szitut:
-Szia, megnézhetem azt a telefont?
-Igen. (Valszeg ezt mondja)
-Kártyát lehet bele tenni?
-Igen. (Valszeg ebbe is belemegy)
Innetől kezdve van 3-4 perc tesztidőd.
|
pén. máj. 28, 2004 22:41 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
xterm7 írta: Nem probaltad FMA nelkul bongeszni a telefont?
Nem probaltam, miert, lehet nelkule is?
|
pén. máj. 28, 2004 22:31 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
|
Nem probaltad FMA nelkul bongeszni a telefont?
|
pén. máj. 28, 2004 20:56 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
Hali!
2 kerdesem lenne:
- FMA-val probalom a telefon file-jait elerni. Ramegyek a Files-ra, ott refresh, es erre azt irja, hogy Obex Folder Browsing Not Supported: Unauthorized. Megprobaltam 256 byte-ra allitani az Obex beallitasainal a packet meretetet (eredetileg 1024-en volt), de nem ez a hiba. Mas el tudja erni a telo file-jait?
- Azt vettem eszre, hogy folyamatosan tunik el memoria a telobol. Keszitek par kepet, felteszek par jatekot, majd mindent letorlok (amit ujonnan feltettem / kepet keszitettem) es minden alkalommal elveszik nemi memoria. Egyebkent is az van, hogy felmasolok 150 K-nyi jatekot, es erre 250 K memoria fogy... Mitol lehet ez? Eleg idegesito. Arra gondoltam, hogy rossz a memoriakezeles es nem szabaditja fel hasznalat utan a memoriat, ezert nyomtam egy gyari resetet. Szepen vissza is kaptam a 2125 K szabad helyet, viszont eltunt minden cuccos a telorol, csak a legalapabb dolgok maradtak fenn. Szerencsere DC-n meg itt-ott megtalaltam az eredeti temakat, csengohangokat, stb.-t
Szoval az a kerdesem, hogy nincs mas mod, mint idonkent kimenteni mindent PC-re majd gyari reset? Csak akkor meg elveszik minden beallitas, beszelgetesi idok, stb. stb. Esetleg van erre egy program, amivel a telo file-jait torolni / modositani lehet, "eltunt" memoriat visszahozni, ilyesmi? FMA-ra gondoltam, hogy a file-kezelojevel majd utananezek hova tunik a memoria, de a fenti okok miatt sajnos nem megy.
Kosz a helpet elore is!
Neo
|
pén. máj. 28, 2004 20:54 |
|
|
Tim_
platina tag
|
kerelyfe írta: Kipróbáltad élőben is a telefont, vagy csak a sonyericsson.com-on játszottál? Természetesen a 140-ik karaktertól számol vissza, ha kikapcsoltad a hosszúsms funkciót. És már a A2618-asok is kiírták listában, hogy milyen betűk jönnek!
Nem probaltam ki eloben, elobb neten nezek korbe.
Te hol szoktak kiprobalni kenyelmesen? Mert en nemtok ilyen helyet.
|
pén. máj. 28, 2004 20:34 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
|
Hat,a bbol meg nincs. Ha kiserletezo kedvu vagy, felrakhatod az ujabbat.
|
pén. máj. 28, 2004 19:51 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Bíkíscsábá
|
kerelyfe írta: Tejberizsa írta: A pappfer-en található szoftra azt mondta, hogy abban nincs magyar nyelv, így nem nyomattuk rá! Tudsz új magyar verzióról? Melyikben nincs magyar? R4C003-ban vany MAGYAR nyelv.
Addig ok, hogy a R4C003-ban van magyar, de én a R6C005-ös szoftot írtam ami fent van a pappfer-en.
|
pén. máj. 28, 2004 19:49 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
Tim_ írta: Thx! Es hany karakteres uzit szeretne irni aminek az utolso 20 karijat mutatja? http://www.sonyericsson.com/trythephone ... /index.htm cimen nyomogattam a demoban az sms irast, de az istennek nem akart elojonni. Nem tudom miert olyan megerolteto egy felso kategorias telefonba belerakni, hogy REAL-TIME szamolja a hatralevo karakteret az sms iras teljes hosszan, hisz ezt mar osregi telok is tudtak! Rohej! Meg szerintem annak is alapnak kene lennie, hogy amikor tobbszor nyomom meg ugyanazt a gombot akkor kis listaban lassam, hogy melyik karinal jarok es meg milyen karik vannak azon a gombon. Lasd siemens. Az mar csak hab a tortan, hogy a kijelzo fele haszontalan ilyenkor, nemhogy dupla annyi sort latni az ember egyszerre.
Kipróbáltad élőben is a telefont, vagy csak a sonyericsson.com-on játszottál? Természetesen a 140-ik karaktertól számol vissza, ha kikapcsoltad a hosszúsms funkciót. És már a A2618-asok is kiírták listában, hogy milyen betűk jönnek!
|
pén. máj. 28, 2004 19:43 |
|
|
Tim_
platina tag
|
Thx!
Es hany karakteres uzit szeretne irni aminek az utolso 20 karijat mutatja?
http://www.sonyericsson.com/trythephone ... /index.htm cimen nyomogattam a demoban az sms irast, de az istennek nem akart elojonni.
Nem tudom miert olyan megerolteto egy felso kategorias telefonba belerakni, hogy REAL-TIME szamolja a hatralevo karakteret az sms iras teljes hosszan, hisz ezt mar osregi telok is tudtak! Rohej!
Meg szerintem annak is alapnak kene lennie, hogy amikor tobbszor nyomom meg ugyanazt a gombot akkor kis listaban lassam, hogy melyik karinal jarok es meg milyen karik vannak azon a gombon. Lasd siemens.
Az mar csak hab a tortan, hogy a kijelzo fele haszontalan ilyenkor, nemhogy dupla annyi sort latni az ember egyszerre.
|
pén. máj. 28, 2004 19:36 |
|
|