Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd jan. 14, 2025 5:48

Hozzászólás a témához  [ 988 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Samsung SGH-E250 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Samsung telefonnál 2-3 nap készenléti idő szerintem normális. Nekem is volt egy E330-asom az is annyit bírt, pedig telefonáláson és sms-ezésen kívül egyébre nem használtam.(havonta 160-180 perc duma, 15-20 sms)
Sőt, azt sem tartom lehetetlennek, hogy amíg pár napos a teló és állandóan nyaggatja, állítgatja a gazdi, kevesebb mint egy nap alatt lemerűl.
Nem tudom miért nem törekszik a Philips-en kívül egyik gyártó sem arra, hogy az akkuk jobbak legyenek a készülékeiben? :roll:

csüt. ápr. 05, 2007 18:17
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
rittinger zoltán írta:
nyugi,ez márr sok-sok éve így műxik majd.minden telónál

Azért ez nem igazán így van. Jópár telónál így működik. Az SE M600-am pl. világít, de ami nokiám volt eddig, ez egy se világított töltés közben.

ŐŐŐ.végülis igazad van.inkább jópárat kellet volna írnom,de az általam ismert információk alapján írtam hogy majdnem minden.az én telefonjaim meg a megkérdezettek alapján elég nagy arányban jöttek ki az olyanok amik világítottak kikapcsolt töltés közben.
EFi írta:
Első töltés volt, tudom egész éjjel kéne.

nem tudom mikor értitek meg végre hogy a Li-Ion akksikat NEM kell kisütni

csüt. ápr. 05, 2007 17:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
kraledina írta:
Sziasztok!

Lehet, hogy csak tényleg rossz az aksi és pont kifogtam, de sztem sem normális, egy kb három hetes telónál hogy vasárnap du. töltöttem fel és már zörög, hogy lemerül. És közben alig beszéltem rajta. :(
Az, sem teljesen normális dolog hogy világít töltés közben ha ki van kapcsolva akkor is. De hát ez így működik, ok, de az aksi az eléggé bosszant.
Csak ketten jártunk így? Többiek?
Edina

Hát nekem is gyanús. Este feltöltöttem fullra kb 4 órát volt rajta, közben buzeráltam is. Első töltés volt, tudom egész éjjel kéne. Másnap du. 1 órára lemerült 10 perc csevejjel, 20 perc buzerálással. Remélem még erősödik. :roll:

csüt. ápr. 05, 2007 12:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
nyugi,ez márr sok-sok éve így műxik majd.minden telónál

Azért ez nem igazán így van. Jópár telónál így működik. Az SE M600-am pl. világít, de ami nokiám volt eddig, ez egy se világított töltés közben.

csüt. ápr. 05, 2007 11:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez tényleg hülye kérdés volt, mert ha egy picit is visszalapoztál volna, akkor láttad volna, hogy az utolsó hozzászólások pontosan erről szólnak...

csüt. ápr. 05, 2007 11:24
vas-tag

Hozzászólás 
Szisztok!

Lenne egy hülye kérdésem.Mikor töltitek az e250-est akkor nektek is végig világít a képernyő?

csüt. ápr. 05, 2007 7:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
kraledina írta:
Sziasztok!

Lehet, hogy csak tényleg rossz az aksi és pont kifogtam, de sztem sem normális, egy kb három hetes telónál hogy vasárnap du. töltöttem fel és már zörög, hogy lemerül. És közben alig beszéltem rajta. :(
Az, sem teljesen normális dolog hogy világít töltés közben ha ki van kapcsolva akkor is. De hát ez így működik, ok, de az aksi az eléggé bosszant.
Edina

kikapcsolt állapotban töltés közben világít?nyugi,ez márr sok-sok éve így műxik majd.minden telónál.a bekapcsolt állaptnál Rusi leírta hogy néhány samu telónál ez előfordul(bár a Z400-nál biztos nem :D )
az akksi? :hm: háát,írásodból itélve 3nap.hát vagy ennyi vagy lehet hogy tényleg rossz.de azt nem hinném

kedd ápr. 03, 2007 16:59
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Edina

kedd ápr. 03, 2007 10:11
platina tag

Hozzászólás 
rekop írta:
Ha be van kapcsolva.

Semmi gond, némelyik Samsungnál a töltés alatt (ki- és bekapcsolva is) csökkentett fényerővel megy a kijelző világítása. Ez nem hiba, egyszerűen ilyen.

szomb. márc. 31, 2007 15:30
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha be van kapcsolva.

szomb. márc. 31, 2007 13:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
rekop írta:
Sziasztok!

Egy kérésem lenne, amikor ráteszem a telefont a töltőre, akkor
nem alszik el a kijelzővilágítás. Másnak is ilyen, vagy vihetem szervizbe?

kikapcsolt állapotban,vagy ha be van kapcsolva a mobil?

szomb. márc. 31, 2007 12:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Egy kérésem lenne, amikor ráteszem a telefont a töltőre, akkor
nem alszik el a kijelzővilágítás. Másnak is ilyen, vagy vihetem szervizbe?

szomb. márc. 31, 2007 9:47
Moderátor

Hozzászólás 
A kijelzője hatalmas az alacsony felbontás mellett, ezért nagyon pixeles. Kár érte.

szer. márc. 28, 2007 12:29
arany tag

Hozzászólás 
hblz írta:
A Vodánál 30e vitamaxszal.
Tudja valaki, hogy mi van az alapcsomagban?

helló, egy sztereo headset van az alapcsomagban hozzá,és ennyi.
Ja,és puszira kapsz egy töltőt meg egy akksit is :lol:

kedd márc. 27, 2007 14:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
bajnokpityu írta:
ok.2 dolgot kérdeznék.itt is tapasztaltuk,h 1 16 oras toltes után alig bir 1 napot.ez nem normális,nem annyira nagy a kijelző felbontása,ami indokolná ezt.ráadásul alig teloztak vele,nyomkodni is csak keveset volt.

szal kinél mennyit bir?

meg a GPRS ikont hogy tom eltüntetni?nem használják,de nem találtam sehol kikapcsolhatosagot.

a gprs ikont nem tudod kikapcsolni.az akkor jelenik meg ha működik a gprs hálozat.ugyanígy ha egy telo 3g-s és olyan lefedett területen vagy akkor a gprs helyett 3g jelenik meg.de nálad ez nem fog.szóval nem lehet kikapcsolni.
az hogy meddig bírja az e-250 akksija azt nem tudom mert nekem z400 van.nálam állndó üzemmódban 4 nap.egyébként LI-ion os akksit nem kell kisütni.az csak a Ni-Mh -ekre vonatkozik.estleg ha ilyet tapasztalsz akkor esetleg előfordulhat hogy akksi hiba és ha tényleg 1 nap alig használat mellett akkor vidd vissza.

hétf. márc. 26, 2007 20:01
arany tag

Hozzászólás 
ok.2 dolgot kérdeznék.itt is tapasztaltuk,h 1 16 oras toltes után alig bir 1 napot.ez nem normális,nem annyira nagy a kijelző felbontása,ami indokolná ezt.ráadásul alig teloztak vele,nyomkodni is csak keveset volt.

szal kinél mennyit bir?

meg a GPRS ikont hogy tom eltüntetni?nem használják,de nem találtam sehol kikapcsolhatosagot.

hétf. márc. 26, 2007 19:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
bajnokpityu írta:
hblz írta:

vodánál van sztereo headset is.

az a kérdésem,hogy témát,háttereket,játékokat hol lehet külön ehhez letölteni?

1.témát nem lehet
2.a háttér letöltésével ne vesződj(meg ne is adj ki érte pénzt)bármilyen fotót rárakhatsz
3.java=t-zones wap(ha T-s vagy)plusz van egy rakás olyan wapoldal ahol találni

vas. márc. 25, 2007 12:30
arany tag

Hozzászólás 
hblz írta:

vodánál van sztereo headset is.

az a kérdésem,hogy témát,háttereket,játékokat hol lehet külön ehhez letölteni?

vas. márc. 25, 2007 10:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi! Megy remekül mind2 teló. De sajna az egyiket így is vissza kell vinnem az akksija miatt...

csüt. márc. 22, 2007 22:54
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Rosep írta:
Vettem 2 ilyen kütyüt is. Az egyik úgynéz ki ****. Vagyis csak az akksija, 1 napot bír...

Meg vettem egy Bluetooth USB-t. Sehogy nem bírom rávenni a 3.1-es PC Studiot hogy konnektáljon. BlueSoleil miat csak manualt enged, de azzal állandóan kifagy. Hiába szedtem le a BlueSoleilt, még mindig azt mondja hogy fenn van és nem tudja automatikus módban beállítani.
Valakinek vmi ötlet?

Ez fura, mert én is BlueSoleil progival tolom a BT adapterem és eddig minden telefon kommunikált vele programmal vagy anélkül.
Csináld azt, hogy csak a BlueSoleil fusson, majd párosítsd össze a telót és a gépet (ez valószínűleg már meg is van). Utána kérdezd le a telót a programból, hogy milyen szolgáltatásokat támogat (duplán kattintasz a telefon ikonjára). Ezek között ott lesz a soros port is, na erre nyomj egy duplát, hogy kapcsolódjon vele. Ekkor nézd meg a tulajdonságoknál (telefon ikonjára jobb klikk), hogy melyik portot jelölte ki (pl. COM5).
Ezután PC Studio indít és a kapcsolódásnál BT, majd megadod neki azt a portot, amit az előbb megnéztél.
Ezt csak egyszer kell megcsinálni, utána már csak adapter be, BlueSoleil elindít, PC Studio elindít (persze a telón közben megy a BT) és máris kapcsolódnia kell.

csüt. márc. 22, 2007 21:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Vettem 2 ilyen kütyüt is. Az egyik úgynéz ki ****. Vagyis csak az akksija, 1 napot bír...

Meg vettem egy Bluetooth USB-t. Sehogy nem bírom rávenni a 3.1-es PC Studiot hogy konnektáljon. BlueSoleil miat csak manualt enged, de azzal állandóan kifagy. Hiába szedtem le a BlueSoleilt, még mindig azt mondja hogy fenn van és nem tudja automatikus módban beállítani.
Valakinek vmi ötlet?

csüt. márc. 22, 2007 17:06
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
by Rusi:
Idézet:
Érdemes megnézni a PC Studio 3 szoftvert, mert azzal összekapcsolva lehetséges a szinkronizáció (és a PC Studio BT-n is simán kapcsolódik a telóval).
basszus én hülye,hát persze hogy kapcsolodik.el is felejtettem.nekem is a pc studio 3 van.csak én azt mindig adatkábelre állítom.(a bluesoleil-el nem megy a kapcs.)

Idézet:
Érdemes megnézned az eheti két tesztünket

okés majd megnézem.van tesztetek SE W900 ról?az volt eddig az álom telefon számomra

Természetesen van W900 teszt is és ehhez is van videó, igaz, ez még a régi fajta, nem flash-es.
Itt a link: Sony Ericsson W900i

kedd márc. 20, 2007 19:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
by Rusi:
Idézet:
Érdemes megnézni a PC Studio 3 szoftvert, mert azzal összekapcsolva lehetséges a szinkronizáció (és a PC Studio BT-n is simán kapcsolódik a telóval).
basszus én hülye,hát persze hogy kapcsolodik.el is felejtettem.nekem is a pc studio 3 van.csak én azt mindig adatkábelre állítom.(a bluesoleil-el nem megy a kapcs.)

Idézet:
Érdemes megnézned az eheti két tesztünket

okés majd megnézem.van tesztetek SE W900 ról?az volt eddig az álom telefon számomra

kedd márc. 20, 2007 18:30
platina tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
hblz írta:
Lehet ezt a készüléket Outlook-kal szinkronizálni? Ha igen milyen szoftverrel? Bluetooth-on keresztül is?

biztos lehet mivel samsung-ék azért törekedtek arra hogy ha mégis occsó telefon,azér tudjon valamit.bletoth-al sztem nem lehet legalábbis nálam a Z400-al nem,marad a kábel(ha adnak hozzá)

Rusiértem hogy mire akarsz kilyukadni.de mondjuk azt meg lehetne csinálni hogy hangos videó legyen(miközben nyomogatod,esetleg elmondhatnál egy két dolgot a telefonokrol esetleg tippeket+trükköket)félre ne érts,nem fikázni akarok mert jó a mobilport oldal

Zoltán:

Érdemes megnézned az eheti két tesztünket (LG KE800 és SE W880i), illetve azon belül a videót :wink: (megjegyzés: a videón továbbra is én nyomogatom a telefonokat, de a hang Somez kollegámé).

kedd márc. 20, 2007 18:17
arany tag

Hozzászólás 
Kösz a segítséget!

kedd márc. 20, 2007 17:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
hblz írta:
Lehet ezt a készüléket Outlook-kal szinkronizálni? Ha igen milyen szoftverrel? Bluetooth-on keresztül is?

biztos lehet mivel samsung-ék azért törekedtek arra hogy ha mégis occsó telefon,azér tudjon valamit.bletoth-al sztem nem lehet legalábbis nálam a Z400-al nem,marad a kábel(ha adnak hozzá)

Rusiértem hogy mire akarsz kilyukadni.de mondjuk azt meg lehetne csinálni hogy hangos videó legyen(miközben nyomogatod,esetleg elmondhatnál egy két dolgot a telefonokrol esetleg tippeket+trükköket)félre ne érts,nem fikázni akarok mert jó a mobilport oldal

kedd márc. 20, 2007 16:18
arany tag

Hozzászólás 

kedd márc. 20, 2007 12:40
platina tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Főleg, hogy utána lebutítsátok a videót, hogy "felférjen" a netre. :lol:

Nos igen. Amíg nem az 5-10 Mbit-es, korlátlan ADSL/Kábelnet lesz a minimum, ami elérhető lakosságnak, addig nem nagyon lenne értelme DVD felbontású, 5-600 megás videókat kitenni :D :D

kedd márc. 20, 2007 12:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rusi írta:
rittinger zoltán írta:
érdekesek ezek a mobilport videó tesztek mindig ugynaz a kéz,forgatja tekergeti,nyomkodja.Csak nem a te kezed Rusi?legalább jobb kamerával csinálnák!
http://img129.imageshack.us/img129/6637/d900eu4.jpg
http://img512.imageshack.us/img512/5097/e250us5.jpg
azéert van hasonlóság rendesen.

Igen, jól látod, a videókban, kevés kivételtől eltekintve én nyomkodom a készülékeket. A kamera olyan, amilyen épp most van, szerintem azért bőven eléri azt a szintet, hogy legyen értelme a videót megnézni. Most így hirtelen nem fogunk egy brutális, 500 ezres, 3CCD, HD minőségű Sony kamerát venni :D

Főleg, hogy utána lebutítsátok a videót, hogy "felférjen" a netre. :lol:

kedd márc. 20, 2007 9:01
platina tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
érdekesek ezek a mobilport videó tesztek mindig ugynaz a kéz,forgatja tekergeti,nyomkodja.Csak nem a te kezed Rusi?legalább jobb kamerával csinálnák!
http://img129.imageshack.us/img129/6637/d900eu4.jpg
http://img512.imageshack.us/img512/5097/e250us5.jpg

Igen, jól látod, a videókban, kevés kivételtől eltekintve én nyomkodom a készülékeket. A kamera olyan, amilyen épp most van, szerintem azért bőven eléri azt a szintet, hogy legyen értelme a videót megnézni. Most így hirtelen nem fogunk egy brutális, 500 ezres, 3CCD, HD minőségű Sony kamerát venni :D

hétf. márc. 19, 2007 23:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kép Kép

hétf. márc. 19, 2007 21:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
hblz írta:

Gondolom az, mint a t-nél:
Samsung SGH-E250/SL Tri-Band kész+hál.töltő+akku(750mAh.Li-Ion)

hétf. márc. 19, 2007 20:41
arany tag

Hozzászólás 

hétf. márc. 19, 2007 8:12
platina tag

Hozzászólás 
_geli_ írta:
Hát a blúja az nincs a helyzet magaslatán...

Kicsit furán fogalmazol, de gondolom a Bluetooth-ra gondoltál. Elárulod, hogy mit értesz azon, hogy nincs a helyzet magaslatán?

csüt. márc. 15, 2007 17:07
arany tag

Hozzászólás 
Hát a blúja az nincs a helyzet magaslatán...

csüt. márc. 15, 2007 16:13
ezüst tag

Hozzászólás 
csak nem akar megjelenni a másik két szolgáltatónál :?

hétf. feb. 26, 2007 21:41
platina tag

Hozzászólás 
Gyorsan be is linkelnék egy tesztet róla:

Teszt és videó: Samsung E250

Egyébként tényleg jó készülék, és szinte biztos, hogy a szolgáltatók hamarosan ráharapnak majd (hogy melyik, azt nem tudom, de talán a T erősen esélyes)

hétf. feb. 05, 2007 21:12
ezüst tag

Hozzászólás Samsung SGH-E250
Mintha még nem lenne topicja, pedig szerintem kafa telefon. Kinézetre majdnem D900, csak éppen kevesebbet tud, de nekem pont megfelelő. :D
Sajnos csak függetlenül van, 40 körül, de remélem mielőbb megjelenik valamelyik szolgáltatónál...
Kép

hétf. feb. 05, 2007 21:03
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 988 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20