Szerző |
Üzenet |
jokers5
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 671 Tartózkodási hely: M. Service
|
Ronniegyaszi írta: Nem tudjátok milyen módszerrel lehet a gépemen lévő gif animációkat az ST60-ra menteni? Kell hozzá valami kábel? Előre is kösz,
Kábel kell hozzá, mindjárt megnézem neked a progit is.
|
csüt. ápr. 13, 2006 9:13 |
|
|
Ronniegyaszi
vas-tag
|
Nem tudjátok milyen módszerrel lehet a gépemen lévő gif animációkat az ST60-ra menteni?
Kell hozzá valami kábel?
Előre is kösz,
|
szer. ápr. 12, 2006 18:50 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Von Fokker írta: AndrySoft írta: Von Fokker írta: GPRS jelzés a bal felső sarokban fizetési kötelezettséggel jár? Néha mellényúlok és akkor megjelenik. Igen, mert ilyenkor megpróbál a WAP-ra kapcsolódni. Szegény szolgáltatóknak is meg kell élni valamiből... Ezzel szemben a Westel álláspontja: A Siemens ST60 típusú készülék kijelzője alapállapotban mutatja, ha látja a GPRS hálózat meglétét. Ez az ikon, kiírás, egy Önnek szóló információ, mint pl. az is, hogy milyen az akkumulátor töltöttségi szintje. Ezért Önnek nem kell fizetnie. Üdv, VF
Ha akkor jelenik meg, amikor "mellényúlsz", akkor bizony megpróbál fellépni a netre és azért bizony fizetni kell. Egyébbként a téboly-mobil -féle softokban minden második menüpont a wapos oldalukra visz, ami bizony pénzbe kerül.
|
szomb. okt. 23, 2004 0:18 |
|
|
Von Fokker
vas-tag
|
AndrySoft írta: Von Fokker írta: GPRS jelzés a bal felső sarokban fizetési kötelezettséggel jár? Néha mellényúlok és akkor megjelenik. Igen, mert ilyenkor megpróbál a WAP-ra kapcsolódni. Szegény szolgáltatóknak is meg kell élni valamiből...
Ezzel szemben a Westel álláspontja: A Siemens ST60 típusú készülék kijelzője alapállapotban mutatja, ha látja a GPRS hálózat meglétét. Ez az ikon, kiírás, egy Önnek szóló információ, mint pl. az is, hogy milyen az akkumulátor töltöttségi szintje. Ezért Önnek nem kell fizetnie.
Üdv,
VF
|
pén. okt. 22, 2004 21:58 |
|
|
amed
arany tag
|
Nem tudja valaki, hogy lehet-e kapni újonnan olyan ST60-at ami nem t-mobile-os és kártyafüggetlen?
Patch-elni lehet ezt a telefont?
|
vas. okt. 10, 2004 16:05 |
|
|
amed
arany tag
|
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy az ST60-nál ha képernyővédőn van a telefon, látom-e valahogyan, hogy volt egy nem fogadott hívásom vagy sms-em. Mint pl. az S55-nél megjelent a szolgáltató bal oldalán egy kis nyilacska, ez jelezte a nem fogadott hívást. Az ST55-ön is megvan ez? Mert pl. a SonyEricssonok nem tudják.
|
vas. okt. 10, 2004 15:49 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Von Fokker írta: GPRS jelzés a bal felső sarokban fizetési kötelezettséggel jár? Néha mellényúlok és akkor megjelenik.
Igen, mert ilyenkor megpróbál a WAP-ra kapcsolódni. Szegény szolgáltatóknak is meg kell élni valamiből...
|
szomb. okt. 09, 2004 19:25 |
|
|
Kisördög
arany tag
Csatlakozott: szer. aug. 18, 2004 12:10 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Nem tudtok képet felrakni róla?
Köszi...
|
szomb. okt. 09, 2004 18:11 |
|
|
Von Fokker
vas-tag
|
GPRS jelzés a bal felső sarokban fizetési kötelezettséggel jár?
Néha mellényúlok és akkor megjelenik.
|
szomb. okt. 09, 2004 18:04 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
Sziasztok!
Eladó egy 1 hónapos soros adatkábel, garanciával. T-Mobilos.
|
szer. okt. 06, 2004 18:27 |
|
|
Trufa
ezüst tag
|
mell gibbon írta: Hogy ne kelljen mindenkinek lapozgatnia: 1. Vedd ki a SIM-et. 2. Kapcsold be a telót. 3. Írd be 11× egymás után: **00012*00000000# 4. minden egyes beírásnál ki fogja írni, hogy hibás kód, ne törődj vele (ja, és a #-et már nem veszi be a végén, de ezzel se törődj) 5. a 10. beírás után azt fogja kiírni, hogy zárolva, de ne ijedj meg, írd be 11.-jére is. 6. a 11. beírás után kiír valami hülye szöveget, de ezután kikapcsolod, beteszed a Vodás SIM-et, és csodák csodája megy! Én is félve próbáltam ki, de MŰKÖDIK.
Hihetetlen végig csináltam próba cseresznye alapon, de elég nagy hülyeségnek tünt, és müxik.
Köszi
|
pén. szept. 24, 2004 14:04 |
|
|
Nailah
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. júl. 12, 2004 9:02 Hozzászólások: 35 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Sziasztok! Meg tudná mondani vki honnan lehet magyar nyelvet szerválni bele?
Köszi
|
csüt. szept. 23, 2004 20:08 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
jokers5 írta: Ugyanaz mint Neked.
Vszleg ez a legújabb. Legnagyobb méretű fotókat továbbra sem tudok róla leszedni és persze a JAVA feltöltés sem megy sehogy.
|
szer. szept. 22, 2004 16:00 |
|
|
jokers5
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 671 Tartózkodási hely: M. Service
|
Ugyanaz mint Neked.
|
szer. szept. 22, 2004 11:49 |
|
|
_Laca
platina tag
|
jokers5 írta: jokers5 írta: Vki nem tudna megdobni egy magyar sw-vel? Közben megoldottam.
Hogy sikerült? Milyen verzió az új szoft?
|
szer. szept. 22, 2004 10:32 |
|
|
jokers5
platina tag
|
jokers5 írta: Vki nem tudna megdobni egy magyar sw-vel?
Közben megoldottam.
|
szer. szept. 22, 2004 7:53 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Most kaptam vissza a tel-t, javításból és úgy látom, mintha ez már egy újabb szoft lenne. Írták is a papíron, hogy szoftverrátöltés is volt.
verziószám: 040629n-03.0A MJ22E.TMO-0.39D DPWME
Nektek milyen van?
|
hétf. szept. 20, 2004 16:20 |
|
|
jokers5
platina tag
|
Vki nem tudna megdobni egy magyar sw-vel?
|
vas. szept. 19, 2004 14:53 |
|
|
mell gibbon
vas-tag
Csatlakozott: szomb. szept. 18, 2004 16:10 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Koreai Népi Demokratikus Köztársaság
|
Hogy ne kelljen mindenkinek lapozgatnia:
1. Vedd ki a SIM-et.
2. Kapcsold be a telót.
3. Írd be 11× egymás után: **00012*00000000#
4. minden egyes beírásnál ki fogja írni, hogy hibás kód, ne törődj vele (ja, és a #-et már nem veszi be a végén, de ezzel se törődj)
5. a 10. beírás után azt fogja kiírni, hogy zárolva, de ne ijedj meg, írd be 11.-jére is.
6. a 11. beírás után kiír valami hülye szöveget, de ezután kikapcsolod, beteszed a Vodás SIM-et, és csodák csodája megy!
Én is félve próbáltam ki, de MŰKÖDIK.
|
szomb. szept. 18, 2004 17:36 |
|
|
wwwasp
vas-tag
|
Sziasztok!
En most szerewtnek vasarolni egy ilyen st60ast de sajnos nem nagyon ertek a telefonokhoz. Meg szeretnem kerdezni hogy erdemese itthon fuggetleniteni ezt a telefont azzal a hosszu szamkoddal, vagy inkabb adjam oda egy feketeszervizbe? Nem lesz semmi baja vagy nem rizikos itthon kikodolni?[/list]
|
szer. szept. 15, 2004 14:53 |
|
|
_Laca
platina tag
|
acorp02 írta: _Laca írta: ZZZolika írta: Én is t-mobilos vagyok, de a wap profiloknál nincs se felhasználói név se jelszó, segíts kérlek gyorsba!! beállítások/kapcsolatok/vivőbeállítások/GPRSbeállítások/T-Mobile WAP és itt: Autentikáció=(szerkeszt) deaktivál Jó szórakozást! ezt megcsináltam de nekem még mindig nemjó ugy csinálom, hogy beállitások / internet / kedvencek / és ott beirok egy urlt, pl egy helyet ahova töltöttem fel magamnak egy mid-et, de csak simán lejátsza és nem tudok semmit csinálni! pls-pls help
A hóvégi számlából kiderült, hogy tévedtem. Nem ettől a beállítástól ment a letöltés, hanem attól, hogy automatikusan aktiválta magának a GPRS-ONE kapcsolatot. Ugyanis én ezt bekapcsoltattam a versmondólánnyal.
Bocsánat, hogy félrevezettelek. Nem volt szándékos.
Tanulság: csak net-es kapcsolattal lehet letölteni, wap-al nem.
|
csüt. szept. 09, 2004 10:13 |
|
|
acorp02
vas-tag
|
_Laca írta: ZZZolika írta: Én is t-mobilos vagyok, de a wap profiloknál nincs se felhasználói név se jelszó, segíts kérlek gyorsba!! beállítások/kapcsolatok/vivőbeállítások/GPRSbeállítások/T-Mobile WAP és itt: Autentikáció=(szerkeszt) deaktivál Jó szórakozást!
ezt megcsináltam de nekem még mindig nemjó
ugy csinálom, hogy beállitások / internet / kedvencek / és ott beirok egy urlt, pl egy helyet ahova töltöttem fel magamnak egy mid-et, de csak simán lejátsza és nem tudok semmit csinálni! pls-pls help
|
szomb. szept. 04, 2004 17:32 |
|
|
sevi
ezüst tag
Csatlakozott: szer. júl. 07, 2004 18:20 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Budapest
|
Telecomshop.hu
A telecomshop.hu-n kapható soros kábellel (2000 HUF) nem működnek a feltöltések. Ha valakinek működnek akkor írjon
|
hétf. aug. 02, 2004 21:45 |
|
|
_Laca
platina tag
|
ZZZolika írta: Én is t-mobilos vagyok, de a wap profiloknál nincs se felhasználói név se jelszó, segíts kérlek gyorsba!!
beállítások/kapcsolatok/vivőbeállítások/GPRSbeállítások/T-Mobile WAP
és itt: Autentikáció=(szerkeszt) deaktivál
Jó szórakozást!
|
vas. aug. 01, 2004 20:29 |
|
|
ZZZolika
vas-tag
|
_Laca írta: petymeg írta: _Laca írta: _Laca írta: Milyen készülékekkel kompatibilis ez a tella JAVA szinten? Tényleg nem tudja senki? Vagy kihalt a fórum? eddig még 1ismerösömnek sem sikerült rá javat feltölteni,so nem tok segiteni.de ha lesz vlmi és sikerül(mert elvileg progi már van hozzá)akkor irom,hogyan és miképpen.Amugy az hogy atraktam a gyari szoftvert nem kaptam semmi extrat.tmo nincs rajta,de semmi plusz beállítást nem tok rajta,ami amugy ne lennerajta(a bal felsö gombra lehet rakni dolgokat(sms,mms,camera,notes..)ennyi:( Jó! Nagyon várom a kábeles letöltési lehetőséget! Addig is, ha témobilos vagy, akkor töröld ki a kapcsolódási nevet és jelszót a wap profilból... és láss csodát! mennek a letöltések! Csak az a baj, hogy nem minden játék indul el rajta. Azért érdeklődtem erősen, hogy melyik másik telefonnal lehet kompatibilis.
Szeva!!
Én is t-mobilos vagyok, de a wap profiloknál nincs se felhasználói név se jelszó, segíts kérlek gyorsba!!
1000x hála pénz!
Nálam így jön sorba a profilba lépés után: Profilnév, ip cím, ip port, honlap, bontási idő, mód választás, csd beáll, gprs beáll. Sehol amit mondtál!
ciao
|
vas. aug. 01, 2004 19:21 |
|
|
_Laca
platina tag
|
petymeg írta: _Laca írta: _Laca írta: Milyen készülékekkel kompatibilis ez a tella JAVA szinten? Tényleg nem tudja senki? Vagy kihalt a fórum? eddig még 1ismerösömnek sem sikerült rá javat feltölteni,so nem tok segiteni.de ha lesz vlmi és sikerül(mert elvileg progi már van hozzá)akkor irom,hogyan és miképpen.Amugy az hogy atraktam a gyari szoftvert nem kaptam semmi extrat.tmo nincs rajta,de semmi plusz beállítást nem tok rajta,ami amugy ne lennerajta(a bal felsö gombra lehet rakni dolgokat(sms,mms,camera,notes..)ennyi:(
Jó! Nagyon várom a kábeles letöltési lehetőséget!
Addig is, ha témobilos vagy, akkor töröld ki a kapcsolódási nevet és jelszót a wap profilból... és láss csodát! mennek a letöltések!
Csak az a baj, hogy nem minden játék indul el rajta. Azért érdeklődtem erősen, hogy melyik másik telefonnal lehet kompatibilis.
|
szomb. júl. 31, 2004 16:15 |
|
|
petymeg
ezüst tag
|
_Laca írta: _Laca írta: Milyen készülékekkel kompatibilis ez a tella JAVA szinten? Tényleg nem tudja senki? Vagy kihalt a fórum?
eddig még 1ismerösömnek sem sikerült rá javat feltölteni,so nem tok segiteni.de ha lesz vlmi és sikerül(mert elvileg progi már van hozzá)akkor irom,hogyan és miképpen.Amugy az hogy atraktam a gyari szoftvert nem kaptam semmi extrat.tmo nincs rajta,de semmi plusz beállítást nem tok rajta,ami amugy ne lennerajta(a bal felsö gombra lehet rakni dolgokat(sms,mms,camera,notes..)ennyi:(
|
szomb. júl. 31, 2004 13:12 |
|
|
_Laca
platina tag
|
_Laca írta: Milyen készülékekkel kompatibilis ez a tella JAVA szinten?
Tényleg nem tudja senki? Vagy kihalt a fórum?
|
pén. júl. 30, 2004 15:07 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Milyen készülékekkel kompatibilis ez a tella JAVA szinten?
|
szer. júl. 28, 2004 11:15 |
|
|
sevi
ezüst tag
Csatlakozott: szer. júl. 07, 2004 18:20 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Budapest
|
a verziószám 3.4.
ja és sevi=sevcsik.
|
szomb. júl. 24, 2004 19:11 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
sevi: dobj egy verziószámot, lehet, hogy tudok segíteni, sőt minden bizonnyal, de ne igyunk előre a medve bőrére.
sevi=sevcsik? :
|
pén. júl. 23, 2004 19:45 |
|
|
sevi
ezüst tag
|
A Mobtime Cell Phone Manager-rel lehet turkálni a telefon memóriájában.
Sajnos, regisztrálni kell ahhoz, hogy írni is tudjunk a memóriába. De sehol se teláltam hozzá serialt. Úgyhogy aki talál feltétlenül írja meg!
http://www.mobtime.com/en/
|
pén. júl. 23, 2004 13:43 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Kedves Barátaim!
Van rá esély, hogy erre a telefonra valaha is rá lehet tölteni majd JAVA játékokat
|
pén. júl. 23, 2004 9:10 |
|
|
bilesaron
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 14:38 Hozzászólások: 71 Tartózkodási hely: Budapest
|
Odo írta: bilesaron írta: Örülök neki, hogy nincs vele semmi baja! Nekem ST55m kb 1 hónapig, de ha 5x nem voltam vele szervizben, akkor 1x sem. Mindig volt vmi baja amitől megkergült. Alaplapot is cseréltek rajta, az se segített neki, így túladtam rajta! WAPon próbált a kedves bátyád írni vmi szöveget? Egyből reagál rá? Vagy MMS/SMS írásnál egyből reagál a teló a nyomkodásra?! Hát az ST55m hót lassú volt, és amit az ismerősünk vett, ugyanezekre panaszkodik. Bár lehet mi vagyunk a hülyék és türelmetlenek )) Hogy ne más véleményét mondjam, én is wapoztam vele. Normális volt a sebesség. Az MMS/SMS írás is teljesen oké!
Oké:)
Lehet, én és az ismerősünk fogott ki egy rossz szériát!
|
csüt. júl. 22, 2004 22:23 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
bilesaron írta: Örülök neki, hogy nincs vele semmi baja! Nekem ST55m kb 1 hónapig, de ha 5x nem voltam vele szervizben, akkor 1x sem. Mindig volt vmi baja amitől megkergült. Alaplapot is cseréltek rajta, az se segített neki, így túladtam rajta! WAPon próbált a kedves bátyád írni vmi szöveget? Egyből reagál rá? Vagy MMS/SMS írásnál egyből reagál a teló a nyomkodásra?! Hát az ST55m hót lassú volt, és amit az ismerősünk vett, ugyanezekre panaszkodik. Bár lehet mi vagyunk a hülyék és türelmetlenek ))
Hogy ne más véleményét mondjam, én is wapoztam vele. Normális volt a sebesség. Az MMS/SMS írás is teljesen oké!
|
csüt. júl. 22, 2004 22:20 |
|
|
bilesaron
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 14:38 Hozzászólások: 71 Tartózkodási hely: Budapest
|
Odo írta: bilesaron írta: Kedves Odo! Én nekem ez a készülék elődje az ST55öm volt, amin gyorsan túl is adtam, illetve 1,5 hete a családomba vásroltak egy ST60at. Az ST55 összes idegesítő hiábja benne maradt, kezdve a be/ki kapcsolási hang némíthatatlanságától kezdve a fagyogatásig, lassúságig... Nem hiába, hogy ennyire olcsón adják ezt a telefont! Kedves bilesaron! A bátyámnak van ST55 telója, s semmi gond nincs vele. S főleg nem mondanék ilyet, hogy lassú.
Örülök neki, hogy nincs vele semmi baja!
Nekem ST55m kb 1 hónapig, de ha 5x nem voltam vele szervizben, akkor 1x sem. Mindig volt vmi baja amitől megkergült. Alaplapot is cseréltek rajta, az se segített neki, így túladtam rajta!
WAPon próbált a kedves bátyád írni vmi szöveget? Egyből reagál rá?
Vagy MMS/SMS írásnál egyből reagál a teló a nyomkodásra?! Hát az ST55m hót lassú volt, és amit az ismerősünk vett, ugyanezekre panaszkodik. Bár lehet mi vagyunk a hülyék és türelmetlenek ))
|
csüt. júl. 22, 2004 22:12 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
bilesaron írta: Kedves Odo! Én nekem ez a készülék elődje az ST55öm volt, amin gyorsan túl is adtam, illetve 1,5 hete a családomba vásroltak egy ST60at. Az ST55 összes idegesítő hiábja benne maradt, kezdve a be/ki kapcsolási hang némíthatatlanságától kezdve a fagyogatásig, lassúságig... Nem hiába, hogy ennyire olcsón adják ezt a telefont!
Kedves bilesaron!
A bátyámnak van ST55 telója, s semmi gond nincs vele. S főleg nem mondanék ilyet, hogy lassú.
|
csüt. júl. 22, 2004 21:35 |
|
|
bilesaron
ezüst tag
|
Odo írta: bilesaron írta: kisHerceg írta: Köszi! Erőteljesen gondolkodom egyen... Ahhoz, hogy java-t, csengőhangot töltsek rá, képeket le, kell flashelni? Gondolom úgy már elveszti a garit... Ha a véleményemre vagy kíváncsi, én gyorsan elfelejteném az ST60ast, mert ezt nem a németek gyártáják (ODM modell) és ez igencsak meglátszik rajta... Valóban flashelni kell... és a gari ugrik. Miért ne lehetne képeket letölteni, meg csengőhangokat rátenni? Ennyi pénzt meg bőven megér.
Kedves Odo!
Én nekem ez a készülék elődje az ST55öm volt, amin gyorsan túl is adtam, illetve 1,5 hete a családomba vásroltak egy ST60at. Az ST55 összes idegesítő hiábja benne maradt, kezdve a be/ki kapcsolási hang némíthatatlanságától kezdve a fagyogatásig, lassúságig... Nem hiába, hogy ennyire olcsón adják ezt a telefont!
|
csüt. júl. 22, 2004 21:21 |
|
|
Odo
Moderátor
|
bilesaron írta: kisHerceg írta: Köszi! Erőteljesen gondolkodom egyen... Ahhoz, hogy java-t, csengőhangot töltsek rá, képeket le, kell flashelni? Gondolom úgy már elveszti a garit... Ha a véleményemre vagy kíváncsi, én gyorsan elfelejteném az ST60ast, mert ezt nem a németek gyártáják (ODM modell) és ez igencsak meglátszik rajta... Valóban flashelni kell... és a gari ugrik.
Miért ne lehetne képeket letölteni, meg csengőhangokat rátenni?
Ennyi pénzt meg bőven megér.
|
csüt. júl. 22, 2004 20:10 |
|
|
sevi
ezüst tag
|
én flasheltem a telefont, de még mindig nem tudom hogy kell rá JAVÁt tölteni. A smart Tool-lal nem lehet
|
csüt. júl. 22, 2004 18:24 |
|
|
bilesaron
ezüst tag
|
kisHerceg írta: Köszi! Erőteljesen gondolkodom egyen... Ahhoz, hogy java-t, csengőhangot töltsek rá, képeket le, kell flashelni? Gondolom úgy már elveszti a garit...
Ha a véleményemre vagy kíváncsi, én gyorsan elfelejteném az ST60ast, mert ezt nem a németek gyártáják (ODM modell) és ez igencsak meglátszik rajta...
Valóban flashelni kell... és a gari ugrik.
|
csüt. júl. 22, 2004 16:48 |
|
|
kisHerceg
ezüst tag
|
Köszi!
Erőteljesen gondolkodom egyen... Ahhoz, hogy java-t, csengőhangot töltsek rá, képeket le, kell flashelni? Gondolom úgy már elveszti a garit...
|
csüt. júl. 22, 2004 16:08 |
|
|
bilesaron
ezüst tag
|
kisHerceg írta: Sziasztok!
Engem a használatával kapcsolatban érdekelnének infók! Pl. tudok a gombokra parancsokat rakni (pl. 2-es gomb sms írás, 3-as valami waphivatkozás...) Van-e benne valami jegyzettömb, határidőnapló. Milyen az ébresztője? Könnyű az smsírás (visszajelzi a felhasznált karaktereket)? Szóval tudja azokat a funkciókat mint pl. az mt50-es? Milyen a kihangosítója, hangvezérlése?
Előre is kösz a válaszokat!
Üdv!
Gombokra tudsz aparancsokat rakni, ugyanúgy mint az MT50nél.
Ébresztője is u.a mint az MT50nél.
KihangosÍtója elég jó, de a hangvezérlése csapnivaló.
Naptár van benne, emlékeztetővel, de nagyon szükös a kapacitása (50db).
SMSírásnál a karaktereket nem mutatja, SMS írás menüben tudod megnézni, hány karakternél jársz, MMSnél viszont írás közben is mutatja az elhasznált kartereket, ott nem kell külön a menübe bemenni.
|
csüt. júl. 22, 2004 10:06 |
|
|
kisHerceg
ezüst tag
|
Sziasztok!
Engem a használatával kapcsolatban érdekelnének infók!
Pl. tudok a gombokra parancsokat rakni (pl. 2-es gomb sms írás, 3-as valami waphivatkozás...)
Van-e benne valami jegyzettömb, határidőnapló. Milyen az ébresztője? Könnyű az smsírás (visszajelzi a felhasznált karaktereket)?
Szóval tudja azokat a funkciókat mint pl. az mt50-es?
Milyen a kihangosítója, hangvezérlése?
Előre is kösz a válaszokat!
Üdv!
|
csüt. júl. 22, 2004 10:02 |
|
|
sevi
ezüst tag
|
megcsináltam az unlockot nekem tökéletesen működik!
kösz a segítséget mindenkinek!
Nem tudja valaki hogy lehet kábellel rátölteni JAVA játékokat?
Meg hogy honnan lehet magyar szoftvert szedni hozzá?
|
kedd júl. 20, 2004 20:02 |
|
|
petymeg
ezüst tag
|
én is megtaláltam azt az oldalt,de azé thx:)
amúgyilag.Nekem nem megy,mert nem tudom letölteni a telóról a softwaret mert mindig vlhol megáll.AZ aksi full,a kábel jó inik bemásolva.HA van vlmi ötlet,h mit rontottam el azt megköszönném...
válasz az elöttem szólóhoz:olvasd el azt a fórumot,amit djflash megadott és még ezt is és mindened meglesz.amúgy kép/hang megy játék (még) nem
|
vas. júl. 18, 2004 18:52 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Sziasztok!
Milyen kábel kell a szoftverbuheráláshoz és a kép,hang, játék feltöltéséhez?
Sikerült már valkinek játékot rátölteni?
|
vas. júl. 18, 2004 11:30 |
|
|
djflash
vas-tag
Csatlakozott: hétf. júl. 12, 2004 15:18 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Budapest
|
petymeg:
Ezen a fórumon le van írva részletesen, hogy hogyan kell kilockolni a telót, meg a t-mobilos **** kiszedni róla.
http://www.telefonguru.hu/keszulekek/ke ... s_ST60.asp
|
szer. júl. 14, 2004 9:23 |
|
|
petymeg
ezüst tag
|
thx
so kérdeznék mivel nekem ma 2órás xxxással sem sikerült rájönni,hogyan is kell.Van ugybár ez a szép switch tool.be is kattoltam a neutralt(azaz switch to neutral)és nem csinál semmit.gondolom én most kell nekiesni a servicedownloaderrel.De berakom neki azt a 3db fájlt és csinál vlmit,de gyakorlatilag semmit.
Ezen az oldalon van még 1pár download*.ini fálj.Na én ezeket berktam oda ahová illik,és a swith nagyon ügyes kis dolgokat ajánlott fel.Az egyik az volt,hogy le lehet menteni(elvileg,mivel nem reagál semmit)azt a szoftwert ami a telón van.Mondjuk ez azé lenne jó mert ha valami kasu baromságot rakok rá akkor azt vissza tom tenni.Tom vagy vlmi hasonló fájl csinálna.De nem.Ha viszont a restore-t pöttyölöm be,és berakom azt a fájlt,amit szintén le lehet szedni a fent említett oldalról,akkor viszont csinálna,csak nem merem felüliratni arra a bizonytalanra(st60unbrand(ger))Ha valakinek sikerül vlmi áttörő felfedezést tenni pls szóljon.
Mégvalami.Ugye az oplogó a tmo szimbólum a telefonon.És erre lehet olyantot is rakni(.bmp-t felrak az ember jobbklikk és beállít logonak)ekkor ugye ki kellene cserélnie tmot.De nem.Fogja és odarakja tmo fölé.Hmmm.
kezdem nem szeretni eme szolgáltatót
Sziasztok és remélem sikerül több dógot összehozni...bye
|
kedd júl. 13, 2004 23:17 |
|
|
djflash
vas-tag
Csatlakozott: hétf. júl. 12, 2004 15:18 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nailah írta: petymeg: Honnan szedted az mbf fájlokat?
http://www.miccom.cc/phpBB/viewtopic.php?p=637075 címen találsz az st60-as kikódolásos részben. (teil1, teil2 "szavak" alatt van) Valami firmware 040305 pontokhoz kapcsolódik.
|
kedd júl. 13, 2004 20:54 |
|
|