Szerző |
Üzenet |
joc_
gyémánt tag
|
Sy írta: joc_ írta: Rosszul érzem, ha azt látom, hogy ő az aki rendszeresen topikot indít a cikkel kapcsolatban amikről előre is sejthető hogy 3-nál több értelmes hsz nem lesz benne? Most komolyan. Nézzük ezt a kártyaolvasót. Ez olyan téma, amivel kapcsolatosan egy fórumban lesznek valóban HOZZÁszólások? Ezek a topikok csak arra jönnek létre hogy olvasd el a ciket aztán csá. Off: Igen, rosszul érzed. Pár éve valóban maguktól nyíltak meg a topikok, de most csak akkor, ha valaki a híroldalról hozzászól először. Szóval azért, mert téged nem érdekel speciel ez, vagy egy másik, a híroldalon megjelent cikk körüli eszmecsere, másokat még igen Ahogy gondolom nem nyálazod át a mobil csoport összes napi termését sem - nyugodtan kihagyhatod ezeket is, ha nem érdekel. :Off Azt hiszem nem egészen értettél meg, de (remélem) nem is kell hogy azonos véleményünk legyen. Én mindenesetre azt látom hogy ezek a topikok 3-4 hsz után elmennek flémbe vagy offba. Pláne amikor ugyanehhez a cikkszerzőhöz köthető cikkhez kapcsolódik a topik.
Ez egy észrevétel, és sehol sem követeltem hogy szűnjön meg a kötődés, vagy a szerző ne írjon több cikket.
|
szomb. jan. 20, 2007 20:27 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
joc_ írta: Rosszul érzem, ha azt látom, hogy ő az aki rendszeresen topikot indít a cikkel kapcsolatban amikről előre is sejthető hogy 3-nál több értelmes hsz nem lesz benne? Most komolyan. Nézzük ezt a kártyaolvasót. Ez olyan téma, amivel kapcsolatosan egy fórumban lesznek valóban HOZZÁszólások? Ezek a topikok csak arra jönnek létre hogy olvasd el a ciket aztán csá.
Off:
Igen, rosszul érzed. Pár éve valóban maguktól nyíltak meg a topikok, de most csak akkor, ha valaki a híroldalról hozzászól először. Szóval azért, mert téged nem érdekel speciel ez, vagy egy másik, a híroldalon megjelent cikk körüli eszmecsere, másokat még igen Ahogy gondolom nem nyálazod át a mobil csoport összes napi termését sem - nyugodtan kihagyhatod ezeket is, ha nem érdekel.
:Off
|
szomb. jan. 20, 2007 19:39 |
|
|
atwap
platina tag
|
blueye írta: Kano írta: Láttam néhány terméket amin az van rajta, hogy All in 1. Mit tök**ni itt számokkal. SZvsz elég az all in. És megadta!
ha már Gyuribáttyánk, és a póker. Hallottátok, hogy a Horváth kubába megy nagykövetnek? így aztán a Gyuri mellé új embert keresnek, és úgy látszik meg is találták BALÁZS KLÁRI személyében!!! már alig várom
|
szomb. jan. 20, 2007 15:29 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Kano írta: Macika írta: blueye írta: Ez is tetszik: "MS, MS-Magic Gate". Ezért írtam. Lehetett volna még: MS sötétkék, MS világoskék, stb... Láttam néhány terméket amin az van rajta, hogy All in 1. Mit tök**ni itt számokkal. Na ja, csak hát tudod, akkor már nem lehet tovább fokozni.
Azt nem lehet, hogy 'All+1 in 1'...
Az 56 után meg jöhet a 60 in egy, aztán a 66 in 1 és így tovább...
Ki van ez találva, kérem
|
szomb. jan. 20, 2007 15:11 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Kano írta: Láttam néhány terméket amin az van rajta, hogy All in 1. Mit tök**ni itt számokkal.
SZvsz elég az all in. És megadta!
|
szomb. jan. 20, 2007 13:09 |
|
|
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
Macika írta: blueye írta: Ez is tetszik: "MS, MS-Magic Gate". Ezért írtam. Lehetett volna még: MS sötétkék, MS világoskék, stb...
Láttam néhány terméket amin az van rajta, hogy All in 1.
Mit tök**ni itt számokkal.
|
szomb. jan. 20, 2007 12:52 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
nem teljesen automatikusan. akkor indul egy ilyen topic, ha a hírsite-on valaki hozzászól egy hírhez, cikkhez.
persze ennek nicns itt akkora hagyománya, mint a ph!-n.
|
szomb. jan. 20, 2007 10:51 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
joc_ írta: Andrei írta: Lassan már tényleg kellene szólni ennek a László Ferenc gyereknek, hogy írjon valami normálisat is. Rosszul érzem, ha azt látom, hogy ő az aki rendszeresen topikot indít a cikkel kapcsolatban amikről előre is sejthető hogy 3-nál több értelmes hsz nem lesz benne? Most komolyan. Nézzük ezt a kártyaolvasót. Ez olyan téma, amivel kapcsolatosan egy fórumban lesznek valóban HOZZÁszólások? Ezek a topikok csak arra jönnek létre hogy olvasd el a ciket aztán csá.
Ezek a topic-ok automatikusan indulnak, ha megnézed a topic nyitója bot.
|
szomb. jan. 20, 2007 10:43 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Andrei írta: Lassan már tényleg kellene szólni ennek a László Ferenc gyereknek, hogy írjon valami normálisat is. Legalább olvasson utána. Nekem olyan embernek tűnik, akit odaengedtek a papa gépéhez és most felfedezi az Internet létezését, pedig már pár éve az "ott van a gépben" Lassan már tényleg elmegy a kedvem az olvasástól.
"gyakorlatilag mindenféle és -fajta kártyát képes kezelni, talán egyedül csak a francia kártyát nem." (egy halovány mosoly azért megjelent a szám sarkában).
1 német cikk:
http://www.chip.de/news/c1_news_2384460 ... 226&tid2=0
|
szomb. jan. 20, 2007 9:09 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
Andrei írta: Lassan már tényleg kellene szólni ennek a László Ferenc gyereknek, hogy írjon valami normálisat is. Rosszul érzem, ha azt látom, hogy ő az aki rendszeresen topikot indít a cikkel kapcsolatban amikről előre is sejthető hogy 3-nál több értelmes hsz nem lesz benne?
Most komolyan. Nézzük ezt a kártyaolvasót. Ez olyan téma, amivel kapcsolatosan egy fórumban lesznek valóban HOZZÁszólások?
Ezek a topikok csak arra jönnek létre hogy olvasd el a ciket aztán csá.
|
szomb. jan. 20, 2007 8:54 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Mondjuk az '56 in 1'-et nem hiszem, hogy ő találta volna ki, hiszen GONDOLOM, valahol az fel kell legyen tüntetve a kütyün is (bár mi ezt nem látjuk ezen az egyetlen képecskén).
|
szomb. jan. 20, 2007 1:00 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Az ő cikkei már régóta ilyenek. Vagy ezt a színvonalat hozta, vagy ctrl+c -> ctrl+v
|
pén. jan. 19, 2007 21:27 |
|
|
Andrei
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1448 Tartózkodási hely: Brüsszel, Belgium
|
Lassan már tényleg kellene szólni ennek a László Ferenc gyereknek, hogy írjon valami normálisat is. Legalább olvasson utána. Nekem olyan embernek tűnik, akit odaengedtek a papa gépéhez és most felfedezi az Internet létezését, pedig már pár éve az "ott van a gépben" :-D Lassan már tényleg elmegy a kedvem az olvasástól.
|
pén. jan. 19, 2007 20:28 |
|
|
Macika
Moderátor
|
blueye írta: Ez is tetszik: "MS, MS-Magic Gate". Ezért írtam.
Lehetett volna még: MS sötétkék, MS világoskék, stb...
|
pén. jan. 19, 2007 19:08 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Ez is tetszik:
"MS, MS-Magic Gate".
|
pén. jan. 19, 2007 8:59 |
|
|
Neomad
vas-tag
|
Sõt ha hozzáadjuk, hogy sok más dologra is használható (pl. alátét, könyvjelzõ, fogvájótartó, stb.) akár lehet 200 in 1 is :-D
|
csüt. jan. 18, 2007 22:49 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Azért a CF-nél lehetett volna még bővíteni, talán meglett volna a 100 in 1 is.
Pl. CF Sandisk, CF Sandisk Extreme III, MicroDrive Hitatchi, Microdrive IBM, Microdrive Seagate, Microdrive NoName, Zöld színű Noname CF, stb...
|
csüt. jan. 18, 2007 21:35 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Ez mekkora kamu!
Guni
|
csüt. jan. 18, 2007 18:47 |
|
|
Neomad
vas-tag
|
gondolom a kisebb méretû kártyákat továbbra is csak átalakítóval olvassa (pl. RS MMC -> MMC), mivel csak hat slotja van, így az 56 egyben jól hangzik, de valójában nem teljesen igaz
|
csüt. jan. 18, 2007 17:35 |
|
|
Terminal_szerkeszto
bot
|
56 az 1-ben kártyaolvasó: SIM kártyát is eszik
|
csüt. jan. 18, 2007 17:34 |
|
|