|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
Breakk
arany tag
|
Én nemtudoksajna segíteni,csak most akarok venni gx-10i-t.
Amúgy az a különbség, hogy tudja az 1900-at,meg állítólag sokat javítottak a kameráján.Mert az elődjénél elég nehéz volt éles képet készíteni,és itt elvilegg jobb a kamera.
Sztem amúgy az "i"-s modellt nézted,mert végülis az sem fekete,hanem ilyen matt.Szürkés fekete inkább.
|
hétf. jún. 23, 2003 14:28 |
|
|
amateur2
ezüst tag
|
Breakk!
Úgy emléxem, hogy a világosabb, azaz a sima i-nélküli.
Ám úgy látom, hogy ez a drágabb 30-40k-val, viszont nem tudja az 1900-at? Mi még a különbség?
A srác 6*10000-Ft-ért vette Rokkantrollal elõzetes befizetés nélkül, annyiért viszont az i-set adják:(
Na mostmár magam is bekavartam. Elõször kiderítem pontosan mellik is.
Elsõsorban még mindig a GPRS vodawap érdekelne.Hogy lehet címet beírni? Gondolom ez független attól, hogy i-s-e.
Addig is keresek....
AVE.
|
hétf. jún. 23, 2003 12:05 |
|
|
Breakk
arany tag
|
amature2: fehér szinű volt vagy fekete? fehér az sima,fekete pedig "i".
|
hétf. jún. 23, 2003 10:13 |
|
|
amateur2
ezüst tag
|
Hi!
Volt nálam tegnap egy új vodás GX 10-es. Azt nemtom, hogy sima, vagy (i)-s:(
Beleraktam aktív voda GPRS Wap kártyámat, beállítottam a portot meg mindent, kezdõlapnak ENCI-t, de nem tudtam wapozni.
CSak a voda live jött be mindig. Miért van ez? Nem értek a telóhoz csak rövid ideig volt nálam, ME 45-öm ben ha aktiválom a profilt, akkor tudok pl. URL-re ugrani, meg ilyenek. Ennél hogy oldható ez meg?
AVE
|
hétf. jún. 23, 2003 9:59 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
szerintem a Voda csinálja..nekem is volt már hasolnó 3650el... de lehet én csináltam vmit rosszul...
|
vas. jún. 22, 2003 20:40 |
|
|
miro1
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Budapest
|
Remélem nincs még ilyen topic (én húsz lapot átnéztem és a keresőbe is beírtam egy párszor de nem találtam)a kérdésem az lenne hogy internetezés közben ha éppen nem tölt le semmit a telefon akkor megszakítja a kapcsolatot ha folyamatosan böngészek akár egész nap megy de itt például letöltök egy topicot és mire végig olvasom addigra pont megszakítja a kapcsolatot. Ha tud valaki kérem segítsen.
Köszi.
|
vas. jún. 22, 2003 17:46 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|