Szerző |
Üzenet |
kmf
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 159 Tartózkodási hely: Budapest
|
"Nem akarásnak nyögés a vége."
|
vas. jún. 01, 2003 21:01 |
|
|
k_chris
platina tag
|
cml azert mert az SMSbol indultak ki ami nem profitcsinalasra volt tervezve igazabol nem is a normal usernek raktak bele az SMS funkciot ha jol tudom megis mekkora uzlet lett belole. emlexem amikor meg ingyen lehetett pannonrol smsezni mert a kutya nem hasznalta.
ezt akarjak MMSel is eljatszani de ez nem fog nekik osszejonni mert erolkodesnek nyoges a vege vagy mi
|
vas. jún. 01, 2003 20:47 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
Mondjuk attól még lehet jól működő egy program, hogy nincs
rá jó törés :c)))))))
|
vas. jún. 01, 2003 19:25 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Visszatérve a témához, a fényképezősdit még mindig nem értem. Egy akármilyen digi fényképezőgéppel szebb képet lehet csinálni, mint mobillal, minek ezt erőltetni. Akkor már ott lesz a 3G, ami valóban nagy előrelépés, hiszen a mobil hálózaton csak úgy lehet új szolgáltatásokat kialakítani, ha a sávszélességet is növeljük. Nem lenne hátrány, ha pl. a mobilommal időnként hazanézhetnék a lakásomba, bekapcsolnám a légkondit, mielőtt hazamegyek, ha csomagot hoznak, beengedem az ajtóig a postást, hogy letegye stb. Erre biztosan sokan ugranának, de a mai GSM szolgáltatással ez sem megoldható. A többi témához pedig csak annyit, hogy higgyétek el, amíg el tudják tartani magukat a szilíciumtechnikát használó cégek, addig nem fognak újítani. Amíg veszünk benzines/diesel/gázos autót, addig az olaj lesz az úr stb., nem filozofálok tovább.
|
vas. jún. 01, 2003 16:14 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
A 3650 topicban írtam egy linket mp3 lejátszónak, ott van IR Remote is, meg hozzá crack is asszem! )
|
vas. jún. 01, 2003 15:49 |
|
|
.:Jeff:.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
Igen, de Dark a P800 topicban arra panaszkodott, hogy még nincs rá normális crack, mert mindegy egyes újraindításnál be kell petyegni a serialt...
|
vas. jún. 01, 2003 15:36 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
Ha jól tudom, már a Series 7-re is megvan, tehát P800-on is
megy.
|
vas. jún. 01, 2003 15:25 |
|
|
.:Jeff:.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
7650, 3650-re van távirányító..6610-re sajnos nem találtam
|
vas. jún. 01, 2003 15:17 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Nekem nem megy az IR távirányító... (off)
|
vas. jún. 01, 2003 13:52 |
|
|
.Macika.
|
Lassan fél éve megvan az IR távirányító progi rá, csodálom,
hogy nem találkoztál még vele, itt a fórumon is volt link hozzá.
|
vas. jún. 01, 2003 13:39 |
|
|
alorinc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 411 Tartózkodási hely: Budapest
|
Vajon megoldható, hogy atelefon IR/BT portjával irányítsam a tv-t, a villanykapcsolót és minden hasonló müszaki eszközt ami infrával műxik? Mert ez egy nagyon jó dolog lenne
|
vas. jún. 01, 2003 13:15 |
|
|
kmf
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 159 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nokia 3605?
Ez lesz az ujitas?
|
pén. máj. 30, 2003 18:15 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Meglátjuk.
|
csüt. máj. 29, 2003 22:14 |
|
|
ANTIpc
ezüst tag
|
OFF
{i}> A most alatt mit ertesz?
Mondjuk 5 éven belüli intervallumot.
> De majd ha ugy 10 Ghz-nel jarunk....
Nemnem! Nézd csak meg a fejlődés mértékét! Erőteljesen
lassul! Egész egyszerűen azért, mert nem tudnak ezen a
technológián mit fejleszteni. Beraknak néhány új utasítást,
javítanak a futószalag-technikán, és kész. Ezt akármeddig
nem lehet finomítgatni, mert meg fogják unni a userek.{/i}
5 ev mulva konnyen lehet, hogy kezd majd valami uj technologia elterjedni, de csak az igazan draga gepeknel, en nem hinnem, hogy akar csak 10-20%-ot le tudnanak csipni a mostani hagyomanyos szilicum-alapu chipek eladasabol az uj chipek gyartoi, 10 even belul....de persze majd meglatjuk
A fejlodes szerintem nem lassul meredeken....talan kijelenthetjuk, hogy lassul, de meredeken szerintem semmikepp sem...amugy mire gondolsz azalatt, hogy lassul a fejlodes?
Aranyaiban (ido - proci-sebesseg) lassabb a proci RC5-ben?...seti-ben?...divx csomiban?...specint-ben?...lebegopontosban?...vagy miben?
Amugy az a belerakott par utasitas sok esetben akar 50% plusszt is jelenthet..arrol nem ok tehetnek, hogy egyesek csesznek kihasznalni ezt.
A masik meg az, hogy tegyuk fel: mai proci 0,5 volttal, es 50 nanometeres technologiaval...gondolom elhiszed, mas lenne sebessegben...persze talan erre azt mondjak most egyesek, hogy nem lehetseges...en meg azt mondom erre, hogy 5 ev mulva majd meglatjuk
Amugy az sem igaz, hogy semmit nem kapunk mast, mert orajelet kapunk dogivel, az meg ugye azonos procinal is fontos. A juzerek meg nem fogjak megunni, amig kb 2-evente duplaolyan gyors procit kapnak
Ja, meg valami...a cache-es dolog amit irtam...most ugyan nem feltetlenul eri meg telepakolni vele a gepet/procit a gyartoknak, de mint irtam, ezzel kesobb is lazan lehet novelni a proci sebesseget, szinte semmi fejlesztes nem kell hozza, "csak" bele kell tenni....de egyellore valamiert nem ez az elso szempont naluk, asszem ezt szepen lassan hozzak be nekunk.
1 pelda arra, hogy azert "kicsit" tobbrol van itt szo, mint lassu fejlesztesrol:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=19988
{i}Az IBM először tavaly áprilisban közölt részleteket a tervek szerint 2004-ben megjelenő új 64 bites processzor-architektúráról. A Power5 0,13 mikronos technológiával készül majd. A processzor -- akárcsak az Intel Pentium 4 és Xeon megoldásai -- támogatja a szimultán többszálú végrehajtást (SMT). Az IBM elmondása szerint e funkció hatékony alkalmazásának köszönhetően valóban kétszeresére nő a processzor teljesítménye, nem csupán néhány 10 százalékkal, ahogy az Intel implementációja esetében. {/i}
Moore: http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=19879
{i}Gordon Moore, az Intel társalapítója tegnap egy szakmai konferencián tartott megnyitó beszédében azt jósolta, hogy a félvezetőipar szédítő fejlődési üteme a gazdasági hullámzásoktól függetlenül {b}még legalább tíz évig fenntartható{/b}.
A törvény fenntarthatóságát többnyire a fizika törvényeire hivatkozva szokták megkérdőjelezni, azonban a mérnökök a szkeptikusok érveit és a fizika törvényeit rendre megcáfolták. Mint Moore felidézte: korábban úgy gondolták, hogy 1 mikronos csíkszélesség alá képtelenség eljutni a litográfia korlátai miatt, később pedig a 0,25 mikronos technológiát tekintették az elérhető határnak, az iparág azonban ma a 90 nanométeres gyártás bevezetésére készül. Az exponenciális növekedés azonban nem tarthat örökké, tette hozzá.{/i}
En hiszek az o joslataban
Bocsi az OFF-ert!
|
csüt. máj. 29, 2003 21:03 |
|
|
kmf
arany tag
|
Most mar csak a T68 procija erdekelne...
|
csüt. máj. 29, 2003 19:40 |
|
|
Arman_Blade
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Siemens S55 szerzvízmenüje szerint 52Mhz, amit 28Mhzra csökkenthetünk, ha úgy akarjuk
|
csüt. máj. 29, 2003 19:25 |
|
|
k_chris
platina tag
|
ami most leülteti a szamitogep fejleszteseket az az szerintem hogy a 2-3-4-586 os idokben meg p1-2 idokben az hajtotta elore a dolgokat hogy AMI KELLETT FUNKCIO az sem volt tokeletesen megvalositva. ezert kellett mindig a gyorsabb amint megjelent mert gyorsabban futott a word+excel. (arrol most ne beszeljunk hogy optimalizalni lehet, ezt egy bizonyos szintig lehet csinalni - linuxos programok is megakat foglalnak.) DE ezek a funkciok ma mar nem hajtoerő mert egy akarmilyen szovegszerkeszto elmegy rohogve 1 1GHzes procin 512RAMon (es sokat mondtam), vinyo akarakat is meg lehet nezni! Ezek filmraktarozas + DVD uncompressed vagas mellett nem tudom mire lehet kihasznalni... es, ez a felhasznalas (iroda) teszi ki a userek >70%át. ennyi...
|
csüt. máj. 29, 2003 12:38 |
|
|
Cs
|
A mobilhasználat során ma már lényegében egy állandó tanulási folyamat részesei vagyunk. A felhasználók zömét szép lassan meg kell ismertetni az új fogalmakkal, a szolgáltatásokban rejlő lehetőségekkel és azok használati értékével.
Ez a tanulási folyamat lassú és nehézkes.
Arról nem is beszélve, hogy az új funkciók zömét akkor lehet kihasználni, ha a szolgáltatók megfelelő applikációkat és tartalmat biztosítanak hozzá. Márpedig ez sem egyszerű. Ezeknek a szolgáltatásoknak és tartalmaknak a kidolgozása pénzbe és időbe kerül és csak akkor erőltetik, ha elég felhasználó áldoz majd annak igénybevételére. Jó példa a WAP, ami évek óta van, évek óta hallunk róla. Mégis csak msot kezd terjedni, pedig a készülékek jó része már régóta WAP képes. A mostani felfutás ellenére pedig még ma is csak az ügyfelek kisebb hányada veszi rendszersen igénybe. Ráadásul a szolgáltatóknak is ki kell tapasztalniuk, hogy mely tartalmakat és milyen formában érdemes közzétenniük, mire mutatkozik valós igény és mire nem.
|
csüt. máj. 29, 2003 12:19 |
|
|
Cs
|
cml!
Nem nagyon értek egyet veled. Szerintem sokkal nagyobb gond, hogy (és nem csak a mobilokra értem) a sok újdonságra az emberek kis része fogékony. Hiába tömnek tele valamit extra funkciókkal, ha valójában alig használják ki. Viszont pontosan emiatt csak egy behatárolt réteg fizet ki többet a funkciók miatt magasabb árú termékért.
Őszintén szólva, a technikai fejlődés és az emberek képességei közül én utóbbiban kételkedem inkább. Nem azért, mert az emberek mind hülyék, hanem mert logikusan semmi olyat nem akarnak megtanulni, ami nem fontos az életükben. Miért olvasgasson valaki egy 300 oldalas leírást egy szuper videó szerkesztési képességeiről, ha nem is fogja használni? De miért is vegye meg ezt a videót, ha felesleges? És őszintén, hány olyan videó van a háztartásokban, amit a lejátszáson és felvételen kívül semmi másra nem használnak, miközben még vagy 20 további lehetőségre képes? És hány olyan mobiltelefon van kint, amit a GPRS és még egy rakás funkció ellenére csak beszélgetésre és SMS küldésre használnak? Nagyon sokszor gondolkozom el én is azon, hogy ami megvettem, azt valójában mennyire fogom kihasználni.
Szerintem a fórum érdeklődő és a mobilokért sokszor rajongó közönsége nem jó mérce, ha az általános felhasználói igényeket akarod behatárolni. A gyártók sokkal alaposabb felmérések birtokában lépegetnek előre és ők sem lesznek hülyék elsütni azokat az újításokat, amire ma mondjuk a vásárlók 1 százaléka kíváncsi csak.
|
csüt. máj. 29, 2003 12:08 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
> A {b}most{/b} alatt mit ertesz?
Mondjuk 5 éven belüli intervallumot.
> De majd ha ugy 10 Ghz-nel jarunk....
Nemnem! Nézd csak meg a fejlődés mértékét! Erőteljesen
lassul! Egész egyszerűen azért, mert nem tudnak ezen a
technológián mit fejleszteni. Beraknak néhány új utasítást,
javítanak a futószalag-technikán, és kész. Ezt akármeddig
nem lehet finomítgatni, mert meg fogják unni a userek.
|
csüt. máj. 29, 2003 11:52 |
|
|
kmf
arany tag
|
Mea culpa!
Akkor most mi is kenytelenek vagyunk varni a T610-re. T310 milyen gyors?
|
csüt. máj. 29, 2003 8:40 |
|
|
Hellhammer
vas-tag
|
A P800-ban nem symbian rendszer van? Mert azért az sokkal másabb, mint egy teljesen belső fejlesztésű telefon soft.
|
csüt. máj. 29, 2003 8:31 |
|
|
kmf
arany tag
|
Ezt nagyon egyszeru megmondani: Valaki nezze meg, hogy a P800 mennyire gyors. Abban tudjuk, hogy milyen proci van.
|
csüt. máj. 29, 2003 8:08 |
|
|
Hellhammer
vas-tag
|
Az nem lehet, hogy az Ericsson / SonyEricsson nem a sw miatt lassúak? Már nagyon régi betegségnek tekinthető ez a lassúság, nem hiszem, hogy ennyi idő alatt nem tudtak egy csontra optimalizált kódot összehozni. Nem lehet az, hogy a telókba fejlesztési hiányosság / költségcsökkentés miatt az optimálisnál kisebb teljesítményű processzort raknak?
|
csüt. máj. 29, 2003 8:00 |
|
|
GAkos
|
Javaslom a Sony Erisson Z1010 típust..nézzétek meg.. és az sem mai fejlesztés ----- Original Message ----- From: "A" <asbothlorinc@hello.hu> To: <list@mobil.lx.hu> Sent: Thursday, May 29, 2003 12:20 AM Subject: Re: [mobil] Hol marad az ujitas??? > Nekem ami még nagyon hiányzik a telefonokból az az mp3 lejátszó (SL45), az S55i az egy jó húzás lenne, pl.: bluetoothon küldeni mp3-t )))))))))))) fülig érne a szám. persze egy olyan telefon se lenne rossz mint a TelMe adott ki (919), de egy kicsit jobb háttérrel. > > > > -- > Üzenet a csoportnak: list@mobil.lx.hu> Feliratkozás: subscribe@mobil.lx.hu> Leiratkozás: unsubscribe@mobil.lx.hu> > >
|
csüt. máj. 29, 2003 7:00 |
|
|
ANTIpc
ezüst tag
|
OFF
{i}A félvezető/órajel alapú technológiának most lesz vége. {/i}
A {b}most{/b} alatt mit ertesz?
Tudod en ahogy az elmult par ev hireit olvasgatom, mindig azt mondjak, hogy na, most mar tenyleg nem bir tobbet a technologia, meg most aztan tenyleg par ev, es vege....aztan valahogy megis kihuztuk idaig.
Gondolok itt arra, hogy 10-15 evvel ezelott nem hiszem hogy valaki ki merte volna jelenteni, hogy a 90 nanometeres tecnologia mukodhet, elerheto. Amugy meg meg hatalmas skalazhatosag van a cpu-kban, azonban ezt csak high-end gepekben alkalmazzak, jelenleg nem erne meg behozni a tomeggyartasba.
{i}Ennél nagyobb GigaHertzekre törni nem nagyon lehet, mert a nagyfrekvenciás tulajdonságok gátat szabnak. Az órajel alapú dolgokat szépen el kéne felejteni, és valami radikálisan új dolgot kéne előrukkolni.{/i}
De majd ha ugy 10 Ghz-nel jarunk....ugy 50 nanometernel....hatalmas sebessegu memorianal.....4 mega orajelen futo L1-nel, 32 mega orajelen futo L2-nel, 256 mega orajelen futo L3-mal, es ennek tetejebe vagy 200 negyzet mm a cpu az L1-en kivul....na akkor majd felhetunk attol, hogy kene valami uj technologia utan nezni, mert esetleg (!) ez nem elegiti ki az otthoni juzer igenyeit.
Bizti van sok dolog amire ez a gep nem lesz eleg....de en valahogy nem tudom elkepzelni, hogy 10 ev mulva a (atlag)gepek sebessege nem felelne meg az otthoni juzer kb 95%-anak.
Ja, es ne felejtsuk el azt se, hogy {b}NAGYON{/b} mas sebessege van egy 1Ghz-es Power4-nek, mint egy - egyebkent elavult architekturaju - 1Ghz-es akarmilyen intelnek/amd-nek.
ON
A topichoz szolva .....lesz **** mobil, csak kb 5x kesobb, mint ahogy szeretned/szeretnenk
Sajna az igenytelenebb reteg teszi ki a vasarlok boven legnagyobb reszet, ennelfogva sajna nem is eri meg nekik, hogy annak a maradek kb 5%-nak nyaljanak a tokeletes(ebb) teloval...gondolom.
|
csüt. máj. 29, 2003 0:58 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Az egész dolog úg néz ki, hogy amíg le lehet embereket nyúlni a mostani funkciókkal, addig mi a fenének újítsanak? Erőltetik ezt a fényképezést, meg az MMS-t, meg a szép szines kijelzőket, aminek szerintem sz égvilágon semmi értelme. Nade amíg el tudják adni, mert valaki megveszi, addig miért ne gyártsák? Nem kell fejleszteni, csak úgy kell feltűntetni, hogy újnak hasson az a funkció. Ez pedig extra profitot hoz a gyártónak.
OFF
Ugyanez a helyzet a számítástechnika terén is. A félvezető/órajel alapú technológiának most lesz vége. Ennél nagyobb GigaHertzekre törni nem nagyon lehet, mert a nagyfrekvenciás tulajdonságok gátat szabnak. Az órajel alapú dolgokat szépen el kéne felejteni, és valami radikálisan új dolgot kéne előrukkolni. Csakhát a gyártók féltik a jelenlegi pozícióikat, és mindent elkövetnek, hogy azokat megtarthassák. Persze ez az én véleményem.
ON
|
szer. máj. 28, 2003 23:53 |
|
|
alorinc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 411 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nekem ami még nagyon hiányzik a telefonokból az az mp3 lejátszó (SL45), az S55i az egy jó húzás lenne, pl.: bluetoothon küldeni mp3-t )))))))))))) fülig érne a szám. persze egy olyan telefon se lenne rossz mint a TelMe adott ki (919), de egy kicsit jobb háttérrel.
|
szer. máj. 28, 2003 23:19 |
|
|
Arman_Blade
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Egy üzleti telefonnak az a legfontosabb tulajdonsága, hogy 50millió színt képes megjeleníteni... mert szerintem inkább az, hogy üzleti célokra is megfeleljen.
|
szer. máj. 28, 2003 23:03 |
|
|
kmf
arany tag
|
Attol tartok ki kell varnom a jovo evet, amikor -remelhetoleg- kijonnek a gyartok uj telefonokkal. Meg kell nezni a Siemens 65-os sorozatot. Azoktol varok valamit... Meg nagyon varnek egy 6410i-t a 6310i foltatasakent... Ericssontol pedig egy gyors sw-t varok mar ket eve...
|
szer. máj. 28, 2003 22:54 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Azt az S55-öt elég sokan "megtapogatták" már, szerintem
katasztrofális állapotban van.
KRF
|
szer. máj. 28, 2003 22:44 |
|
|
kmf
arany tag
|
Azt mondjak, szetnyithatobol egyertelmuen Samsungot kell venni, mert az meg massziv is.
|
szer. máj. 28, 2003 22:30 |
|
|
k_chris
platina tag
|
egy uzleti tella legyen up-to-date
ez a kijelzojerol sajna nem mondhato el (256szin), es
vilagosban nem is az igazi sajna, enternetben tapogattam.
szetnyithatos telefonok eleg gaz.. mai "koltseghatekony"
technologiaval keszult froccsontott telefonok szetmennek az
ember kezeben.. t720 suxx pedig van aki masszivnak mondja.
haaat...
|
szer. máj. 28, 2003 22:07 |
|
|
barney84
|
Ja, szerintem is így van. Azért nem kell leírni a gyártókat. Csak szeritnem a mobiltelefon manapság egyre inkább részévé válik a magánéletnek is, ezért tervezik formában, szolgálatásokban olyanra, amilyenre. Ha meg ott tartunk, akkor pl. az SE T68i miért nem volt üzleti kategóriás telefon? Tényleg, mitől üzleti szintű 1 tella?
B!
|
szer. máj. 28, 2003 20:58 |
|
|
Arman_Blade
ezüst tag
|
Szerintem az S55 is elég jó üzleti kategóriában is... Businesscard megy IrDA meg Bluetooth is...
|
szer. máj. 28, 2003 19:58 |
|
|
kmf
arany tag
|
En oszinten megmondom, nekem az egyik problemam a telefonok meretevel van. Minden telefon olyan pici, hogy kenyelmetlen fogni, es nehez vele emiatt wapolni. Azt hiszem ezert fogok magamnak szetnyithatos telefont venni. Azokon legalabb van hely a gomboknak.
|
szer. máj. 28, 2003 19:55 |
|
|
k_chris
platina tag
|
pontosan jol nyomod kmf!!!
kijonnek uj szines telok a regi arakhoz kepest FILLEREKERT de az uzleti szolgaltatasok elmaradnak: vegyuk Sagem myx5m amin van infra de pl Vcard-ot csak MMSen (!!!!!!) tud kuldeni fogadni, infran mar nem (es modemkent sem megy infran). Olyan dolgok hogy SyncML meg hasonlo dolgok tamogatasa/stb..
jajdejo minden retek telefonba van szines LCD meg poli csengohang de hogy milyen nem felhasznalobarat szoftverek vannak rajta az nagyon gaz.
asszem maradok meg az r520nal, majd par honap mulva 3650 vagy t610...
|
szer. máj. 28, 2003 19:40 |
|
|
kmf
arany tag
|
Jelenleg nincs valodi uzleti kategorias telefon a piacon. R520 es 6310i voltak ilyenek, de mostanaban ilyen mar nem jon ki.
|
szer. máj. 28, 2003 17:37 |
|
|
Moz
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 14 Tartózkodási hely: Mindig máshol
|
Ha a S-E kijönne egy tellával, ami olyan lenne, mit az 520 volt, csak színes kijelzővel, meg polifónikus hanggal, esetleg javával, az szvsz csúcsteló lenne.
Mozo
|
szer. máj. 28, 2003 16:58 |
|
|
barney84
|
A mai csúcstelók már igyekeznek a fenti hármon felül is adni valamit. Beépített kamera, jobb esetben nagyméretű memória, sokszínű, min 16 bites nagyméretű (magasabb, mint széles) kijelző. De egy valamiben a mostani high-end tellák is ugyanolyanok, ha nem rosszabbak, mint a régiek. Ez pedig a szoftver és néha a minőség
B!
|
szer. máj. 28, 2003 16:14 |
|
|
kmf
arany tag
|
Es hol marad a Nokia es a Samsung?
|
szer. máj. 28, 2003 16:09 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Lesz. Siemens SX1.....
|
szer. máj. 28, 2003 16:08 |
|
|
kmf
arany tag
|
A kerdes adott: Lesz ujitas vegre?
|
szer. máj. 28, 2003 16:05 |
|
|
kmf
arany tag
|
De a P800 es a 3650/7650 szvsz nem telefon! Az mar egy uj kategoria. A P800 biztosan. T610 ilyen tella lesz...
|
szer. máj. 28, 2003 16:04 |
|
|
barney84
|
Szerintem is benne van a T610, ez így igaz. A Nokia 8910i, pedig manapság már csak az árát tekintve csúcstelefon. Kicsi a kijelzője, exklúzív a háza, de mivel mozgó alkatrész van benne, ezért hamar elromlik. A 6100 többet tud nála (ok, nincs benne BT, de amúgy) és fele-/harmadanyiba kerül. Attól szerintem nem lesz egy teló csúcskészülék, mert drága... Bár ki tudja...?
B!
|
szer. máj. 28, 2003 16:03 |
|
|
Hellhammer
vas-tag
|
T610?
|
szer. máj. 28, 2003 15:56 |
|
|
kmf
arany tag
|
Ennek jelenleg szvsz az S55 es a 8910i felel meg.
|
szer. máj. 28, 2003 15:46 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Benne van. Nokia 3650, Siemens S55, Sony P800...
|
szer. máj. 28, 2003 15:45 |
|
|
kmf
arany tag
|
Nezem az arult keszulekeket, es rettenetes amit latok: A csucstelefon az, amiben van MMS, Java, BT... Ez egy agyrem! Mar egy eve is megvoltak ezek! Most minden telefonba mast raknak bele a gyartok, mind a 3 egyikben sincs benne. (kiveve a palm-telefonokat)
Ki fog valami uj jonni, vagy mar csak a 3G lesz az ujitas???
KMF
|
szer. máj. 28, 2003 15:43 |
|
|