|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 24 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
{i}Bocs, de milyen fórum az, ahol NONCS:
-Jó kereső
-Kedvenc oldalak
-Privát csatorna{/i}
Ez az LX/Terminal fóruma. :c)))))
{i}Bocs, de ki az a hülye, aki ingyen dolgozik 2003-ban????
Nem akarsz saját fórumot létrehozni? Beszállnék munkával....{/i}
Hááát, igen. A moderálás külsősre van bízva, ennek az a
feltétele, hogy nincs fizetség. Ezt mindenki tudta, amikor
elvállalta. Nem tudom, hol van helyileg a tulajdonos cég, ők
nem nagyon tudják az én teljes nevemet, ismerik az egyik
mobilszámomat, de pl. sosem láttuk egymást. Közöttünk csak
egy E-kapcsolat van. Mondjuk ez engem nem zavar, csak néha
nem árt elhinteni a fórumban.
Nagyon kedves vagy, de annyi mindent csinálok, annyi dolgom
van, hogy már alvásra is csak 3-4 óra marad naponta. Ebből
már nem nagyon tudok lecsípni. Eddig legalább 2 hétig (a
magamnak kötelezően előírt nyári szabadság idején) normális
volt az életem, de nemrég vettem egy Notebookot, tehát már
ott is velem lesztek. :c)))
|
csüt. jún. 12, 2003 10:47 |
|
|
MadWhite
vas-tag
|
trackball
"Szerintem azon kellene elgondolkodni, hogy mi lassítja jobban a keresést? Egy új topic 1-2 hozzászólással, vagy egy új topic azon az 1-2 hozzászóláson felül 20-25-30 hozzászólásból, amiben bennefoglaltatik a leb*szás, a vitatkozás, majd a kibékülés(jobb esetben)..? "
IGAZ!
Amúgy meg "Hová tűnt Demon Hill"? Hová tűnt a kép???
Nekem ugyanis NEM jön be!!!!!
Ha nem hozzák elő a fórum tulajdonosai és is gyártok egyet, de tutti hogy egy 500k-s BPM lesz, az meg aztán velóban lassítja ezt a fórumot!!! ))
|
csüt. jún. 12, 2003 4:40 |
|
|
MadWhite
vas-tag
|
buenosdias
"Látjátok:a semmiből is lehet témát csinálni,ha van rá vevő
"
Igen, még Te is vevő lettél azzal, hogy hozzá szóltál! ))
|
csüt. jún. 12, 2003 4:37 |
|
|
MadWhite
vas-tag
|
.Macika. - a mezei user!
"
...De a stílusod nomád sztínvonalú....
Érdekes, hogy egy "megáll az eszem" miatt mi kapok a nyakamba. Valahogyan a nomád stílusról nekem más elképzeléseim vannak. Sajnos arra is van példa itt a fórumon (már -2-es előjellel).
"
Bocs, kissé durva volt a magítélésem. Elnézésedet kérem azért. Végi olvsava a hozzszólásodat, már sokkal pozitívabb a véleményem!
"
Annyiban igazad lehet, hogy kellene egy olyan főcím, hogy "Vodafone a MI hangunk" és ebbe át kellene helyezni az összes ilyen topcot.
Igen, HA lenne lehetőség, hogy ne csak -2-re "lefokozni" tudjak egy hozzászólást, hanem esetleg áttenni ide-oda, esetleg topicokat összevonni, áthelyezni, akkor kevesebb lenne az anyázás.
Ezekre azonban EGYÁLTALÁN NINCS lehetőség, és az oldal üzemeltetője nem is kecsegtet semmi pozitív változással.
"
Az oldal készítői vsz. konzervatívak, destruktívak és talán még dilettánsak is lehetnek! Így ismertelenül!
Bocs, de milyen fórum az, ahol NONCS:
-Jó kereső
-Kedvenc oldalak
-Privát csatorna
????
Ez a fórum webes technikai színvonalát nézva az 5-ös skálán egy 2-est kap Tőlem!!! (Azért nem 1-est, mert TE is itt vagy, és javítol egy jegyet, mint tanár. )) )
"Tudod, úgy nehéz elvárni komoly teljesítményt valakitől a mai elanyagiasodott világban, hogy társadalmi munkában végez valamit.
Amikor engem választott a fórum közönsége moderátornak (2001. aug. vége), akkor végiggondoltam, hogy tudom-e ingyen is teljes odaadással csinálni, és úgy gondoltam, hogy igen. Azonban csak addig, ameddig mások is úgy gondolják.
Nem kívánom felértékelni a saját elvégzett munkámat, de azt hiszem, végigcsináltam már itt pár olyan dolgot, amit mások pénzért sem tettek meg. Erről többet nem akarok, akik itt voltak, tudják, akik meg nem, azok úgysem értik.
"
"**** várat építeni" feeling? Tényleg debilek a weblap tulajdonosai! 0 Ft-ért dolgozol???? Te is debil vagy!!!! Bocs, de ki az a hülye, aki ingyen dolgozik 2003-ban????
Nem akarsz saját fórumot létrehozni? Beszállnék munkával....
"Egyébként én igyekszem különválasztani a két nickemet, a moderálósat (Macika_) és a mezei user-t (.Macika.).
Ha másnak joga van mindenhez, akkor nekem is jogom van (mint mezei usernek) kifejezni a nemtetszésemet.
Ide vezet, ha mindenki csak a jogait lobogtatja, közben arra nem figyel, hogy másoknak hogyan esik a jogai gyakorlása."
Ja, két nick-ed is van?
Igaz! Magánszemélyként jogod van!
Legfeljebb kénytelen vagy nézni azokat a hozzászólásokat, melyek lehurrognak. Én már nem hurroglak le, de mások talán még igen...
"Nekem is beszóltál már az Alca 715 topic-ban, mondjuk az igaz, hogy én vissza is dobtam a **** és kvittek maradtunk.)
Nem emlékeztem a kettőnk kontaktusára, ezért visszakerestem 2003. január elejéig, az összes olyan topicot megnéztem, aminek a címében szerepelt a 715 string. Egyetlen olyanban sem találtam .Macika. szerzőjű hozzászólást.
Aztán végignéztem a Te ÖSSZES hozzászólásodat, hátha ebből megtudok valamit (jobb felül keresés -> MadWhite - Enter). Ott sem találtam semmi, kettőnk szóváltására utaló nyomot.
Vagy felületesen olvastam, vagy Te emlékszel roszzul, vagy...???
Segítenél, mi volt? "
Tévedtem. Bocs. Tudod a korral jár a szenilitás.. Az idén már 30 leszek.... (( Jajjjjj... öreg fejem.... Bezzeg mikor még fiatal voltam. ))
|
csüt. jún. 12, 2003 4:32 |
|
|
trackball
ezüst tag
|
Szerintem azon kellene elgondolkodni, hogy mi lassítja jobban a keresést? Egy új topic 1-2 hozzászólással, vagy egy új topic azon az 1-2 hozzászóláson felül 20-25-30 hozzászólásból, amiben bennefoglaltatik a leb*szás, a vitatkozás, majd a kibékülés(jobb esetben)..?
|
kedd jún. 10, 2003 20:25 |
|
|
Andree
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 204 Tartózkodási hely: Gébics eszperszó
|
Macika:
Nem haragszom, természetes, ha szólsz, ez a dolgod.
Csak annyi volt a gond, hogy ezt jelen esetben elhamarkodottnak éreztem!
Az, hogy vicces -e a kép vagy sem, döntse el ki - ki maga!
Mégegyszer leszögezném: NINCS BAJOM A VODÁVAL!
Üdv:
Andree
|
kedd jún. 10, 2003 18:28 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
én szinte fel se fogtam a képet, mert ilyenkor tovább szoktam olvasni, mert általában ezután vicces hozzászólások szoktak lenni, erre 1mást minősítik 1esek. Nem állok senki pártjára...nem érzem jogosnak. Csak ezt szerettem volna, és {b}szvsz{/b} jobb lenne, ha inkább a kép "vicces mivoltára" figyelnénk! ;o)
|
kedd jún. 10, 2003 13:54 |
|
|
buenosdias
|
Látjátok:a semmiből is lehet témát csinálni,ha van rá vevő.
|
kedd jún. 10, 2003 13:19 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
MadWhite
{i}(Nekem is beszóltál már az Alca 715 topic-ban, mondjuk az igaz, hogy én vissza is dobtam a **** és kvittek maradtunk.){/i}
Nem emlékeztem a kettőnk kontaktusára, ezért visszakerestem 2003. január elejéig, az összes olyan topicot megnéztem, aminek a címében szerepelt a 715 string. Egyetlen olyanban sem találtam .Macika. szerzőjű hozzászólást.
Aztán végignéztem a Te ÖSSZES hozzászólásodat, hátha ebből megtudok valamit (jobb felül keresés -> MadWhite - Enter). Ott sem találtam semmi, kettőnk szóváltására utaló nyomot.
Vagy felületesen olvastam, vagy Te emlékszel roszzul, vagy...???
Segítenél, mi volt?
|
kedd jún. 10, 2003 13:08 |
|
|
X-COM
arany tag
|
naakkor, legyen minden mobilgyártónak/mobiltelefonnak, szolgáltatónak egy topicja, aztán kalap
ott is elfér minden
ehh
|
kedd jún. 10, 2003 12:35 |
|
|
.Macika.
|
xp16
Elolvastam még egyszer a hozzászólásomat, amiben gorombán szóltam Andree-hez.
{i}Ha tényleg elégedett Voda-user vagy, akkor mondd meg, miért kellett emiatt új topicot nyitnod?
Nem fért volna bele máshová? Azzal is az élre kerül a topic!!!
Megáll az eszem...{/i}
Ennyi. Nem több.
Keresem benne, hogy hol néztem le őt. Nem találom. Sem a szövegben nem, sem a szándékomban nem. Egészen egyszerűen beborult nálam, nem értettem, hogy ez humor akar lenni (újabb hibám).
Nem kívánom senkitől, hogy hanyattessen tőlem, semmi olyat nem tudok letenni az asztalra, amitől ilyen hatást várhatnék el.
Tudod, 37 évesen nem adtam még fel, hogy esetleg megváltoztassak néhány embert, az első diplomám pedagógusi, tehát úgy is mondhatnám, hogy a véremben van (4-5 felmenőig visszamenőleg).
Nagyon sokan vannak, akik habzó szájjal ócsárolják a mai napig is a Vodát. Teszik ezt úgy, hogy nincs sem egy pre-, sem egy post-paid kártyájuk, csak másoktól hallottak ezt meg azt, és kissé kiszínezve, immár saját tapasztalatként adják tovább. Az ilyenek ellen küzdök (szerencsére egyre kevesebben vannak a fórumon, hogy az én ténykledésem is belejátszott volna, azt nem hiszem, de hátha...).
Semmi összefonódásom nincs pedig a céggel, csak azért védem őket, amiért a TESCO-t is, amiért a múltkor megvédtem egy szabolcsból érkezett hajléktalan roma kőművest is (aki csak dolgozni akart, becsületesen!), amiért megvédem azokat is másokkal szemben, akik becsületesen szeretnének élni, dolgozni.
Adree-től elnézést kérek, ha valóban goromba lettem volna, valószínűleg a humorérzékemben van a hiba, vagy pedig nem fedeztem fel benne a kreativitást.
Továbbra is fenntartom azonban, hogy ezért új topicot nyitni fölösleges, biztos odafért volna más, már meglévő topicba.
MadWhite
{i}...De a stílusod nomád sztínvonalú....{/i}
Érdekes, hogy egy "megáll az eszem" miatt mi kapok a nyakamba. Valahogyan a nomád stílusról nekem más elképzeléseim vannak. Sajnos arra is van példa itt a fórumon (már -2-es előjellel).
{i}Annyiban igazad lehet, hogy kellene egy olyan főcím, hogy "Vodafone a MI hangunk" és ebbe át kellene helyezni az összes ilyen topcot.{/i}
Igen, HA lenne lehetőség, hogy ne csak -2-re "lefokozni" tudjak egy hozzászólást, hanem esetleg áttenni ide-oda, esetleg topicokat összevonni, áthelyezni, akkor kevesebb lenne az anyázás.
Ezekre azonban EGYÁLTALÁN NINCS lehetőség, és az oldal üzemeltetője nem is kecsegtet semmi pozitív változással.
Tudod, úgy nehéz elvárni komoly teljesítményt valakitől a mai elanyagiasodott világban, hogy társadalmi munkában végez valamit.
Amikor engem választott a fórum közönsége moderátornak (2001. aug. vége), akkor végiggondoltam, hogy tudom-e ingyen is teljes odaadással csinálni, és úgy gondoltam, hogy igen. Azonban csak addig, ameddig mások is úgy gondolják.
Nem kívánom felértékelni a saját elvégzett munkámat, de azt hiszem, végigcsináltam már itt pár olyan dolgot, amit mások pénzért sem tettek meg. Erről többet nem akarok, akik itt voltak, tudják, akik meg nem, azok úgysem értik.
Egyébként én igyekszem különválasztani a két nickemet, a moderálósat (Macika_) és a mezei user-t (.Macika.).
Ha másnak joga van mindenhez, akkor nekem is jogom van (mint mezei usernek) kifejezni a nemtetszésemet.
Ide vezet, ha mindenki csak a jogait lobogtatja, közben arra nem figyel, hogy másoknak hogyan esik a jogai gyakorlása.
|
kedd jún. 10, 2003 12:28 |
|
|
Andree
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 204 Tartózkodási hely: Gébics eszperszó
|
runningman:
A szerszámosládára elmékeszem! Jóóóó volt!
Ha lesz időm, megcsilálom a Westelt is, én másra gondoltam, de a leves sem rossz!
Akik kiálltak mellettem, azoknak köszönöm!
Akik nem, azoknak is!
Üdv:
Andree
|
kedd jún. 10, 2003 11:50 |
|
|
zsolti4
|
Hagyjátok már Macikát!! Véletlen átvette a helyem! Leugatni meg lehülyézni mást én szoktam. De ezt már megszokhattátok. Most véletlen Macika is harapós lett.
|
kedd jún. 10, 2003 7:42 |
|
|
xp16
|
bocsi az előbbiből kimaradt
macika: szeretném veled közölni, hogy a moderátori "cím" csak egy állapot. ha nem akarod csinálni, tedd azt amit egy jóérzésű ember tenne. hagyd abba!!! nem kötelező csinálni. a topicok 100%-a nem azért jön létre, hogy téged idegesítsen. te csak egyszerű moderátor vagy, nem az akitől hanyattesnek emberek. jómagam legalábbis nem. velem egy szinten valónak sem tartalak, ha ilyen kinyilatkoztatásokat teszel.
nem sértegetni akarlak, de a másik embert nem lenézni kéne, hanem segíteni neki. az hogy becsúszott egy ilyen topic? na és? röhögjünk egyet.
ennyi
xp
|
kedd jún. 10, 2003 7:19 |
|
|
runningman
|
Teljesen érthetetlen vagy macika! Végre valami "kreatív" ! Andre kisajtol magából valamit, akármilyen egyszerű, amatőr, vagy nem, több idő mint 2 perc, Te meg a topicnyitási gondokkal vagy elfoglalva. Sztem vicces, főleg akkor, ha hozzámondja, hogy elégedett üf. Nekem úgy tűnik, hogy csak azért szóltál, mert Te mindenhol ott vagy és vigyázol a rendre, mert Te vagy, aki rendezkedik! Valahogy az jut eszembe, amikor egy lényegtelen esemény megszüli a saját rendezkedő kiskirályát! A sávszélesség problémád meg számomra teljesen érthetetlen (ha belegondolsz neked is az lesz!) Inkább derülj Te is a 4-ik magyar szolgáltatón! (vagy kreálj Te is valamit!)
Annak idején amikor a szerszámosládaMP3 lejátszót elindítottam, akkor is voltak hasonló hozzászólások, elsikkadva a lényeg.
André! a következő "projekted" legyen a levestel
A kreativitás védelmében!!!
|
kedd jún. 10, 2003 7:04 |
|
|
Andree
arany tag
|
xp:
Szívemből beszélsz!
Egyébként szerintem AZ káros, ha egy új jövevény 10 topicot nyit ugyanazzal a címmel egymás után.
Üdv:
Andree
|
kedd jún. 10, 2003 6:46 |
|
|
Andree
arany tag
|
Macika:
Értem, és tudom, hogy végleg eltávolítani egy témát sem lehet.
Sajnálom, hogy egy ilyen ostobasággal terhelen a rendszert, pusztán szórakoztatni akartam.
Nem sikerült, OK, csak szerintem vicces, stb...
Nem tartom a munkámat mesterműnek, de engem vizsgaidőszakban még ez is fel tud dobni...
A keresés meg hidd el, nagyon jó barátom, sokat használom!
Pl. annak idején hajlandó voltam egy éjszakán keresztül nyálazni az "Sl45 guruk help!" topicot.
Száz szónak is egy a vége: nem akartam senkit megbántani.
Mad:
Köszönjük, hogy békítesz minket - igazad van mindenben, amit írsz!
Üdv:
Andree
|
kedd jún. 10, 2003 6:41 |
|
|
xp16
|
hello!!
az a baj, hogy vannak itt néhányan, akik csak arra várnak, hogy legyen egy olyan megszólaló, aki kevésbé ért dolgojhoz és akkor megy a "erről már van topic keress rá", "ezért minek kellett topicot nyitni" .
egy moderátornak nem az a dolga, hogy minősítse a topicot, hanem - ahogy a nevében benne van - moderálja. azaz, olyanok ne kerülhessenek be a topicba, ami nem oda illő. ennek ellenére szinte kizárólag a fikázás, meg a kioktatás megy a moderátorok részéről.
gondolkodjatok el ezen moderátorok. ha valaki nyit egy topicot, az nem azért nyitja, mert már van egy és tök buli az idegesítés, hanem azért mert ez neki fontos kérdéseket JELENTHET!!!
ennyi
xp
|
kedd jún. 10, 2003 6:35 |
|
|
MadWhite
vas-tag
|
Andree - .Macika. Neeeeee ((!!!
Andree:
Szíved joga, nyisd. Elvégre demokrácia van, nem? Nekem tetszik a -jogilag azonban elvetendő!!- céglogó átszerkesztésed. (Amíg a Vodafone nem szól, hogy zavarja, hagy legyen.
.Macika.:
Te nagy tudású ember lehetsz. Elismerem. Tovább látsz az orrod hegyénél. De a stílusod nomád sztínvonalú. (Nekem is beszóltál már az Alca 715 topic-ban, mondjuk az igaz, hogy én vissza is dobtam a **** és kvittek maradtunk.) Annyiban igazad lehet, hogy kellene egy olyan főcím, hogy "Vodafone a MI hangunk" és ebbe át kellene helyezni az összes ilyen topcot.
mAiLeR-dAeMoN:
Így van. A jó erő mindig győzedelmeskedik.
A témához:
Nagy Vodafone fikázó voltem. most meg céges Vodafone előfizető leszek és nagyon meg vagyok elégedve a MÁSODPERC alapú számlázással és a KITŰNŐ percdíjakkal, valamint a PÉLDA NÉLKÜLI szolgáltatásokkal.
Epilógus:
"Ne szólj szám, nem fáj fejem." Ezt a mondást én is megtanultam. Javaslom, ti is sajátítsátok el, és inkább szeressétek egymást, mint gyűlöletet fújjatok egymásra!
|
kedd jún. 10, 2003 4:57 |
|
|
.Macika.
|
Nézd, az utóbbi időben nyílott kb. 25 Vodát fikázó topic. Egyiknek sincs igazán értelme, mivel nagyon soknak eleve nem titkolt szándéka az, hogy zavart keltsen, tények közlése nélkül pusztán csak a fikázásra épül.
Ezt Te is érezhetted, mert azonnal megjegyezted, hogy egyébként elégedett Vodafone-user vagy.
De kérdem én, nagyjábol mit gondoltál, amikor átalakítva a Vodafone logóját, nyitottál a művednek egy új topicot?
Hány olyan topicot láttál már itt a fórumban, amely más, ismert cég logójának átalakítása után a mestermű bemutatása miatt nyílott.
Egyébként nem számolom, ki mennyi topicot nyit. Ha van értelme, nyisson amennyit akar. Jómagam sem nyitottam 3-4 topicnál többet, pedig elképzelhető, hogy régebben vagyok itt a fórumon, mint Te.
{i}... új témákat nem csak a Te szórakoztatásodra / idegesítésedre dobunk fel!{/i}
Valószínűleg lemaradtam valahol. Segítenél?
Ebben mi az új téma???
Egyébként meg olyankor szoktam még ugatni, ha pontosan olyan témában nyit valaki új topicot, amiből mások, szemfülesebbek már megtették jóval korábban, vagy pedig egyetlen 1,5 perces kereséssel meg lehetett volna találni a hőn óhajtott infót. Tehát nem új témában nyílott az új topic.
Érdekes, hogy abban mindenki tud anyázni, hogy forgalmasabb pillanatokban használhatatlanul lassú a fórum. Abban is hogy keresésnél minden **** megtalál a keresőmotor. De arra, hogy ne írják tele minden **** a fórumot, arra már úgy látszik senki sem gondol.
Meg kéne érteni, hogy {b}NEM TUDOK KISZEDNI TOPICOT!!!{/b}
-2-re tudom állítani a szintjét, és akkor csak mi, moderátorok látjuk, más user nem. De attól még ugyanúgy ott van, kitörölhetetlenül, foglalja a helyet, a sávszélességet, stb.. Nem tudom, miért jó ez így, de ebben nem lesz változás, a fórum tulajdonosának így is megfelel.
Tehát felnőtt módon el kéne gondolkozni, hogy amikor azért beszélek "gorombán" másokkal, akkor vajon miért teszem. NEm véletlenül azért-e, mert tovább látok esetleg másoknál.
Köszönöm, hogy elolvastál.
|
kedd jún. 10, 2003 1:44 |
|
|
alorinc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 411 Tartózkodási hely: Budapest
|
? és ez most mi???
|
kedd jún. 10, 2003 0:09 |
|
|
Andree
arany tag
|
Miért kell neked állandóan beszólnod valakinek?!?
Semmi kárt nem okoztam a közösségünknek ezzel a topiccal.
Lehet, hogy neked az eszed megáll, de szerintem semmi okod nincs idegeskedni.
Ha már derülni nem tudsz rajta...
Életemben eddig kb. 2 topicot ha nyitottam. A 3. már bűn?!?
Utálom azt a rendszert, hogy mindenki sűrűn kéri az elnézéseket, ha nyit egy új témát.
De tudod mit? Szedd ki a topicot, ha annyra idegesít.
Ha nem teszik, akkor legalább kérlek ne szólj hozzám gorombán!!!
Elismerem, sokat teszel a fórumért, és én tisztellek Téged és a tevékenységedet.
De új témákat nem csak a Te szórakoztatásodra / idegesítésedre dobunk fel!
Én nem szóltam hozzád semmi sértőt, és némi tiszteletet úgy gondolom, én is elvárhatok Tőled.
Kérlek mondd meg, ha nincs így!
Miért nem elég csak a destruktív hozzáállású embereket lehordani?
Az ÉN eszem is megáll...
Üdv:
Andree
|
hétf. jún. 09, 2003 23:47 |
|
|
.Macika.
|
Ha tényleg elégedett Voda-user vagy, akkor mondd meg, miért kellett emiatt új topicot nyitnod?
Nem fért volna bele máshová? Azzal is az élre kerül a topic!!!
Megáll az eszem...
|
hétf. jún. 09, 2003 23:07 |
|
|
Andree
arany tag
|
Egy elborultabb pillanatomban alkottam.
Annit tennék hozzá, hogy elégedett Voda user vagyok.
http://www.freeweb.hu/and-ree/ovodafone.jpg
Üdv:
Andree
|
hétf. jún. 09, 2003 23:04 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 24 hozzászólás ] |
|