Sziasztok!
Előre is elnézést, ha esetleg ez a kérdés már szerepelt egy előző topicban, de mivel alapos keresgélés után sem találtam infót, ezért próbálkozom most:
Na a magyarázkodás után jöjjön a lényeg
Pár napja aktiváltam én is a Voda GPRS Net-et, de nem asztali gépen, hanem PDA-n szeretném használni. A két "céleszköz" egy Nokia 6310i és egy iPaq 5450-es lenne. A bluetooth kapcsolat szépen összejött, látja is egymást rendesen a telefon és a PDA. Feltelepítettem a Connect Me PPC-s verzióját is a kézi gépre, ezzel sem volt gond (gondoltam esetleg így megúszhatom a bonyolultabb beállításokat).
Kapcsolódáskor viszont most a következő történik:
Amikor a Connect me-nél elindítom a csatlakozást, a két eszköz megtalálja egymást. A 6310i megkérdezi, hogy engedélyezem-e, hogy összekapcsolódjon a Pocket PC-vel, ezt el is fogadom, össze is kapcsolódnak, majd a Connect Me azt írja ki, hogy PDP-kontexus definiálása. Na ekkor megszakad a bluetooth kapcsolat, majd kb. 2 másodperc múlva újra össze akarnak kapcsolódni. Ekkor ismét engedélyezem a kapcsolatot, a Connect me éppen "az egység csatlakoztatása"-nál jár, majd újra megszakad a bluetooth kapcsolat, pár másodperc és újra összekapcsolódnak, és ezután már hibátlanul be is fejezi a connect-et, van net, minden szép.
A kérdés, hogy mit jelenthet ez a PDP kontexus, és felconnectálás során miért szakad meg kétszer a bluetooth, miért veszíti, majd találja meg kétszer egymás után egymást a két eszköz.
Megköszönném, hogy aki használta már PPC-n a Voda gprs net-et, és le tudná írni, vagy el tudná küldeni lépésről lépésre a teljes beállítást, akár a connect me kihagyásával is PPC-re.
Mielőtt nekemesnétek, hogy érdeklődjek, keresgéljek, stb: Próbáltam a connecte me doksit áttanulmányozni, de ott semmi ésszerű infó, a Voda ügyfélszolgálata pedig most is hozta a formát. Rám akarták beszélni, hogy inkább asztali PC-n használjam a net-et, mert abban talán tudnak segíteni, de PDA esetén biztos a PDA vagy a telcsi a rossz, ha nem működik.
Köszönöm előre is a segítséget,
Kunci