Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. jan. 04, 2025 5:20

Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
Connect me probléma Pocket PC-n 
Szerző Üzenet

Hozzászólás 
méegyszerübb :))))))))))))) Állitsd be a bluetooth ot modemnek :) vagy a bluetooth on belul is bizti van olyan funckio, amivle tárcsázni tudsz egy számot :) !!!!!! Ez biztos ! Felejtsd el a nyomorék connectMe-t. Mert az csak lassit. Szoval elöjön (xpn... nálad is hasonlo lesz) a tárcsázás menü, mintha dial-up ot szeretnél. Felhasználónév, és jelszot üressen hagyod. Telefonszámhoz meg beirod: *99#
egyböl felcsatlakozik ! de ugye a telefonodon a gprs hez bevan állitva az internet.vodafone.net ? :D ConnectME-t mneg felejtse már el mindenki.

vas. jún. 15, 2003 9:55
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
A megoldás roppant egyszerű, csupán a párosított eszköz opcióiban a kapcs. engedély kérését nem-re kell állítani a telefonban, ezután már nem kell mindig engedélyezgetni neki a kapcsolódást.

szomb. jún. 14, 2003 21:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Előre is elnézést, ha esetleg ez a kérdés már szerepelt egy előző topicban, de mivel alapos keresgélés után sem találtam infót, ezért próbálkozom most:

Na a magyarázkodás után jöjjön a lényeg :)

Pár napja aktiváltam én is a Voda GPRS Net-et, de nem asztali gépen, hanem PDA-n szeretném használni. A két "céleszköz" egy Nokia 6310i és egy iPaq 5450-es lenne. A bluetooth kapcsolat szépen összejött, látja is egymást rendesen a telefon és a PDA. Feltelepítettem a Connect Me PPC-s verzióját is a kézi gépre, ezzel sem volt gond (gondoltam esetleg így megúszhatom a bonyolultabb beállításokat).

Kapcsolódáskor viszont most a következő történik:

Amikor a Connect me-nél elindítom a csatlakozást, a két eszköz megtalálja egymást. A 6310i megkérdezi, hogy engedélyezem-e, hogy összekapcsolódjon a Pocket PC-vel, ezt el is fogadom, össze is kapcsolódnak, majd a Connect Me azt írja ki, hogy PDP-kontexus definiálása. Na ekkor megszakad a bluetooth kapcsolat, majd kb. 2 másodperc múlva újra össze akarnak kapcsolódni. Ekkor ismét engedélyezem a kapcsolatot, a Connect me éppen "az egység csatlakoztatása"-nál jár, majd újra megszakad a bluetooth kapcsolat, pár másodperc és újra összekapcsolódnak, és ezután már hibátlanul be is fejezi a connect-et, van net, minden szép.

A kérdés, hogy mit jelenthet ez a PDP kontexus, és felconnectálás során miért szakad meg kétszer a bluetooth, miért veszíti, majd találja meg kétszer egymás után egymást a két eszköz.

Megköszönném, hogy aki használta már PPC-n a Voda gprs net-et, és le tudná írni, vagy el tudná küldeni lépésről lépésre a teljes beállítást, akár a connect me kihagyásával is PPC-re.

Mielőtt nekemesnétek, hogy érdeklődjek, keresgéljek, stb: Próbáltam a connecte me doksit áttanulmányozni, de ott semmi ésszerű infó, a Voda ügyfélszolgálata pedig most is hozta a formát. Rám akarták beszélni, hogy inkább asztali PC-n használjam a net-et, mert abban talán tudnak segíteni, de PDA esetén biztos a PDA vagy a telcsi a rossz, ha nem működik.

Köszönöm előre is a segítséget,
Kunci

szomb. jún. 14, 2003 20:52
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3 hozzászólás ]