T100-hoz a legolcsóbb cuc 15ezer huf ha jól tudom.Nem csak egy sima kábel kell hozzá.Vidd szakértőhöz.SME45tools-szal csinálj full mentést a telóról, vagy az eeprom-ról.Utána ugyanezzel függetlenítheted is.
koszike csak pont az a gaz hogy nincs nagyon idom keresgelni. egyebkent keresgeltem de nem volt egyertelm uhogy ezekben az ujakban van e vmi vedelem egyebkent pannon pprogram miatt annyi
Ha mentést csinálsz, nem kell aggódni. Nézz körül a www.gsm-free.com-on, vagy az alvilag.hu/guni/gyik is jó. A siemens Me45/S45 update is jó, csak marha hosszú már a topic...
sziasztok eloszor is bocsi de nagyon surgos lenne ezert nyitok uj temat. Keresgeltem de nem igazan talaltam biztos valaszt bar lehet hogy csak felreertettem. Szoval adott egy friss most vasarolt pannonos me45 (praktikum 10000 ftert) kerdes mivel lehet ezt tuti biztosan elqras nelkul fuggetleniteni. 2. kerdesem ugyanez a helyzet csak egy t100asrol lenne szo ill. ahhoz milyen kabelt kell vasarolni mert rengeteg van de nem tudom eldonteni melyik a jo unlockra
Koszonom elore is a segitseget
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 25 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.