Szerző |
Üzenet |
GAkos
|
kicsit másképp is megy a dolog .. mert lehet neten keresztülis sms-ezni UCP driverrel másodpercenként max 3000 sms-t lehet elküldeni.. meg fogadni is. És csak egy gép kell hozzá fix ip-s net kapcsolattal meg egy előfizetés. ----- Original Message ----- From: "parhuzamos" <parhuzamos@parhuzamos.com> To: <list@mobil.lx.hu> Sent: Friday, September 05, 2003 1:47 PM Subject: Re: [mobil] SMS küldő site > ----------------------------------------------------------------- > Elindult Magyarország Legnagyobb Álláskereső Szolgáltatása: > http://www.jobinfo.hu> ----------------------------------------------------------------- > Asszem ez egy eleg doglott otlet (mar bocsanat), mert igy maganemberkent eleg draga dolog lenne. Nem lenne kifizetodo. De azert megirom, amit tudok/sejtek: > > Mivel nem tudni, hogy mi van meg eddig igy megprobalok minden olyasmit leirni, ami eszembe jut. A lista nem biztos, hogy teljes, masok valoszinuleg hozzairnanak egyetsmast. > > Egyszeri koltsegek: > szerver gep (p akarhanyszazvagyezerakarhanyszaz): 100e-500e Ft > min 1 db gsm modem: 100e Ft korul - de ez eleg keves, jo nehany masodperc, amig elmegy egy db sms. Minnel dragabb a gsm modem, annal gyorsabban kuldi az sms-t. Erdemes belole tobbet bekotni. Jo sokat! > elofizetes: egyszeri dij x Ft > > Havi dijak: > szerver a szolgaltatonal (interware vagy valami hasonlo) havonta: 10e-40e Ft > sms: x Ft / darab (min 10Ft es akkor ocscsot mondtam) > elofizetes havidij: x Ft > > Szoval eleg remenytelen a dolog. Persze vannak mas megoldasok is... De azt hiszem, nem igazan lehet betorni erre a piacra, hacsak nincs valami "kiskapu" vagy "ismeros"... > > UFF, > parhuzamos > http://parhuzamos.com> > > > -- > Üzenet a csoportnak: list@mobil.lx.hu> Feliratkozás: subscribe@mobil.lx.hu> Leiratkozás: unsubscribe@mobil.lx.hu> > >
|
hétf. szept. 08, 2003 7:12 |
|
|
parhuzamos
arany tag
|
Hogy legyen valami ON is:
A hitelesito levelet virus miatt kaptad. A virus neve: W32.Sobig.F@mm
Nem rombol, csak savszelessegeltomit, azzal, hogy felesleges leveleket kuld, mindnfele feladoval.
A virus-rol itt lehet olvasni:
http://securityresponse.symantec.com/av ... .f@mm.html
Lehet, hogy tevedek es mas oka van a sok felesleges hitelesito levelnek... Majd kijavitanak... Vagy nem.
Ha legkozelebb kapsz hitelesito levelet, ne kuld vissza (ha a web-en szoltal hozza)!
|
pén. szept. 05, 2003 17:08 |
|
|
parhuzamos
arany tag
|
Multkor egy ismerosnek az volt uj, hogy: "ha jol tevedek erre van".
Ki fogunk kapni .Macika.-tol...
|
pén. szept. 05, 2003 17:02 |
|
|
zsolti4
|
Van is! Tanulunk! Oktatunk! )
|
pén. szept. 05, 2003 16:45 |
|
|
parhuzamos
arany tag
|
Ilyet olvastam a FiatBravoForum-ban: agyad, mint egy pont, aminek ugye kiterjedese nincs...
(Ha valaki ranez a topic-ra, azt hiheti a hozzaszolasok szama alapjan, hogy van benne valami erdekes. )
|
pén. szept. 05, 2003 16:42 |
|
|
zsolti4
|
Nekem ez tetszik: Agyad semmi, fogd meg jól és pattogtasd!
|
pén. szept. 05, 2003 15:38 |
|
|
parhuzamos
arany tag
|
freunder: Pedig mar nagygyon oreeg.
|
pén. szept. 05, 2003 15:21 |
|
|
.::FrEUnDeR::.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Agyilag zokni,tetszik ez a kifejezés,még nemis hallottam! )
|
pén. szept. 05, 2003 15:11 |
|
|
zsolti4
|
Na idefigyelj te agyilag zokni!
Már az előző topiknyitásodban is leírtam, hogy nem éri
meg!!! Ez azóta sem változott, csak te tojtál arra hogy
elolvasd!!
|
pén. szept. 05, 2003 15:04 |
|
|
parhuzamos
arany tag
|
Aki nem tudna megnyomni a **** linket az elozo hozzaszolasban, annak itt egy megnyomhato, ami ugyanoda visz:
http://parhuzamos.hu/10
|
pén. szept. 05, 2003 14:55 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
|
pén. szept. 05, 2003 14:03 |
|
|
parhuzamos
arany tag
|
Asszem ez egy eleg doglott otlet (mar bocsanat), mert igy maganemberkent eleg draga dolog lenne. Nem lenne kifizetodo. De azert megirom, amit tudok/sejtek:
Mivel nem tudni, hogy mi van meg eddig igy megprobalok minden olyasmit leirni, ami eszembe jut. A lista nem biztos, hogy teljes, masok valoszinuleg hozzairnanak egyetsmast.
Egyszeri koltsegek:
szerver gep (p akarhanyszazvagyezerakarhanyszaz): 100e-500e Ft
min 1 db gsm modem: 100e Ft korul - de ez eleg keves, jo nehany masodperc, amig elmegy egy db sms. Minnel dragabb a gsm modem, annal gyorsabban kuldi az sms-t. Erdemes belole tobbet bekotni. Jo sokat!
elofizetes: egyszeri dij x Ft
Havi dijak:
szerver a szolgaltatonal (interware vagy valami hasonlo) havonta: 10e-40e Ft
sms: x Ft / darab (min 10Ft es akkor ocscsot mondtam)
elofizetes havidij: x Ft
Szoval eleg remenytelen a dolog. Persze vannak mas megoldasok is... De azt hiszem, nem igazan lehet betorni erre a piacra, hacsak nincs valami "kiskapu" vagy "ismeros"...
UFF,
parhuzamos
http://parhuzamos.com
|
pén. szept. 05, 2003 12:43 |
|
|
Dudu
ezüst tag
|
Mivel én weben hoztam létre a topikot, miért jött aktiválást követelő mail?
Nekem ez így nem logikus.
|
pén. szept. 05, 2003 11:54 |
|
|
Dudu
ezüst tag
|
Ritkán járok ide, beírtam, aztán másnap reggel látom jött az aktiválási mail.
Hát visszaküldtem.
Ennyi.
Ha nincs kiírva az új téma létrehozásánál a sorrend (like hirdetési site-ok), akkor nem hinném hogy az én hibám.
|
pén. szept. 05, 2003 11:52 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
Te viszont kiválóan küldöd vissza, azt amit nem kéne.
Egyáltalán megnézted, hogy megjelent-e már, és hányszor jelent már meg a hozzászólásod?
Biztos vagy benne, hogy levelet küldtél? Nem a web-en szóltál hozzá?
|
pén. szept. 05, 2003 10:49 |
|
|
Dudu
ezüst tag
|
Senki nem tud semmit?
|
pén. szept. 05, 2003 9:35 |
|
|
Dudu
ezüst tag
|
----------------------------------------------------------------- Elindult Magyarország Legnagyobb Álláskereső Szolgáltatása: http://www.jobinfo.hu----------------------------------------------------------------- Hali! Ismerősöm szeretne egy SMS küldő SITE-ot csinálni. Az lenne a kérdésem, hogy akinek már van tapasztalata ilyesmiben, az ossza meg velem a tudását! Mik a szükséges berendezések, melyik szolgáltatóval kell (érdemes) szerződést kötni, mik a díjak (költségek)...... Minden információt szívesen látok! Köszi! -- Üzenet a csoportnak: list@mobil.lx.huFeliratkozás: subscribe@mobil.lx.huLeiratkozás: unsubscribe@mobil.lx.hu
|
csüt. szept. 04, 2003 6:38 |
|
|