Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 23:14

Hozzászólás a témához  [ 54 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Bluetooth headset, milyet? 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Nagyember írta:
Próbálta már valaki az új Plantronics M3000-es headsetet???
Nekem igazából 6310i-hez kellene!
Valakinek valami infó?

én Plantronics M3000-est vettem pannonos területi képviseleten. (volt egy 15 ezres pannon partnerkedvezményem ami a számhordozás elött még gyorsba fel lett használva)
elötte én is gyorsan körültekintettem a szakirodalomban, hogy milyet is lenne érdemes, és ezért is döntöttem a Plantronics mellett. vezetékes headsetet vagy 40 éve gyártanak, hangminőségben a legtutibb, 200 óra készenlét/ 8 óra beszédidő a gyári adata, meg asszem 30g. a Nokia HDW-2 ugyan igy néz ki mint ez, csak csökkentett üzemidőkkel! amugy: http://www.headset.hu az importőr weboldala!
az eltelt egy hónap alatt elég korrekt a cucc, bevált. a gyakorlatban 5-5,5 óra beszédidőt tudtam eddig kihozni belőle, meg pesze közben van készenlét is, amikor éppen nincs hivás, az is meriti persze. hatótávolság az függ a falak vastagságától, észrevenni, ha már messze mentél, mert serceg a hang. egy bibi van, hogy a szeles időben nem jó, mert a beszélgetőpartnered besokkal a süvitéstől!
először én is nokia HS-3W-t akartam, de az a kis maradék zsinór se nagyon jön be, amit még rajtahagytak amugy nekem azt mondták, akik olyat használnak, hogy 5 óra beszédidőt nem lehet belőle kihozni, meg ha nincs rajtad felül semmi (mert pl. a strandon melózol ) akkor nincs hová csiptetni az akksis részt
szóval nekem bejött ez a kis M3000, eddig nokia 6310i, 8910 és most már 6230-al van tesztelve. a hangminősége tökéletes, olyan zajszűrése van a mikrofonjának hogy a mellettem egy méterre halkan szóló rádióadás hangja sem hallatszik át a túloldalra!!! ha túl nagy a füled, akkor a nagyobb fülkampót kell rátenni, mert hogy kétféle méretű van a dobozában, meg külön hálózati töltő (másfél óra alatt tölti fel) és a végén a lényeg, 2 ÉV GARANCIA van rá, ami azért szerintem nem puha!!!

kedd jún. 29, 2004 1:26
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás HDW-2
Hi!

A HDW-2nek tényleg gyorsan eltörik(igaz az M3000 butított változata), de én eddig meg tudtam csinálni, most vettem egyet rá,de még mindig húzza a fabrikált(először ott a körnél tört el, azt zsugorcsővel gyógyítottam, utánna maga a pánt repedt meg azt pillanatragasztóval...)

Üdv

hétf. ápr. 26, 2004 21:09
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás Re: BT headset
Clever írta:
Sziasztok!

Én a T68 megjelenése óta használok BT headsetet(már volt vagy 6 féle),és azt tapasztaltam, hogy jelenlegi Plantronics M3000-es klasszissal jobb a többinél.Készenléti és beszédideje minimum kétszerese a többinek,valamennyivel hangosabb is,és a hangja valahogy teltebb.
Egyedüli baja a fülreakasztó kütyüje,nálam már 2 tört el a fél év alatt.

A plantronicshoz lehet külön kapni, de mondhatni, hogy tipushiba. A HDW-2-nek is könnyen törik a füle.

vas. ápr. 25, 2004 22:40
vas-tag

Hozzászólás BT headset
Sziasztok!

Én a T68 megjelenése óta használok BT headsetet(már volt vagy 6 féle),és azt tapasztaltam, hogy jelenlegi Plantronics M3000-es klasszissal jobb a többinél.Készenléti és beszédideje minimum kétszerese a többinek,valamennyivel hangosabb is,és a hangja valahogy teltebb.
Egyedüli baja a fülreakasztó kütyüje,nálam már 2 tört el a fél év alatt.

vas. ápr. 25, 2004 16:53
ezüst tag

Hozzászólás 
+1 írta:
Nagyember írta:
Valakinek valami infó?

Nagyjából megegezik a Nokia HDW-2 -vel. A Plantronics adta el a Nokiának, csak a Plantronicsban nagyobb akku van, és emiatt többet bír. Ezen kívül minimális külső kinézetbeli különbségek vannak.

6310i-hez tökéletesen müködik.

Köszi szépen a választ!

Azt hiszem, beruházok egy ilyenbe!

szomb. ápr. 24, 2004 10:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Nagyember írta:
Valakinek valami infó?

Nagyjából megegezik a Nokia HDW-2 -vel. A Plantronics adta el a Nokiának, csak a Plantronicsban nagyobb akku van, és emiatt többet bír. Ezen kívül minimális külső kinézetbeli különbségek vannak.

6310i-hez tökéletesen müködik.

pén. ápr. 23, 2004 22:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Valakinek valami infó?

pén. ápr. 23, 2004 21:41
vas-tag

Hozzászólás 
Koszonom szepen a hozzaszolasokat. Vegulis arra jutottam, hogy az altalam Speedshopban vasarolt 15e ft os eszkoz annyira nem is rossz es lehet ha a 30e ft os cuccost veszem az sem tud mast. Hanghivas nincs, minden bekapcsolasnal manualisan kell osszehozni oket, de ha telefonalnak tudom hasznalni az eszkozt.

pén. ápr. 23, 2004 10:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tök cink ez az egész BT-s headset téma, nekem SE headset-ek és N6310 párosítás volt próbálva (HBH-30/35/60/65) egyik sem volt tökéletes, a "hosszú" változatok jól működtek hangos környezetben, a rövideknél nem hallottak. A 30-asnak a készenléti ideje gáz, hanghívás nem ment, de még ez volt a legstabilabb... a 60-ast használtam legtovább de tök kudarc, állandóan szétkapcsolt, fagyot, nem hallottak stb. Próbaként egy T610-el is próbálgattam őket, a hanghívás így ment a 30-ason is de a többi probléma maradt mindegyiknél. A Nokia headsetjeiröl is csak hasonlókat hallottam, baráti környezetböl. Persze ha csak néha egy-két órára hsználja az ember, vagy irodában stb. akkor lehet használható tipust választani de napi használatra, használhatatlanok, csak a bosszúság van velük.

pén. ápr. 23, 2004 9:06
ezüst tag

Hozzászólás 
bandika írta:
Sziasztok
BT kerdes alap dolog de nem vagyok vele tisztaban ezert kerdezem.
Elmeletben egy "kompatibilis eszkoznek" miutan egyszer parositva van a telefonhoz, utana ha a telefonon be van kapcsolva a BT, majd a fules is bekapcsol, automatikusan csatlakozniuk kellene egymashoz?
A kerdes 6310 es telefon es egy Bluemate 616-os kapcsolatanal merul fel, hiszen maguktol nem talaljak meg egymast. Bekapcsolasuk utan, meg manualisan csatlakoztatni kell (nem parositani) mindig oket. Az mar hab a tortan, hogy netan hanghivas funkcio is mukodne vele. 6310 SW V05.01 hatha ez is szamit

A gyári BT-k általában képesek maguktól kapcsolódni, de az utángyárott szettek túlnyomó többsége ezt nem csinálja meg, a tapasztalataim alapján.

pén. ápr. 23, 2004 6:38
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok
BT kerdes alap dolog de nem vagyok vele tisztaban ezert kerdezem.
Elmeletben egy "kompatibilis eszkoznek" miutan egyszer parositva van a telefonhoz, utana ha a telefonon be van kapcsolva a BT, majd a fules is bekapcsol, automatikusan csatlakozniuk kellene egymashoz?
A kerdes 6310 es telefon es egy Bluemate 616-os kapcsolatanal merul fel, hiszen maguktol nem talaljak meg egymast. Bekapcsolasuk utan, meg manualisan csatlakoztatni kell (nem parositani) mindig oket. Az mar hab a tortan, hogy netan hanghivas funkcio is mukodne vele. 6310 SW V05.01 hatha ez is szamit

pén. ápr. 23, 2004 6:01
ezüst tag

Hozzászólás 
WolfSK írta:
Nincs hozzá sajnos semilyen utasítás. :-( BCE-HS810 van írva rá. Azt hiszem ez a tipusa. Azt kéne megtudnom hogy lehet párosításra kész állapotba hozni.

Van olyan, hogy HS810. Konkrétan ezt a típust nem használtam, de általában: a bekapcsoló gombot hosszabban nyomva a jelzöfény elkezd villogni (piros/zöld) stb. Ekkor tudod párosítani a ksézülékkel. kérni fogja a kódot. Ha ezt megcsináltad, többet nem kell már párosítnai.

csüt. ápr. 22, 2004 22:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Nincs hozzá sajnos semilyen utasítás. :-( BCE-HS810 van írva rá. Azt hiszem ez a tipusa. Azt kéne megtudnom hogy lehet párosításra kész állapotba hozni.

csüt. ápr. 22, 2004 12:20
ezüst tag

Hozzászólás 
WolfSK írta:
Nekem egy olyan gondom van, hogy a kollégám szeretne megvenni egy motorola BT-t. Eredetileg a V600-hoz volt csomagolva. Azzal ki is próbáltuk, ment vele rendesen. Most az a gond, hogy ha rákeresek 6310-el, vagy bármi más BT-s telefonnal (T610, V500, 6310i) nem látja egyik teló sem. Viszont a V600 igen , azzal megy most is. Ki kell valahogy reszetálni? Vagy mi most a helyzet szerintetek?

1. Típus, egyéb azonosító? Elég sokfajta BT headset van... Esetleg magyar nyelvű leírás?

2. A headset-et is "párosításra kész" állapotban találja találják meg a telefonok általában.

csüt. ápr. 22, 2004 11:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem egy olyan gondom van, hogy a kollégám szeretne megvenni egy motorola BT-t. Eredetileg a V600-hoz volt csomagolva. Azzal ki is próbáltuk, ment vele rendesen. Most az a gond, hogy ha rákeresek 6310-el, vagy bármi más BT-s telefonnal (T610, V500, 6310i) nem látja egyik teló sem. Viszont a V600 igen , azzal megy most is. Ki kell valahogy reszetálni? Vagy mi most a helyzet szerintetek?

csüt. ápr. 22, 2004 10:47
vas-tag

Hozzászólás 
opec2 írta:
Karácsonyra kaptam egy utángyártott (Bluemate 616) headsetet, a feleségemtől. (14 990 a Speedshopnál). Mielőtt használhattam volna 2x cserélték, mert nem reagált semmire, a töltésre sem, valszeg "alámerült".
Utána ment a dolog, repestem hogy milyen sirály. 6310i-vel használom, működött a hanghívás és minden szép volt, bár egyszer kihangosítónak ismerte fel a telefon, de így is OK volt. Aztán 1,5 - 2 hét múlva, egyik napról, a másikra már nem működött a hanghívás többé. Nem értettem miért, nagyon bántott. Ráadásul - emlékeim szerint szintén ekkortól - ha hívnak, a headsetben, a csengőhangon kívül egy plusz hang is hallható és ha pont úgy veszem fel a telefont, akkor ezt hívó is hallja. Ez egyrészt kellemetlen, másrészt érthetetlen. Visszavittem, kipróbálták 2 - 3 másik headsettel, egyikkel sem működött a hanghívás és hang is volt, ha hívott. Annyit tudott mondani az ember, tudja hogy működni kellene, de egyikkel sem működik így nem tud mit tenni és nem tudja, hogy korábban mitől működött.
Ezután megpróbáltam egy másik 6310i-vel, de azzal sem úgy működött, mint korábban.
Végül arra jutottam, hogy ez egy igazi X akta és az igazság odaát van... :-(

Szerintetek?

Nekem is hasonlo problemam van. Azota sincs senki akinek a nevezett eszkoz van a birtokaban es "tokeletesen" mukodik neki?
Tud valaki mondani cimet, ahol le van irva szamomra erheto modon, mit kell tudnia egy "kompatibilis" BT headsetnek?
Hogy tudom azt eldonteni, az eszkoz a hibas, vagy a telefon, ha nem ugy mukodik ahogy szerintem mukodnie kellene?

szer. ápr. 21, 2004 9:38

Hozzászólás 
Nokia HS 3W-t használok.
A hátulján lévő csipesz része kezdettől fogva olyan lagymatag, hogy ingen vagy vékonyabb ruhán nem áll meg.
Néhányszor sikerült már emiatt leejtenem.
Van valakinek ötlete, tapasztalata mivel oldható meg ez a probléma?

pén. feb. 27, 2004 19:56
arany tag

Hozzászólás 
6600-hoz melyik Head-Settet ajánljátok?

A HDW-2 nagyon tetszik, de ugye NimH akku van benne...ezt a looser dolgot :-(

A HS-4W-t pedig nem találtam az E-bayn. Árulják már egyáltalán?

Valaki említette, hogy Mo.-on gyártják az egyik HBH-t. Van esetleg erre elérhetőség? :-)

hétf. feb. 23, 2004 15:40
arany tag

Hozzászólás 
Ez nem pletyka lenne (legalabbis az elobb meg nem igy
irtal),hanem segitseg,mivel tortenetesen en is keszulok BT
headsetet venni.
Erdekes,hogy beirod,hogy trukkoskodik,de konkretumot mar
nem vagy hajlando irni.
Udv.

szomb. feb. 07, 2004 11:02
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Nem szeretek pletykálni, de nem teljesen korrekt a srác.
Már, ha tényleg ugyanarról beszélünk...

szomb. feb. 07, 2004 7:36
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Milyen trukkel?
Ez engem is erdekelne...
Udv.

pén. feb. 06, 2004 13:29
arany tag

Hozzászólás 
Motorola rulez! Nagyon jól müködik szinte bármivel, ami eddig utamba akadt. Kicsit körülményes a párosítás, de meg lehet szokni.

Az apronetes ár korrekt. Ha Újpestre kell érte menned, légy óvatos! 4-5 trükkel is be fognak próbálkozni. Régi motoros a srác és meglepö módon még él...

pén. feb. 06, 2004 11:39
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap

Hozzászólás 
Hallottatok olyan BT-s headsetről, aminek a hatótávolsága nem a szokványos 3-10 méter hanem legaláb 50?
USB dongleban láttam már ilyet (és működött is), headsetben lehet, hogy lebarnulna az ember füle tőle... :o)

pén. feb. 06, 2004 8:07
vas-tag

Hozzászólás 
Karácsonyra kaptam egy utángyártott (Bluemate 616) headsetet, a feleségemtől. (14 990 a Speedshopnál). Mielőtt használhattam volna 2x cserélték, mert nem reagált semmire, a töltésre sem, valszeg "alámerült".
Utána ment a dolog, repestem hogy milyen sirály. 6310i-vel használom, működött a hanghívás és minden szép volt, bár egyszer kihangosítónak ismerte fel a telefon, de így is OK volt. Aztán 1,5 - 2 hét múlva, egyik napról, a másikra már nem működött a hanghívás többé. Nem értettem miért, nagyon bántott. Ráadásul - emlékeim szerint szintén ekkortól - ha hívnak, a headsetben, a csengőhangon kívül egy plusz hang is hallható és ha pont úgy veszem fel a telefont, akkor ezt hívó is hallja. Ez egyrészt kellemetlen, másrészt érthetetlen. Visszavittem, kipróbálták 2 - 3 másik headsettel, egyikkel sem működött a hanghívás és hang is volt, ha hívott. Annyit tudott mondani az ember, tudja hogy működni kellene, de egyikkel sem működik így nem tud mit tenni és nem tudja, hogy korábban mitől működött.
Ezután megpróbáltam egy másik 6310i-vel, de azzal sem úgy működött, mint korábban.
Végül arra jutottam, hogy ez egy igazi X akta és az igazság odaát van... :-(

Szerintetek?

kedd jan. 27, 2004 15:47
Hozzászólás 
Érdekes módon SE HBH-65-tel használva a headset és a telefon
nem kapcsolódik állandóan: néhány másodperc inaktivitás után
bontják a kapcsolatot. Remélem a Nokia is tud majd ilyet.-

szomb. jan. 24, 2004 19:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Nokia HS-3W-t használok a 6600-val és nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyjából bírja azt a készenléti és beszélgetési időt amit a spec-be is benne van. A csörgés probléma a telefon hibája, a következő sw-ben javítani fogják állítólag.

szomb. jan. 24, 2004 19:41

Hozzászólás 
Valakinek van még esetleg ilyen párosítása:
(6600 vagy 3650) és HDW-2 vagy valamilyen más bluetooth heaset???

szomb. jan. 24, 2004 18:40

Hozzászólás 
Nincs, bármelyik profilban igy műkszik

De már kérdeztem a westel és a voda ügyf.szolg-ot is
nem tudtak ré mondani semmit.

szomb. jan. 24, 2004 17:40
arany tag

Hozzászólás 
Hülye kérdés tudom, de alap, hogy a Head-Set Profilesban
nincs levéve a csengés a telefonról?

szomb. jan. 24, 2004 17:33

Hozzászólás 
Sziasztok!

Következő a gondom:
hdw-2 és 6600 szépen működik, kivéve egy dolgot:
híváskor nem csörög a telefon, csak rezeg, csak a headsetben lehet hallani a zenét. Viszont egy kicsit kényelmetlen lenne mindig a fülemben hornani.
3650-el is ugyanez volt a helyzet.
Ennek tényleg így kell működnie?
Tud valaki segíteni?

szomb. jan. 24, 2004 17:20
arany tag

Hozzászólás 
Motorola BT-t használ valaki? Most annak van nagyon jó ára az aproneten :-)

szomb. jan. 24, 2004 17:09
Hozzászólás 
Pontosan ugyanez történt velem két hete!! A sógornőm T68-ára
jött hívás, és az én T610-emhez párosított HBH-65-ömön
csengett ki!

Amúgy nagyon szomorú vagyok: van egy Nokia 6600-m és a
HBH-65-tel nagyon nem szeretik egymást. Recseg a hang,
állandóan megszakad a kapcsolat, hanghívás néha megy, hiába
jön bejövő hívás, sokszor nem tudom felvenni a headsettel. A
HBH-65 jól működik a T610-zel, a Nokia meg szépen dolgozik
egy HDW-2-vel, úgyhogy a hardware-ek jók.

szomb. jan. 24, 2004 16:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
An-Dante.. -> Szvsz azzal, amelyiket hamarabb megtalálja.

szomb. jan. 24, 2004 9:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ket telefon egy headsetes kerdes! Azt odaig ertem, hogy osszepartositottad a headset a telokkal, es ha bejon egy hivas akkor felveszed. (Mondjuk hya mindketton van hivas akkor kivancsi lennek, hogy mi tortenik.. ;o)
DE mi tortenik akkor, ha hanghivast akarsz kezdemenyezni headsettel?? Melyik teloval fog kommunikalni kozben, mindkettovel egyszerre?? Random??

szomb. jan. 24, 2004 8:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Steve_Hun -> Pont ugyanez van nálunk: barátnőm megörökölte a T68i-t és mindig mosolyog amikor hívása van, én is mellette ülök és kék led villog a telóján. :o)

pén. jan. 23, 2004 23:48
platina tag

Hozzászólás 
@Kim Igazad volt! Ma az történt, hogy a hugom telefonja csörgött (tőlem örökölte a T68-at, mikor én lecseréltem T610-re)és a Headset "átvette" a hívást a telefontól, miközben a füles az én T610-emmel volt összepárosítva! A T68-ból nem lett kitörölve a párosítás, csak a BT volt kikapcsolva, mert sohasem használta (ezért lehet, hogy még szeptember óta nem történt meg a nagy felfedezés)! Most képet küldtem neki át, ezért lett bekapcsolva! Szal tényleg működik a headset egyszerre több telóval is! Ja, egyébként HBH-30-ról van szó!

Üdv: Steve

pén. jan. 23, 2004 23:25

Hozzászólás 
Utángyártott Bluetooth fülhallgatót használ valaki?
Tudnátok nekem ilyet ajánlani? Vélemény?

Kösz: T

csüt. jan. 22, 2004 13:28

Hozzászólás 
Utángyártott Bluetoot fülhallgatót használ valaki?
Tudnátok nekem ilyet ajánlani? Vélemény?

Kösz: T

csüt. jan. 22, 2004 13:27
vas-tag

Hozzászólás 
Én használtam HBH-60-ast T610-zel és T39-cel egyszerre. Persze egyidejűleg csak az egyik telefonnal tud kommunikálni (azaz nem tudsz a két telefonon párhuzamosan hívást kezelni), de annak nincs akadálya, hogy mindkét készülék párosítva legyen és bármelyikről fogadj v. indíts hívást. A HBH-60 tehát tud több készüléket is kezelni, annélkül, hogy mindig újra kellene párosítani az eszközt.

pén. dec. 12, 2003 9:23
platina tag

Hozzászólás 
@Barthi Tudtommal egy headsetet egyszerre csak egy telefonhoz lehet párosítani, mert amint "addig nyomod, míg párosításra kész nem lesz" törli az előzőleg párosított telefont a memóriájából! Tehát egyszerre nem tudod mindkettővel használni!

Steve

pén. dec. 12, 2003 7:11
arany tag

Hozzászólás 
Akkor mi a helyzet,ha mondjuk {b}egyszerre{/b} szeretnem hasznalni a headsetet 2 telefonnal?
Valoban igen jo arban van ez a HBH-65,de ha esetleg vennek,akkor erdekelne:ha mindket telefonomra (6310i,T39) racsatlakoztatom a headsetet,akkor mit csinal?
Mukodik mindkettovel felteve,hogy nem azonos idoben futnak be a hivasok?
Stb...
Udv.

pén. dec. 12, 2003 1:03
platina tag

Hozzászólás 
SE Bluetooth HeadSetek a legjobbak SZVSZ. Nyugodtan válassz az újabbak közül (HBH-35, HBH-65), 99%, hogy működni fog a telóddal!

Steve

csüt. dec. 11, 2003 17:36

Hozzászólás 
6600, SE HBH-35, működik. HBH-65 működik.
HBH 20 és 30 nem működött nekem.

szer. dec. 10, 2003 21:05

Hozzászólás 
Nem tudok egy olyan BT-s HeadSetet ami FM radiós included ?
Olyannal talalkoztam ami mp3lejatszó meg ilyesmi de sajna
olyant nem ami csak FMradió és mellete BT-s Headset is..

Van ilyen egyaltalan ?

szer. dec. 10, 2003 2:55

Hozzászólás 
Nekem is a HBH-65-öt ajánlották 6310i-hez, állítólag azzal meg ykorrekten. De még nem próbáltam.

Ez a HS-4W viszont most megtesztett nagyon. Ha lehet kapni a Mobilsáskánál, lehet, hogy beújítok egyet a fa alá...

szer. dec. 10, 2003 0:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem 6600 és HBH65 van. Jól megy együtt.

HBH 65 aproneten kb 20e töltő nélkül (bármelyik SE töltő jó hozzá). (magyarországi gyárból való). Szerintem aki nem finnyás, annak megéri.

kedd dec. 09, 2003 23:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szabimaci -> Rosszul látod: nem a SE nem megy a Nokiaval, hanem a Nokia nem megy a SE-al.

kedd dec. 09, 2003 23:00
ezüst tag

Hozzászólás 
No ki ért hozzá jobban? Melyik BT headsetek jobbak? A Nokiák vagy a SE-k?
Én több SE-t próbáltam, de alig mentek Nokiákkal.. illetve tudomásom szerint 1 a hbh65.
Sajna a HBH-200 nem, pedig naon baba...
Szóval megéri gyári Nokiát venni, vagy legyen inkább SE?

kedd dec. 09, 2003 21:55
Hozzászólás 
Megerősítem, nem működtek együtt.

kedd dec. 09, 2003 20:20
vas-tag

Hozzászólás 
www.btech.hu
Ők árulnak bluetooth headsetet. Bluetrek a neve. Vagy bluetooth kihangosítót is. Nem tudom milyen minőség, nekem nincs bluetooth telcsim, de érdemes rákérdezni milyen, mennyibe kerül.

kedd dec. 09, 2003 20:04
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 54 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő