Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd jan. 07, 2025 13:57

Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 
Telszám újra kiadása 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
az én régi pannonos számomat is újraélesztették: 06-20-9-150-219 és a haveromét is: 06-20-9-815-634

egyébként a szabályozás szerint hat hónap, azaz félévig nem adható ki egy szám újra - ez megtalálható az ászf-ben.

A szolgáltatóknak nem érdeke új számmezõt igényelni a hif-tõl, mert az sok pénzbe és adminisztrációba kerül, egyszerûbb kiadni a régit. A féleértések elkerülése kedvéért a 06-70, 06-30, 06-20 felett nem a v/w/p rendelkezik, mind új számot úgy kell kikunyizni a felettes hatóságtól.... tudjátok: mao-n vagyunk.

szer. jan. 07, 2004 2:11
Profil Honlap

Hozzászólás 
Főleg akkor van gáz, ha az előző telszám tulajdonosa bűncselekmény megbeszélésére használta a kártyát, majd rövid időn belül eldobta. Szolgáltató 1 év múlva kiadja, majd hamarosan a rendőrök valami forró nyomra lelnek, és lenyomozzák a kártya tulaját.

Aki időközben egy 12 éves kislány :PP

szer. jan. 07, 2004 1:13
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Volt egy régi ismerősöm, akivel ezer éve nem beszéltem, de a száma megvolt. Gondoltam rácsörrenek, hogy aktív-e még a kártyája. Az volt. Küldtem neki sms-t. Semmi válasz. Pár nap múlva felhívtam. Egy öreg papa vette fel, aki fel volt háborodva, hogy ez az ő száma, és hogy mi ez az egész. Hát én is csak néztem...

Bocs a másikért, de ha sokáig nem vok alulról kezdem el olvasni a topicokat. :)

kedd jan. 06, 2004 23:57
ezüst tag

Hozzászólás 
hát 1 éven belül azért gáz kiadni, bár talán ki lehet.
legegyszerűbb, ha bemegy az üzletbe és vesz egy új djuice kártyát, és azt mondja, hogy olyat adjanak, ami még nem volt senkié. a régit meg kivágja.

kedd jan. 06, 2004 22:47
vas-tag

Hozzászólás 
Az én régi Dominómat is kiadták másnak :((( (Ui. beleesett
egy csatornába külföldön.. és mivel nem az én nevemen volt,
nem tudtam újat igényelni.)

Azért érdekes, mert egy jegy eltéréssel ugyanaz volt a
száma, mint a praktikumomnak.
Pannon: 06-{b}2{/b}0-abc-{b}3{/b}def
Westel: 06-{b}3{/b}0-abc-{b}2{/b}def
Tegnap este tesztből felhívtam, hangposta...

:((

kedd jan. 06, 2004 22:25

Hozzászólás 
Bocs a dupláért, de "a terminal a kapcsolatot megszakította", és mégis elment. Én meg azt hittem nem. Tegnap is ez volt, akkor meg mégsem ment el, csak egyszer, pedig 3-szor is megszakadt.

kedd jan. 06, 2004 22:24

Hozzászólás 
Lakótársam vett Pannonnál djuice csomagot decemberben, és nem értette miért kap sms-eket karácsonykor meg szilveszterkor. aztán kiderült, hogy men egészen egy éve még használatban volt ez a szám. Bement a képviseletre, rákérdezett, és "megnyugtatták", hogy ez a szám az övé, ne izguljon. A szám valamikor 2003 januárban járt le (nem töltötték fel biztosan) és nem egészen egy évig pihentették csak.

Nincs erre valami szabályozás, hogy meddig kell "pihentetni" egy számot, mennyi idő után szabad csak kiadni újra? Mert ez enyhén szólva is felháborító.

360-as kezdetű. Az én régi számom is 362 kezdetű, ami 1999 nyári. (Most nem töltöttem fel.) Számíthatok rá, hogy még az idén kiadják másnak? ****.

kedd jan. 06, 2004 22:17
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7 hozzászólás ]