|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 15 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
zsolesz65
ezüst tag
|
meg vmit szeretnek kerdezni hogy hogyan tudok filmet konvertalni a telora,a valaszokat elore is koszi
|
szomb. márc. 17, 2007 16:23 |
|
|
zsolesz65
ezüst tag
|
sziasztok,miert nem tudok javat telepiteni a vodas telomra?
|
szomb. márc. 17, 2007 16:14 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Micuir írta: S a joy 4 állásához programozható funkció?
Nem.
Legalábbis nekem nem sikerült...
|
szomb. jan. 13, 2007 9:18 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
Trabi TM írta: Micuir írta: Testreszabható a menüje? Lehet szöveges is ikonos helyett? Vagy vannak gyrosgombok, mint a Moto-nál? Igen testre szabható, bár nem szöveges, hanem bal oldalt jelenít meg, és görget 4 ikont, jobb oldalt meg azt az ikont nagyban, amin éppen állsz, és alatta, hogy az mit jelent. Elég érdekes, én inkább az ikonos menüt használom... Gyorsgombok vannak, de gyárilag testreszabva, kívül a hangerő, a fényképező, és a zenelejátszó irányítására, belül pedig közvetlen menü gomb (bárhol vagy visszadob a főmenübe), zene gomb, és videohívás gomb...
S a joy 4 állásához programozható funkció?
|
pén. jan. 12, 2007 21:46 |
|
|
Bibby
platina tag
|
thiby írta: Köszi Bibby!
Még néhány kérdés lenne.. 1. Az sms-ekről kézbesítési jelentés sms-enként állítható, vagy állandóan jön? Ha jön jelentés, akkor csak jelzésképpen, vagy a beérkező mappába kerül? A küldött üzeneteknél nyomon lehet követni, hogy mikor küldted és mikor kapta meg az illető? 2. .mp3 csengőhangokat be lehet állítani?
Előre is köszi a válaszokat!
Kézbesítés jelentést a menüből lehet bekapcsolni, én megmondom őszintén nem használom, de majd megnézem neked, nem hinném hogy beteszi a bejövő üzenetekhez. A nyomonkövetést nem értem hogy gondolod, azt ugye látod mikor küldted el, hogy mikor érkezett meg pont arra van a jelentés, ha kell...
Lehet mp3 a csengőhang, persze, sőt üzenethang is, meg mindenféle hang.
|
szer. jan. 10, 2007 19:27 |
|
|
thiby
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Budapest
|
Köszi Bibby!
Még néhány kérdés lenne..
1. Az sms-ekről kézbesítési jelentés sms-enként állítható, vagy állandóan jön? Ha jön jelentés, akkor csak jelzésképpen, vagy a beérkező mappába kerül? A küldött üzeneteknél nyomon lehet követni, hogy mikor küldted és mikor kapta meg az illető?
2. .mp3 csengőhangokat be lehet állítani?
Előre is köszi a válaszokat!
|
szer. jan. 10, 2007 16:41 |
|
|
Bibby
platina tag
|
thiby írta: Sziasztok,
a kamerahangot semmiképpen sem lehet kikapcsolni (pl. csendes profilban is hangja van)?
A mobilarena tesztje szerint az sms írás elég lassú - szerintetek?
Köszi
A kamerahang megmarad ígyis-úgyis, esetleg annyi hogy a 3. változat halkabb. Az sms írás szerintem tökéletes, mint említettem a gombok nagyon jók, ha meg ugyanazt a gombot akarod megnyomni egymás után akkor minden telefonon várni kell, vagy nyomsz egy jobbra irányt.
Fényképező olyan amilyen, sajnos eléggé szétmossa a képeket, legalábbis alapbeállításon. Ha valaki igényli majd rakok fel képet.
|
szer. jan. 10, 2007 15:01 |
|
|
thiby
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok,
a kamerahangot semmiképpen sem lehet kikapcsolni (pl. csendes profilban is hangja van)?
A mobilarena tesztje szerint az sms írás elég lassú - szerintetek?
Köszi
|
szer. jan. 10, 2007 14:37 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Micuir írta: Testreszabható a menüje? Lehet szöveges is ikonos helyett? Vagy vannak gyrosgombok, mint a Moto-nál?
Igen testre szabható, bár nem szöveges, hanem bal oldalt jelenít meg, és görget 4 ikont, jobb oldalt meg azt az ikont nagyban, amin éppen állsz, és alatta, hogy az mit jelent. Elég érdekes, én inkább az ikonos menüt használom...
Gyorsgombok vannak, de gyárilag testreszabva, kívül a hangerő, a fényképező, és a zenelejátszó irányítására, belül pedig közvetlen menü gomb (bárhol vagy visszadob a főmenübe), zene gomb, és videohívás gomb...
|
szer. jan. 10, 2007 1:51 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
Testreszabható a menüje? Lehet szöveges is ikonos helyett? Vagy vannak gyrosgombok, mint a Moto-nál?
|
kedd jan. 09, 2007 23:24 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Nagyon tetszik a billentyűzet, jó a gombok mérete és nyomáspontja is.
Az mp3 lejátszó minősége egy jobb fülessel nagyon is jó, ha nem lenne külön lejátszóm akkor teljesen jót írnék rá, így azzal összehasonlítva kicsit árnyaltabb a véleményem. De megfordult a fejemben hogy eladom, veszek ehhez egy 1gigás kártyát, jó fülest és még pénzt is spórolok...
|
kedd jan. 09, 2007 20:56 |
|
|
Bibby
platina tag
|
kocka86 írta: második telefonnak lehet hogy ilyenem lesz... Milyen jack van rajta? (álmodni se merem, hogy rendes 3,5 ) mennyire jó müanyag? (ez megint a bringás felhasználás miat )
Azért emeltem ki, mert sima jack, 3,5-ös. De ha elolvasod a teszteket kiderül . A műanyag meg jó, olyan mint egy telefon, sok mindent nem tudok róla elmondani, nem olyan mint a bucsus vízipisztoly, teljesen megfelelő.
|
kedd jan. 09, 2007 14:03 |
|
|
kocka86
ezüst tag
|
második telefonnak lehet hogy ilyenem lesz...
Milyen jack van rajta?
(álmodni se merem, hogy rendes 3,5 )
mennyire jó müanyag?
(ez megint a bringás felhasználás miat )
|
kedd jan. 09, 2007 13:56 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Nálam is járt egy ilyen.
Egész jó kis teló, a mostani árához képest pedig egyenesen szuper.
A külső MP3 vezérlés is jól működik, a hangja is jó, készenlét is jó, kb 5 nap, amit nagyon hiányoltam róla, az a Stereo BT támogatás, minden másban szinte 100%-os amennyire volt időm tesztelni...
|
kedd jan. 09, 2007 13:34 |
|
|
Bibby
platina tag
|
LG l600v
Kicsit meglepődtem hogy neki még nincs topikja (azt az esetet kizárjuk hogy vak vagyok... )
GSM 900/1800/1900/UMTS
93,7x49x18,8 mm
95 g
176x220 pixel, 262K szín, TFT
Memória 30MB
Egyéb memória MicroSD
GPRS/ 3G
Bluetooth
800 mAh Li-Ion
1,3 megapixel, QCIF videó (forgatható kamera, videohívás!)
POP3 e-mail
MP3 lejátszás (külső vezérlő gombok, a headset jack dugós csatlakozóban végződik,és hangerőt is lehet róla állítani!)
Két teszt: http://mobilarena.hu/cikkek/2006-11-27/lg_l600v_res_pajzson/
http://www.mobilport.hu/?r=8112&p=0
És mindez jelenleg a voda akciójában 24ezer forint vitamaxban. Épp most vásároltam be egyet, majd biztos lesznek észrevételeim, egyelőre szép is jó is. Elsőre az mp3 lejátszás nemrossz, sajnos hangszínbeállítás nincs, de fut a háttérben.
|
kedd jan. 09, 2007 12:10 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 15 hozzászólás ] |
|