Szerző |
Üzenet |
Paradoxon
vas-tag
|
Tudod, jó lenne a Connect Me, ha sikerülne vhogy összehoznom a Bluetooth-tal. De ezt még nem sikerült, igy használni sem tudom. Az infrával eddig azt használtam, de most nem birom....
|
szer. márc. 31, 2004 14:02 |
|
|
BraveStarr
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Elveszett cirkáló
|
Paradoxon írta: Köszi a helpet, sikerült megoldanom. De fel is merült 1-2 kérdés ezzel kapcsolatban 1. Mivel VodaGPRS-t használok, fontos lenne, hogy tudjam, mennyit forgalmaztam. Tudtok erre vmi megbizható programot? 2. A BT-ot vhogy nem tudom összehangolni a PC Suite-tal. De fontos lenne, hogy le tudjam menteni néha a telón levö adatokat. Erre nézve van vmi tippetek, tapasztalatotok? Infrán müködne, de az infrát menesztettem a gépböl ))
A Connect Me nem jó neked?
A Voda úgyis úgy mér neked, ahogy neki tetszik.
|
szer. márc. 31, 2004 13:03 |
|
|
Paradoxon
vas-tag
|
Köszi a helpet, sikerült megoldanom. De fel is merült 1-2 kérdés ezzel kapcsolatban
1. Mivel VodaGPRS-t használok, fontos lenne, hogy tudjam, mennyit forgalmaztam. Tudtok erre vmi megbizható programot?
2. A BT-ot vhogy nem tudom összehangolni a PC Suite-tal. De fontos lenne, hogy le tudjam menteni néha a telón levö adatokat. Erre nézve van vmi tippetek, tapasztalatotok? Infrán müködne, de az infrát menesztettem a gépböl ))
|
szer. márc. 31, 2004 11:38 |
|
|
Paradoxon
vas-tag
|
Ehh ez az új felület még kifog rajtam Nem vendég vagyok/voltam
|
csüt. márc. 25, 2004 17:28 |
|
|
Vendég
|
Macika!
Ezt az infót kaptam én is, csak a megvalósításal vannak gondok - azaz, nem találtam meg azt a helyet/menüpontot/opciót, ahol ez létrehozható lenne... Kb merre keressem? Vagy milyen infókat kérsz ahhoz, hogy kicsit le tudd szükiteni nekem a keresendö területet?:) Nem vok full láma, de ez a BT kifog rajtam... )
Elöre is köszönöm!
|
csüt. márc. 25, 2004 17:15 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Re: Nokia 7650 és a BlueTooth
Idézet: Sziasztok! Eltünt az előző topic, de a problémám még nem szünt meg A segitségeteket kérem egy N7650 BT-s modemként való összelövésében. Maga a BT látja a telót, file-csere is megy, de modemként nem tudom sehogyan sem beállítani. Mit tegyek? Elöre is köszi mindenkinek!
A BT kezelőszoftverével kell csináljál egy új Dial Up kapcsolatot, aztán már menni is fog.
|
csüt. márc. 25, 2004 12:29 |
|
|
Paradoxon
vas-tag
|
Nokia 7650 és a BlueTooth
Sziasztok!
Eltünt az előző topic, de a problémám még nem szünt meg
A segitségeteket kérem egy N7650 BT-s modemként való összelövésében. Maga a BT látja a telót, file-csere is megy, de modemként nem tudom sehogyan sem beállítani. Mit tegyek?
Elöre is köszi mindenkinek!
|
csüt. márc. 25, 2004 12:14 |
|
|