Szerző |
Üzenet |
RViktor85
vas-tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 20:08 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Várd meg amíg a Westel T-Mobile lesz
|
pén. márc. 26, 2004 9:12 |
|
|
Ügyfélszolgálat
|
Motorola V300.
Tisztelt Ügyfelünk!
A Motorola V300-as telefon esetében nem kell a készüléken semmit sem beállítani az Internet eléréséhez.
Mellékelnek a telefonhoz egy CD-t, amely tartalmazza a számítógép beállításához szükséges programokat.
Az adatkapcsolathoz szükséges USB kábel viszont külön tartozék.
A külső oldalainkon a GPRS szolgáltatás alatt található meg az általános számítógép beállítás leírása:
http://www.westel.hu/internet/gprs/gprs ... tasok.html
Azért van csak általános leírás, mert a beállítás operációs rendszer függő.
Westel Ügyfélszolgálat
|
szer. márc. 24, 2004 17:03 |
|
|
ohajbalazs
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Szeged
|
És hogy lehetne törölni?? Amúgy megjegyzem Fiorese módszerével félsiker a dolog. MEgkaptam a konfig SMSeket, és az MMS már azóta franyón műxik, de a GPRS WAP nem! Pedig be van kapcsolva a szolgáltatás és mégis azt írja hogy GPRS kapcsolat nem elérhető, nem tud csatlakozni meg ilyenek.... szóval a WAP SMS beállítással nem okés? Vagy ez egyedi eset??? HELP PLÍZ!
|
kedd márc. 23, 2004 23:41 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
SMS-el nemigen tudja beállítani, mivel a nem gyári
telóknál minden fiók tele (házilag nem is lehet törölni,
csak módosítani). Persze kis ügyességgel ki lehet
törölni....
|
kedd márc. 23, 2004 22:12 |
|
|
Fiorese
|
ohajbalazs,
www.hellomoto.com >Hungary >a honlap jobb alsó sarkában "telefon beállítások"-ra klikkelsz, majd értelemszerűen kiválasztod majd a megfelelő pontokat. MMS és WAP beállításánál ugyanazt eljátszod, mindegyiknél kapsz 1-1 ingyenes sms-t automatikusan, amiben eljönnek a megfelelő beállítások és azt frissíted a mobilodra.
|
kedd márc. 23, 2004 19:32 |
|
|
ohajbalazs
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Szeged
|
igen... ezt én is láttam.... de mint mondtam a menüben az ott említett dolgok nincsenek. Felsorolnám a menüpontokat:
-IM
-Multimédia
-Utolsó hívások
-Üzenetek
-Web-böngésző
-Telefonkönyv
-Irodai eszközök
-Kamera
-Beállítások
Ötlet??? Esetleg valaki aki hasonló módon vett ilyen telcsit?
|
kedd márc. 23, 2004 18:29 |
|
|
Odo+
|
|
kedd márc. 23, 2004 18:21 |
|
|
ohajbalazs
ezüst tag
|
És hogy lehet újként felvinni, mert annak se találom a helyét. Egy Web-böngésző menüpont van benne, ami azonnal csatlakozna és sehol nem lehet ott a kapcsolat beállításait módosítani, de újat se találok, vagy valaki le tudja írni pontosan ez hol lenne, mert itt nincs.
|
kedd márc. 23, 2004 18:02 |
|
|
+1
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 73 Tartózkodási hely: Magamon kívül
|
Szerintem nem tudod módosítani, viszont újként fel tudod
vinni, és tökéletesen működik!
|
kedd márc. 23, 2004 17:53 |
|
|
ohajbalazs
ezüst tag
|
Van egy kis baj a Motorola V300-as telcsimmel. Nem a Westelnél vettem viszont vadi újan, fóliásan. Ezt németből hozták valószínű, hiszen T-Mobile logó díszeleg rajta. Szóval nagyjából beállítottam mindent, kivéve az MMS és a WAP (GPRS) dologokat, ugyanis ezeket nem tudtam sehogyse módosítani. A Westel weblapján.... webkapcsolatok menüpontot kéne találnom. Na ilyen nincs! Mintha valahol azt olvastam volna, hogy ezeket a beállításokat a szolgáltató pakolja bele. Ebben az esetben, hogy tudnám a Westel beállításai szerint működtetni a fenti szolgálatásokat. A dolog több, mint sürgős!
|
kedd márc. 23, 2004 17:32 |
|
|