|
Szerző |
Üzenet |
Raven_
gyémánt tag
|
Nekem mozillával szokott előfordulni, hogy ha új lapra (és nem új böngészőablakba) nyitom meg az új HSZ-es topicokat, akkor legközelebb is olvasatlannak jelöli... Mondjuk nem zavar a dolog, csak gondoltam, közlöm
|
pén. aug. 19, 2005 17:41 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
integral írta: Már megint kitolt velem a fórum, az összes hozzászólást olvasottnak jelöli! Not a bug, feature!
Amennyiben 1x már jelölte újnak, majd utána kiléptél a böngészőből, akkor még egyszer már nem jelöli újként.
|
pén. aug. 19, 2005 17:18 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Már megint kitolt velem a fórum, az összes hozzászólást olvasottnak jelöli!
|
pén. aug. 19, 2005 7:51 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
mondjuk erre én is kíváncsi lennék, hogy miért van, hogy ha bezárom a böngészőt, és (nem azonnal, hanem mondjuk fél óra múlva) újra megnyitom, akkor már mindent átrakott olvasottra...
biztos valami süti beállítás, de más fórumoknál meg nem csinálja ezt, szóval lehet, hogy mégsem a böngészővel van a gáz. ha valaki hozzáértőnek van rá tippje, hogy mivel lehetne megoldani, akkor azt szívesen veszem, mert én nem értek ehhez.
|
szer. ápr. 27, 2005 8:24 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Macika írta: Bocsi, de ha nem értesz hozzá, akkor ne a fórummotort bíráld. TÖKÉLETESEN be lehet állítani a profilodban a dátum-/időformátumot, de szerintem sose próbáltad. Írd be ezt Y m d, H:i:s a profilnál a megfelelő helyre. Ha érdekel, hogy mi mit jelent, akkor esetleg olvasd el a magyarázatát is.
Köszi, átállítottam, így már jobb valamivel!
Viszont a hozzászólások sorszámozása így is hiányzik. És zavar a helytelen olvasottság jelölése. Ezt leszámítva elégedett vagyok a fórummal.
|
szer. ápr. 27, 2005 6:38 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
nyuszy írta: Nem igazán van jobb (kész és free) fórummotor, mint a phpBB. Egy ilyen szintű fórumot pedig képtelenség lenne olyanra megírni, hogy mindenki igényét kielégítse. Ráadásul többe kerülne, mint amennyit hajlandó lennél rászánni
Nem úgy gondoltam, hogy én egyedül fizetem!
22575 regisztrált felhasználó van. Ha csak minden 100. ember befizet egy ezrest, az már csak elég lenne!
Persze részben költői volt a kérdésem-felvetésem, ennyi hozzászólást+regisztrációt egy új fórummotorra átültetni ... Bár ha van rá egy rutin, akkor már nem is vészes. Gondolom, az áttérés az előzőről is hasonlóan történt.
|
szer. ápr. 27, 2005 6:33 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
integral írta: mert nem a magyar szabályoknak megfelelően jelenik meg a dátum! Vagy a megjegyzéshez már a sorrendileg helyes helyes dátumot kéne elmenteni. Mindenhogyan körülményes! Bocsi, de ha nem értesz hozzá, akkor ne a fórummotort bíráld. TÖKÉLETESEN be lehet állítani a profilodban a dátum-/időformátumot, de szerintem sose próbáltad.
Írd be ezt
Y m d, H:i:s
a profilnál a megfelelő helyre. Ha érdekel, hogy mi mit jelent, akkor esetleg olvasd el a magyarázatát is.
|
kedd ápr. 26, 2005 21:40 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
integral írta: Én hajlandó lennék fizetni egy jobb fórummotorért, na persze nem sokat! Netán egy kis reklám is fedezné a költségeket, ha nem villog, csak statikus. És akkor már kérem azt is, hogy legyen sorszámozva a hozzászólás. Mert az előző fórummotornál igy be tudtam azonosítani, hogy eddig hol tartottam az olvasásban - igy sorszámmal mentettem el a kedvencek közé. Ezt a mostaninál nem tudom megtenni, hacsak nem a korábbi sorszám helyett (max.3-4 jegyű szám) a hozzászólás dátumát és pontos idejét feljegyzem, de ez nagyon macerás és nehezen azonosítható, mert nem a magyar szabályoknak megfelelően jelenik meg a dátum! Vagy a megjegyzéshez már a sorrendileg helyes helyes dátumot kéne elmenteni. Mindenhogyan körülményes! Egyesítsük erőinket egy jobb fórummotorért! Akár nyithatunk is egy szavazós - ötletbörzés topikot neki!
Nem igazán van jobb (kész és free) fórummotor, mint a phpBB. Egy ilyen szintű fórumot pedig képtelenség lenne olyanra megírni, hogy mindenki igényét kielégítse. Ráadásul többe kerülne, mint amennyit hajlandó lennél rászánni
|
kedd ápr. 26, 2005 20:29 |
|
|
Vendég
|
integral írta: Akár nyithatunk is egy szavazós - ötletbörzés topikot neki!
egyetértek sokmindenben, de mégegy topic nem kell. így is pont elég van, és csak mégegy szívbe késdöfés lenne egy 3. helyen szidni csak a mobilon bellül (és ott van még a sok többi részleg is
|
kedd ápr. 26, 2005 20:24 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
vizsla1 írta: Nem lehet, hogy PÜ-t kaptál, s be van kapcsolva a felbukkanó ablak PÜ érkezése esetén? Nem, egészen konkrétan az "Nokia új telefonokat mutat be Amsterdam-ban" topikban az első három link valamelyikére kattintva lépett akcióba az Ad-watch és zárta be az összes ablakot. vizsla1 írta: Ha egyszerre két ablakban, bejelentkezve használod a fórumot, és áttérsz egy másik topciba abban az ablakban, amelyikben legelőször jelentkeztél be, akkor olvasottnak jelöli meg az összes témát. Ugyanez történik akkor is, ha egy ablakban fórumozol bejelentkezve, majd bezárod az ablakot, s újra megnyitod a böngsződet, s bejelentkezve fórumozol.
Ez utóbbi történt, bár újra be kellett jelentkeznem.
Lehet hogy a cookiek kavarnak be és független a fórummotortól? Bár szerintem a fórummotor a hunyó.
Én hajlandó lennék fizetni egy jobb fórummotorért, na persze nem sokat! Netán egy kis reklám is fedezné a költségeket, ha nem villog, csak statikus. És akkor már kérem azt is, hogy legyen sorszámozva a hozzászólás. Mert az előző fórummotornál igy be tudtam azonosítani, hogy eddig hol tartottam az olvasásban - igy sorszámmal mentettem el a kedvencek közé. Ezt a mostaninál nem tudom megtenni, hacsak nem a korábbi sorszám helyett (max.3-4 jegyű szám) a hozzászólás dátumát és pontos idejét feljegyzem, de ez nagyon macerás és nehezen azonosítható, mert nem a magyar szabályoknak megfelelően jelenik meg a dátum! Vagy a megjegyzéshez már a sorrendileg helyes helyes dátumot kéne elmenteni. Mindenhogyan körülményes!
Egyesítsük erőinket egy jobb fórummotorért!
Akár nyithatunk is egy szavazós - ötletbörzés topikot neki!
|
kedd ápr. 26, 2005 19:12 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Nem lehet, hogy PÜ-t kaptál, s be van kapcsolva a felbukkanó ablak PÜ érkezése esetén?
Ha egyszerre két ablakban, bejelentkezve használod a fórumot, és áttérsz egy másik topciba abban az ablakban, amelyikben legelőször jelentkeztél be, akkor olvasottnak jelöli meg az összes témát. Ugyanez történik akkor is, ha egy ablakban fórumozol bejelentkezve, majd bezárod az ablakot, s újra megnyitod a böngsződet, s bejelentkezve fórumozol.
|
kedd ápr. 26, 2005 18:39 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
2 kérdés:
Hogyan tudok az x. oldalra ugrani?
Hogyan tudok egyszerre több hsz-t megjeleníteni? (nem a Keresésben)
|
kedd ápr. 26, 2005 18:38 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Bejelentkezett állapotban egy reklámablak miatt miatt bezárta a böngészőmet az Ad-aware - mint ahogy szokta csinálni . Ezek után visszajöttem, újra bejelentkeztem, és az összes topikot olvasottnak jelöli! És egyébként se értem a fórum logikáját, normál esetben is olvasottnak mutat topikokat, amikor nem olvastam. Nem lehet ezt a hibát kijavítani? Mert engem nagyon idegesít.
|
kedd ápr. 26, 2005 18:24 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
nekem az hiányzik, hogy nincs olyan, hogy látni lehet hogy egy választ melyik hozzászólásra írtak. ez persze a számozással együtt lenne nagyon egyszerű. így meg mindig manuálisan keresi vissza az ember, ha nincs a válaszban idézet (mondjuk akkor is, ha az egész hozzászólásra kíváncsi)
meg ha már számozás vs. dátumozás: az idézetnél sem írja oda, hogy mikor az idézet.
na, mindegy, végülis ezek nem életbevágó dolgok
|
hétf. okt. 25, 2004 16:15 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
blueye írta: Van dátum és időpont, ennek alapján is meg tudod jegyezni.
Ez igaz, de jóval macerásabb. Egy számlálót berakhattak volna.
|
hétf. okt. 25, 2004 16:09 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Hat,igen. Vannak meg meglepetesek.
|
vas. okt. 24, 2004 15:04 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
hümm, köszi! sosem hittem volna, hogy Helsinkiben lakom
|
vas. okt. 24, 2004 13:56 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Profil beállításoknál IDŐZÓNA!!! +2!!!
|
vas. okt. 24, 2004 11:03 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
nekem valahogy a dátum még stimmel, de időpontra mindig mást ír ki mint a tényleges lenne...
|
vas. okt. 24, 2004 10:37 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
integral írta: Hiányzik, hogy nincsenek a hozzászólások topikon belül sorszámozva. Mert ha nem olvasom el mindet és kilépek, majd később újra vissza, akkor olvasottal jelöli az összeset. A számozás alapján pedig feljegyezhető lenne, hogy meddig jutok az adott topik olvasásában.
Van dátum és időpont, ennek alapján is meg tudod jegyezni.
|
vas. okt. 24, 2004 10:26 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Hiányzik, hogy nincsenek a hozzászólások topikon belül sorszámozva. Mert ha nem olvasom el mindet és kilépek, majd később újra vissza, akkor olvasottal jelöli az összeset. A számozás alapján pedig feljegyezhető lenne, hogy meddig jutok az adott topik olvasásában.
|
vas. okt. 24, 2004 9:05 |
|
|
Jumboo
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:00 Hozzászólások: 458 Tartózkodási hely: Emitt
|
dredd63 írta: Jumboo: Bocsi, de vegyél figyelembe néhány dolgot: 1. a fórum wapos elérhetőségét kizárólag Párhuzamos nevű fórumtársunknak köszönhetjük (szó szerint), legjobb tudomásom szerint pusztán kihívásból készítette el és működteti a wapos elérést... nem kis munkája lehet benne! 2. Ami az általad felvetett kis plusz designt illeti... miért kellene? Wapról inkább az információ fontos, azonkívül miért használnál pl. 3-5 KB GPRS forgalom helyett 10-20 KB-ot oldalanként teletéve hasztalan díszítésekkel? Részemről így is vérforraló, amikor pl. a TMbl híreibe semmitmondó képek vannak beszúrva, nem beszélve a címoldal és egyéb oldalak kilobájtzabáló dizájnjáról... Voda dettó ugyanez! Szóval szerintem gondold végig még1x Üdv
végig szoktam gondolni amit írok. ha még egyszer elolvasod a hozzászólásomat rájössz, hogy szó sincsen benne semmilyen negatív megnyilvánulásról, egyszerű kritka. Párhuzamost ismerem annyira, hogy mindig (ha csak teheti) a tökéletesre törekszik. a design pedig nem díszítősort jelent, hanem pl. rendezettséget. nem vitatom Párhuzamos munkáját, nagyon örülök neki, de ismerem a wapos fórumokat, nem egy helyen vagyok moderátor, és látom az igényeket. itt pl. az opciók hiányoznak, és a beéllítási lehetőségek. Tudom hogy ez nagy munka, még ha az embernek bőven akad rá ideje is, ezért írtam a feltételes módot.
pl. ha wapon betötődik egy oldal (jóval lassabban természetesen mint itt) akkor az ember szeretne nem 2-3 hozzászólást látni rajta, hanem egyszerre többet. pont a kilobyte zabálás miatt (is). tudod nagy adatforgalom van a kérés-válasz mechanizmusban. ma már az összes wapos felületen (is) futó fórum kínál különböző adatmennyiséget és kijelzűtípust érintő beállítási lehetőséget. ennyit szerettem volna csupán.
|
pén. jún. 25, 2004 9:53 |
|
|
gasztonmartini
arany tag
|
Egyetértek a felettem szólóval
Az oldalak letöltési sebessége is lassabb lenne képekkel,animációkkal.
Én a forumot ugy olvasom,hogy e fentiek+hangletöltés tiltva
|
pén. jún. 25, 2004 9:23 |
|
|
dredd63
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 162 Tartózkodási hely: Budapest
|
Jumboo írta: Szasztok. engem inkább a fórum wapos felületének fejlesztése izgat. legtöbbször csak mobilról vagyok, útközben, stb. Elég spártainak tűnik számomra a mobilos felület ehhez képest. És egy kis designt is lehetne tán belevinni, persze csak ha van rá ideje és energiája a fejlesztő(k)nek... építő jellegű kritika akar lenni, nem fikázás!
Jumboo:
Bocsi, de vegyél figyelembe néhány dolgot:
1. a fórum wapos elérhetőségét kizárólag Párhuzamos nevű fórumtársunknak köszönhetjük (szó szerint), legjobb tudomásom szerint pusztán kihívásból készítette el és működteti a wapos elérést... nem kis munkája lehet benne!
2. Ami az általad felvetett kis plusz designt illeti... miért kellene? Wapról inkább az információ fontos, azonkívül miért használnál pl. 3-5 KB GPRS forgalom helyett 10-20 KB-ot oldalanként teletéve hasztalan díszítésekkel? Részemről így is vérforraló, amikor pl. a TMbl híreibe semmitmondó képek vannak beszúrva, nem beszélve a címoldal és egyéb oldalak kilobájtzabáló dizájnjáról... Voda dettó ugyanez!
Szóval szerintem gondold végig még1x
Üdv
|
pén. jún. 25, 2004 9:15 |
|
|
Jumboo
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:00 Hozzászólások: 458 Tartózkodási hely: Emitt
|
Szasztok.
engem inkább a fórum wapos felületének fejlesztése izgat. legtöbbször csak mobilról vagyok, útközben, stb. Elég spártainak tűnik számomra a mobilos felület ehhez képest. És egy kis designt is lehetne tán belevinni, persze csak ha van rá ideje és energiája a fejlesztő(k)nek...
építő jellegű kritika akar lenni, nem fikázás!
|
pén. jún. 25, 2004 9:01 |
|
|
Vendég
|
Szrencse, hogy ADOK-VESZEK-be nem írtam sokat. Mondjuk amikor a régi OFF-topic kikerűlt, akkor is úgy cirka 30 hsz esett ki csak ott! Na mindegy, csak kérdeztem. Végülis annyira mindegy
|
csüt. jún. 24, 2004 20:53 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
dredd63 írta: Ok, kösz Macika, ez lehetséges magyarázat. No egye fene, akkor másodszorra is felértékelem magam EZENNEL Üdv
Holnapra már 50 alatt leszel
|
csüt. jún. 24, 2004 15:21 |
|
|
dredd63
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 162 Tartózkodási hely: Budapest
|
Ok, kösz Macika, ez lehetséges magyarázat.
No egye fene, akkor másodszorra is felértékelem magam EZENNEL
Üdv
|
csüt. jún. 24, 2004 15:20 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Szükségem volt pár hsz-re, így mindenkitől levettem vérmérséklet szerint 20-50 hsz-t.
Ez elfogadható magyarázat?
Fogalmam sincs.
Folyamatosan törlök topicokat, amiket nem látogattak már régóta (>2 év). Elképzelhető, hogy a fórummotor úgy működik, hogy az átállás előtti hsz-eket nem számítja bele a mostani állásba, de ha kitörlök egy topicot, akkor az abban lévő - nem beleszámolt - hsz-eket azért levonja biztos ami biztos alapon.
De ez sem biztos.
Ma éjszaka kitöröltem pl. a sokezer hsz-es régi ADOK-VESZEK topicot. Elképzelhető, hogy amiatt csökkent pár ember hsz-e.
Én is voltam már 1000 feletti.
Mondjuk ez olyan mindegy...
|
csüt. jún. 24, 2004 14:28 |
|
|
dredd63
arany tag
|
BrOnZ írta: Inog a nemesfém piac... Devalválódik az arany
Hehe... nálad a pont... rég nem néztem rá a nemesfémtőzsdére...
... node ilyen mértékű minőségi zuhanást???
Most komolyan... mi történt?
|
csüt. jún. 24, 2004 14:01 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Nekem mar biztos megvolt az 580 hsz, most meg 547 van.
|
csüt. jún. 24, 2004 14:00 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
dredd63 írta: MIÉRT LETTEM MEGINT EZÜST??
A MÚLT HÉTEN MÁR ARANY TAG VOLTAM 110 KÖRÜLI HSZ-SZEL, MOST MEG 94-NÉL JÁROK MEGINT!!!!!
MI TÖRTÉNT?
Inog a nemesfém piac... Devalválódik az arany
|
csüt. jún. 24, 2004 13:58 |
|
|
dredd63
arany tag
|
MIÉRT LETTEM MEGINT EZÜST??
A MÚLT HÉTEN MÁR ARANY TAG VOLTAM 110 KÖRÜLI HSZ-SZEL, MOST MEG 94-NÉL JÁROK MEGINT!!!!!
MI TÖRTÉNT?
|
csüt. jún. 24, 2004 12:29 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
aspirin írta: (Mosmár eztetet is t'om, hogy lehet ijent csinállni... )
Igen lehet, csak az a hátránya, ha be van kapcsolva az automatikus e-mail küldés, akkor az e-mail-t már nem lehet törölni...
|
kedd jún. 22, 2004 10:49 |
|
|
aspirin
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: Hol itt, hol ott... Sokszor net, még többször GSM közelben... :)
|
Trabi TM írta: Én még nem jártam így, viszont csináltam már ilyet (másik fórumon). Miután elküldöd a PÜ-t és a küldött nem olvassa el, akkor még ki tudod törölni, és akkor már nem kapja meg...
(Jól elvagyunk egymással... )
Értem.
Tehát valószínű, a másik fél gondolta meg magát.
(Mosmár eztetet is t'om, hogy lehet ijent csinállni... )
köszi
asp
|
kedd jún. 22, 2004 10:43 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
aspirin írta: Nem akartam új topikot nyitni, végülis ide belefér... Kaptam e-mail értesítést, hogy új privát üzenetem érkezett, de mikor bejelentkeztem, aszongya: "You have no new messages" Hmm...? Más is járt már így? Esetleg ha az illető olvassa: újra elküldhetné... hátha asp
Én még nem jártam így, viszont csináltam már ilyet (másik fórumon).
Miután elküldöd a PÜ-t és a küldött nem olvassa el, akkor még ki tudod törölni, és akkor már nem kapja meg...
|
kedd jún. 22, 2004 9:56 |
|
|
aspirin
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: Hol itt, hol ott... Sokszor net, még többször GSM közelben... :)
|
Nem akartam új topikot nyitni, végülis ide belefér...
Kaptam e-mail értesítést, hogy új privát üzenetem érkezett, de mikor bejelentkeztem, aszongya:
"You have no new messages"
Hmm...?
Más is járt már így?
Esetleg ha az illető olvassa: újra elküldhetné... hátha
asp
|
kedd jún. 22, 2004 7:55 |
|
|
thiby
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Budapest
|
Jaja...
Amikor megláttam, hogy mégis elment a hsz, ráadásul 4x is, akartam egy újat írni, hogy "bocs, hogy ennyiszer" - ekkor tudatosult, hogy ez már az új fórum.
|
pén. jún. 04, 2004 8:27 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Tegnap is ilyet csinált. Ezért is születhetett annyi duplázás, mert közben pedig bekerül az új hozzászlás a hibajelzés ellenére.
|
pén. jún. 04, 2004 8:09 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
thiby írta: Ezt a hibaüzenetet kaptam, amikor el akartam küldeni a hsz-t:
Ran into problems sending Mail. Response: 550 authentication required
DEBUG MODE
Line : 164 File : /var/www/forum.terminal.hu/includes/smtp.php
Tudja vki, miért lehet ez?
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... 7ec0daaee4
|
pén. jún. 04, 2004 8:08 |
|
|
thiby
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Budapest
|
Ezt a hibaüzenetet kaptam, amikor el akartam küldeni a hsz-t:
Ran into problems sending Mail. Response: 550 authentication required
DEBUG MODE
Line : 164
File : /var/www/forum.terminal.hu/includes/smtp.php
Tudja vki, miért lehet ez?
|
pén. jún. 04, 2004 6:16 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
|
hétf. máj. 24, 2004 16:46 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Én ezüst tag vagyok és fel vagyok háborodva! Most olyan 30hsz-em lehet, mert nem számolja a gép a régieket, pedig azzal olyan 1100 körül járok... Az vmi gyémánt lehet akkor már! na megyek szerzek még párat, hogy bearanyozzam magam...
|
hétf. máj. 24, 2004 16:25 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Jézusom, csak most vettem észre ezt a vas, ezüst, stb, dolgot. De ugye törzsgárda kitüntetést nem fogunk kapni??
|
hétf. máj. 24, 2004 14:24 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Eddig 1 platinatagja van a fórumnak Salvataggio.
Meg Macika is az lenne, de az ő rangja moderátor.
|
vas. máj. 23, 2004 19:55 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Mostantól!
Bár jobb lenne, ha vmi látbványosabb megoldással csinálák volna, hogy fél pillantással is látni lehessen.
É ezüst vagyok, de accem még 1 hsz és arany leszek
|
vas. máj. 23, 2004 19:53 |
|
|
Sigma
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Máshol
|
Vas? Ezüst? Arany?!
Ez mióta van?
Rólam azt írja, hogy vastag...Hát igen...Má' ez is baj?!
|
vas. máj. 23, 2004 19:45 |
|
|
thiby
arany tag
|
VGyuri írta: thiby írta: Valami mintha nem stimmelne az idő-beállítással.... Profil, és alul az időzónát GMT +2 órára állítsd át.
Így most valós időben látszik a hozzászólásom, viszont így a Westeles topicban X-COM tegnapi hsz-e 19:19-ről átíródott 21:19-re... pedig én tegnap délután 3 előtt láttam, tuti.
Vagy a fejemben nem stimmel valami?
|
pén. máj. 21, 2004 7:41 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
thiby írta: Valami mintha nem stimmelne az idő-beállítással....
Profil, és alul az időzónát GMT +2 órára állítsd át.
|
pén. máj. 21, 2004 7:31 |
|
|
thiby
arany tag
|
Sverige írta: thiby írta: Valami mintha nem stimmelne az idő-beállítással.... A "Májustól T-mobile néven szolgáltat a Westel" topicban írtam erről, légyszi nézzétek meg.
(Amikor ezt írom, 08:13 van.) Ez a hsz pontosan 08:13-as időponttal került be a fórumba...
Én ezt nem értem.... akkor csak nálam látszik ez?:
Elküldve: 21 Máj. 2004 06:15 Hozzászólás témája:
--------------------------------------------------------------------------------
thiby írta:
Valami mintha nem stimmelne az idő-beállítással.... A "Májustól T-mobile néven szolgáltat a Westel" topicban írtam erről, légyszi nézzétek meg.
(Amikor ezt írom, 08:13 van.)
Ez a hsz pontosan 08:13-as időponttal került be a fórumba...
|
pén. máj. 21, 2004 7:28 |
|
|