Szerző |
Üzenet |
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11970 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Én nem Zolee-ra gondoltam. Az meg Kartell.
|
szomb. júl. 24, 2004 16:01 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Laci_L írta: Ezt hívják KARTELL-nek.
Pontosabban KARTEL-nek. Azért értékeljük Gengszter Zoltán iránti rajongásod.
|
szomb. júl. 24, 2004 1:40 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11970 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Hát jól belecsaptam a nullás lisztbe. Azért úgy érzem, hogy itthon pofátlanul magas haszonnal dolgoznak a vonalas meg a mobil cégek is.
Ezt hívják KARTELL-nek. Az autópályásokat most rúgták seggbe. Bízom benne, eljön még a mi időnk, és nem kell mindenféle áttekinthetetlen, lökött, állandóan változó tarifacsomagokat figyelni, és egymásnak elmondani.
|
pén. júl. 23, 2004 16:10 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Tisztára mint az indexen a vodafone topik. Ott is valaki benyögte, hogy milyen olcsón dumálgat külfölddel, de csak ennyi.
|
pén. júl. 23, 2004 6:49 |
|
|
droland
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 800 Tartózkodási hely: B-A-Z
|
Tehát aki valamihez nem ért az dögöljön meg, nem pedig esetleg segítsük... értjük mi...
|
pén. júl. 23, 2004 0:08 |
|
|
392MHz
platina tag
|
én az angliában dolgozó haverommal mobilról mobilra br 12,5 ft-ért beszélek percenként. (westelrõl westelt hivok este 10 után, és sajna a dominós ingyenes hivásfogadás csak aug 31-ig érvényes.)
korábban telecard-dal hivtam. az vezetékrõl angol vezetékesre asszem 19 Ft.
akinek számit a pénz, az megtalálja a módját, hogy olcsón telefonáljon, akinek nem, az meg fizesse ki a 170 Ft-os percdijat.
ez a véleményem.
|
csüt. júl. 22, 2004 18:03 |
|
|
droland
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 800 Tartózkodási hely: B-A-Z
|
Rozso2 írta: guni. írta: Ha jól tudom a skype-al már lehet internet alapon is beszélni, igaz csak gépről. Asszem bármilyen európai vezetékes 10 Ft, viszont a mobil az kissé húzós. Ellenben 2 gép között telejesen ingyenes és nagyon jó a hangminősége...
Guni ICQ-val is lehet. Ingyen szoktam beszélni itthonról(Kecskemét) a koliban lévőkkel (Bp.) És azzal is lehet rendes telefont is hívni, de azért már csengetni kell. Nem tudom mennyit.
Nézted már a skype hangminőségét? Mert én néztem már az ICQ-t, és borzalmas a skypehoz képest... Nem azért, csak próbáld ki...
|
csüt. júl. 22, 2004 15:43 |
|
|
Buksika
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Macika írta: Buksika írta: Amennyire én tudom, a Westel már jópár éve csak plusznulla vonalakat használ, akár plusznullával hívod, akár normál nullanullával. A percdíjakban sincs különbség természetesen. Persze, így is kicsit drágább a többi szolgáltató plusznullás percdíjainál, de aki nem tudja, hogyha mobiról +0-át tárcsázva olcsóbban jöhet ki, annak a T-mobil való, mert akkor olcsóbban jön ki. Én ezt nem így tudom. A Westeltől előfizetéses tarifacsomagról pl. Japán hívása 115 + ÁFA (143,75 Ft), Dominóról is brutto 144 Ft percenként. A Pannonnál Japán vezetékes hívása br. 129 Ft, japán mobil pedig 149 Ft. Ugyanez +0-val br. 109 ill. 129 Ft. Vodafone-nál +0-val mindkét fajta hívás brutto 84 Ft. Ez nálam nem kicsivel drágább, hanem 71%-kal!!! Azért az már húzós! És itt már minőségben nincs semmi különbség!!!
Macika,
az első két esetben így van a tarifa ahogy mondtad, viszont a vodánál is meg van különböztetve a +0 és a 00.
00 esetében pedig 198 br. a hívás díja.
http://www.vodafone.hu/keszulekek_tarif ... rifak.html
alul
Tehát továbbra is igaz az, hogy normál hívás estén a westel a legjobb (mégha a pannonhoz viszonyítva elenyésző is a különbség)
És az is igaz, hogy a westel +0 és 00 esetén ugyanazt az IP vonalat és díjazást használja. Idézet: "Külföldre irányuló hívások díja (+, 00, 1700 vagy +0 előhívószámmal)"
http://www.t-mobile.hu/egyeni/tarifak/n ... kozi.shtml
|
csüt. júl. 22, 2004 15:23 |
|
|
Hypp
arany tag
|
Macika írta: Na, csináltál nekem egy jó éjszakát :c)))
Sebaj. 20 éves érettségi találkozónk 1x van egy életben, amúgy meg az akkori (és mai) koliban volt a buli, csak a mobil jöhetett szóba hívás céljából...
Gondoltam, hogy vonalas telefon - hiányban szenvedtél, szóval az EZPhone, Telecard, Neophone nem jöhetett volna szóba. Mindenesetre jó tudni, hogy vannak olcsóbb megoldások is
|
csüt. júl. 22, 2004 10:25 |
|
|
Hypp
arany tag
|
A legolcsóbb megoldás talán az lenne, hogy:
- PDA beszerzése, ami tudja a WiFi-t, és van mikrofonja,
- elérhető (, lehetőleg ingyenes) WiFi szolgáltatás,
- A Skype PDA-sított változata.
Ez gyakorlatilag mármár egy mobiltelefonnal felérő dolog lenne (najó, azért ez kicsit túlzás)
|
csüt. júl. 22, 2004 10:23 |
|
|
Matho
ezüst tag
|
Én csak annyit akarok mondani, hogy olaszországi vezetékest hívok mostanában. EZPhone-nal kb 20 Ft/perc (plusz a budapesti helyi hívás költsége), neophone meg tele2 ennél drágább... És kipróbáltam SkypeOut-tal is, remekül működik, néha vannak "irregularitások", de ezt a 3,5 Ft/perc mellett elnézem nekik.
|
csüt. júl. 22, 2004 9:40 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Hypp írta: Pl. Japánt Macika 40Ft-ért is hívhatta volna (Japám mobil hívása 100Ft) pl. a Neophone-on keresztül...
Na, csináltál nekem egy jó éjszakát :c)))
Sebaj. 20 éves érettségi találkozónk 1x van egy életben, amúgy meg az akkori (és mai) koliban volt a buli, csak a mobil jöhetett szóba hívás céljából...
|
csüt. júl. 22, 2004 1:55 |
|
|
Hypp
arany tag
|
Ha már IP alapú telefonálásról van szó, akkor ugye nem árt megemlíteni a hagyományos telefonvonalon szolgáltatókat sem (, mert az mégolcsóbb).
Pl. Japánt Macika 40Ft-ért is hívhatta volna (Japám mobil hívása 100Ft) pl. a Neophone-on keresztül...
Amúgy aki tovább akarja idegesíteni magát, annak itt egy oldal:
http://www.pannontel.com/home_hu.shtml
Az Egyesült Államokból haza (vezetékesre) 0,089$-ért telefonálhatsz percenként, Budapestre meg 0,069$-ért... Jaj, de szeretném, ha visszafelé is ugyanez lenne az árazás
|
csüt. júl. 22, 2004 0:45 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Kína és Vietnám csak Hang a Hálón szolgáltatással érhető el előre fizető ügyfeleink számára. Utólag fizető ügyfeleink számára ez a két ország jelenleg nem hívható.(Vodafone)
2 kérdés:
- mi a megkülönböztetés oka a pre/postpaidek között?
- ez az "egyelőre" állapot miért nem változik évek óta?
|
szer. júl. 21, 2004 23:16 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
hali!
ne keverjünk össze két dolgot, az INTERNET alapú és az IP alapú telefonálást.
Az internet alapút könnyebb megérteni, ez valóban a világméretû hálózatot használja, ilyen pl. netmeeting és tsai, általában elég gagyi minõségben. Hát igen, gagyi, mert ki tudja garantálni a sávszélességet annyi szerveren át, mikor millió más felhasználó is kommunikál rajta egyidõben összevissza!
Az IP alapú az egész más. Ehhez egy kis körültekintés szükséges. A nemzetközi összekapcsolás koncesszióját nem adták ki csak a matávnak, illetve más országokban is a helyi "állami" szolgáltatóknak. Ettõl persze méregdrága volt a nemzetközi beszélgetés, hiszen minden még a matávon is keresztülment, ami jól megvágta az egészet. (a keletkezõ extraprofitból pedig szépen lehetett juttatni sok embernek, hogy fennmaradjon ez az idili kis állapot).
Azonban eljött az az idõ, hogy más telefontársaságok is elõbújtak, pl. mobilosok, s bele akartak túrni abba ami nem az õvék. Magyarul **** a csõrüket, hogy ha még a saját hasznukokon még a matávé is rajta van. Az egészet maguknak akarták.
Dehát ezek a fránya törvények.... s ekkor lépett szinre az internet, amire nem lehetett azt mondani, hogy állami monopólium, tehát nem is vonatkozik rá a koncesszió. Na, innentõl kezdve már világos a dolog, gyorsan kitalálták (nem nálunk persze, ennyire azért nem vagyunk ott. nyugatabbra, csak lemásoltuk), hogy õk tulkép internet/ip (itt kezdték el kavarni a dolgokat) összeköttetést teremtenek és ehhez ugye semmi köze a matávnak.
Az egészbõl annyi az igaz, hogy ip (azaz nem internet, hanem internet protokoll) alapú összeköttetés teremtenek a SAJÁT hálózatukon (nem az interneten) - ettõl jó a minõség.
(még annyit megtehetnek, hogy egy egybaudos (azért egybaudos, nehogy túlterheljék egymást) vonallal összekötik a saját hálót az internettel - a látszat kedvéért)
az ip, azaz az internet protokoll, amit az internet is használ az összeköttetésre és bárki más is használhat, saját, a világhálótól független hálózatának megvalósítására.
Így járt túl a ravasz (magán)tõke a túlburjánzott államaparátuson.
|
szer. júl. 21, 2004 22:29 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Buksika írta: Amennyire én tudom, a Westel már jópár éve csak plusznulla vonalakat használ, akár plusznullával hívod, akár normál nullanullával. A percdíjakban sincs különbség természetesen. Persze, így is kicsit drágább a többi szolgáltató plusznullás percdíjainál, de aki nem tudja, hogyha mobiról +0-át tárcsázva olcsóbban jöhet ki, annak a T-mobil való, mert akkor olcsóbban jön ki.
Én ezt nem így tudom. A Westeltől előfizetéses tarifacsomagról pl. Japán hívása 115 + ÁFA (143,75 Ft), Dominóról is brutto 144 Ft percenként.
A Pannonnál Japán vezetékes hívása br. 129 Ft, japán mobil pedig 149 Ft.
Ugyanez +0-val br. 109 ill. 129 Ft.
Vodafone-nál +0-val mindkét fajta hívás brutto 84 Ft.
Ez nálam nem kicsivel drágább, hanem 71%-kal!!!
Azért az már húzós!
És itt már minőségben nincs semmi különbség!!!
|
szer. júl. 21, 2004 22:00 |
|
|
Macika
Moderátor
|
freelive írta: A +0-val sincs semmi gond. Legalább is a vodánál. A héten Ausztráliát hívtam, ott is mobilt és teljesen meglepődtem a hangminőségen. 1000x jobb volt mint az itthoni átlag
Én meg a hét végén Japánnal (Tokio) beszéltem +0val 83 Ft-ért percenként 30 percet. Érettségi találkozóm volt és az egyik osztálytársunk nem tudott hazajönni, így hát beáldoztam egy 2500-as feltöltőkártyát, hogy mindenki tudjon vele beszélni pár percet. A hangminőség hihetelenül tökéletes volt.
|
szer. júl. 21, 2004 21:48 |
|
|
Buksika
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Igazad van, bocs, a duo-t akartam írni
|
szer. júl. 21, 2004 21:13 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Buksika írta: Egyedüli "baj" a voda plusznullájával, hogy olyan számlázási egységgel számol, amilyen csomagban vagy. Pl. ha duett, akkor alapból hány perc is?
A duett az 10 mp alapu szerintem Te a duo-ra gondolsz...
|
szer. júl. 21, 2004 20:36 |
|
|
Buksika
ezüst tag
|
Vodánál a +0 teljesen jól működik, kiváló a hangminőség, és ami meglepő, hogy (vezetékesre) iszonyú gyorsan kapcsol. Mobilnál általában meg van szokva az ember, hogy lenyomja a gombot, füléhez emeli, vár, majd kicseng. Hát itt lenyomás után szinte azonnal cseng.
Egyedüli "baj" a voda plusznullájával, hogy olyan számlázási egységgel számol, amilyen csomagban vagy. Pl. ha duett, akkor alapból hány perc is?
Amennyire én tudom, a Westel már jópár éve csak plusznulla vonalakat használ, akár plusznullával hívod, akár normál nullanullával. A percdíjakban sincs különbség természetesen. Persze, így is kicsit drágább a többi szolgáltató plusznullás percdíjainál, de aki nem tudja, hogyha mobiról +0-át tárcsázva olcsóbban jöhet ki, annak a T-mobil való, mert akkor olcsóbban jön ki.
|
szer. júl. 21, 2004 20:30 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
guni. írta: Ha jól tudom a skype-al már lehet internet alapon is beszélni, igaz csak gépről. Asszem bármilyen európai vezetékes 10 Ft, viszont a mobil az kissé húzós. Ellenben 2 gép között telejesen ingyenes és nagyon jó a hangminősége...
Guni
ICQ-val is lehet. Ingyen szoktam beszélni itthonról(Kecskemét) a koliban lévőkkel (Bp.)
És azzal is lehet rendes telefont is hívni, de azért már csengetni kell. Nem tudom mennyit.
|
szer. júl. 21, 2004 19:36 |
|
|
freelive
arany tag
|
A +0-val sincs semmi gond. Legalább is a vodánál. A héten Ausztráliát hívtam, ott is mobilt és teljesen meglepődtem a hangminőségen. 1000x jobb volt mint az itthoni átlag
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára freelive szer. júl. 21, 2004 19:40-kor.
|
szer. júl. 21, 2004 19:34 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Ha jól tudom a skype-al már lehet internet alapon is beszélni, igaz csak gépről. Asszem bármilyen európai vezetékes 10 Ft, viszont a mobil az kissé húzós. Ellenben 2 gép között telejesen ingyenes és nagyon jó a hangminősége...
Guni
|
szer. júl. 21, 2004 19:25 |
|
|
pogatsa
vas-tag
|
Az internetes hívások teljesen jó hangminőségűek. Néha 2x kell tárcsázni,mert nem jön össze előszörre, de ennyi belefér...
Biztos lesz Magyarországon is interneten keresztüli mobilhívás, mert pl. Angliában ez már megy (úgy tudom, máshol is), jóval olcsóbban, csak egy előtétszámot kell tárcsázni a mobilszám előtt. És máris nem a helyi Matávé az egész zseton
|
szer. júl. 21, 2004 18:56 |
|
|
TheDaemon
arany tag
|
mellesleg mennyire gatya a hang az ilyen +0-ás dolgoknál?
MÁS:
Nem tudok szemet hunyni affelett, hogy csúcsidőben drágábban hívok T-Westelt, mint Amerikát (56/perc).
Nincs arra lehetőség, hogy a Westeléket is Interneten keresztül hívjam ?
|
szer. júl. 21, 2004 18:49 |
|
|
TheDaemon
arany tag
|
basszus, én lemaradtam erről a vodás +0 dologról. Még szerencse, hogy nem is hívok külföldet
|
szer. júl. 21, 2004 18:48 |
|
|
pogatsa
vas-tag
|
Hát nem tudom... Innen Londonból nézve nagyon lehúzósak otthon az árak. De mindegyik!
Magyarországot 5 p/percért, az USA-t 1.5 p/percért hívom innen....
(1 GBP kb. 380Ft).
Reklám nincs, de bárki számára hozzáférhető.
Biztos csak ebbe az irányba drága....
Aki tudja hol olcsóbbb
|
szer. júl. 21, 2004 18:32 |
|
|
nord
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Az ország egyetlen, diadalíves városa
|
Laci_L írta: Már sajnálom, hogy elindítottam ezt a témát. A tele2-höz semmi közöm, azt sem tudom milyen cég. Ezek tények. Csak azonos dolgokat lehet összehasonlítani. Azért nézd csak meg, hogy mekkora nyersége volt múlt évben a Matávnak, vagy a Westelnek. Nem véletlenül.
Ne sajnáld. Azért van a fórum, hogy megbeszéljünk mindent, ami az eszünkbe jut.
Nyereség:
igazad van, csak azonos dolgokat hasonlítsunk össze.
Tehát nézzük meg, hogy milyen volt a mérlege az induláskor a jelenlegi szolgáltatóknak. Ha a Tele2 pénzügyeseit holnap reggel azok az adatok várnák az íróasztalon, ott helyben csúcsra lehetne járatni néhány rohammentőt...
|
szer. júl. 21, 2004 18:22 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
És ha már itt tartunk, akkor néhány konkrét ár a szolgáltatóktól:
Tele2:
Nagy-Britannia - mobil 110.-
Németország - mobil 100.-
Olaszország - mobil 110.-
Voda Prepaid:
Nagy-Britannia és Észak-írország, Németország, Olaszország: 66.-
Csak néhány ország ahová a magyarok többsége szokott is telefonálni...
Merthát ugye a Vatikán vezetékes hiába 35 Ft, szerintem sokan hívják a pápát nap mint nap
|
szer. júl. 21, 2004 18:13 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Laci_L írta: Nem a drága előfizetéses csomagra gondoltam. A gyalog PrePaid-re.
Akkor leírom Neked a voda prepaid árait is:
Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Kina, Hong-Kong, Oroszország 30 Ft.
Andorra , Ausztria, Horvátország, Szerbia és Montenegró, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna , Belgium, Ciprus, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Hollandia, Írország, Izrael , Lengyelország, Luxemburg, Liechtenstein , Málta, Monaco, Nagy-Britannia és Észak-írország, Németország, Norvégia, Olaszország / Vatikán, Portugália, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Ausztrália 66 Ft.
Ezt sem tartom olyan borzasztóan soknak, sőt még matávos telefon sem kell hozzá (ugye ha már itt a drága előfizetésekről beszélünk), mellesleg a kocsimban milyen hülyén mutatnék a régi jól bevált piros, tárcsás matávos telóval a kezemben
Szóval pár forinttal tényleg drágább (csak a prepaid), de akkor inkább maradok mobil...
|
szer. júl. 21, 2004 18:05 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Már sajnálom, hogy elindítottam ezt a témát. A tele2-höz semmi közöm, azt sem tudom milyen cég. Ezek tények.
Csak azonos dolgokat lehet összehasonlítani. Azért nézd csak meg, hogy mekkora nyersége volt múlt évben a Matávnak, vagy a Westelnek. Nem véletlenül.
|
szer. júl. 21, 2004 18:04 |
|
|
tarby
arany tag
|
Re: 45 Ft/perc Amerika, Kanada míg itthonra 69 Ft
Norbi írta: Laci_L írta: Nézem ma az újságot, egy új telefonszolgáltató reklámját ( www.tele2.hu).[...] Na ehhez mit szóltok? És a megnevezettek? Hadd kérdezzem meg: szerinted mennyit költött a Tele2 infrastruktúrára? És mennyit a mo-i mobil- és vezetékes szolgáltatók?
A számból vetted ki a szót...
|
szer. júl. 21, 2004 18:02 |
|
|
nord
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Az ország egyetlen, diadalíves városa
|
Laci_L írta: Nézem ma az újságot, egy új telefonszolgáltató reklámját ( www.tele2.hu). Bárhova lehet telefonálni, ezek példák. Ki az aki itt pofátlanul, gátlástalanoul leveszi az embereket: TMobil, Pannon, Vodafon. Mind a 3. Összetartanak. Ha enyiért tudják adni, és még keres is rajta a tele2, mennyit keresnek itthon a mobil cégek? Hogy van ez tisztelt mobil szolgáltatók? Ha Magyrorszára telefonálonok 69 Ft (76 helyett) míg pl. Amerika 45 Ft (bruttó!), de vonalas telefon szinte egész Európa 35 Ft, míg a Matávnál 68 Ft. Na ehhez mit szóltok? És a megnevezettek?
Hadd kérdezzem meg: szerinted mennyit költött a Tele2 infrastruktúrára?
És mennyit a mo-i mobil- és vezetékes szolgáltatók?
Lehet indítani ilyen topicot, csak kérdés, hogy van-e benne ráció...
Üdv,
|
szer. júl. 21, 2004 17:59 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Nem a drága előfizetéses csomagra gondoltam. A gyalog PrePaid-re. Nekem A Pannon Angliába nemrégen 170 Ft ot mondott 1 percre.
Ettől még igaz az, hogy itthonra drágáb, mint 15.000 km-re.
Nyalják meg a sót.
Nehogy már megsajnáljam őket. Egyszerűen pipa vagyok.
|
szer. júl. 21, 2004 17:48 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Az újjaim alól vetted el a betüket
|
szer. júl. 21, 2004 17:47 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Laci_L írta: Hogy van ez tisztelt mobil szolgáltatók?
Ja és elfelejtettem az Europa csomagot, ahol az összes unios voda/vezetékes 25 Ft, bármi más mobil 50 Ft...
Hogy van ez tisztelt Tele2
|
szer. júl. 21, 2004 17:47 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Laci_L írta: Amerika 45 Ft (bruttó!)
A világért sem szeretném letörni a jókedvedet, de a vodánál:
Amerika, Kanada, Kína, Hong-Kong, Oroszország brutto 30 Ft-ért hívható mo-ról
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Trabi TM szer. júl. 21, 2004 17:46-kor.
|
szer. júl. 21, 2004 17:43 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
45 Ft/perc Amerika, Kanada míg itthonra 69 Ft
Nézem ma az újságot, egy új telefonszolgáltató reklámját ( www.tele2.hu). Bárhova lehet telefonálni, ezek példák.
Ki az aki itt pofátlanul, gátlástalanoul leveszi az embereket: TMobil, Pannon, Vodafon. Mind a 3. Összetartanak. Ha enyiért tudják adni, és még keres is rajta a tele2, mennyit keresnek itthon a mobil cégek?
Hogy van ez tisztelt mobil szolgáltatók?
Ha Magyrorszára telefonálonok 69 Ft (76 helyett) míg pl. Amerika 45 Ft (bruttó!), de vonalas telefon szinte egész Európa 35 Ft, míg a Matávnál 68 Ft.
Na ehhez mit szóltok? És a megnevezettek?
|
szer. júl. 21, 2004 17:30 |
|
|