Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd jan. 07, 2025 20:05

Hozzászólás a témához  [ 29 hozzászólás ] 
motorola a1200 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
méretarányok:

Kép

kedd jún. 12, 2007 16:30
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
én sem arra gondoltam, hogy van hozzá alapból magyar nyelvcsomag. mert ilyen az E2-re sincs, sőt egyáltalán európai sem. de mégis van hozzá olyan fw, amiben vannak más nyelvek is, mert valahogy beleügyeskedték olyan emberek, akik hozzálrtők. (link)
gondolom kiszedik egy másik (nem linuxos) Moto-ból a nyelvi fájlokat, és áthegesztik ebbe a telefonba. de persze ez csak tipp, ilyen mélységig nem mentem bele...

hétf. jún. 11, 2007 8:09
platina tag

Hozzászólás 
Először is, én tuti nem utaztam a pekingi metrón, így nem engem láttál :D :D .
Másodszor a magyar szoftver tulajdonképpen kizárt, hiszen a tesztelt darabon (és a korábban már egy videó erejéig a kezemben lévő másikon) kizárólag angol és még 4-5 csodás ázsiai nyelv volt.

szomb. jún. 09, 2007 20:54
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
azzal annyi a baj, hogy én nem értek hozzá, csak annyira olvastam utána, hogy elhiggyem, hogy lehetséges :) legalábbis a nem-nyílt linuxos telefonjaikon.
de persze biztosan utána lehetne nézni ennek neten.

szomb. jún. 09, 2007 13:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Végülis időm az van és úgyis állandóan itt vagyok.De ha még sikerűlne magyarítanod is,tán még megvételre is érdekene

szomb. jún. 09, 2007 10:47
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
igen, ő eltűnt, mint szürke szamár a ködben... bár gondolom ő inkább eladni akarja, nem beszélni róla. viszont kb 3 hónap múlva már lehet, hogy én is tudok neked írni tapasztalatot, ha vársz addig :D

szomb. jún. 09, 2007 10:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ja,neked könnyű :D
Mondjuk a topicindító is írkálhatna ide egy-két infót ide.Ha van neki,mégiscsak tes(z)tközelből ismeri

szomb. jún. 09, 2007 10:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
szerintem ha ennek a linuxnak van valami köze ahhoz, ami az E2-n van, akkor elképzelhető, hogy bele lehet applikálni valami magyrítást (leglaább szövegbeviteli nyelvként). ugyanis az E2-re kiadott fw-k ugyanúgy módosíthatóak (flex és egyebek), ahogy a régi Motorolákon (mint pl. a triplet széria). azon egész sok dolgot megoldottak már az ügyesek.
mondjuk én lehet, hogy amúgy is beszerzek egy ilyet, magyar nyelv nélkül is :D nekem is egyre jobban bejön, és én többet használom a kínait (illetve jobban hiányozna, mint az ékezetek), szóval nem gáz.

szomb. jún. 09, 2007 10:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát ez nekem egyre jobban tetszik,nem bíírom levenni róla a szememet.Csak sajnos gondolom magyar szoftos verziósat ne is próbáljak keresni meg ügye linux mobilra programokat szerezni se könnyű dolog.

szomb. jún. 09, 2007 10:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
szerintem egyszerűen csak befordították a fény felé. amúgy írja is asszem Rusi a tesztben, hogy valami gumiszerű lágyab műanyag a borítása, ami kifejezetten kellemes tapintású, és nem is csúszik.
nekem ez jobban is tetszik, mint akár a fém borítás, nincs olyan hideg fogása.

szomb. jún. 09, 2007 10:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hékás,ez most hogy néz ki?Valami színváltós burkolat van rajta?A második,harmadik képen egész más színü az alja.

szomb. jún. 09, 2007 7:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
nem, biztos nem te voltál az 8) idén januárban láttam, a pekingi metrón.
meg téged amúgy is láttalak már Tmobilos MM napon, szóval csak megismernélek (talán... gondolom... bár az már régen volt).

------------
amúgy itt van pár jó felbontású kép róla: http://www.interstar.ua/mobile/?main_me ... u=2&id=110

pén. jún. 08, 2007 21:35
platina tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
ez igaz, szerintem is szebb az A1200. főleg mert milyen aprónak tűnik :shock: láttam egyszer metrón valaki kezében, és akkor szerettem bele teljesen, addig azt hittem, hogy nagy lepény lehet, de egyáltalán nem! bár kinyitva nem kicsi, de amúgy nagyon arányos, szép. csak az a baj vele, hogy pl memóriakártyát csak az akku kivételével lehet cserélni, meg nincs rajta 3,5-es jack... (bár ez utóbbit úgyse gyakran használom), viszont meg van az az előnye, hogy nem kell az arcodhoz nyomni a kijelzőt beszéd közben.

Metrón???
Nem emlékszel rá hogy hol láttad? Mert amikor nálam volt, én is állandóan nyomogattam és én metróval járok ám munkába, ráadásul mindkettővel 8) .

pén. jún. 08, 2007 20:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
ez igaz, szerintem is szebb az A1200. főleg mert milyen aprónak tűnik :shock: láttam egyszer metrón valaki kezében, és akkor szerettem bele teljesen, addig azt hittem, hogy nagy lepény lehet, de egyáltalán nem! bár kinyitva nem kicsi, de amúgy nagyon arányos, szép. csak az a baj vele, hogy pl memóriakártyát csak az akku kivételével lehet cserélni, meg nincs rajta 3,5-es jack... (bár ez utóbbit úgyse gyakran használom), viszont meg van az az előnye, hogy nem kell az arcodhoz nyomni a kijelzőt beszéd közben.

pén. jún. 08, 2007 16:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem az e6 egyszerűen csúnya, miközben a Ming a leggyönyörűbb telefon, amit valaha is gyártottak!!! :wink:

pén. jún. 08, 2007 15:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
:D de ne ezt erősítsd meg, hanem hogy van benne EDGE...

amúgy nyilván emlékeztet az Acompli-ra, hiszen annak az utómodellje (ahogy az A760, A768, A728, A780 is a folytatáshoz tartoznak). már régóta figyelem ezeket a telefonokat :) csak sajna elég drágák, mire hozzánk eljutnak, így sosem vettem végülis. de majd nemsokára talán :) bár lehet, hogy E6 lesz belőle...

pén. jún. 08, 2007 15:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
meg tudja ezt valaki erősíteni/cáfolni?

Megerősítem :D Jéé,ez majdnem ugyanaz mint az a1200 csak más házat kapott meg egy-két javítás.Erről is szívesen látnék tesztet.
Rusi írta:
Igazából engem kevés Motorola fogott meg idáig

Én is így vagyok ezzel.A RAZR2 meg ez ami igazán megtetszett.Na meg most talán ez az E6.Amúgy senkit nem emlékeztet az accompli 008-éra?
Ja,milyen verzójú volt a szoftver? :D :D :D

pén. jún. 08, 2007 15:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
hmm, na most megnéztem ezt a telefont is, meg az E6-ot is, mert kb egy tudásban és árban vannak, és meglepődve láttam, hogy mostmár ott figyel az E6 specifikációiban az EDGE, pedig régen nem volt :shock: (link)

ha viszont ez igaz, akkor egy kicsit megbillent a mérleg az E6 irányába (plusz ugye 3,5-es jack, rendes /és hotswapolható/ SD, rádió...)

meg tudja ezt valaki erősíteni/cáfolni?

csüt. jún. 07, 2007 21:54
platina tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
Rusi írta:
Nekem is a kezemben járt még tavaly eme szépség:

Teszt és videó: Motorola A1200

Ez megint jó teszt volt :D Húú,be csodás.Kár hogy azok a fránya hibák bennt maradtak.Ezzel mit akarsz mondani
Idézet:
Nos, itt belefutottunk a tesztkészülék egyetlen szoftverhibájába, miszerint nem lehetett vele üzenetet írni. Semmilyet. Amikor karaktert szerettem volna beírni, akkor "Túl nagy fájlméret!" üzenet dobott fel és ennyi.

Tényleg nem menne,vagy csak valami beállítási hiba történt?

Örülök, hogy tetszett. Igazából engem kevés Motorola fogott meg idáig, de ez nagyon a szívemhez nőtt, ezt igyekeztem a tesztben is lehozni 8) .
Az a hibaüzenet az üzenetírásnál jött elő. Nem tudom, hogy miért, de nem tudtam beírni semmit sem, mert egyből túl nagy méret üzenetet dobott fel (SMS-nél is :shock: ). Azt viszont meg ne kérdezd, hogy milyen verziós szoftvere volt, mert fogalmam sincs :D .
Valami a szoftverrel lehetett, mert egyébként teljesen hibátlanul, gyorsan és precízen ment minden vele (na jó, azért a fullos Opera HTML böngésző nem olyan izgalmas GPRS-en...)

csüt. jún. 07, 2007 21:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rusi írta:

Ez megint jó teszt volt :D Húú,be csodás.Kár hogy azok a fránya hibák bennt maradtak.Ezzel mit akarsz mondani
Idézet:
Nos, itt belefutottunk a tesztkészülék egyetlen szoftverhibájába, miszerint nem lehetett vele üzenetet írni. Semmilyet. Amikor karaktert szerettem volna beírni, akkor "Túl nagy fájlméret!" üzenet dobott fel és ennyi.

Tényleg nem menne,vagy csak valami beállítási hiba történt?

csüt. jún. 07, 2007 17:11
platina tag

Hozzászólás 

A magam részéről az egyik legszebb Motorola, a füstüveg fedél és a fekete, igényes ház nagyon klassz. A Linux is remek benne, nagyon egyszerű és átlátható az egész, csak sajnos a bővítési lehetőség nagyjából 0 környékén van. Műszakilag is már hátrányban van a maiakhoz képest, de nem egy mai modell (2006 márciusában jelent meg).
Bár venni nem veszek, de egyébként ha felajánlanák, akkor elfogadnám és megtartanám.

csüt. jún. 07, 2007 16:14
gyémánt tag

Hozzászólás Re: :)
pitlak írta:
hát már megválaszolták a kérdést hogy használhatatlanok a gombok de télleg nincs á szukség.:)
amugy edge jo lenne de nekem ez szerelem volt első látásra és ha "popsi"hulye is lenne a telefon(amugy nagyon nem az mert a linux el van találva) akkor is megvettem volna ezt a telefont.:)

szándékosan nem irtam árat mert 1 hét alatt a legtöbbbet ajánló viszi.:)szal lehet ajállatokat tenni:D

Azért egy irányárnak örülnék... :wink:

csüt. jún. 07, 2007 11:28
vas-tag

Hozzászólás :)
hát már megválaszolták a kérdést hogy használhatatlanok a gombok de télleg nincs á szukség.:)
amugy edge jo lenne de nekem ez szerelem volt első látásra és ha "popsi"hulye is lenne a telefon(amugy nagyon nem az mert a linux el van találva) akkor is megvettem volna ezt a telefont.:)

szándékosan nem irtam árat mert 1 hét alatt a legtöbbbet ajánló viszi.:)szal lehet ajállatokat tenni:D

csüt. jún. 07, 2007 9:57
gyémánt tag

Hozzászólás Re: motorola a1200
pitlak írta:
szeretnék inditani ennek a telefonnak egy fórumot hogy ki mit gondol róla.

Pár hete testközelből is találkoztam vele. Egyszerűen gyönyörű! Ráadásul pici, jó minőségű, viszonylag okos is. Az EDGE tényleg nem lenne rossz, de ettől függetlenül már hónapok óta ott motoszkál a fejemben. :D
Bár most a HTC Touch-ért lelkesedem, és azt akarom és azonnal, de azért küldhetnél egy PÜ-t az árról és a garancia részleteiről (ki vállalja?). :wink:

csüt. jún. 07, 2007 9:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
nekem nagyon bejön ez a telefon, de inkább megvárom az EDGE képes változatát, hogy lehessen raja azért épkézláb sebességgel netezni időnként :)

amúgy Rian: valóban nem használhatóak a felvesz-letesz gombok becsukva, de nincs is sok értelmük, mert ezen nincs olyan második hangszóró, mint az A780-on, hogy becsukott állapotban is lehessen vele beszélni. ha meg headsettel nyomja az ember, akkor azon úgyis van erre gomb általában.

csüt. jún. 07, 2007 8:40
gyémánt tag

Hozzászólás Re: hello
pitlak írta:
köszi szépen de már mindegy:)oda is beirtam csak biztos ami biztos:)
amugy mi a véleményed a telóról mert nekem ezen kivül van egy és nagyon bejön.

Külsőre szép, belül meg ... nem ismerem. Jódolognak tűnik az, hogy Linux van rajta, meg érintőképernyő... de tényleg nem ismerem ezeket. Én a Symbianra esküszöm:) Elfogult vagyok azthiszem. Telefongurun olvastam, (ahol ugye te is pötyögsz, első hsz szerint) a fel és letesz gombok használhatatlanok összecsukott állaoptban. Ez igaz?

csüt. jún. 07, 2007 1:01
vas-tag

Hozzászólás hello
köszi szépen de már mindegy:)oda is beirtam csak biztos ami biztos:)
amugy mi a véleményed a telóról mert nekem ezen kivül van egy és nagyon bejön.

csüt. jún. 07, 2007 0:41
gyémánt tag

Hozzászólás Re: motorola a1200
pitlak írta:
ELADÓ egy ilyen telefon:uj garancia 1 évig fekete független full dobozban.
érdeklődni lehet:
attila

Szia. Miért nem az adok-veszekbe írtad? Én a helyedben ide mail címet nem adnék, tele leszel reklámokkal...

csüt. jún. 07, 2007 0:37
vas-tag

Hozzászólás motorola a1200

csüt. jún. 07, 2007 0:20
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 29 hozzászólás ]