|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 16 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
Jumboo
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:00 Hozzászólások: 458 Tartózkodási hely: Emitt
|
Gond lehet a telóddal, mert az imeit ki kell írnia akkor is ha nem raksz bele kártyát.
Van egy függetlenítő progim az E200-hoz, ha akarod megdoblak vele. Nem IMEI alapján csinálja, és ROM upgrade után visszazár, újra ki kell ütni.
|
hétf. nov. 29, 2004 12:12 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
http://www.pdamania.hu/content/3180/
Az Orange új lépése mérföldkő a Microsoft Smartphones történelmében. Az Orange SPV C-500 előre fizetett, úgynevezett pre-paid csomagban kapható Angliában, így a készülék vásárlása után nincs havi előfizetési díj.
Az Orange honlapján még nem jelent meg a változás, de az utcán sétálva bármelyik üzletükbe betérve megvásárolható az SPV C-500 150 fontos áron. Természetesen ebben az árban nem csak a készülék foglaltatik, hanem maga az előre fizetett SIM kártya is. Éppen ezért a készüléket szolgáltatói zárral látták el, hogy csak az Orange kártyáit fogadja. A készülék SIM lock-ját pótlólagos díj ellenében feloldják.
Azt azért meg kell említeni hogy nem vásárolhat akárki, csak az ott lakók vehetik ezt igénybe (ahogy nálunk is), tehát a nyaralók, vagy éppen ott tartózkodók a pre-paid szolgáltatás szerződéses feltételei miatt ezzel a lehetőséggel nem élhetnek.
|
vas. nov. 28, 2004 17:41 |
|
|
Sigma
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Máshol
|
Nekem valóban volt SPV-m.
Egy dolgot tudok ajánlani:
Notebook World Buda
Cím: 1027 Budapest, Varsányi Irén utca 21
Telefon:06-1 489-0444
Mobil:06-20-351-4333
Nyitva tartás:
Hétfotöl - Péntekig
9-tol 17-ig
Itt dolgozik egy srác, aki nagyon ért ezekhez.
Már nem emlékszem a nevére, De ha bemész SPV problémával: tudni fogják...
|
szer. jún. 16, 2004 0:10 |
|
|
Vendég
|
szamos írta: Tja, most nincs ilyen sim-em. Persze, én is gondolom, hogy akkor egyszerűbb lenne az élet...(pl. kinek van egy ORANGE sim kártyája?)
szokott lenni, keress! írj be az OFF-topicba és az ADOK-VESZEK -be. Van egy-két kártya dealer. Ott látsz tagokat akik más kártyával is kereskednek, azokat érdemes megpróbálni!
|
kedd jún. 15, 2004 23:17 |
|
|
szamos
vas-tag
|
Tja, most nincs ilyen sim-em. Persze, én is gondolom, hogy akkor egyszerűbb lenne az élet...(pl. kinek van egy ORANGE sim kártyája?)
|
kedd jún. 15, 2004 23:10 |
|
|
Vendég
|
Az nem derült ki, hogy most van-e hozzá olyan SIM amivel be tudsz jelentkezni. Mert akkor úgy egyszerűbb lenne...
Vagy, valahogy a szolgáltatónál/rendőrségnél kéne megmókolni valamit, hogy a hívás milyen IMEI-ről érkezett. Ehez sok $ és ismerős kell, csak egy ötlet volt...
|
kedd jún. 15, 2004 23:05 |
|
|
szamos
vas-tag
|
na jó. most kipróbáltam, a 112-őt be lehet írni és fel is lehet hívni. de a * és #-ot nem írja ki és ügy tűnik nem is fogadja el, csak számokat. Egyéb ötlet?
|
kedd jún. 15, 2004 22:36 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
szamos írta: Na tehát, ha kártya nélkül akarok beírni, nem lehet, mert csak egy ok-t lehet nyomni az "invalid or missing sim card"-ra.
Ez nekem azért sántít egy picit, mert tudtommal MINDEN mai telefonnal hívható legalább a 112, még SIM nélkül is! Be lehet gépelni, de nem mindig mutatja, csak amikor már bent van a 112 beütve.
Ha tehát leOKézod missing simet, biztos, hogy valamit be lehet valahogy írni!
|
kedd jún. 15, 2004 22:19 |
|
|
Vendég
|
Jaja, én is akartam írni hogy szabvány, és hogy kötelező, de hátha... Azok után, hogy az SL45 (SW 05) nálam nem megy a PIN kód kérésénél a # hogy acceptálja a kódot, azóta semmin nem lepődök meg...
|
kedd jún. 15, 2004 21:37 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
szamos írta: Na tehát, ha kártya nélkül akarok beírni, nem lehet, mert csak egy ok-t lehet nyomni az "invalid or missing sim card"-ra. Ha beteszem a kártyát (ami persze nem az eredeti, amire lockolva van), akkor meg a pin kód helyén nem hagyja a *-ot és a #-ot beírni, csak számokat. Ez nem megy...valami egyéb ötlete valakinek?
Hááát, akkor sikerült valami egyedit kitalálni, ami nem szabályos.
Ugyanis MINDEN mobiltelefonnak ki kell írni *#06#-re az IMEI számot.
Ez alapszabály! (lenne...)
|
kedd jún. 15, 2004 21:27 |
|
|
szamos
vas-tag
|
Na tehát, ha kártya nélkül akarok beírni, nem lehet, mert csak egy ok-t lehet nyomni az "invalid or missing sim card"-ra.
Ha beteszem a kártyát (ami persze nem az eredeti, amire lockolva van), akkor meg a pin kód helyén nem hagyja a *-ot és a #-ot beírni, csak számokat. Ez nem megy...valami egyéb ötlete valakinek?
|
kedd jún. 15, 2004 21:06 |
|
|
Vendég
|
Olyanról még nem hallottam, hogy nem lehet lekérni az IMEI-t. Ahogy Ákos is írja, akkor is ki kell írnia, ha nincs SIM, sőt más SIM-mel is. Nem ismerem konkrétan ezt az SPV-t, de furán hangzik. Vannak itt más SPV és más PPC tulajok, csak ezzel a címmel nem biztos hogy benéznek. Írd át, hogy egyértelműbb legyen. Egyébknét Sigmának volt ilyenje, Jumboo-nak talán most is az van, szóval őket kérdezd, mit tudnak mondani.
|
kedd jún. 15, 2004 16:39 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Kártya nélkül bekapcsolva is ki kell írnia az IMEI-t!!
|
kedd jún. 15, 2004 16:34 |
|
|
szamos
vas-tag
|
IMEI
Az aksi alatt ott van az IMEI szám, de mivel lockolva van Orange-re, a *#06#-ot nem tudom beütni ellenőrzés célból. A kikódoló meg kérdőjeleket jelez ki az IMEI helyett. Állítólag ezért kellene valahogy visszaírni a flashbe, különben nem lehet kikódolni...erre kellene valaki nagyon okos és ügyes...
kösz
|
kedd jún. 15, 2004 16:23 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Háát, nem sok programról hallottam ehhez a típushoz.
De ha pl. egy *#06# a korrekt (a telefon hátulján, pl. az akksi alatti matricán olvasható) IMEI-t írja ki, akkor az nem korrupt, hanem a program nem tudja kezelni a telefonod verzióját...
|
hétf. jún. 14, 2004 23:48 |
|
|
szamos
vas-tag
|
Orange SPV - IMEI
No van egy szép Orange SPV E200 telefonom Windows Mobile 2003-al, de a kikódóló program nem ismeri fel az IMEIT.t, a program írója azt mondja, hogy az IMEI szám korrupt lett, valaki e.lb.aszarintotta.
VALAKI vissza tudja írni a flash-be? Van hozzá kis asztali szinkronizáló (mint egy PDA.hoz)..
Nagyon jó lenne a segítség!!!
köszi
|
hétf. jún. 14, 2004 23:42 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 16 hozzászólás ] |
|