|
Szerző |
Üzenet |
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
sztomi írta: xterm7 írta: Milyen telefon? Mas meg nem panaszkodott erre. GX20. Egyébként nem panaszkodom, csak kérdeztem. Lehet az a baja, hogy nem töltötte le rendesen a JAR filet. Létezik? Volt már hasonló problémám, amikor leszedtem 1 játékot. Indítás után megkérdezi, hogy csatlakozni kívánok-e a hálózathoz. Egyébként van saját ikonja a proginak? Nálam csak egy JAVA-s felirat van.
3650-nel is sokszor volt úgy,hogy ha nem ment át (infrán) mindkét file (jar,jad),akkor nem volt hajlandó feltelepülni,hanem a hálóra akart csatlakozni.De amikor mindkét filet ráküldtem a telcsire,akkor rendesen feltelepítette a progit,sztem egy próbát megér
|
hétf. máj. 03, 2004 16:39 |
|
|
sztomi
ezüst tag
|
skynet írta: sztomi írta: Megprobáltam, ugyanaz a szitu. A Polyphonic Wizard nevű progival csinálok egy wap servert, konnektálok a localhosthoz és leszedem. Nem rakná fel valaki normálisan a netre vhová? localhosthoz?! és minek WAP server?
Igen. Localhosthoz. Az alábbi progival csinálni egy wap szervert a saját gépemen, aztán hipp-hopp konnektálok és lekapom a javas cuccosokat.
Először a http://groups.yahoo.com/group/xtermgsm/files/JAVA/ -ról leszedett verzióval próbálkoztam és az akart minden indításkor fellépni a netre. Az új verzió (a 41K-s) pedig letölthetetlen, sem az oldalaldról, sem a csodaprogimmal. Amúgy mi a 2 verzió között a különbség? A verziószám tuti nem... Azt már tudom, hogy az egyik elindul, a másik letölthetetlen. Vagy az a baj, hogy GX20am van?
|
hétf. máj. 03, 2004 16:17 |
|
|
sztomi
ezüst tag
|
Megprobáltam, ugyanaz a szitu. A Polyphonic Wizard nevű progival csinálok egy wap servert, konnektálok a localhosthoz és leszedem. Nem rakná fel valaki normálisan a netre vhová?
|
vas. máj. 02, 2004 20:01 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Esetleg probald meg ujra letolteni...
|
vas. máj. 02, 2004 18:05 |
|
|
sztomi
ezüst tag
|
xterm7 írta: Milyen telefon? Mas meg nem panaszkodott erre.
GX20. Egyébként nem panaszkodom, csak kérdeztem. Lehet az a baja, hogy nem töltötte le rendesen a JAR filet. Létezik? Volt már hasonló problémám, amikor leszedtem 1 játékot. Indítás után megkérdezi, hogy csatlakozni kívánok-e a hálózathoz. Egyébként van saját ikonja a proginak? Nálam csak egy JAVA-s felirat van.
|
vas. máj. 02, 2004 17:20 |
|
|
zocsa001
arany tag
|
skynet írta: gsmtomi írta: BĂĄrkinek ki tudom szĂĄmolni:-)gsmtomi@freemail.hu ügyes gyerek vagy, gratulálok
|
szomb. máj. 01, 2004 21:21 |
|
|
gsmtomi
ezüst tag
|
BĂĄrkinek ki tudom szĂĄmolni:-)gsmtomi@freemail.hu
|
szomb. máj. 01, 2004 15:32 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
sztomi írta: Valaki magyarázza le nekem, hogy a calc indulása után miért akar fellépni a hálóra? Mi van ha nem lépek fel? És mi van ha igen? Köszi! Egyébként Nobel-díj SkyNetnek!!!
Milyen telefon? Mas meg nem panaszkodott erre.
|
szomb. máj. 01, 2004 14:16 |
|
|
sztomi
ezüst tag
|
Valaki magyarázza le nekem, hogy a calc indulása után miért akar fellépni a hálóra? Mi van ha nem lépek fel? És mi van ha igen?
Köszi! Egyébként Nobel-díj SkyNetnek!!!
|
szomb. máj. 01, 2004 14:07 |
|
|
Benji
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 25 Tartózkodási hely: A számítógép előtt
|
Macika írta: Az volna az ötletem, hogy a személyeskedést hagyjuk abba, köszönjük meg, ha valaki tett valamit a közért, a gáncsoskodást pedig tartsuk meg magunkban.
Köszönöm.
Na erről van szó.Egyébként Macika 12 pontjában a 10-ben az első mondat "Lehetőleg kerüld a trágárságot!"
|
szomb. ápr. 24, 2004 23:38 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Az volna az ötletem, hogy a személyeskedést hagyjuk abba, köszönjük meg, ha valaki tett valamit a közért, a gáncsoskodást pedig tartsuk meg magunkban.
Köszönöm.
|
szomb. ápr. 24, 2004 23:33 |
|
|
Benji
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 25 Tartózkodási hely: A számítógép előtt
|
|
szomb. ápr. 24, 2004 23:16 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Benji írta: Ezért mondtam embere válogatja.Nem volna egészséges ha mindenki mindenben egyforma volna és ez így van jól.Csak néha egy pici mértékletesség azt ennyi lenne.A harag nem jó tanácsadó és az sem ha valaki nagyon indulatos mert elragadja a hév még akkor is ha igaza van.
Na ebben teljesen egyetértünk
|
szomb. ápr. 24, 2004 23:13 |
|
|
Benji
ezüst tag
|
Ezért mondtam embere válogatja.Nem volna egészséges ha mindenki mindenben egyforma volna és ez így van jól.Csak néha egy pici mértékletesség azt ennyi lenne.A harag nem jó tanácsadó és az sem ha valaki nagyon indulatos mert elragadja a hév még akkor is ha igaza van.
|
szomb. ápr. 24, 2004 23:11 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Benji írta: Ebben igazad van.De embere válogatja.Ha leszólják az FTP-met csak nyugodtan engem nem érdekel és még csak ki sem zárom illetőt.Mindenki tudja (többek közt te is) mi volt a célom vele.Olyan dolgot csináltam ami talán nekem sikerült először ezt az FTP-t még nem sikerült tönkre tenni senkinek. Volt hasonló kezdeményezés több is de mind megbukott 1-2 ember miatt mert mindig letörölték a cuccot.Nálam ez még senkinek sem sikerült és én erre büszke vagyok.Persze egy szakember valószínüleg tönkre tudná tenni de azzal sem menne sokra hetente csinálok mentést DVD-re.És hozzáteszem csinálja már más is (GSMBoy, Bendike is kezd valamikor) én ennek csak örülök.És ha valaki leszólná hát szólja.Hidegen hagy.Elértem a célom vele a többi nem számít számomra lényegtelen.
Lehet, hogy Téged nem zavarna, de engem igen. Látod Skynet sem nagyon zavartatta magát...
|
szomb. ápr. 24, 2004 23:06 |
|
|
Benji
ezüst tag
|
Trabi TM írta: Benji írta: Trabi TM! A neveket kevertem valóban de a hozzászólásomnak nem ez a lényege.Csupán arra szerettem volna utalni, hogy azért mert másnak más a véleménye nem kell "bunkókáim" "a "prosztó" "moslék" és hasonló szavak és jelzőket használni.Már csak azért sem mert a támadott embernek a szájából nem hangzott el semmi ilyesmi.Az zavar engem, hogy némelykor a legkissebb tiszteletet sem kapja meg a másik csupán mert más a véleménye.Szóval a kultúra némi kívánnivalót hagy maga után.Ez volt a hozzászólásom lényege.Egyébként velem lehet kötözködni én nem haragszom meg. A jelzőkkel én sem értek egyet, és azzal sincsen bajom, hogy más a véleménye, azzal viszont van, hogy kapásból leszólja a másik munkáját, aminek elé sokan örülnek. Ez kb. olyan mintha leszólnák az ftp-det, mert egyszerű volt megcsinálni, és más is meg tudta volna csinálni... Te örülnél neki? nem hiszem. Ha a másik fórumon ilyen előfordulna, szerintem ott is sokan leszólnánk, többek között én is.
Ebben igazad van.De embere válogatja.Ha leszólják az FTP-met csak nyugodtan engem nem érdekel és még csak ki sem zárom az illetőt.Mindenki tudja (többek közt te is) mi volt a célom vele.Olyan dolgot csináltam ami talán nekem sikerült először ezt az FTP-t még nem sikerült tönkre tenni senkinek.
Volt hasonló kezdeményezés több is de mind megbukott 1-2 ember miatt mert mindig letörölték a cuccot.Nálam ez még senkinek sem sikerült és én erre büszke vagyok.Persze egy szakember valószínüleg tönkre tudná tenni de azzal sem menne sokra hetente csinálok mentést DVD-re.És hozzáteszem csinálja már más is (GSMBoy, Bendike is kezd valamikor) én ennek csak örülök.És ha valaki leszólná hát szólja.Hidegen hagy.Elértem a célom vele a többi nem számít számomra lényegtelen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Benji szomb. ápr. 24, 2004 23:06-kor.
|
szomb. ápr. 24, 2004 22:57 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
xterm7 írta: Google nem talalja, tul uj meg neki. Tudsz adni linket?
Yahoo.
|
szomb. ápr. 24, 2004 22:45 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Benji írta: Trabi TM! A neveket kevertem valóban de a hozzászólásomnak nem ez a lényege.Csupán arra szerettem volna utalni, hogy azért mert másnak más a véleménye nem kell "bunkókáim" "a "prosztó" "moslék" és hasonló szavak és jelzőket használni.Már csak azért sem mert a támadott embernek a szájából nem hangzott el semmi ilyesmi.Az zavar engem, hogy némelykor a legkissebb tiszteletet sem kapja meg a másik csupán mert más a véleménye.Szóval a kultúra némi kívánnivalót hagy maga után.Ez volt a hozzászólásom lényege.Egyébként velem lehet kötözködni én nem haragszom meg.
A jelzőkkel én sem értek egyet, és azzal sincsen bajom, hogy más a véleménye, azzal viszont van, hogy kapásból leszólja a másik munkáját, aminek elé sokan örülnek.
Ez kb. olyan mintha leszólnák az ftp-det, mert egyszerű volt megcsinálni, és más is meg tudta volna csinálni... Te örülnél neki? nem hiszem. Ha a másik fórumon ilyen előfordulna, szerintem ott is sokan leszólnánk, többek között én is.
|
szomb. ápr. 24, 2004 22:44 |
|
|
Benji
ezüst tag
|
Meggylé írta: Akkor már ebben sem értünk egyet.
Ez egy dolog.De remélem azért nem veszünk össze.Mert ha valamit nem szeretek a világon haragban lenni bárkivel is.
|
szomb. ápr. 24, 2004 22:42 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
|
Trabi TM írta: xterm7 írta: Ne felejtsd el az RXON valtozatot Az is sok helyen van fent...
Google nem talalja, tul uj meg neki. Tudsz adni linket?
|
szomb. ápr. 24, 2004 22:39 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Akkor már ebben sem értünk egyet.
|
szomb. ápr. 24, 2004 22:38 |
|
|
Benji
ezüst tag
|
Ha már idéztél, az nem gond ha más a vélemény, a gond, ha ez direkte agyagedény módon más.
Hát nekem ha akármennyire is nem tetszik valami ilyen szavakat akkor sem használok.Nekem akkor is az a véleményem, hogy némelykor kultúráltabban és tisztelettel legyünk egymás iránt ha másképp nem akkor az okos enged... (közmondás) alapon.
|
szomb. ápr. 24, 2004 22:36 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
xterm7 írta: Ne felejtsd el az RXON valtozatot
Az is sok helyen van fent...
|
szomb. ápr. 24, 2004 22:35 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Benji írta: Trabi TM! A neveket kevertem valóban de a hozzászólásomnak nem ez a lényege.Csupán arra szerettem volna utalni, hogy azért mert másnak más a véleménye nem kell "bunkókáim" "a "prosztó" "moslék" és hasonló szavak és jelzőket használni.Már csak azért sem mert a támadott embernek a szájából nem hangzott el semmi ilyesmi.Az zavar engem, hogy némelykor a legkissebb tiszteletet sem kapja meg a másik csupán mert más a véleménye.Szóval a kultúra némi kívánnivalót hagy maga után.Ez volt a hozzászólásom lényege.Egyébként velem lehet kötözködni én nem haragszom meg.
Ha már idéztél, az nem gond ha más a vélemény, a gond, ha ez direkte agyagedény módon más.
|
szomb. ápr. 24, 2004 22:31 |
|
|
Benji
ezüst tag
|
Trabi TM!
A neveket kevertem valóban de a hozzászólásomnak nem ez a lényege.Csupán arra szerettem volna utalni, hogy azért mert másnak más a véleménye nem kell "bunkókáim" "a "prosztó" "moslék" és hasonló szavak és jelzőket használni.Már csak azért sem mert a támadott embernek a szájából nem hangzott el semmi ilyesmi.Az zavar engem, hogy némelykor a legkissebb tiszteletet sem kapja meg a másik csupán mert más a véleménye.Szóval a kultúra némi kívánnivalót hagy maga után.Ez volt a hozzászólásom lényege.Egyébként velem lehet kötözködni én nem haragszom meg.
|
szomb. ápr. 24, 2004 22:23 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
|
Trabi TM írta: Skynet ? Miért kódoltad le? Már legalább 100 helyen fent van a neten-wapon.
Ne felejtsd el az RXON valtozatot
|
szomb. ápr. 24, 2004 22:16 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Skynet ?
Miért kódoltad le?
Már legalább 100 helyen fent van a neten-wapon.
|
szomb. ápr. 24, 2004 22:10 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
szelezola írta: /u.i. Macika, meglett a telcsim hétfőn, -500Ftal, jah és a voda pénteken 3-4perc alatt letiltotta a karit ELVILEG ugye, de hétfőn még föl tüdtam vele hívni az ügyfélszolgálatot,hogy mostmár le ne tiltsák, ha már eddig nem tették meg, és még ezek előtt hazatelefonáltam. Voda powa....no comment/
Örülök neki, hogy viszonylag becsületes emberek vannak Feléd.
|
szomb. ápr. 24, 2004 22:07 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Benji írta: Sziasztok! Végig olvastam az egész topicot és valamit nem értek.Ahogy a régi fórumon sem értettem meg itt sem.Miért van az, hogyha valakinek más a véleménye a többség ellenében egyből neki esik szinte mindenki.Hogy itt a végénél maradjak ASM szerintem nem írt senkire sem nézve olyat ami bántó, sőt elismerte Skynet munkáját.Az más kérdés, hogy nem tetszik neki de ettől függetlenül maga a munka amit végzett Skynet nem becsülte le.Ha ő 100 000-ket befeccelt a telefonokba akkor persze, hogy mérges.De leírom 3xor is nem a munkát becsmérelte és nem is az "alkotót" és senkit sem becsmérelt csupán leírta illetve arra célzott, hogy ez ránézve nem kedvező.Hozzáteszem kultúrált stílusban.A másik dolog amit megjegyeznék.Elhangzott a "bűnöző" szó is.Ez azt hiszem nézőpont kérdése.Ha egyik oldalról nézzük akkor mind bűnözők vagyunk pedig jót teszünk magunknak (aki azt mondja, hogy ő nem csinálta soha pénzért az nem mond igazat), a kuncsaftnak (mert jóval olcsóbb) és a szolgáltatónak is hisz a kiütött telefont másik szolgáltató kártyájával üzemel és pénzt hoz neki.Ha ha másik oldalról nézzük a dolgot akkor a szolgáltató is bűnöző mert, hogy engedheti be a hálózatába a "nem odavaló" telefont hisz elméletileg ki kellene tiltsa vagyis megy hozzá a pénz de nem igazán jogosan.Az a helyzet minden nézőpont kérdése.De sajnos az egy tipikus magyar szokás és talán benne van a vérünkben, hogy nem tudunk egymással kultúráltan és főleg tisztelettel beszélni.És mindezt csak mert másnak más a véleménye.És mi megyunk az Unioba.Nem hiszem, hogy készen lennénk rá.
Hali Benji.
Egy kicsit beléd kötök, ha nem baj , ha baj akkor is .
ASM nem költött százezreket telefonnal kapcsolatos dolgokra, hanem az uirppic volt (állítólag).
Egyébként ASM első hozzászólása az volt, hogy belekötöttvalakinek a munkájába, és tudásába, szerintem ezért egyrészt kár volt beregisztrálni, másrész ezt más fórumon sem nézik (nézzük) jó szemmel.
Én is tudom, hogy nem olyan nehéz forráskódból, egy másik programnyelvba átírni egy programot (bár a java nyelvet pont nem ismerem), de azt is tudom, hogy elég időigényes dolog, gyanítom, hogy sokan azért nem álltak neki, mert nem akartak több napot ezzel tölteni.
Arról nem is beszélve, hogy mindezt ingyen tette, ASM pedig semmit nem tett ingyen, még csak nem is segített senkinek, csak idejött leszólt néhány embert, és tovább állt, na ezért esett neki mindenki...
|
szomb. ápr. 24, 2004 22:06 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
|
A SkynetCalc hogy all?
|
szomb. ápr. 24, 2004 21:16 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Melleted állunk Skynet!
Mert TE megcsináltad!
|
szomb. ápr. 24, 2004 21:13 |
|
|
Benji
ezüst tag
|
Sziasztok!
Végig olvastam az egész topicot és valamit nem értek.Ahogy a régi fórumon sem értettem meg itt sem.Miért van az, hogyha valakinek más a véleménye a többség ellenében egyből neki esik szinte mindenki.Hogy itt a végénél maradjak ASM szerintem nem írt senkire sem nézve olyat ami bántó, sőt elismerte Skynet munkáját.Az más kérdés, hogy nem tetszik neki de ettől függetlenül maga a munka amit végzett Skynet nem becsülte le.Ha ő 100 000-ket befeccelt a telefonokba akkor persze, hogy mérges.De leírom 3xor is nem a munkát becsmérelte és nem is az "alkotót" és senkit sem becsmérelt csupán leírta illetve arra célzott, hogy ez ránézve nem kedvező.Hozzáteszem kultúrált stílusban.A másik dolog amit megjegyeznék.Elhangzott a "bűnöző" szó is.Ez azt hiszem nézőpont kérdése.Ha egyik oldalról nézzük akkor mind bűnözők vagyunk pedig jót teszünk magunknak (aki azt mondja, hogy ő nem csinálta soha pénzért az nem mond igazat), a kuncsaftnak (mert jóval olcsóbb) és a szolgáltatónak is hisz a kiütött telefont másik szolgáltató kártyájával üzemel és pénzt hoz neki.Ha ha másik oldalról nézzük a dolgot akkor a szolgáltató is bűnöző mert, hogy engedheti be a hálózatába a "nem odavaló" telefont hisz elméletileg ki kellene tiltsa vagyis megy hozzá a pénz de nem igazán jogosan.Az a helyzet minden nézőpont kérdése.De sajnos az egy tipikus magyar szokás és talán benne van a vérünkben, hogy nem tudunk egymással kultúráltan és főleg tisztelettel beszélni.És mindezt csak mert másnak más a véleménye.És mi megyunk az Unioba.Nem hiszem, hogy készen lennénk rá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Benji szomb. ápr. 24, 2004 21:02-kor.
|
szomb. ápr. 24, 2004 20:58 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Érdekes. Skynet megcsinálta a JAVA alapú dct3/dct4 calcot, ingyen odaadta a nagyközönség számára, mi ennek örölünk, mások meg idejönnek, és nagypofával agyagfazekaznak.
Kedves agyagfazekak! Csinálhattok bármit, a calc kész és nem általatok!!
Innentől kezdve bárminemű negatív hozzászólással csak magatokat nyomjátok a moslékba! További sikeres agyagfazekozást bunkókáim!!
|
szomb. ápr. 24, 2004 20:37 |
|
|
Belloka
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 66 Tartózkodási hely: Kocsmába, de most nincs vendég:(
|
Valahol nagyon emberi kérdés hogyha én valamit jobban csinálok ne fikázzam le a másikat! És ha te ugy is gondolod hogy okos vagy valahol ezt be is kellene bizonyítani az eddig berírt üzeneteid és bemásolt algo alapján nekem sok kétségem van! Tehát bizonyíts és ne fikázz! Motorola calc by asm legyen a topicod címe testvér aztán lámerozhadsz meg fikázhatsz mindenkit legalább is egy darabig! Üdv!
|
szomb. ápr. 24, 2004 20:28 |
|
|
zocsa001
arany tag
|
xterm7 írta: A DCT3 codot meg en kuldtem neki, amiben spanyol kifejezesek voltak... Valamennyire igazad van amugy, de akkor is o dolgozott vele.
Szerintem ez a lényeg
Ez nekem is megvan,mégse tudok java calcot csinálni,
ha tudnék akkor sem biztos,hogy ingyen odaadnám mindenkinek
|
szomb. ápr. 24, 2004 20:07 |
|
|
Diosbejgli
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 25 Tartózkodási hely: Budapest
|
ASM Te egy akkora gyoker vagy! 1: minek kell ilyen hosszu kodot idemasolni? Nem birtal URL-t irni? 2: ha mar megis mindenaron behanyod ide a kodot, ugyan nyomd mar meg a CODE gombot ott fenn, hogy ne alakitsa smiley-va a kettospont zarojeleket! De olyan rettenetesen okos vagy, remelem buszke vagy magadra!
|
szomb. ápr. 24, 2004 20:06 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
|
A DCT3 codot meg en kuldtem neki, amiben spanyol kifejezesek voltak...
Valamennyire igazad van amugy, de akkor is o dolgozott vele.
|
szomb. ápr. 24, 2004 19:50 |
|
|
ASM
ezüst tag
|
//
// Algoritmo códigos de liberación DCT3
// Algorithm unlock codes DCT3
//
// indear
//
#include <stdio.h>
#include <string.h>
void ASCII2HEX (unsigned char *origen, unsigned char *destino, int caracteres);
unsigned char convertir_byte_a_hex (unsigned char byte);
unsigned char calculo4_a (char caracter);
void calculo4 (unsigned char *cadena);
void calculo3 (unsigned char *cadena);
void calculo2_a (unsigned char *cadena, unsigned char byte, unsigned char byte2);
void calculo2 (unsigned char *cadena, unsigned char byte, unsigned char byte2);
void calculo1 (unsigned char byte, unsigned char *network_code_h, unsigned char *imei_h);
void calculo1_a (unsigned char *cadena);
void calcular_dct3 (unsigned char *imei, unsigned char *network_code, unsigned char *destino);
void ASCII2HEX (unsigned char *origen, unsigned char *destino, int caracteres)
{
int i, j;
unsigned char aux1, aux2;
j=0;
for(i=0; i<caracteres; i+=2)
{
aux1 = convertir_byte_a_hex(origen[i])<<4;
if (i+1 < caracteres)
aux2 = convertir_byte_a_hex(origen[i+1]);
else
aux2 = 0;
destino[j] = aux1 | aux2;
j++;
}
}
unsigned char convertir_byte_a_hex (unsigned char byte)
{
if ((byte > 57) || (byte < 48)) // '0' a '9'
return (byte-55);
else
return (byte-48); // 'A' a 'F' o otro caracter
}
unsigned char calculo4_a (char caracter)
{
unsigned char aux1, aux2, aux3, temp;
int i;
aux1=0;
aux2=7;
temp=0;
for (i=0; i<8; i++)
{
aux3=caracter;
aux3=aux3>>aux2;
aux3&=1;
aux3=aux3<<aux1;
temp|=aux3;
aux1++;
aux2--;
}
return temp;
}
void calculo4 (unsigned char *cadena)
{
char temp[12];
int i;
memcpy(temp, cadena, 12);
for (i=0; i<12; i++)
{
cadena[11-i]=calculo4_a(temp[i]);
}
}
void permu1(unsigned char *network_code_hex, unsigned char *tabla, unsigned char *imei_hex)
{
unsigned char *puntero;
int i;
puntero=tabla;
for (i=0; i<11; i++) {
calculo1(*puntero, network_code_hex, imei_hex);
calculo2(network_code_hex, 0, ;
calculo3(network_code_hex);
calculo2(network_code_hex, 8, 0);
puntero++;
}
calculo1(tabla[11], network_code_hex, imei_hex);
calculo4(network_code_hex);
}
void calculo3 (unsigned char *cadena)
{
unsigned char aux1, aux2, aux3, temp1, temp2;
char temp[12];
int i;
memcpy(temp, cadena, 12);
temp2=12;
temp1=7;
aux1=3;
for(i=0; i<12; i++)
{
aux2=temp1;
aux3=aux1;
aux2=temp[aux2];
aux2^=0xFF;
aux2|=temp[aux3];
temp2--;
if (temp1==0)
temp1=12;
temp1--;
if (aux1==0)
aux1+=12;
aux3=temp2;
cadena[aux3]^=aux2;
aux1--;
}
}
void calculo2_a (unsigned char *cadena, unsigned char byte, unsigned char byte2)
{
unsigned char aux1, aux2, aux3;
unsigned char *puntero;
int i,j;
if (byte==0)
return;
for (i=0; i<byte; i++)
{
aux1=cadena[byte2+3];
aux1&=1;
puntero=cadena+byte2;
for (j=0; j<4; j++)
{
aux2=*puntero;
aux3=aux2;
aux2=aux2>>1;
aux1=aux1<<7;
aux2|=aux1;
aux3&=1;
*puntero=aux2;
aux1=aux3;
puntero++;
}
}
}
void calculo2 (unsigned char *cadena, unsigned char byte, unsigned char byte2)
{
calculo2_a(cadena, 10, byte);
calculo2_a(cadena, 31, byte2);
}
void calculo1 (unsigned char byte, unsigned char *network_code_h, unsigned char *imei_h)
{
int contador;
unsigned char *puntero, *puntero2;
puntero=network_code_h;
puntero2=imei_h;
contador=0;
aux1=0;
while (contador < 12)
{
aux2=aux1;
aux2=(aux2>>1) % 3;
aux2&=1;
aux2*=byte;
aux2^=(*puntero2);
(*puntero)^=aux2;
aux1++;
puntero++;
puntero2++;
contador++;
}
calculo1_a(network_code_h);
}
void calculo1_a (unsigned char *cadena)
{
// 60 bytes
char tabla1[] = {0x01,0x09,0x04,0x08,0x0B,0x05,0x09,0x08,0x06,0x0A, \
0x01,0x03,0x0B,0x06,0x0A,0x00,0x08,0x07,0x0B,0x0A, \
0x01,0x05,0x00,0x08,0x03,0x01,0x09,0x00,0x02,0x0A, \
0x05,0x03,0x07,0x02,0x0A,0x00,0x04,0x03,0x0B,0x02, \
0x05,0x09,0x00,0x04,0x07,0x01,0x05,0x04,0x02,0x06, \
0x09,0x07,0x0B,0x02,0x06,0x04,0x08,0x03,0x07,0x06};
// 60 bytes
char tabla2[] = {0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x01,0x01,0x00,0x00, \
0x01,0x00,0x01,0x01,0x01,0x00,0x01,0x00,0x01,0x01, \
0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x00,0x01, \
0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01, \
0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01, \
0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01};
unsigned char *puntero=cadena;
int contador1, contador2, contador3;
char variable_8c[12];
contador1=0;
aux1=0;
aux2=0;
while (contador1<12) {
contador2=5;
aux2^=*puntero;
while (contador2>0) {
if ((tabla2[aux1] == 0) && (contador1 <6)) {
variable_8c[tabla1[aux1]]=*puntero;
}
else {
variable_8c[tabla1[aux1]]^=*puntero;
}
aux1++;
contador2--;
}
contador1++;
puntero++;
}
for (contador3=0; contador3<12; contador3++)
variable_8c[contador3]^=aux2;
memcpy(cadena, variable_8c, 12);
}
void calcular_dct3 (unsigned char *imei, unsigned char *network_code, unsigned char *destino)
{
char tabla[] = {0xb1,0x73,0xe6,0x5a,0xab,0x47,0x8e,0x0d,0x1a,0x34,0x68,0x0b}; //12 bytes
char network_code_h[12], imei_h[12];
int i, j;
unsigned char aux1;
memset(network_code_h, 0, sizeof(network_code_h));
memset(imei_h, 0, sizeof(imei_h));
ASCII2HEX(network_code, network_code_h, (int)strlen(network_code));
ASCII2HEX(imei, imei_h+2, 14);
for (i=2; i<12; i++)
imei_h[i]^=0xa5;
permu1(network_code_h, tabla, imei_h);
j=0;
for (i=0; i<5; i++)
{
aux1=network_code_h[i];
if ((aux1&0x80) == 0x80)
aux1+=0xa0;
if ((aux1&0x08) == 0x08)
aux1+=0xfa;
destino[j]=(aux1 >> 4) + 0x30;
j++;
destino[j]=(aux1 & 0x0F) + 0x30;
j++;
}
destino[j]=0;
}
void main()
{
// examples - ejemplos
char destino[11];
calcular_dct3 ( "111111111111119", "22222", destino); // Code1 use network code
printf("#pw+%s+1#\n", destino); // Codigo1 usar el codigo de operador
calcular_dct3 ( "111111111111119", "FFFF", destino); // Code2 use GID1
printf("#pw+%s+2#\n", destino); // Codigo2 usar el GID1
}
|
szomb. ápr. 24, 2004 19:46 |
|
|
ASM
ezüst tag
|
xterm7 írta: ASM írta: Belloka írta: Hát ez a asm (nagyon kis betűvel) ez wazze hihetetlen van neki négy hozzászólása sem egy normális kérdés sem segítség semmi ide jött fikázni az agyam eldurran! Nem tom mi lenne neked a megfelelő színvonalú hely de szerintem Dr Csernus oldalán online jókat tudnál beszélgetni a dokival problémáidról! Mert hogy vannak elhiheted! Legfőbb talán az lehet hogy nem tudsz közösségbe viselkedni, nem becsülöd más munkáját, és nagyon de nagyon magányos lehetsz! Ilyen embert hosszabb ideig szerintem nem visel el senki! Remélem nekünk sem kell sokáig! A sohaviszontnemlátásra!!! Nah egy ujabb Lamer.... 1 a lenyeg: Skynet csinalta meg, nem te. O tett valamit, te meg csak fikazni tudod, de amikor majd penzert fuggetlenitesz a javas calc-al, akkor meg jol fog jonni.
nah latod ez probalom megmagyarazni hogy nem Skynet csinalta!
egy meglevö kódot (DCT3 by Crux) irt at javaba...
ami egy szerintem eleg eccerü müvelet...
|
szomb. ápr. 24, 2004 19:44 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
|
ASM írta: Belloka írta: Hát ez a asm (nagyon kis betűvel) ez wazze hihetetlen van neki négy hozzászólása sem egy normális kérdés sem segítség semmi ide jött fikázni az agyam eldurran! Nem tom mi lenne neked a megfelelő színvonalú hely de szerintem Dr Csernus oldalán online jókat tudnál beszélgetni a dokival problémáidról! Mert hogy vannak elhiheted! Legfőbb talán az lehet hogy nem tudsz közösségbe viselkedni, nem becsülöd más munkáját, és nagyon de nagyon magányos lehetsz! Ilyen embert hosszabb ideig szerintem nem visel el senki! Remélem nekünk sem kell sokáig! A sohaviszontnemlátásra!!! Nah egy ujabb Lamer....
1 a lenyeg: Skynet csinalta meg, nem te. O tett valamit, te meg csak fikazni tudod, de amikor majd penzert fuggetlenitesz a javas calc-al, akkor meg jol fog jonni.
|
szomb. ápr. 24, 2004 19:37 |
|
|
ASM
ezüst tag
|
Ha nem lennél az akkor megprobalnad megcafolni a velemenyemet...
De csak beszelsz a nagyvilagba.
En egy tenyt irtam le.
Aki nem hiszi jarjon utana...
|
szomb. ápr. 24, 2004 19:37 |
|
|
ASM
ezüst tag
|
Belloka írta: Hát ez a asm (nagyon kis betűvel) ez wazze hihetetlen van neki négy hozzászólása sem egy normális kérdés sem segítség semmi ide jött fikázni az agyam eldurran! Nem tom mi lenne neked a megfelelő színvonalú hely de szerintem Dr Csernus oldalán online jókat tudnál beszélgetni a dokival problémáidról! Mert hogy vannak elhiheted! Legfőbb talán az lehet hogy nem tudsz közösségbe viselkedni, nem becsülöd más munkáját, és nagyon de nagyon magányos lehetsz! Ilyen embert hosszabb ideig szerintem nem visel el senki! Remélem nekünk sem kell sokáig! A sohaviszontnemlátásra!!!
Nah egy ujabb Lamer....
|
szomb. ápr. 24, 2004 19:34 |
|
|
Belloka
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 66 Tartózkodási hely: Kocsmába, de most nincs vendég:(
|
Hát ez a asm (nagyon kis betűvel) ez wazze hihetetlen van neki négy hozzászólása sem egy normális kérdés sem segítség semmi ide jött fikázni az agyam eldurran! Nem tom mi lenne neked a megfelelő színvonalú hely de szerintem Dr Csernus oldalán online jókat tudnál beszélgetni a dokival problémáidról! Mert hogy vannak elhiheted! Legfőbb talán az lehet hogy nem tudsz közösségbe viselkedni, nem becsülöd más munkáját, és nagyon de nagyon magányos lehetsz! Ilyen embert hosszabb ideig szerintem nem visel el senki! Remélem nekünk sem kell sokáig! A sohaviszontnemlátásra!!!
|
szomb. ápr. 24, 2004 19:31 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
|
Soma01 írta: Én nem értek a wap oldalakhoz, meg nekem fent van már a telcsimen de nem tudná valaki feltenni a wap oldalára? Nekem megvannak a jar és jad fájlok is. Ér ez valamit wap oldalra rakás szempontjából? Vagy jól tudom, hogy class fájlok is kellenek?
A class fajlok nem kellenek. Ha waprol akarod letolteni, akkor igenis kellenek a .jad fajlok is. Tedd fol olyan helyre, ahonnal mennek a wapos letoltesek es telefon bongeszojeben ird be a .jar fajlok linkjet.
|
szomb. ápr. 24, 2004 19:18 |
|
|
ASM
ezüst tag
|
TheDaemon írta: Ez hihetetlen. Hogy lehet ennyi prosztó!
Már rég nem a tudást, hanem a teljesítményt becsülik meg. Senkit nem érdekel, hogy milyen ötletei vannak az embernek, ha nem valósítja meg. Tipikus magyar mentalitás. Tele vagyunk jó ötletekkel, csak nem valósítjuk meg. Ha meg valaki egyet megcsinál, azt mondják rá, hogy "hát ez nem volt valami nagy dolog."
hmmm.
Reszemröl a vitat lezarom, ez nem az a szinvonalu hely ahova jarnom kell. (olyan emberekkel nincs kedvem vitatkozni, akik azt sem tudjak valojaban miröl is van szó, és ebböl elég sok van ezen a forumon - tisztelet a kivetel-)
|
szomb. ápr. 24, 2004 18:22 |
|
|
TheDaemon
arany tag
|
Ez hihetetlen. Hogy lehet ennyi prosztó!
Már rég nem a tudást, hanem a teljesítményt becsülik meg. Senkit nem érdekel, hogy milyen ötletei vannak az embernek, ha nem valósítja meg. Tipikus magyar mentalitás. Tele vagyunk jó ötletekkel, csak nem valósítjuk meg. Ha meg valaki egyet megcsinál, azt mondják rá, hogy "hát ez nem volt valami nagy dolog."
|
szomb. ápr. 24, 2004 18:13 |
|
|
ASM
ezüst tag
|
szelezola írta: Skynet gratula!
Voltak ilyenek is annó: Naumann János:számítógép, C-vitamin feltalálója (Teller Ede???), Rubik kocka, golyóstól, Atombomba, Arany csapat, Kosuth, Petőfi, Széchenyi...... hogy csak párat említsek.
Mostmár ide sorolhatjuk Skynetet is a !FREE! java calccal. Várjuk a többi típushoz is a calculátorokat! A sok felhasználó idióta és kedves hozzászólásaiból meríts erőt.
Búvármély Tiszteletem:
Szelepapa
u.i. együtt *******, együtt nevetünk
LOOOOOOOL
Ez egy kicsit vicces...
)))))
|
szomb. ápr. 24, 2004 18:02 |
|
|
szelezola
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. márc. 29, 2004 20:57 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Szentes city
|
Nkár, hogy nincs /még/ javás telefonom. Röhely hogy 3410 után olyanokat választottam /Alca 715, Lg G510/amiben nincs, mert nem láttam értelmét, hiszen én a telefont telefonálni használom. Na ez most szvsz. megváltozott. Jah és még elmondom hogy aki az unlockból hasznot akar húzni, az mennyen a kisvárosokba. 3 napja nem kis pénzt kaptam a főzésért..... Tudatlan emberek, mert ugyen nincs net. Denekem a havi 9900Ft os netet fizetni kell, meg a BSA-t, stb... .
Szelepapa
/u.i. Macika, meglett a telcsim hétfőn, -500Ftal, jah és a voda pénteken 3-4perc alatt letiltotta a karit ELVILEG ugye, de hétfőn még föl tüdtam vele hívni az ügyfélszolgálatot,hogy mostmár le ne tiltsák, ha már eddig nem tették meg, és még ezek előtt hazatelefonáltam. Voda powa....no comment/
|
szomb. ápr. 24, 2004 17:42 |
|
|
szelezola
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. márc. 29, 2004 20:57 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Szentes city
|
Skynet gratula!
Voltak ilyenek is annó: Naumann János:számítógép, C-vitamin feltalálója (Teller Ede???), Rubik kocka, golyóstól, Atombomba, Arany csapat, Kosuth, Petőfi, Széchenyi...... hogy csak párat említsek.
Mostmár ide sorolhatjuk Skynetet is a !FREE! java calccal. Várjuk a többi típushoz is a calculátorokat! A sok felhasználó idióta és kedves hozzászólásaiból meríts erőt.
Búvármély Tiszteletem:
Szelepapa
u.i. együtt *******, együtt nevetünk
|
szomb. ápr. 24, 2004 17:25 |
|
|
ASM
ezüst tag
|
Macika írta: Előrebocsájtom, hogy nem értek a programozáshoz, az emberi oldala böködi kicsit az oldalamat.
Mondjuk Te is megcsinálhattad volna a dolgot, amennyiben ennyire kritikus vagy másokkal, NEM???
Én valahogy úgy vagyok vele, hogy ameddig én nem vettem valamire a fáradságot, addig nem savazok olyanokat, aki pedig vették a fáradságot.
Lehet hogy vettem volna ha látom az értelmét...
De nem fikazni akarom Skynet -et csak a véleményemet mondtam el.
Csak a forumon ugy irnak rola mintha feltalalta volna a spanyolviaszt.
Igazabol semmi nagy dolgot nem csinalt.
|
szomb. ápr. 24, 2004 17:03 |
|
|