Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 19:01

Hozzászólás a témához  [ 74 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Váltasz-e szolgáltatót május 1 után? 

Váltasz-e vagy maradsz?
Maradok (Pannon) 23%  23%  [ 24 ]
Maradok (Vodafone) 43%  43%  [ 46 ]
Maradok (Westel) 22%  22%  [ 23 ]
Nem maradok (váltok) 6%  6%  [ 6 ]
Az új akcióktól függ 7%  7%  [ 7 ]
Szavazatok száma : 106

Váltasz-e szolgáltatót május 1 után? 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:
A Vodafone Magyarország Rt. ma bejelentette, hogy május 7-én sikeresen lezárulnak az első olyan számhordozási eljárások, melyek eredményeként az első nem 70-es előfizetői hívószámok aktiválásra kerülnek a Vodafone hálózatában.

Nem jól értelmezitek a megjelent szöveget!
Ez a bejelentés nem azt jelenti, hogy a Vodafone hálózatában volt aktív az első hordozott szám a szolgáltatók közül, hanem azt jelenti, hogy a Vodafone-nál ezen napon aktiválták a hozzájuk hordozott első számot.
Ügyesen megfogalmazott közlemény ez.
Verseny van már a nyilatkozatokban is, senki nem hazudik csak úgy fogalmaz, hogy abból a nem megfelelő következtezés esetén a nyilatkozóra kedvező következtetés legyen levonható.

szomb. máj. 08, 2004 19:53
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
Norbi írta:
Meggylé írta:
Kisbutus, nem lesz ötösöd a lottón. Nem fikáztunk, csak csipkelődtünk! :)

Úgy hittem, hogy itt értelmes, egymással vitázó, nem pedig személyeskedő embereket találok. Egy esetben már tévedtem. :(

(Azért következetesség rulez - úgy látszik mostanság divat csak egyes szolgáltatókat fikázni.)

Te Norbi, Te nem vagy azonos a korábbi, évek óta idejáró Norbival?
Nem tudod, hogy a Vodát fikázni KELL??? :wink:

Én már belefáradtam, hogy „védjem” a Vodát (ha megérdemli), meg már amúgy is elkönyveltek vodabérencnek.

Mostantól tisztelem azokat, akik nyitott szemmel járnak és maguktól belátják, ha valamiben nem az ö kedvencük az első; és sajnálom azokat, akiknek elhomályosítja igazságos látásukat a kóros elfogultság.

szomb. máj. 08, 2004 17:54
platina tag

Hozzászólás 
Tuvok írta:
Május 7-én már a Vodafone hálózatán telefonálhatnak az első, számukat hordozó ügyfelek

Ez kamu!! A T-mobile-os volt az első!!! Az május 5.-én volt ez meg 7.-én!!
Jó lenne ha a Vodások olvasnának újságot!
:lol: :lol: :lol:

A helyzet az én olvasatomban a következő kedves Tuvok!
A Westelhez ment az első ügyfél aki a számát átvitte agy másik szolgáltatóhoz. VISZONT! Abban a Voda volt az első aki el is intézte, hogy egy át vándorolt ügyfél (ki tudja hanyadik) telefonálni is tudjon! Az a híres első vándor a Westelnél még nem tud telefonálni, csak ott van papíron, nem tudja még használni a régi számát az új szolgáltatónál, csak asszem. egy ideiglenes számot kapott! Egy szóval a voda gyorsabban váltott egy olyan ügyfelet aki igaz nem az első a váltás történetében (mondjuk legyen pl. 10.), de az az ominózus Első emberke, aki a westelhez ment még mindig vár, hogy telefonálhasson. Lehet máig elintézték már a Westelnél is a dolgot de a Voda volt a gyorsabb. :wink:

szomb. máj. 08, 2004 17:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
Norbi írta:
Meggylé írta:

Úgy hittem, hogy itt értelmes, egymással vitázó, nem pedig személyeskedő embereket találok. Egy esetben már tévedtem. :(

(Azért következetesség rulez - úgy látszik mostanság divat csak egyes szolgáltatókat fikázni.)

Nem kéne ennyire véresen komolyan venni ezt.

szomb. máj. 08, 2004 10:21
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:

szomb. máj. 08, 2004 10:09
platina tag

Hozzászólás 
Május 7-én már a Vodafone hálózatán telefonálhatnak az első, számukat hordozó ügyfelek

Ez kamu!! A T-mobile-os volt az első!!! Az május 5.-én volt ez meg 7.-én!!
Jó lenne ha a Vodások olvasnának újságot!
:lol: :lol: :lol:

pén. máj. 07, 2004 13:25
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Norbi írta:
A T-Mobile-t választotta az első számhordozó egyéni előfizető Magyaroszágon

Itt a Vodafone válasza: :)

A Vodafone Magyarország Rt. ma bejelentette, hogy május 7-én sikeresen lezárulnak az első olyan számhordozási eljárások, melyek eredményeként az első nem 70-es előfizetői hívószámok aktiválásra kerülnek a Vodafone hálózatában.

Május 7-én 22:00 órától ezeken a hívószámokon már a Vodafone szolgáltatásai vehetők igénybe. A gyakorlatban ez az jelenti, hogy a jogszabályban előírt legfeljebb 14 munkanap helyett mindössze 5 naptári nap alatt váltottak szolgáltatót azok az első ügyfelek, akik a Vodafone nyújtotta előnyöket választva meg kívánták tartani korábbi mobilszámukat is.

A hordozni kívánók először május 2-án élhettek azzal a lehetőséggel, hogy elindítsák a szolgáltató váltás folyamatát. A hordozni kívánók a www.szamhordozas.hu weboldalon vagy a 06-70-70-70-000–es telefonszámon kérhetnek felvilágosítást a számhordozás részleteiről.

A számhordozás kiváló lehetőség azok számára, akik eddig telefonszámuk miatt nem váltottak mobilszolgáltatót. A maximum 10-14 munkanapot igénylő, ügyfélbarát folyamat során válhatnak Vodafone előfizetővé azok, akik előhívószámukkal együtt megszokott mobil elérhetőségüket is meg kívánják tartani. Az új ügyfelek természetesen a Vodafone kedvező árait és kényelmes szolgáltatásait vehetik igénybe.

A váltani szándékozók a Vodafone márkaboltokban és a hivatalos márkakereskedésekben indíthatják el a számhordozási folyamatot. Mivel a váltás feltételeit jogszabály írja elő, ezért a Vodafone Magyarország a 06-70-70-70-000–es telefonszámon és a www.szamhordozas.hu honlapon is mindenre kiterjedő, részletes tájékoztatást nyújt.

˝A számhordozhatóság elindítása a gyakorlatban azt jelenti, hogy az Európai Unió elvárásaival összhangban Magyarországon is valóban megvalósul a szabad szolgáltató választás˝ - mondta Vitai Attila, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. ˝A számhordozás várhatóan megváltoztatja a megszokott mobilkultúrát is˝ - tette hozzá Vitai, hiszen megszünteti a ˝mond a számod, megmondom ki vagy˝ elvéből fakadó esetleges korábbi előítéleteket is. ˝Ma már nem egy egyszerű hívószám az, ami megkülönbözteti előfizetőinket. Sokkal fontosabb, hogy a Vodafone-t Európa szerte 120 millióan választók számára mindenhol azonos színvonalú szolgáltatást nyújtunk˝ - mondta Vitai. Mostantól mind a majd 8 millió magyar mobilhasználó korlátok nélkül veheti igénybe a Vodafone nagyszerű tarifáit és sokoldalú szolgáltatásait.

http://www.mobilvilag.hu/newsread.php?id=07201105040813

:D :D :D

pén. máj. 07, 2004 12:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tim_ írta:
Amikor en vettem simet akkor 1000 ft-ert a sima vitamaxot nem adtak oda csak a tobbit. Az azthiszem 2500 vagy mennyi, persze nagyobb egyenleggel.

Ez így igaz csak a City, az Uno, és a Jokr van 1000-Huf-ért, a Regular, és a Duo nincs, ez kezdetben azért volt, mert arra a két díjcsomagra ingyen lehetett válltani, mióta nem lehet már csak megszokásból van így :D

pén. máj. 07, 2004 8:38
platina tag

Hozzászólás 
Tudom hogy úgyis sokan nem olvassátok a T-mobile-os topicot ezért ide is áthozom!
:twisted:
Kép
Kép

pén. máj. 07, 2004 3:43
platina tag

Hozzászólás 
skinner írta:
Dingdingding. Ön nem nyert. A vodánál régóta 1000 a simkártya, amiből 500 lebeszélhető.

Amikor en vettem simet akkor 1000 ft-ert a sima vitamaxot nem adtak oda csak a tobbit. Az azthiszem 2500 vagy mennyi, persze nagyobb egyenleggel.

csüt. máj. 06, 2004 21:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
A szovegben benne van a lenyeg. Az egy dolog, hogy te atviszed a szamodat a pannonhoz, de ehhez kell sim kartyara is szukseg, mintha siman vennel egy praktikumot.

csüt. máj. 06, 2004 17:33
ezüst tag

Hozzászólás 
kalminger írta:
Sziasztok!

Ma majdnem átmentem voda vitamaxról prepaid djuicera. Hogy miért az most mellékes. De a következőt szeretném megosztani a forum olvasoival: Ugyebár a szolgáltatók mellüket veregetve használják az olyan kifejezéseket hogy a számhordozás költségét "átvállaljak". Ami önmagában igaz is főleg mivel hogy törvény írja elő hogy díjmentesen kötelesek ezt biztosítani, igy amit átvállalnak az ugyebár nulla ft. Ebben a hitben mentem ma egy pannon bemutatóterembe az összes szükséges papírral a kezemben nyugodtam amig nem közölték velem hogy fizessek 5900 Ft-ot a pannon sim kártyáért amiből 3600 lebeszélhető. Nagyot néztem hogy a pannon a semmiért (sim kártya) akar engem lehuzni 2300 ft-al. Hiába kérdeztem hogy ez most nem tartozik a számhordozási procedurához? Mire ők csak azt hajtogatták hogy a számhordozás ingyenes de a SIM kárgyát meg kell fizetnem. Kérdem én hogy akkor mit értenek számhordozás alatt? Hogy egy cetlire felírták a számom? - amire persze már ott is hagytam a bagázst.

Kurvára nem értem azt se, hogy biztos tudjátok van jónéhány nepper az aproneten aki azzal hirdeti magát, hogy: "Szeretnél egy Pannonos sim káryát 3600-as lebeszélhetőséggel? Vedd meg nekem, én fizetek és a sim a tied marad. Itt is látszik hogy a SIM-et szinte ingyé hozzávágják az emberhez, úgy hogy közben még a mobil kereskedő és hasznot tudd produkálni.
Megjegyzem szerintem az ilyen prepaid-es készülékvásárlásoknál mivel hogy az emberek zöme, nem az első telefonját veszi a SIM-et vagy eladja, vagy letelefonálja róla az egyenleget aztán eldobja és használja a régi számát.
Szóval a nagyokosok a Pannonnál pont azt büntetik ezzel 2300ft-al akik a pannon forgalmát szándékoznak nővelni.
Amugy mint utána érdeklődtem a vodánál: 2500-ba kerül ebben az esetben a kártya amiből 1500 lebeszélhető, tehát SIM-jét csak 1000ft-on tarja nyilván a Pannon 2300ftjához képest. Igazából unom már hogy minden szolgáltató hülyére veszi a fogyasztókat, kezdve a félreértelmezhető tarifatáblázatoktól amit teli nyomnak *-al. Amit a lap alján apróbetűkben kifejtenek- de ez már nem tartozik a topichoz.
Bocs a terjedelemért. De azért szerintem tanulságos történet.

Dingdingding. Ön nem nyert. A vodánál régóta 1000 a simkártya, amiből 500 lebeszélhető.

csüt. máj. 06, 2004 17:27
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
kalminger írta:
Sziasztok!

Ma majdnem átmentem voda vitamaxról prepaid djuicera. Hogy miért az most mellékes. De a következőt szeretném megosztani a forum olvasoival: Ugyebár a szolgáltatók mellüket veregetve használják az olyan kifejezéseket hogy a számhordozás költségét "átvállaljak". Ami önmagában igaz is főleg mivel hogy törvény írja elő hogy díjmentesen kötelesek ezt biztosítani, igy amit átvállalnak az ugyebár nulla ft. Ebben a hitben mentem ma egy pannon bemutatóterembe az összes szükséges papírral a kezemben nyugodtam amig nem közölték velem hogy fizessek 5900 Ft-ot a pannon sim kártyáért amiből 3600 lebeszélhető. Nagyot néztem hogy a pannon a semmiért (sim kártya) akar engem lehuzni 2300 ft-al. Hiába kérdeztem hogy ez most nem tartozik a számhordozási procedurához? Mire ők csak azt hajtogatták hogy a számhordozás ingyenes de a SIM kárgyát meg kell fizetnem. Kérdem én hogy akkor mit értenek számhordozás alatt? Hogy egy cetlire felírták a számom? - amire persze már ott is hagytam a bagázst.

Kurvára nem értem azt se, hogy biztos tudjátok van jónéhány nepper az aproneten aki azzal hirdeti magát, hogy: "Szeretnél egy Pannonos sim káryát 3600-as lebeszélhetőséggel? Vedd meg nekem, én fizetek és a sim a tied marad. Itt is látszik hogy a SIM-et szinte ingyé hozzávágják az emberhez, úgy hogy közben még a mobil kereskedő és hasznot tudd produkálni.
Megjegyzem szerintem az ilyen prepaid-es készülékvásárlásoknál mivel hogy az emberek zöme, nem az első telefonját veszi a SIM-et vagy eladja, vagy letelefonálja róla az egyenleget aztán eldobja és használja a régi számát.
Szóval a nagyokosok a Pannonnál pont azt büntetik ezzel 2300ft-al akik a pannon forgalmát szándékoznak nővelni.
Amugy mint utána érdeklődtem a vodánál: 2500-ba kerül ebben az esetben a kártya amiből 1500 lebeszélhető, tehát SIM-jét csak 1000ft-on tarja nyilván a Pannon 2300ftjához képest. Igazából unom már hogy minden szolgáltató hülyére veszi a fogyasztókat, kezdve a félreértelmezhető tarifatáblázatoktól amit teli nyomnak *-al. Amit a lap alján apróbetűkben kifejtenek- de ez már nem tartozik a topichoz.

Teljesen ingyen a váltás csak a Westelnél van. A többi értesülésed helyénvaló. A Westelnél majd a perdíjakkal fizeted ki a váltást :lol:

Szerintem a témobilnál sem ingyenes, készülék nélkül ők is lesarcolnak belépési díjra. Legalábbis a weben ez van.

csüt. máj. 06, 2004 16:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
" ...nem értem azt se, hogy biztos tudjátok van jónéhány nepper az aproneten aki azzal hirdeti magát, hogy: "Szeretnél egy Pannonos sim káryát 3600-as lebeszélhetőséggel? Vedd meg nekem, én fizetek és a sim a tied marad. Itt is látszik hogy a SIM-et szinte ingyé hozzávágják az emberhez, úgy hogy közben még a mobil kereskedő és hasznot tudd produkálni. "

A nepper adja neked a pénzt, bemész a szolgáltató üzletébe, te megveszed a készülékes csomagot, ő neked adja a simet, és megtartja a telefont, amit aztán pár ezer Ft haszonnal továbbad (többnyire külföldre).
A nepper ugyanis már nem mehet be a kereskedőhöz(mert megvette már az akciós készüléket, és többet nem vehet), vagy nem is akar, mert akkor elő kéne venni a személyi igazolványát.És a nepper névtelen szeret lenni.

Oké, most mégegyszer leírtad amit mondtam, részletezve a nepper szerepkörét. Mondanivalóm lényege az hogy elvileg ingyenes a számhordozás de mégsem. Valamint , hogy amikor a készüléket veszed a kártya beleépül a készülékárba amiről korrántsem biztos hogy fogod feltöltögetni, viszont ... - belefáradtam! Remélem azért egy páran fogtátok.

csüt. máj. 06, 2004 16:39
arany tag

Hozzászólás 
kalminger írta:
Sziasztok!

Ma majdnem átmentem voda vitamaxról prepaid djuicera.
[...]
Nagyot néztem hogy a pannon a semmiért (sim kártya) akar engem lehuzni 2300 ft-al. Hiába kérdeztem hogy ez most nem tartozik a számhordozási procedurához? Mire ők csak azt hajtogatták hogy a számhordozás ingyenes de a SIM kárgyát meg kell fizetnem. Kérdem én hogy akkor mit értenek számhordozás alatt? Hogy egy cetlire felírták a számom? - amire persze már ott is hagytam a bagázst.
[...]

Ez a szerződéskötési díj, a SIM kártya díja, kutya tudja ki hogy hívja. Ha normál előfizut veszel készülék nélkül, csak SIM-et, akkor is befizeted ezt az összeget, ha meg készülékkel veszed akkor már bent van az árban.
Ezt minden operátor legombolja rólad.

Szóval ez az összeg nem a számhordozás díja, mivel az ingyenes.

csüt. máj. 06, 2004 16:39
Moderátor

Hozzászólás 
kalminger írta:
Sziasztok!

Teljesen ingyen a váltás csak a Westelnél van. A többi értesülésed helyénvaló. A Westelnél majd a perdíjakkal fizeted ki a váltást :lol:

csüt. máj. 06, 2004 16:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
"Kurvára nem értem azt se, hogy biztos tudjátok van jónéhány nepper az aproneten aki azzal hirdeti magát, hogy: "Szeretnél egy Pannonos sim káryát 3600-as lebeszélhetőséggel? Vedd meg nekem, én fizetek és a sim a tied marad. Itt is látszik hogy a SIM-et szinte ingyé hozzávágják az emberhez, úgy hogy közben még a mobil kereskedő és hasznot tudd produkálni. "

A nepper adja neked a pénzt, bemész a szolgáltató üzletébe, te megveszed a készülékes csomagot, ő neked adja a simet, és megtartja a telefont, amit aztán pár ezer Ft haszonnal továbbad (többnyire külföldre).
A nepper ugyanis már nem mehet be a kereskedőhöz(mert megvette már az akciós készüléket, és többet nem vehet), vagy nem is akar, mert akkor elő kéne venni a személyi igazolványát.És a nepper névtelen szeret lenni.

csüt. máj. 06, 2004 16:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
Norbi írta:
Ötösöm lesz a lottón.
Biztos voltam ugyanis benne, hogy fikázás lesz a dologból, amint egy olyan T-Mobile-os hír kerül napvilágra, amiben a számhordozás számukra pozitívumot mutat.
Bezzeg, ha westeles ment volna át a Pannon/Westelhez, akkor a fikázó-kórus úgy szólt volna: milyen okos ez az ember, hogy a Pannont / Vodafone-t választotta...

:( :( :(

csüt. máj. 06, 2004 16:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Norbi írta:
Ötösöm lesz a lottón.
Biztos voltam ugyanis benne, hogy fikázás lesz a dologból, amint egy olyan T-Mobile-os hír kerül napvilágra, amiben a számhordozás számukra pozitívumot mutat.
Bezzeg, ha westeles ment volna át a Pannon/Westelhez, akkor a fikázó-kórus úgy szólt volna: milyen okos ez az ember, hogy a Pannont / Vodafone-t választotta...

Szerintem ez nem fikázás, csak az emberek nagyrésze unja az ócska marketingdumát arról, hogy Hozzánk jött ez első számhordozó, így aztán a mi ügyféltáborunk megint eggyel nőtt. Ezt én is unom amúgy. Legyen sokmindenben az első, de állandóan ezt hallani és már rohast uncsi. Valami mást kéne választaniuk szövegnek. Bár mellette szól, hogy az átlagpolgár ezt nagyon beveszi. (Itt most nem azokra gondolok, akik itt a fórumon vannak)

csüt. máj. 06, 2004 16:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ötösöm lesz a lottón.

csüt. máj. 06, 2004 15:53
platina tag

Hozzászólás 
Vajon készülékes csomagot vehettél-e volna? Így ingyen lett volna az 5900?

csüt. máj. 06, 2004 15:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

csüt. máj. 06, 2004 15:14
arany tag

Hozzászólás 
Jól tudod.

csüt. máj. 06, 2004 14:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Aznap nem lehet váltani. Úgy tudom egy hónap kell. Ha ma veszek egy prepaidet valahol, egy hónapig használnom kell és csak utána válthatok szolgáltatót.
Vagy rosszul tudom?

csüt. máj. 06, 2004 14:38
platina tag

Hozzászólás 
Westel mindenbol nagy hirt csinal, foleg amiben o az elso!
Jol mukodik a marketing gepezet, illetve mindenre lecsap ami jol johet.
Biztos az egyik westeles kollega aznap vett 1000 ft-ert vitamax sim-et amit atvaltott egy kis hatszellel :lol: Kicsit eroltetett.

csüt. máj. 06, 2004 14:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
:lol: :lol:

csüt. máj. 06, 2004 13:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Nem írják hogy honnan megy át az az első kozmetikuskisasszony. :)

Ennél frappánsabbat elképzelni se tudtam volna: első a kozmetikuskisasszony! :lol:
Hatott a színvarázs! :lol:

csüt. máj. 06, 2004 11:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem írják hogy honnan megy át az az első kozmetikuskisasszony. :)

csüt. máj. 06, 2004 10:04
arany tag

Hozzászólás 
Norbi írta:
www.westel.hu:

...

Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ez abszolút nem a T-Mobile érdeme, hanem sokkal inkább az átadó operátoré, amiért gyorsan lezavarta az átadási folyamatot, és elengedte az előfizetőt. A T-Mobile-nál is vannak bejelentett elhordozások, de mivel a számhordozás informatikai háttere náluk - khmmmm - nem annyira kifinomult mint más operátoroknál ezért a folyamatok ott még nem futottak végig.

csüt. máj. 06, 2004 9:50
arany tag

Hozzászólás 
Norbi írta:
www.westel.hu:

A T-Mobile-t választotta az első számhordozó egyéni előfizető Magyaroszágon ...

Lehet, hogy bennem van a hiba, de ezt egy kicsit szánalmasnak érzem.
Ekkora dolog, hogy az első ember a T-Mobil-t választotta?
Egy Tesco-s akció jutott eszembe, ahol az 55 forintos sportszelet akciósan 54 forintba került.

Miért nem kapott valamilyen nyereményt? Új áruház nyitásakor az első vevő általában szokott kapni.

Az 1 hónap alatt váltók száma jobban érdekel, mint az első emberé.

csüt. máj. 06, 2004 9:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Ezt írtam én is pár hsz-el feljebb 8)

Néha nem árt a megerősítés. :)
Második napja volt City, amikor vettem Motorola T2288-ast ilyen kártyával.

csüt. máj. 06, 2004 8:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
www.westel.hu:

A hazai távközlés történetének egyik emlékezetes pillanataként mai napon megörténik az első magyarországi mobilszámhordozás. A hívószámát megtartó, de szolgáltatót váltó budapesti ügyfél a
T-Mobile Magyarországot választotta.

A számhordozásnak, mint a szolgáltatások terént meghatározó újdonságnak köszönhetően az előfizetők a jövőben akár egész életükben azonos telefonszámon érhetők el, függetlenül attól, hogy időközben szolgáltatót váltanak-e. Magyarország legnagyobb mobilcége a T-Mobile (eddig Westel) mellett – részben az új lehetőséggel élve - már eddig is számos vállalat döntött az elmúlt hetekben. A mai napon megvalósuló első számhordozást követően az egyéni előfizetők terén szintén erre visszavezethető, bár várhatóan kismértékű mozgás prognosztizálható. A több mint 3,8 millió ügyfél bizalmát élvező T-Mobile iránti érdeklődést jelzi, hogy az elmúlt fél évben, azaz a számhordozást megelőzően egymaga nagyobb mértékben növelte aktív előfizetőinek számát, mint másik két versenytársa összesen.

A hazai számhordozás történetében első átadás-átvétele során a T-Mobile-t választó, kozmetikusként dolgozó ügyfél hívószáma –a szükséges előzetes egyeztetésnek, szerződéskötésnek köszönhetően, a műszaki folyamatok lezárultával, 18 és a 22 között kerül át a T-Mobile-hoz. Az előfizetést választó új
T-Mobile ügyfél hívószáma a megszokott körzetszámmal együtt, az új SIM-kártyának köszönhetően a mai napon már a T-Mobile hálózatában használható. Az áthozott, 06-30-astól eltérő körzetszámmal bíró hívószámmal ezentúl a T-Mobile minden innovatív megoldása és egyedülálló díjcsomagválasztéka elérhető.

csüt. máj. 06, 2004 7:32
platina tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
cml írta:
A City 48/24-gyel indult, 10mp alapon.

Na én erre nem emlékszem.. ekkor még westeles voltam.. :)

szer. máj. 05, 2004 13:50
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
cml írta:

kedd máj. 04, 2004 21:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Seri01 írta:
A City-re amire én még emlékszem az 54/24 volt félperc alapon. Ezt csökkentették 49/19-re percalapon az árgarancia ideje után! Ez korrekt! :)

kedd máj. 04, 2004 18:23
platina tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Attila írta:
Elhiszem, hogy csökkent a telefonszámlád, de ne felejtsük el, hogy min. két okból.
1. Megtaláltad a neked megfelelő szolgáltatót
2. A piaci verseny erősödése miatt az elmúlt években minden szolgáltatónál csökkentek a tarifák.

A lényeg az, hogy általában azoknak is csökkentek a tarifák, akik nem csináltak semmit (és lehet, hogy ők ezt nagyon pozitívan élték meg), aztán azoknak is csökkentek a tarifák, akik mondjuk kétévente egyszer hajlandóak voltak elolvasni saját szolgáltatójuk díjszabását, és átváltottak egy jobb (v. újabb) díjcsomagra.

A 2-es pontban csak félig van igazad, mert amikor áttértem a vodára, akkor a City-vel 48 ft-ért beszéltem nappal 10 másodperc (de lehet hogy 1 másodperc már nem emléxem pontosan) alapon, most ugyanaz a díjcsomag szintén 48 csak 1 perc alapon, tehát: a voda emelt, a többiek csökkentettek, és így lett kb egyenlő, aminek mondhatni, hogy nem örülök (mármint az emelésnek) még azzal együtt sem, hogy ott dolgozok.
Az első pontban viszont teljesen igazad van, és most is másodperc alapu csomagom van, ami a másik kettőnél már nem divat :( , én pedig fél percnél többet ritkán beszélek egyszerre...
Ami tény, hogy lassan tényleg elkezdenek csökkenni a mobiltarifák :D , és ez bárki bármely szolgáltatónál van csak jó lehet :) , feltéve ahogyan írtad is, HA elolvassa a díjszabást...

A City-re amire én még emlékszem az 54/24 volt félperc alapon. Ezt csökkentették 49/19-re percalapon az árgarancia ideje után! Ez korrekt! :)

hétf. máj. 03, 2004 13:20
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Amúgy én is westelesként kezdtem még 94be, majd pannon fél évig, és amióta itt a voda 2éve vagyok vodás.
Tehát ....

Trabi TM írta:
Norbi írta:
Na ja, pár forintos percdíj-előny miatt nem mindenki vált szolgáltatót. Sokaknak bizony a plusz-szolgáltatások is számítanak.

Szvsz enyhe csúsztatás azt kijelenteni, hogy a mo-i mobilozók 90%-a azt se tudja, hogy milyen díjcsomagban van - csak azért, mert a legtöbben pannonosok és westelesek.

De nem baj, örülök neki, ha valaki a hivatását még szabadidejében se felejti el, és küldetésnek tekinti mások meggyőzését a váltás szükségességéről. :D

Hali.

Nem azért írtam, mert nem vodásak, hanem azért, mert én nap mint nap találkozom olyan emberekkel, aki westeles, vagy pannonos, és bejön a voda boltba feltöltőkártyát venni, és amikor felhívom rá a figyelmét akkor sem hiszi el, hogy magarországon 3 mobilszolgáltató van, és nem csak az övé...
Nemrég majdenm beírt az emberszabásu a panaszkönyvbe, mert nem adtam neki westeles kártyát voda szaküzletben, most erre mit mondjak, szerinted tudta hogy milyen díjcsomagban van??
Na jó, hogy Neked is igazad legyen nem 90% csak 80 :lol: :lol: :lol: 8) .
A hivatásomra térve pedig nem csak azért próbálom megygyőzni az embereket, mert itt dolgozok, hanem mert annó én is westelesként kezdtem, aztán pannon, és utána voda, és így egyre jobban jöttem ki anyagilag (megjegyzem nem mindenkinek egyezhetnek a telefonálási szokásai).

vas. máj. 02, 2004 22:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Attila írta:
Elhiszem, hogy csökkent a telefonszámlád, de ne felejtsük el, hogy min. két okból.
2. A piaci verseny erősödése miatt az elmúlt években minden szolgáltatónál csökkentek a tarifák.

A lényeg az, hogy általában azoknak is csökkentek a tarifák, akik nem csináltak semmit (és lehet, hogy ők ezt nagyon pozitívan élték meg), aztán azoknak is csökkentek a tarifák, akik mondjuk kétévente egyszer hajlandóak voltak elolvasni saját szolgáltatójuk díjszabását, és átváltottak egy jobb (v. újabb) díjcsomagra.

A 2-es pontban csak félig van igazad, mert amikor áttértem a vodára, akkor a City-vel 48 ft-ért beszéltem nappal 10 másodperc (de lehet hogy 1 másodperc már nem emléxem pontosan) alapon, most ugyanaz a díjcsomag szintén 48 csak 1 perc alapon, tehát: a voda emelt, a többiek csökkentettek, és így lett kb egyenlő, aminek mondhatni, hogy nem örülök (mármint az emelésnek) még azzal együtt sem, hogy ott dolgozok.
Az első pontban viszont teljesen igazad van, és most is másodperc alapu csomagom van, ami a másik kettőnél már nem divat :( , én pedig fél percnél többet ritkán beszélek egyszerre...
Ami tény, hogy lassan tényleg elkezdenek csökkenni a mobiltarifák :D , és ez bárki bármely szolgáltatónál van csak jó lehet :) , feltéve ahogyan írtad is, HA elolvassa a díjszabást...

vas. máj. 02, 2004 22:02
vas-tag

Hozzászólás 
én nem váltok szolgáltatot maradok Westeles. Westel 4ever!! illetve már T-Mobile 8)

vas. máj. 02, 2004 21:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Norbi írta:
Az viszont abszolút nem tetszik, hogy szinte minden egyes, szolgáltatókkal foglalkozó topic abba torkollik, hogy a nem vodát használók valószínűleg birkák, akik csak a tömeg után mennek. :(

Na látom közbe hozzá írtál, ilyet én írtam ?

Amikor ezt írtam, nem Rád gondoltam. Bocs, ha félreérthető voltam.

Üdv:
Norbi

vas. máj. 02, 2004 21:07
platina tag

Hozzászólás 
Tuvok írta:
...kikérem magamnak azt hogy lehülyéznek!...

Az uldozesi maniat es a kenyszerkepzetet mar tudjak gyogyitani! :lol:

vas. máj. 02, 2004 20:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
A hivatásomra térve pedig nem csak azért próbálom megygyőzni az embereket, mert itt dolgozok, hanem mert annó én is westelesként kezdtem, aztán pannon, és utána voda, és így egyre jobban jöttem ki anyagilag (megjegyzem nem mindenkinek egyezhetnek a telefonálási szokásai).

vas. máj. 02, 2004 19:45
platina tag

Hozzászólás 
Én nem a reklámstílus miatt vagyok a Westelnél és kikérem magamnak azt hogy lehülyéznek! Én a vodával nem szimpatizálok mert elég sok pofátlan dolga van az ügyfélszolgálat terén, és most felhozhatsz 2-3 esetet amikor egy ismerősödenk volt valami baja a Westellel, de akkor nézz körül a Vodafonegyalázóban!

vas. máj. 02, 2004 19:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tim_ írta:
Ez hivatalos westel reklamban volt, persze nem ezekkel a szavakkal :lol:

:lol: :lol:

vas. máj. 02, 2004 18:38
platina tag

Hozzászólás 
Ez hivatalos westel reklamban volt, persze nem ezekkel a szavakkal :lol:

vas. máj. 02, 2004 17:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Norbi írta:
Az viszont abszolút nem tetszik, hogy szinte minden egyes, szolgáltatókkal foglalkozó topic abba torkollik, hogy a nem vodát használók valószínűleg birkák, akik csak a tömeg után mennek. :(

Na látom közbe hozzá írtál, ilyet én írtam ?

vas. máj. 02, 2004 15:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Norbi írta:
Na ja, pár forintos percdíj-előny miatt nem mindenki vált szolgáltatót. Sokaknak bizony a plusz-szolgáltatások is számítanak.

Szvsz enyhe csúsztatás azt kijelenteni, hogy a mo-i mobilozók 90%-a azt se tudja, hogy milyen díjcsomagban van - csak azért, mert a legtöbben pannonosok és westelesek.

De nem baj, örülök neki, ha valaki a hivatását még szabadidejében se felejti el, és küldetésnek tekinti mások meggyőzését a váltás szükségességéről. :D

Hali.

Nem azért írtam, mert nem vodásak, hanem azért, mert én nap mint nap találkozom olyan emberekkel, aki westeles, vagy pannonos, és bejön a voda boltba feltöltőkártyát venni, és amikor felhívom rá a figyelmét akkor sem hiszi el, hogy magarországon 3 mobilszolgáltató van, és nem csak az övé...
Nemrég majdenm beírt az emberszabásu a panaszkönyvbe, mert nem adtam neki westeles kártyát voda szaküzletben, most erre mit mondjak, szerinted tudta hogy milyen díjcsomagban van??
Na jó, hogy Neked is igazad legyen nem 90% csak 80 :lol: :lol: :lol: 8) .

vas. máj. 02, 2004 15:27
gyémánt tag

Hozzászólás 

vas. máj. 02, 2004 15:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mégpedig az, hogy az uj westeles cimekkel ellenétben a westel900.net ingyenes. Roppant hasznos tulajdonsága ez az emil notifikációnal.

vas. máj. 02, 2004 14:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pedig abban pont az sms a lenyeg :)

szomb. máj. 01, 2004 15:16
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 74 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő