|
Új kártyás tarifacsomag: Pannon Praktikum
Szerző |
Üzenet |
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
De Miskolc nem Szabolcs megyében van. Ha valaki tájjellegűen fogalmaz, az rendben van, a kecskemétiekhez sem lesz egy rossz szavam. De a borsodi tájszólásban ilyen korcs kifejezések, mint ügye, meg kellessen, nem létezik. Van helyette "áó"-zás, ez a jellegzetessége. Nagynéném nagyon szépen is beszéli, élvezet hallgatni. De más az, amikor valahol szokás az ilyen nyelvezet (Debrecenben pl. melegítő (mint ruházat) helyett a bemelegítőt hallom mindenfelé...), és más a szimpla helytelen beszéd, mert amiket felsoroltam, az általában egyszerre szokott jelentkezni, de az "-e" kérdő szócskát meg úgy általában az ország 90%-a nem tudja helyesen használni, de ez már erősen OFF!
Üdv!
|
vas. dec. 12, 2004 22:47 |
|
|
Vendég
|
McLaca írta: Azokat kell cseszegetni, akik ilyeneket írnak: "kellessen, harapgálja, miniméter, garambol, felpockolni, kelletett, ügye (=ugye), kellesz (=kell), nem-e lehetne, ezmiatt" (ez utóbbi kettőt de gyűlölöm) Üdv!
Az a harapgálja nagyon tetszik, még nem láttam ilyen formában.
Ami a kellesz-t illeti, azt hiszem sok szabolcs megyeit haragítasz magadra, mert ott divat igazán ez a szójárás. Ott szinte nem is hallottam senkitől hogy kell.
|
vas. dec. 12, 2004 22:37 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
KaRFiol írta: A szolgáltatói zárat NEM a szolgáltatók rakják a telefonba, hanem a NOKIA! Még hányszor kell ezt leírni, hogy mindenki megértse?! Ha már kötekszünk: a NOKIA???? Ezek szerint a Samsung zárjait is a NOKIA helyezi el... Csak ha már hülyének nézünk másokat...
1:1
Üdv!
|
vas. dec. 12, 2004 22:13 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
KaRFiol írta: Hajaj, teljes káosz. Ez nem így volt. Azért adott el gyárilag független telefonokat, mert nem érkezett meg idejében a pannonfüggő készlet, és az akciót már korábban meghirdette a médiában. Ezért, hogy ne legyen neki kellemetlen, a tartalékokat "szabadította fel". A szolgáltatói zárat NEM a szolgáltatók rakják a telefonba, hanem a NOKIA! Még hányszor kell ezt leírni, hogy mindenki megértse?! A rohadt életbe!! Életemben először felhúztam magam!!! Most az, hogy kicsit konkrétabban leírtad szinte UYGANAZT, amit én, attól mi változik? Mindkettőnk hozzászólásának lényege: nem volt időben készleten hálózati záras készülék, nemde? AKkor meg mi van?? Ezt azért fogom "erősen" írni, mert eldurrant az agyam... Amúgy is zűrös időket élek mostanság, szóval távol álljanak tőlem az ilyen HSZ-ek, mint a mostani, de életemben ellőször nekem is lehet... SZóval: KI A TÖKÖM ÍRTA, HOGY A SZOLGÁLTATÓI ZÁRAT A SZOLGÁLTATÓ RAKJA A TELEFONBA????? MERT ÉN NEM!! Nagyon rossz statisztikája van az országunkban az oktatási rendszer hanyagsága miatt a diákok szövegértő képességeinek, úgy látom, itt az első példa. Azt írtam: ELHELYEZTETNI Ez nem azt jelenti, hogy a szolgáltató teszi rá, hanem az, hogy ráteteti! És (igen, "és"-sel nem kezdünk mondatot, de most muszáj) nyilvánvalóan meg kell kérnie a gyártót a szolgáltatónak, tehát el kell helyeztetnie a zárat. (Így is írhattam volna: nem volt ideje elhelyeztetni a gyártóval, ezért a független készletből értékesítet... De gondoltam, azért van itt annyi gógyi mindenkiben, hogy nem kell sub elsős szinten fogalmaznom...)Folyt. köv. lentebb... Ha ez a HSZ-ed nekem szólt, akkor megkérdezném, mi a bajod a műveltető igéimmel?? Ez így (bármilyen hihetetlen) teljesen helyes és egyértelmű! (Kedvenc olvasmányom a Magyar Helyesírás Szabályai). Az irodalomtanáromnak nem volt baja a fogalmazási készségemmel, az írásbelim végigment a tanárin, nem volt benne egy piros tollvonás sem. Hidd el, tudom, mit írok.
Azokat kell cseszegetni, akik ilyeneket írnak: "kellessen, harapgálja, miniméter, garambol, felpockolni, kelletett, ügye (=ugye), kellesz (=kell), nem-e lehetne, ezmiatt" (ez utóbbi kettőt de gyűlölöm!!!)... Ha nem nekem szántad, akkor bocs...
Sőt, mindenkitől bocs, de ne nézzetek hülyének, főleg akkor nem, ha amúgy is ingerült napjaim vannak NA!!!
Üdv!
|
vas. dec. 12, 2004 22:05 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
zoli62 írta: vizsla1 írta: Zoli62: ha ennyire fontos a mp. alap, miért nem jó nekwd egy BYOP vagy egy SWYOP? Nem akarom lekötni magam.
Te olvasod, amiket írunk?! Csak SIM esetén sem BYOP-nál, sem SWYOP-nál nincs hűség. Sőt, semmilyen csak SIM-es szerződésnél nincs a vodánál hűség.
|
vas. dec. 12, 2004 20:56 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1330 Tartózkodási hely: Itt vagyok
|
vizsla1 írta: Zoli62: ha ennyire fontos a mp. alap, miért nem jó nekwd egy BYOP vagy egy SWYOP?
Nem akarom lekötni magam.
|
vas. dec. 12, 2004 18:37 |
|
|
nutellamoly
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Sopron
|
McLaca írta: elhelyeztetni
Nem szokásom ilyen miatt írni, de... Ehh...
Meg kéne nézni, ki írta, és ha egy minősített tudatlan, akkor kérdéses a megértés...
|
vas. dec. 12, 2004 15:35 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
McLaca írta: Anno volt, hogy a pannon gyári független telefonokat adott el hálózati zárasként. Azért tette, mert nagyon gyorsan kellett a telefonokat beszereznie a szűkös akció-határidők miatt, így a hálózati zárat már nem volt idő elhelyeztetni Üdv!
Hajaj, teljes káosz. Ez nem így volt. Azért adott el gyárilag független telefonokat, mert nem érkezett meg idejében a pannonfüggő készlet, és az akciót már korábban meghirdette a médiában. Ezért, hogy ne legyen neki kellemetlen, a tartalékokat "szabadította fel". A szolgáltatói zárat NEM a szolgáltatók rakják a telefonba, hanem a NOKIA! Még hányszor kell ezt leírni, hogy mindenki megértse?!
|
vas. dec. 12, 2004 15:12 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Zoli62: ha ennyire fontos a mp. alap, miért nem jó nekwd egy BYOP vagy egy SWYOP?
|
vas. dec. 12, 2004 14:37 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1330 Tartózkodási hely: Itt vagyok
|
Nos őspannonosként, mivel bvan itthon egy parlagon heverő telefon, apámnak akartam adni egy kártyával együtt. Persze neki a napközbeni telefonálás fontosabb, és persze jobb lenne mp alapon. MIvel ilyet kedves szolgáltatóm nem tud felkínálni, ezért éeletmben először vettem egy Vitamax kártyát. Egyébként a régóta parlagon és kihasználatlanul heverő partnerkártyámon átváltottam minimumról TOP 50-re. Itt is kitűnt, hogy a beszélgetéseim 20-40 mp körül alakulnak. Azaz kedves Pannon, lehet újból gondolkozni a marketingeseiteknek új mp alapú kártyás, vagy számlás csomagok bevezésén. Én ennekreményében kívánok a PGSM-nek boldog, és nem csökkenő előfizetőkben bővelkedő új évet.
|
vas. dec. 12, 2004 14:12 |
|
|
Bournie
arany tag
|
Nos, immár kikerült a januártól érvényes díjszabásból is a 29Ft-os percdíj, viszont a PáratlanSzám tiltása maradt, úgyhogy egyre inkább úgy néz ki, hogy erre, meg némi etetésre ment ki a dolog.
|
szomb. dec. 11, 2004 14:24 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Ezt hívják marketingnek!
Rózsaszínű cukormázba burkolt vidám hazugság...
Üdv!
|
kedd dec. 07, 2004 0:01 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
McLaca írta: Ráadásukl a 120 percből eleve lejön annyi, amit amúgy is megkapunk, ha alapcsomagot veszünk (ennél a csomagnál 2500 Ft). A valóság csak az 51 perc. (Mondjuk az is több, mint a semmi, "ingyen" van...)
Üdv!
Eddig nem foglalkoztam ezzel a 120 perccel, aztán tegnap megnéztem a honlapjukon, hogy hogy is van ez. Kicsit megdöbbentő volt, hogy ajándéknak mondják a 120 percből azt a részt is, ami egyébként is a csomagban van, ahogy te is írtad. Ez egy az egyben félrevezető. Akkor lenne jogos, ha nem tartalmazna egyik prepaid-csomag se lebeszélhető részt.
A reklámban a piros Trabant a Vodafone trabantjára hajaz elég erősen, szerintem, mindamellett jó hangulatú a spot. A másik mérlegreállós reklám is jó hangulatú, vidám.
|
hétf. dec. 06, 2004 17:56 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
ELVILEG nem lehet, de semmilyen számítógépes rendszer nem tökéletes
Anno volt, hogy a pannon gyári független telefonokat adott el hálózati zárasként. Azért tette, mert nagyon gyorsan kellett a telefonokat beszereznie a szűkös akció-határidők miatt, így a hálózati zárat már nem volt idő elhelyeztetni
Üdv!
|
vas. nov. 28, 2004 12:08 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
reklamhang írta: Tarifacsomagot a kartya aktivalasa utan, 30 nap mulva lehet! En legalabbis ugy tudom. Utana meg akar 24 orankent.
nem tudom h igy van e, de most nyaron (07.29en) aktivalt kartyat mar masnap (07.30an) atvaltottam mindentovabbi nelkul masik csomagra
|
vas. nov. 28, 2004 11:30 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Reklamhang: jól tudod, potom 900 pénzét váltásonként. Ebben (is) a pannon a legdrágább.
Partycsoka: Azt hiszem, sikerült megfognod a szlogen lényegét Merni lehet
Üdv!
|
vas. nov. 28, 2004 10:35 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Tarifacsomagot a kartya aktivalasa utan, 30 nap mulva lehet! En legalabbis ugy tudom. Utana meg akar 24 orankent.
|
vas. nov. 28, 2004 7:16 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
pampika írta: McLaca írta: A 2500 nem bóbusz Áhhh...akkor még veszteséges is ez a business,amit vázoltam (900 huf) Pedig olyan szépen hangzott
Merjünk nagyokat álmodni!
|
vas. nov. 28, 2004 6:57 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
McLaca írta: A 2500 nem bóbusz
Áhhh...akkor még veszteséges is ez a business,amit vázoltam (900 huf)
Pedig olyan szépen hangzott
|
szomb. nov. 27, 2004 22:53 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
A 2500 nem bóbusz, az alapból a kártyával járó lebeszélhetőség (mint a töbin csomagnál a 3600, vagy a Happynél a nemtudommennyi (900Ft?)) A bónusz januártól jön havonta, 364Ft-jával.
Üdv!
|
szomb. nov. 27, 2004 22:43 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Sztem megvan a megoldás,hogy mindenki jól járjon
Fogod,veszel egy praktikumos kártyát.Erre rögtön rátöltik a 2500 bónuszt.Aztán pedig szépen átrakod magad a djuci csomagba.A 2,5k tuti megvan (mínusz a váltás),1 hónapig ingyen sms.
No?
|
szomb. nov. 27, 2004 22:15 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Ráadásukl a 120 percből eleve lejön annyi, amit amúgy is megkapunk, ha alapcsomagot veszünk (ennél a csomagnál 2500 Ft).
A valóság csak az 51 perc. (Mondjuk az is több, mint a semmi, "ingyen" van...)
Üdv!
|
szomb. nov. 27, 2004 22:14 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
KaRFiol írta: Ez a 120 perces akció a korábban beetetett ügyfelekre is vonatkozik? Ők is kapják januártól a 364Ft-ot havonta?
Szerintem nem.
"Vásároljon Pannon Praktikum kártyás alap- vagy készülékes csomagot 2004. november 27. és 2004. december 31. között és megajándékozzuk 120 perc mobiltelefon-használattal!"
|
szomb. nov. 27, 2004 15:19 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Ez a 120 perces akció a korábban beetetett ügyfelekre is vonatkozik? Ők is kapják januártól a 364Ft-ot havonta?
|
szomb. nov. 27, 2004 12:37 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Egy lépés arra, hogy januárban a korábban beetetett ügyfelek ne kezdjenek anyázni az SMS & duma 29-ről 36Ft-ra történő emelése miatt, helyette pedig használják a kártyát legalább májusig és még örüljenek is ennek a kedvezménynek.
Hasonló lépés, mint a T-Mobile előfizuk 30mp-re való átállásakor megjelent remek K.A.P. keretén belüli 15 és 20Ft-os duma.
Egyik kezével elvesz a szolgáltató (amelyről sokan nem is tudnak időben), a másikkal pedig látszólag ad és ennek még örül is az ügyfél, aki persze összességében rosszabbul járt.
|
szomb. nov. 27, 2004 12:33 |
|
|
Bournie
arany tag
|
Idézet: 120 perc ajándékba!
Vásároljon Pannon Praktikum kártyás alap- vagy készülékes csomagot 2004. november 27. és 2004. december 31. között és megajándékozzuk 120 perc mobiltelefon-használattal!
A 120 perc a Pannon Praktikum csomaggal Önnek 4 320 Ft-ot ér, melyet belföldi hívásokra, SMS és MMS küldésre használhat fel.
Hogyan használhatja fel kedvezményét? A 4 320 Ft-ból 2 500 Ft-ot bármikor felhasználhat, 2005. január 1-től 2005. május 31-ig pedig havonta 364 Ft-ot írunk Önnek jóvá.
Hogyan kalkuláljuk a 120 percet? A 120 perc, 36 forintos - normál Pannon Praktikum - percdíjjal számolva 4 320 Ft, mely kettébontva a Pannon Praktikum csomagba foglalt 2500 forint értékű lebeszélhetőséget és a további 1 820 forintos akciós keretet tartalmazza.
2500 FT lebeszélhetőség A 2500 forint értékű - Pannon Praktikum csomagban foglalt - lebeszélhetőséget, Ön az aktiválást követően, teljes összegben felhasználhatja belföldi hanghívásra, hangposta hívásra, SMS-re és MMS-re; de ez az összeg nem vehető igénybe emelt díjas távközlési szolgáltatások (hívás vagy SMS), valamint távszavazás hívások esetében.
A 2500 forint lebeszélésére a Pannon Praktikum aktuális percdíjai vonatkoznak. Normál, 36 forintos Pannon Praktikum percdíjjal Ön 69 percet beszélhet le. De lebeszélheti a teljes összeget 2004. december 31-éig érvényes 29 forintos akciós percdíjjal is, , ebben az esetben még plusz 17 percet, azaz összesen 86 perc lebeszélhetőséget kap ajándékba.
1820 Ft akciós egyenleg Az 1820 forintos akciós keret - a 2005. január elsejétől érvényes, 36 forintos Pannon Praktikum percdíjjal számolva - 51 perc belföldi beszélgetésnek felel meg.
Ezt a keretet 364 forintos részletekben - 2005. január 1. és május 31. között - havi rendszerességgel írjuk Önnek jóvá az akciós egyenlegére, amelyről SMS-ben küldünk értesítést.
Az Akciós kedvezményes egyenleg nem használható fel az alábbi hívásokra illetve SMS-ekre:
* Emelt díjas távközlési szolgáltatások (hívásra és SMS-ekre) * nemzetközi és PluszNulla hívás * roaming során kezdeményezett és fogadott hívás * roaming során küldött SMS * GPRS használata roaming során (WAP, Internet, Intranet) * Matáv tudakozó hívás (198) * Nemzetközi tudakozó hívás (199) * Tudakozó Plusz hívás (197) * Pontos Idő hívás * Távszavazás hívás
|
szomb. nov. 27, 2004 10:04 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Bournie írta: Nekem egyértelmű elutasítást még nem adott az ügyfélszolgálat arra nézve, hogy januártól, a kedvezményes percdíj végeztével nem lesz-e elérhető a Praktikumra is a páratlan szám. Mert még ez az egy dolog amire gondolni tudtam, hogy az alacsony percdíjat már nem akarták tovább engedni... Az új csomag meg mostmár jól látható, hogy az átnevezések elindításához kellett, kivették a többi praktikumot. Maradt a Pannon Happy, meg a Pannon Praktikum, és a Djuice prepaid-ben. Szerintem egy átnevezéshez felesleges új csomagot csinálni, meg kell lépni a UPC féle árpolitikát: régi előfizető fizet, az új meg egy csomó kedvezményt kap X hónapig, miközben a régi csak fizet, fizet... Így is lehetne. Szerintem nem lesz benne januártól sem páratlanszám.
Üdv!
|
vas. nov. 21, 2004 22:19 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
@PioDVD1: azt nem tudom, de ezt igen, hogy nagy feltöltövel csak 22,5 a percdij . Termeszetesen az Uno+nal.
|
vas. nov. 21, 2004 18:35 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
integral írta: Megnövekszik majd a Perfekt kártyák ázsiója a piacon.
De csak annak szemében akinek Pannonos a barátja/nője!
|
szomb. nov. 20, 2004 23:54 |
|
|
Vendég
|
És az hogy az Uno Pluszt csak elektronikusan lehet feltölteni? Nuku feltöltőkártya.
|
szomb. nov. 20, 2004 23:35 |
|
|
PioDVD1
arany tag
|
Korábbi vitára:
A Vodafone reklámjában benne van, hogy 14.400-as feltöltővel csak 28 Ft egy perc a Pannonnál?
|
szomb. nov. 20, 2004 23:12 |
|
|
Bournie
arany tag
|
Nekem egyértelmű elutasítást még nem adott az ügyfélszolgálat arra nézve, hogy januártól, a kedvezményes percdíj végeztével nem lesz-e elérhető a Praktikumra is a páratlan szám. Mert még ez az egy dolog amire gondolni tudtam, hogy az alacsony percdíjat már nem akarták tovább engedni...
Az új csomag meg mostmár jól látható, hogy az átnevezések elindításához kellett, kivették a többi praktikumot.
Maradt a Pannon Happy, meg a Pannon Praktikum, és a Djuice prepaid-ben.
|
szer. nov. 17, 2004 8:47 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
McLaca írta: Ennyire görcsöl a pannon a perfektes 18ft/perces páratlanszámtól?? Mert csak ezen szolgáltatás kiherélése miatt csinálta ezt az új csomagot...
Igen, továbbra sem értem én sem. Lekorlátozhatná hálózaton belülire az 50% kedvezményt a vezetékes mellőzésével, magának nem kell végződtetési díjat fizetnie. Aztán maradna a 29 mellett a 18 is egy kedvenc szám.
Megnövekszik majd a Perfekt kártyák ázsiója a piacon.
|
szer. nov. 17, 2004 7:38 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Panninál egyenlőre nincs, de hamarosan szerintem lekoppintják, viszont én nem sok értelmét látom, mert T-mobilenál akkor is küld SMS-t, ha elutasítom a hívást. Egyébként én sosem kapcsolom ki a telefont, csak inaktívá teszem (se hang, se vibra) így azonnal látom, ha keresett valaki. Mondjuk hálózati vakfoltnál jól jöhetne, de ilyen helyeken nem járok.
Üdv!
|
kedd nov. 16, 2004 23:08 |
|
|
Mixer
vas-tag
|
Csak azt szeretném kérdezni, hogy a Pannonnál is van e olyan szolgáltatás, hogy ha kikapcsolt állapotban hívnak, akkor utána SMS-ben kijelzi hogy ki a hívó fél?
A Vodánál és a Mobile-nél már van ilyen.
|
hétf. nov. 15, 2004 0:28 |
|
|
Mixer
vas-tag
|
Csak azt szeretném kérdezni, hogy a Pannonnál is van e olyan szolgáltatás, hogy ha kikapcsolt állapotban hívnak, akkor utána SMS-ben kijelzi hogy ki a hívó fél?
A Vodánál és a Mobile-nél már van ilyen.
|
hétf. nov. 15, 2004 0:27 |
|
|
Duvi
arany tag
|
reklamhang írta: Hétköznap sima VitaMAX, vagy esetleg Uno+, hétvégén City csomagra váltok! Nagyon szuper ez az ingyenes t.csomag váltogatás!
Azért óvatosan ezzel a ingyenes tarifaváltással:
"A tarifaváltás 2004. december 31-ig ingyenes.*
* SMS-küldéssel történő tarifaváltáskor a díjcsomagban foglalt normál SMS-díjat számlázzuk ki. "
Ezt a voda honlapról szedtem, de én is kipróbáltam, és tényleg levonták az egyenlegből az üzenet díját.
Viszont gondolom a net-rendelős váltásnál nem számolják fel ezt sem.
(bocs az offért)
|
vas. nov. 14, 2004 23:27 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Nos, egyik Perfektes ismerősömet a Pannon (+3620173)felhívta a napokban (egész pontosan 4.-én, amikortól is le van zárva a Perfekt), miszerint nyert 500 Ft-ot, és most ingyen átváltják a csomagját pannon praktikumra. Beleegyezett. Tényleg kapott 500-at. Csak azt nem tudja megmondani, hogy ezt azért kapta, mert hagyta a váltást, vagy amúgy is... Mindenesetre érdekesség, hogy előtte az egyenlegén alig volt valami. Lehet, hogy az éppen lemerülő egyenleges Perfekteseket végighívogatták, és átváltogatták ingyen Praktikumra, nehogy feltöltsenek és még egy évig Percfektesek maradjanak? Ennyire görcsöl a pannon a perfektes 18ft/perces páratlanszámtól?? Mert csak ezen szolgáltatás kiherélése miatt csinálta ezt az új csomagot... (Na ez már tényleg undorító)
Üdv!
|
vas. nov. 14, 2004 21:57 |
|
|
tarby
arany tag
|
Kétségtelen hogy az a sikeresebb aki megtanulja kijátszani a szabályokat, és megkeresi a kiskapukat. Csak erre én pl. nem lennék feltétlenül büszke.
Tény, hogy szabályozva van, hogy nem szabad a számhordozást kedvezménnyel, jóváírással stb. ösztönözni. Az is tény, hogy a Voda nem a hordozásért nyomja a 10 rugót, hanem ha jól tudom a szerzi kötésért. Persze ezt nem így reklámozza. Tehát járna a jóváírás azoknak is akik nem hordoznak, hanem simán csak szerződést kötnek. Nem nehéz kitalálni, hogy mekkora eséllyel indulnátok ha ezen az alapon kérnétek a jussotokat a Vodától.
|
vas. nov. 14, 2004 20:47 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
tarby írta: Megjegyzem ez a számot hordozol = kapsz 10 rugót a törvény kijátszása. Csak a Voda kicsit csavar a dolgon, és máris nem tud velük mit kezdeni az NHH. Ettől függetlenül gusztustalan.
Nem ismerem a törvény erre utaló pontos szövegét, így erről nem nyilatkozok , viszont ami tény, hogy az emberek kifejezetten örülnek ennek a kedvezménynek. Amikor csak úgy spontán át akarnak jönni, mert rájönnek, hogy a másik szolgáltató nem a legjobb nekik, még egyik sem panaszkodott, hogy kapnak érte 5/10e Ft-ot is
Egyébként, ha ezt a voda meg tudja tenni, úgy hogy ne számítson törvénytelennek, meg tudná csinálni a másik két szolgáltató is
Hajrá...
|
vas. nov. 14, 2004 19:50 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Ez a szemet voda egyaltalan hogy mereszel meg masodperc alapu csomagot arulni,mikozben a konkurencianal ilyen mar reg nincs es ahol a perc alap a meno?! Undorito! :-D Azert ez a 10 ezer kicsit mas szitu,mint a Pannon megteveszto reklamai. Itt 10 ezret kapsz,ha viszed a szamod,a Pannonnal pedig jol megszivatnak az akcios percdijjal es mindezt ugy,hogy meg orulsz is neki,mert azt a dec. 31-et \"elfelejtik\" megemliteni. Egyebkent meg a T-Mobile/Pannon is megtehetne,hogy ad x ezret,ha viszed a szamot.
|
vas. nov. 14, 2004 17:11 |
|
|
tarby
arany tag
|
Megjegyzem ez a számot hordozol = kapsz 10 rugót a törvény kijátszása. Csak a Voda kicsit csavar a dolgon, és máris nem tud velük mit kezdeni az NHH. Ettől függetlenül gusztustalan.
|
vas. nov. 14, 2004 14:16 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Trabi TM írta: Az a legnagyobb szemétség, ha számot is hordozol, akkor még 10e Ft-ot jóváírnak
FÚÚÚJ!!!
|
vas. nov. 14, 2004 13:35 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Az a legnagyobb szemétség, ha számot is hordozol, akkor még 10e Ft-ot jóváírnak
|
vas. nov. 14, 2004 13:31 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Ja, most hogy mondod. És képesek 100 SMS-t 12,5 Ft/db áron árulni, pedig 18 Ft-ért sokkal jobb. Ami még jobban felháborító, hogy ezt még a voda 90-esek is megkaphatják. GYALÁZAT!!!
|
vas. nov. 14, 2004 13:25 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
És még sms csomagot is vehetsz hozzá! UNDORÍTÓ !!!!
|
vas. nov. 14, 2004 13:03 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Tényleg milyen kis **** cég ez a voda. A köcsög képes, és 1000 Ft havidíj-kedvezményt ad, ha nem veszek telót. És lehetővé teszi, hogy utána bármelyik hónapban vegyek hozzá telefont, és akkor írjak alá 2 évet. Hogy képzeli ezt?! Húzzon vissza az Egyesült Királyságba!
|
vas. nov. 14, 2004 12:56 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Mindharom szolgaltatonak vannak sunyi huzasai,de jelenleg egyertelmuen a Pannon nezi a leghulyebbnek az embereket,eleg csak megnezni a reklamokat,elegge a megtevesztesen alapulnak. Ha kijonnek vmivel,azt kell egybol nezni az aprobetuk kozott,hogy hol van az atveres es rendszerint ez jelen is van. Barmennyire hihetetlen,de vannak,akiknek nem hivtak fel a figyelmet a januartol ervenyes 36Ft-ra,mar en is talalkoztam ilyenekkel,akik tolem tudtak meg,hogy csak dec. 31-ig 29Ft.
|
vas. nov. 14, 2004 11:31 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Majd' elfelejtettem: micsoda mocskos társaság ez a Vodafone, 19 Ft-ért ad egy percet és 31,25 Ft-ért egy sms-t a 800-as csomagban, amíg a Pannon 18-ért a percet és sms-t. Valamint mekkora tetűség, hogy a voda a 90, 250, 500-as csomagjában a csomagon felüli percdíjakért többet vesz el, a 90-es csomagban 9,375%-kal, a 250-esben 20,833%-kal és az 500-asban 52,63%-kal! Évek óta szívja az ügyfelek vérét a Vodafon és a sok lúzer meg bedől neki! Felháborító!
|
vas. nov. 14, 2004 10:21 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Mi van, nem elég a havi +30-40ezer új ügyfél nektek? Szerintem a Voda elégedettebb hozzátok képest.
És miből gondolod, hogy nem tájékoztatják a Praktikum vásárlásakor az ügyfeleket? Amikor én váltottam Momentumról Pannon50-re az egyik családban lévő előfizut, akkor ügyintézővel beszéltem és felhívta mindenre a figyelmem, amiket fontos tudni a csomagról. Nem tudom, hogy elhallgatnák-e a vásárláskor az infót az ügyfél elől. És különben pedig ott van a szerződésben, hogy mit ír alá. Innentől nézve nem értem, hogy miért höbörögtök.
|
vas. nov. 14, 2004 9:30 |
|
|