|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 10 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
SIS
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 226 Tartózkodási hely: Békés megye
|
Hát én eddig úgy vettem észre, hogy nem méri az Internet forgalmat, de holnap kipróbálom, (itthon nem tudok csatlakozni) és beszámolok...
|
hétf. jún. 21, 2004 19:20 |
|
|
Vendég
|
Hát a 7650 nem számol rendesen. Vagy az e-mail kliens forgalmát nem számolja, vagy a rátelepült alkalmazásoknak (pl.: IM klines). Az tuti, hogy 27.-én jött az SM kedves PGSM-től, hogy előbb a 800kb majd 10 percre rá, hogy az 1MB elfogyott... Ma volt számlazárás és nulláztam a belső számlálót, összeadva a ki és bemenőt, összesen volt 700 kb...
|
vas. jún. 06, 2004 22:52 |
|
|
Cycy
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 998 Tartózkodási hely: Székesfehérvár - Budapest
|
Az me45 is méri csak össze-vissza.
biztosabb 1 progi
|
vas. jún. 06, 2004 20:10 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
Én a Netlimiter-t használom, itt a statisztikát programokra lebontva is meg lehet nézni.
|
vas. jún. 06, 2004 18:58 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Ha nem Connect Me-vel kapcsolódik fel valaki (mint pl. én), akkor elég jó a Dumeter is. www.dumeter.com C...ket meg találni hozzá, én is találtam. Volt erről már szó elégszer.
|
vas. jún. 06, 2004 18:41 |
|
|
Vendég
|
Re: GPRS KÖLTÉGMÉRŐ PROGRAM
SIS írta: jszilard írta: Sziasztok ! Ki tud, vagy kinek van GPRS költég mérő programja?
Nagy segítség lenne!
Köszi A legtöbb GPRS telefon méri az adatforgalmat. Nekem eddig C55-öm volt, az is mérte, most Z600-at használok, az is méri (Adatforgalom számláló ) Persze csak a Wap forgalmat. Ha internetezel, azt nem méri, én t-mobil -os vagyok, ők sem mérik, csak a teljes összeget lehet lekérdezni. De ebben az esetben meg a PC-én kellene számlálni a forgalmat szerintem.
A T68i is méri mindkettőt, szerintem a Z600 sem kivétel. A C55 ebből a szempontból annyival jobb, hogy külön bontja az adatforgalamat. Tehát Belső alkalmazás (wap) és Külső alakalmazás (számítógéppel internet).
|
vas. jún. 06, 2004 10:57 |
|
|
k_chris
platina tag
|
SIS írta: jszilard írta: Sziasztok ! Ki tud, vagy kinek van GPRS költég mérő programja?
Nagy segítség lenne!
Köszi A legtöbb GPRS telefon méri az adatforgalmat. Nekem eddig C55-öm volt, az is mérte, most Z600-at használok, az is méri (Adatforgalom számláló ) Persze csak a Wap forgalmat. Ha internetezel, azt nem méri, én t-mobil -os vagyok, ők sem mérik, csak a teljes összeget lehet lekérdezni. De ebben az esetben meg a PC-én kellene számlálni a forgalmat szerintem.
offtopic z600:
ezt nem értem, a telefonnak kb tökmindegy hogy wap vagy net az a kapcsolat. úgy érted ha wap browsert használod a telefonon belül azt méri ha BT/infrán connectelsz akkor azt nem? mert én úgy vettem észre hogy ha bármilyen kapcsolatot csinálok (palmon net BTvel) akkor is változik a kapcsolat bezárása után az uccsó kapcsolat adatmennyisége tehát AZT IS méri. (ez tuti, mert egy menetben pár perc alatt többszáz kBot elég nehéz elwapozni..)
|
vas. jún. 06, 2004 9:28 |
|
|
VonBraun
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 337 Tartózkodási hely: Észak-Magyarország
|
|
vas. jún. 06, 2004 7:46 |
|
|
SIS
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 226 Tartózkodási hely: Békés megye
|
jszilard írta: Sziasztok ! Ki tud, vagy kinek van GPRS költég mérő programja?
Nagy segítség lenne!
Köszi
A legtöbb GPRS telefon méri az adatforgalmat. Nekem eddig C55-öm volt, az is mérte, most Z600-at használok, az is méri (Adatforgalom számláló ) Persze csak a Wap forgalmat. Ha internetezel, azt nem méri, én t-mobil -os vagyok, ők sem mérik, csak a teljes összeget lehet lekérdezni. De ebben az esetben meg a PC-én kellene számlálni a forgalmat szerintem.
|
vas. jún. 06, 2004 7:29 |
|
|
jszilard
vas-tag
|
GPRS KÖLTÉGMÉRŐ PROGRAM
Sziasztok !
Ki tud, vagy kinek van GPRS költég mérő programja?
Nagy segítség lenne!
Köszi
|
szomb. jún. 05, 2004 22:17 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 10 hozzászólás ] |
|