Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 10:19

Hozzászólás a témához  [ 162 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4  Következő
Milyen telót? 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
392MHz írta:
t-mobile jelenleg árulja.

Ez a szűk keresztmetszet, innen már eleve csak néhány készülékre korlátozódik, szóval nem hisazem hogy most valaki elő fog szedni egy olyan Nokia típust, amit eddig nem ismertél és a T árlistáján sem vetted észre...

Guni

kedd aug. 07, 2007 14:57
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
392MHz írta:
Sziasztok !
sürgősen kellene nekem egy olyan telefon, ami:

Nokia és DCT4-es.
min 1000 memória.
bluetooth
lehetőleg 2,5 v 3G
létezik hozzá kétkártyás hátlap.

egyelőre csak a 6230i -t találtam, ami mindezeknek megfelel..vagy van még más ezen kívül?

senkinek semmi ötlete? :-(

kedd aug. 07, 2007 13:26
platina tag

Hozzászólás 
nyitható ... de a kétkártyás hátlap is lényeges.

hétf. aug. 06, 2007 23:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
DCT4 vagy nyitható?

Guni

hétf. aug. 06, 2007 23:38
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok !
sürgősen kellene nekem egy olyan telefon, ami:

Nokia és DCT4-es.
min 1000 memória.
bluetooth
lehetőleg 2,5 v 3G

egyelőre csak a 6230i -t találtam, ami mindezeknek megfelel..vagy van még más ezen kívül?

hétf. aug. 06, 2007 23:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
392MHz írta:
Sziasztok !
kellene nekem egy olyan telefon, ami:

Nokia és DCT4-es.
min 1000 memória.
bluetooth
lehetőleg 2,5 v 3G

hétf. aug. 06, 2007 19:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Milyen telefont érdemes venni, ha ezek a preferenciák:

- pannonos/független
- olcsó (lehet használt is)
- EDGE
- infra
- modemként használható

Semmi más nem számit, csak modemnek kellene adatkártyához.

pén. ápr. 13, 2007 0:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na itt is megkérdezem mondjatok olyan kapható vagy hamarosan kapható telefont, aminek rendes xenon vakuja van, vagy csatlakoztatható hozzá /tudom, SE-okhoz van/, vagy legalábbis valami tisztességes led/ek/ van/nak/ rajta, nem csak egy ilyen pötty, mert az nem ér semmit.

THX: Guni

hétf. márc. 05, 2007 17:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Én is jövök az okos kérdésemmel.
Milyen telcsit vegyek,kb. 70 e. ft -ig előfizetéssel.Novemberben jár le a 3 évem amit anno aláírtam.Most adtam el a W810i-t.Nem nagyon halgattam zenét rajta,és meguntam.(Az viszont furcs volt,hogy a K750 jobb képeket csinált.)

Amit szeretnék: használható fényképező
ne legyen összecsukható
jó akksi(napi fél óra telefonálás)
rádió
mp3 csengőhang

Amire gondoltam : Samsung D900,Z400
Nokia ?

Előre is köszönöm a segítséget.

hétf. szept. 18, 2006 15:59
vas-tag

Hozzászólás 
Szijasztok! Sony Ericsson k700i telóm van, de kikészít hogy milyen gyorsan tönkre megy a joystick-ja. A szülinapom közel van :roll: :lol: és azon gondolkodok, mit kéne kérni. Felmerünlt hogy telót, de eddig melléfogtam a teló választásoknál úgyhogy megkérnélek benneteket ajánljatok egy párat 45.000 Ft-ig. (Bluetooth és infra nálam alap :roll: ) előre köszi

U.I.: Vodafone-t és a simenst hanyagoljátok :wink: :P

vas. szept. 17, 2006 19:40
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Anyámnak szeretnék venni egy telót!

Szempontok:

- könnyen kezelhető legyen (a menüjére gondolok...)
- olcsó legyen (nem baj, ha csak így használt teló jöhet szóba, de kapható legyen és max.15ezer Ft- ot szánnék rá...)
- lítiumos legyen az akksija (és 2- 3 ezer Ft- ért lehessen hozzá kapni utángyártottat. főleg ha használt telót tudtok ajánlani..)
- kijelzőn jól olvashatóan látható legyen a hívó- hívott fél! (nem baj, ha monokróm, sőt előny is fogyasztás szempontjából!)
- holnap délelött - 2006.06.18 hétfő- tudjak ilyet vásárolni! (elromlott a muter telója, holnap délután lenne alkalmam elküldeni neki vidékre és most létfontosságú, hogy legyen telója!!!)

Bevallom töredelmesen az olcsóbb árszegmensű és egyszerübb telefonok terén nem nagyon vagyok képben!:(
Van elképzelésem azért, pl. Nokia 6310i, de nem hinném, hogy találnék még olyat főleg ennyiért és jóállapotban lévőt...

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Üdv.

vicsege

vas. szept. 17, 2006 15:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
lacam írta:
Nemtudom hogy egy frissebb szoftver megoldja-e ezt a "kis" malőrt.

úgy tudom általában a Samsung ritkán fejleszt frissebb szoftvert a telefonjaira. ha valami kritikus hiba van az első verzióban, akkor azt javítják, de nincsenek rendszeres frissítések, mitn sok másik gyártónál. esetleg a Live! mentes szoftver esetében lehetséges, hogy nem limitált a diktafon (már ha van ilyen szoftver, és fel is tudod rakni valahogy).

pén. szept. 08, 2006 13:28
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Környéken lévő Voda üzletben miért is lenne ZV40?! :? ...de legalább a 6131et meg bírtam kicsit tapizni...igaz, csak a dummy-t, de jobb a semminél.
Nekem tetszik, bár a gombokkal meg kell barátkoznom (de ez igaz mindkét telóra, hisz a T610-hez képest ezek nagyon laposak.)

Plusz infó a ZV40-hez: Limitált a diktavon, max 5 perc. :roll: (forrás egy cseh mobilos oldal...tényleg ritka a magyar nyelvű leírás, muszáj a neten körbenézni.)
Jó példája annak, hogy egy jó teló, **** szoft-tal átlagossá válik. Nemtudom hogy egy frissebb szoftver megoldja-e ezt a "kis" malőrt.
Bányászok tovább az információkért.

Ha másnak is van véleménye, szívesen venném, ha leírná hogy szerinte melyik telót érdmes választani a Vodafone-tól s hogy miért.

Nagyon köszönöm!

Üdv!

pén. szept. 08, 2006 13:08
Moderátor

Hozzászólás 
Azt mondom vizsgáld meg őket közelebbről! ;) A ZV40 valóban kizárólag a Vodafone számára készült.

csüt. szept. 07, 2006 18:36
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Elég rejtélyes egy telefonon a ZV40, még egy használatit sem találtam hozzá.
Csak a java van korlátozva. Az akksiról nem tudok nyilatkozni, de gondolom hasonló lehet a többi Samsung kagylóhoz - normál használattal 3 napot bírnak.
Rádió nincs benne.
Az mp3 lejátszó összecsukva biztosan megy, azonban nem tudom hogy háttérben képes-e futni.
A live szoftnak annyi hátránya van, hogy szerintem ronda :D.
A Samsungokra nem rakható téma, gyári szoftver esetén színsémák közül lehet választani - gondolom ez a live menüvel nem megvalósítható.

A Nokia mechanikája szerintem hamar el fog romlani. A gombnyomásos technikával kivágódik a felső rész, rossz nézni.

Valóban nincs sok infó róla! :roll: Én is külföldni "review"-ket, és forumokat nyálaztam de még bőven vannak sötét foltok! :?
A 3 napos akksi korrekt, hogy nem minimalizálható a lejátszó az hiba, de megszokható s ha összecsukva szól, nekem több nem is kell, a live-os szoft-ot nem szeretem, de a T610-ről megszoktam (3 év alatt nem irtattam le róla, most már valahol legbelül talán hiányozna :) ) Nem lehet rá témát tölteni? :shock: ...öreg hiba! Rosszpont! Nincs rádió?! Na igen, a telefon telefonálásra való, de ha más gyártó képes rá (SE-nél még RDS is van :roll: ) akkor Samu miért nem gyömöszöl bele egy nemépp alsókategóriás készülékbe?

Hmm...
+1 pont a 6131-nek a rádió miatt!
-1 pont a 6131-nek a nyitómechanika miatt!
:lol:

Kéne találni valami nagyon nyomós érvet valamelyik mellett ill. ellen! :) ...nehéz lesz, mert ezek már nagyon profi készülékek....életemben nem volt még ilyenem! :) (talán ezért is ilyen nehéz a választás)

6131nek szerinted "csak" a nyitómechanikával van problémája? Keresem a hibákat, mivel lehetne kiejteni egyiket v. másikat a kívánságlistámról! :?

Épp az első mondatod miatt nem merem kapásból rávágni, hogy ZV40 kell! Miért ilyen népszerűtlen? :roll: Valahol azt olvastam, hogy ez kizárólag a Vodának lett gyártva, (nemtudom mennyire igaz) lehet hogy ezért?

Köszi a segítséget, kötél idegeid lehetnek! Majd valahogy meghálálom! :)

Üdv!

csüt. szept. 07, 2006 18:31
Moderátor

Hozzászólás 
Elég rejtélyes egy telefonon a ZV40, még egy használatit sem találtam hozzá.
Csak a java van korlátozva. Az akksiról nem tudok nyilatkozni, de gondolom hasonló lehet a többi Samsung kagylóhoz - normál használattal 3 napot bírnak.
Rádió nincs benne.
Az mp3 lejátszó összecsukva biztosan megy, azonban nem tudom hogy háttérben képes-e futni.
A live szoftnak annyi hátránya van, hogy szerintem ronda :D.
A Samsungokra nem rakható téma, gyári szoftver esetén színsémák közül lehet választani - gondolom ez a live menüvel nem megvalósítható.

A Nokia mechanikája szerintem hamar el fog romlani. A gombnyomásos technikával kivágódik a felső rész, rossz nézni.

csüt. szept. 07, 2006 15:06
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
D600: szép és nagy kijelző, jó anyagminőség, mp3 lejátszó, bővíthetőség, jó képeket csinál, CIF felbontás videónál, kékfog. Hátrány: nem lehet feltölteni Java játékot (csak wapon le).

ZV40: szép kijelző, jó minőség, bővíthetőség, mp3 lejátszó, 3G, kékfog. Hátrány: Vodafone menü, nem lehet java játékot feltölteni.

Nokia 6131: szép, nagy kijelző, rádió, mp3, bővíthető, kékfog. Hátrány: A nyitómechanika.

Utóbbi kettő nem tudom milyen képeket csinál. Az ár miatt a ZV40 mellett döntenék.

Köszi szépen!

A 6131 nyitómechanikája rossz? ....ez a gombnyomásos megoldás sérülékennyé (kevésbé időtállóvá) teszi? Itt és máshol is sok jót hallottam a telefonról ezért is van az esélyeseim között.

A ZV40 topicja, finoman fogalmazva kissé rövidke, emiatt kicsit el ment tőle a kedvem (mikor bejött a Vodához, ez a típus nagyon megfogott , de most, hogy látom hogy nem épp "tömegteló", kicsit alábbhagyott a lelkesedésem...az a kérdés érlelődött bennem: "miért nem kell ez a típus senkinek?" -hisz ha másképp lenne, kicsit jobban pörögne a ZV40 topic.
Csak a Java van korlátozva? Nemtudom mennyire ismered a telefont.
Ilyesmik érdekelnek hogy:

Meddig bírja az akksi?
Lejátszó megy-e háttérben (összecsukva)?
Rádió van benne?
A memóriáját progin keresztül vagy külső meghajtóként lehet kezelni?
Mennyire stabil a Vodás szoft? (van-e valami hátránya azon kívül, hogy minden második menüpont a vodafone live oldalra visz :) )
Videó/hang felvétel korlátozott-e? (limitált, vagy addig megy, míg el nem fogy a szabad hely)
Mp3 beállítható-e csengőhangnak/sms értesítőnek/ébresztőnek stb.
Külső kijelzőn mekkora képet jelenít meg, ha van az épp hívó illetőhöz hozzárendelve kép? (aprót, vagy teljes képernyőre teszi)
Rakható rá téma? Mennyire lehet átalakítani a teló arculatát?
Meg persze hogy milyenek a kamerával készített képek...

...és még sok más, egyszóval egy rakás apróság, amit jó lenne tudni, de majd utánanézek.

Köszönöm szépen az infókat! Egy strigula a ZV40 mellé! :)

Üdv!

csüt. szept. 07, 2006 14:43
Moderátor

Hozzászólás 
D600: szép és nagy kijelző, jó anyagminőség, mp3 lejátszó, bővíthetőség, jó képeket csinál, CIF felbontás videónál, kékfog. Hátrány: nem lehet feltölteni Java játékot (csak wapon le).

ZV40: szép kijelző, jó minőség, bővíthetőség, mp3 lejátszó, 3G, kékfog. Hátrány: Vodafone menü, nem lehet java játékot feltölteni.

Nokia 6131: szép, nagy kijelző, rádió, mp3, bővíthető, kékfog. Hátrány: A nyitómechanika.

Utóbbi kettő nem tudom milyen képeket csinál. Az ár miatt a ZV40 mellett döntenék.

csüt. szept. 07, 2006 12:32
arany tag

Hozzászólás 
Senkinek sincs megjegyzése? A Vodánál nincs jó telefon? :) ...nem vennétek onnan készüléket? :)

aprómegj.: A D600 tényleg annyival többet tud, mint amennyivel többe kerül? Nincs tapasztalatom vele...kétszer láttam élőben, 1szer próbáltam rá .jar-t tenni BT-n keresztül (eredmény: "ismeretlen fájltípus" vagy valami hasonló szöveg) ezért kérem a véleményeteket!

csüt. szept. 07, 2006 11:47
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Úgytűnik, hogy most végre lecserélhetem jó öreg T610-em, de gondban vagyok, mert a nagy választék miatt több készülék is megfogta a fantáziám. Vodafone -tól kellene!

Igazából egy flip-es telefonra gondoltam (Samuék csúszkasaival is meg tudnék barátkozni), de lebeszélhető vagyok, ha ezek hosszútávú (több év) használatra nem javallottak. Valami memokártyával bővíthető, mp3-as (rádió is jó lenne), jóképűkamerás, szép/nagy kijelzős, videofel/lejátszós teló lenne számomra az ideális, (kékfog kellene, 3G is jó lenne, de egyenlőre nem tudnám kihasználni) de ezekkel a tulajdonságokkal jópár telefon rendelkezik, ezért örülnék némi segítségnek.

Kinéztem párat:
Nokia 6131
Samsung ZV40
még talán a D600 is beleférne.. (bár az külsőre nem fogott meg annyira)

Ti melyik telót választanátok Vodáéktól, ha 80ezer lenne a keret? Az már nagyon a plafon, D600 egyenlőre kérdőjeles (és nagyon örülnék valami apró indoklásnak is)

Nagyon köszönöm!

Üdv!

szer. szept. 06, 2006 19:51
ezüst tag

Hozzászólás 
-guru- írta:
ZsZso írta:
Hali!

Tesóm új telefont szeretne venni, s nem tudja merre induljon el. Kinézte magának Nokia 5500 -at, de én nem vagyok 100%ig biztos benne, hogy ez lenne az ideális döntés. Nõbõl van, szóval fontos lenne a külsõ is ...

Követelmények:
Zene (MP3) lejátszása
FM Rádió
Filmek lejátszása
Bluetooth
1-2 GBig bõvíthetõ memória (SD,MMC, tökmind1)

Hálás lennék, ha ajánlanátok pár telcsit, esetleg pár tippet, hogy mire érdemes odafigyelni. (Anno - SX1 vásárlásom idején - beleástam magam a dologba, s akkoriban symbian OS tûnt még reális elvárásnak, már ebben sem vagyok biztos :)

Ja és ami még fontos lehet ... az ár ... max 100ig futja a keret, de ócsóbb is jó, csak tudja amit kell :)

Elõre is köszi!

Hát, párszáz típus megfelel ezeknek a kritériumoknak...
Mindegy, milyen márka?
Márkán belül mi a preferencia? Ár/tudás...
Méret?
Lehet szolgáltatóspecifikus?
satöbbi...

Jaja, elég sok van, bár a "párszáz" erős költői túlzás :). A követelményeknek megfelelő legolcsóbb telóra vágyik tesóm. Azaz némi plusszal ... szívesen fogadná(nk)m a tippeket, miszerint "ha már szeretnél bele .... -t, akkor legyen benne ... is, mert azt sokat használtam, megéri".

Szolgáltató ... kártyafüggetlenre vágyik a hölgyemény. Márka édesmindegy nekije ... talpig nő, szóval a mobil külsejére se lehet panasz :lol: .

Egyéb kritérium nem jutott az SZébe. Tudjátok, mint régen a reklámban: "legyen olcsó! legyen finom!" :)

Al Bundy:
Köszi szépen a tippet, hasonlítgatjuk, ízlelgetjük, nézegetjük.

hétf. aug. 14, 2006 16:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
ZsZso írta:
...

N70. Most már egész jó árban van, és megbízható, ezt garantálom.

hétf. aug. 14, 2006 16:12
Moderátor

Hozzászólás 
ZsZso írta:
Hali!

Tesóm új telefont szeretne venni, s nem tudja merre induljon el. Kinézte magának Nokia 5500 -at, de én nem vagyok 100%ig biztos benne, hogy ez lenne az ideális döntés. Nőből van, szóval fontos lenne a külső is ...

Követelmények:
Zene (MP3) lejátszása
FM Rádió
Filmek lejátszása
Bluetooth
1-2 GBig bővíthető memória (SD,MMC, tökmind1)

Hálás lennék, ha ajánlanátok pár telcsit, esetleg pár tippet, hogy mire érdemes odafigyelni. (Anno - SX1 vásárlásom idején - beleástam magam a dologba, s akkoriban symbian OS tűnt még reális elvárásnak, már ebben sem vagyok biztos :)

Ja és ami még fontos lehet ... az ár ... max 100ig futja a keret, de ócsóbb is jó, csak tudja amit kell :)

Előre is köszi!

Hát, párszáz típus megfelel ezeknek a kritériumoknak...
Mindegy, milyen márka?
Márkán belül mi a preferencia? Ár/tudás...
Méret?
Lehet szolgáltatóspecifikus?
satöbbi...

hétf. aug. 14, 2006 15:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát ha sokat akarja dobálni meg ilyenek, akkor jó az 5500..

De ha valami kecsesebbet akar, amin lehet filmet is nézni, akkor ott van a Nokia 6131 vagy 6280 is. Minkettőnek gyönyörű nagy kijelzője van, van fm rádió, mp3 lejátszó.

Ha okostelefon fronton nézünk köröl, akkor E50 Kicsi, szép, de rádió nincs.
Ha full extrát szeretne, akkor N73 :wink:

hétf. aug. 14, 2006 15:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!

Tesóm új telefont szeretne venni, s nem tudja merre induljon el. Kinézte magának Nokia 5500 -at, de én nem vagyok 100%ig biztos benne, hogy ez lenne az ideális döntés. Nőből van, szóval fontos lenne a külső is ...

Követelmények:
Zene (MP3) lejátszása
FM Rádió
Filmek lejátszása
Bluetooth
1-2 GBig bővíthető memória (SD,MMC, tökmind1)

Hálás lennék, ha ajánlanátok pár telcsit, esetleg pár tippet, hogy mire érdemes odafigyelni. (Anno - SX1 vásárlásom idején - beleástam magam a dologba, s akkoriban symbian OS tűnt még reális elvárásnak, már ebben sem vagyok biztos :)

Előre is köszi!

hétf. aug. 14, 2006 14:51
platina tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
esetleg egy 1100 vagy 1101, vagy 1600? azok még sokkal olócsbbak, és esélyes, hogy kapsz újonnan is.

...köszi, majd szétnézünk, azt látom, hogy szolgáltatóknál nem forgalmazzák ezekt sem, de nekem van megbízható GSM boltos ismerősöm! :)

vas. aug. 13, 2006 9:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
esetleg egy 1100 vagy 1101, vagy 1600? azok még sokkal olócsbbak, és esélyes, hogy kapsz újonnan is.

vas. aug. 13, 2006 6:22
platina tag

Hozzászólás 
jazzkifli írta:
3310-es miért nem jó?

...az lenne a legjobb, de sajnos már nem forgalmazzák, használtat meg nem akarunk venni, egyébként most olyan van neki, (5 éves) csak elkezdett halódni! :(

szomb. aug. 12, 2006 23:11
platina tag

Hozzászólás 
3310-es miért nem jó?

szomb. aug. 12, 2006 22:39
platina tag

Hozzászólás 
-guru- írta:
Zsuzsi írta:
PAPA mobil ügyben lenne szükségem segítségre!
Lehetőleg Nokia legyen, alap tudással, azaz csak telefonálásra! :)
Lényeg: könnyű kezelhetőség, nagy méretű betűk és maga a teló se legyen túl kicsi, (kb.3310méret ) semmi extra!
Van ilyen??? :shock:
Előre is köszönöm! :)

Nok 6030 vagy 6070, igény szerint. A 6070 függetlenül az ew-ben 30 egynéhány ezres.

Köszönöm! :) Azt hiszem a 6030 lesz a nyerő! 8)

szomb. aug. 12, 2006 22:08
Moderátor

Hozzászólás 
Zsuzsi írta:

Lényeg: könnyű kezelhetőség, nagy méretű betűk és maga a teló se legyen túl kicsi, (kb.3310méret ) semmi extra!

Nok 6030 vagy 6070, igény szerint. A 6070 függetlenül az ew-ben 30 egynéhány ezres.

szomb. aug. 12, 2006 18:17
platina tag

Hozzászólás 

szomb. aug. 12, 2006 16:23
platina tag

Hozzászólás 
Várjál egy kicsit :D és vegyél Sony Ericsson K750-et!

Steve

szer. feb. 09, 2005 8:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Kösz a válaszokat. Csak abban erősített meg, hogy várjak egy kicsit a D500-ra. Remélem a voda hamarosan árulni fogja.

szer. feb. 09, 2005 8:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sparks írta:
Vodás előfizut hosszabítanék, tehát leginkább ennek a kínálata érdekel.

A jelenlegi voda-kínálatból szerintem a legsokoldalúbb a 6230 az MP3, FM-rádió, kamera miatt, ráadásul a memóriakártyán elférnek bőven a multimédiás tartalmak.
Ha a képminőségre hajtasz nagyon, akkor inkább GX-30, vagy várd meg a D500-at.
A leggazdaságosabb megoldás a K700i. Ott mindenből kapsz egy kicsit. :)

kedd feb. 08, 2005 17:28
Moderátor

Hozzászólás 
Sparks írta:
És, amit nem írtam az imént: kb 60000.- legyen a max ár, ha egy kicsit több még elmegy az is, de inkább lentebb érdekelne.

A felsoroltak közül a D500 csinálja a legjobb képeket, k700i tudja a legtöbbet.
A GX30-nál az infra és Bt butított!
S65 kamerája és kijelzője gyenge.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo kedd feb. 08, 2005 17:29-kor.

kedd feb. 08, 2005 17:18
ezüst tag

Hozzászólás 
És, amit nem írtam az imént: kb 60000.- legyen a max ár, ha egy kicsit több még elmegy az is, de inkább lentebb érdekelne.

kedd feb. 08, 2005 14:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Felhozom a topicot, mert én is telefoncsere előtt állok.
Amin gondolkodom: Sharp gx30(esetleg "i"), SE K700i, Nokia 6230 (ebből jó lenne az "i" már), Siemens S65 (meg ne dobáljatok), Samsung D500.

Ami érdekel: elfogadható fényképeket készítsen (nem digitális fényképező helyett kell, az van, de azért mégis csak...), BT, infra legyen benne, ne kelljen lecserélni 3 hónap múlva.
Vodás előfizut hosszabítanék, tehát leginkább ennek a kínálata érdekel.
Jelenleg a sorrendem:
D500 - GX30 - K700i - N6230 - S65
De nehéz dönteni, mert ezek közül úgy hallottam, hogy a gx30 csinálja a legszebb képeket, de ott a D500, ami remélhetőleg utoléri ebben, viszont azt még nem lehet kapni. Már hetek óta fórumokat bújok, de nem igazán tudok dönteni. Bármilyen ötletet, tapasztalatot szívesen olvasnék, pláne ha valaki ismer személyesen több telefont is ezek közül.
Előre is köszönöm!

kedd feb. 08, 2005 14:31
arany tag

Hozzászólás 
tomee-ka írta:
Szerintem ha mp3 kell a telóba akkor a k700nál
rossz helyen tapogatsz..vagy csak 3-4 számot akarsz magaddal
vinni és hallgatni (ezt neked kell tudni). Merthát 41 mega az nem
1 fekete lyuk!
Ha memkaris telefonod van (sx1, aminek nemtom miért **** a kijelzője),
akkor vegyél kártyaolvasót! (miklandban 8az1ben-es (ezt jól leírtam :lol: )
2,1k!!) Talán több cash marad telre!
Remélem tudtam segíteni! :wink:

Üdv! 8)

Igazából amiért eladom az SX1-et, az nem a kijelző, hanem az, hogy K*RVA NAGY!

Ja és ronda! Meg rossz emlékeim vannak róla. És persze elvesztettem a headsetjét, így meg sokat nem kezdek az mp3 lejátszójával. Újat meg nem veszek, mert 8000 Ft. Annyit nekem már nem ér. De egyébkétn akinek kell, az viheti, 48000 Ft így headset nélkül. Mellesleg vadi új, karcmentes. 32MB-os kártával, töltőjével. Az adatkábelt, meg valamiért nem tudom beüzemelni. Szóval ez van!

Ezértr keresek most helyette másik telót.

vas. jan. 16, 2005 19:59
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
tomee-ka írta:

C35-öm nekem 4-5 nap (igaz, éjjel off), de wappal,
meg viszonylag sok dumával.
MT50-em meg ST55-öm nem volt (ráadásul ST55 nem is Sie fejlesztés),
az S55-meg megint csak 4-5 nap
kamerával meg wappal, nameg játékkal.
Ennyit számít ezek szerint, hogy én éjszakára kilövöm..
(mind a mai napig, csak manapság nem sokat alszom :D )

Üdv! 8)

Az mindegy, hogy nem Siemens fejlesztés, a nevüket adták hozzá. Közbe egyet kifelejtettem, a C62. Az bírta 3 napig, de azért mert nem használtam nagyon. Amúgy 1 napos volt szintén. Az S55 közepes használattal bírta csak 2 napig.
Mit csinálsz Te éjjel? :) :twisted:

Szerinted :?: Meg persze néha alszom is :D :D
Off:már szinte 1ütt élek a Kedvesemmel :wink:

vas. jan. 16, 2005 18:46
Moderátor

Hozzászólás 
tomee-ka írta:

Üdv! 8)

Az mindegy, hogy nem Siemens fejlesztés, a nevüket adták hozzá. Közbe egyet kifelejtettem, a C62. Az bírta 3 napig, de azért mert nem használtam nagyon. Amúgy 1 napos volt szintén. Az S55 közepes használattal bírta csak 2 napig.
Mit csinálsz Te éjjel? :) :twisted:

vas. jan. 16, 2005 18:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
S35-öm anno 3-4 napot ment bőséges beszélgetéssel és wapozással.

vas. jan. 16, 2005 18:36
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
tomee-ka írta:

Milyen Siemens teljeid voltak eddig?
Nekem az 1 etlen, amiről tudom és hallottam is,
hogy nem bírja az akksija, az az SX1 (most adtam el).
Családban is akad(t)nak, nekem legutóbb S55, de nem
voltak problémák az akku teljesítményével..
Az újabbaknak talán igen :?:

Üdv! 8)

C35 (2 nap), MT50 (3 nap), S55 (2 nap), ST55 (1 nap).

Szerintem ezek átlagos értékek
(amiket te írsz, azok sem egetverően xarok SZVSZ).
Ezeknél ami lényegesen jobb volt (nálam) az a
3510i és a 6310i volt. Az utóbbi esetenként 9-10 napig
bírta, pedig nyúztam rendesen (flipper, wap stb.)
A 3510i meg színes létére elment 4 napig,pedig fullon volt
jáva játékokkal (+wap)..
Csak arra akarok rávilágítani, hogy szerintem a készenléti
idők, amiket leírtál, az átlag aljához vannak közelebb, semmint xarok..
DE: This is my personal oppinion..

Üdv! 8)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tomee-ka vas. jan. 16, 2005 18:39-kor.

vas. jan. 16, 2005 18:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
nekem se volt sosem semmilyen gondom a siemensek aksijával... (c55 11-12nap, cx65 >1hét)

persze ezeket újonnan kell érteni. ha most előveszel egy c35-t akkor még annak is örülni kell, hogy bekapcsol egyáltalán.

[egyébként hozzátéve a kijelzős dologhoz: ha nem élvezhető a színes kijelző minősége (mint pl s55), akkor annál már sokkal jobb ha monokróm. a legbosszantóbb dolog az szokott lenni a bénább színes kijelzőknél, hogy kisüt a Nap, és már semmit se lehet látni a képéből. ha ezt nem tudják megoldani, akkor inkább sokkal töbet ér egy jó minőségű monokróm.]

vas. jan. 16, 2005 18:30
Moderátor

Hozzászólás 
tomee-ka írta:

Üdv! 8)

C35 (2 nap), MT50 (3 nap), S55 (2 nap), ST55 (1 nap).

vas. jan. 16, 2005 17:52
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
tomee-ka írta:
Odo írta:
guni. írta:
....erősség meg az akku teljesítménye. .....
Guni

Az akkut említed, abban megint nagyon gyenge a Siemens.

:?: :?: :?: Ezt mi alapján írtad :?: :?: :?:

Tapasztalat...

Üdv! 8)

vas. jan. 16, 2005 16:45
Moderátor

Hozzászólás 
moikboy írta:
Odo írta:
guni. írta:
Guni

a lényeg hogy a samsung legyen a király, nem?

Az amúgy is az. Egyébként meg SonyEricssonom van. Ja és a Siemenseket nagyon szereTTEM...

vas. jan. 16, 2005 16:21
Moderátor

Hozzászólás 
tomee-ka írta:
Odo írta:
guni. írta:
Guni

Tapasztalat...

vas. jan. 16, 2005 16:20
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
guni. írta:
Guni

a lényeg hogy a samsung legyen a király, nem?

vas. jan. 16, 2005 15:55
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
guni. írta:
Guni

vas. jan. 16, 2005 15:54
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 162 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4  Következő