Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 06, 2025 7:59

Hozzászólás a témához  [ 127 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő
Júli 6-tól új MMS árak a vodánál! 

Több MMS-t küldesz-e mostantól a vodás kártyádról?
Igen többet fogok 66%  66%  [ 59 ]
Nem befolyásolja az ár 4%  4%  [ 4 ]
Nem küldtem eddig sem 30%  30%  [ 27 ]
Szavazatok száma : 90

Júli 6-tól új MMS árak a vodánál! 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Mindenki ezt küldött haza SMS helyett... sajnálom, hogy elb*szták, pedig jó volt így 25/50/free-ben. :(

pén. szept. 17, 2004 13:54
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
06707030033 írta:
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a roaming MMs megváltozott díjairól a www.vodafon.hu-n, vagy a 1270-en, a 46-os menüpontban tájékozódhat. Vodafone

Tehát:
KÜLDÉS
<10kb 150ft
10-30kb 300ft

FOGADÁS
50ft

pén. szept. 17, 2004 13:38
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem nem kell pár évete várni.. Ha megnézed a VitaMAX akciókat már ott is elég kevés kamera nélküli teló van, azok is a legalsó árkategóriában..

pén. szept. 17, 2004 12:46
arany tag

Hozzászólás 
Lehet-e még kapni nem színes telefont a szolgáltatóknál?

Pár év múlva talán ez lesz a kamerákkal is?

pén. szept. 17, 2004 10:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nagyon valószínű.... kamerás telefont mindenkinek! :)

pén. szept. 17, 2004 10:23
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Yeah, jó hogy november 30-ig ez lesz. utána biztos jön majd valami karácsonyi akció.. :lol: :lol:

pén. szept. 17, 2004 10:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Az MMS küldés nem csak az ára miattnem megy. Az inkompatibilitása miatt, ...

Ha már szóba került az inkompatibilitás az MMS-ekkel kapcsolatban, akkor hadd kérdezzem meg, hogy valaki tud-e válaszolni a Siemens C62-es topicban feltett kérdésemre. Köszi.

pén. szept. 17, 2004 7:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az MMS küldés nem csak az ára miattnem megy. Az inkompatibilitása miatt, a lassúság miatt, meg sokaknak macerásabb.
Én teszt képpen két pannis ismerősömnek küldtem át mms-t. Mindkettő csak egy sms-t kapott, hogy nézze meg wapon az mms-ét. Az egyikük állította hogy neki tuti megy az mms, a másiknak fogalma sincs róla. Mondtam neki hogy hívja fel az ügyfélszolgálatot, de annyit neki nem ér...

csüt. szept. 16, 2004 21:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen meggylé. De mi profik vagyunk itt a terminálon, és fotóminőségű fényképeket is át tudunk küldeni MMS -ben:) ne akard hogy belinkeljek egy jó példát ide.

és ami plusz az MMS -ben:

- közel 100 000 karakter küldése
- hangüzenet küldedése

Amúgy tényleg elgondolkodtató, hogy fénykép szempontjából sokan nem használják ki az MMS-t, mert arra a telefonjuk nem képes. Na de persze kérdem én: - és ki akar nyomtatni...? :) Elég ha éles képet kapsz MMS -ben (640*480 már elég éles)

csüt. szept. 16, 2004 20:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
http://index.hu/tech/mobil/mmsxx0916/

A szöveges üzenet egyelőre népszerűbb, mint a képes. Egy szakértő szerint hiába jelennek meg sorra a megapixeles kamerával felszerelt mobilok, ha nem tudunk egyszerűen és olcsón jó minőségű képeket nyomtatni.

A képüzenetek európai bemutatkozása után két évvel az mms még mindig nem túl sikeres, a hálózatüzemeltetők az adatátvitelből származó bevételük 99 százalékát még mindig a jó öreg szöveges üzenetekkel szerzik meg, írta a Register. Pedig a szolgáltatás árával, valamint az üzenetek és készülékek kompatibilitásával kapcsolatban felmerült problémákat javarészt megoldották: az idén megjelenő mobiltelefonok jelentős része beépített kamerával rendelkezik, és a szolgáltatók olyan csomagokat is kínálnak, amelyekkel az mms alig drágább, mint az sms. A legtöbb új készülék esetében az sem jelent gondot, ha különböző márkájú telefonokról küldenek egymásnak képüzeneteket.

Hátrányos méretzavarok

A probléma azonban sokkal súlyosabb, mint amilyennek látszik, mondta el a Registernek Simon East, a Cognima cég alapítója és a Symbian cég technológiai vezetője. A kamerás telefonok elméletileg a hagyományos kompakt kamerák és az alsókategóriás digitális kamerák helyét próbálják átvenni a piacon, de mindez csak akkor valósulhat meg, ha a fényképek tárolása és kinyomtatása is könnyen megoldható. A Register szerint komoly gondot okoz, hogy a hálózaton átküldött fotók mérete kisebb, mint amire a felhasználó számít.

"A legtöbb telefon harminc kilobájtos képeket küld, és csak manuálisan lehet kiválasztani olyan képet, amely körülbelül száz kilobájtos. Ráadásul csak háromszáz kilobájtos vagy annál nagyobb képeket érdemes egyáltalán kinyomtatni." - mondta el a Registernek a szakember.

Nem csoda a hosszabbítás. Így sincs agyonstrapálva a rendszer az mms-ektől.

csüt. szept. 16, 2004 20:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az akció meghosszabbítva!

Most még kedvezőbb áron küldhetsz MMS-t!
És a méret sem számít!

2004. július 6. és november 30. között kedvezményes árakon küldhetsz MMS üzeneteket, akár havidíjas előfizetőnk vagy, akár VitaMAX csomagod van.

Akciós MMS árak

Hálózaton belül és email címre, 1770re: 25 Ft / MMS
Hálózaton kívülre: 50 Ft / MMS

csüt. szept. 16, 2004 20:31
arany tag

Hozzászólás 
kisgergo írta:
na kicsit leült a téma, nos akkor ki hány olcsó mms-t küldött a nagy nyári uborka szezonban?

Sziasztok!

Én sokat küldtem. Még az olasz vodafone-ból is sokat küldtem haza. 2 db 640*480-as kép e-mailcímre 25 forint. Ennyiért akinek lehetett nem lapot küldtem, csak hoztam. ;-)

Gabesz

vas. aug. 22, 2004 18:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
kisgergo írta:
na kicsit leült a téma, nos akkor ki hány olcsó mms-t küldött a nagy nyári uborka szezonban?
személy szerint én augusztusban a djuice-ról nyomtam (lévén ott most ingyenes, de ez most ugye off lenne), de a vodámról is lement már pár darab 25 forintos mms.
hangrögzitõ rulez, ha megvan a kompatibilitás a fogadó félnél (amr), akkor a 25 forintba akár 2 perces monológ is beletér, akkor minek koptatni a gombokat? ;)
ja, és a több diát is kezelni képes nokiáknál (amelyek már nem csak 45 hanem 100 kB-os MMS-t is tudnak kezelni: 3200, 6220, 6230) diánként értendõ az 1000 karakter!

1. 0db

2. "hangrögzitõ rulez, ha megvan a kompatibilitás a fogadó félnél (amr), akkor a 25 forintba akár 2 perces monológ is beletér, akkor minek koptatni a gombokat? ;)" - ptt, hisz ezt már rég kitaláltk! :)

szomb. aug. 21, 2004 10:37
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
személy szerint én augusztusban a djuice-ról nyomtam (lévén ott most ingyenes, de ez most ugye off lenne), de a vodámról is lement már pár darab 25 forintos mms.
hangrögzitő rulez, ha megvan a kompatibilitás a fogadó félnél (amr), akkor a 25 forintba akár 2 perces monológ is beletér, akkor minek koptatni a gombokat? ;)
ja, és a több diát is kezelni képes nokiáknál (amelyek már nem csak 45 hanem 100 kB-os MMS-t is tudnak kezelni: 3200, 6220, 6230) diánként értendő az 1000 karakter!

szomb. aug. 21, 2004 1:25
vas-tag

Hozzászólás 
Na igen, sajnos nálunk tényleg nagyon drága a net... Kicsit nyugatabbra olcsóbban jelentősen gyorsabbat kapni :cry:
De, hogy a témához is hozzá szóljak: ez egy nagyon szimpatikus lépés a voda részéről, amint feltöltöm a kártyám, ontom majd az MMS-eket :D

csüt. júl. 08, 2004 20:51
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
már bocs, de a net-es cégekkel és a bankokkal nem azért vagyok "megértő", mert azoktól szívesen hagyom lehúzni magam, hanem azért mert ott SZABAD PIAC van!

és ezt jó lenne, ha te /és még sokan mások is/ megértenéd! a SZABAD PIAC azt jelenti, hogy NEM LEHET LEHÚZNI senkit se, mert akkor RÖGTÖN megjelenik egy konkurencia és alászáll az áraknak. Ja, és még azt is jelenti a SZABAD PIAC, hogy TE IS CSINÁLHATSZ bankot, biztosítót és persze netszolgáltatást is. és akkor majd meglátod mekkora biznisz is az egész.

és most még itt egy kis "magyarázat": az ADSL-t ne nagyon dicsőitsd, mert egy eléggé elavult, korlátozott technika. A kényszer szülte, hogy ne kelljen bekábelezni újra a lakásokat, az amúgy már meglévő telefonvonalakat lehessen használni. Na ebből is fakad egy csomó hátránya:

- eléggé kicsi a maximális sávszélessége;
- nem lehet az előfizető túl messze /kábelméterben/ a központtól;
- nem lehet túl régi a kábel;
- nem lehet az előfizető egy kisebb alközpontra kapcsolva;
- nem lehet optikai, csak rézkábel;
- a telefonszolgáltatónak be kell engednie a központjába a netszolgáltatót;

na ezek, de főleg az utolsó pont garantálja, hogy nem lehet olcsón adni az adsl-t!!!!

tehát, ha figyeltél, akkor a netszolgáltatónak kell

- adni a modemet;
- fizetnie a telefontársaságnak;
- fizetnia az adót /áfát is/;
- és mindezt attól a kevés előfizetőtöl beszedni, aki a feltételeknek megfelelő helyen lakik!

Akkor miről beszélsz, hogy legyen olcsó net?????????

szerintem ezen nem érdemes hosszan vitatkoznunk. csak azt akarom megjegyezni, hogy ha szerinted elavult az ADSL, akkor főleg nem poofátlanság ilyen áron adni???? szerintem meg attól hogy egy piacon so ka szereplő még nem biztos hogy verseny is van. a biztosítóknál vagy a bankoknál sem nagyon érezni. pont sz...k rád. max megunod és elmész. olyan nagyon nem izgatják magukat. én ezt tapasztaltam.

csüt. júl. 08, 2004 19:46
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
már bocs, de a net-es cégekkel és a bankokkal nem azért vagyok "megértő", mert azoktól szívesen hagyom lehúzni magam, hanem azért mert ott SZABAD PIAC van!
és ezt jó lenne, ha te /és még sokan mások is/ megértenéd! a SZABAD PIAC azt jelenti, hogy NEM LEHET LEHÚZNI senkit se, mert akkor RÖGTÖN megjelenik egy konkurencia és alászáll az áraknak. Ja, és még azt is jelenti a SZABAD PIAC, hogy TE IS CSINÁLHATSZ bankot, biztosítót és persze netszolgáltatást is. és akkor majd meglátod mekkora biznisz is az egész.

Újabb tévedés. Pont tavasszal keringett egy hír, hogy a magyar bankok az uniós kamatrés közel duplájával dolgoznak. Mind. Vagyis a betéti és hitelkamatok közötti különbség nálunk nagyobb, mint az uniós bankok átlaga.
Ez nem szabad verseny, hanem egy oligopólium/kartell, ahol könnyű ellenőrizni a tagokat. :wink:

csüt. júl. 08, 2004 18:52
arany tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
freunder írta:
An-Dante.. írta:
Milyen jó is lesz (lenne) a WCDMA internet szolgáltatás.. :wink: A megfelelő távolságra levő antenna és teközted a levegő lehet régi senkit sem zavar, legkevésbé az átvitelt; ráadásul senkinek sem kell bemenni a központba, legkevésbé a netszolgáltatónak mert az maga a Pannon, T-Mobile vagy a Voda lenne (lesz?).. :lol:

Mo-n UMTS lesz nem?

A WCDMA (Wideband Code Division Multiple Access) az adatátviteli modulációs eljárás neve, míg a UMTS (Universal Mobile Telecommunications System) pedig a 3G átviteli technológiák gyüjtőneve. Tehát a UMTS hálóaztunk WCDMA adatátvitelt fog majdan használni.. :wink:

Kösz, hogy felvilágosítottál, eddig tévhitben éltem ezekszerint! :shock: :lol:

csüt. júl. 08, 2004 9:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
freunder írta:
An-Dante.. írta:
Milyen jó is lesz (lenne) a WCDMA internet szolgáltatás.. :wink: A megfelelő távolságra levő antenna és teközted a levegő lehet régi senkit sem zavar, legkevésbé az átvitelt; ráadásul senkinek sem kell bemenni a központba, legkevésbé a netszolgáltatónak mert az maga a Pannon, T-Mobile vagy a Voda lenne (lesz?).. :lol:

Mo-n UMTS lesz nem?

A WCDMA (Wideband Code Division Multiple Access) az adatátviteli modulációs eljárás neve, míg a UMTS (Universal Mobile Telecommunications System) pedig a 3G átviteli technológiák gyüjtőneve. Tehát a UMTS hálóaztunk WCDMA adatátvitelt fog majdan használni.. :wink:

csüt. júl. 08, 2004 8:46
arany tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:

Mo-n UMTS lesz nem?

csüt. júl. 08, 2004 8:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
- nem lehet az előfizető túl messze /kábelméterben/ a központtól;
- nem lehet az előfizető egy kisebb alközpontra kapcsolva;

csüt. júl. 08, 2004 8:16
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:
mert egy eléggé elavult, korlátozott technika.

Eléggé új technika, hidd el nekem, honnan vetted hogy elavult?

Minden szolgáltatásnak vannak hátrányai, de most pont az ADSL-t kell fikázni?
Az egyik legjobban használható, és legmegbízhatóbb technika, pont az az előnye, hogy nem kell új kábeleket lerakni, nincs sávszélesség probléma, mindig egyenletes, nem függ a csatlakozók számától, és azt se tudom honnan veszed hogy eléggé keskenysávú, ember hol élsz???
Ez Mo. és nem Japán!! :)

Ja és egyébként az Axelero valószínű hogy fizet a Matávnak... :lol:
Ha fizet, akkor is saját zsebből saját zsebbe megy... :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára .::FrEUnDeR::. csüt. júl. 08, 2004 8:17-kor.

csüt. júl. 08, 2004 8:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Te esetleg vmelyik ADSL szolgáltatónál dolgozol, hogy ennyire meg tudod magyarázni? Azért drága nálunk az ADSL mert monopóliumával visszaélve mesterségesen magasan tartja a MATÁV azokat a díjakat amik ilyenkor a netszolgáltatót terhelik.
Hogy lehet az hogy pl. Kanadában havi 40 CAD-ért 1.3 MBit/s -kel neteztem. Gyk. az 6000 Ft. Talán úgy hogy ott nem csak egy nagy telko cég van, hanem több, nemcsak egy kábeles versenytárs van a piacon, és ami van, az sem egy szakadozós ****, úgy.

csüt. júl. 08, 2004 8:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
már bocs, de a net-es cégekkel és a bankokkal nem azért vagyok "megértõ", mert azoktól szívesen hagyom lehúzni magam, hanem azért mert ott SZABAD PIAC van!

és most még itt egy kis "magyarázat": az ADSL-t ne nagyon dicsõitsd, mert egy eléggé elavult, korlátozott technika. A kényszer szülte, hogy ne kelljen bekábelezni újra a lakásokat, az amúgy már meglévõ telefonvonalakat lehessen használni. Na ebbõl is fakad egy csomó hátránya:

- nem lehet az elõfizetõ túl messze /kábelméterben/ a központtól;
- nem lehet az elõfizetõ egy kisebb alközpontra kapcsolva;

na ezek, de fõleg az utolsó pont garantálja, hogy nem lehet olcsón adni az adsl-t!!!!

tehát, ha figyeltél, akkor a netszolgáltatónak kell

- adni a modemet;
- fizetnie a telefontársaságnak;
- fizetnia az adót /áfát is/;
- és mindezt attól a kevés elõfizetõtöl beszedni, aki a feltételeknek megfelelõ helyen lakik!

Akkor mirõl beszélsz, hogy legyen olcsó net?????????

csüt. júl. 08, 2004 1:06
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Mobilio írta:
bár a bankok és a biztosítók meg egy rakás vacak cég harcolna az ügyfelekért úgy mint a mobilosok. vagy az internet. ahol még mindig nagyon durvák a díjak.

jók a voda díjai és ha minden irányban 50 lenne akkor is nyerő lehetne.

miről írsz????

a dialupos netdíjakból nemhiszem, hogy egy cég is meg tud élni, kivéve persze a matáv/stb.t/-ot, de hát az nem is netszolgáltató.... Kíváncsi lennék, te mennyiért tudnál net-et biztosítani, matávtól vonalat venni, stb.

A "szélessávú" net valóban drága, de amíg egy házban egy-két előfizető van, addig nem is várható áreső. Ugyanannyiba kerül elvinni a technikát két emberhez, mint húsz előfizetőhöz. Ők is jobban örülnének 20-30 embernek házanként, mégha ötödére is vinnék az árakat.

Egyébként net téren szabad a piac, TE is lehetsz szolgáltató! és véresre keresheted /vagy nem/ magad.

bank-biztosító, szintén szabad a piac. Egy kisebb beugróval alámehetsz bármelyik cégnek. Csak azt ne felejtsd el, hogy a megfelelő ügyfélkörhöz megfelelő számú fiókot kell kiépíteni/fenntartani. És akkor már TE sem leszel olyan olcsó.

Egyébként ezen, az ügyfélszogálatok nélküli rendszeren, alapul a netbank gondolata is. Azonban az átütő siker még hiányzik - mint ahogy a biztonságos és könnyen kezelhető számítógépes rendszerek is.

mindenre van indok és magyarázat persze. az a fura, hogy miközben te is elvárod a mobilcégektől hogy árban menjenek le, addig a netes cégeknél megértő vagy mert ők kicsit sokért mérik a szolgáltatást. pont azoktól fura ezt hallani akik olyan nagyon árcentrikusak más téren. pont nem izgat a magyarázat a kábelnetre meg az adsl-re de bankra sem. téged foglalkoztat, hogy a mobilcégnek milyen költségei és fizetendő díjai vannak? nem. egyébként pedig nem is értem hogy az adsl esetén miért is olyan bonyolult kivinni az elérést? budapesten pl. ott ahol ott figyel a vezeték a legtöbb lakásban mi is olyan nagy ügy?

bankok és biztosítók. hát ja. választhatsz. egyiuk sz..abb mint a másik. tisztelet a kivételnek. van fejlődés de tartom hogy sok téren nincs még igazi verseny. elvacakolnak egymás mellett de nem vérre megy. mert nem érdekük. nincsenek rákényszerítve és semmi bajuk sem lesz ha nem erőltetik meg magukat. lefogadom, hogy az emberek nagy része sokkal kevésbé tudatosan választ bankot pl. mint mobilszolgáltatót. ha megfigyeled, a hirdetésekben is inkább a kamatok vannak csak kiemelve, de a költségek nem!!!! szinte nincs is olyan reklám, hogy nálunk ingyenes a számlavezetés vagy nálunk ingyen van a mobilbank stb. mert ez nem fontos elem. az emberek még nem látják át és nem tudatosan nézik a költségeket. pedig a bankok is keményen nyúlnak a zsebbe havonta.

szer. júl. 07, 2004 23:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobilio írta:
bár a bankok és a biztosítók meg egy rakás vacak cég harcolna az ügyfelekért úgy mint a mobilosok. vagy az internet. ahol még mindig nagyon durvák a díjak.

jók a voda díjai és ha minden irányban 50 lenne akkor is nyerõ lehetne.

mirõl írsz????

a dialupos netdíjakból nemhiszem, hogy egy cég is meg tud élni, kivéve persze a matáv/stb.t/-ot, de hát az nem is netszolgáltató.... Kíváncsi lennék, te mennyiért tudnál net-et biztosítani, matávtól vonalat venni, stb.

A "szélessávú" net valóban drága, de amíg egy házban egy-két elõfizetõ van, addig nem is várható áresõ. Ugyanannyiba kerül elvinni a technikát két emberhez, mint húsz elõfizetõhöz. Õk is jobban örülnének 20-30 embernek házanként, mégha ötödére is vinnék az árakat.

Egyébként net téren szabad a piac, TE is lehetsz szolgáltató! és véresre keresheted /vagy nem/ magad.

bank-biztosító, szintén szabad a piac. Egy kisebb beugróval alámehetsz bármelyik cégnek. Csak azt ne felejtsd el, hogy a megfelelõ ügyfélkörhöz megfelelõ számú fiókot kell kiépíteni/fenntartani. És akkor már TE sem leszel olyan olcsó.

Egyébként ezen, az ügyfélszogálatok nélküli rendszeren, alapul a netbank gondolata is. Azonban az átütõ siker még hiányzik - mint ahogy a biztonságos és könnyen kezelhetõ számítógépes rendszerek is.

szer. júl. 07, 2004 21:54
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
én sem értem mi a gond ezekkel a díjakkal. mms-ért ez tök jó és most ebből a szempontból mindegy hogy 25 vagy 50 forint. mindkettő elég korrekt. inkább örülni kell, hogy valami olcsóbb, mint keresni, hogy miért nem olyan jó ez...

jók a voda díjai és ha minden irányban 50 lenne akkor is nyerő lehetne.

szer. júl. 07, 2004 21:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
dhirulez írta:
Sziasztok!

ugye aki pannonos, es áthozta a számát a vodahoz, mar halozaton belulinek szamit, azaz neki is 25Ft egy MMS?

:lol: :lol: Ha a számod a Vodánál van, akkor VODAFONE-os vagy, nem PANNONOS!! "Pannonos vagyok, de a Vodafone-nál van az előfizum!" (bocs, de ezt nem tudtam kihagyni!)

szer. júl. 07, 2004 20:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sverige írta:
Pannonos MMS árak, mérettől függetlenül:
-Pannonra és E-mail címre: 125 Ft
-Más mobilra: 150 Ft
http://www.pannongsm.hu/szolgaltatasok/ ... ms.php#ara
:D

THX.
Kerestem vagy 10 percig, de feladtam 8)

szer. júl. 07, 2004 12:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát igen, a Voda árai jóval alacsonyabbak.. :wink:

szer. júl. 07, 2004 11:59
platina tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
... A pannon árait nem találtam meg, ha valaki rálel megoszthatná a linket velem 8)

Pannonos MMS árak, mérettől függetlenül:
-Pannonra és E-mail címre: 125 Ft
-Más mobilra: 150 Ft
http://www.pannongsm.hu/szolgaltatasok/ ... ms.php#ara
:D

Külföldről pedig most akciósan ugyanannyi mint belfölrdől, egyébként:
-Pannonra és E-mail címre: 250 Ft
-Más mobilra: 300 Ft
http://www.pgsm.hu/roaming/gprs_mms.php

szer. júl. 07, 2004 11:52
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
szapora írta:
Ezt leginkább azok szívják meg, akik nem tudják, hogy egy xy szám melyik szolgáltatónál van, mivel már nem az a mérvadó, hogy 20-as, 30-as, 70-es számot hívsz, hanem, hogy felhívott személy kinek fizet elő!? Netalán tévednék? :roll:

Egyrészt ha valakinek küldök MMS-t akkor nagy eséllyel tudom azt is, hogy olyan telója van ami fogadja, és azt is, hogy melyik szolgáltatónál van.
Másrészt most néztem a T-mobile MMS árait, ott a legolcsób 10 kb alatti mms is 38 Ft hétvégén előfizetéses kártyáról, a többi ár jóval meghaladja az 50 Ft-ot tehát inkább Ők szívják meg :twisted: ... A pannon árait nem találtam meg, ha valaki rálel megoszthatná a linket velem 8)

szer. júl. 07, 2004 11:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sverige írta:
squiddy írta:
Nem csak a Voda külföldi partnerhálóiról :?:

Egyébként ennek az oldalnak az alján lehet szolgáltatónként lekérdezni a GPRS és MMS roaming díjakat:
http://www.vodafone.hu/roaming/gprs_roaming.html

Itt például az olasz TIM-nél is azt írja, hogy az "MMS küldés díja megegyezik a hazai hálózat díjával." Pedig ott van mellette az olasz Vodafone is!

Az ÁSZF 1. számú mellékletében (díjszabás) a 21. oldalon (8.4. bekezdés) találod meg az MMS Roaming szolgáltatás árszabását.

"A Vodafone előfizetők a GPRS partnerszolgáltatók hálózatán az MMS szolgáltatás Magyarországon történő igénybevétele esetén fizetendő díjért küldhetnek és fogadhatnak MMS üzeneteket."

szer. júl. 07, 2004 10:31
platina tag

Hozzászólás 
squiddy írta:

Egyébként ennek az oldalnak az alján lehet szolgáltatónként lekérdezni a GPRS és MMS roaming díjakat:
http://www.vodafone.hu/roaming/gprs_roaming.html

Itt például az olasz TIM-nél is azt írja, hogy az "MMS küldés díja megegyezik a hazai hálózat díjával." Pedig ott van mellette az olasz Vodafone is!

szer. júl. 07, 2004 8:31
arany tag

Hozzászólás 
Valami hivatalos megerősítés? Mert az oldalukon én még nem láttam. :?:

Gabesz

szer. júl. 07, 2004 8:30
arany tag

Hozzászólás 
szapora írta:
Ezt leginkább azok szívják meg, akik...

Van egy jó akció, jó árakkal. Miért kell azon agyalni, hogy vajon kik azok, akik megszívják? Nem értem ezt a hozzáállást, de ezt a hsz-t csak úgy zárójelben..

szer. júl. 07, 2004 8:29
platina tag

Hozzászólás 
squiddy írta:

Ilyet nem írnak sehol! Persze MMS roaming a legtöbb országban eleve csak a Voda partner hálókon lehetséges, de szerintem ha egy másik szolgáltatóval is van MMS roamingjuk, akkor onnan is ugyanennyibe kerül...

szer. júl. 07, 2004 8:27
arany tag

Hozzászólás 
Sverige írta:
"Ügyfeleink számára külföldön az MMS küldés díja megegyezik a hazai használat díjával."
http://www.vodafone.hu/mms/mms_roaming.html

szer. júl. 07, 2004 8:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
thiby írta:
szapora írta:
Ezt leginkább azok szívják meg, akik nem tudják, hogy egy xy szám melyik szolgáltatónál van, mivel már nem az a mérvadó, hogy 20-as, 30-as, 70-es számot hívsz, hanem, hogy felhívott személy kinek fizet elő!? Netalán tévednék? :roll:

Akik nem tudják, hogy a szám melyik szolgáltatónál van, van lehetőségük a lekérdezésre. Ha nem ismerik ennek módját, akkor ott van az ügyfélszolgálat, ahol kaphat erről infot az illető.

Persze aki az egész számhordozási folyamatról nem tud semmit, az így járt.

Az;rt szerintem MMS-t leginkább az ismerőseinek sozkott küldeni az ember, ha meg azokról nem tudja, hogy melyik szolgáltatónál van, akkor megérdemli.. :)

szer. júl. 07, 2004 8:20
platina tag

Hozzászólás 
thundermix írta:
És ha külföldön van az ember, akkor hogyan változnak az árak?

Külföldről is ugyanannyiba kerül, mint itthonról! :)

"Ügyfeleink számára külföldön az MMS küldés díja megegyezik a hazai használat díjával."
http://www.vodafone.hu/mms/mms_roaming.html

szer. júl. 07, 2004 8:11
ezüst tag

Hozzászólás 
És ha külföldön van az ember, akkor hogyan változnak az árak?

szer. júl. 07, 2004 8:09
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Az elvi lehetőség,hogy nem az eredeti szolgáltatói szám él :)
A forrást már pontosan nem tudom,de 1-2 héttel ezelőtt olvastam,hogy mindösszesen 6000 körüli az a szám,amit hordoztak :roll:
Ez ugye nem sok :wink:
Az családtagok,barátok,ismerősök,rokonok,kollegák abba a körbe tartoznak,akik szvsz értesitenek,ha ilyen merényletet követtek el :D

szer. júl. 07, 2004 8:00
arany tag

Hozzászólás 
szapora írta:

Akik nem tudják, hogy a szám melyik szolgáltatónál van, van lehetőségük a lekérdezésre. Ha nem ismerik ennek módját, akkor ott van az ügyfélszolgálat, ahol kaphat erről infot az illető.

Persze aki az egész számhordozási folyamatról nem tud semmit, az így járt.

szer. júl. 07, 2004 7:21
arany tag

Hozzászólás 

szer. júl. 07, 2004 5:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
dhirulez írta:
Sziasztok!

ugye aki pannonos, es áthozta a számát a vodahoz, mar halozaton belulinek szamit, azaz neki is 25Ft egy MMS?

Igen, de Neked is a vodások számítanak hálózaton belülnek, és nem a 20-asok...

kedd júl. 06, 2004 22:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
dhirulez írta:
Sziasztok!

Iggen:)

kedd júl. 06, 2004 20:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

kedd júl. 06, 2004 20:41
arany tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Remélem szeptember 30 után ne akarja visszahozni a brutál árakat..

Mindig kitalálnak valamit, látod most is egyik akció után a másik... :)

kedd júl. 06, 2004 10:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Remélem szeptember 30 után ne akarja visszahozni a brutál árakat..

kedd júl. 06, 2004 10:10
arany tag

Hozzászólás 
thiby írta:
www.vodafone.hu -ról:

Most még kedvezőbb áron is küldhetsz MMS-t!
És a méret sem számít!

2004. július 6. és szeptember 30. között kedvezményes árakon küldhetsz MMS üzeneteket, akár havidíjas előfizetőnk vagy, akár VitaMAX csomagod van.

Akciós MMS árak

Hálózaton belül és email címre, 1770re: (bruttó) 25 Ft / MMS
Hálózaton kívülre: (bruttó) 50 Ft / MMS

Télleg fennt van már a Szolgáltatások/MMS-nél, jupppppíííííííííííííííí, csak az a baj, hogy még mindig nem tudok MMS-t küldeni... :(

kedd júl. 06, 2004 10:00
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 127 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő