Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 05, 2025 3:10

Hozzászólás a témához  [ 18 hozzászólás ] 
Lefedettség Nagymaroson? 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
SamsungX600:

A tisztánlátás kedvéért: A domboldalban lévő állomás T-Mobilos, a Pannon beköltözött rá.
plusz info: 2 hete indított a T-Mob újabb állomást Nagymaroson a lepusztult szálloda tetején, láttam mert rengeteg T-Mob ember volt ott, éppen arra jártam, és láttam.
Úgyhogy két állomás is van Maroson.

vas. aug. 01, 2004 18:48
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólás 
Köszönöm mindenki hozzászólását! Egy szerencsés véletlen folytán kapott a lányka egy Motorola C385-öt Dominoval, úgyhogy minden gondunk megoldódott :)

vas. aug. 01, 2004 11:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na akkor a többiek helyettem is reagáltak. Köszi!

vas. aug. 01, 2004 9:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egyetértek! Azért kézi, mert nem automata! :)
Ha eltűnik a hálózat, akkor nem keres magától, hanem kiírja, hogy keressél, mert nincs lefedettség. Mondjuk gondolom telója válogatja hogy mit ír ki a teló.

pén. júl. 30, 2004 15:50
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Sverige írta:
Hát automatikus hálózatválasztásnál valóban automatikusan átvált, de kézi hálózatválasztásnál nem áll át sehova, legfeljebb jelzi, hogy eltűnt a hálózat, és lehet keresni helyette másikat. De magától tuti nem fog váltani, hanem csak ha te is azt akarod... :P

Na, akkor ezt mindjárt kipróbálom. :idea:

SZERK: Igen-igen! Köszönöm a helyesbítést és elnézést kérek a hülyeségért, valóban úgy van, ahogy mondtad: ha elvesztette a választott hálózatot, akkor azt írta ki a telefon, hogy válasszak másikat. Ma is fény derült egy tévedésemre! :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KaRFiol pén. júl. 30, 2004 15:52-kor.

pén. júl. 30, 2004 15:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Minden nyáron ott rontom a levegőt Nagymaroson, a Visegrádon lévő csodálatos várral szemben. Pannonnal soha nem volt gondom, bármikor gond nélkül tudtam telefonálni.

pén. júl. 30, 2004 15:47
platina tag

Hozzászólás 
KaRFiol írta:
cml írta:
A roaming tiltás bármilyen telefon menüjében a kézi hálózatválasztással is megoldható.

Az sajnos édeskevés, mert ha a kiválasztott hálózat nem érhető el, akkor automatikusan átáll valamelyik másra, és az lehet, hogy éppen már külföldi hálózat...

Hát automatikus hálózatválasztásnál valóban automatikusan átvált, de kézi hálózatválasztásnál nem áll át sehova, legfeljebb jelzi, hogy eltűnt a hálózat, és lehet keresni helyette másikat. De magától tuti nem fog váltani, hanem csak ha te is azt akarod... :P

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sverige pén. júl. 30, 2004 15:48-kor.

pén. júl. 30, 2004 15:45
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
cml írta:
A roaming tiltás bármilyen telefon menüjében a kézi hálózatválasztással is megoldható.

Az sajnos édeskevés, mert ha a kiválasztott hálózat nem érhető el, akkor automatikusan átáll valamelyik másra, és az lehet, hogy éppen már külföldi hálózat.
Valóban, a T-Mobile kártya tűnik jó megoldásnak, ha ott értékelhető lefedettség van, a #104# (ha jól tudom) megvéd az esetleges pluszkiadásoktól. :wink:

pén. júl. 30, 2004 15:41
arany tag

Hozzászólás 
A barátnőmmel egyik nap pont Nagymaroson sétáltunk a dunaparton. Neki vodás tellája van. És tudott vele simán telefonálni. Úgyhogy voda tuti, hogy van. Nekem meg T-vesztel van és én is csörögtem egy párszor...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Reaper pén. júl. 30, 2004 15:41-kor.

pén. júl. 30, 2004 15:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
bár a T-Mob. azért jobb, mert a roamingot le tudod tiltani a kódokkal. A határ közelsége miatt ez sem egy elhanyagolható dolog. Elég ha csak a teló "áttéved" a tótokhoz :!: :twisted:

pén. júl. 30, 2004 10:21
platina tag

Hozzászólás 
Nekünk pont Nagymaroson van telkünk, félig a hegyoldalban, és volt már hogy leellenőriztem, melyik hálózatot találja meg a telefon! MINDHÁROM elérhető, de azt nem árt tudni, hogy a hegy oldalában van egy PANNON adótorony, tehát a Pannon kifogástalan vételt nyújt és működik minden szolgáltatás is (GPRS WAP, MMS, stb.)! Mivel a családban 6 telefon van, ebből 6 Pannonos, ezért ezt többszörösen biztosra állíthatom!

Ja, és még véletlenül sem szokott külföldi hálózatra állni a telefon (sőt, a telken nem is lát külöldi hálózatot), mert a Pannon ott lévő antennája miatti erős jel miatt úgyis a Pannonon maradna (ha lenne külföldi hálózat, de nincs!)!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rusi pén. júl. 30, 2004 10:25-kor.

pén. júl. 30, 2004 10:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
A feleségem unokatesója kb 2 évig élt a külteleki részen, a Visegrádi várral majdnem átellenben, 4-5 hónapja költöztek be Vácra, de addig korrektül ment nekik a Voda is, szvsz, ha csak telefonálásra kell, adj neki bármit (azt, hogy van-e GPRS lefedettség, indiferens..... :D ), bár a T-Mob. azért jobb, mert a roamingot le tudod tiltani a kódokkal. A határ közelsége miatt ez sem egy elhanyagolható dolog. Elég ha csak a teló "áttéved" a tótokhoz :!: :twisted:

pén. júl. 30, 2004 9:28
platina tag

Hozzászólás Re: Lefedettség Nagymaroson?
Silver írta:
Nagyon köszönöm, de örülök, ha a 8 éves lány telefonálni megtanul, az SMS később jön :)

Ja, nem mondtad, hogy ilyen fiatalka. Akkor majd legközelebb! :lol:

pén. júl. 30, 2004 8:44
Blake írta:
Vodát oda ne! A térkép szerint jobbára csak kültéri lefedettség van. Én a T-Mobilt ajánlanám (Vodásként). Az valószínüleg rendben van ott is. De ha van itt arra felé lakó ember akkor még cáfolhat...

Köszi, nem tudtam, hogy ennyire pontos térkép is létezik, akkor már kilőttem volna a Vodát :oops:

pén. júl. 30, 2004 8:42
KaRFiol írta:
Ha az sms-sel megelégszel, akkor kölcsön tudok adni egy mindhárom hálón roamingoló karit. :wink:

Nagyon köszönöm, de örülök, ha a 8 éves lány telefonálni megtanul, az SMS később jön :)

pén. júl. 30, 2004 8:41
platina tag

Silver írta:
Sziasztok,
vasárnap a lányom táborozni megy Nagymarosra. A mai világban nem engedem őt el mobiltelefon nélkül, de nem tudom, melyik szolgáltatónak a legjobb ott a lefedettsége.
Ha valakinek van ilyen tapasztalata, kérem, ossza meg velem, hogy megfelelő kártyát tudjak szerezni.

Ha az sms-sel megelégszel, akkor kölcsön tudok adni egy mindhárom hálón roamingoló karit. :wink:

pén. júl. 30, 2004 8:33
arany tag

Silver írta:
Sziasztok,

vasárnap a lányom táborozni megy Nagymarosra. A mai világban nem engedem őt el mobiltelefon nélkül, de nem tudom, melyik szolgáltatónak a legjobb ott a lefedettsége.

Ha valakinek van ilyen tapasztalata, kérem, ossza meg velem, hogy megfelelő kártyát tudjak szerezni.

Köszönöm :)

Vodát oda ne! A térkép szerint jobbára csak kültéri lefedettség van. Én a T-Mobilt ajánlanám (Vodásként). Az valószínüleg rendben van ott is. De ha van itt arra felé lakó ember akkor még cáfolhat...

Kép

pén. júl. 30, 2004 8:24
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Hozzászólás Lefedettség Nagymaroson?
Sziasztok,

Köszönöm :)

pén. júl. 30, 2004 8:04
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 18 hozzászólás ]