Szerző |
Üzenet |
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Először is üdv mindenkinek West Palm Beachből (Miami fölött úgy 70-80 mérfőldre)!
Másodszor:
Miért van az, hogy mindig egy <10 hsz-os tag véli úgy, hogy sikerült kisz....nia a spanyolviaszt?
Itt mi elvagyunk úgy jó bő 7-8 éve, ennél sokkal-sokkal sz.arabb fórummotorral is, mégis tudtunk, képesek voltunk keresni, ha kellett.
Most is van egyszer a fórumkereső (ami igenis kiválóan kezelhető, ha valakinek magyar az anyanyelve és nem a 'szex' v. 'celeb nude' stringet írja be elsőként), de ha ez nem lenne jó, akkor VGyuri barátom direkt ezért üzemelteti, frissíti a saját maga által írott keresőmotort (mellesleg lassan 4 éve, külön köszönet neki érte, az önzetlen munkájáért!!!!).
Ha valakinek nem tetszik ez, akkor kéretik ne mmegmenteni bennünket! Lehet továbbmenni egyh olyan fórumra, ahol a tartalom mindegy, nem kell hozzá alkalmazkodni, kellőképpen EASY minden, DE JÓL KERESHETŐ.
Mindannyiunknak jobb lesz.
Szerintem...
Ennek megfelelően, megrészegedvén teljhatalmamtól a topicot süllyedésre ítélem.
Ha valakinek van valami nyomós oka, akkor természetesen kinyitom...
|
kedd jan. 30, 2007 22:31 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Re: A LEGFONTOSABB TÉMA
rittinger zoltán írta: mondhatnám hogy patthelyzet Ja, mint a Fekete Lovag a Gyalog-galoppban. iscsu írta: megint beégek, mint az ELF-el ,
Guni
|
kedd jan. 30, 2007 19:57 |
|
|
iscsu
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 78 Tartózkodási hely: Debrecen
|
rittinger zoltán írta: ...de azzal elismerném hogy vesztettem.DE az én telefonom sony ericsson t-630 már bocs.a dobozon a papírjain a garanciapapíron stb. mind így szerepelt ...
Na, hátha tényleg átírta a SE menetközben, és megint beégek, mint az ELF-el , de szerintem illik tudni veszíteni (csak ezért kötekszem):
http://www.geeks.com/imageshare/B/300x300/BLK-T630-box.jpg
http://imall.ntu.edu.sg/pic/SE%20T630(2).jpg
http://amb.iq-studio.de/images/tests/sonyericsson/T630/T630_Inhalt.jpg
|
kedd jan. 30, 2007 19:54 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Hát nem tudom, T630-am nincs itthon, de az összes SE-omon /2004 előttiek mind/ kötőjel nélkül szerepel az akku alatt. Elmentem a SE honlapjára, ahol szintén kötőjel nélkül szerepel, letöltöttem a használati útmutatóját, ahol szintén kötőjel nélkül van. Azt nem tartom elképzelhetetlennek, hogy valami 1.0-ás ügyintétő, kötőjelel írta a garijegyre, de egyébként nem tudom elképzelni, hogy csak neked gyártottak egy kötőjeles változatot.
Guni
|
kedd jan. 30, 2007 19:53 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd aug. 15, 2006 17:50 Hozzászólások: 2060 Tartózkodási hely: tartózkodom tehát vagyok
|
A LEGFONTOSABB TÉMA
guni. írta: Amennyiben nem tudod hogy hogy hívják a telefonod, akkor ne csodálkozz, hogy nem találod a topicját. Sony Ericsson /külön/ T630 /kötőjel nélkül/, bazzeg. Egyébként csak annyit írtam be, hogy t630 és ott volt az első oldalon. Kicsit sok találat volt uh. használtam a böngészőm beépített kersőjét is. Z400-nál meg még az sem kellett. De a kereső a balf., nem te... Guni
mondhatnám hogy patthelyzet de azzal elismerném hogy vesztettem.DE az én telefonom sony ericsson t-630 már bocs.a dobozon a papírjain a garanciapapíron stb. mind így szerepelt nem nem tudom te hogy ismered és milyeneket láttál elképzelhető hogy közben átírták én 2004 júniusban vettem és akkor így szerepelt.na de attól a kötőjeltől még felismehette volna a kereső és ez benne a hiba,hogy emiatt a nyavalyás kis - miatt nem találja
|
kedd jan. 30, 2007 19:40 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Amennyiben nem tudod hogy hogy hívják a telefonod, akkor ne csodálkozz, hogy nem találod a topicját. Sony Ericsson /külön/ T630 /kötőjel nélkül/, bazzeg. Egyébként csak annyit írtam be, hogy t630 és ott volt az első oldalon. Kicsit sok találat volt uh. használtam a böngészőm beépített kersőjét is. Z400-nál meg még az sem kellett. De a kereső a balf., nem te...
Guni
|
kedd jan. 30, 2007 18:52 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd aug. 15, 2006 17:50 Hozzászólások: 2060 Tartózkodási hely: tartózkodom tehát vagyok
|
A LEGFONTOSABB TÉMA
guni. írta: Egyébként egészen pontosan mit nem találtál meg?
Guni
rengeteg példát mondhatnék,de leírok 2-t telefonjaimhoz kerestem topicot az egyik samsung z400 a másik se t-630(azt hozzá teszem hogy azóta mind a kettőé megvan de nem a keresőn keresztűl)na most akkor írd be a keresőbe pl sonyericsson t-630 keresési beáll. fórum:mobil a többit hagyhatod összes találaton úgyis mindegy és klikkelj a keresésre és írjál vissza nekem hogy mit találtál.ezt bármilyen más témánál kipróbálhatod
|
kedd jan. 30, 2007 18:47 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Egyébként egészen pontosan mit nem találtál meg?
Guni
|
kedd jan. 30, 2007 18:32 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
A LEGFONTOSABB TÉMA
guni. írta: 1. Szerintem sem a lehető legjobb a kereső /azért **** sem nevezném/, de ez nem tudom miért jelentené, azt hogy egyetértek veled? Amit javasoltál, annak abszolút semmi köze sincs a keresőhöz.
2. Én eddig így vagy úgy, de megtaláltam mindent. Legfeljebb nem úgy, hogy beírtam valmit a keresőbe és egyből jött pontosan a kérdésemre a válasz, hanem kicsit olvasnom kellett.
Guni
hogy válaszoljak guni írására én nem írtam sehol olyat hogy köze lenne a keresőhőz hanem amellet működne(ha az működne),de ezt azt hiszem még talán az első hsz-ban le is írtam
|
kedd jan. 30, 2007 18:25 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
1. Szerintem sem a lehető legjobb a kereső /azért **** sem nevezném/, de ez nem tudom miért jelentené, azt hogy egyetértek veled?
Amit javasoltál, annak abszolút semmi köze sincs a keresőhöz.
2. Én eddig így vagy úgy, de megtaláltam mindent. Legfeljebb nem úgy, hogy beírtam valmit a keresőbe és egyből jött pontosan a kérdésemre a válasz, hanem kicsit olvasnom kellett.
Guni
|
kedd jan. 30, 2007 18:19 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
Al Bundy írta: rittinger zoltán írta: szerintem a kereső tényleg nagyon sz*r! De még mennyire...
na úgy látom azért vannak akik mégiscsak egyetértenek velem.köszi Al Bundy
|
kedd jan. 30, 2007 18:06 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
rittinger zoltán írta: szerintem a kereső tényleg nagyon sz*r!
De még mennyire...
|
kedd jan. 30, 2007 18:02 |
|
|
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
guni. írta: Pedig eléggé szükség lenne rá, pl hogy újonnan regisztráltak ne nyithassanak topicot, de a kategorizálás sem ártana. Guni
Na ezzel messzemenően egyetértek. Mondjuk 50 hsz után lehessen csak topicot nyitni mint az Indexen.
Rittinger Z.:
www.forumkereso.hu
Ezt ismered egyébként? Én nagyon sok hasznát veszem, csak úgy ötletként a nehéz keresés ellen.
|
kedd jan. 30, 2007 17:30 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Így ebben a formában abszolút felesleges. Ha meg tudnánk csinálni hogy kategóriákra bontjuk az egészet, akkor tényleg lenne értelme. De akkor meg a világrengető elméd nélkül is kitaláltuk volna. Teljesen mindegy, mert a fórum átlakítására anyagi okokból nincs mód. Pedig eléggé szükség lenne rá, pl hogy újonnan regisztráltak ne nyithassanak topicot, de a kategorizálás sem ártana.
Guni
|
kedd jan. 30, 2007 17:14 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
A LEGFONTOSABB TÉMA
neunoid írta: Én nem használnám itt a saját nevemet...
El ne árulj!!
mért abból nem lehet bajom mértjobb az ha mindenki álnév mögé bújik,de amúgy neked mi a véleményed a témáról?mert szerintem a kereső tényleg nagyon sz*r!
|
kedd jan. 30, 2007 15:46 |
|
|
atwap
platina tag
|
csak hogy valaki kiálljon a világrengető ötlet mellett. én pl HWSW-n szeretem használni ezt a kedvencek dolgot, de ott azért mert ott van vagy 10 féle témakör, és azon bellül topicok és mindegyik témakörből jóformán 1-1 topicot nézek. a kedvencekbe való tétel azért jó, mert ott mindig az aktuális oldalát mutatja és nem kell naponta újra bookmarkolni, ha esetleg annyira pörög mint itt az off. de mivel én a terminálon csak a mobil fórumot olvasom, ezért ez engem itt nem zavar. amúgy meg legközelebb ha van ilyen ötleted, kérlek az off-ba kezd el írni, azt mindenki olvassa aki számít...
ha valaki nem írt volna nekem hogy nézd ezt a topicot, eszembe se jutott volna rábökni, mert tudom hogy vagy spam, vagy valami más hülyeség...
|
hétf. jan. 29, 2007 23:22 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
Nincs rá szükség. Topic zárható ( bármennyire is világrengető az ötlet )
|
hétf. jan. 29, 2007 23:08 |
|
|
neunoid
ezüst tag
|
Én nem használnám itt a saját nevemet...
El ne árulj!!
|
hétf. jan. 29, 2007 22:22 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Esetleg rabokni a topikcim elott levo -ra, es akkor onnan folytathatod, ahol utoljara olvastad...
Jo, mondjuk topikok elejetol vegeig valo olvasasnal nem jatszik, de amugy igen.
|
hétf. jan. 29, 2007 20:36 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Kano írta: Macika mostanában hanyagol minket. Hol lehet?
USA-ban. Éjjel szokott pucolni.
|
hétf. jan. 29, 2007 17:27 |
|
|
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
Macika mostanában hanyagol minket. Hol lehet?
|
hétf. jan. 29, 2007 17:17 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
A LEGFONTOSABB TÉMA
és különben is ha ez nem lehetséges,arra a problémára hogy nem lehet egy adott hozzászóláshoz lépni a témában,na azt megoldhatnák.tegnap este jártam itt a mobil témában és hát igencsak rámhajnalodott reggel 5 óra volt amikor 60.oldalnál jártam most meg ha szeretném folytatni akkor megint egyesével menjek végig ,vagy esetleg hétulról kezdjem
|
hétf. jan. 29, 2007 17:12 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
Szerintem sincs erre szükség.
|
hétf. jan. 29, 2007 17:04 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
A LEGFONTOSABB TÉMA
én azért még nem zárnám le már megbocsáss de eddig még csak te reagáltál.hol vannak a többiek?
|
hétf. jan. 29, 2007 16:58 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
skynet írta: rittinger zoltán írta: azt hiszem félreértettél.én arra gondoltam hogy lehetne felül egy olyan menüpont ahol mindenki beleteszi azt a témát ami őt érdekli.nem biztos hogy engem ugyanazok a dolgok érdelelnek itt B******on mint mondjuk kovács istvánt karakószörcsögön.máskor inkább olvasd át kétszer hogy mit írok és utána válaszolj
bocsánatodért esedezem! máskor kétszer átolvasom. egyébként erre való a böngésző kedvencek menüpontja. tedd bele a topicokat egyesével.
szóval akkor azt mondod hogy nincs semmi mód a fórumon belül erre
|
hétf. jan. 29, 2007 16:32 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
skynet írta: rittinger zoltán írta: Hello.sokat gondolkodtam azon hogy hol nyissam meg ezt a témát,mert mindenhol aktuális lenne.ide raktam mert mostanában a mobill témát olvasom sokat.a gond a kersesővel van,de még milyen gond.egyszerüen nem lehet megtalálni semmit.ugy sz.r az egész ahogy van,a másik:ha mondjuk van egy témában sok-sok hozzászólás és én mondjuk pnt a 33.-ra szeretnék ugrani,na aszt nem lehet hanem csak szép sorban egyesével és ez elég idegesítő.jó lenne megoldani a problémát. Addig amig ezen rágódtok itt van egy világrengető ötletem a fórummal kapcsolatban ugy látom még az adminisztrátoroknak és moderátoroknak sem jutott eszükbe.jegyezzétek meg a következőt:KEDVENCEK.csinálhatnátok valami ilyesmit(mint mondjuk az iexplorerben)amiben el lehetne helyezni a nekünk legjobban tetsző témákat kategóriákba rendezve.még nevet is találtam neki TIPTOPic [/img][/b] tényleg világrengető ötlet. a kedvenc témák mindig felül vannak, mert azokhoz érkezik a legtöbb hozzászólás.
azt hiszem félreértettél.én arra gondoltam hogy lehetne felül egy olyan menüpont ahol mindenki beleteszi azt a témát ami őt érdekli.nem biztos hogy engem ugyanazok a dolgok érdelelnek itt B******on mint mondjuk kovács istvánt karakószörcsögön.máskor inkább olvasd át kétszer hogy mit írok és utána válaszolj
|
hétf. jan. 29, 2007 16:24 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
A LEGFONTOSABB TÉMA
Hello.sokat gondolkodtam azon hogy hol nyissam meg ezt a témát,mert mindenhol aktuális lenne.ide raktam mert mostanában a mobill témát olvasom sokat.a gond a kersesővel van,de még milyen gond.egyszerüen nem lehet megtalálni semmit.ugy sz.r az egész ahogy van,a másik:ha mondjuk van egy témában sok-sok hozzászólás és én mondjuk pnt a 33.-ra szeretnék ugrani,na aszt nem lehet hanem csak szép sorban egyesével és ez elég idegesítő.jó lenne megoldani a problémát.
Addig amig ezen rágódtok itt van egy világrengető ötletem a fórummal kapcsolatban ugy látom még az adminisztrátoroknak és moderátoroknak sem jutott eszükbe.jegyezzétek meg a következőt:KEDVENCEK.csinálhatnátok valami ilyesmit(mint mondjuk az iexplorerben)amiben el lehetne helyezni a nekünk legjobban tetsző témákat kategóriákba rendezve.még nevet is találtam neki TIPTOPic [/img][/b]
|
hétf. jan. 29, 2007 16:11 |
|
|